Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a kapoti umukuka o loʻo iai, faʻataʻitaʻiga ma drawers

Pin
Send
Share
Send

O le umukuka o se tamai malo o faletua uma, o se nofoaga paia e faia ai se ituaiga o sauniga - o le faamanatuga o le kuka. E le gata i ituaiga uma o masini e taua, mea faigaluega e faʻafaigofie ai le galuega, meaafale e faia foʻi le taua tele, aua o mea uma e tatau ona i ai i lona tulaga ma le talimalo. O se fasi meaafale e pei o le umukuka kapeneta ma drawers ua leva ona mauaina aloaʻia mai tagata faʻatau ma o loʻo tumau pea o se mea taua, e le mafai ona suia elemene o totonu. O fale gaosi meaafale e ofoina atu le tele o filifiliga mo laulau puʻupuʻu, pusa o ituaiga eseese mo le teuina o umukuka mea faigaluega, mea faigaluega i le fale, meaʻai ma, i le taimi e tasi, fausiaina sili sili ona lelei tulaga mo kuka.

Ituaiga

O le manaʻomia sili ona taua mo soʻo se meaafale umukuka o lona compactness ma aupito maualuga gaioiga. E faigata ona tuʻu se laulau lapoʻa, laulau i tafatafa o moega, penitala i totonu o se tamai umukuka, o se potu tele e le mafai foi ona faʻatutuina i le anoanoaʻi o meaafale, a leai o le a le maua le toʻafimalie iina, ma e tau faʻagalo e aiga meaʻai o le taeao, meaʻai o le aoauli ma meaʻai o le afiafi. Pusa o umukuka o meaafale lautele, e mafai ona e filifilia mo soʻo se tele, potu i totonu. O tisaini o ona po nei e ofaina le tele o faʻavae o foloa, eseʻese foliga, lapopoʻa, mea na fai ai, ma foliga vaaia. O le faʻaaloaloina o oe lava fale e fiafia i le faʻatonuga atoatoa i totonu o le umukuka, ina ia i ai mea uma i lona tulaga. I le taimi e tasi, e tatau ona avanoa uma ma manino mea uma. O se lelei mafaufau loloto fafo faiga mo le teuina o mea faʻaaoga, mea faigaluega, oloa i totonu o kapoti kapoti o ituaiga eseese ma faʻataʻitaʻiga mafai faʻafaigofie ai lou nofo i le umukuka, faia le kuka faʻagasologa lelei.

E ala i fomu

O le mea masani, o kapoti umukuka uma e faʻalelei, o lona uiga, tasi auala po o leisi, latou te faʻafesoʻotaʻia isi vaega o meaafale seti, o se vaega taua. O le faʻatusa o laulau taʻitasi moega e faʻamoemoe iai. Mo se tamai potu, o le fola tu ma le lapisi faatafafa poʻo le sikuea laulau o le a taua, e faʻaalia e:

  • o luga e faia i mea anagata, talu ai ua faʻaaogaina o se desktop;
  • faitotoʻa ma faʻatautau e faʻamau;
  • maualalo vae poʻo se pito i lalo tapunia e le eleele lalo.

Curbstones o lenei foliga e iai le loloto tele (sili atu ma le 0.5 m), e aoga tele mo le teuina o mea faigaluega a le fale ma isi mea lapoʻa i tua atu o mea lilo. O meaafale e aveina ai le tele o galuega mamafa: e faʻaaogaina o se kapeneta mo le tuʻuina o umukuka mea faigaluega ma o se laulau luga mo le kukaina.

O le tulimanu o le moega i le moega e le gata e faʻaopoopoina avanoa, ae o loʻo aumaia ai foʻi se faʻaonapo nei faʻaaliga faʻaonapo i le umukuka avanoa. O le L-foliga faʻataʻitaʻiga ma lua faitotoʻa e malu e faʻaaoga. Talu ai o sea kapeneta e masani ona tu i lalo o le tapu, o le tele o totonu o fata e matala faʻatasi ma le faitotoʻa ua mafai ai ona tuʻu le tele o talafeagai mea taua ia latou. O se sili atu sili ona lelei filifiliga o le angled kapeneta, faʻaauupegaina ma se fou mamanu ma revolving carousel fata.

E masani ona latou faʻaaogaina se laulau faatafafa faʻataʻavale ma itu e lua, o le tasi e tapunia lelei, o le lona lua i le faitotoʻa, ma le laulau e faʻaaogaina o se laulau e tipi ai meaʻai. O le foliga lava e tasi e talafeagai mo meaafale ma se mea e teu ai ipu teufale poʻo se mea e fiafia i ai.

O le amataga foliga mai o le tulimanu kapeneta, aemaise lava i umukuka lapoʻa, e tuuina mai e le foliga o le trapezoid, i autafa o le kapeneta o loo i ai isi vaega o le headset, e ui o lenei e le o atoatoa talafeagai, aua:

  • talu ai o le faitotoʻa saʻo, o le auala i le puipui i totonu o le a atili ai ona faigata; o se filifiliga lelei o le faʻaaogaina o lea kapeneta kapeneta e faʻapipiʻi soʻo se fasi mea faigaluega a le fale i luga, pei o le microwave;
  • e le fautuaina e fai fesuiaʻiga fata ma faʻapipiʻi se laulau moega i lalo o le tapu, o le ulufale atu i fesoʻotaʻiga o le a faigata, ma faifai pea feʻaveaʻiga ma feeseeseaiga o uʻamea elemeni mafai mafua mafua vave faalavelave i le paipa meafaigaluega, lea o le a mafua ai le le fuafuaina fuafuaina.

Fafo

Tulimanu

Faʻapipiʻi

I le nofoaga

O le aoga o le headset tatau ona faʻasaoina i soʻo se umukuka. E le o tagata uma e ona fale e mafai ona mitamita i se avanoa tele, e le lapoʻa le umukuka masani ma o le agavaʻa e faʻatulaga saʻo le headset i ona luga ma le faʻaaoga talafeagai o senitimita uma o meaafale avanoa o se ata atoa. Potu ma mafanafana modular fasi meaafale, umukuka kapoti ma fausia-i drawers mafai ona tuʻuina i soʻo se vaega o le umukuka e tusa ma le pule a le ana.

E faʻaoga soʻo i taimi ole seti tulimanu, e sefe tele avanoa ma e faigofie ona ofi i meaafale uma, o loʻo iai mea uma: ogaumu, magoto, laulau galue, pusa mea ole umukuka ma ni drawers, fola eseese ma faʻataʻavale afeafe.

E taua le filifilia o le sili ona faʻalelei nofoaga mo le foloa tu ina ia e le tau aʻapa atu mo le manaʻomia aitema i le tuluʻiga o le umukuka. Uma mea umukuka mea laiti, meaʻai (naifi, sipuni, tui, ma isi) o loʻo teuina faʻapitoa i drawers, o lea o se masani umukuka kapeneta ma tele fata ma drawers o loʻo i lalo o le galuega luga. O se sili lelei fofo mamanu o le i ai o se retractable (mai le pito i luga o le curbstone) tipi laulau: leai se tasi e mateia foi e uiga i lona i ai.

O se tali manaia mo se tamai umukuka, ae maise lava i se fale nofofua, pe a faʻapea, o le kuka e le lava le tuʻuina atu i ai o le taimi, o le ai ai se laulau umukuka - o se kapeneta e alu ai sina avanoa, ma i ona faʻaoga foliga e le maualalo ifo i le masani aitema o le masani headset:

  • drawers ua faʻatumuina i faʻapitoa rollers, e faʻafaigofie ai ona seʻe ese latou i fafo;
  • e faigofie le teuina o mea taumafa, solosolo, ma isi mea laiti;
  • i totonu o le kapeneta faitotoʻa, faʻapitoa faʻapitoa ua saunia mo le tuʻuina o lau, slotted spoons, ladles;
  • e mafai ona avea le laulau i le taimi e tasi o 'aiga ma tipi.

O lenei ituaiga meaafale ma se laulau gaugau ma se kapeneta ma ni drawers e matua talafeagai mo le tuʻuina i totonu o se tamai umukuka.

O tulimanu tulimanu e lelei tele mo le tapu, aua o le tele o taimi (aemaise lava i fale tuai) o fesoʻotaʻiga paipa o loʻo i le tulimanu. O se faʻapitoa matala faitotoʻa - "trolleybus" - matua sefeina umukuka avanoa. I totonu, e mafai ona e tuʻuina masani fata poʻo ni faʻataamilo.

I seti o umukuka faʻaonapo nei, o se nofoaga e masani ona saunia muamua mo se laulau i tafatafa o le moega ma ni toso tetele mo le teuina o umukuka umukuka tele: ulo, apa, faʻapipiʻi foʻi mo le faʻapipiʻiina o se masini fufulu ipu. I soo se tulaga, e tatau ona faʻatulaga ni kapoti, kapoti, laulau ina ia le solia ai le manatu lautele o le faia o totonu e le solia.

A faʻatonuina meafale na faia e le aganuu, ia totoa faʻapitoa i le autu nuances o le fuafuaina e tusa ma ata. O le auiliiliga atoa o le umukuka e taua, lea e valiina ai vaega taʻitasi ma ua tusia atoa ai le ata o le potopotoga.

E ala i mea o gaosiga

O le tele o le faʻalogo e tatau ona totogia i mea o loʻo fai ai umukuka meaafale lava ia ma luga o galuega na faia, le lelei o le totoga, vaega. E taua le matagofie o fafo ma matagofie o le potu e tuʻufaʻatasia ma le aoga, faigofie o le faʻaaogaina o meaafale meaafale, ma mea e aumai ai e fetaui ma le siosiomaga lautele o le potu ma manaʻoga a tagata e ana.

Mo le gaosiga o kapoti umukuka, kapoti faʻaaoga:

  • laupapa masani - o le maualuga maualuga, taugata ma mausali mea, susu susu, fuafuaina mo se umi tautua olaga;
  • multiplex - e aofia ai ma fasi manifinifi o laʻau, tele o eseʻese ituaiga, mea faʻaonapo nei o se lelei paketi filifiliga;
  • MDF - anagata ma aoga, o se uʻuina o unaina o laʻau, o le mea e togafitia i ni resins faʻapitoa, e mafua ai le susu ma lava le malosi;
  • Chipboard e sili ona umi le aoga, le aoga mo le umukuka.

Laupapa

Laupapa

MDF

O foliga o le umukuka o le faafoliga, lea e fuafua ai le sitaili o le potu ma lona tulaga ese. O le filifiliga o mea mo le gaosiaina o facades o umukuka kapoti ma drawers, penitala pusa, puipui pusa e sili:

  • mautu laupapa mautu - foliga mamalu ma faʻaaloalo, peitaʻi, e ui lava i le maualuga uiga, e manaʻomia le faʻaeteete faʻaeteete, ona o le le faʻamaʻaina o laʻau, e faigata ona fausia laina piʻo, o lea e ofoina atu faʻataʻitaʻi masani;
  • MDF o se tasi o sili ona taatele ma taugofie mea mo le facades o umukuka meaafale; e mafai ona valivali, ufiufi i pepa alumini, palasitika, fausiaina ni ituaiga o laulau i tafatafa o laulau ma kapoti mo le umukuka;
  • fausaga foliga - faʻaaogaina mo le faʻaumaina o kapeneta umukuka, fausia-i totonu ma puipui pusa, ao faʻaaogaina ata tifaga a le PVC, mo na o faʻataʻitaʻiga - faʻanatura veneer, o le filifiliga o le mamanu e lautele lautele.

Countertops iloa le sili atu popolega pe a faʻaaoga meaafale umukuka. O le mea lea, o mea mo a latou gaosiga e faʻaaogaina anagata ma sili ona aoga, talu ai o le pito i luga coatings umukuka kapeti ma laulau e masani ona togafitia ma detergents:

  • maa masani - e foliga manaia, ae e maaleale, chips ma taʻetaʻei mafai ona fausia ai;
  • faafoliga (i foliga vaaia leai ese mai masani) maa - aoga, tetee i le maualuga o le vevela ma soʻo se masini faʻaleagaina;
  • uamea - foliga manaia, faigofie ona faia soʻo se gaioiga;
  • laminate o se taugofie, aoga mea mo le ufiina umukuka kapoti ma laulau, e le fefe i le maualuga o le vevela, malosi vailaʻau, e faʻaopoopo i ai, e i ai le tele filifiliga o lanu.

Taimane pepelo

O le maʻa masani

Laminate

Uamea

A filifilia ni meaafale umukuka, totoa faʻapitoa i masini sili ona lelei ma foliga o mea e faʻaaoga, o se mea taua o le atoa foliga o le umukuka. O 'au i luga o drawers ma kapoti e tatau ona lelei e faʻaaoga ma fetaui lelei ma le aotelega o le umukuka.

I le tele

I tulaga o fua, o se umukuka kapeneta ma drawers mafai ona eseese tele. I totonu o tamaʻi potu, o se potu tele o meaafale o le a foliga manaia, solia uma tapulaʻa o se tamaʻi potu. O se tamaʻi kapeneta matagofie ma lava fata e teu ai umukuka mea faigaluega, o isi drawers mo mea teuteu ma mea laiti eseese e talafeagai lelei iinei

Lenei aso, ua seasea maua se masani umukuka seti i meaafale faleoloa. O le tele o taimi o meafale masani ma mea eseese e filifili ai mo puipui ma fola o kapoti, mea faʻamavae ma drawers, mea fau fale e fausia i totonu. E mafai e le tagata faʻatau ona filifili taʻitoʻatasi elemeni mo ia lava, e tusa ma mea e manaʻomia e ia, o avanoa e tuu ai i totonu o le fale mautotogi. A o fuafuaina le umukuka meaafale, tele mafaufau ua totogia i le fua o le kesi poʻo ogaumu ogaumu; o le lautele o le autu galue luga e tutusa ma ia. O le maualuga o le foloa pedestals e masani lava 850 mm mai le foloa (e mafai ona fetuʻunaʻi faʻalagolago i le maualuga o le laupapa), o le loloto o 550-600 mm. O le averesi loloto o le pito i luga puipui kapoti fuafuaina e tusa ai ma le tele o tulaga masani ipu ma ua faia 300 mm, o le maualuga o 700-900 mm faʻavae i luga o le averesi maualuga o se tagata. Pe a okaina se faʻatonuga taʻitasi, o le fua o kapoti umukuka ma drawers e fuafuaina e le tagata faʻatau latou lava, ma o le faʻapitoa faia le poloketi e tusa ma manaʻoga o le tagata o tausia, le faigofie o le faʻatulagaina o le fasi meaafale ma le tuʻufaʻatasiga o meaola faʻatasi ma isi elemeni, i le amanaʻia o iai tulaga.

E ala i le faʻatumuina

O le autu vaega o meaafale umukuka o lona aoga. O atinaʻe faʻaonapo nei mo le faʻatumuina o umukuka ma kapoti o loʻo taulaʻi ile faʻafaigofieina ole faʻagaioiga o meaafale ma faʻafaigofie le olaga mo le talimalo. E tusa ai ma le faʻatulagaina o meaafale i le umukuka, mea e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia laulau i tafatafa o le moega ma mea nei:

  • tuutuuga faamagoina ma cutlery fata tu i luga o le tapu i le kapeneta;
  • i lalo o ato magoto ato mo mea umukuka ma vailaʻau;
  • talafeagai fesuiaʻi faiga ma fata semicircular fata i tulimanu faʻavae;
  • siʻi masini mo pusa puipui ma faʻapitoa togafiti;
  • fagu taofi - o se faʻapitoa tosoina-fafo vaega mo le teuina o eseʻese koneteina ma fagu;
  • kalone lapisi faʻapipiʻi i faitotoʻa i lalo o le tapu.

O le "tulimanu faʻataulaitu" mo meaafale tulimanu o le a fesoasoani e faʻasaoina ergonomics o le avanoa - e lua ato faʻamau o loʻo faʻamau i le itu i totonu o le faʻafoliga, lea, pe a tatala, alu i fafo i le faitotoʻa.

Lanu fusi o alaleo

A filifilia le lanu lanu e tatau ona aliali mai lau umukuka ma meaafale i totonu, faʻaaoga ni nai fesoasoani masani:

  • lanu pogisa o le a vaʻaia faʻaititia le umukuka;
  • moli pupula faʻalauteleina le avanoa;
  • afai e tele lanu e faʻaaogaina i totonu, e tatau ona pule le tasi, o lona uiga, o le eseʻese o le originality o le a le faʻaopopoina i le potu;
  • sili atu i le tolu paolo i totonu e le fautuaina.

E faʻatatau lenei e le gata i le lanu o puipui, fola ma le faʻalo, i se lautele lautele, meaafale umukuka, filifilia saʻo i le lanu, o le a faia le potu mafanafana ma mafanafana. Fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o lanu pastel mo se tamai umukuka, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma malamalama susulu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga ni lanu se lua i le pulou: pusa puipui o le tasi lanu, ma kapoti fola mo le umukuka - e ese le lanu, ae e tatau ona fefaʻasoaaʻi le tasi i le isi. Meaafale mo se potu vateatea e mafai ona filifilia i le faʻaeteete ma le le aoga.

Tulafono faʻavae filifilia

E faigata tele ona filifili le mea saʻo i totonu o le anoanoaʻi o meaafale umukuka. I le mulimulitaʻi i nai tulafono faigofie, e mafai ona e filifilia le laulau i autafa o le moega mo lau umukuka:

  • fiafia e tatau ona tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga ma vae faʻavasega;
  • faitotoʻa o faʻavae ma kapoti e sili atu ona talafeagai e faʻaaoga i le taupega poʻo le faʻaseʻe (mo se tamai umukuka);
  • filifili se fola tulaga ma le maualuga seti o mea aoga mea.

Mo soʻo se ituaiga o potu, o le sili fetuutuunai o le a tuʻufaʻatasia kapeneta ma lelei faʻatulagaina fata, o se tele numera o matagofie drawers ma se voluminous totonu avanoa e fausia ai le mafanafana ma le oka i le umukuka e aunoa ma le tele taumafaiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Israels Lavi Fighter Jet Program - Full Details (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com