Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a tamai pusa o drawers, taua manatu o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O se tamai laulau laulau-tele-kapeneta kapeneta e faʻaaogaina mo eseese teuina o tamaʻi mea, faʻatulagaina o se faʻatonuga lelei luga o le kesi, o se fata i se secretaire poʻo isi galuega luga. O meaafale e pei o se tamaʻi pusa o drawers e mafai ona faia mai mea eseese, ia feololo pe lapoʻa. O le upu "fatafata toso" faʻaliliuina mai Farani o lona uiga "faʻalelei", tutusa lelei ma lona aoga faʻaoga. E taua e mafai ona ofi i drawers se numera tele o tamaʻi mea i se avanoa avanoa.

Features o tamaʻi ata

O se teu ofu laʻitiiti mo tamaʻi mea o se kapeneta ma le tele o drawers o loʻo tu le tasi i luga atu o leisi. O le mea lea, o mea laiti e mafai ona faʻavasegaina i totonu o koneteina koneteina, faʻapipiʻi i totonu o se tasi tūsaʻo fausaga, lea e fesoasoani i le tamaoaiga lafoai o aoga avanoa.

Mama mama lautele palasitika pusa e faia i anagata siosiomaga faauo mea ma vaega o le tutusa tele. Masani lava, o nei faʻatulagaina fausaga aofia ai tolu, fa pe lima tulaga. Faigofie laupapa fausaga e masani ona ofaina mo le faʻatau atu e pei o sandwich avanoa avanoa mo oe lava teuteuina. O koneteina i ia masini e o mai i le tele o lapopoa, lea e maua ai avanoa faʻaopopo mo le faʻatulagaina o lapoʻa, "utaina" o aitema laiti.

Fua

Pusa palasitika-drawers aofia ai papaʻu palama-tele koneteina (13 * 9 * 8 cm), lea e mafai ona tuʻu ai lopa, tamai faʻamau, pepa ata poʻo faʻamau. I se faʻaopopoga, e ala i puipui manino o koneteina, e mafai ona e vaʻai faigofie i mea e aunoa ma le tatalaina. O le lautele o vaega o kapoti o loʻo iai le faʻatulagaina o se laupepa masani: maualuga 20 cm, lautele 18 cm, sela loloto 26 cm, e faʻatagaina ai latou ona faʻapipiʻiina ma sili atu le faigofie i se tapulaʻa o se fata poʻo le kapeneta. I lenei tulaga, o le aofaʻi o "mea laiti" talafeagai i totonu o se tamaʻi kesi pusa o drawers mafai ona "liligiina" tele. Plywood chests o drawers - faʻatulagaina mafai ona i ai fua fua, talu ai latou mafai ona okaina e tusa ai ma se taʻitasi ata pe faia e le lima.

Tele-tiered ma tele-vaega laupapa laʻau o drawers e sili ona lauiloa, o foliga o ia mea ua valiina i le tele-lanu vali poʻo teuteuga mo faʻapitoa faʻailoga o atigipusa o se faila faila.

E tele fuatele faʻatulaga palasitika faʻatutuina i fafo le lapoʻa o le ofisa masani o loʻo i ai itu nei: maualuga 50 cm, lautele 21 cm, loloto o atigipusa 29 cm. Ua fautuaina e le au atamamai le faia o se tuʻufaʻatasia o ni fata tapuni mo le faʻavasegaina, teuina o ni vaega poʻo ni mea faigaluega laiti.

Filifiliga avanoa

Laʻititi laei e aoga tele e faʻaaoga ma vaʻaia lelei atoatoa i totonu o le potu pe a fai e faʻapipiʻiina mo:

  • potu o tamaiti;
  • potu e fai ai ofu po o le auala savali;
  • potumoe;
  • se ofisa, ofisa poʻo se potuaʻoga;
  • fale aʻoga poʻo le nofoaga mo galuega taulima a le au amate;
  • faletaele

Mo le teuina o le potu moe i lou potu moe, e mafai ona e faʻaaogaina se tamaʻi ofu laʻei manaia mo teuga. I lenei tulaga, o le pusa o drawers mafai foi ona tuʻu i luga o se laulau i tafatafa o le moega po o fata ma teuina mea teuteu, cosmetics poʻo tamaʻi fagu kulimi i totonu. I se faʻaopopoga, o nei tamaʻi lalelei pusa o loʻo tuʻufaʻatasia lelei i totonu o le potu moe pe a fai e teuteuina i latou faʻagaugau lima poʻo isi mea teuteu. O nei faaputuga teuina polokalama mo laiti aitema, teuteuina i se faʻaali teuteuina chic style, foliga sili ona manaia. O pusa laupapa laʻei lalelei ia o ni drawers i lanu o pastel, e faʻaaoga e teuteu ai faʻata faʻamafanafana i le potu o tamaʻitaʻi.

Faʻapea foi i le potumoe e mafai ona e faʻapipiʻiina se tamaʻi pusa o drawers o le a avea o se pusa fesoasoani muamua mo vailaʻau e te manaʻomia i taimi uma latalata. Mo mafutaga faaleaoaoga po o potu aoga, o tagata faʻatulagaina mea e le mafai ona suia, ona latou te faʻatagaina oe e faʻatulaga lelei le faʻasologa o le teuina o tamaʻi mea, mea faʻaaoga ma mea faʻaaoga.

Tofiga

I totonu o le potu laʻei, e mafai ona faʻapipiʻi se pusa pusa toso i le mea e teu ai fusipaʻu, fusipaʻu, totini lima, sikafu ma fusipaʻu e faʻaaogaina i aso uma e mafai ona tuʻuina i totonu o potu. Afai o le pusa o drawers ua tuʻufaʻatasia i le tino o ofu tuʻufaʻafu - potu i le auala savali, ona faigofie lea ona tuʻu i lalo ki, mama ki, faʻamaumauga, teutusi ma tusi, siaki ma lisiti i ni potu tuʻufua. E aoga tele i totonu o le fale taele le multifunctional plastic mini chest of drawers, talu ai e manaʻomia foi ona faʻavasega tamaʻi tumama ma mea e fai i totonu o drawers mo nofoaga tumau ma faigofie ai ona ulufale. O le teteʻe i susū o le sili taua o lenei faiga e teu ai. O le ata ma le paolo o luma o le pusa o pusa e mafai ona faigofie ona faʻafetaui i le lautele o totonu o le fale mama.

E faigofie lava ona le toe suia i totonu o le ofisa le laulau e faʻatulaga se kesi e faʻatulagaina mo le faʻavasegaina o meaʻai, pepa ata, tootoo ma isi mea faigaluega. Laʻititi mea e faʻaaoga e le ofisa, e masani ona faʻaaoga e tagata faigaluega o le ofisa, e teu lelei i totonu o tamaʻi pusa o pusa oloa, e faʻatumauina lelei le faʻatonuga i nofoaga faigaluega.

Iti faʻatulagaina e faʻaaogaina e teu ai:

  • mea faigaluega;
  • faaopoopoga ma mea teuteu;
  • mea e faʻaoga ma faʻamau mo mea e suʻi ai le nila;
  • o vailaʻau.

O pusa fata e faʻasuafaina ma faʻavaʻa ona togitogi faʻatasi ma isi tamaʻi meaafale - potu faʻafofoaʻi ma faitotoʻe faʻataʻamilo ma fata tatala. O feaveaʻi faʻalapotopotoga e faigofie, e faigofie ona toe faʻatulaga le nofoaga manaʻomia.

O le sili ona lauiloa o lalelei ma matagofie ato femalagaaʻi, lea e faʻatulagaina e tusa ma le faʻavae o le tuʻufaʻatasia pusa o drawers - atigipusa. O se faʻatulagaina faʻatulagaina ma sela ua faʻatulagaina i lalo o le paʻu poʻo se tapuni tioata, ma ua tosoina i fafo ni atigipusa toʻotoʻo e faʻatagaina ai oe e tatalaina faʻavaea potu uma mo se vaʻaiga atoa. E masani lava, o nei teuteuga fatafata ua fuafuaina e teuina se faʻaputuga o mea teuteu. I lenei tulaga, o puipui o le atigipusa e laina mai totonu ma le suede upholstery, rollers mo mama ma faʻaauupegaina ma se tamaʻi faʻata mo le vave faʻapipiʻiina.

O se mea mataʻina le faʻaaogaina o pusa maliu - o lavalava na faʻaaoga i le olaga o le aiga tupu. I le Crimea, i le falemataʻaga o le Livadia Palace i potu o le Princess Olga Nikolaevna, o loʻo iai se kapeneta tuai i luga o le laei laei io tatou taimi - o ni postavits (feaveaʻi). O tua atu o le faitotoʻa faʻata o loʻo iai fata mo fagu tioata ma faletaʻele i aso uma, aʻo le pito i lalo e faia i atigipusa tosoina mai laupapa laʻau.

O pusa teuteu na faʻaaoga e faʻaputu ai mea taugofie i aso uma - o ato teuteuina i ie mūmū sesega (ie ma le pupula pupula) ma faʻapipiʻiina i totonu o mea lilo, o faleoloa lilo, ma teuteuina i le tina-penina ma le siliva. O tamaʻi tamaʻi fata uʻamea mo "pine auro" mai ofu mananaia o tamaʻitaʻi lalelei na matua teuteuina i faʻamalama o penina ma penina.

O taga femalagaaiga i onapo nei mo le teuina ma le feaveaia o teuteuga ma teuteuga faafomai e iloga i lo latou eseesega ma le manaia o aulelei. O ia ituaiga fatafata matagofie o se ituaiga teuteuga i totonu.

Filifiliga filifiliga

Pusa matagofie o aso nei mo mea teuteu, ofisa faʻatulagaina mo tamaʻi mea faigaluega ma fagu lautele mo le suʻiina o mea e mafai ona faia mai lau mea totino. O le faia-oe-oe tamaʻi tamaʻi pusa o drawers e fausia uma mai palani avanoa ma mai mafiafia pusa laupapa poʻo afifi palasitika mai vailaʻau oloa. Tomai faʻapitoa matata i luga o fale galuega taulima o le a taʻitaʻia oe i le auala e teuteuina ai se aoga pusa o drawers faʻaaogaina decoupage po o faʻapitoa teuteu pepa faʻapipiʻi.

O le aoga o le tele-storey storage system o le autu filifiliga taua. Afai o se multi-storey fausaga ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i totonu o le susū siʻosiʻomaga o se tumama nofoaga, o lona uiga laʻau tetee tetee e faamalosia - tatou filifilia hypoallergenic palasitika. Mo se nofoaga ma maualuga feoaʻiga, e tatau ona filifili se ofu-teteʻe mea - natural laau. I se faʻaopopoga, ia faʻapipiʻi se pusa o drawers, e tatau ona e fuafua saʻo le faʻatulagaina o le avanoa avanoa ina ia mafai ai ona sefe lelei avanoa aoga i luga o le fata poʻo le po.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pese mo Tamaiti Samoan Songs for Kids - Le alofa o le Atua Gods love is like a circle (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com