Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fagu panikeke - muamua ma susua!

Pin
Send
Share
Send

O panikeke, e ui lava e le faʻamalieina, e fai lava sina manaia i ipu masani. O faletua, i taimi, e mumusu e faia a latou sauniuniga, mafaufau i ai o se galuega faigata. O le alualu i luma o tekonolosi ua mafai ai ona matou faʻafaigofieina le faʻalavelave i totonu o le umukuka ma le fesoasoani a tuʻufaʻatasia, paluga, masini fufulu ipu, ma isi mea.

Seʻi o tatou vaʻai i nisi filifiliga mo le sauniaina o lenei ipu i se fagu. O le paluina o paluga i lenei auala o le a le faigata e oʻo lava i se faletua e leai se poto masani. Naʻo le aveina o se fagu palasitika ma lona lautele lautele, mo se faʻataʻitaʻiga, mai kefir.

O le lelei e manino lava:

  • Afai e faʻalavelave i panikeke, e mafai ona aveese gofie le fagu falaoa i le pusaaisa.
  • Leai tele mea e manaʻomia.
  • E mama ma tumama le umukuka (e le tafe le paluga, tuu ai mataua i luga o le laulau galue).
  • Oe o le a faʻataunuuina ou mafaufauga pe a taoina openwork pancakes.

Faʻafefea ona fai saʻo le fagu pancake paluga

O le mea lilo o le paluina o paluga i se fagu e atamai tele. Matou te tuʻu uma i totonu mea e manaʻomia. O le masini e avea o se koneteina ma se mea palu i le taimi e tasi. E lelei foi le metotia aua o le paluga o le a liliu e aunoa ma le inosia faʻatupuina! Lau pele fafine, oe iloa le faigata tele o le faia o paluga e aunoa ma latou. Ma o lenei metotia o le a faʻafaigofieina le gaioiga ma pancakes o le a susulu i totonu ma ala i le maasiasi, faʻateʻia le aiga i se ofoofogia tofo. E totoe e kuka i latou ma le alofa. Tatou amata:

  1. Liligi le falaoa salala i totonu o se faʻatumu i totonu o se fagu mama, mago ina ia le tumau i luga o puipui o le koneteina.
  2. Matou te tuʻuina uma isi vaega tele.
  3. Faʻaopopo le aofaʻi manaʻomia o le fualaʻau fualaʻau, fuamoa, susu (kefir) ma tapuni le fagu ma le koroka.
  4. Lulu malosi mea i totonu mo le lua i le tolu minute seʻia maua se homogeneous tele e aunoa ma ni lumps.
  5. Suauʻu se falai falai lelei ma sina vaega o le suauʻu fualaʻau ma sasaʻa le paluga faʻaiʻu i vaega. Fry pancakes i itu uma e lua seʻia maua se fiafia matagofie.

Tuʻu le ipu kuka ma pe aunoa foi ma le faʻatumuina.

Panikeke i totonu o se fagu palasitika ma susu

  • falaoamata 10 kulimi. l.
  • susu 600 ml
  • moa fuamoa 2 pcs
  • suauʻu fualaʻau 3 kulimi. l.
  • suka 3 kulimi. l.
  • masima ½ tsp.

Kaloriia: 170 kcal

Polotini: 4.8 g

Gaʻo: 7.1 g

Karbohidates: 22 g

  • Liligi falaoa i totonu o se fagu ma le tele o le tasi ma le afa lita, i totonu o se faʻatumu (e mafai ona e faia i le gaugauina o se mafiafia o le tao tao) ma faʻaopopo mea o totoe.

  • O le fua e faigofie, ma faʻafetai ile faʻaaogaina o se fagu, o panikeke e leai ni lump, leai se sua ma suamalie. Auauna ma pe aunoa foi ma le faʻatumuina (sisi fale, apu vela), naʻo le saluina i le pata. O le a suamalie i le meli, siamu, siamu pe oona kulimi.

  • Sauni panikeke ma aano o manu ma isi ituaiga o faʻatumuina - e tele numera o filifiliga. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona aofia ai minced meat, ate ma falai aniani, ham, pateta, pulou. A maeʻa ona e afifiina le faʻatumuina i panikeke, e tatau ona e falai sina mea i totonu o se apa.

  • Faʻapukeke pancakes openwork mai le paluga tutusa. Lenei o le mea e le faʻatapulaʻaina le lele o mafaufauga! Loto, upega, eseʻese emoticons ma sili atu isi. Lenei o le a faʻafiafiaina foʻi tamaiti. Faʻaaofia i latou i le faiga o kuka, e leai se mutaaga o le fiafia, ma o lenei ipu o le a avea ma a latou mea e fiafia tele i ai.


Panikeke i totonu o se fagu luga kefir

E uaʻi totoʻa atu i oloa lelei, ae ua fiafia loʻu aiga i le fua a le "tinamatua" mo le kefir. E fetaui lelei mo sauniuniga fagu.

Vaega:

  • luasefulu sipuni falaoamata;
  • 1 lita o kefir;
  • 1 fuamoa:
  • 1-2 sipuni Sahara;
  • Masima e tofo;
  • ½ sipuni ti o falainu.

Faʻafefea ona kuka:

Liligi kefir i totonu o se fagu mama, mago (faʻavevela i luga o le ogaumu), faʻaopopo le falaoa falaoa, fuamoa, suka, masima, soda. Lulu faʻalelei le paluga paluga (2-3 minute).

Kefir pancakes mafai ona saunia ma se openwork mamanu. Liligi le paluga i totonu o le apa i totonu o se tamai pu, faia i totonu o le fagu fagu. Tusi ni mamanu eseese.

Vitio fua

Fautuaga Aoga

Fagu panikeke o se auala fou e saunia ai se fiafia i ipu. E faʻafaigofieina ma faʻaeseese le gaioiga i le taimi e tasi. Tele faletua o le a fiafia iai. Afai e te fiafia e faʻataʻitaʻi i le umukuka, ona faʻafetaia lea o lenei metotia ma faʻaaoga ma le fiafia.

E i ai ni subtleties i le faia pancakes mai se fagu:

  • Faʻamafanafana lelei le lapisi ao leʻi falai. Lubricate le fogafale e tofo i le pata, fualaʻau suauʻu poʻo le faʻamamāina puaʻa.
  • Faʻaopopo i ai le masima ma le suka i le paluga, tusa lava pe o a pancakes e te taoina (latou mafai ona masima pe suamalie) ina ia le ipu foliga mai pala.
  • A faʻapea e mafiafia le paluga palu, e tatau ona faʻavaivaia i le suavai i le tulaga manaʻomia masani ai, a leai o le a le sasaa mai le fagu.
  • Mo pancakes openwork, faia se tamai pu ma le lautele o le 2.5-3 millimeter i le fagu koroka. E manaʻomia lea mea ina ia mafai ai e le paluga paleni, peʻa oomiina i luga o puipui o le fagu, se vaitafe manifinifi ma maua ai panikeke lamolemole ma maaleale.
  • Pe a sauniuni le taoina o tao, o le paluga e tatau ona sasaaina i totonu o se apa faʻavevela, a leai o le a faʻamamaina le mamanu.
  • Lulu le fagu paluga mai lea taimi i lea taimi i le taimi o le falai.

O le fiu ma le fiu i galuega i le umukuka, faʻafetai i si tamai togafiti, ua atili ai ona gafatia. O le kuka i le fale ua fai si seasea ona tupu, o le tele ma tele o lo tatou 'aʻai i faleʻaiga. I aso nei, o se fafine e pisi tele, aemaise pe a fai e iai ni tamaiti. O le faʻapaʻiaina o se faʻaiuga o le vaiaso e faia ai panikeke ma aofia ai tagata o le aiga i le gaioiga o se tali sili lea. O le paluga i le fagu o le a fesoasoani e palu tamaiti. O le a latou gafatia foi ma le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga o openwork pancakes. Faʻaputuputu uma le aiga i lalo o le faʻamatalaga o le fesoasoani ia te oe. O le taimi lava e toso ai le manogi o pastry mai le umukuka, tagata uma o le a omai e faʻataʻitaʻia se mea suamalie. O se 'alofaga lea mo tagata uma e o mai faʻatasi.

Lenei ua matou faʻaalu sina taimi tele ma e pele ia i tatou. Aisea e le faʻaaoga ai mo le isi aso malolo "Cooking fagu pancakes". Faʻafefea ona e fiafia i lenei manatu? Ou te manatu e sili! Manuia le taumafataga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Milk-less pancake (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com