Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Totogiina o nonogatupe - o le a lea ma faʻafefea ona toe faʻatupeina nonogatupe mai isi faletupe alu + sili sili ofo o 2020

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o le mekasini aitia a le Ideas for Life! Lenei aso o le a tatou talanoa e uiga i le toe faʻatupeina o se nonogatupe (toe faʻatupeina) o, faʻafefea ona faia ia saʻo, ma o fea o faletupe o loʻo aʻafia i le toe faʻatupeina o nonogatupe mai isi faletupe (o le sili ofo i le 2020 o loʻo tuʻuina mai i le fesoʻotaʻiga vaega).

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

A maeʻa ona faitau le tusitusiga mai le amataga e oʻo i le iʻuga, o le a e aʻoaʻoina foʻi:

  • O a aitalafu e mafai ona toe faʻatupeina;
  • E aoga le toe faʻatupeina o se aitalafu mo tagata faʻatau;
  • Mo aisea mafua ai faletupe mumusu e toe totogiina.

I le faaiuga o le tusitusiga, matou te masani taliina fesili masani i luga o le mataupu o loʻo fesiligia.

O le ata lolomi e taua le suʻesuʻeina e le gata mo i latou o loʻo fuafuaina e toe totogi se aitalafu i se taimi lata mai. O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le tusitusiga o le a aoga ia i latou uma o loʻo saili e faʻateleina le tulaga faitau ma le tusitusi tautupe... Aua la le maimau taimi, amata faitau nei loa!

Ole a le toe totogiina (refinancing) o se nonogatupe ma faʻafefea ona apalai mo ia, faʻapea foi ma le mea e mafai ai ona toe faʻatupeina se nonogatupe mai seisi faletupe - i la matou lomiga fou

1. O le a le toe totogiina o le nonogatupe - o se aotelega o le aitia i ni upu faigofie 📋

Vaitaimi «toe faʻatupeina " fausia mai 2-x upu:toetoe faifaʻatupeinasaunia o tupe i luga o se toe totogiina pe leai se faʻavae faʻavae.

O le a le uiga o le toe totogiina o aitalafu?

Toe faʻatupeina o se nonogatupe - o le lesitalaina lea o se nonogatupe fou, ina ia mafai ai ona toe totogi le mea o loʻo iai nei i luga o tuutuuga sili atu ona lelei mo le tagata nono.

E taʻua foi lenei faiga nonoina atu... I se faaupuga faigofie, toe totogiina o le mauaina o se fou nonogatupe e totogi ai le tuai.

Mai le tulafono, o se nonogatupe na faʻatupeina i le taimi o le nonogatupe e faʻatulagaina. E mafua lenei mea ona o le maliega e tatau ona faʻailoa mai ai o tupe na saunia o loʻo faʻatonutonuina e totogi ai le aitalafu o loʻo taofia e seisi tagata o loʻo nofo aitalafu ai.

I le tele o tulaga toe faʻatupeina autu o ↓ faʻaititia o le tului. O le tele o taimi, o ia faiga e faia e i latou na faia nonogatupe i se taimi ua leva.

Seʻi tatou avatua se faʻataʻitaʻiga: Nono totonu 2013 tausaga tuuina atu se nonogatupe mo se aofaiga tele i le tau 25% faaletausaga I LE 2020 tausaga le isi faletupe ofo atu ia te ia se nonogatupe i 12%... I le taimi e tasi, seʻia oʻo i le iʻuga o totogi i luga o le nonogatupe o loʻo i ai, o loʻo iai pea 6 tausaga.

E filifili le tagata nono tupe e toe totogi. O lenei faʻatagaina ia ia sili atu faʻaititia aofaʻi o totogi faalemasina ma, tusa ai, se tauasoona totogi i se nonogatupe

2. Mo fea nonogatupe e mafai ona toe totogiina? 📑

Tauvaga i le maketiina nonogatupe o loo i se tulaga sili ona maualuga i aso nei. O lona iʻuga, ua faʻamalosia faletupe e tau le tasi mo le isi tagata. Lenei mautinoa aliaʻi i sili refinancing tulaga.

I aso nei, o le vaega o teuga tupe e faʻailoa mai i suiga nei:

  • faʻaititia le ↓ o pasene;
  • faʻafaigofieina o taualumaga mo le toe totogiina o se nonogatupe toe faʻatupeina (o le faletupe tutoʻatasi lafoina tupe e totogi ai);
  • ↑ faʻateleina i tuutuuga ia e tuʻuina atu iai nonogatupe;
  • faʻamaluluina manaʻoga o faletupe e faʻatatau i tagata faʻatau.

O faletupe i onapo nei e faʻatagaina le aitalafu ona toe faʻaleleia aitalafu nei:

  • mokesi mokesi;
  • credit cards;
  • aitalafu i luga o credit cards i le tulaga o overdraft;
  • aitalafu a tagata faʻatau;
  • aitalafu o taʻavale

O le ono mafai ona toe faʻatupeina lenei poʻo lena ituaiga o nonogatupe ua fuafuaina e faletupe taʻitasi. O le mea lea, ae e leʻi tuʻuina mai se talosaga, e tatau ona e faʻamasani ia oe lava i aiaiga fuafuaina.

Ole vaitaimi e mafai ai ona e toe totogia ai se nonogatupe na ave mo le toe faʻatupeina e fuafuaina muamua lava ile ituaiga aitalafu na totogiina ma lana fesoasoani.

📝 O lesi foi mea, afai o le mokesi ua toe faʻaputupeina, oe mafai ona faʻamoemoe i se vaitaimi i totonu 30 tausaga. Afai e toe faʻatupeina se meaaitalafu a tagata faʻatau pe aitalafu taʻavale - o le matua taimi masani e le sili atu 5-10 tausaga.

I le tele o tulaga, toe faʻatupeina faʻatagaina ai le tagata nonoina ona maua le tele o tulaga lelei:

  1. faaleleia o tulaga aitalafu - faʻaititia ↓ o le fua faatatau, faʻaititia ↓ o le totogiina i masina taʻitasi ma faʻaopoopoga ↑ o le vaitaimi totogiina.
  2. suiga o tupe nonogatupe;
  3. tuʻufaʻatasia o le tele o nonogatupe i le tasi nonogatupe ina ia mafai ai ona faʻafaigofie totogiina;
  4. Aveesea o meatotino mai tautoga - pe a fai e mafai ona toe faʻatupeina se nonogatupe taʻavale poʻo se mokesi e aunoa ma le tuʻuina atu o se puipuiga.

❗ Ae ia manatua o lena nonogatupe e le mafai pe a fai o le taimi nei maliega aofia ai se faʻasino i faʻasa o le vave totogiina.

Afai e te fuafua e uu toe faʻatupeina, e taua le mafaufau pe o le a le tele o le taimi ua alu talu mai le toe tupe toe. O nisi faletupe mumusu e tusia se maliega fou pe a fai o le nonogatupe ua uma ona toe tupe muamua.

Faʻapea foi, tagata nonoina tupe mafai ona faʻatapulaʻa tapulaʻa i le taimi ua teʻa talu mai le toe faʻatupeina. I le tele o tulaga, e tatau ona e faʻatali e le itiiti 12 masina.

3. E aoga le toe faʻatupeina (refinancing) o se nonogatupe a tagata faʻatau? 📈

Tagata faʻatupeina atu nonogatupe talu ai nei avea atili ma sili atu ona manaʻomia. O mafuaʻaga o lenei pepelo i le mafai ona faʻataunuʻu sini eseese e aunoa ma le manaʻomia e faʻaputuputu, faʻapea, faʻatau se taʻavale poʻo se mea totino, faʻamalieina manaʻoga o le aiga.

I totonu o se siʻosiʻomaga sili maualuga tauvaga, faletupe o loʻo atiaʻe nonoina aiaiga e matua eseʻese mai le tasi. Nisi tagata faʻatupeina e faʻatosina tagata faʻatau ma sili atu ona alofagia, isi - faigofie o le tisaini. Ma o le tele o taimi aitalafu, a maeʻa ona maua se faʻaunegatupe, iloa ua aliaʻe e le aoga. I se tulaga faʻapea, o le fesili e tulaʻi mai o le faʻatautaia toe faʻatupeina.

✍ Manatua!

Ae e te leʻi malie e toe faʻatupeina, e taua le mautinoa o lenei faiga o le a aoga tele. Ina ia faia lenei, ua lava e fuafua ai aofaʻi o le soona totogi i luga o le nonogatupe fou ma luga o le taimi nei le tasi ma faʻatusatusa ia. E taua le mafaufau e le gata tuluiae ese foi komisi ma totogi inisiua (pe a fai o latou).

Afai i le taimi o le faʻatulagaina o le a avea ma manino o refinancing o le a taitai atu ai i le sefeina, oe tatau ona fuafuaina lona tele. A faʻapea e taua le aofaʻi, e leai se manaʻoga e faʻamaʻimau taimi, e sili loa ona amata le faʻagaioiga i se taimi vave e mafai ai.

Laʻasaga autu o le toe faʻatupeina o se nonogatupe

4. Faʻafefea ona toe totogiina se nonogatupe i se pasene maualalo o tului - 5 vaega autu o le toe faʻatupeina 📝

Ma, afai o se filifiliga e faia e toe totogiina se nonogatupe o loʻo i ai nei, ona taua lea ona vave faia, manino ma sili atu penefiti. Mo lenei, tagata tomai faʻapitoa fautuaina le faʻaaogaina faʻatonuga ma se faʻamatalaga auiliili o laʻasaga taʻitasi o taualumaga.

Vaega 1. Fesoʻotaʻiga ma se tagata nono tupe o loʻo iai

Tasi le itu, E le faʻamalosia e le tulafono le tagata nonoina tupe ona logo le tagata na nonoina atu le aitalafu e toe totogi se tupe. Peitai, polofesa fautuaina fautuaina faia lenei pea.

Faletupe e masani ona le mananaʻo e faʻamatuʻu aitalafu faʻamaoni. Ina ia mafai ona taofia i latou mai le faʻamoemoe e toe totogiina i seisi faletupe, latou ono fautuaina e suia aiaiga o le tautua. I lenei tulaga, o le tagata nono E le gata O le a totogi le nonogatupe i luga o tuutuuga sili atu ona lelei, ae o le a faʻatautaia ai foi le taualumaga sili atu ona faigofie ma vave.

Vaega 2. Filifilia o se faletupe

Afai, e ui i lea, o le faletupe o loʻo iai le nonogatupe nei e le alu i le fonotaga, oe o le a faia e toe faʻatupeina i se isi aitalafu faʻalapotopotoga. Ua fautuaina e tagata atamamai e faalatalata atu i le filifiliga pe a mafai.

Muamua lava, e tatau ona e faʻatusatusaina ia ofa a nisi faletupe faʻatau atu. Oe tatau ona suʻesuʻeina faʻamatalaga i luga oa latou 'upega tafaʻilagi, iloiloga i luga o le Initaneti i luga o faʻapitoa nofoaga ma fonotaga. Afai e leai se taimi ma se manaʻoga mo se tutoatasi filifilia o se nonogatupe, o le a latou o mai e laveaʻi auaunaga faʻatusatusa faʻapitoa, ma fua faatataumasani tuʻufaʻatasia e tagata atamamai.

A filifilia se faletupe mo teutupeina, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o faʻamatalaga uma e uiga i le toe totogiina o tupe i luga o lana upega tafailagi, e aofia ai:

  • lafoga;
  • i ai o tapulaʻa tulaga;
  • lisi o pepa manaʻomia.

A iai sau fesili, e tatau ona e maua tali ia latou e ala ile faʻafesoʻotaʻi o tagata faigaluega ile faletupe e ala ile valaʻau ile telefoni pe ala i talanoaga i luga ole laiga... Seʻi vagana ua manino vaega uma o le taualumaga, ona mafai loa lea ona e alu i le lesitalaina o le toe tupe.

Vaega 3. Resitaraina ma le tuʻuina mai o se tusi talosaga mo le toe totogiina o aitalafu

Ia apalai mo le toe faʻatupeina seʻi vagana faamatalaga o se afifi o pepa e manaʻomia e tuʻuina atu i le faletupe. E tutoʻatasi atinaʻeina lisi lenei lisi, ae o le tele o pepa e mafai ona iloga e toetoe lava manaʻomia i taimi uma.

O a pepa e manaʻomia e toe totogi ai se nonogatupe

O pepa autu mo le toe faʻatupeina o se nonogatupe aofia ai:

  • tusifolau o se tagatanuu o le Malo o Rusia;
  • tusi faamaonia o totogi (2-NDFL poʻo i le tulaga o se faletupe);
  • se kopi o le tusi galuega faʻamaonia e le kamupanī;
  • pepa i luga o se nonogatupe aoga - o se maliega ma se faʻasologa mo le totogiina o masina taʻitasi;
  • tusi faamaonia o le paleni o aitalafu;
  • auiliiliga mo le faʻaliliuina o tupe e totogi ai se nonogatupe lelei.

I nisi tulaga, oe ono faʻaopopoina manaʻomia isi pepa, faʻapea, lisiti mo le totogiina o le nonogatupe nei.

Vaega 4. Iloiloina o le tusi talosaga

A maeʻa ona tuʻuina mai le tusi talosaga ma le pepa o faʻamatalaga, ona toe iloilo lea e le faletupe. Talu ai o le toe faʻatupeina, o le mea moni, o se nonogatupe fou, o le vaitaimi mo iloiloga i le tele o tulaga e le ese mai lena faʻavaeina mo isi ituaiga o nonogatupe.

I le averesi, iloiloina o talosaga ave 5-10 aso... Ae ia amanaʻia le paʻu talu ai nei ↓ fua faatatau tului I luga o nonogatupe, o le numera o tusi talosaga mo le toe faʻatupeina na faʻateleina tele⇑ E mafai ona mafua ai le faʻateleina o le ↑ vaitaimi o iloiloga i faletupe lauiloa.

Vaega 5. Faʻaiuga o le konekalate

Afai, i le faaiuga o le toe iloiloga taualumaga, o le faletupe faia se faʻaiuga lelei, o le mulimuli ma sili ona taua laʻasaga amata - faʻaiuga o se konekalate.

☝ E mautinoa lava, e iloa uma e tagata, ae e leʻo toe faʻafefea ona toe fai atu - aua le sainia se maliega e aunoa ma le suʻesuʻeina maeʻaeʻa.

A o faitau le konekalate, muamua lava, faʻalogo i vaega nei:

  • le tele o le tului;
  • o le tau atoa o le nonogatupe na mauaina;
  • le faʻasologa mo le faʻaaogaina ma le aofaʻi o faʻasalaga;
  • tuutuuga o le vave totogiina;
  • e mafai ona suia tuʻufaʻatasia o aiaiga o le nonogatupe tasi.

Pe a suʻesuʻeina le feagaiga, e taua le mataala pea mai le amataga e oʻo i le iʻuga, ia matua suʻesuʻe maeʻaeʻa uma vaega. Afai e aliaʻe ni faʻafitauli ma e o atu isi itu i le faʻamasinoga, o le faʻaiuga o le a faia lava i totonu o le faʻavae o le maliega ua sainia.


I lenei auala, toe faʻatupeina o se nonogatupe e le faigata pei ona manatu le tele o tagata. Afai e te tausisi i faʻatonuga na tuʻuina mai, o le a mafai ona e aloese mai le tele o faigata ma manuia faʻatupeina i se isi faletupe i le maualalo tului.

5. O fea e mafai ona e toe faʻatupeina ai ni nonogatupe mai isi faletupe - o ofo sili ona lelei i lenei tausaga 📄

O loʻo ofoina atu e le tele o faletupe a Lusia ni tupe toe faʻatupeina. Peitaʻi, o tuʻutuʻuga ma aiaiga o tagata faʻaaitalafu eseʻese e matua 'eseʻese lava. E mafai ona e filifilia le filifiliga pito sili ona lelei ile suʻesuʻeina ma le faʻatusatusaina o tulaga o nisi faletupe. Mafaufau i lalo o le sili faletupe toe faʻatupeina nonogatupe i tagata taʻitoʻatasi. tagata.

🏦 O fea faletupe o loʻo aʻafia i le toe faʻatupeina o nonogatupe mo tagata taʻitoʻatasi - o se toe iloiloga o TOP-3 faletupe

Ina ia faʻafaigofieina le galuega o le filifilia o se nonogatupe, matou te saunia se faʻamatalaga 3 faletupe ma le sili ona lelei tuutuuga o refinancing.

1) VTB Faletupe o Moscow

VTB Faletupe o Moscow o se vaega o le VTB faʻalapotopotoga tupe ma o loʻo aʻafia i le tuʻuina atu o faʻatau oloa. O le faʻavae o galuega a le matagaluega o le tautuaina o tagata taʻitoʻatasi.

Ona o le tuputupu aʻe manaoga mo luga-nonogatupe, le faletupe ua atiina ae se talafeagai polokalama toe totogiina o nonogatupe... O le faʻaaogaina o lenei nonogatupe oloa i le VTB Bank o Moscow e faʻatagaina ai oe ona faʻaititia le avega nonō ↓ i le faʻaititia o le totogi.

E tusa ai ma le toefaʻatupeina polokalama, o le pasene iinei ua seti taʻitasi ma mafai i le tulaga mai le 11% i le 17% i le tausaga... I le taimi lava e tasi, o loʻo iai tuʻutuʻuga faʻapitoa mo tagata faigaluega i le matata o faʻafomaʻi poʻo aʻoaʻoga, tagata faigaluega lautele, faʻapea foʻi ma tagata faʻatau totogi.

2) Faʻamatala upu

Faʻamatala upu - se faʻalapotopotoga tau tupe a Moscow na faʻavae i totonu 1995 tausaga. O le faletupe na tuʻuina atu o se kamupani lautele ma ofa atu i ana tagata faʻatau se atoa vaega o tautua faletupe.

O le faʻauneina atu i tagata taʻitoʻatasi e taua tele i le faletupe. O le mafuaaga lena na matua mataʻituina ai le atinaʻeina o se toe faʻatupeina polokalama i se aitalafu faʻalapotopotoga.

Faʻauʻu i le faletupe faʻatagaina tagata faʻatau e tuʻufaʻatasia se le faʻatapulaʻaina numera o nonogatupe. O se taua tulaga i lenei tulaga o le aofaʻi aofaiga i lalo o refinanced konekarate tatau ona le sili atu i le 1,000,000 rubles... Ua seti le tau mai12% i le tausaga, ma e leai niisi komisi ma inisiua.

E mafai ona e apalai mo se uluaʻi iloiloga i lalo o le refinancing program i luga o le faletupe website. E maua ai foʻi le avanoa e fuafua ai le faʻavae autu o le nonogatupe o loʻo tuʻuina atu.

3) Sovcombank

Aso nei i totonu Sovcombank se numera tele o aitalafu polokalama faʻagaioia. Latou te faʻatagaina oe e maua sau nonogatupe mo le aofaʻi mai 5 000 muamua 30 000 000 rubles... I lenei tulaga, ua amata le peti mai 12% i le tausaga.

E leai se faʻapitoa polokalame mo le toe faʻatupeina o loʻo i ai nei nonogatupe i Sovcombank i le taimi o lenei tusitusiga. Peitai, e i ai le isi manaia talosaga mo tagatanuu latou te maua i latou lava i se faigata tulaga, valaauina "Credit Doctor"... O lenei nonogatupe ua fuafuaina e faʻaleleia atili lau aitalafu talaʻaga.


Ina ia faʻafaigofie ona faʻatusatusa ia faʻamatalaga ofo, ua matou tuʻufaʻatasia aiaiga autu mo latou i le laulau i lalo.

Lisi: "TOP-3 faletupe ma aiaiga sili ona lelei mo le nonogatupe i tagata taʻitasi"

Faʻalapotopotoga aitalafuE fia aitalafu e mafai ona tuʻufaʻatasiaAitalafu aofaʻiTuutuuga o nonogatupeFua faatatau
VTB Faletupe o MoscowE oʻo atu i le 6 credit ma credit cardsMai le 100 afe i le 5 miliona rublesMo totogi ma kamupani faʻatau - e oʻo atu i le 7 tausaga, mo isi - e oʻo atu i le 5 tausagaAfai o le nonogatupe aofaʻi e oʻo atu i le 500 afe rubles, mai le 12 i le 16% i le tausaga Faʻatasi ai ma le aofaʻi mai le 500 afe i le 5 miliona - 12% i le tausaga
Faʻamatala upuSoʻo se numera o nonogatupe ma le mafai ona mauaina se vaega o tupe i tinoitupeE oʻo atu i le 1 miliona rublesMai le afa tausaga ile 7 tausagaMai le 12% i le tausaga
SovcombankI le taimi nei, e leʻo tuʻuina mai se toe faʻatupeina, o loʻo i ai pea le polokalame o le Loan Doctor4 999 poʻo le 9 999 rubles3 i le 9 masina33.3% i le tausaga

* Mo faʻamatalaga o loʻo iai nei ile toe faʻatupeina o aitalafu na maua mai isi faletupe, vaʻai i upega tafaʻilagi aloaʻia aitalafu aitalafu.

6. Mea e tatau ona e mafaufau iai ae e te leʻi toe totogia seisi faletupe - 5 mea taua 🔔

Tele tagata e manatu o le filifilia o se faletupe ma suʻesuʻe ma le faʻaeteete aiaiga mo le toe faʻatupeina, toe tupe toe faʻaiʻu. Ae fautuaina e tagata popoto oe faʻaalu lou taimi ma le ata. Mo le toe faʻatupeina ia aoga tele pe a mafai, e tatau ona e toe faʻalogo foʻi i le tele o itu taua.

[1] Totogifuapauina lautele

Mo le toatele, o faʻamatalaga e uiga i pasene totogi e le o faʻamatalaina.O le mea lea, tagata faʻapitoa fautuaina muamua o mea uma e gaosi fuafuaina o le aofaʻi o overpayment i rubles... Oe le manaʻomia le i ai o le poto faʻatupe e faia ai lenei. Ua lava e faaaoga fuafua faapitoa.

E tele polokalame mo le faʻatinoina o faʻamatalaga i luga ole Initaneti i aso nei. O le ute o la latou gaioiga e tusa tutusa. Ua lava lea e taʻu atu ai le aofaʻi, vaitaimi ma fua faatatau i luga o le nonogatupe o loʻo tuuina atu e saili po o le a le soona totogi ma totogi faalemasina.

☝ Fautuaina e le au atamamai lolomi le faʻaiuga kalafi. E mafai ona faʻatusa ile tasi o loʻo faʻapipiʻi ile feagaiga ole aitalafu.

Afai o taunuʻuga o faʻatulagaina o le faletupe ma le calculator eseese eseesega, oe tatau ona fesili i tagata faʻapitoa poʻo le a lenei mea e fesoʻotaʻi ma. O ia gaioiga e fesoasoani e malamalama ai pe a fai o le aofaʻi ova o totogi i luga o le nonogatupe o loʻo tuuina atu e le aofia ai i ni pili natia.

[2] Tuʻutuʻuga o faʻamanuiaga ma aofaʻiga o sala tupe

Pe a talosaga mo se nonogatupe, e masani ona talitonu tagata aitalafu i o latou tomai ma mafaufau e le taitai iai ni solitulafono. Ae paga lea, e leai se tasi e sao mai faʻafitauli tau tupe poʻo ni tulaga le maalofia.

‼ Ina neʻi faʻateʻia oe pe a faʻapea e tuai ona faʻatuai, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o le vaega o le maliega e faʻatatau i faʻasalaga a o le i sainia.

Tasi le itu, naʻo faʻasalaga mo le solia o aitalafu noataga o loʻo aiaia e le tulafono. Ae o lesi foi itu, e iai le faʻamatalaga lautele - seʻi vagana ua aiaia i se isi faiga e le konekalate.

I le faʻaaogaina o lenei mea moni, e masani ona faʻatutuina e faletupe aofaʻi tumau o le sala tupe... E le gata i lea, o nisi o loʻo nonoina atu tupe e faigata totogi autu faʻatele le aofaʻi o le faʻasalaga i totogi ua leiloa.

Ina ia aua neʻi soona totogia ni faʻaopopoga, e aoga, muamua lava, i se taimi faʻatulagaina ma atoa e faʻataunuʻu ai aitalafu faʻatinoina.

Afai na faia pea le soliga, oe mafai ona taumafai e toe faʻafoʻi se faʻasalaga totogi. Ina ia faia lenei mea, oe tatau ona apalai ma le talafeagai talosaga tuusao i le faletupe. Afai e musu le tagata o loʻo nofo aitalafu ai e toe faitau, mo le puipuiga o aia faʻatulafono, e tatau ona e alu i ai Rospotrebnadzor.

[3] Totogi tului

Tele o tagata nono tupe, pe a filifilia se polokalama toe faʻatupeina, muamua lava uma uai atu i le fua faatatau fuafuaina. Ua uma ona matou faʻamatalaina pe aisea e le matua faʻaalia ai lenei uiga. Peitai, mo se uluaʻi faʻatusatusaga, o le pasene o le tului e lelei.

I aso nei, luga o le maketi, o tau mo le toe faʻatupeina o polokalame e eseese tele i faletupe eseese - e eseese mai le 9 i le 23% i le tausaga. Ae e tatau ona malamalama i ai e leʻo taimi uma ole aitalafu e maualalo le tului o loʻo sili ona aoga.

E taua pe a faʻatusatusaina le faʻaaogaina e le gata i le tausaga, ae faʻapea foi lelei tului pasene... O le faʻailoga lea e faʻatagaina ai oe ona fuafua le tau atoa o se toe faʻatupeina o se nonogatupe ma iloilo saʻo le aoga o le polokalame.

Lelei le pasene fai ma sui o le tau moni o le nonogatupe, lea e amanaʻia uma pili ma tau faʻaaogaina i lalo o le maliega.

Tele faletupe e mailei tagata faʻatau ma e ono taugofie le latou tau. Seʻi vagana ua maeʻa suʻesuʻega auiliili i le aoga o le tului ona manino lea pe o lenei poʻo lena polokalama e aoga tele.

[4] Le iai ma le aofaʻi o totogi faʻaopoopo

A filifilia se polokalame toe faʻatupeina, e tatau ona e uaʻi atu i le maua o faʻamatalaga i le maliega e uiga i mea eseese komisi faʻaopoopo... Tele o taimi, o ia peimeni uiga totogifuapauina gaosi loan, tatalaina ma tausia se teuga tupe, iloiloga o le tusi talosaga ma isi.

E taua le malamalama o komisi faʻapenei e le tulafono faasaina... E le gata i lea, o se matuia faʻamasino faiga ua maeʻa faaputuputu i luga o lenei mataupu. E ui i lea, o nisi faletupe o loʻo faʻaseseina lava tagata nonoina tupe.

I le faʻavae, o tagata faʻatau maua aia tatau uma e teteʻe ai i ni vaega o le konekalate e uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, tulafono faʻasolitulafono. Peitai, i lenei tulaga, o loʻo i ai se tulaga lamatia tele o le toe teuteuina o le gaioiga o le a teenaina, pe o le nonogatupe o le a tuuina atu i se maualuga maualuga.

 Fautuaina e le au atamamai i latou na feiloai ma le manaʻoga e totogi komisi eseese, saini se maliega i luga o tuutuuga o le tagata o loʻo nofo aitalafu ai. A maeʻa le feutanaiga, ma maua le tupe, e tatau ona e tusi i le faletupe tagi... I totonu o sea pepa, e manaʻomia le faʻamatalaina o mea moni o le solia o le tulafono ma tuʻuina mai se manaʻoga mo le toe faʻafoʻiina o tupe na alu e totogi mo le tautua faʻatulafonoina e le tagata nonoina atu.

E taua le manatuaina o le faʻaaitalafu o le tautua e le o se tautua e manaʻomia e tagata. I se isi itu, o le matafaioi a le tagata nonoina atu. Faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai o le mauaina o se tagi, o faletupe masani ona faʻafoʻi tupe e aunoa ma ni faʻafitauli. E le o manaʻo le au nonogatupe e aumai le mataupu i le faamasinoga, aua ua latou iloa lelei o lenei tulafono o loo i le itu a le tagata nono tupe.

[5] Avanoa ma tuutuuga o le vave totogiina

E le naʻo le toe faʻatupeina o nonogatupe e fesoasoani e faʻaititia ai totogi ova. O le taua tele i soʻo se feagaiga nonogatupe o le agavaʻa i soʻo se taimi e aunoa ma se faʻatapulaʻaina ona faia maeʻa pe totogi muamua.

🔔 Pe a suʻesuʻeina le feagaiga, e taua le uaʻi totoʻa i le vave totogiina algorithm.

Uma aiaiga mo le faʻatinoina o le taualumaga o loʻo iloiloina e tatau ona manino faʻamatalaina i le maliega. E faʻatatau lenei mea i le fia o aso ma le pepa e tatau ona faʻailoa ai e le tagata nono tupe i le faletupe lana faʻamoemoe e toe totogi.

E tatau ona manatuaina e leai se aia a le tagata nono tupe e faʻavae ai faʻasalaga ma komisi mo le vave totogiina. Peitaʻi, i nisi tulaga, e ono vaʻaia ni faʻatapulaʻa le tumau - o se faʻamamaina mo ni nai masina.


Mafaufau uma manatu faʻamatalaina luga, o le toe faʻatupeina taualumaga o le a sili ona aoga.

Teena le toe faʻatupeina: o mafuaʻaga autu

7. Aisea e mafai ai e faletupe ona mumusu e toe totogi aitalafu - 3 mafuaʻaga autu mo le teenaina usal

Ua lapataia e tagata popoto i latou ua filifili e toe totogi aitalafu. i lenei vaega, o le avanoa o le faʻamanuiaga e fai si maualuga ↑... Faletupe e masani ona le logoina tagata e nonoina tupe pe aisea latou te faia ai se faʻapitoa filifiliga. Peitaʻi, e i ai le tele o manatu autu e masani ona taʻitaʻia ai i le le manuia.

⛔ Mafuaʻaga 1. Le i ai o le tolopo i luga o soʻo se nonogatupe

Leai se tagata o loʻo nofo aitalafu ai e fia feutanaʻi ma tagata le faʻatuatuaina. O le mafuaaga lena, afai e te talosaga mo refinancing i le i ai o tuai o loʻo i ai, o le a teʻena le talosaga.

Afai o se tagata nonoina tupe ma tuai i le faia o totogi o loʻo manaʻo e toe totogiina, ia muamua o mea uma e tatau ona totogi uma faʻatuai. Ina ua mavae lena, mo ni nai masina (masani a itiiti mai 3-x) totogi e tatau ona faia i le taimi saʻo. E fesoasoani lenei auala siitia ↑ avanoa o le faʻamaonia o le talosaga na tuʻuina mai.

I le auala, o le avanoa o le faʻamaoniga e faʻateleina ↑ pe a fai o le tagata nonoina tupe maua le faletupe puipuiga faaopoopo... E mafai meatotino suavaia e pei o le collateral poʻo le solvent soa-nono pe tagata mautofi.

O leisi auala e foia ai le mataupu i se tulaga faigata o le saili fesoasoani mai tagata fai aitalafu... I le taimi e tasi, e taua le filifilia ma le faʻaeteete o se paʻaga kamupani ina ia le pa'ū mo le maunu o scammers.

Ason Mafuaʻaga 2. Le lelei talafaʻasolopito aitalafu

Tele faletupe, e aunoa ma le toilalo, pe a mafaufau i le ono mafai ona tusia se toe totogiina o se maliega, uaʻi atu i le igoa taʻuleleia o le tagata nono.

I lona autu tala faasolopito sui faʻamatalaga e uiga i faʻafefea ona faʻamalieina e se tagata ana aitalafu noataga.

E faaputuputu i totonu BKI (Ofisa o aitalafu). O le taimi e teu ai mo lenei faʻamatalaga o 15 tausaga.

Ina ia vave ona e sailia poʻo fea o le tele o CHB o loʻo nono iai le talaʻaga tautupe o loʻo i ai i totonu, e tatau ona e iloa lau credit credit subject code. Na matou faʻamatalaina auiliili pe faʻafefea ona maua i le tusitusiga talu ai.

Faatasi ai ma le maliega a le ono ono nono tupe na talosaga mo se nonogatupe, o le faletupe ei ai le aia tatau e talosagaina ai faamatalaga mai le BCH. A maeʻa ona suʻesuʻeina, ona filifili loa lea o le na nonoina atu le tupe e faʻatupe pe teʻena (e le gata mo nonogatupe masani ma mo le toe faʻatupeina).

O se mea masani lava afai e i ai ni faʻamatalaga le lelei i le BKI, e ono faia e le faletupe se faʻaiuga le lelei i le talosaga na tuʻuina atu. Ina ia aloese mai lenei, tagata atamamai fautuaina tagata nonoina e saili pe o a faʻamatalaga o loʻo i totonu o a latou aitalafu talaʻaga, faaavanoa.

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga o tala o tupe i ni auala e tele:

  1. faʻafesoʻotaʻi le faletupe ma se talosaga tutusa;
  2. tutoʻatasi lafoina se talosaga i le Bureau o Aitalafu Talaʻaga;
  3. talosagaina faʻamatalaga talafeagai i luga o le 'upega tafaʻilagi a le Faletupe Tutotonu o Lusia;
  4. faʻaaoga le tautua o se tulaga faʻapitoa.

⛔ Mafuaʻaga 3. Le puʻupuʻu o le nonogatupe toeititi

E umi se taimi e faatalitonu ai le faletupe i le tiute, faapea foi le tali atu a le tagata maʻi. Ole mafuaʻaga lena, pe a mafaufauina se tusi talosaga mo le toe faʻatupeina, faʻaulu ai e tagata nono tupe faʻatapulaʻa ile vaitaimi ole nonogatupe toe totogi.

I le tele o tulaga, oe tatau ona totogiina i le taimi a itiiti mai 3 masina... O nisi faletupe e manaʻomia ni vaitaimi uumi atu - mai le ono masina.


O le iloaina o mafuaʻaga autu mo le musu e toe faʻatupeina, tagata nonoina mafai tutoatasi filifili pe o le a le talafeagai mo latou e talosaga ai i le taimi nei.

8. Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) ile toe totogiina o 💬

Ole faʻateleina ole taʻutaʻua ole toefaʻatupeina o nonogatupe ua mafua ai le tele o tagata nono tupe e iai a latou fesili e uiga i mea faʻapitoa o lenei faiga. Ina ia aua neʻi e maimau taimi e saili ai ni faʻamatalaga faʻaopoopo, matou te taliina mea sili ona taʻutaʻua.

Fesili 1. E mafaia ona faʻatupe le toe faʻatupeina o nonogatupe e aunoa ma se tusi faʻamaonia o tupemaua (aunoa ma se faʻamaoniga o tupemaua)?

O le lisi o pepa mo le toe faʻatupeina o se nonogatupe na faʻatuina i seisi aitalafu faʻalapotopotoga i le tele o faletupe aofia ai faʻamatalaga o tupe maua... I le faitalia a le tagata nonoina atu, e mafai ona tusia i luga pei o le tulaga masani - 2-NDFLma i le tulaga o le faletupe.

Peitai, o nisi faletupe ofo tagata taʻitasi i refinance aunoa ma le faʻamaonia o latou tupemaua.

E taua le manatuaina pea o le a le mea i lenei tulaga tulaga e ono tau le taliaina. O le mea muamua lava e atugalu i le maualuga ↑ tului.

E le gata i lea, e le mafai ona toe faʻatupeina se nonogatupe e aunoa ma le faʻailoa i le faletupe lau tupe maua uma. I le tusi talosaga mo nonogatupe, faʻamatalaga e uiga i le aofaʻi o tupemaua, faʻapea foi ma le falefaigaluega ma le tulaga o loʻo taofia, e tatau ona faʻailoa mai. E ui lava i le leai o se manaʻoga e faʻamaonia ai lenei faʻamatalaga e ala i pepa, latou te faʻaaogaina pe a iloiloina le tusi talosaga.

Matou te fautuaina foʻi oe e faitau la matou tusitusiga pe faʻafefea ma o fea e mafai ai ona e maua se nonogatupe e aunoa ma ni tusi pasi ma ni tagata e faʻamaonia, tusa lava pe leaga le talaaga o aitalafu.

Fesili 2. O le a le toe faʻatupeina o se nonogatupe faʻamalosia e fale ma fanua?

Faʻatupeina faʻamautuina e fale ma fanua i lona aitia o le masani ai toe faʻatupeina mataupu i le auai i se tautinoga faʻatauga.

O sea polokalame e mafai ona faʻaaogaina e alu ese ai mai le faʻamaonia o se mea faitino faʻatau i luga o se mokesi ma lona suiina ma le isi. Atonu e manaʻomia lea pe a faʻatau atu le mokesi mea totino.

Toe faʻatupeina faʻamalumalugaina e fale tau

Toe faʻaleleia o tupe puipuia e fale tau fanua o loʻo taua i lalo:

  • faʻatagaina le tagata nonoina tupe ona faʻamoemoe i se sili atu tele ↑ aitalafu aofaʻi. Oe mafai ona tuʻufaʻatasia le tele o tagata faʻatau nonogatupe i aofaʻi faʻatusatusa i se mokesi;
  • faʻatagaina oe e matua faʻateleina ↑ le ono mafai o le faʻamaonia o le talosaga.

I le taimi lava e tasi, e masani ona le afaina mo le faletupe le mea o le a faʻatonuina le tupe maua - e toe totogi ai nei aitalafu poʻo isi faʻamoemoe. I lenei tulaga, o le tautoga galue o se ituaiga o faʻamaoniga. Afai e musu le tagata nono tupe e totogi, o le a faʻatau atu e le faletupe le meatotino na mauaina e avea ma faamalumaluga ma faʻafoʻi lana tupe.

P.S. I se tasi o tala o la matou mekasini, e mafai ona e faitauina se tala i le auala e faia ai se nonogatupe faʻamaonia e fale tau fanua e aunoa ma se faʻamaoniga o tupemaua.

Fesili 3. E mafaia ona toe totogi se nonogatupe ua tuai ona totogi?

📣 Ua lapatai mai tagata popoto: maua se faʻaiuga lelei i se tusi talosaga mo le toe faʻatupeina i le i ai o aitalafu tuai toeititi faigata... E mafua lea tulaga ona o le tele o le aʻafiaga o nonogatupe i ia tagata nono tupe.

Peitai, i nisi tulaga, o le faletupe lea na avatu ai le nonogatupe tuai na alu i le tagata nonoina tupe mo se fonotaga. Afai o loʻo iai le pili tupe i le kamupani oloa, e ono malie o ia e tuʻuina atu i lana tagata faigaluega. Ae e tatau ona e sauni mo le mea moni e ono manaʻomia e le faletupe faʻaopopo faʻamalosi - mautinoa pe tautoga.

O le mea moni, o le toe totogiina o tupe e faʻamoemoe lava ia aua neʻi foʻia faʻafitauli i taimi e totogi ai aitalafu, ae ia faʻaleleia le totogiina o pili. Afai e leai se mea e totogi ai le aitalafu, e tatau ona e uaʻi atu i isi avanoa - toe fetuunaiga o aitalafu pe bankruptcy.

Fesili 4. Faʻafefea ona apalai mo le toe totogiina o aitalafu?

Oe mafai ona tusia i luga ma talosaga mo refinancing, e ala ile faʻafesoʻotaʻi ole ofisa ole faletupepe a fuafua le faʻagaioiga, poʻo e ala i le asiasi i lana 'upega tafaʻilagi.

Mo uluaʻi iloiloga, ua lava e faʻailoa mai ai faʻamatalaga autu:

  • faaiu, igoa ma le igoa faaleoleo;
  • tusifolau faʻamaumauga;
  • lesitalaina ma tuatusi nofomau;
  • auiliiliga faʻafesoʻotaʻi - numera o telefoni;
  • le aofaʻi o le nonogatupe na talosagaina.

I le tulaga o faila lugalaina i luga ole laiga talosaga toe faʻatupeina o le iʻuga e maua faʻamuamua... Lona uiga, ole faʻamaoniga e le mautinoa ai le faʻataunuuina o se loan loan.

Mo nisi iloiloga, e tatau ona e avatua i le faletupe pepa talafeagai. Naʻo le maeʻa o latou suʻesuʻega o le a faaiuga mulimuli.

Fesili 5. Faʻafefea ona fuafuaina le toe totogiina o nonogatupe?

Ina ia mautinoa o le toe faʻatupeina o le a matua aoga, e taua le fuafuaina o le autu tapulaʻa o le faʻagaioiga ae e leʻi sainia le konekalate. E toeititi lava a le mafai ona faia ma le lima.

E ui i lea, e mafai e tagata uma ona faia faʻatatauga i ni nai minute. Ina ia faia lenei, na o le faʻaaogaina o soʻo se calculator faʻapitoa.

Lenei la latou filifiliga i luga o le Initaneti e sili lautele. Ae o le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga e tutusa lelei lava: ua lava na o le ulufale atu i faʻavae faʻavae o le nonogatupe i fanua - fua faatatau, le tele ma vaitaimie iloa ai i le naʻo se minute poʻo le a le totogiina ma le ova o le a iai.

Talu ai nei, o le lauiloa o toe faʻatupeina i Lusia ua faʻasolosolo tuputupu aʻe. Tele tagatanuu na aveina aitalafu i le taimi o le faalavelave i tulaga sili ona maualuga. Aso nei, i le lotolotoi o le faʻaititia Le Faletupe Tutotonu o le ki autu, o loʻo iai le faʻaititia o le ↓ tului o loʻo iai nonogatupe.

I se tulaga faʻapena, o le manaʻoga o tagatanuʻu e faia tuʻuga o le tautuaina o latou tiute fai sili atu ona aoga e masani lava. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina toe faʻatupeina o nonogatupe.

Fesoasoani faʻasoasoa e le gata tipi ↓ fua faatatau, ae faapena foi faʻaititia ↓ aofaʻi o totogi ma soona totogi... O le iʻuga ua faʻaleleia le tulaga manuia tau tupe.

I le iuga, matamata i se auiliiliga o vitio e uiga i le toe faʻatupeina o aitalafu:

A i ai ni au fesili, manatu poʻo ni faʻaopoopoga i luga o le autu o le tusitusiga, ona tusi lea i tala i lalo. Aua neʻi galo e faʻasoa atu foi mea i au uo i luga o upega tafailagi.Seia oʻo i le isi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Ofo Atu e Atalii o Liae Oa mo Faamaumauga Paia. 1 Nifae 3:1427 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com