Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

E te manaʻo e tipi se rimoni? Metotia faʻafefea ona fai saʻo, vave ma matagofie, faʻapea foi ma fesoasoani mo le faʻaaogaina o crust

Pin
Send
Share
Send

O le tipiina o se rimoni e le faigofie pe a fai e te manaʻo e aloese mai faʻasusu sua i luga uma o laufanua lata mai, tausi le fualaʻau matagofie ma faia i le vave e mafai ai. Ae o le a le mea e mafai ona fai? E tatau ona i ai se auala i fafo! Ma o ia moni lava! O le a matou taʻu atili atu ia te oe.

I le amataga, o fualaʻau e fufulu maeʻaeʻa i le tafe vai, ona latou tuʻuina lea o le talieleele ma amata ona aveʻese mai fatu lelei. Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i se isi auala e te tipiina ai se rimoni sua.

Faʻafefea ona vave tipi ma matagofie tipi fualaʻau i le fale: laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga

O le sasaina o se papa mafiafia i soʻo se taimi o se auala tuʻusaʻo i le tele o tafe o sua, nutimomoia ma tipiina fatu, ma tiga aveʻesea. E mafai ona 'aloʻese gofie pe a e iloa le auala e galue ai le grenade.

O ivi asoaso e puipuia mea o loʻo i totonu o le fualaʻau mai le faʻaleagaina ua faʻatulagaina i se faʻasologa maʻoti. A maeʻa ona suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le fualaʻau, e faigofie ona fuafua le mea o loʻo i ai uaua, vavaeʻese vaega ma fatu mai le tasi.

Mulimuli i faʻatonuga e tipi fua le rimoni, faʻasaoina le faʻamaoni o le nucleoli i le tele e mafai ai.

Aafiaga auala

E le manaʻomia ni toleniga faʻapitoa, poto faʻapitoa ma mea faigaluega. O mea uma o le a aoga e tusa lava pe o se umukuka naifi ma se loloto pesini. O lenei filifiliga e le faʻapea o se foliga matagofie o fualaʻau pe a uma ona tipi, e lelei mo na tulaga pe a manaʻomia le faʻaopopoina o fatu i le salati, teuteuina le meaai suamalie ma latou, na o le lafo atu i le sua. A o sauni le sua, ia manatua o le tuʻufaʻatasia o foliga e mafai ona afaina ai, faʻasusu i le vai o se mea talafeagai.

O le tumutumu o le ulu e vavae ese mai le fualaʻau - o le nofoaga sa i ai le fugalaʻau, ae o lenei ua faʻamamaina "faʻaputuina" pale.

O le loloto o le faʻatofuina o le lau e le itiiti ifo ma le centimita, talu ai o veins e tatau ona manino vaʻaia i le tipi.

Ona matou mulimuli lea ile algorithm:

  1. Tipi ese le tumutumu o le ulu, tuu ese, iloilo ma le totoʻa le tatalaina mamanu o ivi asoaso, fuafuaina o latou nofoaga.
  2. O le fofo e tatau ona tipiina mai le pito i luga o fualaʻau mai luga e oʻo i lalo, sina puʻupuʻu o le faavae, o laina o le tipi tamoʻe tonu i luga o alatoto.
  3. O le loloto o le ofi i totonu o le lau e tusa ma le centimita ina ia mafai ai ona gaioi ese itu o le paʻu.
  4. A maeʻa ona ufiufi uma ivi asoaso o le fualaʻau ma se naifi, liliu faʻasaga i lalo, i luga aʻe o le tanoa ua saunia, ma teisi tulei pito o tui.
  5. Faatasi ai ma le au o se naifi po o se sipuni, latou amata amata tutusa, paʻu le paʻu i luga o le paʻu, ia mautinoa o fatu i totonu o ese mai o latou nofoaga, amata sasaa i fafo.
  6. Aua le fefefe e faʻaleagaina mea - e le faigofie ona fai, o le natura ua faʻatulagaina se faiga o vaevaega e matua puipuia lelei fatu mai fafo faʻamalosi.
  7. Mo sili ona lelei iʻuga, e manaʻomia le "paʻu" i luga atoa o le rimoni, taumafai e aua le faʻateleina le fualaʻau, a leai o le a felelei pasi i le tanoa.

I lenei faiga o le aveʻeseina o rimoni nucleoli o le a tupu vave - i ni nai minute. O nai taumafaiga o le a lava e fetuʻunaʻi ma mautinoa mautinoa feagai ai ma le galuega.

Matou te ofaina oe e maimoa i se vitio pe faʻafefea ona faʻamama se grenade faʻaaogaina le teʻi metotia:

Ata matagofie

O lenei metotia e toeititi lava tutusa ma le muamua. I le amataga, tipi ese le palealiʻi i le auala lava e tasi e pei ona faʻamatalaina i luga ma fuafua le nofoaga o ivi asoaso o le fetus. Gaoioiga e mulimuli mai:

  1. O tipi e faia i luga o uaua mai le pale i le faʻavae.
  2. O le loloto e tatau ona avea ma e mafai ona e vaʻaia fatu i totonu.
  3. Ma le faʻaeteete, taumafai e aua le faʻaleagaina le faʻamaoni o vaega ma fatu, tatala le rimoni ma lemu gaioiga.
  4. Faʻapipiʻi faʻatasi le iʻuga "petals", aveʻese faʻasologa, vaeluaina.

Ina ia faʻasaoina le matagofie ma le faʻamaoni o mea o loʻo i totonu o fualaʻau, e tatau ona e galue malosi ma faʻaalu ia le itiiti ifo ma le 5-7 minute. I teuteuga faʻaaoga - fualaʻau fualaʻau, tuʻuina atu o mea suamalie, o pito o le fugalaʻie teuteuina i tipi faʻamamaina, maua ai se foliga manaia.

Matou te fautua atu e matamata i se vitio i le faʻamamaina o se rimoni:

Mama i lalo o le sami

O lenei metotia e talafeagai mo i latou o loʻo paʻu le paʻu i o latou lima pe le mananaʻo e faʻaleaga se manicure fou ma le rimoni sua - e le faigofie ona olo ese. O le sauniuniga e faigofie lava - o le vai e ave i totonu o se pesini loloto, o le vevela o le suavai e sili atu le malulu nai lo le vevela o le potu. Taualumaga:

  1. Tipi ese le pale o le fetus ina ia mafai ona e vaʻaia pe faʻafefea ona maua le septa.
  2. Tuʻu le rimoni i totonu o le vai, malelemo uma.
  3. Ave i fafo pe a uma le afa itula.
  4. Tuʻu se ipu loloto loloto i lalo o le paipa.
  5. Tatala le vai ma tatala lemu le fualaʻau i fasi fasi i lalo o le vai tafe.
  6. O se vaalele o le vai o le a fesoasoani fufuluina saito saʻo i totonu o le pesini.
  7. Alu ma filifili fasi alatoto.

O le filifiliga filifili le maua o avanoa taimi - oe tatau ona tinker pe a fai e leai sau tomai. Ae o le faigofie o le a faʻamolemole - o lemu vaeluaina e saoloto vavaeʻese ma e le faʻalavelave i le faʻasaʻolotoina o fatu.

Afai e te manaʻomia e tipi vave le fualaʻau ma e leai se taimi mo le faʻasusu, fofoʻe fualaʻau i se ipu loloto tumu i le vai. A uma ona faatofu lima ma fualaʻau i totonu o le vai, tatala le fualaʻau na muaʻi tipiinafaʻataga le paʻu e opeopea i le pito i luga ma fatu e nofo i lalo. Ona faʻamaligiina lea o le vai faʻatasi ma le fofo, ma le nucleoli e faʻamamaina o toega o le vaeluaina. I le taimi lava e tasi, lima e le afaina i sua suavaia.

Matou te fautua atu e maimoa i se vitio pe faʻafefea ona fofoʻe se rimoni i le vai:

Ata o le tipi fua

I luga atu o le ata e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona vaʻaia le rimoni i le vaega.

Fautuaga

  • Afai o le umukuka luga poʻo se laupapa laupapa tipi palapala na palapala i le rimoni sua i le taimi o le aveʻesea o saito, o lona uiga o faʻailoga e faigofie ona aveʻesea ma se lapisi faʻasusu i le tipolo sua poʻo le laulau vineka.
  • A tipiina fualaʻau i luga o le tapu, aloese mai le sisina ifo i le foloa poʻo puipui.
  • E fautuaina le faʻaaogaina o se naifi maʻai ma se pito vaapiapi e faʻafaigofie ai le gaioiga.
  • A aveʻese le pale, uʻu le naifi i se tulimanu, alu loloto i le ogatotonu o fualaʻau. O le vaega tipi ese, pe a faʻatautaia lelei, e pei o se cone ma se togi e tusi i lalo.
  • Ina ia ausia se tulaga mautu o le rimoni, ua lava lea e tipi ese le paʻu 5-6 mm mafiafia mai le faavae, maua ai se tusa tipi.
  • Ina ia faʻafaigofieina le gaioiga, e tatau ona e faia sili atu 6 tipi i luga o ivi asoaso.

Faʻaaogaina o crust

Paʻu malulu paepae totonu ma garnet veins leai se taua, i vailaʻau faʻamasani, e naʻo le paʻu papaʻu e faʻaaogaina. A maeʻa ona faʻaputuputu ma faʻamama mai le pulupulu mama, fufulu i le vai tafe ma faʻamamago i se nofoaga e lelei le faʻasaina o le ea, aunoa ma le sao atu i le susulu o le la. O se decoction o matutu crust ua saunia i totonu o le vai taele, sasaa se sipuni o mea masani ma se ipu vai pupuna. I le maeʻa ai o le 15 minute o le simmering, e tui le vailaʻau mo le 4 itula.

E tatau ona manatua e uiga i mea o loʻo i totonu o alkaloids ile crust - vailaʻau oona ma le faʻatapulaʻaina faʻaaogaina ole decoction e oʻo atu ai i le oona.

Taulima ma le fua o le rimoni:

  • manava tata;
  • faʻamaʻi i anufe;
  • manuʻa mumu.

Matou te fautua atu e maimoa i se vitio e uiga i le faʻaogaina o penivali paʻe:

O le faʻamamaina ma le tipiina o se rimoni e leʻo se mea faigata, naʻo lou manaʻo lava e mulimuli i fautuaga. I le aʻoaʻoina o le ala e tipiina fua ai le fualaʻau, faʻamolemole ma faʻateʻia au pele, togafiti masani i au uo ma le fualaʻau suamalie ma le fiafia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SHADE - AUTOSTOP Official Video (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com