Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o sofi-tock sofas, foliga foliga

Pin
Send
Share
Send

O sofas vaivai i aso nei e le gata ina aulelei, faʻamalieina, ae faʻateleina foi mea faigaluega. I a latou tulaga masani, e faʻaaoga mo le malologa i le ao, ma i le faʻaaliga tulaga latou te lelei atoatoa mo le momoe. Mo se vave ma talafeagai suiga o ia meaafale, faʻapitoa auala e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se teak-tock sofa faʻaaogaina se masini lauiloa o le "pantograph" poʻo le "savali tusi". Faʻafetai i lona faigofie mataupu faʻavae o le faʻagaioiga, e oʻo lava i se tamaititi mafai ona feagai ma gaugau, i se faʻaopopoga, o le fausaga e le faʻaleagaina le foloa ufiufi, o se taua taua tele mo le tele o tagata faʻaaoga.

Foliga foliga

Ina ia iloa le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga, e tatau i se tasi ona malamalama pe faʻafefea ona aoga le suiga o le tick-tock, o le a lea mea, o a mea lelei o le masini. O se mea faigofie, faigofie e faʻafesuiaʻi ai loa le sofa i se avanoa lautele ma mafanafana. O meaafale e mafai ona teuina i aso uma e aunoa ma le fefe neʻi teʻi ua le mafai le ofu masini, lea e maualuga lona teteʻe atu i ofu.

A o tatalaina, le fausaga e le seʻe i fafo i luga o uili, ae pei o laa i luma i lua kiliki. O le mea lea le igoa - "tick-tock".

Sofa pantographs aofia ai laʻau ma vaipuna poloka e faʻatagaina le nofoa e siʻi aʻe ma tuu i luga o vae. O le tootoo masini o le oloa vave fausia se moega moe e aunoa ma le faʻaleagaina o le foloa. E faʻapefea ona faʻataʻatia le sofa i luga ole sofa e masani lava ona faʻamatalaina ile faʻatonuga e sau ma meaafale.

O le multifunctional mamanu ei ai le tele o lelei meatotino:

  1. Fua fua. Nofoaga i se tamai potu e mafai.
  2. Ole faigofie ole gaugau - e oʻo foʻi ile tamaititi e mafai ona ia faʻatautaia.
  3. Umi tautua ola ona o le faʻaaogaina i le gaosia o se maualuga-lelei faʻavae.
  4. Malosi maualuga. O le faiga o suiga "tick-tock" i le sofa e sili ona faʻatuatuaina. O meaafale e faia mai mea lelei. O vaega mo le tuʻufaʻatasia o vaega o le oloa e uʻamea pe faia i laupapa faigata. O le mea lea, o le fausaga mafai faigofie ona tatalia faateleina avega.
  5. O se nofoaga lelei e nofo ai, ona o le tagata e faʻatumu o le vaivai foam. O le mea e le leiloa lona foliga mo se taimi umi, e oʻo lava i lalo o taua tele avega.
  6. Avanoa o faʻaopopo avanoa. O le avanoa vateatea i totonu o le fausaga e faʻaaoga e ofi ai moega.
  7. Faigofie o le tuufaatasia meaafale.

E i ai foi ni itu faʻaletonu i se sofa tagaʻi:

  • taugata tele ona o le taugata gaugauina auala;
  • o se lautele nofoa e alu ai le tele o avanoa, lea e mafai ona mafua ai le faʻalavelave.

O le tau o le suia o se le mafai gaugau faiga e matua maualuga.

E ui lava i nisi drawbacks, o le talafeagai teak-tock sofa faʻatulagaina faiga faia le oloa sili ona lauiloa ma i manaoga i totonu o tagata faʻaoga.

Eseese

E i ai ituaiga eseese o sofas ma le "teak-tock" pantograph. E iai foʻi isi igoa mo gaugau auala: "savali eurobook" poʻo le "puma". Uma faataitaiga i ai uiga iloga.

O le sofa saʻo o le pantograph o se mamanu masani e tuu i autafa o le puipui. O foliga o le faʻataʻitaʻiga o:

  • fua puupuu;
  • le agavaʻa e ofi ai ni tagata se toʻalua;
  • malosiaga fausaga.

E i ai fesuiaʻiga o ia meaafale, e le gata faʻalua, ae faʻatolu foʻi.

O le sofa tulimanu ma se faiga tiketi-tock o loʻo manaʻomia tele e tagata faʻatau, aua e tele ona le mafaafitia tulaga lelei.

  • foliga le masani ai;
  • faigofie ona faatulagaina;
  • tetee maualuga laei.

O ia meaafale e ofi faʻalelei i totonu o soʻo se potu totonu, e aunoa ma le faʻaaluina tele o avanoa.

O faʻataʻitaʻiga a le sofa e faʻapipiʻiina i lima pe fai e aunoa ma latou. O nei elemeni e avea ma lagolago pe a nofo se tagata i lalo pe tuu le aluga ina ia aua neʻi paʻu ese i le taimi o le moe. Armrests e faia malulu pe malo. Eseese mea e faʻaaoga mo le latou gaosiga:

  • paʻu;
  • le ie;
  • fafie;
  • Chipboard;
  • MDF

O le sofa "pantograph" e aunoa ma lima, e matuaʻi lalelei lava. Vaega o lenei faʻataʻitaʻiga:

  • foliga foliga aulelei;
  • tele moe nofoaga;
  • saogalemu, ona o le toesea o maʻai tulimanu.

I se tulaga lautele, o le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga ma le "tick-tock" suiga e faʻamoemoe i mea e fiafia iai le tagata faʻatau, le tele o le potu, le aofaʻi o tagata o le aiga.

Gaosiga mea

O le pito i lalo o le sofa o le teak-tock e aofia ai se atigipusa, faʻafanua ma tua laupapa. Ua faia faigata, anagata, talitonuina. O mea eseese e faʻaaoga mo le gaosiaina:

  1. E mafai ona faʻaaoga uʻamea, o ona vaega e fesoʻotaʻi mausali i le faʻaola eletise. O ia oloa e foliga mai e mama i foliga vaaia, ae o lo latou fausiaina e matua anagata lava.
  2. O laupapa faʻata e fai mai laupapa faigata e pei o le birch, beech poʻo le laupapa laupapa. O le faʻavae, faia i nei mea, fesoasoani i le tutusa tufatufaina o le avega i luga o toeititi atoa le eria o meaafale, lea e maua ai le mafanafana mo se tagata moe.
  3. E masani lava, mo le fausiaina o sofa, e faʻaogaina ai faʻavaʻa mai mea o loʻo iai fafie i latou tulaga - laupapa, laupapa laupapa.
  4. O meaafale taugata e fausia mai lava i le mautu o le beech. E masani ona faʻaaogaina e tagata gaosi Rusia le spruce ma le paina mo ni faʻavaʻa. O le mea taua o le fafie e lelei mago - o le umi o le meaafale faʻagaioiga faʻamoemoe i ai.
  5. O sofa lelei e maua mai, o le faʻavae e faia i laupapa lapisi e tele vaega. Faatasi ai ma le saʻo tekonolosi gaosiga, o ia meaafale mata mea umi ma e le deform. O totoga e pipiʻi atoatoa i totonu.
  6. O le mamafa avega elemeni o meaafale e masani ona faia faʻatasi mai le tele o ituaiga o mea. E mafai ona avea o se tuʻufaʻatasia o laupapa mautu laupapa ma laupapa laupapa laupapa, laupapa laupapa ma laupapa. Particleboard e le o se sili ona umi mea mo le fausiaina o se faʻavaʻa; ona o lona tau maualalo, e mafai ona faʻaaogaina mo paketi filifiliga mo meaafale poʻo mo le fausiaina o ie lino.

Reiki

Uamea

Laʻau mautu ma laupapa laupapa

O oloa e ese foi i le tuʻufaʻatasia o le faʻatumu. O filifiliga masani a:

  1. Bonnel. I lenei mamanu, o punavai uma e fesoʻotaʻi le tasi i le isi ma se uaea i foliga o se liʻo, o loʻo tu i le va o lua faʻavae e faia i le sila. Ona o lenei fesoʻotaʻiga, o le oloa tausia lona foliga atoatoa. O le orthopedic aafiaga faʻalagolago i le numera o vaipuna i le m2.
  2. Tumaoti Posket Spring poloka. O le vaipuna uʻamea i lenei mamanu e faia i totonu o se cylindrical foliga. Ua tofu afifi i latou i se ie afu. A oomi i luga o le poloka, o vaipuna e oomiina, ma o le taofiofia e le faalagolago le tasi i le isi. Faʻafetai i lenei faiga, o le oloa e le magoto pe sosolo. E masani ona sili atu ile 200 vaipuna ile m2. O le sofa i luga o le tautotogo poloka ma le pantograph o se anagata, faʻatuatuaina oloa e mafai ona tatalia maualuga avega. O le tagata e faʻatumu e maua ai se mea laugatasi o luga o le moega, faʻalauiloa le faʻasalalauina o le ea.
  3. PPU Polyurethane foam o loʻo faʻaaogaina foi o se vaega totonu o le moega, o le maualuga o lea 30-40 kg i le 1 m2. O le polyurethane foam na faʻaaogaina mo le gaosiaina o sofas o se ofuvae, mafai ona toe faʻamalosia, e le mafua ai ni faʻamaʻi, e tautua mo se taimi umi, ma faʻatumauina lona amataga tulaga.

Tautotogo taga

Bonnel

PPU

O se lautele lautele o mea e faʻaaogaina foi mo le ufiufi o oloa. Le sili ona lauiloa o ituaiga nei:

  1. Paʻu Natura taugata mea ma foliga matagofie. O le sili ona anagata ma tetee i faʻaleagaina filifiliga o pateni paʻu.
  2. Paʻu paʻu Ma maualuga-lelei gaioiga, o le a avea ma agavaa tauva i mea masani. Faigofie paʻu e faigofie ona tausi ma o ona tau e matua paʻu maualalo.
  3. Lafu Malulu, manaia i le paʻi atu, anagata, undemanding moe ie.
  4. Laulama. Eseesega i le leai o ni lint, o le matagofie o le faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaaogaina e ala i le vevela lolomiga.
  5. Velours. Fulufulu ie ie ma se faʻaputuputu luma luga. E pei o se veloveta.

Uma ie e iloga i le maualuga le malosi, aulelei foliga vaaia, eseese o lanu, ma faigofie o le tausiga.

Velours

Laulama

Lafu

Paʻu faʻataʻitaʻi

Paʻu

Fua fua

O sofa Pantograph e gaosia i ituaiga eseese. O ituaiga faʻasaʻo-ituaiga ma lima e faia faʻatasi ma lapopoʻa tetele. Fua masani: 105 x 245 x 80, 108 x 206 x 75, 102 x 225 x 85, 100 x 260 x 80 cm. O le vaega e moe ai, lea e fausiaina pe a tatalaina meaafale, e tusa ma le 150 cm le lautele, o nisi filifiliga maua ai mo le lautele lautele - oʻo i le 160 cm.

Tulimanu faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo saʻo i le lapoʻa. O le umi e iloga i se taua eseʻesega. Le masani faʻatulagaina o sofa:

  1. Umi - 225, 235, 250, 270 cm, i ni faʻataʻitaʻiga e oʻo atu i le 350 cm.
  2. O le loloto o le nofoa - e eseese i le va o le 155-180 cm.
  3. O le lautele o le potu o 155 x 196, 155 x 215, 160 x 210 cm.

A faʻatau, oe tatau ona amanaʻia le vaega o le potu ina ia a le tuʻuina o meaafale e le soona tele le avanoa. O le sili ona puʻupuʻu o nofoa sofa saʻo e aunoa ma lima.

Valivali filifiliga ma teuteuga

Sofas e gaosia i le tele o ituaiga lanu. I le tuʻufaʻatasiga o soʻo se tagata gaosi oloa, e mautinoa lava e i ai ituaiga uliuli, paʻepaʻe, efuefu filifiliga. Mo tagata fiafia i pastel shade, e i ai piniki, beige, peach, lilac shade e filifili mai ai. Faʻatasi ai ma lanu susulu, o le sili ona lauiloa o lanu lanumoana tumu, lanumeamata fou, lanumumu lanumumu, susulu samasama.

E taua le aua neʻi faʻaseseina i le filifiliga o lanu. O le filifiliga e te manaʻo ai e tatau ona ogatasi ma le totonu mamanu o le potu malolo poʻo le potumoe.

O le sofa sau ma aluga ufiufi ma le tutusa mea e pei o meaafale lava ia. O ia mea faʻaaoga, faʻalagolago i le tulaga o le ie, e masani ona teuteuina i ie afu ma faʻamago. Ina ia aua nei leiloa le lalelei a le sofa ile taimi, ma scuffs le aliali mai luga, o se palanikeke e faʻaaogaina e ufiufi ai le oloa. O loʻo faʻaalia mai i mea eseese e pei ole acrylic, fulufulu, terry, tapestry, silika, satin.

Tagata gaosi lauiloa

O sofas ma le "tick-tock" masini e gaosia e le anoanoaʻi o falegaosimea, uma Rusia ma fafo. O gaosi sili ona lauiloa o:

  1. Parma. Perm Meaafale Fale Gaosi gaosia sili atu maualuga teak-tock sofas.
  2. "Weasel". O le kamupani o loʻo tu i le taulaga o Kirov. O loʻo aʻafia i le gaosiga o meaafale anagata, matagofie.
  3. "Marrakesh". Fale gaosi Glazovskaya gaosia meaafale. E 75 tausaga o le talafaasolopito o ia, e tele lona poto masani i le gaosiaina o sofas i aso nei.
  4. "Ardoni". Ulyanovsk meaafale kamupani, gaosia matagofie aulelei meaafale.
  5. "MDV". O le gaosi oloa o loʻo tu i Vladimir, fausia sofas teak-tock sofas o maualuga lelei pantograph.
  6. "Matai Meafale". Fale gaosi sofa a Moscow, auai i le gaosiga o ituaiga eseese - matagofie ma faʻaonapo nei.

E faigata ona filifili se filifiliga talafeagai i le va o ituaiga o meaafale faʻapipiʻiina. Mafaufau i le eria, totonu o le potu, lau oe lava tofo, oe mafai ona maua se filifiliga o le a faʻaopopo ai sina tamaʻi mafanafana, mafanafana, lalelei i le potu, fausia ai se tagata taʻitasi foliga. O le gaugau auala o le sofa "pantograph" o le a faia ai le gaioiga o le suia o le fausaga i totonu o se moe nofoaga vave, faigofie ma faigofie.

Matai Meafale

Seattle sofa Ardoni

Marrakesh

Weasel

Parma

MDV

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Richard Parker - Ua Mativa Lou Alofa (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com