Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le mea e vaʻaia e oe lava ia i Nha Trang ma ona siʻosiʻomaga?

Pin
Send
Share
Send

O le mea e vaʻai i Nha Trang o se fesili lauiloa tele ia i latou o loʻo fuafuaina se malaga i Vietnam. Malolo i luga o le matafaga e mautinoa malolo, ae o le a le mea e fai pe a e manaʻo i ituaiga. Ata ma faʻamatalaga o mea mataʻina i Nha Trang (Vietnam) e faʻatosina mai tagata tafafao ma latou tofo i fafo. Seʻi tatou mafaufau poʻo fea e mafai ona e alu i ai ma alu i Nha Trang.

Cham Towers Po Nagar

I aso ua tuanaʻi, o se telē o le faʻafitauli o le malumalu na tu i luga o le tumutumu o le mauga, mai iinei o le taulaga e vaʻaia i se tepa tasi. O le fuafuaina tausaga o 'olo e sili atu i le afe tausaga. E faigata ona talitonuina o se maʻa faʻalelotu anamua na ola pea e oʻo mai i le aso.

O le tosina na fausia i le 7-11 seneturi. E faʻaaloalo le nuu i lenei nofoaga o ni mea faʻaleagaga. O le faitotoʻa autu e teuteuina i ai koluma tetele, ae o turisi e feʻaʻei i faasitepu i le agavale.

I le taimi muamua, sa teuteuina le laʻau i pou e 10, ae o le 4 o latou na sao, o latou uma na fausia i taimi eseese ma eseʻese i le fausiaina. I totonu, o loʻo i ai le manogi malosi o mea manogi, ma o le atemosifia le ea na faʻatumuina e le pupuni o le asu, le tele o fatafaitaulaga ma atua na tapuaʻia e tagata lolotu o le lotu Hindu.

O le 'olo tele o le itu i matu, o lona maualuga o 28 mita, na fausia e faʻaaloalo i le Tupu Tama Po Nagar. O le faitotoʻa autu e teuteuina i le faʻatagata o Shiva, ma i totonu o le malumalu faʻafuaseʻi o loʻo iai se faʻatagata o se masiofo, 23 mita le maualuga. E i ai le falemataaga e le mamao ese mai le 'olo i matu. O tautotogo uma lava, e fai ai le tausamiga Buddhist iinei, e fai ma masani le matamata i tala faʻafiafiaga, faʻaaliga o sauniga masani a Vietnam.

O le tosina atu e mafai ona asia soʻo se aso mai le 7-00 i le 19-00. O taʻamilo e faʻatautaia e se taʻi Igilisi. O le faitotoʻa i le fale e 22,000 dong, o le tau o le malaga e 50,000 dong.

E tele auala e alu ai i le olo mai Nha Trang:

  • i le taxi (mai le 30 i le 80 afe VND faʻamoemoe i le mamao);
  • i luga o le uila afi;
  • i felauaiga lautele (7 afe VND).

Ina ia vaʻaia foliga o le faʻafitauli i totonu, faʻamolemole aumai ofu talafeagai. E tatau ona ufiufi tulivae ma tauʻau, o le ulu tumau pea le ufiufi, turisi tuʻu o latou seevae i le faitotoʻa.

SPA complex I Resort

O le isi aitema i luga o le lisi o le a le mea e vaʻai ai ia Nha Trang na o oe - o se fou tafaoga nofoaga - o se nofoaga malolo spa, tatalaina i le 2012. E naʻo taxi la e te sau i ai, o le malaga e tusa ma le VND 150,000. Afai e te okaina se taxi i le faletalimalo, e tatau ona e totogia laʻititi - tusa ma le 200,000 VND.

O le ata ma le teuteuina o le palapala taele faʻalauteleina toe maua le exoticism o Vietnam. O le fale talimalo e teuteuina i niu, maʻa masani, ofe, tele lanumeamata. E mafai ona e sau ii naʻo lou fiafia ile lauʻeleʻele matagofie - o le afu o le afu, ala maamaʻa.

Tagata tafafao maimoa e feiloaʻi ma se Rusia-tautala taʻitaʻi, o ia faʻamatala auiliili e uiga i auaunaga uma ma a latou tau. Togafitiga o loʻo tuʻuina atu e fetaui ma tofo ma paketi uma. A maeʻa le polokalame e tatau ona totogi, e mafai e tagata tafafao maimoa ona savavali fua i le teritori o le SPA complex, e ai i le faleʻaiga i tala ane o le vaitaʻele.

I Resort o loʻo tu i le itu i matu o le taulaga o Nha Trang, 7 km mai le itu a Europa. E tele auala e mafai ona e taunuʻu ai.

  • I le taxi - o le averesi o pasese o VND 160,000.
  • E i ai le fesiitaiga mai le faletalimalo poʻo le malaga kamupani mai le palapala taele, malaga 4 taimi i le aso - i le 8-30, 10-30, 13-00 ma le 15-00. O le felauaiga lava e tasi e aumaia tagata tafafao maimoa i le tulaga o le malaga ese atu. Tasi le auala pasese e tusa ma le 20 afe VND.
  • Totogi se uila i Nha Trang.

O le SPA complex e tatalaina i aso uma mai le 7-00 i le 20-00. E le tatau ona e sau i le fale taele palapala i aso malolo ma faʻaiuga o vaiaso, aua o tagata o le nuʻu ma tamaiti eo mai iinei i le tele o numera. Ia manatua foi a maeʻa 16-00 afu ona tapunia loa.

O le lisi atoa o tautua ma tau mo latou e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi aloaia o le faʻafitauli - www.i-resort.vn (o loʻo iai se faʻamatalaga Rusia).

Lelei e iloa! Le faʻavasegaina o faleʻaiga sili ona lelei i Nha Trang ma menus ma tau o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga.

Taavale uaea i le motu o Hon-Che

Le isi tosina a Nha Trang, e faʻatagaina ai oe ona tuʻufaʻatasia se malaga manaia ma se mea aoga. I le tasi itu, oe malaga i luga o le sili uumi uaea taʻavale i luga o le lalolagi i luga o le sami, ma i le isi, e te alu ai na o oe i le vaaiga o Nha Trang, lea e lauiloa o se tasi o sili ona mataʻina ma manaia. O loʻo matou talanoa e uiga i le paka faʻafiafiaga i Winperl.

O le uaea taʻavale foliga foliga lalelei i le pogisa, pe a ola moli. O le umi o le auala e 3.3 km. E 70 mita le maualuga o tagata tafafao, e 15 minute le umi ae e kolosi atu i Hon-Che. I le fausiaina o le uaea taʻavale, 9 koluma na faʻaaogaina, o ona foliga e tutusa ma le fausaga o le Eiffel Tower.

O le auala faigofie e alu ai i le uaea taʻavale oe lava o le faʻaaogaina o se uila, ae e i ai isi filifiliga.

  • Pasi numera 4, pasese 10.000 VND, faʻasologa mai le 5-30 i le 19-00.
  • Taavale totogi fale - e mafai ona e mauaina se taʻavale i soʻo se taimi i Nha Trang.

E galue le uaea taʻavale:

  • mai le Aso Gafua i le Aso Tofi - mai le 8-00 i le 21-00;
  • i le Aso Faraile ma le faʻaiuga o vaiaso - mai le 8-00 i le 22-00.

Faʻamolemole manatua o meaʻai uma ma meainu e aoina mai pasese aʻo le i ulufale. E tele nofoaga e 'aʻai ai luga o le motu. O le taimi sili ona lelei e te malaga ai i le taeao po, pe a leai se faʻanatinati i le ofisa o le pusa. O le tau o le ticket e 800,000 VND. O lenei aofaʻi e aofia ai femalagaaʻiga i itu uma e lua ma asiasiga i soʻo se faʻafiafiaga i le paka. Oe mafai ona filifilia se sili atu taugata tiketi, o le tau e aofia ai 'aiga aoauli.

I luga o se tusi! se aotelega o matafaga i Nha Trang ma nofoaga lata ane, vaʻai i lenei itulau.

Winperl Amusement Park

Fai se fuafuaga - o le a le mea e vaʻai ma o fea e alu i Nha Trang? Aua neʻi galo e uiga i Winperl Park, o loʻo tu i totonu o le moni tropics ma e aofia ai le vaega o le 200 afe sikuea mita. E le naʻo se paka; e iai faletalimalo, faleʻaiga, faleoloa faʻatau ma nofoaga tutotonu i luga ole teritori. O lenei tosina e leai ni talafaʻatusa i le teritori o Vietnam. O se paka tulaga ese vai ma vai fou ua fausia iinei, o loʻo i ai mataʻina ma faʻafiafiaga mo soʻo se tofo. Afai e te fiafia i se aso malolo malolo, o loʻo faʻatali mai le matafaga ia te oe.

E iai:

  • fale tifaga 4D;
  • taavale eletise;
  • togalaau matagofie;
  • sami sami;
  • potu karaoke;
  • lele lele;
  • swing elefane;
  • vaa folau;
  • circus ma fale faafiafia musika.

E aoga le paka:

  • mai le Aso Gafua i le Aso Tofi mai le 8-00 i le 21-00;
  • i le Aso Faraile ma faaiuga o vaiaso mai le 8-00 i le 22-00.

E mafai ona e alu i le paka:

  • luga o le uaea taʻavale;
  • luga o vaʻa ma vaʻa;
  • i luga o se vaʻa fagota.

O se tiketi i le paka e tau ai le VND 880,000 mo tagata matutua, ma le VND 800,000 mo tamaiti 1-1.4 m le umi. O lenei tiketi e aoga foi mo le tietiega uila afi. Faitau atili e uiga i le Winperl Amusement Park.

Falesa

O le a le mea e vaʻai ai ia Nha Trang ma ona siʻosiʻomaga? Ioe, o le mamalu ma matagofie fale o le falesa. O loʻo tu i luga o le maupuepue ma e matua vaʻaia uma mai itu uma o nofoaga lata ane.

O le fausiaina o le falesa ua lauiloa o le sili ona matagofie i le taulaga o Nha Trang, o le maota o lotu tetele, lea e tu ai le epikopo nofo ai. E faitau afe tagata asiasi mai e omai ii, ona o le lotu Katoliko o se lotu salalau i le itu i saute o Vietnam. Na amataina galuega fausia i le amataga o le seneturi talu ai ma sa faʻatinoina i laʻasaga:

  • saunia o se eleele mafolafola atoatoa i le pito i luga;
  • teuteuga ma le faʻamaeʻaina o galuega;
  • fausiaina o le logo logo;
  • o le faapaiaina o le malumalu na faia faalua;
  • faʻatutuina o se uati ma se koluse luga o le 'olo.

Na maeʻa le galuega i le 1935. O le fale na faia i le faiga a le Gothic, teuteuina i fugalaʻau ma tioata pisia i totonu. O loʻo iai faʻatagata matagofie o Keriso ma le Taupou Maria ile lotoa.

O le falesa o loʻo tu i le ogatotonu o Nha Trang, na o le 20 minute savali mai le Europa kuata. Tuatusi tonu: 31 Thai Nguyen auala. Phuoc Tan, Nha Trang 650,000 Vietnam. E mafai ona e tilotilo i le nofoaga faʻalelotu mai fafo i soʻo se aso ma le taimi, ma naʻo le taimi o le tautua e mafai ona e alu ai i totonu.

  • mai le Aso Gafua e oʻo i le Aso Toʻonaʻi - i le 5-00 ma le 16-00;
  • i le Aso Sa - i le 5-00, 7-00 ma le 16-30.

E le sili atu ma le afa itula le umi o le asiasiga. Tagata malaga masani masani tuʻufaʻatasia se asiasiga i lenei tosina ma le Long Son Pagoda.

Fautuaga! Afai e te manaʻo e lagona le tofo Vietnamese, alu i se tasi o maketi i Nha Trang. Faitau e uiga i uiga eseese o faʻatauga i le taulaga ii.


Afu o Bajo

O lenei faʻailoga o Nha Trang (Vietnam) i le ata foliga matagofie tele ma e oʻo lava i le maoaʻe o le tele o turisi o le a mautinoa le oʻo mai iinei i se malaga e fiafia i le tulaga ese tulaga ese - tele maa, lianas faʻatasi ma laau, matagofie natura, le tago i lima o tagata. Sili atu i le 30 ituaiga o butterflies nonofo latalata i le afu.

O le Bajo Falls i Vietnam o ni vai masani masani e tolu. Latou te tu 25 km mai Nha Trang. Ua taʻua e tagata nei le nofoaga o le vaitafe o vaituloto e tolu, aua o loʻo i ai le vaituloto i luma o vaipuna taʻitasi e mafai ona e aʻau ai.

Taavale tafafao maimoa taunuu i le paka paka o lo oi lalo o le Hong Son Hill. E mafai ona e sau ii i auala eseʻese:

  • na o oe i luga o le uila afi;
  • i le pasi # 3 (30.000 VND);
  • i le taxi ($ 14-20 tasi auala);
  • o se vaega o le vaega malaga.

O le pakaina o le uila ua totogi, e tau ai 5.000 VND.

Ina ia vaʻaia le vai atoa o le afu, e tatau ona e totogiina le 100,000 VND ma faʻatoʻilaloina le siʻitia o le mauga. O le mamao mai le vaituloto lalo i le ogatotonu tasi e uiga i 1 km, o le afu o luga e tusa ma le 400 mita mai le ogatotonu tasi. O le vaega lona lua e faigata, aua e tatau ona e savali i luga o maʻa susu, maseesee. Mo turisi, o le auala ua makaina i mūmū aū, ma faia sitepu i luga o sili ona faigata vaega. O vai taele ua makaina i numera - 1, 2, 3.

E taua! Afai o loʻo e malaga na o oe, e mafai ona e faʻaaogaina se taʻiala ma faʻasoa au meaʻai ma vai inu i le paka taʻavale i lalo o le maupuepue.

Ia mautinoa e fai ou seevae lelei, faʻaaoga le sunscreen, ma aumai lou ofutaʻele.

Long Sean Pagoda

Afai o loʻo e suʻesuʻeina vaʻaiga i Nha Trang na o oe e faʻaaoga ai se tusi taiala, ia mautinoa ia e asiasi i le pagoda, na fausia i le faʻaiuga o le 19 senituri. O le pagoda na mauaina le tulaga o le sili ona matagofie ma o le autu Buddhist shrine i le itumalo.

O le igoa muamua i le faʻaliliuga o lona uiga - o se tarako e lele lemu. I le 1990, na faʻaleagaina le fale e se afa ma toe fausia i se isi nofoaga, lea o loʻo iai nei. Ua sui foʻi le igoa - le tarako lele. I le nofoaga lava e tasi, i le pito i luga, o aso nei e mafai ona e vaʻaia le faʻatagata o Buddha ma asiasi i le malumalu, ae mo lenei mea e tatau ona e uia ala 144. E talitonu tagata Vietnamese a e savali i luga o le malumalu, e mafai ona kilia lau karma. E mafai foi ona e filifilia se auala faigofie - luga o se uila afi.

O le malumalu e faia i le faiga masani mo Sasaʻe, teuteuina i mosaics, monike nonofo iinei iinei. Ulufale e leai se totogi, ae o tagata femalagaaʻi i le lotoifale atonu o le a fai atu ia te oe e totogi. I Vietnam, o le auala masani lea e maua ai tupe. I totonu o le malumalu e mafai ona e vaʻai ai i le faʻatoʻaga matagofie matagofie. Lenei o le a e savali ai i fafo, matagofie fugalaʻau, maofa i faʻatanoa faʻatanoa ma ia malolo i le paolo o laʻau. E i ai le tulaga i tafatafa o le faʻatagata ma se laufanua matagofie.

  • E mafai ona e asia le tosina mai i aso uma mai le 8-00 i le 20-00.
  • Faigamalaga mai Nha Trang e masani ona aumaia i le pagoda, ae afai e te nofo i le nofoaga tutotonu o Europa, o le savali e naʻo le 30 minute. E i ai foi pasi i le pagoda. E faʻalua ona tuʻu pasi i le mea e faʻatosina mai, taʻitaʻi e le malumalu ma le faʻatagata o Buddha. O se taʻavale laʻupasese mai Nha Trang e tau mai le 35 i le 60 afe VND.

Faʻaaliga! E mafai ona e sailia le faletalimalo i Vietnam i Nha Trang tagata tafafao maimoa e sili ona lelei i lenei tusitusiga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Monkey Island poʻo Hong Lao

O le faʻailoga o Nha Trang (Vietnam) e tu na o le 20 km mai le taulaga. O se numera tele o eseʻese ituaiga o manuki nonofo ai iinei. I le taimi o le Soviet Union, o se fale suesue faasaienisi na galue i le motu teritori, lea na faia ai suesuega galuega. Ina ua paʻu le atunuu, na tapunia le fale suesue, ma o isi o manu na sosola i le togavao. O meaola na fetuunai ma e leʻi umi ae pei o ni tagata e anaina atoa. I le auala, e oʻo lava i aso nei latou amio e pei o tagata e toʻatasi o le motu, o lea ia faʻaeteete.

I aso nei, sili atu ma le tasi ma le afa afe manuki ola i Hon-Lao, le motu maua le tulaga o se faʻasao. Ole toʻatele o manu e toʻafilemu ma faʻauo, e fesoʻotaʻi ma tagata ma e le fefefe i turisi. O isi taimi, i le agalelei o le tagata, e mafai e le manuki ona gaoia se ato poʻo ni aitema laiti.

Afai ua e fiu e fealualuaʻi solo i le motu, e mafai ona e asiasi i le sirika, lea, e le gata i manuki, elefane, urosa faʻafiafia, ma taʻifau tuʻuga e faia. O se asiasiga i le faʻaaliga o loʻo aofia i le Hong Lao ulufale ulufale tiketi.

O Hon Lao o se motu tafafao ma se atinae tetele. Na vaʻaia e tagata Vietnamese mea uma e manaʻomia e turisi, ma latou vaʻaia le mafanafana. O loʻo iai faleʻaiga ma faleʻaiga o loʻo tautuaina tu ma agaifanua a le atunuʻu ma ipu Europa. E mafai ona e malolo i le paolo o togalaʻau toʻafilemu ma e oʻo foi i se potu faletalimalo. E mafai e tagata e fiafia i le matafaga ona asiasi i le matafaga - o le mama atoatoa ma le teuteuina lelei lea o le talafatai, e tele ai nofoaga e mautotogi ai masini ma masini mo le faʻataʻitaʻia o taʻaloga vai.

  1. E mafai ona e sau i le Monkey Island e oe lava pe o se vaega o se vaega o tagata tafafao. Afai o loʻo e malaga na o oe, alu agai i le Northern Pier, tu 20 km mai le taulaga ogatotonu. O le auala puʻupuʻu o loʻo i le auala tele o QL1, afai e alu le taʻavale i le talafatai, e umi atu. E i ai le vaʻa masani mai le uafu i le motu, ma le malologa 30 minute i le va o vaʻalele. O le vaalele muamua e alu i le 9.30 i le taeao, o le mulimuli i le 4 i le afiafi. O le pasese o le VND 180,000 i itu uma e lua. E 20 minute le umi o le faigamalaga.
  2. O le polokalame o le malaga i le motu e masani - i le taeao e piki ai le vaega mai le faletalimalo o Nha Trang ma aumai i le paka i se faʻavasega lelei. O le aso atoa e tuuto atu i maimoaga ma malologa. I le afiafi, o le felauaiga lava e tasi e toe aumaia ai oe i lou faletalimalo. Ole tau ole malaga mai le 12 i le 50 $. Afai e te manaʻo e tusi se taʻamilo taʻitasi ma se taʻiala, e tatau ona e totogia e tusa ma le $ 55.

Vaʻai faʻalelei se gaioiga, e sili le totogi o se moped. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tiʻetiʻei kariota. O le mea moni, o le savali e le itiiti le manaia, e ui lava e atili ai ona lelava.

O manuki e faʻatoa mafai ona fafagaina i le paka. O lenei tulafono o loʻo i ai ina ia le faʻataʻapeape manu i fafo atu o le puipuiga. Faʻafiafiaga faʻapitoa e amata i le 9-15, 14-00 ma le 15-15.

O lenei ua e iloa le mea e vaʻai i Nha Trang ma mautinoa faia se auala e sili ona manaia ma faʻamatalaina mafai mo oe lava.

O tau ile itulau e mo Mati 2020.

O vaʻaiga a Nha Trang ua faʻailogaina i luga o le faʻafanua o loʻo i lalo (i le gagana Lusia).

O se vaʻaiga lautele o le taulaga o Nha Trang, o ona mataʻaga ma matafaga i le kamupani o se faʻatonuga taiala, faʻapea foi ma manatu o le Vietnam faʻaalu mai le ea - i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faatuatua poo galuega (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com