Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tofiga o fomaʻi kapeneta uʻamea, fautuaga ile filifilia

Pin
Send
Share
Send

O falemaʻi, falesuesue, ofisa o fomaʻi i aʻoga ma aʻoga e masani ona faʻaauupegaina i meaafale faʻapitoa, e mafai ai ona foia le mataupu o le teuina o mea ma vailaʻau. Ae a filifilia se kapoti fomaʻi uʻamea, e taua le manatuaina e tatau ona faʻamalieina nisi manaʻoga.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O le kapeneta fomai faia i uamea o se faapitoa vaega o meaafale, lea ua fuafuaina e amanaʻia tulafono mo le teuina o vailaʻau i falemaʻi falemaʻi, potu fesoasoani muamua. O loʻo aoga lava latou ile falemaʻi, fale suʻesuʻe, fale talavai, e manaʻomia ai ona teuina vailaʻau, meafaigaluega faʻafomaʻi, lavalava o tagata faigaluega, masini, faʻamaumauga a le falemaʻi.

O le kapeneta uamea kapeneta ese mai masani meafale i le i ai o le malosi pa faia i le ie uamea, lea o loʻo ufiufiina ma se tumamā faʻapitoa le saogalemu, tetee atu i masini faʻaleagaina, ele faʻapipiʻi. O lenei ufiufi faʻatuatuaina puipuia le uʻamea mai le matautia aafiaga o le susu, disinfectants ma detergents.

E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasiga e le gata ina aofia ai le tino o le oloa, ae faʻapipiʻi uma foʻi faʻamau i totonu.

O le faʻavaʻa o ia oloa e gaosia mai i uʻamea, ma o le faʻagasologa o le faʻatasiga e le faigata tele. E masani lava, o faʻataʻitaʻiga e tasi pe lua faitotoʻa, tioata malosi ma / poʻo fata uʻamea, mautu lagolago, ma faʻatuatuaina loka loka. I luga o nisi faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o vae lagolago e mafai ona suia.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma ni potu se lua, o le pito i lalo e tapunia i uʻamea uʻamea, o se loka maufaatuatuaina, ma o le pito i luga e i ai faitotoʻa tioata. Glass mafai ona manino, faʻaliliu, malulu, faʻalagolago i le tofo o le tagata faʻatau.

Ituaiga

Ua faʻamautuina e le kapeneta vailaʻau o ia o se meafale faʻapitoa faʻapitoa, e talafeagai mo le teuina o soʻo se ituaiga masini, vailaʻau, lavalava. I le taimi e tasi, o totonu mea o le kapeneta o loʻo tuʻuina mai i ai le maualuga tikeri o le puipuiga faʻasaga i le aʻafiaga o le lelei fafo mea.

Faʻamoemoeina i le mafuaʻaga, o ituaiga nei o faʻapena oloa e iloga:

  • uʻamea mea faigaluega uamea. Ua filifilia i latou mo ofisa o loʻo faʻatautaia ai togafitiga faʻafomaʻi. O mea faʻafomaʻi e tuʻuina i totonu o le oloa e mautinoa ai le mama, tulaga teuina mama. O aso nei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni faʻapipiʻiga faʻapitoa e faʻaleleia ai mea faigaluega i se tulaga faʻasaʻo. Faʻapea foi, tele faʻataʻitaʻiga i ai compartments mo laei mea, mea faigaluega;
  • uamea lavalava lavalava. E talafeagai mo le teuina o oe lava lavalava o fomaʻi tagata faigaluega: ofu o ofu, ofuvae, suti. O mea o loʻo i totonu o le kapeneta e faʻaaofia lelei. O lavalava e mafai ona gaugau i luga o fata pe tautau i luga o le tautau poʻo le faʻatautau;
  • kapoti faʻapitoa mo le teuina o vailaʻau mo fale talavai. Nei o le sili ona faigata faʻataʻitaʻiga latou ata, talu ai e iloga i latou i le i ai o tele fata, fata, drawers o eseʻese lapoʻa ma e oʻo foi i se sefe mo vailaʻau o le matua tali atu. O le mea masani, o ia meaafale e filifilia mo fale talavai, e tele ai le aofaʻi ma vailaʻau eseese, ma o latou mea e teu ai e manaʻomia ai se faʻavasega lelei.

Mo lavalava

Mo mea faifaaili

Mo vailaʻau

Faʻavae i luga o le mea mo le faia o faitotoʻa, o loʻo mulimuli mai faʻailoga e iloga:

  • ma facades uamea - meaafale o lenei ituaiga e sili ona lelei mo na mataupu pe a fai o ona mataupu e taugata tele pe manaʻomia e nana mai prying mata. E manaʻomia foi falemaʻi faʻafomaʻi o loʻo faʻaaogaina ai fualaʻau o le matua tali atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se avanoa uamea avanoa ma loka faʻatapulaʻa tagata gasegase avanoa i vailaʻau o se narcotic natura;
  • ma pupula mata - o ia foliga foliga sili ona lalelei, o le mea lea latou te lelei atoatoa mo fomaʻi ofisa, fale talavai, falesuesue;
  • ma tuʻufaʻatasia luma - o mea sili ona aoga ia e tuʻufaʻatasia ai le faʻatuatuaina ma se ata manaia.

Uamea

Tioata

Tuufaatasi

Foliga ma fua

Fomaʻi uamea kapeneta gaosi tuuina atu ia latou tulaga faʻatafafa foliga. O le umi o le kapeneta, o le sili lautele ona. Ae ui i lea, e taua le manatuaina o umi ma vaapiapi faʻataʻitaʻiga atonu e le lava le mautu, o le mea lea, latou manaʻomia se atoatoa lelei mafolafola faʻavae.

O le loloto tulaga o ia meaafale o 40 cm.E ui lava e mafai ona maua ni fausaga ma se loloto loloto e talafeagai mo le tuʻuina o lapopoʻa meafaigaluega poʻo vailaʻau i tele aofaʻi.

O le lautele o faʻataʻitaʻiga ma le faitotoʻa e tasi o le 50-800 cm, ma le lua - 60-100 cm Afai e leai se tele o le potu, e sili atu mo ia le filifilia o se kapeneta e puupuu le lautele. O le lautele o le faʻataʻitaʻiga o le a le afaina pe a fai, ma se lautele lautele, e i ai lona talafeagai lelei maualuga.

O le maualuga o pusa uʻamea e amata mai i le 165-173 cm, ae o le tele o faʻataʻitaʻiga e lua potu ma le maualuga e 80-85 cm taʻitasi. O nisi o maualuga maualuga ma sili atu taugata faʻatusa o loʻo faʻaauupegaina i le fa lagolago ma le agavaʻa e fetuunai ai lo latou maualuga. E aoga lea pe a le tutusa le faʻavae. I le fetuʻunaʻi o le maualuga o vae, o le mautu o le kapeneta mafai ona faʻateleina. Lenei o le a faʻateleina ai le saogalemu o meaafale ma faʻaititia ai le aʻafiaga o le kapeneta i luga.

Faagaioiga

E tele taimi, ofisa fomaʻi i aʻoga, aʻoga aʻoga, fale suesue, potu faʻafuaseʻi e le telē tele. Mo lenei mafuaʻaga uamea lua-fasi lua-faitotoʻa lomiga o se lelei fofo mo le teuina o fomai lavalava tagata faigaluega, lisiina o masini, masini, vailaʻau. Nei e vateatea, ae matua puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga e le faʻaaogaina tele avanoa avanoa. Ma ina ia mafai ona faʻateleina le aoga o meaafale, e tatau ona e mafaufau e uiga i le ituaiga o faʻatumu e manaʻomia i se tulaga faapitoa.

TofigaUiga o uiga
Mo fale talavaiE taua tele mo fale talavai ia tuʻu le tele o vailaʻau i se mea e mafai ai, o lea e tatau ai i le kapeneta ona i ai le tele o fata, drawers, fata, o se loka loka mo vailaʻau o le matua tali atu. O le faʻatumuina o meaafale o le a faʻatagaina ai se fomaʻi vailaʻau ona alu i se vailaʻau faʻapitoa i soʻo se taimi e aunoa ma le faʻaaluina tele o le taimi e suʻe ai.
Mo le teuina o ofu o le teine ​​tausimaʻiO le oloa e tatau ona i ai tasi pe lua fata mo seevae, ato, ma se potu mo le teuina o ofu talaloa i luga o le faʻatautau. Ma o lavalava ma seevae o le a avatua ma le faʻatuatuaina puipuiga mai le efuefu, palapala, susulu o le la, ma tagata le faʻatagaina.
Mo masiniO fata o le kapeneta e tatau ona maualuga ma lautele ina ia mafai ona ofi i luga o latou masini ma le fesoasoani o faʻataʻitaʻi faʻatautaia togafitiga. O le fausaga lava ia mautinoa e tatau ona i ai le fa lagolago vae mo le faʻamautuina faʻamau luga o le foloa

O le maualuga o le aoga o le oloa filifilia, o le sili atu ona taugata. E taua le manatuaina pe a filifilia se kapeneta fomai. O le soʻona taugofie o filifiliga e tatau ona taufaʻamataʻu, talu ai e le faʻataʻitaʻia e le au gaosi oloa le tele o taimi e soli ai le tekonolosi gaosi o ia oloa mo le lelei o le tamaoaiga.

Filifiliga manaʻomia

E i ai mea taua manaʻomia mo le filifilia o ia oloa ma o se tasi o ia mea o le maualuga faʻatuatuaina o mea na faʻaaogaina i le gaosia o meaafale. O le kapeneta faʻalua-lau kapeneta mo vailaʻau tatau ona faia i le pala-puipuia mea, lea o le a faʻatagaina ai ia tautua e aunoa ma le leiloa o lona uluaʻi uiga lelei mo le sili atu ma le sefulu tausaga. O le agalelei i le siosiomaga e faamalosia, na o le taimi lena o le a mafai ai ona taʻua o le CMM mamanu e sefe mo le soifua maloloina o tagata. O mea leaga e le tatau ona i ai i le tuʻufaʻatasia o le puipuiga vali vaega i luga o le faʻataʻitaʻiga.

E le gata i lea, o le oloa e tatau ona faʻaauupegaina i loka maufaatuatuaina, lea o le a avea o se mautinoa o le saogalemu o ana mea i totonu. E taua tele lenei manatu pe a filifilia se kapeneta uʻamea mo le fesoasoani muamua, lea e faʻaaoga mo le teuina o vailaʻau, ona o nisi ampoules e teuina e tusa ai ma tulafono faʻatulafonoina, e tusa ai ma se faʻapitoa teuina pulega. Avanoa ia latou tatau ona faʻatapulaʻaina i fafo.

Afai o le fausaga e faʻaaoga e teu ai a oe lava mea totino ma seevae o tagata faigaluega faʻafomaʻi, e taua tele le faʻaeeina i fata, o se tripod mo tautau, ma se seevae potu. O sea faʻatumuina o le a faʻamalieina atoatoa ai manaʻoga o se fomaʻi tagata faigaluega, o le a faʻatagaina le tausia lelei i le ofisa.

Afai e sili atu ma le tasi le tagata e galue i le ofisa, e aoga le filifilia o se uʻamea lua-vaega lua-faitotoʻa faʻasologa ma maualuga tulaga. O le a ofi uma mea e te manaʻomia.

E tusa ai ma le tau o ituaiga oloa, e le tatau ona e uaʻi atu i tau taugofie. E masani lava, e le faʻamaoni tagata gaosi oloa saili ona sefe aitema faʻaaoga i le sailiga o le tau maualalo. O lona iʻuga, ua pagatia le lelei o meaafale, ua faʻaitiitia lona ola tautua.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TALANOA WITH TUPE - S01E01 - TOFIGA FEPULEAI (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com