Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga mo sliding wardrobes ma frosted tioata, faʻataʻitaʻiga o vaaiga aoao

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaaogaina o tioata malulu i meaafale gaosia ua matua faʻalauteleina ai le mafai avanoa. O le tioata Frosted e le gata e galue o se elemeni o teuteuina o meaafale a le kapeneta, ae e i ai foi lona lautele lautele lona aoga. O le mafuaʻaga lea i aso nei o se ofu faʻaseʻe e faʻaseʻe ma tioata faʻaaisa e mafai ona maua i totonu o le tele o potu.

Lelei ma le lelei

Muamua, mafaufau i le aoga o kapeneta meaafale ma tioata faitotoʻa. O faʻamatalaga e aofia ai:

  • aulelei foliga vaaia;
  • agavaʻa - o lenei meaafale e ofi totoʻa i totonu o soʻo se totonu. Ma afai o loʻo i ai ni ata i luga o le ipu malamalama, ona mafai lea ona e faʻamamafaina pe faʻaopopoina le ata o le potu;
  • ona o le faʻaliliuina o faitotoʻa, oe mafai ona vaʻaia le nofoaga o aitema i le kapeneta e aunoa ma le tatalaina o faitotoʻa;
  • faʻalauteleina vaʻaia o le eria o le potu;
  • ona o le faʻamaʻaina, o le mea maumaʻa e faʻamaʻaʻaina ma atili ai ona teteʻe atu i faʻalavelave masini. Faʻafetai i lenei, meaafale ma tioata elemeni e talafeagai e oʻo lava i se potu o tamaiti;
  • tausiga faigofie.

O le filifiliga saʻo o moli i totonu mo se ofu moe sliding ma tioata faʻaaisa o le a fesoasoani e seti leo, vaʻaia faia le potu tele ma sili lautele.

Ae o loʻo faʻataʻavale afeafe ma tioata faitotoʻa ma ni drawbacks e tatau foi ona e mataala i ai:

  • le faigata o le faʻapipiʻiina o le maeʻa fausiaina ona o le faʻavaivaia fragility o tagata taʻitasi elemeni;
  • manaʻoga mo le potu o le a faʻapipiʻi ai meaafale - o le foloa luga tatau tatau ona atoatoa mafolafola, a faʻapea o le faasee auala e tatau ona suia masani. I se faʻaopopoga, faʻaletonu mafai mafua ai le rollers e valu le luga tioata.

I se tulaga lautele, o sliding wardrobes ma se mamanu i luga o le matte tioata luga e tele taimi sili atu lelei nai lo le lelei. Lenei le tasi o mafuaʻaga autu i tua atu o latou maualuga lauiloa i aso nei.

Tuufaatasia mea

Kapeneta meaafale ma aisa tioata elemeni maua ai le totonu austerity ma le aulelei. O le filifiliga pito sili ona lelei o se tuʻufaʻatasia o tioata malulu ma laupapa masani, pei o le oak poʻo le wenge. Faʻataʻitaʻiga, e tuʻufaʻatasia ai tioata malulu ma tioata masani, e ofi lelei i totonu o totonu. O sea lavalava e talafeagai mo uma le potu malolo ma le potumoe.

O le tioata aisa e faʻapipiʻi o se mea e faʻaaoga e siʻosiʻomaga e faʻaalia ai le maualuga o le tumau i faʻatonuga mai fafo: vevela, susu, malamalama.

Ina ia malamalama le potu, malamalama, agamalu, e aoga le filifilia o se ofu e tuʻu ai le tioata malulu i se faʻata. Ua fautuaina e le au atamamai le faʻapipiʻiina o ni faʻataʻitaʻiga i totonu o potumoe e fausia ai se ata filemu, taofiofi, laconic i totonu ole potu.O le faʻavae o le kapeneta e faia i laupapa poʻo MDF panels.

Filifiliga teuteu

I aso nei, e tele filifiliga mo le teuteuina o ia tioata o loʻo faʻaaogaina:

  • vailaʻau faʻamamaina - i lalo o ni tuutuuga, o vailaʻau faʻapitoa e faʻaoga i le ipu malamalama, ona o mea na togafitia e suia ai le lanu, ma avea ai ma tagata e le malamalama. O le laualuga e mafai ona gaosia atoa pe valivali ma ni ituaiga eseese;
  • faʻapipiʻiina o se ata matting, sosoʻo ai ma le tipiina o mamanu ma mamanu;
  • tusia ma vali faapitoa.

O le teuteuina metotia tele faʻalagolago i le metotia metotia. O le ata e mafai ona matuaʻi soʻo se mea, o aso nei o loʻo iai foʻi tekinolosi mo le fausiaina o se ata i luga o le faʻamaʻa tioata.

Filifiliga ma tausiga tulafono

Ae e te leʻi filifilia se kapoti e faʻamaʻa ai i le tioata, e fautuaina e vaʻai faʻamaumauga o loʻo iai ata moni o ituaiga eseese o meaafale a le kapeneta. Lenei o le a fesoasoani ia te oe filifilia le sili ona matagofie filifiliga mo oe lava. I se faʻaopopoga, e taua le mafaufauina o le tele o meaafale configurations ma lona autu faʻamoemoega.

FausiainaTalosaga
Tulaga faatonuinaFetaui lelei mo soʻo se ituaiga o potu.
Diagonal pe faʻasolosoloE faʻaaogaina i potu e iai le laʻititi.
Tanu i totonuLatou te fesoasoani e faʻasao le aoga foloa avanoa o tamaʻi potu.
SusuluAoga ma matagofie, sili filifiliga.

E le pei o tioata masani, o le tioata faʻaaisa e sili atu ona teteʻe i le tele o faʻaleagaina ma le palapala - o maosi, pefu ma faʻailoga lima o loʻo i ai e tau le iloa atu. Ina ia faʻamama luga, na ona solo i lalo i se ie vaivai ma se masani faamamā mama.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Wardrobes With Finsa EZ TEX Trama 2-Tone doors (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com