Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aso malolo i South Goa - o nofoaga sili ona lelei i le la o Initia

Pin
Send
Share
Send

Saute Goa na faia e le natura ma faamamaluina e tagata aemaise lava mo se tafaoga matafaga. E i ai mea uma mo se malologa malolo i luga o le matafaga o le Arapi Sea - lelei matafaga, vaivai auro oneone, sili ona lelei auaunaga ma Europa-vasega faletalimalo. Afai e te manaʻo e liua se kiona taumalulu i totonu o se susulu tala faʻasolopito, o le auala sili o le malolo i le talafatai o Saute Goa.

Ata: Saute Goa

Faamatalaga lautele

South Goa o loʻo tu i saute o le setete laumua o Goa, Panaji. O le apitagalu o le nofoaga faʻataʻitaʻi e toeititi lava nofoia e matafaga, ma o loʻo i ai turisi matafaga ma atinaʻe atinaʻe tetele, ma e i ai ni toafa mo fiafia i le filemu ma le nofo toʻatasi.

Lelei e iloa! O le nofoaga faʻatonu o South Goa o le taulaga o Margao, o loʻo iai le nofoaafi nofoaga, pasi pasi, faleoloa ma maketi.

O kamupani femalagaaʻi, o se tulafono, e ofaina faletalimalo e lata i le taulaga o Colva, o iina e malolo ai le toʻatele o tagata tafafao maimoa. Peitai, e tele isi matafaga i South Goa ma le tele o latou e mafai ona suʻesuʻeina oe lava.

Features o Saute Goa

O le vaega autu o South Goa i Initia o se toʻafilemu filemu, e le faʻavavevave. Tagata tafafao maimoa i le iloiloga maitauina o lenei vaega o Initia o le malolo e sili atu ona le masani ai, o lea o turisi Europa o le a lagona sili atu le toʻafimalie.

Taua! I le itu i saute o le setete, e leai ni po, pisa leo ma pati faʻaoso, e le pei o North Goa.

I le itu i saute o Goa, e toʻaitiiti lava turisi, o le mafuaʻaga autu o le maualuga o tau pe a faʻatusatusa i le itu i matu o le setete. Ae ui i lea, o tupe faʻaalu tupe e matua talafeagai lava. O matafaga sili ona pisapisao ma tumutumu o Palolem ma Colva, ae a e manaʻo e malolo i ni tulaga filemu ma le le pisa, ua lava na o sina minoi i le itu mai le faitotoʻa.

Ua maitauina e tagata tafafao maimoa, o fale talimalo o South Goa e sili atu le tumama, sili ona teuteu lelei ma sili atu ona lelei pe a faatusatusa i isi vaega o le itulagi. Toetoe o soo se mea tagata e masani ona tiute, latou te mataituina le tumama o le talafatai.

E le tele naua mea taua i South Goa pei o le itu i matu o le setete. Le sili ona lauiloa ma asia tagata:

  • Bondla Natura Faʻaleoleo;
  • togavao
  • Vaitafe o Dudhsagar.

O nei mataaga e faigofie ona tuʻu mo turisi - e mafai ona e oʻo atu i nofoaga taʻitasi e ala i femalagaaʻiga lautele pe faʻatau ni malaga faʻapitoa.

I Saute Goa, faʻatusatusa i le itu i matu o le setete, e masani ai uila, o uila e sili ona lauiloa. Ioe, e mafai foi ona e lisiina se uila afi.

Afai e te manaʻo e sefe i feʻaveaʻiga, mataʻitū i pasika pasika, e faigofie lava ona latou feoaʻi i nofoaga taʻavale uma. E mafai ona e mautotogi i se taxi, o lona tau e faʻatele ona sili atu lona tau nai lo le tau o le pasika.

Lelei e iloa! Afai e te okaina se taʻavale i luga o le auala, lagona le saoloto e faʻatau, o le auala sili ona talafeagai o le totogiina o se felauaʻiga i se faletalimalo.

South Goa o loʻo lelei lona atinaʻeina o felaʻuaiga felauaiga i le va o nofoaga - pasi auala. O tiketi e le taugata, o se tulafono, e lua afa i felauaiga - tama ma le fafine. O le taimi faigaluega e amata mai i le 6-00 i le 22-00.

E le fautuaina e totogi se taʻavale i South Goa, aua e le mulimuli le au avetaavale ile tulafono o feoaʻiga ma taʻavale sese.

E tusa ai ma fesoʻotaʻiga feaveaʻi, e sili atu le faʻaaoga o le tautua a le atunuʻu ona o le feoaʻi e taugata. SIM cards e faʻatau atu ma le kopi o le tusi folau.

E maua fua Wi-Fi i faletalimalo uma e 4 ma le 5-fetu, faleʻaiga taugata a Europa. E i ai initaneti i faleʻaiga, shekah, ae ua totogi.

Mea e aumai o se meaalofa

Afai e te manaʻo e faʻatau, e sili atu lou alu i North Goa, ona e leai ni fale faʻatau i le itu i saute o le setete. Naʻo tamaʻi faleoloa e manatua ai mea, e tutusa uma mea uma.

O se faʻamanatu taua o lavalava a le atunuʻu, o aso nei o tu ma agaifanua a Initia o loʻo i faiga, ia e lagona le saoloto e filifili se ofuvae poʻo se ofuvae. E le gata i lea, e filifili e turisi ni ie o fale, pareos, ie o le matafaga, solo e teuteuina i teuga a Initia, e valiina i vali e masani ai.

I le masani ai, o mea paʻu, mea teuteu na faia mai laʻau masani, o le henna, o suauʻu taua, o mea manogi e aumai mai Initia - o nei oloa e mafai ona faʻatau i Goa e le taugata tele. O mea teuteu e faia i siliva, mea teuteu na faia i le atunuʻu Initia foliga foliga mai.

Fautuaga! Latou te faʻatau atu le lama lelei i Initia - o le vai inu o le a avea ma meaalofa sili ona lelei, pe a fai e te le fuafua e faʻatau le 'ava malosi, piki le tiʻi Initia moni.

Mo nisi aitia mo meaalofa ma mea faʻamanatu mai Goa, vaʻai i lenei filifiliga.

South Goa ma North Goa - eseesega

North Goa o se mecca mo tagata fatufatuaʻi, tagata talavou, i latou e manaʻomia le fiafia, fia faʻatofu i latou i le aganuu Initia, fiafia i le manogi o mea manogi ma faʻaiʻu pati ma discos. I le auala, faletalimalo ma fale talimalo i North Goa e sili ona taugofie i le atoa setete.

South Goa o se matagofie tropical togalaau e mafai ai ona e maua le filemu, filemu ma le malologa mai le vevesi ma pisi. Lenei oe mafai ona faʻalogo i le tagi a manufelelei, le gogolo o galu - tulaga lelei mo le mafaufau loloto, malologa malologa. O mea tetele o faletalimalo ua faʻatulagaina i se auala e le mafai ai ona e tuʻua i latou i le vaitaimi atoa o lau tafaoga.

O ai e talafeagai ma o ai e le talafeagai mo se tafaoga i South Goa

O le nofoaga e sili ona lelei mo:

  • aiga tafaoga ma tamaiti;
  • ulugaliʻi faʻaipoipo e manaʻo e faʻaalu se taimi faʻatasi;
  • tagata uma o miti o le filemu ma le nofo toʻatasi.

E te le fiafia i mea o totoe i Saute Goa mo mafuaaga nei:

  • tagata tafafao maimoa e mananao e sefe tupe i se malaga - e toʻaitiiti faletalimalo faletalimalo iinei;
  • tagata talavou e fiafia i pati ma pati - e sili le o i le itu i matu o le setete mo lenei;
  • faʻatauga i Saute Goa e le o se eseese tele, ma le sili maketi ma faleoloa i le itu i matu o le setete.

Peitaʻi, afai e te fiu i le malologa filemu i saute, e mafai ona e alu i matu i soʻo se taimi.

O afea e sau ai i South Goa

O le tau i le talafatai i saute o le setete e leai se eseʻesega mai le tau i le itu i matu. O le vaitau turisi o se tasi o le sili ona umi - e amata i le ogatotonu o le tautoulu ma tumau seʻia oʻo i le iʻuga o le tautotogo. O le ea e faʻamafanafana e oʻo atu i le 30 tikeri, o le vai i le sami e sili atu le mafanafana - +26 tikeri. E maitauina o le vai e tumau i le tausaga atoa.

E talafeagai le faamisi o se malaga i Saute Goa i le va o le amataga o Iuni ma le tautoulu, pe a o loʻo timu le vaitau o timuga i le nofoaga malolo. E masani ona leai se avanoa e malolo ai i le matafaga le timu masani a le teropika.

Taua! O le vaitaimi sili ona lelei mo le malologa o le matafaga e amata ia Novema ia Fepuari.

South Goa Resorts

Palolem

Masalo o se tasi lenei o nai faʻamafanafanaga i Saute Goa, e fai ai disko ma pa pia. O matafaga sili ona lelei i le setete o loʻo tu iinei, ae o le matafaga e na o 1.5 km le umi. O le alu ifo i totonu o le vai e agamalu, e leai ni maa poʻo lalo o le sami. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le vai sili ona mafanafana latalata i le talafatai, o le oneone e mama, e faʻamamaina i aso uma. O atinae tetele ua lelei ona atinaeina - sun loungers, faamalu, bungalows felanulanuai i le pito o le sami. E te manaʻo e taoto i luga o le matafaga? Asiasi i le jet ski rent. Faʻapea foi, i tafatafa tonu o le sami, o loʻo i ai maketi laiti e mafai ai ona faʻatau ni mea faʻamanatu, teuteuga ma sili atu.

E leai ni faʻafitauli i le filifiliga o mea e nonofo ai i le nofoaga malolo - e tele faletalimalo, e mafai ona e filifilia se sili atu ona faʻasoasoa mo se faʻasoasoaga, faʻataʻitaʻiga, fale talimalo poʻo fale talimalo.

Lelei e iloa! Palolem Beach o se tasi o nai toʻaititi i Goa e te aʻafia ai i le po.

Mo nisi faʻamatalaga i luga o le nofoaga, vaʻai lenei tusitusiga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Kuka

O le nofoaga o se tasi o le sili ona mama ma sili ona teuteuina luga o le matafaga o le Arabian Sea i Initia. Talu ai e le tele naua tagata tafafao iinei pe a faatusatusa i isi nofoaga, o tau mo aso malolo, mea e nonofo ai ma meaʻai e sili atu i le averesi. E ui i lea, o turisi oe na iinei na moemiti o latou toe foʻi mai.

O le umi o le talafatai e tusa ma le 10 km. E le sili atu ma le sefulu ma le lua kafe ma faʻamau o loʻo faʻagaioia, ae o le "faʻatauaina" o lenei nofoaga o salons matagofie.

E lelei le oneone, lanu auro, o le alu ifo i le sami e malu, e leai ni maʻa tetele, e taʻele ma fale taʻele. A faʻapea ua e fiu i le malolo i luga o le matafaga, e mafai ona e alu e fagogota ma tagata o le atunuʻu mo se tau masani.

Taua! E tatau ona aau ma le faʻaeteete, e pei ona aliali mai autafa o le sami i tafatafa o le talafatai, mafai ona ave se tagata i le sami avanoa.

O le nofoaga o Varka e iloga ona o le leai o ni tagata faʻatau faʻatau ma tagata aisi, matagofie o le goto ifo o le la, le avanoa e vaʻai ai i faʻamama.

O se taulaga atoa turisi ua fausiaina mo turisi, lea e mafai ona e tusi ai mea e nonofo ai muamua pe filifili se potu pe a taunuu i Varka. E leai ni cafe ma sheks i le apitaogalu, ma i na galuega, saoloto e oka le sami.


Cavelossim

O se tamaʻi nuʻu e nonofo ai tagata faifaiva i le va o le sami o Arapi ma le Vaitafe o Sal. E matua leai lava ni faletalimalo taʻutaʻua iinei, o lea e omai turisi iinei, muamua lava, ia lagona le tofo a Initia.

Ua vaevaeina le talafatai i ni vaega se lua:

  • turisi;
  • vao

O le mea muamua e faʻamalieina ma faʻaavanoaina mo faʻafiafiaga - o loʻo i ai potu malolo, gazebo, faleʻaiga ma faleoloa. O le vaega lona lua e sili atu ona talafeagai mo tagata fiafia i le nofo toʻatasi, toafilemu. O le oneone e matua lelei ma malu, ae o loʻo i ai maʻa tetele. E i ai nai lapisi, ae o loʻo i ai iina, aua e masani ona e mauaina maile ma povi i luga o le matafaga. O le alititai e malulu lemu, ma limu e aveʻese masani.

Nisi faʻamatalaga e uiga i Cavelossim o loʻo faʻaalia i lenei itulau.

Benaulim

Le isi tamai nuu i Saute Goa, e omai tagata e mafaufau loloto ai ma malolo filemu ai. O le talafatai e lautele, lautele, matafaga malologa malilie faʻatasi lelei le matagofie natura. E maumea tagata tafafao maumea, aiga e iai fanau e fia omai ii.

Mea moni manaia! O se uiga eseʻese o le nofoaga o le lautele, butterflies pupula ma le oneone paʻepaʻe kiona.

Latou faia yoga, mafaufau loloto, ma matamata i le goto o le la i luga o le matafaga. O le nofoaga e mamao ese mai isi taulaga, ae o lenei e leʻo faʻaititia lelei - o loʻo i ai potu malolo i le la, faleʻaiga, faleoloa mautotogi mo mea tau taʻaloga vai, fale taele, tele o faletalimalo. I le aoauli, e aliaʻe galu i luga o le sami. O le le lelei o le talafatai o le leai o se paolo. O matafaga o le nofoaga o Benaulim e municipal.


Majorda

O se tasi lenei o nofoaga sili ona lelei i South Goa ma o se nofoaga faʻamanatuina i Initia talu ai na maua iinei le sua o le popo ma na aʻoaʻo tagata e taoina falaoa.

E tumu le nofoaga, ae e lava mea e nonofo ai tagata uma, e i ai fale talimalo faʻalelei ma fale talimalo e faʻasoasoa. E tele cafe, sheks, tele kalapu kalapu. Faʻapipiʻiina potu malolo o le la, faʻamalu, ae e sili atu le mafanafana le taʻoto i luga o le oneone vaivai. O le alititai e lemu lemu ma mama, e i ai le paolo, ae e le lava.

Manaia le iloa! I le nofoaga malolo, oe mafai ona asiasi i le niu ma vaʻai pe faʻafefea e tagata o le atunuʻu totoina araisa.

Agonda

O se tamaʻi nofoaga e tu i le 60 kilomita mai le malaevaʻalele faʻavaomalo Dabolim. O se lelei nofoaga mo mafaufauga loloto, malolo mai le pisi o le taulaga, aso uma popolega. E tele Europa i Agonda, o le mea lea, e leai ni faʻafitauli ma le filifiliga o fale ma nofoaga e 'aʻai ai. I tafatafa o le sami, faletalimalo taugata ma sili atu tau faʻasoasoa - fale talimalo ma fale talimalo - na fausia. I luga o le apitagalu, e mafai ona e nofo faʻalelei i luga o le sun lounger, filifili se gazebo gazebo, pe na o le tanu i totonu o le oneone lelei.

Pei o le tele o nofoaga malologa i South Goa, e siaki e Agonda le mamā o le oneone ma le vai. E manino le vai, o le pito i lalo e manino lava ona vaʻaia e oʻo lava i le loloto. Mo nisi faʻamatalaga ma ata o le nofoaga, vaʻai ii.

Mobor

O lenei nofoaga o loʻo aofia i le lisi o taʻutaʻua i South Goa. O se tafaoga taugofie ma taugofie e le faatatau i Mobor, ae mo se totogi maualuga, e tafafao lelei ai turisi ma matafaga papaʻe ma oneone paʻepaʻe, o se nofoaga matagofie e matagofie lona natura, o le toafilemu, talu ai e toalaiti tagata.

Lelei e iloa! O le nofoaga sili ona lelei mo le aau i le itu i matu o le matafaga, i le itu i saute e mafai ona e alu i totonu o lalo o le sami.

I le itu i saute o le nofoaga faʻapitoa o loʻo iai ni aloalo e seasea fuga mai ai lili, e nonofo ai manulele ese, ma afai e te totogia se vaʻa ma aumai ni vaʻai, e foliga mai o le a e vaʻaia iʻa.

Fans o pisapisao pati o le a mautinoa le fiafia i le nofoaga malolo, discos ma po pa e le aoga iinei. Faʻatau luga o Mobor e le aoga foi, aua e leai ni faleoloa poʻo ni maketi.

Faitau foi: Le mea e taumafai i Initia mai meaʻai - TOP o ipu a le atunuʻu.

Utorda

Ole nofoaga sili lea ona toʻafilemu ma toʻafilemu, e leai foi sina mea e iloa ai ole olaga ole po, e naʻo nai faleʻaiga e aoga. Naʻo paketi faletalimalo potu e avanoa mo turisi, talu ai e leai ni faletalimalo i Utorda.

O le matafaga ua teuteu lelei, faʻalelei, faʻamamalu ma sun loungers ua faʻapipiʻi. E i ai faleuila ma fale faʻatau e mafai ai ona e sui. O mea lelei uma e umiaina e faleʻaiga faleʻaiga ma o lea e naʻo avanoa i le faʻatauina o se vaiinu poʻo sina meaʻai māmā.

E lelei tele tulaga aau mo aiga e iai fanau - o le alu ifo i le vai e lamolemole, e leai ni maa poʻo ni atigi i le pito i lalo.

Lelei e iloa! O le talafatai e lautele, mafanafana, ma e mafai ona e savali faigofie i ona matafaga latalata.

Kansaulim

O se nofoaga laʻititi ma mafanafana i South Goa, o le talafatai e naʻo le 800 m le umi ma e le sili atu i le 20 mita le lautele. O le oneone e lelei, vaivai, mama, ae o limulimu e maua i nisi taimi i le vai.

Tagata faigaluega ola galulue i luga o le matafaga. E i ai le tele o faleʻaiga mo meaai mama ma cocktails. Faʻapipiʻiina nofoaafi o le la, faʻamalu, suia o fale. I le amataga ma le faaiuga o le vaitau turisi, o le talafatai ua tuulafoaia, e pei o tagata tafafao ma filifilia le tuaoi Arossim.

O le nofoaga e laʻititi, ae e leai ni faʻafitauli i le filifiliga o mea e nonofo ai ii, e i ai fale talimalo lelei ma fale talimalo talimalo. E i ai ni faleoloa, o lea e sili ai le alu i se isi mea mo faʻatauga ma faʻamanatuga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Mataaga ma faʻafiafiaga

Ioe, e sili atu le amataina o lou masani ma le setete mai Old Goa, lea o faʻamaoniga o le i ai o le Potukale i Initia na faʻasaoina. O fale lotu e matilatila - o le Katedral o St.Catherine, o le Basilica o Bom Jesus ma le Malumalu o Francis o Assisi.

O se nofoaga manaia i South Goa e tusa ai ma le fautuaga a le au poto masani i le motu o Bath, o loʻo tu i tafatafa o le Baina Beach.

Ia mautinoa e asiasi i le afu o Dudsakhar. Tagata tafafao maimoa e ofo atu i tafaoga a le jeep ma le manaia le ponesi - asiasi i mea manogi. O iinei e mafai ona e faʻatau ai mea manogi o se faʻamanatuga, ae o tau e sili atu le maualuga nai lo faleoloa ma faleoloa faʻamanatu .. O se nofoaga matagofie mo tagata faʻafiafia o le natura o le Kotigao Reserve, lea e nonofo ai ituaiga o meaola ma manu felelei, oe mafai ona vaʻaia manuki ma vao vao.

O le faʻaaliga o le Museum of Naval Aviation o le a taʻu mai ai le tala faʻasolopito o le setete o le malo tele ma le mataʻutia. O le Malumalu o Mahadeva o le fale lotu pito i leva i Goa. Na vaneina mai maamora i le seneturi lona 13.

O isi nofoaga mananaia i South Goa o le Goan Village Park ma le Cross Museum.

Mo se lisi o mea sili ona taua o le setete o Goa i Initia ma a latou faʻamatalaga ma ata, vaʻai lenei tusitusiga.

Mea e fai i South Goa

  1. Asiasi i le tele o matafaga pe a mafai. Atonu e te manaʻo e toe foʻi mai ii ma o le ae iloa tonu le filifiliga e ave i ai le fiafia.
  2. Faʻatautaia se ata sauniga faʻasaga i le talaʻaga o le matagofie natura.
  3. Snorkeling pe scuba diving - poʻo le a lava oe, oe i ai le lototele ma adrenaline.
  4. 'Ai iʻa sami - o i latou e sili ona fou ma suamalie.
  5. Mo faʻatauga, e sili ona lelei le alu i le laumua o Goa - le taulaga o Panaji, e tele faleoloa, e aofia ai ma faleoloa, o loʻo faʻaalia ai oloa o ituaiga lauiloa, aʻo tau o se faʻatonuga o le maualuga e maualalo ai nai lo Europa. Ia mautinoa e faʻatau, o tagata faʻatau atu i le atunuʻu latou te manatu o le faʻatauga o se taʻaloga.
  6. E mafai ona aveʻese mai atigi atigi i le matafaga.

South Goa o se nofoaga fiafia ma le popole.Tusa lava pe o le a e alu na o oe i se tafaoga, e mautinoa lava o le ai ai se tasi e feiloaʻi ma oe i le nofoaga malolo, ona o tagata iinei e fealofani ma agalelei. Olioli i le lelei uiga, matagofie natura ma matafaga matagofie.

Tau i faleʻaiga ma maketi i South Goa:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: koe avaku kou korona samoan songSiaosi Vaipua2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com