Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Manaia tautau moega, aso nei aitia ma autu nuances

Pin
Send
Share
Send

Manaia le moe ma lelei le malologa pe a maeʻa se aso faigata galue faʻalagolago tonu i le saʻo mamanu o le moega. O le moega tautau faaonapo nei ua fuafuaina e maua ai le mafanafana ma le faigofie i totonu o le potumoe, faʻapea foi ma le aumaia o le tago o mea lilo ma originality i totonu. Ona o le tele o ituaiga eseese, e talafeagai le faʻapipiʻi o sea oloa i soʻo se potu.

Lelei ma le lelei

I le avea ai o se tulafono, o le tele o tagata faʻafesoʻotaʻia faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga ma fafo faʻafiafiaga: o se moega fola i le va o laau suamalie talo e taoto i ona luga e taoto filemu i lalo o le leo o le mutia ma se filemu filemu. Ole mea lea na sau ai le faʻaogaina o moega tautau. E fautuaina e faʻalelei le moega ile fesoasoani mai o faʻamaumauga maufaʻatuatuaina ma anagata, aua o le saogalemu ole tagata malolo e faʻamoemoe iai.

I aso nei, tagata gaosi ofoina atu le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma tagata faʻaoga e mafai ona mauaina se filifiliga i le latou manaʻoga. Ae e te leʻi alu e filifili se moega tautau i le faleʻoloa, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i le lelei ma le leaga o oloa. I le amataga, e aoga le faʻamamafaina o numera o tulaga lelei:

  1. Le mamafa - o lenei mamanu e leai ni ona vae, lea e mafua ai se lagona o le leai o se mamafa ma le mafanafana. O le moega e foliga mai e opeopea i luga aʻe o le foloa, ma soʻosoʻoga laitiiti. Afai e moeiini ou mata, oe mafai ona vaai faalemafaufau o lenei o se vaʻa, sologa lelei aveina se tagata i le le mailoa mamao o le toʻafilemu ma malologa;
  2. Airiness - faʻamalolo luga o le foloa, o le faʻataʻitaʻiga faʻatagaina le malamalama e ulu i totonu o tulimanu uma o le potu. E fesoasoani lea ile faʻateleina ole vaʻaia ole vaʻai, ae maise pe a fai e le poloka e isi mea le auala masani ole susulu mai ole faʻamalama;
  3. Fola filifiliga filifiliga - A faʻamama le foloa, e ana e le gata filifiliga filifiliga. O iinei e mafai ona e tuʻuina ai tile ma mosaics, faʻapea foʻi ma le matagofie tuʻuina o le fale tele;
  4. Lotogatasi - matagofie ma malosi moega ma le mafolafola ulu ulu foliga matagofie ma matagofie, tusa lava pe faia i se faigofie faigofie sitaili.

E le tele ni mea le lelei o nei faʻataʻitaʻiga ona e iai mea lelei. Faatasi ai ma i latou, o le faigata o le faapipiiina e iloga: o nuance uma e tatau ona amanaʻia pe a faʻapipiʻi le fausaga. O le manaʻoga mo le faʻamamaina masani o le foloa ua maitauina foi, peʻapeʻa efuefu mai ie faʻamautu nofo i lalo o ia. Nisi tagata faʻatau faʻamalamalamaina le fesuiaiga o le fausaga o se toʻesea o le oloa.

Mauga filifiliga

Ina ia faʻaleleia le moega i luga ae o le foloa, oe manaʻomia le faʻaogaina o mea nei. Muamua lava, oe manaʻomia le faʻatau uma talafeagai manaʻomia elemeni. O aso nei tagata fai meaafale ua iloga ni ituaiga o le faʻamautuina o le oloa i luga atu o le foloa:

  • Taualuga;
  • Pa;
  • Tuufaatasi.

Taʻitasi nei ituaiga o faʻamau e i ai ona lava uiga, o lea e aoga ai le iloiloina latou eseese, faʻamalamalamaina autu nuances.

Taualuga

Moega faʻapipiʻi moega e faʻataʻitaʻia o se tasi lea e sili ona taatele. A e tilotilo i ia meaafale, mafaufauga o hammocks po o togalaau fesuiaiga e oo mai i le mafaufau. O le mea sili ona taua ile faʻatulagaina ole nei ituaiga faʻamautu o le sao saʻo o le faʻatauaina o le taualuga. I le taimi e tasi, e tele auala e faʻapipiʻi ai se moega tautau i le faʻalo:

  • I vaega 'eseʻese;
  • I le tasi taimi.

A filifilia se faʻamau i luga o lagolago lagolago e 4, faʻalogo i le ituaiga o mea. O fale gaosi meafale fautua mai le faʻaaogaina o filifili, uʻamea fausaga, ma faʻamalosia teuteu teuteu. A filifilia se filifiliga faʻamalolo lē tumau, aua neʻi galo e uiga i le maualuga avega i luga o le tasi lagolago. Faʻatasi ai ma le sao faʻatulagaina, o le moega o le a taofia mau ma mo se taimi umi i le faʻalo.

O le mamao mai le foloa i le faʻavaʻa e filifilia tutoʻatasi, faʻavae i luga o manaʻoga o le tagata faʻatau. O le maualuga sili ona lelei mai le foloa o le 30 cm.

E tele ni nuances pe a faʻapipiʻi se fausaga i le 4 faʻailoga faʻamau. Fai mai le au fai fale, e le aoga le faʻataʻoto o le moega i tafatafa o faʻamalama poʻo puipui - o le mea lea e faʻaleagaina ai luga. I le taimi o faʻagaioiga, e mafai ona faʻataʻamilo le moega ma paʻi atu i se puipui poʻo se faʻamalama. O le faʻapipiʻiina o gaioiga lava ia e faia i ni nai lima: e faia se pu i tulimanu taʻitasi, e faʻamau ai filifili poʻo filifili. E sosoʻo lea ma le faʻapipiʻi luga o le faʻalo.

O le moega taofi i luga o filifili e mafai ona faʻamau i le tasi taimi i luga o le faʻalo: o lenei gaioiga e faʻaoga i faʻataʻamilomilo fausaga. O pu e faia faataamilo i le liʻo o le oloa, e faʻamau ai se uaea poʻo se manoa manifinifi. O lenei ituaiga o Mauga o le a talafeagai i totonu o se malamalama ma malolo totonu, i le ituaiga o tropical bungalows po o le faasao.

Pa

Faʻapipiʻi le moega tautau i se puipui foliga sili atu ona manaia ma lilo. Afai e te vaʻai i lenei mamanu, oe ono mafaufau o le oloa o loʻo tautau i le ea. O lenei aafiaga e maua i le faʻamauina o meaafale e se tasi o vaega i le puipui. I lenei tulaga, le tagata e le vaʻaia tonu pe faʻafefea ona faʻataʻoto le moega. O le ata e le itiiti ifo mautu nai lo le faʻalo taualuga.

Talu ai nei, ua le toe lauiloa e faʻapipiʻi se oloa i naʻo se tasi o tua, aua o le galuega ua manatu faigata ma faʻaalu taimi ma e manaʻomia le faʻaopopoina o le tausiga ma le saʻo. Sa i ai sina togafiti: e faʻalelei le oloa i le tulimanu o le potu. Ole ala lea e aliali mai ai le isi ato e le faʻatagaina le paʻu o le fausaga. O le au mamanu na o mai ma se isi ola osofaʻi: latou faʻaauupegaina le moega opeopea ma le ogatotonu vae faasaga i le puipui mo faaopoopo mautu.

O le isi filifiliga manaia mo le faʻamauina i luga o le puipui o le ituaiga o nofoa i luga o le nofoaafi:

  • O le moega taofia o loʻo faʻapipiʻi i le puipui e faʻaaoga ai uaea uʻamea poʻo maea;
  • Lagolago o loʻo tiʻetiʻe i itu itu o le oloa, fausiaina ai le faʻamalama aafiaga;
  • O lenei Mauga faʻatagaina le tasi moega e tuu i luga o le isi e sefe avanoa.

Lenei pa puipui filifiliga e masani ona faʻaaogaina e matua e teuteuina ai se potu a tamaiti e nonofo ai ni tamaiti se toalua. O sea gaioiga faʻatagaina e le gata e sefe ai avanoa, ae matua faʻaeseese ai totonu o le potu. Laiti fidgets o le a fiafia i lenei ituaiga o moega - o le a latou faamalieina ma fiafia o atu i le moega. O se moega tautau faʻamau i le puipui fausiaina le aafiaga o se opeopea ao. Afai e te filifilia le ie moega i lanu moana ma lanu paʻepaʻe, e mafai ona e lagona faʻafuaseʻi oe i se tala faʻafagogo, lea e avea ai oe ma vaʻalele lilo i le lalolagi o moe.

Tuufaatasi

O le sili ona faʻatuatuaina ma le saogalemu ituaiga o tautau moega faʻapipiʻi o le tuʻufaʻatasia filifiliga. O lona uiga o le taimi e tasi faʻamamaina o le oloa faʻasaga i le puipui ma luga o le faʻalo. Ole auala lea e mautinoa ai le malosi ole faʻatautau: e le tau popole se tagata ile paʻu a o moe, ma matua agalelei e mafai ona filifili ma le fiafia lenei ituaiga faʻamaumauga mo latou fanau.

O se moega i lalo o le sikuea faatafafa pe faʻatafafa o le a faigofie ona tatalia faʻapipiʻiina i lenei auala. E aofia ai vaega nei:

  • I tulimanu o le fausaga ulu, o pu e faia mo le faʻamau latalata i le puipui - o nei faʻamau e le mafai ona vaʻaia;
  • I le pito i lalo o le moega, i luga o isi tulimanu e lua, faia ni pu e faʻamau ai ni uaea poʻo ni maea, ona taofia lea mai matau i luga o le faʻalo.

Aua le manatu e naʻo le lagolago latou lava faia se sao i le faʻapipiʻiina, aua o le ituaiga o faʻalo e sili ona taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi luga o le faʻalo o le laupapa, e i ai le lamatiaga o le paʻu pe a fai o le uʻamea sa faapipiiina sese. Afai o le faʻapipiʻiina e faia tutoʻatasi, e sili atu le muamua feutanaʻi ma se faʻapitoa i lenei matata.

I le iloiloina o ituaiga uma e tolu o le faʻamau o faʻatulagaina faʻavae, e mafai ona tatou faʻaiʻuina o le tuʻufaʻatasia ituaiga o faʻamau e manatu o le sili ona faʻatuatuaina filifiliga. O le sili ona le masani ai ma muamua o le puipui ituaiga, ma o le sili ona taatele o le taualuga paʻaga.

Manatu mo le tuʻuina i totonu

Ina ia faʻalelei le fale pei o le faʻamoe i le togalaau, e tatau ona e faʻalatalata i le mataupu o le tuʻuina o se moega tautau ma le agavaʻa. Lalo o ni nai manatu mo le faʻavasegaina opeopea fausaga i totonu o se manaia totonu. Mo teuteuga, o uluaʻi moega tautau e faʻaaogaina - o ata e faʻaalia manino ai le tele o faʻataʻitaʻiga.

NofoagaMoega ituaiga ma lipeaMeafale faʻaopoopo
FalealugaMoega faatafafā lelei ma le tuʻufaʻatasia o ituaiga i le puipui ma luga o le faʻalo.Faʻafetai i le faʻaseʻe o le faʻalo, e talafeagai lelei le faʻaleleia o le moega i le falealuga. O le vaega o le ulu ulu e faʻamau i le puipui, ma o se vaega i vae e faʻamau i le faʻalo i maea. O totonu e faʻatumuina e uluaʻi soʻoga faʻamoe, faʻamau i le auala lava e tasi. Moega lanu moana e foliga talafeagai i le faʻavae o le laupapa laupapa. I lenei auala, oe mafai ona faʻatulaga uma se vasega pepe ma se potumoe.
Terrace poʻo le verandaFaʻafoe tasi nofoa i luga o filifili ma faʻalo pupuni.O se filifiliga sili mo se taumafanafana nofo ai o le tuʻuina o se moega mo malologa i luga o le maota. O sea oloa o le a foliga sili atu le mafanafana pe a e faʻatulagaina e pei o se laupapa mafiafia malulu, lea e te tuʻuina ai se tamai faamalu ma aluga. O le moega e ono le faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe mo se moe i le po, ae mo se malologa i le ao o le a avea ma sili lelei filifiliga.
PotumoeSe moega lapoʻa, faʻamau i luga o tele lagolago i le faʻalo i le tasi taimi.O lenei ituaiga o moega tautau o le a talafeagai i totonu o sasaʻe totonu. E mafai ona e tuʻuina se kapeta matagofie a Take ma faʻavae i luga ole foloa i lalo ole oloa. O le avanoa i autafa o le moega e faia e pei ona manaʻomia - e mafai foi ona tuʻu gaogao.
DormitoryMoega a tamaiti e lagolagoina mai le puipui faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga tumau.Afai o le fale mautotogi e laititi le avanoa ma o matua e faamalosia e momoe i le potu e tasi ma le tamaititi, e i ai se auala i fafo. E mafai ona e tuʻuina se moega tagata matua i luma o le faʻamalama, ma luga aʻe, faʻamoe le mea e moe ai le tamaititi ma le puipui puipui.

O le numera o tusi talosaga i totonu e faʻamoemoe lava i mafaufauga ma manaʻoga o tagata e anaina. O lenei mamanu o le a fetaui lelei totonu o totonu o se atunuʻu fale, o se taumafanafana nofo, ma se lautele potu fale.

Dormitory

Falealuga

Veranda

Potumoe

Backlight ma ona nuances

Ina ia faʻaeseese laʻititi totonu, e le gata e mafai ona e faʻapipiʻiina se moega opeopea, ae ia faʻaavanoaina foʻi i moli. Mo lenei, o le tele o ituaiga o moli e faʻaaogaina i le taimi e tasi:

  1. Chandeliers - o nei malamalama malamalama o le a talafeagai i lapisi pendant moega: o loʻo tu i le ogatotonu o le faʻamau mauga. I lenei tulaga, o le moli uila e faʻamalamalamaina naʻo le fausaga lava ia, e aunoa ma le afaina ai o le potu. Mo se lagona o le mafanafana, e sili atu le filifili malamalama mafanafana mai lamepa;
  2. Luga o le moega i le potumoe - pendant moli foliga sili pe a fai latou te faʻatusatusa i le sitaili o le oloa. E mafai ona tuʻuina i latou i autafa o le uluulu, o le a sili ona talafeagai pe a faʻapipiʻiina le puipui i le fausaga;
  3. Lalo moli - faatasi ai ma le fesoasoani o ia teuteu moli, latou teuteu totonu totonu i ona po nei sitaili: tekonolosi, minimalism, hi-tech. O moli moli lava ia o loʻo tu i le pito i lalo ole moega - e aliali mai lava mai lalo o le ie moe.

O tisaini o aso nei o tautau moega e maofa i le tulaga masani ma le taʻitoʻatasi. Tausaga uma tagata mamanu sau ma fou foliga ma silhouette, ina ia latou mafai faʻamalieina e oʻo lava i le sili ona vave tagata faʻatau. Ina ia teuteuina se potu o tamaiti, e sili atu le faʻaaoga o se tuʻufaʻatasia o mea faʻapipiʻi, ma mo se potumoe, e mafai ona e filifilia se faʻalo poʻo se puipui filifiliga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Josh Aloiai boxing debut. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com