Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona ave i fafo se nonogatupe (nonogatupe) malupuipuia e fale faʻatau - 5 laʻasaga o le mauaina e aunoa ma le faʻamaonia o tupemaua + TOP-4 faletupe ma lelei tulaga

Pin
Send
Share
Send

Faʻatalofa atu i le aufaitau o le Manatu mo le mekasini Olaga lugalaina! O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i nonogatupe ma faʻailoga faʻamaonia e fale mautotogi, o fea ma faʻafefea ona e faia se nonogatupe malupuipuia e fale ma fanua e aunoa ma se faʻamaoniga o tupemaua, ma o a metotia o loʻo i ai iina.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

A maeʻa ona faitau le tusitusiga, ona e maua lea.

  • Le a le mea faʻatau fale e mafai ona taliaina o se faʻatulafonoina;
  • Suʻesuʻega o a faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatautaia e le faletupe pe a tuʻuina atu se nonogatupe puipuia e pisinisi faʻatau fale;
  • O a ni auala o le mauaina o se nonogatupe puipuia e fale o loʻo i ai nei;
  • O a laʻasaga e tatau ona faia e ave ai se aitalafu faʻamaonia e fale faʻatau fale e aunoa ma se faʻamaoniga o tupemaua.

I le faaiuga foi o le tusitusiga, matou te masani ona taliina fesili e masani ona fesiligia.

O le tala tusia o le a aoga tele ia i latou o loʻo fuafuaina e faia se nonogatupe faʻamaonia e fale fanua. Ina ia nono tupe i le vave e mafai ai, aua le faʻamaʻimau taimi, amata faitau nei!


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faʻafefea ona ave i fafo se nonogatupe faʻamalosia e fale fanua o loʻo i ai, lea e mafai ai ona e mauaina se nonogatupe e aunoa ma se faʻamaoniga o tupemaua, o a metotia o le mauaina o se nonogatupe faʻamaonia e fanua faʻatau o loʻo avanoa - o le a matou taʻuina atu i lenei lomiga

1. Nonogatupe malupuipuia e ala i fanua faʻatau fale: lapoʻa, tului ma manaʻoga mo tagata nonoina tupe 📃

E sili atu ona faigofie le mauaina o se nonogatupe malupuipuia e fale faʻatau fale nai lo le leai se puipuiga. Faletupe e masani ona taumafai e faʻatalitonu latou tagata faʻatau o ia nonogatupe o se tasi o le sili ona saogalemu.

Peitai, e le o lea, aua e i ai lamatiaga o le leiloa meatotino pe a iai sau faʻafitauli tau tupe. E le o tagata uma e nonoina tupe ua sauni mo se suiga o gaioiga.

O le mafuaaga lena ua fautuaina ai e le au atamamai Faʻatupe nonogatupe faʻamaonia e fale faʻatau naʻo taimi e matua manaʻomia ai tupe, ae leai seisi auala e maua ai.

Tagata nono tupe e tatau ona malamalama o le aʻafiaga o le leiloa fale faʻateleina increases pe a latou le faʻafesoʻotaʻia le faletupe, ae Faletupe, faʻalapotopotoga microfinance pe ia pisinisi tumaoti.

I fafo atu o le vaega o teugatupe, o nonogatupe e masani ona o mai ma pepelo... E faʻafaigofie e tagata osofaʻi polokalame, faʻafetai e oʻo lava i tagata tau tupe agavaʻa aitalafu maua latou i ni tulaga le lelei.

Tusa lava poʻo a mea uma, a o e galue ma faʻatuatuaina tagata faʻatupeina o loʻo i ai se igoa le faʻamaonia, oe mafai ona maua ni aofaʻi o penefiti mai se nonogatupe puipuia e fanua faʻatau fale.

Faʻatasi ma mea taua silisili (+) o ia nonogatupe o mea ia:

  • vaitaimi faʻaopoopo faʻalautelega - masani ona sili atu 5 tausaga ma mafai ona aapa atu 20;
  • faʻaititia le faʻaititia - masani ai e laititi lava pe a ma le 5%;
  • siitaga aitalafu faʻaopoopo - e faʻamoemoe i le tau o le meatotino ma mafai ona aapa 30 miliona rubles;
  • mamanu faigofie - e le manaʻomia le tuʻuina mai o pepa faʻamaonia tupe maua, ma e iai foʻi le avanoa e maua ai tupe e oʻo lava ia i latou o loʻo leaga le talafaʻasolopito o aitalafu.

Soʻo se fale faʻatau suavai e mafai ona avea ma se faʻailoga. Lona uiga e tatau ona iai se manaʻoga malosi maketi mo le mea faitino faʻaalia o se faamalumaluga. Latou te masani ona avea ma faʻamaoniga fale mautotogi, fale, fale nofo, taumafanafana fale, fanua fanua... I se faʻaopopoga, oe mafai ona maua se tupe puipuia pisinisi faʻatau fale.

O le uiga i le mataupu o le tautoga faʻalagolago foi i lona tulaga. O lesi foi mea, o se fale nofomau o loʻo tu i totonu o nuʻu i tua e mafai ona taliaina o se puipuiga, ae o manaʻoga mo ia o le a sili atu ona faigata nai lo mo taulaga fale.

O sea mea e tatau ona i ai i tulaga lelei, i ai le talafeagai fesoʻotaʻiga. I se faʻaopopoga, o le 'upega tafaʻilagi na fausia ai luga e tatau ona aloaʻia e tusa ai ma le tulafono. O ia manaʻoga e faʻamatalaina faigofie - fale faʻatau i le tulaga o le le totogiina o le nonogatupe tatau ona faigofie faʻatau.

Tagata nono tupe e le tatau ona mafaufau o tagata nono tupe ua uma ona sailia se auala e ave ai meatotino mai ia latou i le taimi o le mauaina o se nonogatupe. O le tautoga ua naʻo se mautinoa o le a faʻafoʻi le aitalafu i le taimi saʻo ma le atoaga.

Peitai, tasi e tatau ona teu i lou mafaufauo le tele o numera o tagata taufaasese o loʻo faʻatautaia le maketi tautupe a Rusia. O la latou sini autu o le tonu piki sau mea totino, lea o loʻo faʻaalia mai e le tagata nonoina tupe o se faamalumaluga.

Scammers lafi i tua igoa eseese - tagata fai aitalafu, Faletupe pe kamupani teu tupe faʻafaigaluega... O loʻo latou faʻaaogaina le gaogao ma le maualalo o le tusitusi a le au fai pisinisi e faʻatupeina ai latou. O ia tagata nono tupe e faʻatosina mai tagata nono tupe e ala i le ofoina atu o tulaga sili ona lelei, leai se siaki, folafola e foaʻi tupe e oʻo lava i tagata le faigaluega.

Ina ia le pa'ū mo le maunu o scammers, tagata atamamai fautuaina tagata nonoina e siaki ma le faʻaeteete kamupani na latou fuafua e galulue faʻatasi. E moni lenei mea mo faʻalapotopotoga e leʻo teutupe. E tatau ona siakiina i latou ma le faʻaeteete tele, e aofia ai luga o le 'upega tafaʻilagi IFTS (Federal Tax Service Inspectorate). E mafai foi ona e faʻaaogaina le fesoasoani a loia, ae maise talu ai nei e mafai ona e maua mai i luga ole Initaneti.

E tatau ona malamalama le tagata nono tupeo se aofaʻi tutusa ma le tau o le fanua faʻatau fale e le mafai ona nonoina. Masani ai, o le nonogatupe aofaʻi e le sili atu 70% o le tau o le collateral mea. O le mea lea, o loʻo faʻatupeina tupe o loʻo taumafai e puipuia i latou lava mai le ono paʻu i lalo o le tau o fanua faʻatau fale.

E ui lava i le mea moni o nonogatupe malupuipuia e ala i fale faʻatau e matua mataʻutia, e i ai le tele o tulaga lea latou na o le mafai auala e maua ai tupe.

Tele o taimi, o le manaʻoga mo se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua faʻatauina atu tulaʻi mai i lalo mataupu:

  1. Manaʻomia vave se tupe. E tupu e manaʻomia tupe ile taimi nei. I le taimi lava e tasi, e leai se taimi e saunia ai faʻapitoa pepa faʻaopoopo, saili mo tagata e faʻamaonia ma faʻatali mo le faʻamaonia. Nonogatupe malupuipuia e fale faʻatau fale e masani ona faʻataʻamilo faʻavave ma se laʻititi afifi o pepa;
  2. Le lava o galuega aloaia.O aso nei o le numera o i latou e galulue e aunoa ma se tusi galuega, faʻapea foi ma le Initaneti, o loʻo tuputupu pea. I lenei tulaga, o le mauaina o le faʻatuatuaina a le aitalafu e mafai ona faigata. O fanua ma fanua ua avea ma faʻamaoniga sili o le toe faʻafoʻi mai o le nonogatupe na mauaina;
  3. Talaaga leaga aitalafu. E tele se taimi e faʻaleleia ai. Ioe, e faʻamoemoe lava i le ogaoga o le tulaga, ae e masani ona tele masina pe oʻo foʻi i ni tausaga. I le i ai o le maualuga-tulaga agavaʻa, tele o loʻo nonoina tupe (e aofia ai faletupe) liliu faʻatauaso mata i agasala i aitalafu talaʻaga. E le totogia e tagata e leʻo faletupe le igoa taʻuleleia o le tagata nono tupe. Na matou tusi e uiga i le faʻafouina o lou talaʻaga aitalafu muamua i se tasi o a matou tusitusiga.

Peitai, e le o meatotino uma e talafeagai o se collateral. Ae e te leʻi lafoa se tusi talosaga, e tatau ona e suʻesuʻe poʻo le a le mea faitino o le a taliaina e avea ma collateral.

2. O le a le mea totino e mafai ona taliaina e avea ma faamalumaluga pe a talosaga mo se nonogatupe faletupe - 4 autu autu 📑

O le autu uiga o se meatotino o loʻo mafaufauina pe a filifilia pe mafai ona taliaina o se tautoga o suavai... E taua le mafai ona faʻatau atu ile maketi e aunoa ma ni faʻafitauli pe a manaʻomia.

E le gata ua faaleagaina, ae faʻapea foi i fale tetele o faletupe musu talia o se puipuiga. O i laʻua uma e masani ona malulu mo se taimi umi pe a taumafai e faʻatau atu.

O faʻalapotopotoga aitalafu e le mananao e tuuina atu se nonogatupe mo mea nei:

  • potu talimalo (faletalimalo-ituaiga potu);
  • potu mautotogi o loʻo i totonu o fale fogafalelua;
  • fale mautotogi i fale fogafalelima, o le tausaga e sili atu 40 tausaga;
  • nofoaga o loʻo tu i fale talimalo;
  • mea e leʻi maeʻa;
  • fale teu oloa ma fale gaosi oloa.

E mafai lava ona faʻatulaga se nonogatupe mo isi mea totino. Mafai ona iloga 4 ituaigaoe talia vave le puipuiga.

Vaʻai 1. Fale faʻatulagaina fale

O potu ma fale mautotogi e taliaina i le teuina naʻo i mea latou te nonofo ai ma i ai le talafeagai lelei. O mea mulimuli e malamalama i ai o le suavai lafoai, eletise, ma le sapalai o le vai. O le faʻataʻatiaga e tatau ona ogatusa atoatoa ma le faʻatulagaina o fuafuaga faʻapitoa.

E taua le mafaufau! O le auala pito sili ona faigofie o le faʻamaonia lea o se nonogatupe e se fale mautotogi i totonu o se fale fou, lea ua maeʻa faʻaogaina.

O se nonogatupe puipuia e fale ma fanua ua faʻasalalau e toetoe lava o faletupe uma e galulue faʻatasi. E sili atu le faigata i ia faʻalapotopotoga ona tuʻuina atu se nonogatupe puipuia e se sea o fanua faʻatau fale (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai sea ​​o le fale mautotogi pe potu eseese).

Vaʻai 2. Fale taumafanafana ma fale taumafanafana

O taumafanafana fale e mafai foi ona taliaina o se puipuiga. Peitai, e le o latou uma e mafai ona taliaina o se collateral. Ina ia mafai ona maua tupe faʻasaga i le puipuiga o le dacha, e tatau ona avea ma atoa-faʻalelei meatotino meatotino mea.

O le mea lea, o mea nei e manaʻomia e faʻatatau i le fale:

  • o le fale ei ai le faʻavae faʻavae;
  • na fausia le fale mai mea vevela-tetee;
  • faʻaauupegaina ma fesoʻotaʻiga talafeagai uma ma le eletise.

I se faʻaopopoga i mea manaʻomia mo le fale, o loʻo tuʻuina atu e faletupe ni numera o manaʻoga ile fanua na fau ai.

O le fanua fanua e tatau ona ausia tulaga nei:

  • o le fanua e ana le nofo ai;
  • o le meatotino ua lesitalaina e tusa ma le tulafono;
  • o faʻamatalaga uma e faʻafouina;
  • o le 'upega tafaʻilagi e le o tu i totonu o se atunuʻu paka poʻo vai puipuia sone.

O le dacha e tatau ona i ai i le itulagi o loʻo i ai le ofisa o le faletupe lea ua fuafuaina e tuuina atu se nonogatupe.

Nisi faʻamatalaga e uiga i nonogatupe puipuia e fanua i la matou faʻasalalauga faʻapitoa.

Vaʻai 3. Fale o le taulaga poʻo se fale ma se taupulepulega

O aso nei ua amata ona lauiloa fale o le taulaga ona o le latou tau e maualalo ma le tausiga e le taugata. O le tele o taimi, o ia meatotino e faʻatoa fausiaina, o loʻo tu i se nofoaga lelei ma lelei saunia. O nei mea uma e mafua ai le mea moni o le mauaina o se nonogatupe puipuia e se taulaga i le tele o faletupe e le o le faigaluega.

Taua! Faletupe ma fale tuai i pisinisi tumaʻoti e taliaina e fai ma faamalumaluga, ae e fai lava sina faʻamasani e uiga ia latou.

Faʻatasi ma mea autu manaʻomia mo ia meatotino mea taua o mea ia:

  • nofoaga i totonu o le taulaga;
  • faavae faavae;
  • taualuga mautu;
  • tele lava le eria.

E tatau i tagata nono tupe ona malamalama e le faigofie le faia o se nonogatupe e se fale e fausia i fafie. Peitai, e mafai foi ona maua faletupe galulue ma ia mea.

Vaʻai 4. Mea faʻatau fale pisinisi

E le gata ile nofo ai, ae faʻapea foʻi faleoloa faʻapisinisi e mafai ona tuʻuina atu e fai ma collateral mo se loan. I lenei tulaga, ua manatu e sili faleoloa, faleoloa ufiufi, meaʻai tautua... O ia mea e faʻailoa mai e maualuga maualuga aitalafu.

Peitai, e tatau ona malamalama i ai a faʻatulagaina le tele o le nonogatupe, ua faʻamautuina le tau o ia meatotino sili atu le maualalo ↓nai lo le maketi. I se faʻaopopoga, o le tagata nonoina tupe tatau ona i ai uma pepa faʻamaonia o le anaina o le pisinisi faʻatau.

A o taumafai e siaki nonogatupe faamaonia e fale teu oloa ma fale gaosi oloa tagata e masani ona feagai ma faigata. Mauaina o se faletupe o le a tuʻuina atu tupe faʻasaga i sea faʻamaoniga e mafai ona faigata. Tusa lava pe mafai ona maua se talafeagai nonōgatupe, o le meatotino o le a mafaufauina matua matuaʻi lava.


I lea, e mafai lava ona maua se nonogatupe faʻamaonia e fale fanua. o le mea autu - filifili mea faʻatau suavai e le o ni mea faʻatau e fai ma puipuiga.

O le a le mea e faʻalogo i ai le faletupe pe a tuʻuina atu se nonogatupe malupuipuia e pisinisi faʻatau fale mo tagata taʻitoʻatasi ma faʻalapotopotoga faaletulafono - sili atu i lenei lalo

3. O a faʻataʻitaʻiga e suʻesuʻeina e le faletupe pe a tuʻuina atu se nonogatupe malupuipuia e pisinisi faʻatau pisinisi - 5 autu autu 📊

Mo faletupe, o le mauaina o nonogatupe malupuipuia e pisinisi faʻatau fale o le sili ona folafolaina laina o pisinisi.

O le vaitaimi ma le aofaʻi mo ia polokalame nonoina tupe e sili ona tele. Mo le tagata nonoina atu, o lona uiga o le maualuga tupe maua. I le taimi lava e tasi, ona o le maua o le maualuga-tulaga agavaʻa, o le aʻafiaga ua matua faʻaititia.

E taua le mafaufau! Mo pisinisi faʻatau fale seʻia oʻo ina atoa le totogiina o le nonogatupe taupulepulega... O le ana le a le mafai ona faʻaliliu atu i se tasi i soʻo se auala. Afai e musu le tagata nono tupe e faʻataunuʻu aitalafu aitalafu, o le tagata aitalafu e ala i le faamasinoga o le a aveese le mea na folafola atu ia te ia.

Ina ia filifili i le ono mafai ona tuuina atu tupe faasaga i le puipuiga o se pisinisi faʻatau fale mea, faletupe faia se auiliiliga.

Muamua lava, o le tagata nonoina tupe iloiloina tulaga nei:

  1. soli e le tagata talosaga;
  2. le tau o se pisinisi faʻatau;
  3. suavai;
  4. tulaga faʻatekinisia o fanua faʻatau fale;
  5. le taua o le faamalumaluga mo le tagata nono.

E le gata i lea, o le igoa igoa o le a iloiloina auiliili.

Criterion 1. Faʻalelei tupe a le tagata nono tupe

I luga o le puipuiga o pisinisi faʻatau fale, o se faletupe nonogatupe mafai ona mauaina e faʻaletinoma itutino faaletulafono... O le iloiloga o le solvency o nei vaega o tagata nonoina e faia i auala eseese.

A o auʻiliʻiliina le faʻatuatuaina o faʻalapotopotoga faʻaletulafono, o le faletupe e suʻesuʻeina tulaga nei:

  1. O faʻaiuga tautupe a le faʻalapotopotoga. I le taim lava lena, tupe maua, aitalafu totogiina, mauaina o puʻupuʻu puʻupuʻu ma taimi uumi, faʻapea foi ma lo latou taua. O loʻo faʻatautaia e le faletupe se suʻesuʻega tautupe a le kamupani e fuafuaina ai le i ai pe leai ni faʻailoga o le ono bankruptcy i le lumanaʻi... O faʻalapotopotoga e mauaina faʻailoga faʻapea o le a le tuʻuina atu iai se nonogatupe. O lenei o loʻo faʻamatalaina e le mea moni o meatotino a ia kamupani e masani ona le lava e faʻamalieina ai a latou aitalafu.
  2. O le aofaʻi o tupe o loʻo avanoa i teuga tupe. I lenei tulaga, e le o le paleni mo se aso faʻapitoa e iloiloina, ae o le averesi aofaʻi teuina i teuga tupe i luga o se vaitaimi faʻapitoa. Taua auiliili pe fia le tupe a le kamupani i le faʻaiuga o le gaosiga o gaioiga ma pe o totogi aitalafu faalemasina o le a i ai se aafiaga le lelei i le aofaʻi o tinoitupe. Afai e le lava lenei aofaʻi, i se taimi umi, o le toe totogiina o aitalafu e ono taitai atu ai i se faʻaititia ↓ laumua faigaluega... E mafai ona tupu ile faʻatele ole ↑ avanoa o le nau.

Pe a iloiloina le tulaga solia o se tagata toʻatasi, o mea nei o loʻo iloiloina e iloiloina:

  1. Le fua faatatau o tupe maua ma tupe alu a le tagata talosaga. E faʻavasega foʻi aofaʻi o nonogatupee manaʻo le tagata o tausia ia mauaina ma aofaʻi o totogi faalemasina... Mo lenei mafuaʻaga, o tupe faʻaalu tatau uma e toʻesea mai le tupe maua i le masina o le ono ono nonoina tupe. O loʻo faʻatusatusa le paleni ma le aofaʻi o totogi fuafuaina i le nonogatupe. Afai e sili atu 30% o totoe aofaʻiga o tupemaua, o le a musu le faletupe e faʻatupeina se nonogatupe.
  2. Tausaga o le tagata talosaga. O lenei faʻailoga e aʻafia ai le faʻatapulaʻaina o le faʻatupeina. E iai le aiā a faletupe e filifili tutoʻatasi tausaga e oʻo mai ai latou nonogatupe. Tele taimi, e le tatau ona matua le tagata talosaga 65 tausaga. O nisi nonogatupe faʻaaogaina foi tapulaʻa tausaga. I lalo o tuutuuga o nonogatupe, pe a fai o le tagata nonoina tupe e sili atu ma se mautinoa numera o tausaga, o le a faʻaee atu le nonogatupe i luga o tuʻuga le fiafia
  3. Tala faasolopito. E ui lava i le mea moni o aitalafu bureaus na aoina le tele o faʻamatalaga e uiga i tagata nonoina, e le o faletupe uma faʻaaogaina nei faʻamaumauga. Tele o taimi e faʻatatau lenei i aitalafu a tagata faʻatau... Mo tagata faʻatau tusa i le i ai o le tuai i nisi aitalafu faʻalapotopotoga, e masani ona mafai ona nono tupe mai isi. Afai o se nonogatupe e malupuipuia e pisinisi faʻatau fale, o le igoa taʻuleleia o tagata nonoina e le matua saʻo.

Tulaga 2. Le tau o se pisinisi faʻatau

O le isi laʻasaga o le suʻesuʻega o le suʻesuʻega o le tau o pisinisi faʻatau fale, lea e tatau ona faʻaaogaina e fai ma puipuiga.

Faletupe tetele ua faʻasoa mo nei faʻamoemoe tagata faigaluega taʻitasi.

I fale laʻititi faʻatupeina, latou te le o saunia mo le setete, o le mea lea, e iloilo ai pisinisi faʻatau fale, le tagata nonoina e tatau ona tutoʻatasi faʻafesoʻotaʻi tutoatasi faʻapitoa.

E taua le mafaufau! E masani ona tuʻuina atu e le faletupe ile tagata maʻi se lisi o kamupani faapitoa e filifili mai ai. Afai e te faʻafesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga mai lenei lisi, o le faaiuga i luga o le iloiloga o le a faia i se taimi vave e mafai ai.

I tulaga pe a filifili le tagata nono tupe e faʻaoga le tautua o se appraiser, ma le faletupe muamua leai felagolagomai, o le aufaigaluega a le aitalafu o le a tatau ona faia se sili atu auiliiliga auiliili o le kamupani.

Pe a siakiina se faʻalapotopotoga e iloiloina le tau o pisinisi faʻapisinisi, o uiga nei e suʻesuʻeina:

  1. o le a le aoga o le gaioiga o le iloiloina o pisinisi faʻatau fale;
  2. e iai le inisiua a le kamupani;
  3. umi o le tautua, faʻapea foʻi ma tulaga faʻailoga o le aufaigaluega appraiser.

O sea auʻiliʻiliga e alu ai le taimi. E tatau ona faatali mai le tele o aso i le tele vaiaso.

Taua! O le umi o le taualumaga o le a sili atu, pe a fai ua uma ona aumai le nonogatupe i se paranesi o se aitalafu faʻalapotopotoga, talu ai o le ofisa ulu e masani ona nafa ma le siakiina o le appraiser. O le mea lea, o le tagata talosaga mo se nonogatupe e tatau ona faʻatali mo le talafeagai fegalegaleaiga i le va o nei vaevaega.

Faʻamoemoeina pe o le fea le iloiloga kamupani ua filifilia, o le iʻuga o le fuafuaina o le tau o le pisinisi faʻatau ono ono eseese. I le taimi lava e tasi, e aoga mo le tagata nonoina tupe o le iloiloina e maualuga. E mafua ona o le mea moni o lenei tau ua gaosia fuafuaina o le aitalafu ono mafai... O le tagata o le a le toe tuʻuina atu 70-80% le tau fuafuaina.

E masani lava, o loʻo nonoina tupe e iloa o le iʻuga o le suʻesuʻega i totonu o appraisers e eseese. O le mafuaaga lena latou masani ona ofaina ai tagata nonoina se faʻapitoa lisi o kamupani. Faʻafetai i nei gaioiga, faletupe mafai ona mautinoa o le taua o le kolisi o le a le ova.

E tatau ona malamalama le tagata nonoina tupe, pe a faʻaalia le ova o le faʻatulafonoina o le tau, e masani ona musu le faletupe e faʻatupe. I nisi tulaga (pe afai o pisinisi faʻatau fale e fiafia i ai le tagata nonoina atu), na te faʻateleina le paʻu ma faʻaune tusa 60% taua tau

Tulaga 3. Le faʻatauina o le pisinisi faʻatau

O le suavai o se tasi foi o faʻatatau sili ona taua faʻaaogaina e iloilo ai se pisinisi pisinisi.

Suavaia o le agavaʻa o le collateral e vave ma aunoa ma le leiloa liliu i tupe. E tusa ai, o le maualuga o lenei faʻailo, o le sili atu le taugata ma vave o le a mafai ona faʻatau atu fanua, pe a manaʻomia, ma le isi itu.

Faletupe taumafai e aua le faʻafesoʻotaʻi mea o loʻo i ai maualalo, ma suavaia faʻaitagia... Faʻatau atu i latou i se taugofie tau mafai ona faigata. O lona uiga e le mafai e le faletupe ona faʻaaoga tupe ia ia mo se taimi umi.

A o faia le filifiliga e faʻatupe se nonogatupe puipuia e pisinisi faʻatau fale ma le maualalo o aitalafu, o le aitalafu faʻatupeina se mautinoa lamatiaga.

FAATAITAIGA, e le mafai e le tagata nono i le lumanaʻi ona faʻatau atu le meatotino a ia mo se taimi umi. Na ia liliu atu i se appraiser na faʻapupuina le tau o le meatotino. A maeʻa lena, ona tuuina mai lea o se nonogatupe faasaga i lona tatala i tua, lea e leai seisi o le a toe foi.

O le faaiuga - e tuʻua le faletupe e aunoa ma se tupe ma mea totino e matua leai seisi manaʻomia... Ina ia aloese mai tulaga faʻapena, o le manatu o le appraiser e siaki totoʻa e le ofisa o le puipuiga, faʻapea foʻi ma le matagaluega o tautoga.

Tulaga 4. Aiaiga faʻapitoa o le meatotino

Mo le faletupe, i le faʻaopopoga i faʻataʻitaʻiga i luga, e taua le iloiloina o le tulaga faʻatekinisia o le pisinisi faʻatau fale mea, faʻapea foi ma le ono faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻaopoopoga faʻafaigaluega. Mo lenei mafuaʻaga, le so-called tusitusi faʻapitoa.

Tomai faʻapitoa underwriting aofia ai le suʻesuʻega o nei mataupu:

  1. tausaga o le fausiaina o le fale o loʻo tu ai le meatotino faʻapisinisi;
  2. o le vaitaimi totoe seʻia oʻo i le iʻuga o le faʻagaioiga o le fale;
  3. nofoaga moni;
  4. tausisia o faʻamatalaga faʻamaonia i totonu o pepa ma le moni.

I se faʻaopopoga, afai o le meatotino mafai ona faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe e aunoa ma ni tau faʻaopoopo, o le aulelei o le ono ono nonoina i mata o le tagata nonoina atu e maualuga. E mafua ona o le mafai ona maua tupe maua mai le faʻagaioiga o le meatotino.

Criterion 5. Taua o le meatotino mo le tagata nonoina mai tauto

O le taua o le mea faʻatau fale pisinisi mo le tagata nonoina tupe faʻalagolago i le tele o le a ia configure i le taimi ma i le atoa e faʻataunuʻu ai ana galuega.

Afai o le fale o se vaega o meatotino a le faʻalapotopotoga, e taua fale mo gaioiga fale gaosi oloa, o lenei mea o le a faia se tele eseʻesega i lē ana. Ole manaʻoga e faʻatau atu ia fale faʻatau fale e ono faʻafefe ile taofi o le gaosiga ma le tele o tupe leiloa.

Faʻatusatusa i isi vaega o loʻo aʻafia i gaioiga a le kamupani, o fale gaosi oloa e sili ona taua. I le taimi lava e tasi fale teu oloa ma outlets E le faʻafefe tele le faiaʻina, aua e mafai ona latou mautotogi gofie. O le mafuaaga lena o le taua o ia pisinisi faʻatau fale e matua maualalo maualalo.

Pe a auʻiliʻiliina le taua o pisinisi faʻatau pisinisi mo tagata taʻitoʻatasi, o le avanoa o le lisiina atu mo le mafuaʻaga o le faʻatupuina o tupe maua ua amanaʻia. Tele o taimi, tagata taʻitoʻatasi latou laʻititi ofisa ma fale faʻatau fale o loʻo tu luga o le fogafale eleele o fale mautotogi.

  • Afai o le meatotino ua lisiina, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le taua tele o sea mea mo se ono mafai ona nonoina tupe. A uma mea uma, e maua ana tupe maua mai ia ma e foliga mai e le manaʻo e leiloa.
  • Afai e leai ni tagata mautotogi, ma le potu manaʻomia taua tele toe faʻaleleia, pe o manaʻoga o pulega faʻatonutonu ua solia, o le taua o le a matua sili ona maualalo. Afai e maualalo le taua, o le tulaga faʻafitauli o le a le toe totogia e le tagata nonoina le faʻaunegatupe i le faʻatuatua lelei e faʻateleina. O le iʻuga o le lafoaia pe a talosagaina pe faʻatele ↑ paʻu faletupe.

I lea, e mafai lava ona maua se tupe faʻamaonia e pisinisi faʻatau fale. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o oe o le a tatalia se faʻamaoniga faigata lava.

Filifiliga mo le mauaina o se nonogatupe puipuia e fanua

4. Faʻamaonia auala e maua ai se nonogatupe (nonogatupe) malupuipuia e fale ma fanua - TOP-3 sili filifiliga 📋

Mauaina o tupe puipuia e ala i fanua faʻatau fale e masani ona sili atu ona faigofie nai lo le le maua o se puipuiga. Ae e te leʻi faʻaaogaina, e taua le suʻesuʻe pe o a auala e mafai ai ona maua se nonogatupe faʻamaonia. Lalo o filifiliga na e mafai ona e faʻaogaina e maua ai tupe.

Filifiliga 1. Aitalafu a le faletupe

Loan gaioiga i faletupe faʻalapotopotoga o le sili sili ona saogalemu filifiliga. I le tasi itu, o faʻalapotopotoga tetele aitalafu faʻatutu seti maualuga manaoga mo le nonoina atu ma le faamalumaluga. Ae ui i lea, o faletupe ogaoga e mautinoa le saogalemu o mea totino. Ina ia faia lenei, ua lava e faʻataunuʻu ai aitalafu faʻatinoina i le taimi ma i le atoa.

Sa matou tusia i se tasi oa matou lomiga e uiga i le faletupe e sili atu le faia o se nonogatupe.

Faʻatasi ai ma manaʻoga o loʻo tuʻuina atu e faletupe i tagata nono tupe o mea ia:

  1. Tausaga e le itiiti 21 o le tausaga ma le toe 65 tausaga.Nisi faletupe suia tapulaʻa. Ma, Sovcombank talia tusi talosaga mai tagata i lalo ole tausaga o 85 tausaga.
  2. Lesitalaina tumau. E masani lava ona setiina se tapulaʻa - o le faʻailoga i le tusifolau e tatau ona le itiiti ifo ma le ono masina.
  3. Galuega tatau ona aloaʻia.
  4. Aofai o tupe maua E tatau o le aofaʻi o tupemaua e le laʻititi ifo i totonu 2 taimi na sili atu ai i le totogiina i le masina. E le o faletupe uma manaʻomia faʻamaonia faʻamaoniga o totogi.

O nonogatupe i faʻalapotopotoga o loʻo iloiloina e fai si umi vaitaimi maualuga... E mafai ona ia aapa atu 25 tausaga.

I lenei vaitaimi, o le tagata nonoina aia i ai le aia tatau e faʻaaoga ai le meatotino mo ana ia lava mafuaʻaga. Pau lava le tuutuuga e le mafai ona ia lafoaia i lana lava pule faitalia. I se isi faaupuga, o fale faʻatau fale e le mafai ona faʻatau atu, foaʻi pe faʻafesuiaʻi seʻia maeʻa ona totogi atoa le nonogatupe.

Filifiliga 2. O se nonogatupe mai le faʻaputugatupe faʻaaogatupe

O faʻalapotopotoga tau Microfinance (MFOs) e iai lava manaʻoga manaʻomia mo tagata, ma faleoloa.

O le mafuaʻaga lena o tagata aitalafu e faʻalatalata atu ia i latou e le mafai ona faʻamaonia a latou tupe maua. E le gata i lea, o MFI e masani ona avea ma auala e tasi mo i latou o latou aitalafu talaʻaga na muamua faʻaleagaina. Ua uma ona tatou talanoa e faʻafefea ma o fea e maua ai aitalafu ma le leaga aitalafu talaʻaga i se isi tusitusiga.

E i ai isi lelei o microfinance faʻalapotopotoga:

  • oe mafai ona mauaina le muamua vaega o tupe i le aso o le talosaga;
  • oe mafai ona maua se nonogatupe mo fanua faʻatau e le taliaina e faletupe - tu i nofoaga le lauiloa, i luga o le muamua ma mulimuli fola;
  • le ono mafai ona faʻaaoga sese o tupe;
  • fetuunaiga totogi totogi.

E ui i mea taua, o loʻo iai foʻi faʻaletonu le MFI.

O le le faʻamanuiaina o se nonogatupe i le microfinance faʻalapotopotoga aofia ai:

  • taimi puʻupuʻu;
  • maualuga fua faatatau;
  • o le aʻafiaga o le leiloa o meatotino e maualuga atu nai lo le nonoina mai se faletupe.

Filifiliga 3. Nonogatupe mai se tagata tumaʻoti (nonogatupe tumaʻoti malupuipuia e fale ma fanua)

Afai e mumusu faletupe ma faʻalapotopotoga tautupe e faʻasoa ni aitalafu, e talafeagai la ona liliu atu i pisinisi tumaʻoti. O tagata faʻapena faʻaputugatupe faʻasaga i le puipuiga e aunoa ma se faʻafitauli. fale mautotogi, ofisa ma fale teu oloa, fanua... Peitai, latou te le faia leai ni siaki ma e le manaʻomia se faʻasino.

O le le lelei o le nonoina atu e ala i tumaoti fai pisinisi o:

  1. vaitaimi faʻatapulaʻa totogi faʻatapulaʻaina;
  2. maualuga pasene;
  3. e iai le lamatiaga o le faʻafesagaʻi ma le au faʻasese i tagata o loʻo nofo aitalafu ai.

Afai o feagai le tagata nonoina tupe ma mea taufaasese, e ono lamatia o ia i le le mauaina o tupe ma le leiloa o meatotino. Ole mafuaʻaga lea e tatau ai ona filifilia ma le faʻaeteete le tagata e teu tupe faʻapitoa. E mafai ona e sailia le fesoasoani mai faioloa... Ae ui i lea, e tele foi tagata taufaʻasese iinei foi. Matou te fautuaina le faitauina o la matou tala i aitalafu tumaʻoti.


Ma e iai 3 o le auala autu e maua ai se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua. E tofu i latou ma ana lava lelei ma leaga.

E taua ile taimi ole filifiliga ole aitalafu e suʻesuʻe uma ile nuances ina ia filifili ai le filifiliga sili.

Laasaga autu o le mauaina o se nonogatupe puipuia e le fale

5. Faʻafefea ona maua se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua faʻatau i le faletupe - 5 autu autu 📝

Tele tagata nono tupe, filifili e fai se nonogatupe puipuia e fale, e le iloa le mea e amata ai. Latou te manatu o lenei faiga e umi ma faigata.

Ae peitaʻi, afai e te mulimuli faʻatonugaLalo o le a faʻafaigofieina le galuega. Nei o le laʻasaga autu e tatau ona e uia.

Vaega 1. Filifilia o se faletupe

A filifilia se faletupe, oe tatau ona maua se faʻatuatuaina faʻapotopotoga. Tusa lava pe pa'ū, o le a faʻaauau pea ona totogi le nonogatupe. Ae e tatau ona faʻamatuʻu atu tupe i seisi faʻalapotopotoga. Lenei mafai ona taitai atu ai i le le tatau ai faafitauli. O le mea lea, o le filifiliga o se nonoga tupe e tatau ona faʻatali atu ma le faʻaalia.

Mo le sailia o le sili faletupe, e taua le uai atu i le pito i lalo:

  1. Faʻailoaina o mea tau tupe. O faletupe faʻatuatuaina e faʻasalalau i taimi uma faʻamatalaga taua i nofoaga faitele;
  2. Tulaga aloaia i le maketi tautupe a Rusia. Sili, e tatau ona sili atu 15 tausaga;
  3. FuafuainaE taua le suʻesuʻeina o suʻega o faʻapitoa ofisa;
  4. IloilogaE taua le faʻamoemoe i tala tutoatasi. E mafai foi ona e faʻaogaina fautuaga a e pele ia te oe.

Ina ia faʻafaigofie lau filifiliga, oe mafai ona faʻaaogaina tumaʻoti faletupe faʻatusatusaga tautua. I Lusia, o mea totino e i ai le pule silisili Faletupe.ru ma Faʻatusatusa.ru.

Afai e te fiafia i se faletupe faapitoa, oe tatau ona faitau le tala e uiga i ai. Suiga o le anaina, faʻapea foi ma le faʻamatuʻuina o aseta, e le o le taimi sili lea e talosaga ai mo se nonogatupe i se faletupe filifilia.

Vaega 2. Sauniuniga o se afifi o pepa

E sili atu le sauni muamua o faʻavae pepa muamua, tusa lava pe leʻi fesoʻotaʻi le faletupe. Taʻitasi tagata aitalafu tutoʻatasi atiina ae se lisi o manaʻoga puipuiga. Peitaʻi, e iai le lisi o pepa e manaʻomia e faletupe uma.

O pepa nei o le tagata nonoina tupe e masani ona manaʻomia:

  • tusifolau o se tagatanuu o le Malo o Rusia;
  • pepa lona lua;
  • se kopi o le konekarate faigaluega poʻo le tusi faʻamaumauga o galuega;
  • tusi faamaonia o tupe maua (latou te mafai ona taliaina se faʻamatalaga i luga o se totogi pepa);
  • mo tagata talavou o le matua tausaga - o le militeri ID;
  • mo litaea - o se penisione tusi faʻamaonia.

Ina ia maua tupe malupuipuia i mea tau fale, oe o le a manaʻomia foi pepa mo lenei mea.

Masani ai, o mea nei o fanua faʻatau fale e manaʻomia:

  • pepa faʻamaonia le umiaina;
  • tusi faʻapitoa;
  • pepa o ulutala - faʻatauga ma faʻatauga feagaiga, foaʻi, tofi ma isi;
  • o se pepa faʻamaonia le leai o se puʻeina, faʻamaoniga ma isi faʻatapulaʻaina i gaioiga ma fanua faʻatau fale;
  • pe a iai se toʻalua - lana maliega e galue ma fanua.

O isi pepa e ono manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, upu sii mai le tusi fale pe tusi faamaonia o le toesea o aitalafu luga aoga totogiina.

Vaega 3. Asiasiga ma le iloiloina o le meatotino

Ua fautuaina e le au atamamai le okaina muamua o se iloiloga o mea totino. Ae e tatau ona manatua o le manatu o le appraiser o le mea moni e le sili atu i le ono masina.

E taua le mafaufau! Afai e le faʻatonuina e le tagata nono tupe le faʻatatauina o fanua ma fanua, o le faletupe e ono fuafuaina le tau o le meatotino na o ia lava. I lenei tulaga, maualuga le aʻafiaga o le faʻamamaina o le appraised aoga.

Ae ui i lea, o se tagata faigaluega o le nonogatupe faʻapisinisi o le a asiasia le meatotino. Afai na te mauaina se mafuaʻaga e saili masei ai i se mea, o le a ia mautinoa lava na faia ma ausia se faʻaititia o le appraised aoga.

Vaega 4. Sainia o se konekalate ma le mauaina o se nonogatupe

Ole saini ole maliega ole nonogatupe ole pito sili ona taua ile lesitalaina. E taua le aua neʻi galo o lenei pepa faʻamaonia e tatau ona iloiloina muamua muamua.

Faletupe e le o taimi uma e naunau ai e faʻailoa i le tagata nono tupe uma nuances o le maliega. Tele taimi latou te maua ai tupe luga o le mea moni e le ono mafaufau tagata faʻatau nisi o vaega o nonogatupe.

O le mafuaaga lena e tatau ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete le konekalate pe a mafai... E sili ona lelei le faia o lenei i se siʻosiʻomaga toʻafilemu, fetaui lelei ma le fesoasoani a se loia faʻapolofesa.

Pe a suʻesuʻeina le feagaiga, e taua le uaʻi totoʻa i manatu nei:

  1. le tele o le aoga fua faatatau;
  2. le iai ma le aofaʻi o komisi mo galuega eseese;
  3. tuutuuga mo le fuafuaina ma le aofaʻi o tului ma sala;
  4. O a aia tatau a le tagata nonoina mai o ia e ona le faamalumaluga.

A tuu le saini, e totoe lava e maua ai se tupe. Talu ai nei, e seasea lava ona faʻamatuʻuina atu i latou i tinoitupe (faʻapitoa mo tupe tetele). E masani ona faʻaaogaina faletupe e faʻatupe ai se nonogatupe pepa faletupe pe teuga tupe.

Vaega 5. Totogi nonogatupe

O le laʻasaga mulimuli o le nonogatupe puipuia e fale totino mo le tagata nonoina le totogiina o le aitalafu. Faletupe e masani ona ofaina e tagata faʻatau ni metotia totogi.

E tatau ona manatuaina a ni mea e ono aofia ai i le totogiina o nonogatupe molia se komisi... O le mea lea, e taua le suʻesuʻe muamua poʻo le a le metotia o le faia o peimeni o le a sili ona talafeagai ma aoga.

Tele faletupe ofo mai e faia peimeni e ala i le Initaneti... Lenei filifiliga e masani ona sili ona taliaina.


Ma lea, e le faigata ona maua se loan loan. Ua lava le mulimuli atoatoa i faʻatonuga na tuʻuina mai.

6. O fea e maua ai se nonogatupe faʻamaonia e fale fanua - TOP-4 lauiloa faletupe 💰

E le manaʻomia le faʻataunuʻuina o ni fanua totino e maua ai se nonogatupe. Afai o le aofaʻi e laʻititi, e aoga le taumafai e maua aitalafu a tagata faʻatau pe numera tala tupe... Faʻamatalaina i lalo 4 faletupe, o mea ia e sili ona lauiloa i tagata nono tupe.

1) VTB Faletupe o Moscow

Lenei faʻalapotopotoga faʻatupeina o se tasi o taʻitaʻi i le maketi tau tupe i Lusia. Lenei e mafai ona maua sau tupe, i luga o le tatala i tua ma aunoa ma ia. I se faʻaopopoga, e mafai ona maua se mokesi, lea e puipuia e le fale faʻatau.

I le VTB Bank of Moscow, e amata le tau mai le 14.9% i le tausaga... Tagata i le tautua lautele, faʻapea foi ma tagata faʻatau totogi, e mafai ona faʻamoemoe i tau paʻu ma penefiti eseese. Tapulaʻa maualuga e mafai ona e ave 3 miliona rubles.

A i ai ni tulaga faigata, e i ai le aia tatau a tagata nono tupe i ai aitalafu aso malolo... I lenei tulaga, oe mafai ona maua se tolopoina totogi mo 1-2 masina e aunoa ma ni afaina ogaoga.

O se tusi talosaga mo se nonogatupe i le faletupe o loʻo fesiligia e mafai ona tuʻuina atu e aunoa ma le tuua o lou fale, e ala i le Initaneti. I lenei tulaga, o le iʻuga o le a iloa sili atu nai lo ala 15 minute.

2) Sovcombank

I lenei faletupe, totogi tagata faʻatau mafai faʻamoemoe i sili aiaiga nonoina. I se faʻaopopoga, o se faʻaaliga iloga o lenei faʻalapotopotoga o lona faʻamaoni i tagata penisiona, ia e le mafai ona mitamita ai faʻalapotopotoga tau tupe uma.

A e manaʻo e maua sau loan mai le Sovcombank, e le manaʻomia se faʻamaoniga o tupe maua. Peitai, a leai se pepa totogi, o le faʻaopopo le tupe tului i luga o le nonogatupe.

A e talosaga mo se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua, o le a mafai ona e alu atu iinei mai 300 000 muamua 30 000 000 rubles... Ae o le a le toe tuuina atu le faletupe 60% o le aoga faʻatatauina o le mea faʻatagaina. Le fua faatatau i Sovcombank amata mai le 18.9% i le tausaga.

3) Renaissance Credit

Lenei o le saoasaoa auala e tuuina atu numera tala tupe. E aoga pe a fai e te manaʻomia sina tupe. O le tapulaʻa aitalafu aitalafu e mafai ona oʻo i le 200 000 rubles... E le avea e le faletupe se komisi mo lana gaosiga ma le tausiga.

Ina ia apalai, e mafai ona e asiasi 'upega tafaʻilagi Renaissance Credit... E naʻo nai minute e faʻatumu ai se fesili puʻupuʻu. I ni nai itula, o le a iloilo ai e le faletupe le talosaga ma faʻasalalau le faʻaiuga e uiga i ai. A faʻamaonia e lelei, e tatau ona e asiasi i le ofisa o le faletupe ma aumai lau credit card.

4) Alfa-Faletupe

Lenei e mafai ona maua sau se nonogatupe nonogatupe poʻo se nonogatupe faʻamaonia e fale fanua. Ae ui i lea, o le sili ona lauiloa i Alfa-Faletupe tagata faʻatau o numera tala tupe.

O le tapulaʻa mo le oloa o loʻo fesiligia e mafai ona oʻo atu 750 000 rubles... O le Alfa-Bank e ofoina atu le umi o le vaitaimi o le alofa tunoa pe a faʻatusatusa i pepa mai isi faletupe. Afai e te mafai ona toe totogi le aitalafu i totonu 100 aso, o le a le totogiina le tului.

Mo nonogatupe a tagata faʻatau, o tagata nono tupe e maua totogi i luga o le pepa Alfa-Bank e mafai ona faʻamoemoe i tuutuuga e fiafia iai. I lenei tulaga, o le fua faatatau o le a tusa ma le 3-5% i le tausaga lalo.


O le filifiliga o faletupe mo le mauaina o se nonogatupe nei e tele. Ina ia aua le le mautonu, oe mafai ona faʻaaogaina le faʻavasegaina o tagata faʻapitoa e filifili le sili nonoina atu.

Mo le faigofie o le malamalamaaga, ua matou otootoina tuutuuga o nonogatupe i le faʻalapotopotoga manatu i luga i se laulau.

TOP-4 faletupe ma a latou aitalafu tuutuuga:
FaletupeAofai maualugaFua faatatauNonogatupe nuances
1VTB Faletupe o Moscow3 miliona rublesMai le 14.90% i le tausagaE i ai i le tagata nono tupe le aia tatau e filifili tutoatasi ai le aso o le totogiina faalemasina talafeagai mo ia
2Sovcombank30 miliona rublesMai le 18.90% i le tausagaFale mautotogi, fale tumaoti, fasi fanua ua taliaina e avea ma puipuiga
3Renaissance CreditI luga o le credit card - 200,000 rubles, i luga o le loan a tagata faʻatau - 700 afe rublesMai le 13.9% i le tausagaE i ai le tele numera o aitalafu polokalama, e aofia ai pepa, nonogatupe mo litaea
4Faletupe AlfaI luga o se nonogatupe tagata faʻatau - 3 miliona rubles, luga o se kata - 750,000 rublesMai le 14.90% i le tausagaSe numera tele o avanoa totogi auala

Tuutuuga mo le faʻatagaina o se nonogatupe malupuipuia e fale faʻatau fale aunoa ma se faʻamaoniga o tupemaua ma galuega

7. Faʻafefea mafai ona ou aveina se nonogatupe faʻamalosia e fale ma fanua e aunoa ma le faʻamaoniga o tupemaua - aiaiga o faletupe ma pepa manaʻomia документы

O le ono maua se loan e aunoa ma le faʻamaonia o tupemaua puipuia e le fale faʻatau fale e maualuga atu nai lo le leai o se faʻatulafonoina. O lenei mafuaʻaga ona o le mea moni o le tagata nono lamatiaga o ia inisiua e taua meatotino.

Pe a talosaga mo se nonogatupe, e iai tulafono e faʻaaogaina. E ui lava i le mea moni o faletupe taʻitasi atiaʻe latou tutoʻatasi, latou uma faʻaaogaina se faapitoa polokalame.

7.1. Tuʻuina atu o nonogatupe

O le sitepu muamua i le mauaina o se nonogatupe malupuipuia e faʻatau fale filifiliga o mataupu o tautoga... E mafai e faletupe eseʻese ona tuʻuina atu nonogatupe ia i latou e iai fanua, pisinisi poʻo fale nofo.

Taua! I nisi tulaga, o faʻafitauli e aliaʻe mai ma le mauaina o se nonogatupe puipuia e fale mautotogi lea tamaiti laiti, ma penisiona.

O le isi tulaga taua o aitalafu toe faaleleia polokalame... Masani ai, o se tasi o 2 filifiliga:

  1. Totogi faʻaletupe faʻailoa lona totogiina o le nonogatupe i aofaʻi tutusa. I le taimi e tasi, o le taimi muamua e totogi ai e le tagata nonoina le tele o le tului, o le aitalafu autu faʻaitiitia lemu;
  2. Totogi eseʻese faifai malie faaitiitia. Ina ia fuafuaina, o le autu aofaʻiga ua vaevaeina i tutusa vaega. I le taimi e tasi, o le tului o loʻo faasolosolo malie lava faaitiitia.

E i ai leisi auala e toe totogi ai le nonogatupe, lea e seasea faʻaaoga. I lenei tulaga, i le vaitaimi atoa o le maliega, e totogi e le tagata nono naʻo tului A maeʻa, ona totogi lea o le pule aʻoga.

Tele taimi, e mafai e tagata nonoina ona avea ma tagata agavaʻa matutua mai le 21 i le 65 tausaga le matua... Tele faletupe e manaʻomia foi Sitiseni Lusia... Maua se nonogatupe mo sili atu nai lo 15 tausaga e seasea lava. O le pasene o le tului e faʻamoemoe e le gata i le faletupe, ae faʻapea foi i le vaitaimi o le konekarate ma le aitalafu totogiina polokalame. O le tau averesi o maketi o 7-25% i le tausaga.

Ina ia fuafua se nonogatupe faʻamalosia e fale tau fanua, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se calculator loan, lea e mafai ai ona e vave fuafuaina le totogiina masina ma le tului i luga o se nonogatupe:


I aso nei, o faletupe e masani ona faʻasalalau ni nonogatupe malupuipuia e fale totino i totonu o Rusia rubles. Faʻaitiitia taimi e mafai ai ona nono tupe i tupe mai fafo.

Fautuaina e le au atamamai mafaufau lelei ae e te leʻi malie i nonogatupe i tupe mai fafo... O le maketi tau tupe ua matua le mautonu, o le mea lea e i ai le tulaga lamatiao le totogiina i ruble tuutuuga o le a sili atu maualuga nai lo le amataga.

I le tele o tulaga, oe le mafai ona maua sili atu 60-70% o le aoga faʻatauaina o fanua faʻatau fale. Nisi faletupe ofo atu e maua sili atu aofaʻi o tupe e faʻasaga i sea faʻatulafonoina. Ole aofaʻi maualuga o nonogatupe e mafai ona oʻo i le 40 miliona rubles.

O leisi vaega o lenei ituaiga nonogatupe o le uiga faʻamaoni i tagata nono tupe... I le tele o tulaga, oe le tau faʻamaumau tupe maua. I se faʻaopopoga, o se nonogatupe mafai ona maua e tusa lava ma se le lelei aitalafu talaʻaga.

A maua tupe faʻamalosia e fale totino i se faletupe, oe le tatau ona fefefe i le leiloa. E masani lava, o nonogatupe e faia e tusa ai ma se polokalame e le o lona uiga o le toe resitaraina o le collateral object. O le meatotino tumau i le anaina o le nonoina atu. E oʻo foʻi i na mataupu, afai na te taʻutino le leiloa o totogi, e le leiloa meatotino a le tagata nono.

E ono leiloa meatotino a le tagata nono naʻo E le faaiuga a le faamasinoga. E le gata i lea, afai e alu le faamalumaluga i le faletupe, o le a toe faafoi le eseesega i le va o le tau o le faʻatau atu ma le aofaʻi o aitalafu i le tagata nono.

7.2. Pepa aloaia

Ae le i faʻailoaina e le faletupe se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua faʻatau fale, o le a manaʻomia se ituaiga seti o pepa.

Taua! I le i ai o le puipuiga, i le faʻaopopoga i pepa masani a le tagatanuʻu, oe muamua o mea uma manaʻomia e faʻamaonia le faʻatulafonoina o le umiaina o le meatotino.

Naʻo faʻavae i luga o iʻuga o le iloiloga o pepa na tuʻuina mai, e mafai ona faia se faʻaiuga i le ono mafai ona tuʻuina atu tupe, faʻapea foʻi ma le tele o le tului.

Se lisi lata mai o faʻamaumauga manaʻomia e maua ai se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua faʻapenei:

  • tusifolau o se ono mafai ona nono;
  • tusi faamaonia o le anaina;
  • pepa faʻavae na faʻavaeina ai le aia tatau a le anaina;
  • tusifolau cadastral

Faʻapea foi, nisi faletupe manaʻomia upu sii mai le tusi fale... Mo mea totino faʻatauina i le faʻaipoipoga, oe o le a manaʻomia maliega a le toalua e faaliliuina o se tautoga.


O le iloaina o tulaga ma mataupu faʻavae o le mauaina o se nonogatupe malupuipuia e fale tau fanua fesoasoani e aloese ai mai le tele o faʻafitauli. Afai e te suʻesuʻeina i latou i nisi auiliiliga AO LEI failaina o se talosaga, o le a sili atu ona faʻafaigofieina le taualumaga.

Auala o le mauaina o se le talafeagai tagata faʻatupe nonogatupe puipuia e fale ma fanua e tagata nonoina ma le leaga (faʻaleagaina) aitalafu talaʻaga

8. Faʻafefea ona maua se le talafeagai tagata faʻatau nonogatupe faʻamalosia e fale ma se leaga aitalafu talaʻaga - 3 moni auala 💡

E i ai le tele o tulaga e mafai ona taitai atu ai i le tuai totogiina. O le laina pito i lalo e masani lava ona tutusa - latou te faʻaleagaina le aitalafu aitalafu tala faʻasolopito (CI). I lenei tulaga, o le igoa taʻuleleia e mafai ona faʻaleagaina e tusa lava pe tuai i se tele aso.

I le lumanaʻi, e ono aliaʻe faigata pe a taumafai e maua se fou loan. O le faletupe o le a siakiina le aitalafu talafaasolopito i le le Ofisalea e teu ai. O lenei avanoa e faʻaaogaina e 95% o faletupe o loʻo faʻagaioia i le maketi tau tupe.

E taua le mafaufau! E ui lava i le mea moni e matua faigata lava ona maua se loan ma se leaga aitalafu talaʻaga, faʻalauteleina le ono ono faia o se filifiliga lelei e matua talafeagai... Ua lava e faʻataʻutauina atu taugata suavai faʻatau fale.

Ua i ai nei 3 auala faʻamaonia, lea e faʻatagaina ai oe ona maua se nonogatupe i lenei tulaga. Sei o tatou mafaufauina ia mea taʻitasi.

Metotia 1. Faʻafesoʻotaʻi saʻo le faletupe

Tusa lava poʻo le a le tikeri o le piʻopiʻo o le aitalafu talafaʻasolopito muamua lava oe tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faletupe. Nisi faʻalapotopotoga aitalafu e faʻamaoni i tagata o loʻo iai latou fale. Latou liliu mata i leaga leaga talaʻaga.

Moni, o le fua faatatau i lenei tulaga o le a sili atu nai lo le averesi. I se faʻaopopoga, o le ono ono maua le faʻamaoniga mai le faletupe e laʻititi - tusa 20%.

Metotia 2. Faʻaaoga le fesoasoani a le tagata e faʻatautaia aitalafu

Brokers o ni tagata faufautua i le va o tagata ma faletupe. Latou te mafaia ona foʻia le faʻafitauli o le mauaina o se nonogatupe ma le faʻaleagaina aitalafu tala faʻasolopito e uiga per 5 aso... Ae o le mafuaʻaga o le tuai ai o le nonogatupe e tatau ona faʻaaloalo.

E masani ona galulue faʻatasi le tagata e faia fefaatauaiga tupe ma le tele o faletupe i le taimi e tasi. O le mea lea, o le avanoa o le faʻamaoniga faʻateleina. Peitai, afai e teena le tagata o tausia, e mafai ona ia taumafai lona laki e ala i se isi tagata fai pisinisi.

Metotia 3. Talosaga mo se nonogatupe faʻanatinati (nonogatupe) malupuipuia e fale totino i se pisinisi tumaʻoti kamupani

I aso nei, o le numera o faʻalapotopotoga tumaoti e nonoina atu i tagata taʻitoʻatasi ua faʻateleina tele. I le i ai o collateral i le tulaga o fanua faʻatau, o le avanoa o le mauaina o tupe faʻateleina tele.

E masani lava, kamupani tumaoti latou te le amanaʻiaina le tulaga lelei o aitalafu talaʻaga. ae e masani ona latou siakiina se tagata mo le leai o se aitalafu i tagata ao sala.

O auiliiliga pe faʻafefea ma poʻo fea e maua ai ni nonogatupe i luga o se pepa faʻanatinati e aunoa ma le siakiina o lau aitalafu talaʻaga o loʻo faʻamatalaina i la tatou tusitusiga eseese.


Pe a filifili i se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua, e taua le iloa o le a le tulaga o le aitalafu talaʻaga i le taimi nei. Oe mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i ai e ala i le faʻafesoʻotaʻi Tutotonu BKI (aitalafu ofisa)... Faʻatasi i le tausaga, o lenei tautua e matua leai se totogi.

Afai, mulimuli ane, o le aitalafu talaʻaga ua faʻaleagaina ma e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi tumaoti faioloa ma tagata fai pisinisi, oe tatau ona faʻaeteete ia aua le pa'ū i maunu a tagata taufaasese.

Vaega o le faʻatupeina o se tinoitupe tinoitupe faʻamalosia e fale

9. Nonogatupe nonogatupe puipuia e fale faʻatau - foliga o le faʻatupeina o se nonogatupe 💸

O le toʻatele o i latou e fiafia i nonogatupe malupuipuia e fale ma fanua e mananaʻo e fai se latou aitalafu. O le mea lea, e taua le fiafia i le mea o le auala mo le faʻatupeina o se nonogatupe i se faletupe faapitoa.

Tele faʻalapotopotoga i aso nei faʻaaogaina le le-tinoitupe fesiitaʻi i se faletupe faletupe poʻo le card mo lenei faʻamoemoe. I le taimi e tasi, o loʻo aliali mai ni faʻafitauli faʻaopoopo i le totogiina o tupe.

E tele vaega o le faʻatupeina o tinoitupe nonogatupe:

  1. O pepa faʻaopopo e masani ona manaʻomia. Tusa lava pe le talafeagai nonogatupe, e fiafia le faletupe i le itu o tupe faʻaalu. A o loʻo tuʻuina atu se nonogatupe, e faigata ona fai, o le mea lea e masani ona fesili ai faletupe i tagata faʻatau e lipoti mai le faʻaaogaina siaki pe faʻatauga faʻatau.
  2. O le tau mo se nonogatupe e masani ona maualuga. I lenei tulaga, o le a mafai ona maua leai lava 500 000 rubles... O le laʻititi o le aofaʻiga o le nonogatupe, o le maualuga foʻi lea o le tului.
  3. Le manaʻoga e faʻatau ai nisi inisiua. O le puipuiga o le aitema tauto e faamalosia. O le mea lea, pe a mauaina se nonogatupe malupuipuia e fale, o se inisiua faʻavae mo ia o le a tatau ona faʻatau i soʻo se tulaga. Afai o le nonogatupe na faʻatupeina i tinoitupe, atonu e manaʻomia e faʻaopopo inisiua le ola ma le soifua maloloina o le tagata nonoina.

Talu ai e masani ona faʻatupeina e faletupe ni nonogatupe e ala i le lafoina o uaea, afai e te manaʻo e maua se tinoitupe, e faigofie lava ona faʻafesoʻotaʻi microfinance organisations. Latou te le manaʻomia faʻamaoniga o le tulaga o tupemaua, aua le faʻalogo i le lelei o aitalafu talaʻaga. I le tele o tulaga, o le aofaʻi maualuga o aitalafu o 2 000 000 rubles.

E taua le mafaufau! Totogia e tagata taʻitasi le iloiloina o talosaga mo nonogatupe. E tatau ona malamalama le tagata nono tupe i lena o le sili atu ona matagofie o le meatotino, o le tele o penefiti e mafai ona e maua mai le nonoina atu.

10. O a vaega o le mauaina o se mokesi (mokesi) faʻamaonia e fale o loʻo i ai nei? 📎

Tele o taimi, e mafai ona maua se nonogatupe faʻasaga i le collateral potu mautotogi pe fale nofo... Peitaʻi, o tagata o loʻo nofo aitalafu ai latou e masani ona faʻasalalau tupe ma malupuipuia fanua fanua... Ae tasi le tuʻuga - o le lesitalaina e tatau ona faia e tusa ai ma tulafono.

O le tele o taimi, e tuʻuina atu nonogatupe mo fanua faʻatoʻaga, faʻapea foʻi ma le faʻamoemoe mo fale taʻitasi.

Ina ia talosaga mo se nonogatupe, oe tatau ona saunia se tasi afifi o pepa:

  • pepa a le tagata nono - tusi folau ma faʻaopopo;
  • tusi faamaonia faʻamaonia tupe maua;
  • pepa faaipoipo;
  • pepa fanau o tamaiti uma;
  • pepa mo le meatotino.

I le leai o ni tulaga, faʻamaonia e nisi o pepa, latou te le aofia ai mai le lisi.

Talu ai nei, sa i ai se tulaga maualalo i lalo ↓ o le averesi pasene tului i le maketi. Ma se faʻaopopoga, e maua paʻu.E mafai ona mauaina i latou i ni vaega o tagatanuʻu, faʻapea foʻi ma i latou e tusiaina inisiua.

Faʻapea foi, pe a maua se mokesi, o le fua faatatau mafai ona faʻaititia i le tulaga o se faʻaopoopoga i le amataga totogi.

11. FAQ - tali i fesili e masani ona fesiligia 💬

O le faia o se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua faʻatau fale e le o se faigofie taualumaga. O le mafuaʻaga lena e masani ai ona tele naua fesili a tagata nono tupe. I le faaiuga o le lolomiga, matou te masani ona taumafai e tali le sili ona lauiloa.

Fesili 1. O ai e mafai ona tuʻuina mai le fesoasoani i le mauaina o se nonogatupe malupuipuia e fale nofo (le nofomau) fale faʻatau e aunoa ma ni tusi faʻamaonia.

E i ai tulaga pe a manaʻomia vave tupe, e i ai le meatotino, ae i ai ni faigata i le mauaina o se nonogatupe. Ina ia mafai ona maualuga le faʻamaoniga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia tagata atamamai i lenei mataupu.

E 3 ituaiga autu o fesoasoani faʻapitoa nonogatupe fesoasoani:

  1. Credit Brokers o ni tagata faufautua i le va o le tagata o tausia ma le na nonoina atu. Mo se komisi, latou te tuʻuina atu fesoasoani i le mauaina o se nonogatupe, aofia ai malupuipuia e ala i fanua ma fanua. E le gata i lea, brokers 'aua neʻi avatua se faʻamaonigao le apalai o le ono ono nono tupe o le a faamaonia. Peitaʻi, o le faʻafesoʻotaʻia o i latou e faʻateleina ai le avanoa e maua ai se nonogatupe. E le gata i lea, e masani lava ona sailia e le au fai pisinisi ni mea lelei mo latou tagata faʻatau tupe;
  2. Fautua tautupe o le mea moni o latou foi o loʻo avea ma tagata faufautua. Peitaʻi, latou te saunia se tele lautele lautele o 'auʻaunaga. I se faʻaopopoga i fesoasoani i le mauaina o se nonogatupe, faufautua faʻaopoopo lagolago i le filifilia o se teuga tupe, faʻapea foi ma le tusiaina o se tupe fuafuaga;
  3. Supamaketi tupe o kamupani o loʻo tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o oloa tau tupe - nonogatupe, aofia ai puipuia e ala i fanua, tupe teu, polokalama inisiua... Supamaketi ofo mai e faʻatusatusa ofa a eseʻese faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga tupe - faletupe ma MFOs - ma filifili le sili sili ona lelei.

Fesili 2. Faʻafefea ona faʻatulaga lelei se nonogatupe mo se fanua faʻatau saʻo e le tagata na faʻatau mai (faʻatau atu) fanua faʻatau?

Ina ia maua se nonogatupe malupuipuia e ala i le fanua faʻatauina ua faʻatauina, leai se matuia tautupe malamalama e manaʻomia. Ua lava le suesue totoʻa o le polokalama ofoina mai e le faletupe.

E taua le malamalama! O loʻo fuafuaina le ituaiga o nonogatupe. Lona uiga e mafai ona faʻaalu le tupe maua faapitoa mo le faʻatauina mai o fanua faʻatau atu ua faʻamatalaina i totonu o le konekalate. O le a avea foi ma collateral mo le nonogatupe.

E tatau ona manatuaina o le tele o tulaga, tagata nonoina tupe o le a manaʻomia se muamua totogiina o mai le 10% i le 30%... Le tele ↑ vaega muamua, le tele ↑ avanoa o le a iai le tagata nono tupe mo Ua lelei le tusi talosaga na tuuina atu.

E le gata i lea, o le tele o faletupe nonogatupe polokalama maua ai mo le faʻaititia o pasene pasene ao faʻateleina le tele o le amataga totogi.

Oe mafai ona faʻatau se nonogatupe puipuia e le meatotino o loʻo e faʻatauina avanoa faapisinisima potu mautotogi i fale fou poʻo le maketi lona lua. O le tagata e ono fia nonoina tupe e avatua i le faletupe faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo ia fuafuaina e faʻatau. I se isi tusitusiga, ua uma ona matou tusi pe faʻafefea ona faʻatau se fale mautotogi luga o se mokesi ma le mea e amata faʻatau ai lou oe lava fale.

Faʻavae i luga o pepa na saunia e le tagata nonoina tupe, o loʻo faʻatupeina tupe e faʻatautaia se auiliiliga maeʻaeʻa o le lumanaʻi. Tofia e le aufaʻatupe lenei siaki tusi saʻo.

Afai e te fuafua e faʻatau fale faʻatau i se fale o loʻo fausiaina, o le tusitusi e aofia ai E le gata auiliiliga o le mea na faʻatauina e ia lava. O le a vaʻai totoʻa foʻi e le faletupe faamatalaga e uiga i le atinaʻe, ma fale o loʻo iai nei... O se auala faʻatapulaʻa e fesoʻotaʻi ma maualuga lamatiaga, aua o le fale ono tumau le maeʻa.

E taua le malamalama o le faigata o le mauaina o se nonogatupe puipuia e le mauaina o fanua faʻatau atu tau atu i le faʻaopoopoga i le umi o lenei faʻagaioiga. I le tele o tulaga, e manaʻomia le itiiti ifo ma le masina... O le mea lea, e taua tele le mataituina uma nuances o le mamanu. Afai e tatau ona e suʻea se meatotino fou pe toe fai pepa, o le a faʻatuai le faiga.

Fesili 3. O le fea faletupe e pito maualalo le tau o aitalafu e puipuia e fale totino mo faʻalapotopotoga faʻaletulafono?

Tele taimi, faʻalapotopotoga (tulafono faʻaletulafono) manaʻomia tupe faʻaopoopo mo atinae. I nisi tulaga, e avea aoga mauaina o nonogatupe malupuipuia e ala i fanua... I lenei tulaga, o le tele lava o taimi e faʻaune ai nonogatupe e faʻatumu ai aseta a le faʻalapotopotoga i ni aseta tumau pe faʻateleina le tupe faigaluega.

Tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga o nonogatupe, e mafai e se itutino faaletulafono tauto ia nei ituaiga o fanua faʻatau fale:

  • se pisinisi;
  • laueleele;
  • nofoaga nofo ai ma e le o ni fale nofo ai i fale tele-fale;
  • fale o le taulaga ma fale tumaoti.

O le aofaʻi o manaʻoga e faʻatulafonoina i luga o soʻo se mea faʻavae:

  1. maualuga gofie;
  2. nofoaga i totonu o le taulaga;
  3. leai ni faʻalavelave.

O tuutuuga autu o nonogatupe o fua faatatau ma aofaʻi o nonogatupe... Latou e fuafuaina i le numera o tapulaʻa.

O le aofaʻi o le nonogatupe, faʻapea foi ma le tele o le tau, faʻamoemoeina i faʻailo nei:

  1. le solia e se itutino faaletulafono;
  2. tupe mama a le faʻalapotopotoga;
  3. tele mausali.

O le nonogatupe i kamupani faʻaletulafono e masani ona 'eseʻese mai polokalame o loʻo faʻaune atu e ofoina atu i tagata taʻitoʻatasi.

O foliga vaaia o nonogatupe mo kamupani faaletulafono o loo taʻua i lalo:

  • lapoʻa taʻitoʻatasi o peti;
  • vaitaimi maualuga 10 tausaga;
  • faatelevaveina filifiliga i luga o le talosaga;
  • le agavaʻa e faʻatuai ai le totogiina pe a tatau ai;
  • tuuto tuutuuga mo masani tagata faatau.

Ae e te leʻi filifilia le tusi talosaga, e siaki maeʻa e le faletupe faʻatonuga nei:

  • tala faasolopito;
  • mautu o meatotino ua ofoina atu o se faamalumaluga;
  • mama o le tuatusi tulafono;
  • tupe maua i teuga tupe nei;
  • lala faʻagaioia;
  • tuufaatasiga o pulega pule.

I le suʻesuʻeina o tau maualalo, o tulafono faʻaletulafono e masani ona oʻo mai Sberbank... E mafai ona faigata ona maua sau loan iinei, ae o le tele o faʻalapotopotoga e manatu i le tuʻuina atu o faʻamatalaga e aoga.

Afai e talafeagai le faʻateleina o le aofaʻi o tupe faigaluega, e mafai e se itutino faaletulafono ona faʻaaogaina polokalame nei mai Sberbank:

  1. Pisinisi Tupe maua faʻatagaina oe e maua se nonogatupe i kamupani o latou tupe maua faʻaletausaga e itiiti ifo ma le 400 miliona rubles. O lenei polokalame e aofia ai le tuuina atu o se nonogatupe i le aofaiga mai 150 000 rubles... I lenei tulaga, o le fua faatatau amata mai 14,8% i le tausaga O le tupe e tatau ona toe faʻafoʻi i totonu 4tausaga.
  2. Poloaʻiga a le setete - o se polokalame e fesoasoani i le faʻatinoina o konekalate a le malo. E tusa ma ia, e mafai ona e mauaina le sili atu i le 70% o le aofaʻiga o le konakarate. Peitai, o le aitalafu aofaʻi e le tatau ona sili atu 600 miliona rubles... I lenei tulaga, o le fua faatatau o le a sau mai 15,4% i le tausaga, ma le maualuga o le nonogatupe vaitaimi o le 3 o le tausaga.

Afai o se tulafono faʻaletulafono filifili e talosaga mo se nonogatupe mo le faʻatauina o fanua faʻatau, Sberbank ofaina se filifiliga o 3 polokalame:

  1. Pisinisi Fanua (faʻapitoa mo le faʻatauina o fanua faʻatau) - o le aofaʻi amata mai 150 000 rubles, fua - mai 14,74% i le tausaga, o le tapulaʻa maualuga o le 10 tausaga.
  2. Pisinisi faʻafaigaluega e faʻaaoga e le gata mo le faʻatauina o fanua faʻatau, ae faʻapea foi mo lona faʻafouga poʻo le fausiaina. O le aofaʻi ma le kuata e tutusa ma le muamua polokalame, o le fua amata mai 14,82% faaletausaga
  3. Faʻailoa mokesi - Lenei polokalama faʻatagaina oe e tu i luga i 10 miliona rubles mo se vaitaimi e oʻo i le 10 tausaga. I lenei tulaga, o le fua faatatau amata mai 17% faaletausaga

Fesili 4. Mafai ona ou faia se nonogatupe i tagata taitoatasi fai pisinisi (taʻitoʻatasi tagata fai pisinisi) malupuipuia e fale pisinisi?

O tagata e toʻatasi e anaina pisinisi o latou ia e faʻatautaia pisinisi e aunoa ma le fausiaina o se kamupani faʻaletulafono O le mafuaʻaga lena, pe a taumafai e maua se nonogatupe mai se faletupe, e mafai e se tagata fai pisinisi ona faʻaaogaina uma mea ia e lua nonogatupe mo tagata taʻitoʻatasifaapea foi ma mea na fuafuaina mo pisinisi laiti.

Tele o taimi, tagata fai pisinisi maua se nonogatupe malupuipuia e fale faʻatau mo le taua faʻamoemoe:

  • faʻateleina le tele o galuega faʻatupeina;
  • faʻatauina o se taʻavale;
  • mauaina o isi mea faʻatau fale;
  • atinae pisinisi fou;
  • toe faʻatupeina o se loan.

Ina ia maua se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua, o se faʻavae masani e faʻaaogaina, lea e aofia ai le tele o laʻasaga:

  1. faʻatumuina o se tusi talosaga;
  2. saunia o pepa mo tagata taʻitoʻatasi ma le mataupu o tautoga;
  3. iloiloina o le tusi talosaga e le faletupe;
  4. iloiloga o le meatotino;
  5. faʻaiuga o se konekalate;
  6. lesitalaina o se inisiua faʻavae;
  7. faaliliuina o tupe.

Taʻitoʻatasi tagata fai pisinisi masani ona mauaina tupe e ala ile uaea fesiitaʻi. I lenei tulaga, i le tulaga o le mauaina o se nonogatupe mo le toe faʻatupeina, o le tupe o le a vave ona faʻaliliu atu e toe totogi ai le nonogatupe o loʻo i ai. Afai o loʻo faʻatupeina le tupe mo le faʻatauina o ni meatotino, o le fesiitaiga e faia mo le tagata faʻatau.

Faʻafefea ona maua se nonogatupe mo se tagata fai pisinisi e aunoa ma se faʻatulafonoina, faitau la matou tusitusiga.

Fesili 5. E mafai e se tagata litaea ona maua se nonogatupe malupuipuia e ala i fale faʻatau fale ma o fea faletupe tuʻuina atu ia nonogatupe

O i latou ua litaea, faʻapea foʻi ma isi tagatanuʻu, e ono lagona le manaʻoga mo se aofaʻi tele tele o tupe.

Tele faletupe latou te le o vaʻaia tagata matutua o tagata manaʻomia tagata faʻatau. E mafua lea i lo latou maualalo puipuiga lautele, ma maualalo tupe maua.

Ui i lea, tagata litaea mafai ona maua se nonogatupe mai faletupe malupuipuia e fale fanua. I lenei tulaga, o le a mafai ona latou maua se sili atu tele aofaʻi o tupe i aitalafu. Fesoasoani e faʻafaigofie le gaioiga o le mauaina o se nonogatupe auaunaga initaneti faʻapitoa... Latou te faʻatagaina oe e tuʻuina atu se tusi talosaga i le taimi e tasi i le tele o faletupe ma sefe tele taimi.

E tutoʻatasi atinaʻeina aitalafu faʻapitoa mo tagata nonoina tupe, faʻapea foi ma se lisi o pepa manaʻomia. E ui i lea, e i ai le lautele mataupu faʻavae mo le mauaina o nonogatupe malupuipuia e fale faʻatau mo tagata litaea.

Tele o aitalafu faʻaputuga aoga i ai mea nei manaʻomia mo litaea nonoina:

  1. Sitiseni Lusia;
  2. lesitala tumau i le nofoaga o le lesitalaina o nonogatupe;
  3. sili ona lelei aitalafu talaʻaga;
  4. i le taimi o le totogiina atoa o le nonogatupe, tatau ona i ai le penisiona leai lava 65-75 tausaga;
  5. lesitalaina o se inisiua faʻavae mo le mea ua folafolaina, faʻapea foi ma le ola ma le soifua maloloina o le nonoina.

Ina ia maua sau nonogatupe, oe manaʻomia le tuʻuina atu o faʻamatalaga ia:

  1. tusifolau o se tagatanuu o le Malo o Rusia;
  2. ID litaea;
  3. o se tusi faʻamaonia mai le penisiona tupe e uiga i le aofaʻi o le penisionina mauaina;
  4. mo tagata faigaluega litaea - o se tusi faʻamaonia o totogi;
  5. pepa mo mea totino tauto.

O faletupe eseʻese e faʻatupeina aitalafu i tagata litaea. O tulaga sili ona lelei o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Faletupe lauiloa e tuʻuina atu nonogatupe i tagata penisiona malupuipuia e fale faʻatau fale:

Faʻalapotopotoga aitalafuAofai maualugaTupe faʻaaluTapulaʻa maualuga faʻatupe taimiNonogatupe nuances
1Sberbank10 miliona rublesMai le 15.5% i le tausaga20 tausagaI le faʻaiuga o le konekalate, e tatau ona le sili atu i le 75 tausaga le tagata nono
2Rosselkhozbank1 miliona rublesMai le 21.5% i le tausaga5 tausagaE mafai ona maua se nonogatupe e oʻo atu i le 65 tausaga le matua A maua se penisiona i luga o le faletupe pepa, e faʻaitiitia le totogi
3Raiffeisenbank9 miliona rublesMai le 17.5% i le tausaga15 tausagaLe tagata nonoina tupe i le taimi o le failaina o le talosaga e tatau ona sili atu ma le 60 tausaga le matua Faʻamaonia tupe maua o se penisiona tatau ona le itiiti ifo i le 20 afe rubles

O se vaega iloga o se nonogatupe puipuia e fale faʻatau mo tagata litaea o se umi umi nonogatupe vaitaimi ma nonogatupe aofaʻi, faapea foi ma se maualalo tului pasene.

O le iai o taugata suavai faʻatau fale faʻateleina faʻateleina ai le avanoa filifiliga lelei i luga o talosaga nonogatupe.

Nonogatupe malupuipuia e ala i fale faʻatau fale o loʻo avanoa e oʻo lava i tagata litaea, faʻapea foʻi ma tagatanuʻu e leai se totogi aloaia. O i latou e i ai le faʻaleagaina aitalafu talafaʻasolopito e mafai ona faia se nonogatupe faʻamaonia e fanua. E taua le mulimuli i tulafono uma mo lona mamanu.

Matou te fautuaina foʻi oe e maimoa i se vitio e faʻatatau i uiga eseʻese o le mauaina o nonogatupe malupuipuia e fale totino:

Matou te moomoo i le aufaitau o le Manatu mo le mekasini Olaga soifua manuia manuia. Afai e te manaʻomia le faia o se nonogatupe malupuipuia e fale, faʻalogo ia matou fautuaga, ma oe ua mautinoa manuia.

Afai e i ai lava au fesili i le mataupu o le lolomiga, ona fesili lea ia i latou i lalo o faʻamatalaga. Seia oʻo i le isi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Хашар дар дехаи Оби-борик 16 04 2020 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com