Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻataʻoto moega i aso nei mo tama talavou, latou mea lelei, mea leaga

Pin
Send
Share
Send

Aʻo laiti le fanau, e filifili e matua mea teuteu mo latou potu na o latou. I le faʻagasologa o le tuputupu aʻe o se tamaititi, o le faʻatulagaina o totonu o le potu e tatau ona sili atu ona faʻaeteete. E taua tele lenei pe a filifilia se moega mo se tamaititi-tama, aua a maeʻa le 12 tausaga, tofo, vaʻaiga, vaʻaiga a le lalolagi o le tamaititi suia. A e sau i se fetuunaiga fofo, ua lava naʻo le feutagai ma lau tama tama. Mo le mamanuina o le moega atoatoa, oe manaʻomia le mafaufauina o ituaiga, meafaitino, mamanu ma isi uiga o oloa.

Faʻataʻitaʻiga lauiloa

O moega tamaititi mo se tama e iloga i le tele o uluaʻi aitia o aitia. Faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o moega masani, fesuiaʻiga, potu faʻapipiʻi, moega moega, pulumu. E tofu i latou ma a latou lava uiga, lelei ma le lelei.

Masani

O moega masani e ogatasi ma tu ma aga masani i ona po nei. O meaafale e i ai se faigofie laconic mamanu, leai frills. O le tele o lanu, matagofie pulou ma vae avatua muamua. O le pito i lalo o moega e gagau pe mafolafola malo. O filifiliga Orthopedic e faʻaaoga e mautinoa ai le maloloina o le moe ma le soifua manuia o le tamaititi... I le avea ai o se faʻaopopo elemeni i lalo o le moega, o loʻo i ai pusa lino.

O le moega talavou masani e matua leai lava se eseʻesega mai tagata matutua, e faʻatagaina ai oe ona aveʻese le tele o teuteuga ma le susulu e masani ai mo potu a tamaiti. LED backlighting o le a avea ma se teuteuga autu. Pau lava le mea ua toe faʻaletonu o le tele o talavou latou te le mananaʻo tele i le ata masani ona o lona faʻaleogolua ma le faigata. E manaʻomia e tama moe taʻitasi e faʻaaoga moega e tuʻufaʻatasia ma fata, ofu e fai ai ofu, ofu faʻafofoa poʻo taʻaloga.

Potu moega

O se faʻataʻitaʻiga masani, lea e tu i totonu o se kapoti faʻapitoa. I le ao, o le moega e lafi i tua o le meaafale fale, i afiafi o le moega e gaugau i tua faʻafetai i le siʻiina masini. O le sili aoga o le faʻataʻitaʻiga o le tino vaaia tamaoaiga o avanoa avanoa i le potu.

E faigofie ona faʻagaioia le fausaga, na ona toso i lalo ma tuʻu i lalo lemu seʻia oomi. O tagata gaosi po nei latou te fausiaina oloa ma le mamao ese, faʻafetai ona o le suiga o le moega e tupu i le paʻi i le faʻamau. E i ai sili atu aoga faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se sofa, laulau galue, faʻaopoopo moega.

O le le faʻamanuiaina o ofu ofu o le taugata tele. E le mafai e tagata uma ona gafatia meaafale mananaia. I se faʻaopopoga, e tatau ona e siʻi le moega i le taeao ma tuʻu i lalo i le afiafi i aso uma. Faʻatusatusa i se moega le tumau, e le o taimi uma e talafeagai ai.

Moega maualuga

O lea moega e aofia ai ni vaega se lua, o le moega e masani ona tu i luga o le lona lua. Faʻamoemoeina i le faʻataʻitaʻiga, o le fogafale pito i lalo e mafai ona aofia ai elemeni eseese: o lavalava, o se eria o galuega, taʻaloga masini. O le tuʻuina o le moega i luga e mafai ai ona e sefe le avanoa i lalo atu, tuʻu se mea e te aʻoaʻo ai iina, mo se faʻataʻitaʻiga. Aso nei, maualalo (120-150 cm) ma maualuga (luga 160 cm) faʻataʻitaʻiga ua faia. Mo talavou, fautuaina e filifili le filifiliga lona lua.

O le le faʻamanuiaina o loft moega aofia ai le faigata o le suia o ie moega ma faia ia luga, faʻatapulaʻaina i le maualuga ma le mamafa. Afai e togi ma mimilo tele le tamaititi i le taimi e moe ai, e iai le avanoa e paʻu ai ma manuʻa.... O lenei faʻataʻitaʻiga e le talafeagai mo i latou e fefefe i le maualuga.

Faʻapega

I ata eseese, oe mafai ona vaʻaia foliga o lea moega mo se tamaititi talavou. O le fausaga aofia ai lua tulaga, taʻitasi o le i ai se nofoaga moe. O le faʻataʻitaʻiga e lelei mo potu mo tamaiti e toalua. O le maualuga e mafai ona fesuiaʻi i le va 160-200 cm O loʻo i ai oloa fuafuaina mo potu ma maualalo faʻalo i le tulaga o le retractable pito i lalo nofoa.

Moega moega e mafai ona faʻaopopoina i ai lavalava, fata, laulau i tafatafa o le moega, taʻaloga taʻaloga, se laulau. O le pito i lalo mo nisi faʻataʻitaʻiga aofia ai se ofu tuʻu, se kesi poʻo se tamaʻi sofa.

O le le faʻamanuiaina o moega moega aofia ai le mea moni e masani ona vevela ma faʻapipiʻi luga o le tulaga lua. O nisi taimi e tauaimisa tamaiti ona o mea e momoe ai, o isi e fefefe i le maualuga. Fai mai le mafaufau, o le tama o moe i luga taofiofia le tasi o loo malolo i lalo. O le lomiga e feteʻenaʻi, o lea e te le manaʻomia le talitonuina ia 100%.

Podium

O se tali lelei ma aoga mo le teuteuina o le potu o tama. O le moega podium mafai ona retractable pe faʻaleaganuʻu. O le filifiliga mulimuli e talafeagai mo potu tetele ma faʻalo maualuga. O le mea e moe ai o loʻo tu luga o se tulaga maualuga.

O le moega e fausia i totonu o le pulelaa ma faʻalauteleina i le afiafi. O lenei faʻavasegaina fesoasoani e sefe avanoa ma vaevae le potu i sone. Soʻo se meaafale e tuʻu i luga o laisene: o se kesi, faʻataʻofutusi, fata, kapoti.

O le moega podium e le talafeagai mo potu ma maualalo faʻalo... Mo le gaosiga o le fausaga, naʻo mea taugata sili ona lelei e faʻaaogaina e mafai ai ona tatalia le tosoina mai i fafo o drawers i aso uma. O le potu e maualalo tele, e le o se toʻafilemu le taʻoto i luga ma ala i luga.

O moega tamaititi mo tama e maua mai i aso nei ile tele o ituaiga eseese. A filifilia, o le manatu o le tamaititi ma uiga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e tatau ona amanaʻia.

Mea e faʻaaoga

Fautuaina e le au atamamai le mafaufauina o oloa mai lauiloa gaosiina ma se igoa taʻuleleia. O moega ia e i ai le saogalemu, malosi ma le anagata. I le taimi o le gaosiga gaioiga, na o le siosiomaga faʻalelei faauo hypoallergenic mea e tatau ona faʻaaogaina:

  1. Wood. O mea masani masani e lelei mo le faia o meaafale. E manava, lea e fesoasoani i se siosiomaga maloloina. O oloa e iloga i ituaiga eseese ma mamanu. E masani ona faʻaaogaina le paina ma le aluna mo le gaosiaina o mea. O aitema mai le laina e tatau ona masani ona togafitia ma meafaigaluega puipuia. Fesuiaʻiga o le vevela tele ma le maualuga o le susu e mafai ona faʻaleagaina meaafale.
  2. Uamea. O moega e faia i lenei mea e aoga e faʻaaoga ai, tautua mo se taimi umi, ae e fai lava si taugata ma e le mafai ona mitamita i le tele o ituaiga tisaini.
  3. Laupapa. Auauna e fausia ni ituaiga faʻataʻitaʻiga, e faʻatagaina ai oe e filifili se moega e o gatasi ma soʻo se totonu. I le taimi o le gaosiga, saogalemu mea ma vali e tatau ona faʻaaogaina. Naʻo le tulaga lea o oloa e anagata ma sili ona lelei.

Moega uamea

Moega laupapa

Moega moega e faia i le laupapa laupapa

O se sofa bed mo se talavou ua filifilia e amanaʻia le ituaiga o faʻavae i lalo o le faamalu. Faigofie ma le mafanafana i le taimi o malologa faalagolago i lenei auiliiliga. E 3 ituaiga i le aofaʻi:

  1. Mautu O se laupapa mautu faia i laupapa chips, laupapa laupapa laupapa poʻo laupapa. O le faamalu o loo taoto i ona luga vave leiloa lona ofuvae, maanuminumi. E leai se ea o le moega e maua ai se siosiomaga lelei mo le toe gaosia o microbes ma fungus.
  2. Fata. E faia i le tulaga o se faʻavaʻa ma laupapa, palasitika poʻo fasi uʻamea. Ole palasitika e le faʻatuatuaina tele, o lea e le umi ai. Uamea ma fafie maua ai le ea tafe i le faamalu, ae i lalo o lona mamafa latou vave goto ma malepe.
  3. Lamela. Birch poʻo beech fasi ua faʻamau i luga o le faʻavaa. Faʻafetai i o latou foliga piʻo, o le uta e tufatufa tutusa, ma o le orthopedic meatotino o le faamalu ua faʻateleina.

Ua fautuaina e le au atamamai le filifiliga o le filifiliga mulimuli mo talavou - o le moega moega. E uumi ma umi mo le soifua maloloina o lau pepe.

Faʻavae Lamela

Faavae fata

Faavae mautu

Afi faamalu

O le lelei o le tama moe a tele faalagolago i le uiga o le faamalu. O le autu mafuaʻaga o lenei oloa o le taofia le tuasivi i le tulaga saʻo i le taimi o malologa. Faʻamoemoeina i le faʻatumuina, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ma se tautotogo poʻo le leai se poloka poloka, faia o ni mea vaivai.

O ituaiga ma faʻamoemoeina vaipuna mo talavou e le talafeagai. Afai e oʻo lava i le tasi elemene malepe, ona avea ai lea o le oloa atoa ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina atili. Lenei faamalu e le mafai ona lagolagoina le ivitū i le tulaga tatau. Tutoʻatasi vaipuna, i le isi itu, o le a sili lelei filifiliga mo se tama. O elemeni taʻitasi o loʻo iai i totonu o se ufiufi faʻapitoa e faʻatagaina ai le faʻamoe e mulimuli i foliga o le tino o le tagata.

O oloa e leai ni tau e gaosia mai le latex, polyurethane foam, memoriformes. Latou te le faʻaputuputu efuefu, aua le mitiia le susu, o le mea lea latou te mama ma anagata. O le mausali e tatau ona maualuga pe feololo, faamalu filemu o le a le maua ai le lagolago talafeagai mo le tuasivi.

Anatomical mattress e fetaui lelei mo se tino maloloina. Afai e i ai ni faʻafitauli ma le tuasivi, o le a manaʻomia se orthopedic faʻataʻitaʻiga

Latex ma faʻamanatuga

Foam foam Polyurethane

Ma vaipuna faʻalagolago

Ma tutoʻatasi vaipuna

Filifiliga o filifiliga

Ae e te leʻi alu i le faʻataʻitaʻiga o se potu, e tatau ona e feutanaʻi ma ona e ona, taumafai e faʻatino uma ona aitia i le tele e mafai ai. O lanu pupula eseese e sili atu ona talafeagai mo teineiti, o leo le tutoʻatasi e fautuaina mo tama. O se sili lelei filifiliga o tamaititi sofa sofas moega mo tama, teuteuina i pastel poʻo lanu uliuli. O le ata e faʻatumuina e elemene teuteuina, fetaui lelei ie.

O tala masani e masani lava ona talafeagai, o lea la o se tu masani laupapa laupapa e mafai ona apili i se tamaititi. Mo maualuga-tech faiga, faʻataʻitaʻiga ma saʻo, saʻo laina, uamea auiliiliga e talafeagai. O le upholstery o loʻo avanoa i mea lamolemole i papaʻe, uliuli poʻo le siliva.

O le natura faʻaipoipo o le a fiafia i le Art Nouveau sitaili ma lamolemole foliga, asymmetrical elemene. Lanu talafeagai e lanu, enaena, enaena, uʻamea. O le ata faʻaonapo nei o le a avea ma autu taulaʻiina o se totonu totonu. O meafale filifilia saʻo o le a suia ai le ata o le potu, ia faʻalelei ma mafanafana.

O le ie afu, ie pupuni, aluga ua valiina i lanu eseʻese o le a fesoasoani e faʻalautele ai totonu o le monochrome. I totonu o le potu a le aliʻi, o le teuteuga i le sitaili a Scandinavian foliga sili ona lalelei.

Moega maualuga-tekonolosi

Faiga masani

Art Nouveau

Moega sitaili Scandinavian

Criterias o filifiliga

A filifilia se moega mo se talavou, oe tatau ona amanaʻia uma manaʻoga e faʻatatau i ia meaafale. E le mafai ona taʻitaʻia na o foliga vaaia. O isi taʻiala e taua foi:

  1. Faagaioiga. I se faʻaopopoga i le avanoa e momoe ai, o fausaga mafai ona aofia ai pusa o drawers, o se fausia-i le laulau poʻo ofu. O se moega ma drawers mo se talavou o le a fesoasoani sefe avanoa avanoa, maua se talafeagai nofoaga e teu ai mea moe.
  2. Faatuatuaina O le tuputupu aʻe o le tamaititi e vave maua lona maualuga ma le mamafa, o lea e tatau ai ona e aveina se moega ma se laina o le umi. O mea lelei e lelei ma saogalemu ma o le a tumau mo se taimi umi.
  3. Mamanu ma lanu. O le ata e aʻafia ai le mafaufau tulaga o le tamaititi, lea e tatau ona amanaʻia pe a filifilia. O paolo ma teuteuga e tatau ona ofi faʻatasi i le teuteuga atoa o le potu.
  4. O le tele Fua o le a tutusa ma mo tagata matutua oloa. Afai o tagata uma o le aiga e uumi, o lona uiga o le moega mo se tamaititi 15-tausaga le matua e mafai ona oʻo atu i le 190 cm. O le lautele o le tasi faʻataʻitaʻiga o 80-90 cm, o le faʻalua faʻataʻitaʻiga o le 160 cm.

Ae o le foliga, o le sili ona lauiloa o masani faatafafā moega. Ae o isi taimi e te manaʻo ai i se mea e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻamilo poʻo le sikuea faʻataʻitaʻi - e faʻamoemoe uma lava i mea tau tupe a matua. O nisi tama e lagona le sili i luga o se tamai nofoa, ma le tele o miti o le moe i luga o le tulaga maualuga, vaʻai i lalo ia latou lava "meatotino".

I totonu o lona potu, e le gata ina malolo le tamaititi, ae fai foi ana meaaoga, alu i totonu mo taʻaloga, ma maua ni uo. Lenei o lona lava avanoa, lea ei ai le malosi aʻafiaga i luga o le uiga ma le lagona. O tuʻutuʻuga mo le filifilia o se moega mo tama talavou talavou e tatau ona talanoaina ma latou. E masani ona latou fiafia i foliga vaaia o meaafale, ma e tatau i matua ona vaʻaia lelei le lelei o oloa.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: e lelei mea uma (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com