Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o le faʻaaogaina o le faʻamalama sill laulau, ona lelei

Pin
Send
Share
Send

O le tele o avanoa avanoa i totonu o le potu, o le sili atu le tumama ma onapo nei o le a i ai. Ia, i se tamaʻi fale mautotogi, oe manaʻomia le vaʻaia lelei o le aoga o mea taʻitasi. O le aoga mea faʻamalama-sill laulau mafai faʻamalosia le mamanu o le potu malolo, umukuka, tamaiti potu ma suesuega. Ona o le 'eseʻese o mea, foliga, lanu, o meaafale maua se fetaui lelei, foliga foliga foliga lelei.

Mamanu lelei

O le lelei o laulau fausia i le windowsill e manino. Tele mea faitino o loʻo tu i luga o latou tulaga, o lea la ituaiga faʻataʻitaʻiga ofi totoʻa i le mamanu o le potu o tamaiti, suia le galuega i le umukuka. E feteʻenaʻi ma talitonuga taatele, o fausaga e le fesoasoani i le faʻasaoina o le avanoa avanoa, o le sefeina o le a le sili atu i le 50 cm.O le autu aoga o oloa o le o le mafaufau lelei i le nofo ai.

O le isi taua taua o le atoa moli. O meaafale o loʻo i lalo ifo poʻo tafatafa o le faʻamalama e faʻailoaina e le susulu o le la. Faʻafetai i lenei vaega, oe le manaʻomia le faʻaaogaina moli i le lotoifale, o le a fesoasoani faʻaititia ai le faʻamaʻi mata. E moni lenei mea mo se potu o tamaiti.

O mafuaʻaga mo le lauiloa o laulau tuʻufaʻatasia ma le faʻamalama sill o le faigofie lea o gaosiga ma faʻapipiʻiina. E mafai ona faʻatauina i luga ole laulau faʻalelei sauniuniga, okaina mai se matai, faia e le lima, pe toe fai ni tuai tusitusiga tuai. Tusa lava pe o le filifiliga filifilia, o le mamanu e le manaʻomia tele tau tautupe.

E le o tagata uma e faanatinati e faʻapipiʻi se laulau sill laulau a o loʻo ufiufi aisa. E le mafai ona faʻamalama pupuni ma pupuni umi, naʻo faʻapuʻupuʻu pe faʻasolosolo faʻataʻitaʻi, tauaso o le a faia.

Faʻaaoga mataupu

O se faʻamalama sill e liliu i se laulau foliga sili atu i soʻo se potu. Afai e te faʻaleaogaina le faʻavaʻa, ona avea lea o le elemeni ma vaega taua o meaafale, e manaʻomia mo le faʻasologa o le avanoa. O le taimi lava ua i ai le faʻamalama, o le fausaga fetuutuunai i le maeʻa mamanu, ae e tele filifiliga filifiliga. E naʻo lou manaʻomia le faʻaaogaina o ou oe mafaufauga poʻo manatu lauiloa.

I le suʻesuʻega ma le potu malolo

O le faʻamalama sill i totonu o le potu mafai ona i ai se mautu poʻo gaugau fausaga. O le muamua e faʻatumuina e matagofie teuteuga, ae o le mulimuli e talafeagai i le taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, sa talafeagai e tuʻufaʻatasia le potu malolo ma se suʻesuʻega. O le lelei o gaugauina laulau faʻataʻitaʻiga aofia avanoa avanoa, le mafai ona faʻaaoga pe a manaʻomia. O le vaega autu e faʻaopopoina i vae poʻo puipui mo le mautu.

O laulau mai le faʻamalama i totonu o le potu e masani ona taʻalo ai i le komipiuta. O se mea faigaluega ua maeʻa faʻatulagaina e faʻaatoaina e ala i le tusitusi o mea faigaluega, faʻataʻitaʻiga tusi. Faʻataʻitaʻiga ma kapoti ma drawers maua avanoa avanoa e teu ai. O ia ituaiga foliga foliga le faʻalavelave, matagofie, fausia ai se lelei siʻosiʻomaga.

I le potumoe

Oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma se laulau i autafa o le puipui, o le ata mafai ona faigofie ona liua i se tamaʻi ofisa poʻo se faʻataʻitaʻiga mo le tuʻuina o tausi ma mea teuteu. Afai o se ulugaliʻi nofo i le potumoe, oe mafai ona faʻaaoga se feaveaʻi vaʻavaʻaiga ina ia gaioiga a le tasi tagata le faʻalavelave i leisi vaega o loʻo totoe. Faʻataʻitaʻiga ma fata o le a faʻaopopoina se mafanafana ma mafanafana siosiomaga.

Soʻo se fafine e moemiti i se tamaʻi boudoir ma se laei laei e mafai ona e faʻatulagaina ai teuteuga, mea teuteu ma isi mea faʻaaoga. O le le lelei sili o lenei fofo o le le mafai ona faʻapipiʻi se faʻata tele, talu ai o le faʻamalama o le a faʻalavelave. Nai lo lena, e tatau ona e faʻaaogaina se laʻititi oloa feaveaʻi. O le avanoa i le va o faʻamalama e nofoia e pusa teu.

O se laulau umi o loʻo tu i se tasi o puipui e teuteuina i uluaʻi teuteuga poʻo ni mea teu fale.

I le potu a tamaiti

E iai manaʻoga faʻapitoa mo laulau e lata ile faʻamalama ile potu a tamaiti. Ia mautinoa e te faʻaaogaina ni laina lamolemole e aunoa ma ni tulimanu maamaʻai, e faʻaititia ai le ono manuʻa. O le laulau pito i luga o loʻo nofoia le puipui atoa, o le ata e faʻatumuina e kapoti mo le teuina o lagona-pito peni, pulumu, lipine. Faʻafetai i fata, o le a mafai e le tamaititi ona faʻavasega tusi ma tusi e fiafia iai.

Ina ia mautinoa le saogalemu faʻaaogaina, o le laulau i tafatafa o le faʻamalama i le vasega pepe e tatau ona mausali, aunoa ma le avanoa o gaugau. O le laulau pito i luga e faia lautele lautele mo le faigofie nofoaga o meataʻalo. O mea talafeagai o le a palasitika, fafie.

O ata i totonu o le potu o talavou o le a ese mai i mamanu mo tamaiti laiti. O le umi o le oloa faʻateleina, talu ai o le a aofia ai se komepiuta, tusi aʻoga, tisiki ma isi mea laiti. O le kesi mo le tamaititi aʻoga e laititi le lautele, talu ai o le tele o meaafale atoa e faʻaaogaina i totonu: moega, sofa.

O le tamaititi e tatau ona fiafia i le laulau i le vasega pepe, saunia se atoa-taimi atoa avanoa. E faigofie mo aiga e toʻatele tamaiti aʻoga. E taliaina ituaiga eseese pe a tuʻu se kapeneta maualuga ile faʻamalama. Lenei e mafai e le talavou ona teu uma mea talafeagai.

O le potu a tamaiti o le a vaʻaia foliga aulelei pe a fai e te faʻaaogaina se laulau tulimanu i tafatafa o le faʻamalama. E mafai ona faʻaauau mai le windowsill muamua i le latalata pa. I luga o se lautele lautele, e tele sone e tuʻuina i le taimi e tasi: mo taʻaloga ma mea e fiafia iai, mo le faʻamaeʻaina o se tusitusia tusi ma faitau tusi, faʻapea foʻi ma le galue i se komepiuta.

I le umukuka

E tele faʻaoga mo se faamalama sill liua i se laulau. E faʻaaogaina le tele o tisaini: tumau, gaugau, 'aiga' ai, pa counters, fesoʻotaʻiga i le umukuka seti. Mo le mautu, o faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i puipui poʻo vae. Gaugauina laulau e faʻamalosia e gaugau nofoa, mautu nofoa - ma faigofie sitepu, counters - maualuga pa nofoa.

A o faia laulau-lili i ou oe lava lima, oe mafai ona faia le potu pei o aoga ma aoga pe a mafai. Afai o le fausaga faʻalauteleina le galulue vaega, e mafai ona tausia pe suia le i ai maualuga e maua ai se atoa aoga luga. O le magoto e masani ona fesiitaʻi i le faʻamalama, ae i lenei tulaga e tasi le toe faʻaletonu - o le a paʻu'ū faʻasusu i luga o le ipu malamalama, ma tuʻu ai ni pisia leaga.

Afai o le laulau i autafa o le faʻamalama o loʻo sosoʻo ma le faitotoʻa o le poletito, e tatau ona e faʻaititia lona tele ina ia lava le avanoa mo le tatalaina ma le avanoa fua. O tulimanu faʻataʻitaʻiga e lauiloa, e faʻatagaina ai le faʻaaoga tatau o le avanoa. I tamaʻi umukuka, o le countertop mafai ona avea o se 'aiga' ai mo le lua tagata.

Gaosiga mea

O le laulau, faia i mea sili ona lelei, ei ai se aulelei foliga ma se umi auaunaga olaga. Tulaga manaʻomia mo latou: aoga, faʻatuatuaina, siosiomaga saogalemu, teteʻe atu i masini faʻaleagaina. O oloa i le umukuka ma le potu malolo e tatau ona tatalia aafiaga o le susu ma le vevela oʻo, ma ia faigofie ona fufulu ese mai faʻaleagaina. O filifiliga e sili ona manaʻomia e aofia ai:

  1. O le maʻa masani. O le natura fausaga ma le lanu o lenei mea e tulaga ese. O se foliga le atoatoa e le manaʻomia nisi teuteuga. Lenei laulau matagofie e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai se umukuka, potu malolo poʻo se aʻoga. Aoga lelei: teteʻe atu i le maualuga ma maualalo vevela, faʻapea foi ma masini, vailaʻau aafiaga, faigofie tausiga, susu tetee, taofia lanu i lalo o le aafiaga o le susulu o le la, le ono mafai ona toefuatai. Leaga: gaosiga ma faapipiiina i totonu o se fale mautotogi mafai na o le faia e tagata tomai faapitoa, lapoʻa mamafa, tau maualuga.
  2. Taimane pepelo. I le tulaga o meatotino aulelei, e toetoe lava a le eseʻese mai mea masani, e foliga manaia ma matagofie. Polokalama: taugofie tau, tumama ona o le leai o pores, saogalemu o le siosiomaga, faigofie o le tausiga, matagofie i le paʻi mafanafana luga, anagata. Leaga: pe a faʻaalia i le maualuga o le vevela, stains tumau pea i luga o le oloa, afaina i masini faʻaleagaina.
  3. Wood. Mea masani mai ia laulau e masani ona faia i le vasega pepe. O le natura natura foliga matagofie ma fetaui lelei i totonu o le siosiomaga fale. Tulaga e lelei ai: siosiomaga saogalemu, faʻatuatuaina, umi tautua olaga, o le avanoa o le toe faʻaleleia, teteʻe atu i masini faʻaleagaina. Leaga: sili talafeagai mo masani faiga, mou i le la, mitiia manogi, taugata tau.
  4. Laupapa. Le filifiliga sili ona faigofie ma sili ona taugofie i mea uma o loʻo taʻua i luga. Polokalama: tau maualalo, ituaiga o lanu, malamalama mama, teteʻe atu i suia ma pala, ola tautua - tusa ma le 10 tausaga. Leaga: i ai o vailaʻau oona, susū susu ma mulimuli ane deformation.

Natura ma maʻa faʻaleaganuʻu, faʻapea foʻi ma fafie, e mafai ona faʻaaogaina saogalemu pe a fai ni meaafale. E le fautuaina e tagata popoto le faʻaaogaina o laupapa laupapa laupapa mo le fausiaina o kesi e latalata i le faʻamalama. O loʻo avanoa mea, e le taugata, ae mafai ona mafua ai faʻamaʻi afaina ma dermatological. O le leaga ogaoga aafiaga o le tino o le tamaititi.

Ae e te leʻi faia se laulau mai le faʻamalama sill, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete mea lelei uma ma mea le lelei o mea taʻitasi ma faia se filifiliga e tusa ai ma tulaga faʻagaioiga.

Mamanu ma foliga

A faia se lalelei totonu, o le vaʻaia o le faʻamalama sill, lea e liua i luga o le galuega, e sili ona taua. Muamua lava, e tatau ona e vaʻavaʻai i foliga. Masani ai, o oloa i ai se lautele lautele faatafafa mamanu e foliga faʻalautele i toetoe lava o soʻo se sitaili. O faʻataʻitaʻiga e talafeagai e faʻaaoga pe a fai o le laulau e laʻititi. Afai o le kesi kesi e lautele lautele, o tulimanu tatau ona faʻataʻamilomilo e aveʻesea ai le ono aʻafia o manuʻa.

O le susulu faʻamalama sill i totonu o le potu a tamaiti o se aulelei filifiliga. O laupepa malo o mea e faʻaogaina pe gaugau faʻaliliuina fausaga e fausiaina. O le vaapiapi foliga o laulau e talafeagai mo masani totonu, faʻapea foi ma atunuʻu, faʻakolone ma Provencal sitaili.

Afai o le teuteuga o le potu e agaʻi i le faʻatonuga masani, o le tali sili ona lelei o le leo o le natura laʻau. Lefulefu maligi, oak, paina, pogisa togavao e talafeagai. Ina ia fausia se atemosifia siosiomaga, muted kulimi, susu, lavender tone e faʻaaogaina.

O laulau komipiuta mo sitaili maualuluga ma tekinolosi maualuga e faia i le uliuli ma le pupula pupula. O foliga mananaia e talia: o laina mafolafola, faʻataʻaliʻoliʻo pito. Minimalism o le a faʻatasia faʻatasi enaena ma enaena, olive lanu. O oloa e faia mai maʻa masani e talafeagai, e mafai ai ona faʻaavanoa le potu ma faʻaonapo nei.

Tuʻufaʻatasia ma totonu

O le laulau tusitusi i luga o le faʻamalama e tatau ona ofi i totonu o le ea o le potu. Lanu e taua tele. Fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o paolo e o gatasi ma meaafale, pepa puipui, tapuni o sofa ma nofoa faʻataʻavalevale. Afai e faigata ona fuafua le autu lanu o totonu, e filifilia e tusa ai ma le lanu o le faʻavaʻa. Brown, beige, papaʻe papaʻe foliga matagofie faʻatasi.

Afai o totonu e manaʻomia ni lanu susulu, o se laulau i tafatafa o le faʻamalama i totonu o le potu a tamaiti e atoatoa lelei mo na faʻamoemoe. Mint, piniki, moli lanumeamata lanumeamata e lauiloa. O faʻataʻitaʻiga o le a maua ai le gaioiga o le avanoa ma faʻamatagofieina i le taimi e tasi.

O le tali sili ona lelei pe a fai o le faʻamalama sill ma le laulau e faia o le tutusa mea.

O le tele ma foliga o kesi luga o faʻamalama e eseese fuafua i le autu o le potu. Faʻataʻitaʻiga o loʻo tu i se tamaʻi mamao mai le puipui, ma faʻataʻamilomilo pito, e lelei atoatoa mo le vasega pepe. Teuina fata e mafai ona tuʻuina i autafa.

O penitala penitala e fausia i totonu o le laulau tusitusi mo talavou. O kapoti uumi e sili ona lelei mo le tuʻuina o le tele o tusi aʻoga ma mea aoga a le aʻoga. Mo se ofisa, o se lautele fausaga e taliaina, lea o le a ofi ai se komepiuta, ma o le ai ai foi se vaega mo le teuina o pepa, tusitusiga, faitauga.

O le lanu ma le ituaiga o le laulau e latalata i le windowsill i le vasega pepe, potu malolo poʻo le umukuka e filifilia faʻamoemoeina i le ituaiga o totonu ma tagata taʻitoʻatasi fiafia i ai.

O se laulau nai lo le faamalama sill o se lautele tali e mafai ai e oe ona faia le avanoa sili atu aoga ma aoga. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le faʻamaoniaina o aitia tisaini, foliga talafeagai ma lanu, o oloa e ofi i totonu o soʻo se mea i totonu. Tagata faufautua ua fautuaina e faia se ituaiga na o latou lava mamanu - o lenei o le a sefe ai tupe ma maua ai se moni moni ma maualuga-lelei aitema.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Recipe Story: LauLau (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com