Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai kvass mai birch sap - 5 laʻasaga i lea laasaga fua

Pin
Send
Share
Send

O le inu fefuluaʻi faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le sua birch o le mimita o le fale pia a le atunuʻu. O le fua na faia e le Slavs. Talu mai anamua, na tapuaʻia le laʻau taua, ma o le elixir laupapa na faʻaopopoina e le gata i le kvass, ae faʻapea foi i le uaina ma le meli. I luga o lona faʻavae, o le lauiloa Scythian birch laau na kuka.

Faʻafefea ona fai kvass mai birch sap i le fale? O mea lilo o le kuka na ola pea e oʻo mai i lenei aso, o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga ia latou i le tusitusiga. Natura birch sap o se sauniuniga sili ona lelei mo kvass, aua e le leiloa meatotino aoga ma uiga lelei i le taimi o faʻafefeteina. Birch "loimata" o se masani faasao faasao tuuina mai ia i tatou e le natura, sili atu aoga ma masani i le faatusatusaga ma meaai oloa.

Seʻi tatou o atu i le poto kuka tekinolosi. E tele fua o loʻo avanoa.

Kvass masani i luga ole sua birch ma karite

Kvass i luga o le sua birch ma le karite o se faʻavae o meaʻai ma vitamini. E tofo e pei o masani fefete kvass. E faigofie le faiga kuka ma e alu ai sina taimi.

  • sua o le birch 3 l
  • karite 100 g

Kaloriia: 12 kcal

Polotini: 0.1 g

Gaʻo: 0 g

Karbohidates: 3.4 g

  • Ou te faʻamamaina ma le faʻaeteete le sua birch fou mai chips, paʻu ma isi lava mea masani "meaalofa". Mo lenei ou te faʻaaogaina cheesecloth gaugau i le tele o faaputuga. Na ou setiina ia malulu mo le lua aso.

  • Ou te faʻamamago le karite i totonu o le apa. O le tofo o le vai inu faʻalagolago lava i le taimi e tunu ai. A faʻapea e umi le taimi e teu ai fatu e leʻi faʻamamaina, o lona uiga o le a tofo i le lumanaʻi kvass. Mo se tofo maʻaleʻale, ou te faʻamamaina le karite ina ia i ai saito se lanu auro.

  • Ou te liligiina fatu na afifiina i le gaʻo i totonu o le sua faʻamamaina ma maluluina mo le faʻafaigofieina.

  • Ou te tausisi lava i le kvass i se nofoaga mafanafana. I le taimi o le matua, ou te faʻagaeʻeina faʻalua i le aso. A maeʻa le 3-4 aso, o le kvass o le a faʻapouliuligia ma maua se faʻamatalaina tofo o cereals.

  • Ou te faʻamama, fagu.


Kvass mai le sua birch ma fualaʻau mamago

Vaega:

  • Birch sap - 2.5 l,
  • Fua mamago - 150 g.

Sauniuniga:

  1. Ou te fufulu fualaʻau mamago i le vai tafe i le tele o taimi. Ou te le faʻasusuina, ae vave tuʻu i totonu o se fagu saunia muamua.
  2. Ou te sasaa i luga le sua suavai, ufiufi i le solo poʻo le multilayer kasa.
  3. Fermentation manaʻomia mafanafana.

Birch sap kvass ma le meli

Vaega:

  • "Loimata" o le birch - 5 l,
  • Le fefete fou - 50 g,
  • Lemon - 1 fasi
  • Meli - 100 g
  • Fuaisa - 3 mea.

Sauniuniga:

  1. Ou te faamamaina le kvass i le cheesecloth. Ou te faʻatumuina le fefete i sina vai laititi - 40-50 ml.
  2. Ou te oomiina le sua mai se tipolo fou.
  3. Ou te palu vai, faʻaopopo le meli, faʻaopoopo le fefete.
  4. Ou te aveina se fagu 5-lita, aʻu, ma tuu ni nai fasi fualaʻau mago i lalo.
  5. Ou te sasaaina le vai inu, tapuni lemu le tapuni. Ou te tuuina le paluga o le birch-honey i se nofoaga malulu.
  6. A maeʻa aso 3, ua sauni le kvass mo le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fai falaoa kvass luga birch "loimata"

Vaega:

  • Sua - 3 l,
  • Fefete mago - 1 g,
  • Rye croutons - 300 g,
  • Suka - 1.5 sipuni.

Faʻafefea ona kuka:

  1. Ou te sasaaina le sua ua uma ona faamamaina i totonu o se ulooti, ​​faʻaopopo suka ma palu faʻamama. Ou te faʻaopopo le fefete mo se tofo lelei. Ina ia faʻamaluluina le vaiinu ma faʻaititia le malosi, e naʻo croutons e mafai ona e tuʻuina i ai. Ou te faʻaaogaina uma mea tao tao ma fefete.
  2. Ou te tuua e tuʻu i le ao. Sa ou tuuina i se nofoaga mafanafana.
  3. Ou te sasaaina le vai inu i totonu o apa poʻo fagu, faʻapalapala ma le faʻaeteete. Sa ou tuuina i totonu o le pusaaisa.

Ou te faʻaaogaina o se vai e faʻafouina ai ma faʻamalosia ai ma okroshechnaya faʻavae. Faʻaaoga le fua mo le soifua maloloina!

Cooking birch kvass ma moli

Vaega:

  • Birch "loimata" - 2.5 l,
  • Lanumoli - 1 fasi,
  • Suka - 1 ipu malamalama
  • Raisa - 25 kalama,
  • Melissa ma mint - nai teufugalaau,
  • Fefete - 10 g.

Sauniuniga:

  1. Ou te fofoaina se moli, tipi i ni fasi. Ou te fefiloi le fefete ma sina suka. Ou te lafoina le paluga i se fagu, togi i totonu o fualaʻau fou, se moli moli ma le totoe suka suka.
  2. Ou te faʻagaeʻe, sasaʻa le sua. Sa ou tuuina i se nofoaga mafanafana. E 2 ile 4 aso e kuka ai, fuafua ile vevela.
  3. Ou sasaa le oloa maeʻa i fagu. Ou te faʻaaogaina 0.5 lita container. Ou te sasaaina ni nai vine i totonu taʻitasi mo le tofo. Ou te lafoina i le pusaaisa mo le teuina.
  4. I le aso, o le birch kvass "matua" ma mafai ona faʻaaogaina o se vai inu poʻo se faʻavae e le masani ai mo le okroshka.

Vitio fua

O penefiti ma faʻafitauli o le kvass mai le sua o le birch

Foliga aoga

O le inu areto masani o loʻo iai le tele o siama probiotic o loʻo i ai se aoga aoga i le gastrointestinal tract ma le tino puipuia. O le faʻaaogaina o le sua suavai ae le o le faʻamamaina o le vai e faʻateleina ai le lelei aʻafiaga. O mea o loʻo i ai masima o le magnesium, potassium, manganese, iron, alumini ma isi mea aoga e iai sona aoga i le tulaga lautele ole tino.

O le vaiinu e faʻamalosia ai, faʻafouina ai ma lagona, o loʻo faʻaaoga e avea ma vailaʻau faʻasaga i le malulu, i le tautotogo o le le lava o vaitamini, ma isi

O "loimata" o le muamua Rusia laau aofia ai puipuia masani o le puipuiga - phytoncides. Nei o vailaʻau vailaʻau e taofia le atinaʻe o siama, e masani ona gaosia e laʻau.

Kvass faʻavae luga birch sua e faʻaaogaina e fai ma sui mo taugata teuteu foliga. O se aneti-faʻatosina matua ufitia na faia mai ai. O le oloa e faʻaoga i foliga faʻafofoa pe a uma le taʻele ma tuʻu mo le afa itula. Ona fufulu ese lea o le ufimata masani i le vai. Kvass e faʻaaogaina e fai ai se lauulu faʻamalosia oloa e talafeagai mo masani ma kulimi gaʻo.

Faʻafitauli

I fua feololo, o le inu e leai se afaina. Gastritis ma isi mu o le mucous membrane o se faʻalavelave i le faʻaaogaina soʻo. O le faʻasa i le taumafaina o se mea e aliali mai i polusi poloka, lea e seasea maua.

Taumafai e fai se mea manogi ma faʻamalosia inu feinu ma birch sua i le fale faʻaaoga ai se tasi o fua o loʻo lisiina i le tusitusiga. O le iʻuga o le a sili atu faʻamoemoeina. O le ae mauaina se oloa taua ma se tofo malie malie, lelei mo le tino.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to tap a Birch tree without damaging the tree. (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com