Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Varca Beach i Goa - malaga taʻiala, fesoasoani, faʻamatalaga aoga

Pin
Send
Share
Send

Varca Beach o loʻo tu i le itu i saute o Goa i Initia, e i le va o Colva ma Cavelossim. Lenei e te le maua pisapisao pati, o le toatele o tagata tafafao maimoa, tagata faimalaga filifilia matafaga o Varka mo le lelei o le toafilemu, tuulafoai ma, ioe, matagofie matafaga, 3 kilomita le umi. Ma, afai e te manaʻomia se vaega o le filemu ma le fiafia i le natura, matou te o i Varka i Initia.

Faʻamatalaga lautele e uiga i le nofoaga malologa

I Initia, e masani lava mo se nofoaga malolo ona tele e pei o se taulaga, ae leai se tulaga faʻapea. E faia lea mea ma le faʻamoemoe ina ia sefe le paketi. O Varka o se nofoaga faʻapitoa. Tele faʻamatalaga faʻamatalaina o se fagotaga nuu, ae o le mea moni o se tasi o sili ona Europa nofoia i Goa ma i Initia atoa.

O le nofoaga o loʻo tu i le itu i sisifo o Initia ma le itu i saute o se tasi o turisi ma lauiloa setete - Goa. Mai le laumua o le setete o Varca, e 30 km le mamao, ma le malae vaʻalele lata mai, lea e mauaina vaʻalele faʻavaomalo, e 20 km le mamao.

O le nuʻu e fiafia i ai mai le manatu o le aganuʻu ma le fausaga measina o loʻo tumau mai le nofoaiga a le faʻakolone mai Potukale. A faʻapea e te fiafia atili i se tafaoga i le matafaga, o le taimi sili e asiasi ai o le afa lona lua o le tautoulu e oʻo i le amataga o le tautotogo. O le umi o le matafaga laina e sili atu nai lo 10 km.

Mea moni manaia! Paʻepaʻe papaʻe ma maʻa uliuli faia se ofoofogia eseesega i luga o matafaga matafaga i Initia.

O le ata masani mo le nofoaga o Goa o turisi e malolo pasi i luga o le matafaga, le leai o pisapisao pati po. Afai e te lagona le fiu e tuʻu autafa i le apitaogalu, talanoa i le au faifaiva i le lotoifale, mo se tau laʻititi latou te aveina oe i se fagotaga, ma e mafai ona e faʻatau ma kuka le iʻa mo le aoauli poʻo le 'aiga o le afiafi.

O le kuka i Initia e le o ni fale tafafao maimoa tetele, e oʻo foʻi i taimi maualuluga e leai se faʻasolo mai o tagata faimalaga iinei. I le tau mafanafana, o Goa e vevela tele ma tumu, ma afai e te faʻaopopoina pea timuga, o tuutuuga mo malologa e le sili ona lelei.

I le afa muamua o le tautoulu, o le tau e leai se eseʻesega mai le taumafanafana. Amata mai i le faaiuga o Oketopa, e faaleleia le tau, ae e toulu lava timuga, e tele lava i le po.

Amata mai ia Aperila, o le olaga i le nofoaga faʻataʻitaʻi e oʻo mai i le taimi o le tautoulu, ua amata ona tumu, amata le vaitau o timuga, o auala e le gata na lolovaia, ae faʻataʻapeina.

O le taumalulu o le taimi sili lea ona lelei mo se malaga i Varka - o le ea ma le vevela o le vai e mafanafana, e leai se timu, o loʻo aoga mea uma, e leai ni galu i luga o le sami.

Lelei e iloa! E maitauina foʻi, e oʻo lava i aso malolo o le Tausaga Fou, pe a oʻo le tele o fale talimalo i Initia ae maise lava le Goa e tumu i turisi, e toʻafilemu lava Varca ae le tumu i tagata.

Mataaga ma faʻafiafiaga

E ui lava i seneturi-tuai talaʻaga, e leai ni taua nofoaga i Varka. Pau lava le tosinaga e mafai ona e uaʻi atu iai o le malumalu o le Tina a le Atua. O loʻo tu i Benaulim, e 10-minute savali mai le ogatotonu o le nofoaga. E i ai foi isi ekalesia ma malumalu i le latalata i Varka.

E te manaʻo e suʻesuʻe le eria? Asiasi i le nuʻu o Colva, iinei e mafai ona e savali i le auala tele, filifili ni mea faʻamanatu, vaʻai ni mea teuteu - o loʻo i ai i totonu le safaira ma emeralds i le tuʻufaʻatasiga. Mo se sili eseʻese faʻatauga poto masani, alu i Margao po o Panaji.

Taua! Varka o se Europa atoa, atiina ae nofoaga ma ATM, faleoloa, faletalimalo, falemaʻi, faleʻaiga ma faleʻaiga.

Matafaga o Varca

Ata: Varca Beach, Goa

Tagata vaʻai na asiasi i le matafaga taʻua o Europa, o se nofoaga mo faatoa faaipoipo ma romantics, mauoa ma manuia tagata, tamaiti, turisi saili mo le toafilemu ma le tuua toatasi. O le matafaga e vateatea, toʻafilemu, e faigofie ona saili se nofoaga mo le faʻaesea iinei, lea e mafai ona e matamata ai dolphins, fiafia i le natura, faitau, iʻa.

O le matafaga o Varca o se oneone paʻepaʻe paʻepaʻe, o niu o lo o tutupu saʻo i luga o le matafaga, e malifa agai i le vai, o ata filemu. Sun loungers, umbrellas e faʻapipiʻi e le sami, i faleoloa i le talafatai, o cafe ei ai se lisi i Lusia.

O le 'aʻau i luga o le matafaga o Varca i Goa e manaia - e mafanafana le vai, o le ulu atu i totonu o le vai e lamolemole, malu, ae e taua le faʻaeteete - o nisi taimi e aliaʻe mai ai tafega malolosi e latalata i le talafatai, e faigofie ona ave ai tagata i le sami.

Taua! Vaʻai atu mo fuʻa lapataʻi i luga o le matafaga.

A maua se tagata i se āu o le sami, e tatau ona e toʻafilemu ma aau i le talafatai pe a ma le 50 mita e alu ese ai mai le vaitafe.

Faigamalaga talaaga e uiga i le matafaga o Varca:

  • tagata aisi, tagata faʻatau faʻatauvaa o mea faʻamanatu, meaʻai ma isi mea faʻatauvaʻa e le savali i luga o le matafaga, ma povi e le omai iinei;
  • i lalo o vae o loʻo i ai se crunch, e le masani ai mo le oneone;
  • e oʻo i le afiafi, ua faʻateleina le aofaʻi o tagata i luga o le matafaga, aua o le matafaga ua matua matagofie le goto o le la;
  • pe a faʻatusatusa i isi matafaga o Goa ma Initia, o Varca o se nofoaga tuʻufua;
  • fai mai nisi faʻamatalaga, o le setete o Goa i Initia na amata atiaʻe saʻo mai Varka;
  • e masani ona omai Dolphins i le matafaga i le taeao.

Lelei e iloa! Warka e le gata o se nofoaga o le toʻafilemu matafaga, ae o se nofoaga e mafai ai ona faʻatau taugofie taugata.

Nofoaga i luga o le Matafaga o Varca

Varka o se tamaʻi nofoaga, ae o tulaga lelei mo faʻafiafiaga e fausiaina iinei mo turisi. E faʻapea foi ona faatatau i le filifiliga o le nofo ai. E i ai faletalimalo o tau eseese vasega i le matafaga. Lenei e mafai ona e mauaina se potu i se taugofie faletalimalo poʻo se potu i se taugofie lima-faletalimalo faletalimalo.

O le aso malolo sili ona taugofie o le a amata mai le $ 20 i le aso, mo le potu i le faletalimalo tutotonu (3 *) e tatau ona e totogia mai le $ 27, ae o se fale mautotogi i le faletalimalo faletalimalo tau mai le $ 130 i le po.

Tamaiti tafafao maimoa e fiafia e malolo i le taugofie fale talimalo, latou i ai le manaʻoga tulaga mo turisi. O le aoga sili o ia fale o le tu latalata i le sami.

Lelei e iloa! Afai o loʻo e fuafuaina e faʻaalu se taimi umi i tafaoga i Goa, e aofia ai i Varca, faʻalogo i le ofo i le tumaʻoti vaega.

O se taulaga atoa fale ua fausia i Varka, le fale mafai ona tusi muamua pe totogi pe a taunuu. Ioe, afai o loʻo e fuafuaina se malaga i le vaitau maualuga, o le mea e nonofo ai mataupu tatau ona tusi muamua. O le tau o se potu i totonu o se taulaga lea e amata mai i le $ 21.

Fale tau faʻalagolago i le vaitau, tau tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Vaeluaga o le Tausaga Fou, e tau faʻateleina tau. E tatau foi ona manatuaina o loʻo tatou talanoa lava e uiga i Initia, o lona uiga o le faʻamafanafanaga e le o taimi uma e tutusa ma le folafolaina numera o fetu. I se tulaga lautele, o faletalimalo i Varka e sili atu le toʻafimalie, ae o loʻo maualalo lava i latou i Europa faletalimalo.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau i faleʻaiga ma faleʻaiga

O tau i totonu o le cafe e le mafai ona taʻua o le maualuga, e ui i le tele o le tauvaga. O tagata e ona ia faleoloa o loʻo ofaina e tagata tafafao maimoa tau taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taumafataga taugofie o le tau e $ 2.5, o le taumafataga mo le lua ma mea inu 'ava malosi e amata mai le $ 11, ma le meaai mama i se faleʻaiga meaʻai vave e $ 8.

Faʻafefea ona e alu i le nofoaga malolo

Tagata tafafao maimoa e mauaina e le malae vaalele faavaomalo Dabolim, e tu 30 km mai le nuu. O le auala sili ona mafanafana ma i le taimi e tasi e taugata auala e o ai i le sami o le taxi. O le malaga e 700 tau pe $ 10. Tagata tafafao maimoa faʻaalu pe a ma le 45 minute i luga o le auala. I le faitotoʻa mai le fale faʻamuta fale o loʻo iai le laulau faʻatonu pasi. Lenei e mafai ona e lisiina se taʻavale i se tau faʻamau.

Lelei e iloa! O nisi faletalimalo e ofoina fua le tautua fua i latou paʻaga. Lenei e tatau ona faʻamalamalamaina muamua.

I Varka i le nofoaafi

E leai se fesoʻotaʻiga o nofoaafi i le va o malae vaalele ma nofoaga o nofoaafi. O le nofoaga lata ane o Margao. Toetoe lava o nofoaafi uma e taufetuli mai le malae vaalele pasi Margao. E mafai ona e oʻo atu i Varka mai ii i le na o le kuata itula. E mafai ona e alu i le pasi pe pasi foʻi. Totogi i luga o le pasi e faia saʻo i le avetaʻavale - 15 rupees, ma le tiʻetiʻega i se pasese pasese e tau mai le 100 i le 200 rupee.

I Varka i le pasi

O pasi e tamoʻe i le va o le malae vaʻalele i Initia ma le nuʻu, peitaʻi o le nofoaga e tu ai i se mamao mai le fale tuʻufaʻatasi. E sau foʻi pasi i Margao, e te sau ai i Varka ile pasi i le taulaga pe totogi se pasese.

O le fale pasi i Margao e sosoʻo ma le nofoaafi.

O tau ile itulau e mo Aukuso 2019.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Cafes ma sheks e masani ona taulaʻi i totonu o le nuʻu, ma e le tele ni faleoloa i le apitaogalu e mafai ona 'aʻai ai.
  2. E toʻaitiiti ni fale mautotogi i luga o le matafaga e ofi mai i lalo le la ma e oʻo foʻi i le solo e faʻaopoopo i mea inu ma meaʻai mama.
  3. Ua maitauina e turisi le oneone mama ma le oneone lea e tolotolo i lalo o vae. E maitauina o vae e le mau i le oneone.
  4. O le talafatai e lelei tele mo le tamoʻe.
  5. O vaitafe o le sami e aliali mai i le afiafi, o lea e manaʻomia ai ona e mataitu ma le faʻaeteete fuʻa i le apitaogalu.
  6. E i ai paa i le matafaga, e laʻititi ma e taʻalo lelei tamaiti ma latou.
  7. Lagona le saoloto e oka ia iʻa ma figota o le sami i faleʻaiga ma faleʻaiga. Lenei latou o sili sili ona lelei fou ma kuka latou sili suamalie.
  8. A okaina ipu, mataala i le aofaʻi o mea manogi, o se tulafono, o le tele o ia mea ua faʻaopopoina, o lea ua fai mai papalagi e faʻaititia le aofaʻi o mea manogi.

Varca Beach, Goa o se matagofie, toʻafilemu nofoaga mo turisi ma tamaiti, ma e faʻaipoipo foʻi e omai iinei e fiafia i le latou honeymoon.

Vaʻaiga faʻapitoa o le matafaga o Varca:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Novotel Goa Dona Sylvia Resort Day Completely View From Inside. Goa 5 Star Resort. Jun 2018 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com