Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Auala e teu ai mea i totonu o le kapoti, faʻafefea ona gaugau saʻo

Pin
Send
Share
Send

Ina ia faʻaaoga tatau le avanoa i le fale, e le lava le faʻatau o ofu ofu - e tatau ona e teu saʻo i totonu. E i ai nai faigofie auala e compactly gaugau mea i le pusa tuʻu e tausia ia teu mama.

Faʻasaʻo avanoa avanoa

Ae e te leʻi alu i luma ma le saʻo tuʻuga o mea, oe tatau ona mafaufau e uiga i le faʻalapotopotoga i totonu o le potu teu lavalava. O le tali lelei e tatau ona mamanuina se oloa matua tusa ma ou manaʻoga. E iloa e tagata taʻitasi le mea ma le mea e faigofie ai mo ia ona teu. Afai e leai se avanoa e faia ai meafale faia-faia, filifili modular faiga.

Nei o ni fesoasoani i le auala e matagofie ma agavaʻa fuafua totonu o le kapeneta:

  • lafoai mea tuai. Toe iloilo atoa ofu, atonu e tele ofu e le faʻaaogaina;
  • afai e leai se kapoti, taumafai e sone le potu. Tuʻu ese ni avanoa mo le teuina o lavalava ma tuʻu fata ma fata iina. O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻatulagaina lea o se nofoaga i totonu o le potumoe;
  • ulufale i seevae pusa tatau ona vave. Faʻapipiʻi ia mea faʻapipiʻi i luga, o mea e tusia ai igoa o seevae ma le tusi o latou lanu;
  • filifili ie manifinifi tautau uamea ina ia mafai ona compactly gaugau mea i luga o le tautau. Latou te le faʻaaluina tele avanoa ma mafai ona tatalia avega mamafa;
  • e gaugau matagofie mitiafu, ie moega poʻo isi mea - faʻavasega ia latou lanu;
  • o fusi vaapiapi-maualuga o le a fesoasoani e fusifusia gaugau ie lino.

Ia mautinoa e faʻaauupegaina le kapeneta i moli e faigofie ai ona ulufale. O le tele o taimi, o nofoaga ua fausia e faʻaaogaina i luga o le taualuga o le oloa.

Tulafono teuina puʻupuʻu

E foliga mai e faigofie ona gaugau lelei lavalava - naʻo le loloʻu i suʻisuʻi. Ae a oʻo mai i le faʻataʻitaʻiga, e masani ona leai se mea e sau i fafo, ma e lafoina mea i le teuina i totonu o se tino tele, avea ai le tele tele o avanoa. O le pito i lalo e tusa lava pe o le lapoʻa ofu lavalava e le ofi i le atoa auupega o ofu. Ina ia faʻasaʻo le tulaga ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona tuʻu totonu mea i totonu o pusa tuʻu, o le a tatou vaʻavaʻaia eseese o ituaiga lavalava ma faʻafefea ona teu.

Ofuvae

O tautau ofu i luga o tautau ua manatu o se taugofie filifiliga teu. Lenei metotia o le a avea tele tele avanoa ma tautau. Mafaufau i fautuaga mo le teu lelei o ofu, talafeagai mo teine ​​e fiafia i lenei ofu:

  • gaugau le pito ofu i le afa;
  • faataamilo i se taaiga mau;
  • tuu ma le faʻaeteete luga o se kapoti fata i autafa o aitema o le tutusa ituaiga.

O totoe o ofu e tatau lava ona tuu i luga o le faʻatautau - o uumi uumi oloa, faʻapea foʻi ma filifiliga e suʻi mai i ie ea mama. E sili le teuina o ofuvae denim i faʻapitoa faʻatulagaina ma sela, talu ai na faʻavasega muamua oloa i lanu ma mea.

Totini

Ole tele o faletua o loʻo popole ile fesili: faʻafefea ona gaugau totini ina ia aua neʻi maumau le paga? Lenei mafai ona faia i le auala faʻamatalaina i lalo:

  • ave ni totini e 2 ma gaugau i suʻisuʻi;
  • amata mai i le tamatamaivae itu, afe i luga oloa, faia se fufusi faʻamau;
  • A e aapa i le tamatamaʻivae, tuʻu le tasi totini e leʻi tago i ai, ae liliu le isi i fafo i fafo;
  • afifi uma ia faasee i totonu o le tasi, faia se puʻega polo o totini.

E mafai foi ona e faia i le teuina o totini pepe. A gaugau, e teuina totini i totonu o se atigipusa faʻapitoa tagamea.Faʻavasega saʻo totini i luma o le taʻavaleina. Lenei tatau ona faia pe a uma mulumulu uma.

Mitiafu ma mitiafu

Toʻatele na taumafai e gaugau mitiafu poʻo mitiafu naʻo latou ina ia ofi i totonu o se faʻamau i luga o se fata. Ina ia vave faia lenei mea, matou te fautua atu e maimoa i le vitio o loʻo i lalo ifo i luga o le gagau gaugau o le oloa. E aofia ai vaega nei:

  • tuʻu le mitiafu i ou luma ina ia pito i luma le pito i lalo;
  • afifi uma lima lima i le ogatotonu o le oloa;
  • nonoa le pito i lalo o le mitiafu pe a ma le lona tolu, ona toe gaugau lea o le ofu.

O le metotia ua manatu faʻaleaganuʻu ma o le a faʻatagaina oe e tuʻu ie i luga o se kapoti fata i se maopoopo auala. O mea e teu ai palasitika masani e fesoasoani e foʻia ai le faʻafitauli o le vave alu. E sili le tuʻuina o oloa i totonu ia latou e le i se faʻaputuga, ae i se laina.

Ofu mafanafana, ofutino ma ofutino

O ofutino masani ma ofutino e faʻaaoga i aso uma e alu ai i le aʻoga poʻo galuega. E le mafai ona faia e aunoa ma ni elemeni pisinisi, o le mea lea latou te i ai i tagata uma. Mafaufau i le auala autu pe faʻapefea ona fusifusia gaioiga pisinisi mea i totonu o le kapoti.

  • faʻamau i luga o lavalava e tatau ona faʻamau;
  • tuu le oloa faʻasaga i lalo luga o le laulau;
  • faʻasaʻo lemu le mea i lona faʻavae;
  • piʻo le lima lima i le isi lima faʻatasi ma le vaega autu;
  • faʻasasaʻo le lima punou i le pito i lalo o le oloa;
  • faia le tutusa togafiti ma le isi itu elemeni;
  • a uma ona ofutino ua faʻamau i tua, vaʻaia vaelua le ofutino i 3 vaega;
  • muamua nonoa le pito i lalo o le oloa, ona o le vaega lona lua, ma mafua ai i se mitiafu gaugau lelei.

Tele tagata faʻaaoga fesili i le fesili: faʻafefea ona gaugau moega ina ia faʻaalu ai le itiiti ifo avanoa i totonu o lavalava? Oe manaʻomia le suʻiina o ie afu taʻitasi mo oe lava ie lino. Ae e te leʻi gaugauina le ie moega, e tatau ona uʻamea - o lea o le a le gata o le a sili ai ona teuina, ae le gata i lea, e le manaʻomia foʻi le faʻateleina o gaioiga ae le i faʻaaogaina.

Ofuvae & Jeans

Tele o tagata faʻatau teuina pisinisi-ofuvae ofuvae i luga o se faʻatautau, ma finau mai latou latou maanuminumi maualalo. E moni, ae faʻapea le teuina, o oloa e tele se avanoa i totonu o ofu. O le mea lea, e aoga le aʻoaʻo pe faʻafefea ona gaugau lelei mea e pei o ofuvae ma ofuvae:

  • muamua, tatala uma taga o le oloa - faʻapipiʻi ou lima i totonu ma tufatufa le ie i luga o jeans;
  • faʻamalieina ni maanuminumi vaaia;
  • ona manaʻomia lea ona e tuʻu le tasi vae i le isi, tusi se laina malupuipuia i luga o faʻamau;
  • gaugau le oloa i le afa, ona loloʻu lea o se vaega o le matagi i totonu o le laina gaugau;
  • i le vaega mulimuli, oe manaʻomia toe gaugau ofuvae ma lafo i latou i le pusa tuʻu.

Ofuvae, ofuvae, capri ofuvae ma ofuvae e gaugau i le tutusa auala. O mea afifi e teu lelei i totonu o ofu tuʻu i luga o le fata i se faaputuga.

Blazers

Masani ai, o le faʻamatalaga faʻapitoa o lavalava e teuina i luga o le faʻatautau. E mafua ona o le mafiafia ie o suʻisuʻi, e faigata ona uʻamea i se uʻamea. E pei ona masani ai, e tatau ona e faʻaʻofu vave lou peleue, o lona uiga o le auala e sili ona faigofie o le aveʻese lea o le aitema mai le faʻatautau.

Afai e le lava le avanoa i totonu o le pusa tu mo le teuina o se tele numera o mea, e aoga le faʻaaluina i puʻega teuina o peleue. Latou gaugau i le tutusa auala e pei o ofutino ma ofutino, gaugau lima o le oloa i tua o le tua. E sili le teuina o peleue i totonu o le pusa tu i se faaputuga.

Mo le faʻaeteete mo se taimi umi e teu ai, gaugau le peleue i le auala lava e tasi e pei o ofutino, pe a maeʻa ona liliu le oloa i totonu.

Faʻaaogaina faʻatulagaina

Talu ai nei, o faʻapitoa faʻalapotopotoga o loʻo manaʻomia. Ua mamanuina mo puʻupuʻu teuina o ofuvae, totini, seevae e oʻo lava i mea e moe ai. E fautuaina le tuʻuina o ia mea i totonu o pusatu - pe faʻafefea ona tuʻu mea i totonu o pusa tuʻufaʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i lalo ifo:

  • e sili ona talafeagai le teuina o se faʻamau i se faʻatulagaina: mo lenei e le tatau ona gaugau i le afa, oe na o le tuʻuina i totonu o se faʻapitoa faʻaofi i le pusa;
  • ae e te leʻi tuʻuina solo ma mea taʻele i le faʻalapotopotoga - faʻavasega i latou i mea e gaosia ma lapoʻa;
  • tamaʻi koneteina faia i palasitika poʻo uʻamea, vaevaeina i sela, e talafeagai mo totini;
  • ua faʻatagaina ona teuina se faʻamau faʻatasi ma ofuvae - i lenei tulaga, e aoga le faʻatauina o se masini faʻapitoa mo nisi potu;
  • O seevae e tuʻu lelei e aunoa ma ni atigipusa i totonu o se faʻatulagaina faʻatulagaina, lea ua mamanuina ai taga taʻitasi mo se pea seevae.

Afai o le fale mautotogi na o le tasi le pusa tuʻu, taumafai e aveʻese mea e leʻo faʻaaogaina i ni potu faʻapitoa mo le vaitau. Ole auala lea e mafai ai ona e tuʻuina i fafo le avanoa i totonu i le mea e mafai ai mo le faʻatulagaina talafeagai o ofu e masani ona masaesae.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: E le iloa mai lou tiga by Filomena A tribute to Fiamate Bruce Tai Manesa (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com