Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

REHOTA: O le a le mea e vaʻai ma fai i le 'aʻai o Isaraelu

Pin
Send
Share
Send

Rehovot (Isalaelu), o lona igoa faʻaliliuina o le "lautele avanoa avanoa", ei ai se tulaga ese siʻosiʻomaga o loʻo fausia ai fale maualuluga maualuluga ma matagofie green area, ma o lata mai taunuʻuga o le saienisi ma tekinolosi alu faʻatasi ma taua nofoaga taua. Seʻi o tatou masani i lenei nofoaga?

Faʻamatalaga lautele

Afai e te vaʻai ia Rehovot i luga o le faʻafanua o Isaraelu, e faigofie ona e maitauina o loʻo tu i le ogatotonu o le atunuʻu i luga o le Primorsky Plain, e le sili atu i le 10 km mai le Metitirani.

O le talafaʻasolopito o lenei 'aʻai na amata i le faʻaiuga o le seneturi lona 19, ina ua filifili tagata na malaga mai le malo o Rusia ma Polani e fausia se moshav i luga o le nofoaga na i ai muamua Bedouin. I le taimi lena, o le faitau aofaʻi o le nuʻu e naʻo le 300 tagata na nonofo ai, ma o la latou galuega autu o faʻatoʻaga. O le faʻamuamua na ave i le faʻatoʻaga o fualaʻau mata, almonds ma vine, lea na faʻavaeina ai le solofanua i totonu o le atunuʻu.

Masalo semanu e tumau pea Rehovot i se faʻailoga le iloa i luga o le faʻafanua o Isaraelu, pe ana leai mo tagata nofoia na omai iinei ina ua maeʻa le Taua Muamua a le Lalolagi. O le latou lima malamalama na amata ai ona atiaʻe le taulaga. Faleoloa, aʻoga, faʻapotopotoga faʻaleaganuʻu ma faʻafiafiaga, pisinisi eseese ma aʻoga faʻaleaʻoaʻoga (e aofia ai ma le lauiloa Suʻesuʻega Inisetiute) na tatalaina iina. Na faasolosolo lava, "puʻeina" e Rehovot ia pitonuu tuaoi - Oshyot, Shaaraim, Marmorek, Kular-Gvirol, Zarnuku, ma isi. O lea la, na avea le tamai moshav ma nofoaga taua faaleaganuu ma pisinisi, lea e tusa ma le 100 afe tagata na nonofo ai ma galulue.

O nofoaga autu o Rehovot, e manatua ai lena taimi mamao, o Jacob Street, e faʻaigoa i le igoa o le tagata lauiloa o Isaraelu, o le sikuea ma le logo muamua o le taulaga na fai ma uati, ma le fale meli laupapa, i luma o tagata o le atunuʻu na potopoto e talanoaina tala fou.

I aso nei, Rehovot o le sili ona taua vaega o le saienisi suʻesuʻega lalolagi. O loʻo iai ma fale inisitituti o tagata Iutaia, le aʻoga mo le suʻesuʻeina o meaʻai ma isi mea lauiloa i Isaraelu. Ma iinei, pei o le tele o tausaga talu ai, citrus laau e ola ola, mai ona fua o sua, jams, concentrates ma isi lauiloa oloa na faia.

O le a le mea e vaʻai i ai?

O le mea moni, o le 'aʻai o Rehovot i Isaraelu e le mafai ona mitamita i le tele o mea matagofie pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, Tl Aviv, Haifa poʻo Nasareta, ae e tele foʻi faʻailoga iloga iinei. Nei na o ni nai o latou.

Falemataaga a Ayalon Institute

O le Ayalon Institute Museum, o loʻo tu i le ogatotonu o le taulaga, na fausiaina i le taimi o le taua i le va o tagata Iutaia ma tagata osofaʻi a Peretania (30s o le 20 seneturi). I lena taimi faigata mo tagata i le lotoifale, na filifili ai se vaega o tagata faʻagaeetia e tatalaina se falegaosimea lilo, lea e mafai ai ona faia atigi militeli ma meatau. Ma ia nanaina lenei mea moni, na pasia o ia o se kibbutz, o se nofoaga fuafuaina mo faʻatoʻaga faʻamoemoega. I fafo o se faleʻie faigofie, ae afai e te alu i lalo 7.5 m, o le a avea o se laau lapoʻa o se malae tenisi. Talitonu i ai pe leai, i le tumutumuga o lona atinaʻe, Ayalon gaosia e oʻo i le 40 afe katuni i le aso, lea na aveina atu i tulimanu uma o le atunuʻu.

E ui lava i le manaʻoga, o le laʻau na tumau na o le 3 tausaga, ona faʻapipiʻi lea ma tapunia ma tumau ai le leai o se fale mo le tele o tausaga. O le mea na tupu na suia i le 1987, ina ua filifili le pulega e le gata e toe faʻaleleia le fale gaosi muamua, ae ia faia foi ma se falemataaga mataaga.

I le taimi nei, e mafai ona e maimoaina se faʻaaliga otiovisio e uiga i mea na tutupu e taua mo Isaraelu, nofo i le potu 'ai, savali i totonu o laufanua o alatele i lalo o le eleele, asiasi i le fale o faʻatasi ai ma le potu fono mo le 400 malo. Ile iʻuga ole polokalame faʻasolo a le au tafafao, ua ofo atu tagata tafafao ua le lavava e malolo i le togavao eucalyptus, ua tumu i faleoloa ma laulau o tafaoga. Ae o le mea e sili ona manaʻomia o se sailiga e aofia ai le sailia o se auala lilo i lalo o le eleele, ma se asiasiga o loʻo faʻagaioia masini mo le gaosiaina o pulu.

Taua! O pepa e tatau ona muai tusi. I lenei tulaga, o tafaoga i fafo atu o itula faigaluega e faʻatulagaina mo se totogi faaopoopo. O taʻamilo e faia i gagana e lua - Eperu ma le Igilisi.

Le tuatusi: RAVE David Pikes 1 | Kibbutz Hill, Science Park, Rehovot 76320, Isaraelu

Itula faigaluega:

  • Aso-Aso - mai le 8.30 i le 16.00;
  • Aso Faraile - mai le 8.30 i le 14.00;
  • Sat - mai le 9.00 i le 16.00.

Fale-Fale Mataʻaga a le Peresetene Muamua o Isaraelu (Weizmann House)

O le isi taua taua i Rehovot o le Weizmann House. O le fale tumaoti na avea ma nofoaga aloaia o Heim Weizmann, o le muamua peresitene o Isaraelu ma lauiloa sikola na faavaeina lua aoga faaleaoaoga, o loo i totonu o le togavao o le citrus.

O le fale fogafale tolu, fausia e Erich Mendelssohn i le 1937, foliga sili ona matagofie, i se faʻaopopoga, o loʻo iai le tele o a oe lava meatotino, tulaga ese galuega o faatufugaga ma seasea meafale. I se faʻaopopoga, o le fale mataaga e ana le Lincoln taavale na foaʻiina atu ia Weitzman e Henry Ford, sefulu o afe o pepa faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma saienitisi eseese, taʻutaʻua tagata taʻutaʻua ma setete, ma le faʻamanatuina sikuea ma se faʻatagata na fausiaina e manatua ai tagata na afaina i le Holocaust.

O se poletito laitiiti ma se vai taele, o se olo maualuga ma vaneina faamalama ma teuteuina lelei fugalaʻau tatau ai le itiiti o le vaʻai. Ae o le mea e sili ona taua, mai iinei e mafai ona e fiafia i se ata matagofie e vaʻai atu ai i Mauga o Iutaia ma le siʻosiʻomaga o le taulaga. I le taimi nei, o le Weizmann House ma ona taua ma faʻatosina uma e ana i le Setete o Isaraelu - o le finagalo lea o e ana.

Taua! Ina ia faʻatulaga se asiasiga, valaʻau: + 972-8-9343384. Lenei e mafai foi ona siaki le tau o ulufale ulufale tiketi.

Le tuatusi: 234 Herzl St, Rehovot, Isaraelu

Tatalaina itula: Aso Lua mai le 9.00 i le 16:00

Faatoaga o le Saienisi i Clore

Park o Saienisi igoa mulimuli ane Clora o le muamua mataaga mataaga mataaga a le lalolagi, salalau i luga o 7 afe sikuea mita. m o avanoa avanoa. O le autu autu o le paka o le faatupuina le fiafia i le saienisi ma faʻaalia e mafai ona avea ma sili malie. O tagata na fausia le fale mataaga na matua alualu i luma - o le aso o le Park of Science na faaigoa ia Clore o se tasi o nofoaga sili ona asiasi i ai i le taulaga o Rehovot.

E tele mea mananaia e vaʻai ii. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maitauina o foliga o fagu ea i luga o le vai, ia malamalama i le saoasaoa o galu o galu o gaioi, ia malamalama i le galuega o satelite televise, ia iloa mai le a se nuanua aliali mai, ma isi. Ae o le mea e sili ona taua, o le masani i mea faigata masani ma le tino e tupu ma le auai i faʻapitoa fesoʻotaʻiga faʻaaliga e mafai ona fiafia i ai e le gata i tamaiti, ae faʻapea foʻi ma tagata matutua.

Taua! O le polokalama asiasi e tatau ona malilie i ai a itiiti mai 48 itula ao le i filifilia le aso. E faigofie lava ona fai lenei mea - naʻo le telefoni ile numera: + 972-8-9378300.

Le tuatusi: 234 Herzl Street, Rehovot, Isaraelu

Itula faigaluega:

  • Aso-Aso - mai le 9.00 i le 20.00;
  • Aso Faraile - aso malolo.

Tau tiketi:

  • Matutua - 40 ILS;
  • Tamaiti - 35 ILS;
  • Tamaiti aʻoga / Au matutua / Tagata le atoatoa le malosi - 20 ILS;
  • Tamaiti i lalo ole 5 tausaga - leai se totogi.

O fea e nofo ai?

O le taulaga o Rehovot i Isalaelu o loʻo ofaina mai ai le tele o fale e nonofo ai mo soʻo se tofo ma paketi. O le ituaiga faletalimalo ma le tau fuafuaina o le soifuaga i taimi maualuga o loʻo faʻaalia i luga o le laulau.

Fale ituaigaTau mo le lua potu i le aso i sekeli
Potu tamaoaiga ma 1 moega300
Potu "Potu"500
Potu faʻamafanafana ma le 1 moega600
Fale ma le togalaau vaʻai800
Fale ma le poletito1400

O faletalimalo e sili ona tusi i Rehovot o:

  • O Leonardo Boutique Rehovot o se fale talimalo faʻalelei fale talimalo tatala latalata i le Weizmann Institute i le 2011. E 5 fola ma e aofia ai potu e 116, faletaʻalo, potu e fai ai fonotaga ma potu pisinisi, faʻapea foi ma le cafe-bar ma le potu malolo mafanafana. E i ai le WI-FI maua fua i le teritori;
  • O le Casa Vital Boutique Hotel o se fale talimalo taugata ua fausia i le fatu o se nofoaga olaola. E aofia ai fale mautotogi e 10 ma potu potu, o loʻo faʻaauupegaina i le umukuka atoa, minibar ma le fale taele. I se faʻaopopoga, o le faletalimalo faʻaavanoa tautua tama, le faʻatapulaʻaina initaneti ulufale ma maua fua paka;
  • O le Estate Spa - Boutique Hotel o se fale talimalo matagofie e maua ai le tele o tautua fua i le taimi e tasi (initaneti, paka, tapu vevela, togafitiga spa ma le sauna). O potu uma e faʻatumuina i le LCD TV, ea malulu, tamai umukuka, fale taele ma DVD player. Auaunaga taeao masani auauna atu i aso uma;
  • Zimer i Rehovot o se potu lelei e le ulaula. E i ai le ulufale i WI-FI, paka, nofoaga papakiu. Potu e naʻo faʻalua. Ua faʻatulagaina taʻitasi ma se pusaaisa, ulo ma se faleʻaiga tumaoti i fafo;
  • Isalaelu Fale o se potu manaia ma lona faʻataʻamilosaga i fafo ma maua fua taʻavale paka. Nofoaga 20 minute savali mai le taulaga tutotonu - latalata i le Wesemann Institute of Science. O potu e i ai le sefe, tumaoti faletaele, poletito, LCD TV, work desk ma atoatoa saunia mea umukuka. E maua fua le Initaneti. O loʻo faia ni tautua pepe.

O tau uma ile itulau e mo Mati 2019.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O afea le taimi sili ona lelei e sau ai?

O leisi itu taua o le taulaga o Rehovot o le tau malu ma le lelei o le tau. I le taumalulu, o le ea vevela seasea paʻu lalo + 7 ° °; i le taumafanafana, le thermometer aapa + 30 ° С E seasea timu, tele lava ile amataga ole spring. O masina sili ona lelei e asiasi ai o Setema, Me, Oketopa, Aperila, Mati, ma Novema.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona alu iina?

O le taulaga o Rehovot e tu latalata ile malaevaalele faava-o-malo. Ben Gurion (15.3 km) ma le laumua o Israel Tel Aviv. O le auala sili ona faigofie e alu ai iina o nofoaafi, o lea o le a matou mafaufau ai i lenei filifiliga i se auiliiliga.

NofoagaTulagaTaimi o malagaMalologa masaniTaimi o malagaFaʻaliliugaTau tiketi i sekeli
LauteleTamaiti aʻogaPenisiona
Ben Gurion malae vaalele№2, 306.05-22.37Taʻi 30 minutePe tusa o le itulaTel Aviv15,007,507,50
Tel Aviv -Merkaz - Tutotonu№3, 406.19- 22.56Taʻi 30 minutePe a ma le afa itulaAunoa ma se fesiitaiga13,506,506,50
Tel Aviv - Iunivesite№3, 406.19- 22.56Taʻi 30 minuteE tusa o le 'afa itulaAunoa ma se fesiitaiga13,506,506,50
Tel Aviv - Hagana№2, 306.26-23.03Taʻi 30 minutePe a ma le afa itulaAunoa ma se fesiitaiga13,506,506,50
Tel Aviv - Hashalom№ 3,206.21-22.58Taʻi 30 minutePe a ma le afa itulaAunoa ma se fesiitaiga13,506,506,50

E mafai ona faʻatau tiketi e le gata i le pusameli, ae faʻapea foʻi luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia a Isaraelu auala - www.rail.co.il/ru.

Pei ona e maitauina, o Rehovot (Isalaelu) o se 'aʻai mataʻina e aoga le asia pe a fai e iai sou taimi. Lenei e mafai ona e mauaina le tele o nofoaga le masani ai ma aoga gaioiga. Olioli i ou manatu ma le mauʻoa malologa!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: @TimeBucks Review - Receive Money in Bank Account Old Video (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com