Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O meaalofa muamua e sili ona lelei mo Fepuari 23

Pin
Send
Share
Send

Fepuari 23 o se lauiloa aso malolo na mafai ona ulufale mausali i o tatou olaga. O le aso malolo e faʻamanatuina i aʻoga, aʻoga, iunivesite, falefaigaluega ma i le fale. E le o se mea e ofo ai i le afiafi o fafine ma teine ​​lalelei amata ona vevesi, taumafai e saili poʻo a mea e tuʻuina atu ia latou aliʻi ia Fepuari 23rd.

Toʻatele tagata e tau mafaufau pe faʻafefea ona filifili ni meaalofa muamua e sili ona lelei, ae leʻo le mea tau tupe i le mea mulimuli.

E sili atu le iloa muamua le fiafia i aliʻi ina ia mafai ai ona filifili le meaalofa lelei. Moni, o nisi taimi e le maua uma e fafine se avanoa faapena. O le auala i fafo o le faʻatauina o se le faʻaituau meaalofa. E le o ese mai le nofoaga e sau ai ma se mafanafana faamalo ia Fepuari 23rd.

Uluaʻi meaalofa mo le 23 Fepuari

Fepuari 23 - Puipui o le Fatherland Day. Lenei aso o se tamaloa aso malolo e faatatau i sui uma o le malosi feusuaiga.

I le taimi o le talaʻaga o le aso malolo, toetoe lava o mea uma na foaʻiina, ao fafine e mananaʻo e tuʻuina mai se mea fou i aliʻi. O le mea lea, latou te fiafia i muamua meaalofa mo Fepuari 23rd.

E le faigata ona mateia o le uluaʻi meaalofa e tatau ona faʻapitoa. Mo mea o tele gaosiga, o lenei matafaioi e faigata tele. Faʻafefea ona i ai i sea tulaga? O le a le mea e maua mo lau "defender"? Tali i fesili lisi o loʻo faʻatali i lalo.

Tekinolosi faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ata i pepa, ie, keramika poʻo isi mea, o lea ia tuʻuina atu i lou tamaloa se isumu pad, nonoa, mug poʻo mitiafu ma se ata.

Afai oe i luga o se paketi, faia se DIY meaalofa. Ina ia faʻatinoina le aitia, oe le tau avea ma "ace" i le matata o nila. Faʻaaoga tomai e te lelei ai.

  1. Afai e faigata i le galuega suʻi, o le "faʻauo" ma le komipiuta o le a fesoasoani e saunia se meaalofa. Filifili se taseni ni ata manaia mai lau album a le aiga ma fai sau faʻamatalaga. Talosaga faʻapitoa mo le faia o faʻaliga i se taimi puʻupuʻu faʻafaigofieina e faʻafaigofie ai ona fofo le faʻafitauli.
  2. E faigofie ona sau ma se meaalofa muamua, taleni o le a fesoasoani. Afai o loʻo e pese, asiasi ile potu ma puʻe le pese. Afai e te kuka suamalie, tao se masi manaia. Aua le fefe e faʻaoga au taleni.
  3. O se faigamalaga o le a avea ma lelei meaalofa mo se aso malolo. Afai e fiafia se tamaloa i le soʻona faʻafiafiaga, tuʻuina atu se tusi pasi meaalofa mo le osooso o le parachute. Aua le amanaʻiaina le vevela vevela paluni, maulu, fencing poʻo le fanafana.
  4. Afai e i ai sau tala lelei paketi, faʻatau se decanter matagofie e mimics se anamua meatau poʻo se taʻavale soa. O le mea taua o le taimi nei e fetaui ma tofo a le tamaloa.

Mo le aso malolo, meaalofa i luga o le militeri autu e talafeagai - souvenir flasks, naifi ma meatau. E oʻo lava i se tamaloa e leʻi tautua i vaegaʻau, o le a fiafia i lenei filifiliga.

O lenei e faigofie ona e faʻatauina muamua meaalofa mo Fepuari 23rd. A e alu i le faleʻoloa mo se uluaʻi meaalofa, mafaufau e uiga i le tagata o loʻo e tuʻuina iai. E le tatau ona matua mulimuli i fautuaga a isi. O le mea moni e naʻo oe e mafai ona filifilia le sili ona lelei ma sili ona manuia filifiliga, aua e te iloa le tofo ma mea e fiafia i ai le tamaloa.

Le mea e avatu i loʻu toʻalua mo Fepuari 23

E le o ava uma iloa le mea e avatu i lana tane ia Fepuari 23rd. Afai o oe o se tasi o latou, faitau le tala i luga.

E te le tau faʻatau se mea taugata. E mafai ona e manumalo i le faʻatau mai o ni mea laiti. O le mea taua o lona tatau ona aoga ma matagofie, ma aumaia lana tane sina fiafia.

  1. Afai o lau tane e faʻaituʻau i komupiuta, faʻatau se meaalofa mai le faleoloa eletise. Latou te ofaina lelei failauga, mea faʻaonapo nei, o se mea e teu ai fafo poʻo se tulaga matagofie mo lau telefoni. O se seti, lea e aofia ai se uaealesi manipulator ma se piano poʻo se vevela mug, o se komepiuta fala, e talafeagai lelei foi.
  2. O lou toʻalua o se avetaavale moni? Filifili se sikaleti mama sikaleti faia, dash cam, poʻo se mea faigaluega. Aua le amanaʻiaina tisiketi faʻatulagaina, uili faʻafoe ufiufi, taʻavale ashtrays ma faaopoopoga.
  3. Afai e alu lou toʻalua mo taʻaloga, tuʻuina atu se pea ofuvae taʻalo poʻo se mitiafu manaia. O se ato ato, namu, mea e tolauapi ai, poʻo se ato moe o le a faia le togafiti mo le tagata sopo.

O le lisi o meaalofa e sili ona taʻutaʻua mo Fepuari 23rd e aofia ai sikafu, ofu mafanafana, ofutino, oloa gaosi ma tagata teuteu foliga. Afai o loʻo i ai pea i lou toʻalua se tafi eletise i lana auupega, faʻatau se faʻataʻitaʻiga fou. E le tatau ona le amanaʻia tili ma taʻaloga.

O se paʻu oloa o le a avea ma lelei meaalofa mo lau tane. O loʻo matou talanoa e uiga i tulaga, fusipaʻu, atotupe ma ufiufi. O lenei vaega o meaalofa e aofia ai foʻi moli uila, peni ma isi mea faʻaaoga.

O nisi fafine mananaʻo e avatu i a latou tane se meaalofa aoga. I lenei tulaga, faʻatau se ofu taʻele, se faamalu otometi, o se eletise eletise poʻo se tulaga fale. O le filifiliga e faʻamoemoe i mea e fiafia iai ma le galuega a le tane.

  1. O nisi tamaloloa e fiafia i lagona nai lo o mea faitino. O le a latou fiafia i se laulau fiafia, keke mananaia, fai fale pizza pe o se malaga i le faleʻaiga.
  2. Afai e fiafia lau toʻalua i se aso malolo malosi, i se aso malolo alu ma ia i le fale tifaga, i se konaseti poʻo se vai vai. Ina ia matua fiafia le malaga, faʻatau muamua pepa ma tuʻu mai faʻatasi ma faʻamalo.

Na e mauaina le mea e avatu i lau toʻalua mo Fepuari 23rd. E toe tasi laʻu filifiliga e faʻafiafia ai lou tamaloa. O loʻo matou talanoa e uiga i le lalagaina o iʻa mago ma le afifiina pia. Talitonu mai ia te aʻu, o sea meaalofa o le a mafua ai se ata faʻamaoni i ou foliga, ma i lou agaga - faʻamalieina ma malamalama.

Le mea e avatu i se aliʻi ia Fepuari 23

O Fepuari 23, faʻamalo fafine i o latou aliʻi - Defenders o le Fatherland. Ma faʻatasi ai ma faʻamalo, latou te tuʻuina atu meaalofa. Ma afai ava faʻatau meaalofa mo tane, afafine mo tama, tuafafine mo tuagane, ma teine ​​talavou mo e alofa.

I lenei aso malolo, toeititi lava o tamaloloa o loʻo faʻaalia i aano e seleina. Mo aʻu, o lenei auala e le taliaina, talu ai ou te manatu i laʻu pele e faʻapitoa. Mo lenei mafuaʻaga, ou te faʻalatalata atu ai i le filifiliga o se meaalofa.

  1. Afai e te manaʻo e taalo i se paluga i lau pele, lafo mai se malie leo faʻafeiloaʻi. Telefoni feaveaʻi ofoina tele avanoa mo lenei.
  2. E manaʻo lau tagata filifilia e faʻaalu taimi avanoa ma le ipu pia ma uo? Faʻatau se mug pia ma se faʻamanatuina ata. O le a lotovale au uo ona e naʻo lau uo tama o le a iai se mea faapitoa mo le inuina o se vai inu.
  3. O le lisi o meaalofa i mug pia e le gata iina. O se ata manaia o loʻo faʻaoga i se kofe kofe ma se mug faigofie.

  • O le tamaloa o se pisinisi pisinisi? Tuʻuina mai se tagata e faia pepa kata. I tuutuuga o le olaga nei, o lenei mea faʻaaoga e tatau ma le suia. Soʻo se tagata pisi lava e iai lana pepa pisinisi e aveʻese ai le manaʻoga e tusi i lalo numera o telefoni ile api.
  • Pisinisi pisinisi, ofisa i le ofisa, fonotaga faʻapisinisi - e le o le mea lea e uiga i lau uo tama? Faʻatau se mitiafu ma se manaia mataʻitusi poʻo se aulelei foliga. E le gata la ina faʻalauteleina ofu tama a le tamaititi ma se tamaʻi mea lava ia, ae faʻaee foʻi i se ofu e masani ona faia.
  1. E faigata ona maua se tama e le fiafia i gaioiga i fafo. Afai o lau pele e i lenei vaega o aliʻi, ua e laki. O le lisi o meaalofa o loʻo taua mai e le tele o mea faʻaaoga mo faʻafiafiaga ma taʻaloga.
  2. O le tama o le a fiafia i le meaalofa na ia faia o ia lava. Tuʻu mai se aluga aluga poʻo se mea lalaga: mittens, totini poʻo se ofu mafanafana.

E tele filifiliga mo meaalofa mo le aliʻi ia Fepuari 23rd. E naʻo le usitaʻia o le fautuaga, mulimuli ane filifili ma faʻatau. Aua le faʻaosoosoina oe e faʻatau se meaalofa taugata. Sili atu se taugofie filifiliga, ae aoga.

Le mea e ave i tama mo 23 Fepuari

I le olaga o soʻo se teine ​​e i ai ni aliʻi taua, e aofia ai se aliʻi talavou, tane ma le tama. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo tau mafaufau teine ​​poʻo le a le mea e avatu i tama ia Fepuari 23rd.

O se afafine amio lelei e manaʻo e faʻatau se meaalofa e faʻafiafia ai le tagata e mauaina. I le taimi e tasi, latou filifilia se le taua ma tulaga ese taimi nei. Tala o le tupe ma manaʻo tama e taua vaega i le filifiliga. O a mea e faʻatau? O le a le mea e vaʻai i ai? Faitau e uiga i lalo.

  1. Afai e iai le mea fiafia i le tama, e faigata ona filifili. Afai o loʻo ia fagota, faʻatau se maunu fou e fesoasoani ai e puʻe. O mea faigaluega e talafeagai mo tagata fiafia i komepiuta, ma o se mea e seasea tupu mo tagata aoina.
  2. Afai e te le malamalama i mea fiafia a lou tama, alu i le faleoloa ma aumai le mea laititi na te manaʻo ai. O le teʻi faʻateʻia aafiaga o le a leiloa, ae aua le faʻamaʻimauina au tupe.
  1. E tele pope sa tatau ona tautua i le ami, ma e masani ona latou manatua le sauniga ma uo. Talu ai o le aso malolo e tutusa ma lenei autu, faʻatau se souvenir helmet poʻo se peleue mafanafana. I luga o le faʻatoʻaga, o sea meaalofa o le a le maua lelei, ae e mautinoa lava o le a aumaia se ata faʻamaoni i luga o foliga o Tama.
  2. E talitonuina o totini na foaʻiina poʻo le seleina o mea e faʻamalie ai aliʻi. O le mea moni, e le o le tulaga lea. E iloa uma e tagata o tamaloloa o ni tamaiti lapoʻa, o le mea la o totini, avatu i lou tama se naifi naifi, tapasa poʻo ni matatioata.
  3. E tofu lava le tagata ma vaivaiga. Lagona le saoloto e faʻamalosia i latou i se aso malolo. Maua se fagu fualaʻau vine, o se sikareti tulaga, se sulu poʻo se tamaʻa fagu ma se matagofie vaneina.

Ua e asiasi i soʻo se nofoaga faʻatau, faigofie ona faʻatau se meaalofa lelei mo lou tama ia Fepuari 23rd. Manatua, o se meaalofa na e faia ma ou lava lima o le a aumaia atili ai le fiafia. Mafaufau i tua i lesona a le aoga galuega. Ave se tapoleni ma ave se ata o oe ma lou tama i ai. Tusa lava pe o le ata ua foliga mai e matuaʻi mamao ese mai le fetaui lelei, o na ituaiga fatufatuga e mautinoa lava e faʻamafanafanaina ai le loto o le tama.

Le mea e avatu i paʻaga mo Fepuari 23

Tele fafine e galulue i 'au a aliʻi. Paʻaga ia le itiiti ifo ma le tasi i le tausaga, ae e tatau ona latou mataʻituina. E le ese le eseesega o tamaloloa ma tamaiti. Latou te fiafia i meaalofa ma ituaiga uma o mea e ofo ai. Tatou mafaufau pe o le a le mea e tuʻuina atu i paʻaga mo Fepuari 23rd. Faateʻia ou uso-i-lima i meaalofa manaia e faʻaaoga ai motugaafa ma lisi.

Muamua lava, tatou talanoa e uiga i aliʻi aliʻi. E sili lo latou onosai i ai. O le a le mea e avatu i le pule mo le aso malolo?

  1. E leai se faʻavae mautinoa. Faʻatau se meaalofa mautu poʻo se knickknack e teuteuina lau kesi. O le mea taua o le uaʻi. O se tamaʻi faʻatusa, o se tu mo penitala ma peni, o se ata o le 'au i se aulelei matagofie o le a faia.
  2. I le liʻo o tagata faigaluega o loʻo umiaina tulaga faʻataʻitaʻi, o faʻatasiga ma se ipu uaina poʻo se ipu ava malosi e le masani ai. O le mea lea, o le a faia le cognac poʻo le whiskey.
  3. O le pule o se ofisa aloaia e malaga i fonotaga pisinisi. O se pisinisi fai pepa o se lelei meaalofa.

I le tuʻuina atu o se meaalofa i le taʻitaʻi, o le a e mauaina i le toe maua ai se matagofie lagona ma le faʻafetai. Moni, foai mai se loto mama, e leai se nofoaga mo le faʻaneʻeneʻega i lenei mataupu.

Lenei ua oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i uso faigaluega ma oe tou te fetufaai i mea faigata o lou olaga i aso uma galuega. Latou, pei o latou pule, tatau i ai faʻamalo ma meaalofa.

  1. O se meaalofa matagofie mo paʻaga o le a avea ma se aveʻesea uʻamea ma le lelei tele aofaʻi o manatua, mama ki, moli uila, laupepa faʻamalama, ma isi moli. I se faʻaopopoga, latou e taugofie.
  2. Ina ia faateʻia au uo, faʻatau mitiafu poʻo mug lapoʻa muamua ma lolomi ia latou ata mai soʻo se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia faʻaaogaina le lolomiina o ata.
  3. E te manaʻo e faʻamalosi au uo? Faʻatau se pusa "pia tulaga ese". Faʻatonu igoa malie ma tusitusiga malie mai le fale lomitusi ma faʻamau i luga o fagu.
  4. Afai e te le o mafaufau loloto, seti se laulau mananaia ma meainu malolosi mo au paaga. E le mafai e tamaloloa ona mumusu e 'ai keke ma le ipu inu ava malosi.

Le taliaina o lisi lisi, oe o le a faʻamalieina uma le pulega ma uo i le galuega i lenei aso malolo.

Le mea e avatu i tagata faigaluega ia Fepuari 23

E iai le talitonuga i se aso malolo, naʻo tamaloloa na tautua i le ami, e faamalo ma fiafia i meaalofa. O tagata e mafaufau faʻapea e matua sese lava. O le mea moni o soʻo se tamaloa o se puipuia o lona lava aiga ma le mamalu o le galuega tuʻufaʻatasia.

Tagata uma tatau ona faʻamoemoe i meaalofa ma faʻamalo. Ma afai e tatau ona e foia le faʻafitauli fesoʻotaʻi ma le filifiliga o meaalofa, o le fesili e masani ona tulaʻi mai o le a le mea e tuʻuina atu i tagata faigaluega ia Fepuari 23. Seʻi tatou talanoa e uiga i lenei.

  1. O le totogi tupe o se sili lelei filifiliga. I le mauaina ai o tupe faʻaopoopo, o le a mafai e le tamaloa ona ave lona aiga i se faleʻaiga poʻo le faleʻai. A leai se aiga, e mafai ona ia faʻaaogaina le tupe mo ana ia manaʻoga.
  2. Afai e tele tamaloloa i le 'au, faʻatulaga se pati faʻaputuga. Ole ala lea e faʻafetaia ai e le au foaʻi agalelei le aufaigaluega mo a latou galuega lelei. I le taimi o se faʻalapotopotoga gaioiga, oe mafai ona faʻatinoina le faʻaalia o tamai faʻailoga ma tusi pasi.
  • O le uati faʻamalama faia i se agamalie poʻo se ituaiga sitaili o le a avea ma sili lelei meaalofa mo se tagata faigaluega. I se faʻaopopoga, o sea meaalofa o le a avea ma faʻasino tuusaʻo e le mafai ona e tuai i le galuega.
  • Afai o le faʻatinoina o au tagata faigaluega e maualuga, taui i latou i pine, tusi faʻamaonia, saofaga i se potu potu, faletaʻalo poʻo faleoloa tiketi.
  • Avatu ia i latou e tu i luma o le 'au sili taua meaalofa - tusi faʻamaonia i faleoloa, tafaoga pepa, eletise masini ma sili atu.

Manatua, meaalofa i tagata faigaluega e matua taua tele. Lenei o se ituaiga o faʻamalosia mo atili galuega. Peitaʻi, faʻatau na o meaalofa lava e tasi. A leai, e ono lagona e nisi o le galuega le faʻatauvaʻa.

Meaalofa mo Fepuari 23rd e matua 'eseʻese, ae a filifilia, aua le faʻataʻitaʻia e le tau. O le mea taua o le fiafia ma penefiti, ae le o le taugata tau.

Ou te talosia o le a fesoasoani lenei tala e foia le faafitauli e fesoʻotaʻi ma le filifilia o meaalofa. Ou te moomoo ia te oe se fiafiaga lagona ma le manuia. Seia leisi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tina o Samoa - Sive Vaiga Ualesi Tina Amio lelei (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com