Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lima Fasiofilima Mataʻituina Folau - Ausetalia Sili Manatu Manatu

Pin
Send
Share
Send

I le atumauga, i luga o le maʻa laualuga Dachstein, o loʻo iai se maitauga eseʻesega "Lima lima" (Austria). O le Dachstein Plateau, e lauiloa i ona laufanua uiga ese, o loʻo aofia i le lisi ole UNESCO.

O lenei 'upega tafaʻilagi na maua lona igoa talu ai ona foliga mai: 5 alalaupapa uʻamea pei o salalau tamatamaʻi lima o le alofilima. O lenei "pama" e tautau i luga o le to, o lona loloto e 400 m. O le maualuga o alalaupapa i luga o Lake Hallstatt e 2,108 m.

Matamata i le matagofie ofoofogia matala mai le "5 tamatamai lima" i Austria: le lauiloa turisi taulaga o Hallstatt, le matagofie Hallstatt Lake, le atoa Salzkammergut.

Lelei e iloa! I le maualuga o le 2,108 m, Wi-Fi galue lelei, o le mea lea, tu i luga o se tasi o alalaupapa, oe mafai "ola" e faʻaali ai i lau fetaulaʻigaʻie matagofie uma o le siʻosiʻomaga.

Tisaini foliga o le maitau vaʻa

Taʻitasi o le "" tamatamailima "o le maitauvaga vaʻaia ei ai a latou lava uiga:

  1. Muamua ei ai se faʻavaʻa mo ata ata. Ma e ui o lona i ai o le a valaauina e le toatele e matua le atoatoa, o le mea moni e tumau.
  2. O le foloa o le lona lua e faia i tioata ina ia maua e turisi le avanoa e tofo ai i le aʻafiaga o le "faʻaletonu i luga o le to." Ae o le mea moni, o le foloa e le malamalama tele, ma e le fausiaina se malosiaga aʻafiaga.
  3. O le lona tolu e sili atu ona puʻupuʻu nai lo isi, ma e le gata i lea, e faʻasa ona ulufale. E iai le talitonuga o lenei "tamailima" e fai ma faʻailoga o le saʻolotoga ma le mafai ona ofi atu i luga o tumutumu mauga o mauga.
  4. I le lona fa, o loʻo i ai se pu e mafai ai ona e suʻesuʻeina auiliili le to i lalo.
  5. I le lona lima, ua faʻapipiʻi se telesope (teleskope) ina ia mafai ona e faʻafiafia i laufanua mamao. E leai se totogi le telesope.

Faʻafefea ona e alu i le "5 tamatamai lima" 'upega tafaʻilagi

O le maitauva vaʻaia "Lima tamatamailima" o loʻo tu i le atumauga o Alps i Austria, e le mamao mai le taulaga taʻutaʻua o Hallstatt (e 200 km le mamao mai le laumua Austrian Vienna) Nofoaga faʻafanua o le tulaga: 47.528623, 13.692047.

E naʻo le uaea taʻavale e mafai ona e taunuʻu ai i le uaea mataʻetaʻe mai le taulaga laʻititi o Obertraun, e tu i tafatafa o le taulaga o Hallstatt. I le nofoaga faʻapitoa o loʻo i ai le paka e leai se totogi Dachstein Tourismus, o lea e sili atu ona faigofie le alu i ai i le taʻavale - e 10 minute le umi mai Hallstatt, ae e mafai foʻi ona e faʻaaogaina le pasi numera 543 - e sau mai Hallstatt i le paka e paka ai pasi i le taimi e 10 minute.

O le uaea auala auala aofia ai o lua laʻasaga. A maeʻa ona e faia le faʻafiafiaga i le nofoaga e tuʻu ese ai, e tatau ona e alu i le isi nofoaga - Schonbergalm. O iina e tatau ona e sui ai i se potu i luga o seisi laina e oʻo atu ai i le isi nofoaga - Krippenstein.

I luga o se tusi! Mai i le nofoaga o Schonbergalm, e mafai ona e alu i se tafaoga i ana aisa o Dachstein, ona e toe foʻi ai lea ma faʻaauau pea i le potu vaʻai.

O se auala matagofie auala mai i le nofoaga i le lauiloa vaʻaia o Ausetalia - o le vaʻaia mataʻitusi "5 tamatamai lima". E le mafai ona se ese mai ai, talu ai o loʻo i ai faʻailoga, e le gata i lea, o le nofoaga na faʻamalamalamaina seʻia oʻo i le vaeluaga o le po ma e mafai ona vaʻaia mai se mamao. Afai e te savali ma aua le tapeina i se mea, o le auala o le a alu ai le 20-30 minute. Ma e mafai ona e liliu atu i luga o se isi matata tulaga pe i se tamai falelotu, e le gata i lea, naʻo lou manaʻo e faamemelo i le matamataina o ata ma faia e le aunoa a latou ata.

Faʻaaliga! Afai o le a e aʻea le laufanua o Dachstein ma asiasi i le "5 tamatamai lima" e tatau ona e: aumai mata tioata ma sunscreen, ofu mafanafana, seevae mafanafana. E masani ona sili atu le malulu i atumauga nai lo le taulaga i lalo, ma e le gata i lea e tele foi le malulu o matagi. Mo faʻatusatusaga: pe a Hallstatt e +30 ° C, e masani ona + 16 ° C luga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Siiina tau

Ulufale saʻo i le maitauga mataʻitusi "5 tamatamai lima" i Ausetalia e leai se totogi, e naʻo oe e te totogia mo le tiʻetiʻega i luga o le malie. O faʻatau e faʻatau atu i le pusameli, ma e mafai ona e totogia i lau kata.

E asiasi naʻo le nofoaga e vaʻai ai, oe manaʻomia se Panorama Ticket. O le tau o le aʻeaʻe luga o le tulaga ma tua o le:

  • 31.50 € mo tagata matutua,
  • 28.20 € mo talavou,
  • 17.40 € mo tamaiti.

O le taimi faʻaaluina i luga o le 'upega tafaʻilagi e faʻatapulaʻaina e le taimi faʻagaioia o le uaea taʻavale, lea, i le isi itu, faʻamoemoe i le taimi o le tausaga ma aso o le vaiaso. Faʻamatalaga lata mai e uiga i tau o pasese ma le faʻasologa o siʻi e masani ona avanoa i luga o le upega tafailagi aloaia: dachstein-salzkammergut.com/en/.

I luga o se tusi! E fautuaina le alu i luga i le Lima Fingers 'upega tafaʻilagi i le vaveao. Muamua, e mafai ona puaoa i le aoauli, e tusa lava pe a oʻo i le taeao. Lona lua, e toʻaitiiti lava tagata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The media would rather you didnt see this. Israel Folau - 2019 ACL National Conference (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com