Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o faitotoʻa mo sliding wardrobes, ma a latou foliga vaaia

Pin
Send
Share
Send

O se ofu faʻaseʻe e faʻaseʻe ai o se tali sili lea mo se tamaʻi fale mautotogi, e te manaʻomia e sefe ai avanoa i soʻo se itu. Taua avanoa e faʻateleina faʻafetai i le mamanu o faitotoʻa. Latou te le fetoso matala, pei o le masani lomiga, ae minoi ese. O faitotoʻa mo ofu faʻaseʻe e faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai uili i luga o tagata tamoʻe faʻapitoa poʻo nofoaafi, o lea e faigofie ai ona faʻaseʻe i luma ma luma e aunoa ma le faʻalavelave i le auala.

Eseese

O le faʻaseʻeina o faitotoʻa i ofu e seʻe i totonu o le ata o le a avea ma se faʻaola moni mo se auala vaiti ona o latou ergonomics ma le aoga. Mo le potu a le tamaititi, e sili ona fetaui lelei, aua o lenei filifiliga e sili ona saogalemu. O faʻamalama poʻo tioata faitotoʻa mo sliding wardrobes o le a avea o se sili teuteuga mo le potu malolo, aveʻesea le manaʻoga e suʻe mo se talafeagai faʻata eseese i totonu o le potu. Ma mo le potumoe, faitotoʻa laupapa ma a latou mafanafana mafanafana mafuaʻaga o le sili fofo.

I se faʻaopopoga i le mea, o le ituaiga o faitotoʻa sisitema mo potu teu ofu fuafua ai le ituaiga o aotelega fausaga. O le mea moni o le kapeneta mafai ona fausia-i totonu poʻo le kapeneta. I le vaega mulimuli, o se avanoa-tu fasi meafale ma tua ma autafa puipui, faʻalo ma fola ma sliding faitotoʻa. O ia o feaveaʻi, o le a avea ma se tele faʻaopoopoina mo tagata e fiafia e masani ona toe fetuʻunaʻi i totonu o le fale mautotogi. Peitai, e tatau ona e taumafai malosi e saili se kopi e talafeagai i le tele, aemaise lava pe a fua o le potu e le masani ai. E ui lava o ia oloa masani e sili atu le taugofie nai lo aganuu-faia.

O lavalava tuʻu totonu e masani lava ona tu i totonu o se nofoaga poʻo seisi lava vaega o le potu. O puipui ma foloa o le potu e fai ma lagolago ma tuaoi mo ia, o faitotoʻa e faia eseese. O faitotoʻa ua maeʻa tuʻuina i luga o auala; e faʻaopoopo i le seti, fata, vaeluaina, ma mea faʻaaoga e mafai ona gaosia.

O lenei filifiliga e sili atu ona aliali mai foliga lelei, aua e foliga mai o le monolithic, o lona uiga, e tuʻufaʻatasia ma le puipui, faʻalo ma le foloa. O lavalava na fausia i totonu e foliga mai o se vaega tuʻufaʻatasia o totonu o le potu, e leai ni avanoa ma soʻoga.

Ae e te leʻi filifilia ni faitotoʻa mo kapoti, e tatau ona e filifili i le ata o le oloa. O a ituaiga faitotoʻa o i ai? O a latou autu autu o:

  • taofia lē tumau;
  • ma luga faʻamatalaga;
  • faavaa;
  • kopi

Faʻafefea ona filifili se ofu talafeagai mo lou fale mautotogi? O le a le ituaiga faitotoʻa e sili atu ona aoga, talafeagai ae le taugata tele? Uma ituaiga o fausaga i ai a latou lava lelei ma le lelei, a maeʻa ona suʻesuʻeina, e mafai ona e filifilia le filifiliga e fetaui ma oe.

Ma faʻamatalaga faʻalauiloa

Coplanar

Taofia

Faʻavae

Taofia

O faitotoʻa mo se ofu faʻamutaina, e ui o latou e pito sili ona faigofie, na aliali mai i luga o le maketi i totonu o le atunuu talu ai nei. O le latou tau maualalo na fesoasoani e o ese mai isi filifiliga uma i le lauiloa.

Mai le ata o faitotoʻa i luga o ofu, e toetoe lava a le mafai ona vaʻai atu i ni auiliiliga o ata. O vaega uma o lenei faiga e faʻapipiʻiina i lalo o le faʻalo, i le pito i luga o le kapoti. O nei faitotoʻa ua faʻamalolo mai i totonu o le pito i luga ma fola. I le pito i lalo, ua faʻapipiʻi tulimanu faʻapitoa.

O le uiga ese o lenei mamanu o le seti luga o le foloa e tatau ona atoatoa. E le umi se taimi e fiafia ai i na faitotoʻa faitotoʻa aunoa ma ni faʻafitauli. O se tasi o mea le lelei o le mea moni o le chipsboard e faʻaaogaina o le elemeni autu, ma e le lava le maʻaʻaʻa. Ona o lenei, o le ai ai faʻafitauli ma arching, paʻu ma isi faigata. I se faʻaopopoga, o le a faigata tele ona faʻatautaia le potu faitotoʻa ua uma le afa mita.

Ma faʻamatalaga faʻalauiloa

O le faʻamatalaga o le ufiufi na fuafuaina e puipuia ai le punou o le laupapa laupapa. O le mamanu ua atili ai ona mautinoa, ae o lona mamafa ua faʻateleina sili taua. O faitotoʻa e faʻamalosia i se talaʻaga i autafa, lea e foliga mai ai o se tino foliga foliga tutusa ma le faʻafanua tasi.

Lenei ituaiga o faitotoʻa mo se sliding ofu ofu faʻauigaina lagolago i rollers mai lalo, ma latou o mai ma bearings. O le faasee i le pito i luga vaega tumau foi, ae latou na lagolagoina le autu fausaga. Uma rollers ua faʻamau i le chipboard vaega ma faovilivili. O vaega o le kapeneta e faigofie ona seʻe ese.

Peitaʻi, o le faʻalavelave laititi, o se mea mai fafo o loʻo agaʻi atu i le mimilo o le faitotoʻa, e na ona oso ese mai i lalo o nofoaafi. Oe manaʻomia le taumafai malosi e tuʻu faʻalelei le faitotoʻa i le tulaga.

O ia ofu faʻaseʻe e iai faitotoʻa tioata na sili atu foi lona mamafa, aua o tioata faʻaaisa poʻo se faʻata o loʻo faapipiiina i le kelu ma le mea faʻalua lipine.

Faʻavae

O faitotoʻoto o faitotoʻa na faia e tusa ma lea faiga, ua manatu e sili ona umi, faʻasolosolo laititi. I se faʻaopopoga i le talaʻaga faʻasolosolo, na tu mai ai foʻi le tasi tulaga mo latou.

O le faasee na faʻaauupegaina i tamaʻi meaʻa e taofia ai le faiga mai le faʻaletonu, mimilo le faitotoʻa pe tuʻu ese mai le ala. O nei tendrils avea o se taofi, faʻaitiitia ai le le lelei auga o le faʻatamala faʻaaogaina.

O le talaaga faʻapitoa lava ia e faia i le alumini poʻo le sila, o lea o laupapa faʻaseʻe e faigata ma laʻititi atu le mamafa. E tele itu e molimauina ai le agavaʻa o lenei talaaga:

  • le tele o mea e faʻatumu ai mea - e le gata o le chipboard e faʻaaogaina e fai ma faʻavae ii, ae faʻapena foʻi ma tuʻufaʻatasia o le papaʻe paʻepaʻe, laupapa, faʻata;
  • le ono mafai ona faʻalua-faʻaaoga - o lenei o le aufaʻafilililo e nana i totonu o le talaʻaga, lea e mafai ai ona faʻaaogaina ia faitotoʻa le gata mo le faʻapipiʻiina i totonu o se pusa tuʻu, ae faʻapea foʻi i se potu e fai ai ofu, i totonu o le fale taele, i totonu o le umukuka ma isi potu o se faitotoʻa masani;
  • lautele lautele o lanu - o le talaʻaga mafai ona teuteuina i fafie, palasitika, uʻamea o soʻo se lanu ma foliga.

Coplanar

E tusa ai ma lea faiga, o faitotoʻa mo se ofu moe e seʻe e foliga pei o se foliga solo lelei. O se vaega ofoofogia o le mafai ona tuʻuvaʻaina o paʻu o fale i le tasi ma le isi, pei o isi tulaga uma, ae e tutusa lava tulaga.

O le leai o ni faʻavaʻa ma se vaalele e tasi e mafai ai ona faʻaputuputu se fausaga o ni faitotoʻa, e oʻo atu i le tasi ma le afa, toeititi lua mita le lautele, ma o latou mamafa e mafai ona oʻo atu i le 50-70 kg. Lenei mea sili ona lelei i le lalolagi maketi o sliding wardrobes, o le mea moni, e muamua i luma o le masani fausaga fausaga alumini.

O faitotoʻa nei e mafai ona faʻapipiʻi mo luga o latou fale faʻaaoga ai le monorail system. Ma o le foliga mai o le atoa tuʻufaʻatasiga o le a suia i taimi uma e mafai ai ona sifi 'aisa i se tulaga fou. E mafai ona e tuʻuina ni avanoa e matala, ma tapuni isi mea i ona autafa. O va i le va o na foliga vaaia e toeititi vaʻaia. O loʻo iai le avanoa e faʻapipiʻi ai faitotoʻa o faitotoʻa mo le sologa sologa lelei o le faitotoʻa.

O se tasi o kamupani gaosi Italia na atiaʻe se auala gaugau lemu mo elemeni o le tino, lea e mautinoa ai le atoatoa le sologa lelei ma le saogalemu o a latou gaioiga. Talu ai masini na faʻaauupegaina i rollers, ao i ai i lenei faiga na amata gaosi oloa e faʻaaoga ni polo.

Faʻapitoa masini - faʻamama - tuʻuʻese ni leo, maua malu ma faigofie o le tatalaina. I se faʻaopopoga, o le mamafa o vaega taʻitasi e oʻo atu i le 70 kg.

Oloa gaosi

E mafai ona e filifilia se tulaga ese i totonu o lou fale e faʻaaoga ai le ata tulaga ese o ofu o ofu. E masani ona ave le ulutala nofoaga ma masani ona taua se vaega o le potu. O le mea lea, o le filifiliga o mea o gaosiga e tatau ona matua taua. O lenei fasi meaafale e tatau ona ogatasi ma le siʻosiʻomaga, ofi le lautele sitaili o le potu, ma avea ma se vaega taua o ia.

E tele filifiliga mo le faamaeʻaina o sliding faitotoa mo uma fausia-i ma kapoti kapoti. O mea sili ona taua o mea ia:

  • Chipboard o se mea anagata, tetee i masini faʻaleagaina, faigofie e fufulu mai eseese palapala ma efuefu. O se tasi o auala sili ona taugofie e teuteuina ai lavalava. O ia meaafale o le a le faʻapitoa tu i fafo, o le a avea ma vaega o le laconic totonu;
  • tioata - tioata malulu poʻo tioata tioata tioata e masani ona faʻaaogaina mo le gaosia o sliding wardrobes. E le aoga metotia manino, a itiiti mai mo afeafe ma mea, talu ai o mea uma mea e faigofie ona vaʻaia. O se sili lelei fesuiaʻiga i masani tioata o le lacomat (o se malulu luga e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu oe lava i le vanimonimo pe a latalata atu) ma lacobel (tioata tioata ma se iila i luga, tele o taimi eseese lanu);
  • o se faʻata o se manumalo filifiliga mo se tamai potu e manaʻomia vaʻaiga lautele. E mafai ona e faia faitotoʻa atoa mai se faʻata, e mafai ona e faia symmetrical inserts, galu, diagonal fragments. Ae mo le mamanu o sea luga, e le o manaʻomia faapitoa lenei, ae e mafai ona e faʻaaogaina i le pogisa, lanu tioata faʻaofi, sandbternal poʻo le matte design. O ia lavalava o le a foliga matagofie ma muamua, aemaise lava pe a fai e faia e okaina;
  • palasitika - e le taugata, e tele ona lanu ma ie. O le lelei o palasitika faitotoʻa mo sliding wardrobes o le e lautele ma o le a ofi i totonu o soʻo se taimi lata mai totonu. O le faʻafoliga e mafai ona matte pe faʻapipiʻi;
  • laupapa - faʻaofi poʻo faitotoʻa atoa e faia i ofe ma rattan foliga ofoofogia ma exotic. Nei mea e siʻosiʻomaga agalelei, aoga ma eseese i lanu. Latou e anagata, anagata tele, faigofie e fufuluina, ma e le fefefe i vevela ova. E masani ona faʻaaogaina i le gaosiaina o gaugau o faitotoʻa mo potu teu ofu;
  • paʻu - o ia oloa foliga taugata ma faigata, o le mea lea e sili atu ona talafeagai mo se ofisa poʻo isi ofisa aloaia. E ui lava e mafai ona e pikiina se paolo le mautonu, fai mai, o se gata ituaiga ma tuʻu se ofu faapena i totonu o le potumoe. O le paʻu luga e faigofie ona tausi;
  • lolomiina ata - o tekonolosi faʻaonapo nei e faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga soʻo se laupepa i luga e le mafai ona magalo, olo ese pe mou i le la. Panoramas o le natura, taulaga, laufanua matagofie e masani ona faʻaaogaina mo le lolomiina o ata i faitotoʻa o ofu. I le talosaga a le tagata o tausia, e mafai ai e le gaosi oloa ona faia se faʻaputuga o ata o le tagata lava ia, ona faʻatumuina ai pea lea o le potu i taimi fiafia mai le olaga o tagata o loʻo nonofo i le fale.

Lolomiina o ata

Palasitika

Paʻu

Faʻata

Wood

Tioata

Laupapa

Filifiliga tuʻufaʻatasia mo facades

Ae o le ata o faitotoʻa o ofu e seʻe, e toetoe lava o soʻo se ituaiga foliga e mafai ona tuʻufaʻatasia. O faitotoʻa tuʻufaʻatasia e foliga sili ona manaia, matagofie ma muamua. I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia elemeni ina ia suia le faʻavae i tulaga eseese o faitotoʻa. E mafai ona tutusa ma tutusa. I lea, faʻamoemoe i le numera o faapipiiina tapuni, o le aofai o filifiliga filifiliga o le a faʻamoemoeina.

Ma, e tele ni tuʻufaʻatasiga o sliding ofu faʻaali foliga facades:

  • masani - o se laupepa mautu faia o le tasi mea. I le avea ai o se tulafono, latou faia mai chipboard ma faʻataʻitaʻi o fafie ma faʻata. E tuʻufaʻatasia i latou i auala eseese, fuafua i le aofaʻi o elemeni o le tuʻufaʻatasiga, lanu ma le tino;
  • geometric - tagata taʻitasi foliga faʻatatau o ituaiga eseese. I luga o le faitotoʻa tele sikuea o lautele lautele mafai ona tuʻuina, fesuiaʻi sikuea i se siaki siaki. E masani ona gaosia mai le laupapa chips, tioata poʻo se faʻata i luga;
  • diagonal - o se oblique mamanu e maua ona o le talafeagai faʻatulagaina o uʻamea faʻamaumauga i luga o le facade. O nisi e faʻatusatusa le tasi i le isi, aʻo isi e faʻataʻamilomilo i isi. Diagonal inserts mafai ona faʻatulagaina i se uiga vevesi, e mafai ona e filifilia se vavaeʻese o le faitotoʻa vaega, tulimanu, poʻo le faʻavasega ni nai symmetrical fasi. O le tuʻufaʻatasia o le faʻaumaina o mea e eseese, i le pule faitalia a le tisaini;
  • vaega - o se sili ona manaia auala pe a vaeluaina le facade e talaʻaga i ni vavaeʻese sela, ia e faʻatumuina i soʻo se maeʻa mea;
  • gaugofie - faʻapipiʻi laina lamolemole vaelua lemu le faafoliga. E mafai ona e faʻatasia se faʻata ma le rattan, ofe ma palasitika, tioata ma le paʻu. Ae ui i lea, o lenei metotia o le tuʻufaʻatasia o le a sili atu le taugata nai lo isi, talu ai o le uʻamea faʻamaumauga ma faʻamaeʻaina ie tatau ona faia taʻitasi.

O ia ituaiga eseese o teuga, lanu, aitia, mea e faʻatagaina ai le mafaufau loloto e taalo malosi. O le iʻuga, e mafai ona e mauaina se potumoe e le foliga mai i se tasi o malologa nofoaga, o se vasega pepe, lea e iloga i le susulu ma le taʻitoʻatasi, o se auala savali e matua ofi uma ai mea tetele ma mea laiti, ma o tagata asiasi uma o le a manatuaina mo se taimi umi e uiga i le potu malolo ma taʻu le tasi i le tasi e uiga i lona tulaga taʻitasi. pule

Galu

Vaega

Faʻavae

Diagonal

Geometric

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Latest u0026 Stylish Cupboard सदर अलमर डजइन वचर 9x5 Bedroom Wardrobe Amazing Design Ideas 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com