Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o le filifilia o se kapeneta mo se ofisa, filifiliga o loʻo i ai

Pin
Send
Share
Send

E iloa o le tagata lagona le mafanafana ma galue ma le manuia pe a fai le falefaigaluega ua i ai se fuafua tatau fuafuaina tisaini. O aso nei o le pusatu i le ofisa o se elemeni taua o meaafale. O se oloa mo gaugau ma teuina tusi, faʻamaumauga, ofisa sapalai ua manatu e le gata aoga meaafale, ae faʻapea foi totonu teuteuga.

Tofiga

O aso nei, o meaafale meaafale mo le ofisa e tele lona lautele. Tagata gaosi, fausiaina oloa faʻataʻitaʻiga, mafaufau i luga o mea uma i le laʻititi lava auiliiliga, mafaufau i le aoga aoga. Kapeneta i le ofisa mo le pule, faigaluega tagata faigaluega, faletusi e 'eseʻese foliga ma lapoʻa. I totonu o se faleoloa meaafale, faleoloa, e mafai ona e mauaina i taimi uma le mea e tatau ai totonu, e amata mai i le ogatotonu tulaga e oʻo atu i tagata matutua.

Kapeneta o vasega eseese, e ui lava i le tele o tau, e mafai ona teuina, faila faila, teuga tupe. O oloa a le vaega tupe totogi e faia mai i ituaiga taugata o laʻau ma teuteuga faʻapitoa, o ata mananaia e atiaʻe e amanaʻia ai ma aga fou. O oloa ogatotonu e faʻaaoga tele i latou ituaiga ma taugofie.

I le taimi nei, o fale gaosi meaafale ua amata ona gaosia kapeneta kapeneta faigofie ua tuʻufaʻatasia ma le lelei, agavaʻa, ma foliga foliga foliga lelei. Foliga puʻupuʻu, talafeagai faʻatumuina faʻatulagaina fausia faigofie ma se mafanafana galulue siosiomaga.

Eseese

O meaafale a le ofisa na fuafuaina mo le teuina o pepa, tusi, masini, lavalava ua fuafuaina e amanaʻia ai le vaega o le potu faigaluega, o le vaega o feoaʻi o tagata faigaluega ma le oʻo atu o tagata i mea faitino. Faapitoa gauai ua totogi atu i le mea, faʻatumuina totonu, faʻafoliga. O elemene autu o faʻavae o le atigipusa, faʻavaʻa, faitotoʻa, lagolago. O se ofisa-ituaiga ofu e ala i ona foliga foliga o le:

  • matala - o se fata ituaiga faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina e teu ai faila ma A4 pepa, faʻalauiloa aitema mo le sao vave i ai. O le numera o fata i totonu e mafai mai le lua i le ono. O lavalava, e iloga i lona maopoopo, e tuʻufaʻatasia lelei ma isi ituaiga meaafale;
  • tapuni - tele faʻaaoga mo le teuina o mea taua, pepa faʻamaumauga pe mo lavalava mo tagata faigaluega. Faitotoa mafai ona tutuli, tioata, tasi-lau, lua-lau, saunia mo le i ai o se loka, faʻatapulaʻa ulufale i tagata le faʻatagaina;
  • tuʻufaʻatasia - o se oloa fuafuaina mo le teuina o pepa, masani ona i ai se tuʻufaʻatasiga o vaega, mai luga tapunia e faitotoʻa ma tioata, mai lalo - tutuli ma faʻamau pe faʻaseʻe faitotoʻa.

Tapunia

Tuufaatasi

Tatala

I le fesoʻotaʻiga ma le poto faʻapitoa atinae i le gaosiga o meaafale, uʻamea kapeneta foliga mai mo le teuina o pepa ma mea taua. O le oloa e iloga i le malamalama mamafa, malosi, abrasion tetee, vevela tetee, vai tetee.

I o latou foliga, kapeneta mafai ona:

  • totonu,
  • faʻataʻitaʻi;
  • corps.

Fausia i totonu

Mataupu

Faigofie

Ae o foliga, o kapoti e mafai ona:

  • saʻo;
  • g foliga;
  • n foliga mai;
  • faataamilosaga

O le aoga sili o uma fausaga o tele gafatia, maualuga faafaigofieina o le faaaogaina, ma taua taua sefeina.

O le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga ma le lalolagi atoa ua fesoasoani i le ofi atu o ofisa elemeni i nofoaga tumaoti. I aso nei, o lavalava o le fale e eseʻese mai mea faigaluega a le ofisa i le ata, sitaili, lanu, meafaitino. E manaʻomia le tuʻuina atu i mea faigofie, laʻititi, lapoʻa ma faigofie ona faʻaaoga i mafanafana, lanu malamalama.

L foliga

Saʻo

Susulu

Angular

Filifiliga avanoa

O le faʻatumuina o se potu ma meaafale mo galuega atamai i se fale poʻo se ofisa e leʻo se faigofie. O lavalava i le ofisa e ala i lona ituaiga, lapoʻa, auala e tatalaina ai faitotoʻa, drawers e le tatau ona fausia ai se faʻalavelave mo se tagata. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le mafaufau totoʻa i le mea e sili ona talafeagai ai le tuʻuina o le fausaga, ina ia o le sailiga mo le talafeagai pepa poʻo faʻatonuga e le tele se taimi, ma o totonu e fausia ai se lelei siosiomaga mo galuega.

Ma, oe mafai ona sefe avanoa ma se laʻititi potu pe a fai e te faʻaaogaina se tulimanu kapeneta. Ona o ona foliga, o le oloa fetaui lelei i totonu o le avanoa avanoa o soʻo se tulimanu, vaʻaia faʻalauteleina le potu. O le sikuea faʻataʻitaʻi foliga lelei ma e talafeagai mo uma tetele ma laiti ofisa.

I le tuʻuina o le kapeneta i tafatafa o le puipui, oe mafai faʻasaʻo le geometry o le potu atoa, tuʻuina le potu foliga o le sikuea, faatafafa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se matagofie, ergonomic kapeneta, oe mafai ona faia lau workspace aoga ma aoga. O se fasi meaafale e mafai ona tuʻuina i le faitotoʻa, latalata i le faʻamalama, tuʻu i le va o oloa o meaafale o loʻo iai, faʻaaoga o se puipui e vaelua ai le potu. O meaafale masani, e aofia ai kapoti matala o ituaiga eseese ma siʻosiʻomaga, e mafai ona tuʻufaʻatasia, fesuiaʻi e aunoa ma le foafoaina o faʻalavelave vaʻaia.

Gaosiga mea

Soʻo se kapoti e faia i mea lelei e masani ona lalelei, aoga ma faʻatuatuaina. Mafaufau o le ofisa o se faʻapitoa avanoa, meafale mo ia potu faia ma le manatu o le a tautua mo le sili atu ma le sefulu tausaga tausaga. I le gaosiga o kapoti ofisa mo le tulaga ma ofu, o le gaosi oloa faʻaaoga mea:

  • laupapa masani o tikeri eseese o le maaʻa;
  • Chipboard, fiberboard, MLF;
  • veneer, laminate, palasitika;
  • uamea, tioata.

O au o vasega masani poʻo i le tulaga o laina saʻo e avea o se ata i fafo ma mo le faʻafaigofie o le faʻaaogaina. O meaafale a le ofisa e tele lava ina gaosia mai le laʻau vaivai, laʻau teʻa. I aso nei, o mea e faʻavae i luga o laʻau e pei o le fale laʻau eseese, o lona fanua autu o le teteʻe maualuga, ua taʻutaʻua ma faʻateleina le faʻaogaina o kapoti.

Wood

Laupapa

MDF

Uamea

Filifiliga filifiliga

O le lelei o le oloa e masani ona iloga mai i le leai o ni faaletonu, faapitoa teuteuina, lanu, ma foliga mananaia. O le mea lea, pe a filifilia ni meaafale mo le ofisa, e tatau ona amanaʻia ona foliga vaaia, o le natura o le laualuga.

Oe tatau ona uai atu i le mafuaʻaga, lea e taua tele i le tisaini foliga o le potu. O le filifiliga o le kapeneta mo le teuina o aitema o loʻo faʻatinoina e tusa ma le maeʻa, faʻagaioiga faʻamoemoega, faʻatinoga, tisaini ma tekinolosi uiga.

E taua le manatuaina o oloa mai le kamupanī e masani lava ona i ai se lelei tusi pasi, o le tumamā-vailaʻau ma faʻaletino-tumama faʻaiuga. Taitasi oloa e tatau ona faaigoaina ma le manino mataupu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Malcolm X. The Ballot or the Bullet. HD Film Presentation (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com