Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O matafaga sili ona lelei i Sharm El Sheikh: o se toe iloiloga o le valu pito i luga

Pin
Send
Share
Send

O matafaga o Sharm El Sheikh, e aofia ai i le lisi o nofoaga sili ona sailia i Aikupito, o nofoaga saʻo e le gata mo le malologa i tafatafa o le vaitaʻele, ae faʻapea foi ma le suʻesuʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi o le Sami Ulaula. E 'amu, fefiloi ma oneone. Ole vaega mulimuli o loʻo taulaʻi ile vaega o Naama Bay - ile taimi na fausia ai iinei faletalimalo muamua, e leʻi iai se tulafono ile puipuia o measina mai amu. Toeititi o matafaga uma o tafaoga e totogi, e ui e tele foʻi nofoaga lautele iinei. Ina ia faʻafaigofie lau filifiliga, ua matou tuʻufaʻatasia se lisi o pito i luga o matafaga e 8 e sili ona lauiloa i turisi.

Sharm El Maya Bay

O le lisi o matafaga sili ona lelei i Sharm el-Sheikh e tatalaina e Sharm El Maya, o se faga matagofie o loʻo tu i le itu sautesasaʻe o le nofoaga. I itu uma e tolu e faʻataʻamilomiloina e mauga maualuluga, o lea e leai ai se matagi iinei e oʻo lava i aso sili ona vevesi. O le matafaga e ufiufiina i le oneone auro manaia - naʻo le pau lea o le itu i le talafatai na mafua mai ai lona amataga faʻanatura. O le ulufale i totonu o le vai e agamalu, o le matafaga e matua mama lava, ma o le pito i lalo e malu ma oneone, ina ia mafai ai ona e faia saogalemu e aunoa ma ni seevae faʻapitoa. Ae mo le sami, e papaʻu lava iinei, o tagata tafafao ma tamaiti e matua talisapaia lava.

O galuega tetele o le faga o loʻo iai uma mea e te manaʻomia mo se nofo lelei - o fale talimalo taugata na fausia i luga o le talafatai muamua, faleoloa, faleʻaiga, kalapu, discos, ma isi. tenisi poʻo le matafaga volley.

I se faʻaopopoga, i tafatafa tonu o Sharm el-Maya o le Aai Tuai ma lona lauiloa sasaʻe faʻasalalauga ma le uafu na folau ai vaʻa i le nofoaga faʻapitoa o Ras Mohammed. Lenei e mafai foi ona e lisiina se sami, o se bathyscaphe ma se tioata lalo poʻo se schooner mo fagotaga.

Terrazzina

Terrazzina Beach o se lautele lautele matafaga tu latalata i le Old Town ma le TIRAN faʻatauga ma faʻafiafiaga nofoaga autu. O le nofoaga sili ona lelei mo se toʻafilemu, leai se soʻoga tafaoga. Ufiufi - oneone lelei, faʻasolosolo ona ulufale i totonu o le vai, o loʻo i ai amu, ae le tele.

E mafanafana le sami, mama ma papaʻu, aemaise lava latalata i le talafatai. E leai se matagi. Ulufale i le teritori o loʻo faʻatinoina mo se totogi ($ 5-8). O loʻo faʻatusalia i nofoaga tu matafaga e pa, faleʻaiga, faleʻaiga, potu faʻamimomi ma le totogiina o solo ma le tele o felauaiga o vai. E i ai foi le taʻele, sui potu, faleuila, lelei tele Wi-Fi. O sofas vaivai ma aluga e faʻapipiʻi ae le o le masani a le la malologa. E tofu i latou ma se tapuni ma se tamai laulau.

O le matafaga lava ia e pisi tele. E toʻatele ulugaliʻi faʻaipoipo, e oʻo foʻi i talavou. Ma e le o se mea e ofo ai! I Aso Faraile, e i ai vaiaso vaiaso foam pati faʻatasi ai ma musika mai polofesa DJ ma le mea e taʻua o le "Full Moon Party", o le atoa masina pati.

Faʻatasi ai ma isi faʻafiafiaga - tasi-itula tafaoga i luga o se vaʻa-tioata vaʻaia, faʻatagaina oe e talisapaia uma matagofie o le lalolagi loloto (tusa $ 30).

Faitau foi: Ekalesia Orthodox i Sharm el-Sheikh - foliga o le malumalu.

El Phanar

Faʻatasi ai ma matafaga sili ona lelei i Sharm el Sheikh i Aikupito o El Fanar, o se nofoaga faʻafiafia tumaoti o loʻo tu i le itu a Hadaba. O le aoga sili o lenei nofoaga o se filemu ma toʻafilemu atemosifia, leai se matagi, faʻapea foi ma le i ai o se matagofie aʻau amu, i totonu o le "puipui" o le tele o tagata nonofo i lalo o le vai e nonofo ai (laumei, ave, leona, iʻa pepe, napoleon, ma isi).

O le faitotoʻa i le matafaga e sili atu i le $ 10 (o le tau e aofia ai se sunbed, se faamalu, vai inu, se solo ma fualaʻau). Ulufale i totonu o le vai e faia mai i se ponokalafi ma tamaʻi apefai latalata i le talafatai (e papaʻu iina). E leai ni faʻatau ma se laveaʻi oloʻo oʻo i le vaitaimi maualuga o turisi. I le taimi lava e tasi, o galu malosi i lalo o le sami e maitauina i le sami - e tatau ona e faʻaeteete.

Faʻatasi ai ma le sili lelei mea taua o auala masseurs, cafe, pa ma faleʻaiga, vaiulu vai, taʻele, faleuila. O gaioiga i le matafaga o loʻo fai ma sui o snorkeling, maulu ma tiʻetiʻe i luga o ituaiga eseese o vai.

Aano manufasi

Farsha Beach i Sharm El Sheikh, manatu o se tasi o le sili ona lelei i luga o le talafatai atoa, e iloga i le paʻepaʻe papaʻe oneone, mafiafia paimanu mafiafia ma eseese o le sami olaga, vaʻaia i tioata manino vai. O le ulu atu i le sami e papaʻu, ae ua na o ni nai mita mai le talafatai e tele 'amu' amu, o lea aua le galo e ave 'amu ma oe. Ufiufi - oneone lelei faʻafefiloi ma maʻa.

Oe mafai ona ulu atu i le vai uma mai le matafaga ma mai le ponokone, i le iuga o lea o loʻo i ai se matagofie i lalo o le sami aau. E nofoia e le gata i iʻa o ituaiga eseese, lanu ma siʻosiʻomaga, ae faʻapea foi ma urchins o le sami, ave ma isi meaola. O le matafaga e vaapiapi, o lea afai e te manaʻo e nofo i se nofoa lelei, e tatau ona e vave ala. E toeititi leai se matagi ma galu ii.

A vaʻai i le ata o le Farsha Beach i Sharm el-Sheikh, oe mafai ona vaʻaia ni laveaʻi laveaʻi tu i tafatafa o le talafatai, ma le lauiloa Farsha cafe. Afai i le ao e foliga mai e pei o le lafoa ma kapeta, kapeta ma ituaiga uma o meaafale, ona oʻo mai lea o le po e liua ma se alofa tulimanu tulimanu, susulu e le faitau afe o moli. Faʻatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai ni faʻasolo faʻaseʻeina i ni vaitaele laiti, o se vaʻalele faaseʻe, o se faleuila, o se taʻele ma sui potu.

O le mitamita autu o lenei nofoaga o le lautele vaʻaia potu, lea e ofoina atu se matagofie vaʻaiga o le Sami Ulaula.

Ae o le nofoaga o Farsha Beach sa fai sina le fiafia tele. O se faasitepu umi ma tifato e tau atu i ai, e aofia ai le afe ma afe o sitepu maa. O le auala e tusa ma le 20 minute, i le auala o loʻo i ai ni tamaʻaʻaʻaʻa e mafai ai ona e ulaulaina ai se matau ma faʻafiafia ai i laufanua vaʻaia. Mo turisi e le o ni malo o faletalimalo i le lotoifale, o le faitotoʻa i le matafaga e tusa ma le $ 5 (e aofia ai le sunbed).

Matafaga matafaga

Reef Beach i le nofoaga o Sharm el-Sheikh e taʻutaʻua i le kofe sili ona lelei i le taulaga, e ona le faletalimalo e tutusa o latou igoa - Reef Oasis Beach Resort 5 *. O ia lava e laʻititi, ae fai lava si mafanafana. O loʻo iai se faleʻaiga Italia, tele potu malolo ile la e iai faʻamalu, se pa, se taʻele, se fale taele, mask, ufimata ma fale mautotogi. E le tele ni tagata asiasi mai, o lea e lava ai le avanoa mo tagata uma. E le pei o isi nofoaga talimalo i Aikupito, e mafai ona fai si matagi ii, ae e oʻo lava i malosi o galu, o le uafu e toeititi lava le ufitia i le mumu fuʻa.

O le faitotoʻa i le matafaga e totogi - tusa ma le $ 3 i tupe a le atunuʻu. E matua faasa ona aumai ma oe meaʻai ma vai inu (aofia ai ma le vai). O loʻo vaʻavaʻai atu le leoleo. I faʻafiafiaga taua iinei, snorkeling ma le maulu e taua le maitauina - o lalo o le lalolagi lalolagi i lenei itu o le talafatai e sili atu ona viia.


Shark Bay

O le Shark's Bay, o le igoa e faʻamatalaina o le Shark Bay, e aofia ai le tele o matafaga i le taimi e tasi, e talafeagai mo le faʻataʻitaʻia o ituaiga o taʻaloga i lalo o le sami. O le mea e sili ona taua, e leai ni galu mataʻutia iinei, o lea e mafai ai e tagata amata ma tagata poto masani ona feoaʻi ma maulu. Mo le vaega mulimuli, faʻafiafiaina le osooso o le po fiafia.
O le alu ifo i le sami e saunia e ponokoni faapitoa. E leai lava se avanoa gaogao, e ui lava e latalata i nisi faletalimalo o loʻo iai ni aloalo mama ma se oneone oneone, e fuafua e aau ma tamaiti.
O le faga lava ia e sili ona matagofie ma filemu - e puipuia mai le matagi i papa maualuluga, ma o le lalolagi i lalo o le lalolagi e tamaoaiga ma eseese (moray tuna, fomai tipitipi iʻa, lionfish, stingrays, napoleon, ma isi mea e maua).

Tele vaʻa o loʻo tanu i le sami vai, folau atu i Ras Mohammed ma le motu o Tiran. O gaioiga masani i le matafaga e avatua i malo. E tele nofoaga maulu i le teritori. I tafatafa o Soho Square, o le lauiloa Igilisi sitaili auala, o se tele nofoaga faʻafiafia ma se fale tifaga, faleʻoloa, musika puna, cafe ma aisa rink. Tau mo oloa ma tautua i lenei nofoaga e sili atu le maualuga nai lo isi vaega o le Sharm el-Sheikh, ma e le mafai ona faʻamoemoeina i ni tau pau e tusa lava pe e te faʻatau taugofie.

Ras Umm El Sid

O loʻo suʻesuʻeina ata o matafaga sili ona lelei i Sharm el-Sheikh, ma uaʻi atu i le talafatai i saute o le Penina o Sinai, lea e tu i le va o le Sharm el-Maya Naama Bay. E i ai vaega oneonea ma fefiloi o loʻo vaʻaia e le gata i le taulaga, ae faʻapea foʻi i faletalimalo eseese.

O le toʻatele o latou e fai ma sui o se laufanua vaʻaigoa, e naʻo sitepu e maua ai uʻamea ma isi masini fesoasoani.

I luga o le teritori o Ras Umm el Sid, e mafai ona faigofie ona e mauaina gaioiga lauiloa o le vai ua fuafuaina mo vaitausaga eseese. Ulufale i totonu o le vai e faia mai le matafaga poʻo pontoon. O le pito i lalo, pei o le matafaga atoa, ua ufitia i le oneone malamalama. Puipuiga masani mai le matagi e saunia e se maualuga papa, mai le pito i luga o se matagofie panoramic ata tatalaina. E i ai togalaau 'amu moni i le sami ma tele iʻa felanulanuaʻi. O le loloto e vave lava ona fausia, o lea e manaʻomia ai e matua le vaʻai ia latou fanau.

E tele faletalimalo o loʻo iai faleʻoloa, fale talavai ma nofoaga faʻataʻamilo ua maeʻa fausia i luga o le talafatai muamua. O nofoaga faʻafiafiaga e faʻaauupegaina i mea uma e te manaʻomia - o loʻo iai potu i totonu o le la ma fale, o se fale taele, o se taʻele, faʻapea foi ma ni mea e faʻaalu ai mea e faʻaalu i le maulu, e mafai ai ona e faʻafaigaluegaina se faiaʻoga tutoʻatasi ma faia se vasega puʻupuʻu maulu. O i latou e le tosina i le maulu e mafai ona lele ma se parachute i tua o se vaʻa, tiʻetiʻe i se vaʻa faʻi pe tietie uila afi. Faatasi ai ma isi mea, i le lata ane o lenei nofoaga o loʻo iai ni taʻutaʻua taʻutaʻua o le taulaga pei o le Il-Mercato shopping area, o le 1000 ma le 1 po e faʻatau ai faleoloa ma se lumanaʻi tele.

E $ 3 le tau o le asiasiga i Ras Um Sid.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Nabq Bay

A o e fuafua e asia uma matafaga sili ona lelei i Sharm El Sheikh, aua neʻi galo e uiga ia Nabq Bay ma lona gataifale umi ma sili atu le malulu, savili o le tau. O le sami i lenei eria e papaʻu ma oneone oneone e seasea maua. I le tele o tulaga, o loʻo matou talanoa e uiga i aloalo faʻafuaseʻi ma maa 'amu.

O le isi vaega o Nabq o lona mamao mamao mai le autu taulaga faʻamaumauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻua mai Naama Bay e tusa ma le 35 km. I le tasi itu, o lenei saofaga i le filemu ma le toʻafimalie nofo ai, i le isi itu, e i ai le leaga aʻafiaga i luga o le matafaga atinaʻe ma le filifiliga o faʻafiafiaga. O le vaega mulimuli o loʻo fai ma sui o le atunuʻu paka, tele fale kalapu, faʻamau ma fale faʻatau, faʻapea foʻi Starbucks ma McDonald's o loʻo tu ile auala tele ole resort.

O matafaga i le lotoifale o loʻo ufitia i le samasama samasama oneone fefiloi ma fasi vaega o atigi ma maʻai maʻa. Savalivali i luga e leai ni seevae e le fautuaina; e sili le ofuina faʻapitoa seevae paʻu. O le sami i lenei itu e papaʻu, o amu amu e lava mamao mai le talafatai, ma e naʻo vaa poʻo vaʻa e mafai ona e oʻo iai. Ona o lenei, Nabq e manaʻomia tele i tagata tafafao ma tamaiti ma i latou e le mafai ona aau. Ae mo le loloto loloto e fiafia i ai, na faia pontoons mo latou, taʻitaʻi saʻo atu i le aʻau.

O Nabq Bay e masani ona taʻua o le nofoaga sili ona lelei e aau ai i le vai. Ona o le toʻaitiiti o turisi, o le lotoifale fugalaʻau ma manu vaʻaia na mafai ona tausia lona amataga foliga mai. I le taimi nei, o le sili ona tele numera o iʻa ma sami manu o nonofo iinei, lea e le tali atu i soo se auala i le i ai o tagata. E sau foʻi ii le au faʻaseʻe - o galu i lenei itu e le seasea maua, ma afā moni e toʻulu i le vaitau o matagi.

O le matafaga sili ona matagofie i Sharm el-Sheikh - matamata i le vitio iloiloina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Обзор отеля Xperience Sea Breeze Resort. Собственный риф в Шаркс Бей. Египет. Шарм Эль Шейх 2020 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com