Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona aʻoaʻo e sisiva Hip Hop - Fautuaga mo Teine ma Tama

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le taulaga, o le aʻoaʻo e siva suilapalapa e faigofie pe a fai e te lesitala i se aʻoga siva pe faʻaaoga le tautua a se tagata aʻoaʻo. Ae mo taulaga itumalo ma nuu i tua, e sili atu ona faigata iinei. Ole mafuaʻaga lea e fiafia ai le toʻatele ile aʻoaʻo pe faʻafefea ona siva hip-hop ile fale.

E tele aoga ile faʻataʻitaʻi ile fale. O toleniga e faia i se siʻosiʻomaga toʻafilemu, e leai seisi e faʻalavelave i fautuaga faʻaluma ma e le "pine i luga". O le mea taua o le i ai o se faʻata ma talafeagai musika. O lona iʻuga, ua ausia le maualuga o le faʻamaoniga.

Ae tatou te le i maulu i le autu, mafaufau i le subcultural ma le hip-hop musika faʻataʻitaʻiga e o mai ai. Na amata uma i le 1974 i Niu Ioka. E oʻo mai i le taimi lena, o vaega taua, e aofia ai MCing ma graffiti, filosofia, DJing ma malepe, beatboxing, slang ma fashion, ua amataina. O tagata na atamamai i se tasi o faʻatonuga sa taʻua o ni tagata o loʻo taʻua i luga.

Afai e te suʻesuʻe suʻesuʻe hip-hop, o le a e mauaina le poto i musika, a aunoa ma lea e leai foi se siva faigofie. I le faaiuga o le seneturi talu ai, hip-hop na avea ma tutoʻatasi ituaiga musika.

I se tulaga lautele, o lenei musika e lua vaega taua. I le mea muamua o le pao na setiina e le DJ, sosoo ai ma le solo solo, faʻamatalaina e le pao.

  • Vaʻai lelei au mea faigaluega ma mea faigaluega. O ofu tatala ma seevae mananaia e talafeagai mo siva hip-hop. Oe o le a manaʻomia se stereo poʻo puʻupuʻu taʻalo.
  • Amata aoao ile suigi. Faʻasalalau ou vae, tuʻu i lalo ou lima ma faʻalogo i musika. Ina ia taulaʻi atu, moeiini ou mata ma hamu oe ia upu o le pese.
  • Muamua, aʻoaʻo ia faʻalogo i le pao. A e le "puʻeina" le pao, o le a le avea oe ma hip-hop. Swing, o le taua faʻagaioiga, o le a fesoasoani e faia lenei. A maeʻa ona puʻeina se galu, see i gaioiga faigata.

I le aluga o taimi, ua e iloaina o le tilotilo i ata faʻavasega ata ma vitio i luga o le Initaneti, oe o le a le aʻoaʻoina se mea - leai ni manino gaioiga i hip-hop.

Vavaeese eseʻese faʻatonuga, e taʻitasi ona faʻailogaina e ana lava gaioiga. E leai se fesoʻotaʻiga lelei pe fesoʻotaʻiga i le va o gaioiga, ae na faʻatutuina e le siva fatu ma lagona.

O faʻatonuga autu o le hip-hop

O siva kalapu e faigofie atu ona faʻatautaia nai lo le hip-hop. O le a ou lisiina ia faʻatonuga autu o le a fesoasoani ia te oe e sili atu faʻatautaia ai.

  1. Faʻaputuga... Se seti o gaioiga pe a fai o nisi maso maso kulupu i musika. E le gata i lea, latou te feauauai ma malologa i le eria o soʻoga ma gaioiga o se lotoifale natura.
  2. Talotalo... A aunoa ma le faʻatonutonuina o lenei itu, o le a le avea oe ma hip-hop. O loʻo faʻatusalia e ala i gaioiga lamolemole ma palasitika o vaega o le tino.
  3. Afro jazz... O le tuʻuina atu faʻatonuga e talafeagai mo teine. Faigata luluina o le lalo tino.
  4. Crump... Tele o tagata siva faʻapolofesa e le mafaufauina o lenei tulaga e tutoʻatasi. O loʻo faʻatusalia e le gatete ma le luluina o le fatafata, lima, vae ma isi vaega ole tino i musika.
  5. Ragga jazz... O se tagata ma se faʻasoa o mafaufauga magafagafa o le a faʻatautaia le faʻasinoga. I leo o le "percussion", o vae e auai i le siva, ma i le taimi o le taulotoina, o lima e mimilo.
  6. Lokaina... Le faʻasinoga a o musika malosi e o faʻatasi ma feʻaveaʻiga o lima, ma ile taimi o le malolo, e faʻamalo le tino pe tuai.
  7. Malosiaga alu... O le itu e pito sili ona faʻamatagofie. O loʻo faʻatusalia e lima lima, mimilo, fesuiaʻiga ma mea faʻasolosolo. Naʻo tagata malolosi ma maaʻa e sisiva faʻapenei.

O loʻo ia te oe lau muamua aitia pe faʻafefea ona faʻatautaia le siva hip-hop i le fale. O lenei malamalama e le lava e ausia ai le sini. Faitau pea mo le tala.

Lesona Hip Hop mo Tamaiti Amata

Tele musika sitaili e fiafia i ai tagata talavou. Hip-hop e fesoʻotaʻi ma siva malosi ma ofu faʻaofuofu.

E mafai ona e aʻoaʻo faʻamaʻi i le aʻoga poʻo le fale. Mafaufau i lesona o le hip-hop mo teine ​​amata, aua o teine ​​e sili ona tosina i ai i lenei itu.

  • Fomu tino... Galue i lau faʻaletino tino, aua o le hip-hop o se siva olaola e manaʻomia fetuʻunaʻi ma tumau. Faigofie faamalositino, aofia ai punou ma backbends, mafai ona fesoasoani faʻaleleia tino fetuutuunai. Faʻaleleia le tumau e ala i le tamoe.
  • Seevae talafeagai ma lavalava... O se soʻosoʻo o se mitiafu ma ofuvae pupuu e talafeagai mo siva. O seevae taʻaloga malamalama e faʻaopoopoina le ofu. Oe mafai ona faʻatau isi outfits e faʻafeiloaia e auala auala.
  • Nofoaga mo toleniga... E talafeagai se fale mautotogi pe a e aveʻese kapeta mai le foloa ma faʻapipi se faʻata i le tulimanu. O le a fesoasoani ia te oe faʻatonutonu au gaioiga ma talisapaia latou lalelei.
  • Mea e aoao atu ai... Ia mautinoa e matamata i le tele o vitio e aʻoaʻo ai hiphop pe a mafai. Aʻo matamata, faʻalogo i mea laiti uma e faʻataʻitaʻi le metotia o le faʻataʻitaʻia o togafiti.
  • Faʻaauau o gaioiga faigofie... Matamata lou tino i le faʻata. E tatau ona faʻalogo ia te oe luga o se subconscious tulaga.
  • Tele gaioiga faigata... Ou te fautuaina le vaevaeina o faʻagaioiga faigata i ni mea faigofie ma fausia se faʻasolosologa faʻasologa. Naʻo le onosaʻi e ausia ai lau faʻamoemoe, talu ai e leʻo tagata amata uma e mafai ona aʻoaʻoina se gaioiga faigata ile taimi nei.

Lenei laʻasaga i lea laasaga algorithm o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo ai i taga masani. Fausia se siva atoa-hip-hop sisiva faʻavae i luga o latou, faʻaaogaina sitaili ma miti.

Lesona vitio mo tamaiti

Pe a siva le hip-hop, faʻalogo i le musika ma le pao e avea ma elemeni autu. I lenei faʻatonuga musika, e lafi ai o ia i lalo o le faʻavasegaina. I le lumanaʻi hip-hop, oe manaʻomia le aʻoaʻo e faʻalogo ia te ia. Faʻalogo i musika i taimi uma e faʻaleleia ai lau faʻalogo.

Toleniga i le vitio

I toleniga taʻitasi mulimuli ane, o le a faʻaleleia tomai, ae tutoʻatasi toleniga e le faʻatagaina oe e tuʻua le amateur vaega. Oe mafai ona avea ma faʻapitoa naʻo le fesoasoani a se faiaoga o le a faʻailoa mai mea sese ma fesoasoani ia te oe e faʻasaʻo mea sese.

Hip Hop lilo mo alii

Mo le tele o tagata, o le suilapalapa e fesoʻotaʻi ma le malosi, talavou ma le tagata. E le o se mea e ofo ai i aso uma le aofaʻi o talavou e manaʻo e faʻataʻitaʻia lenei siva metotia ua faʻateleina.

Faʻaauauina le autu o le tusitusiga, O le a ou taʻu atu ia te oe e uiga i le atinaʻeina o suʻega hip-hop mo tama. Soʻo se talavou e mafai ona aʻoaʻoina faʻavae gaioiga ma avea ma siva.

E le o male tino uma e fetuutuunai ma palasitika, ae e le masani ona manaʻomia e se aliʻi ia uiga taua. Hip-hop, ona o le 'eseʻese o faʻatonuga, e talafeagai mo tagata o soʻo se faʻamalositino malosi ma tino.

  1. Aʻoga sisiva... O se lelei ma lelei auala. I lalo o le faʻataʻitaʻiga a le faiaoga, aʻoaʻo vave gaioiga masani. E ui lava o le hip hop o se siva maua fua ma anarchic, o faʻavae faʻavae e i ai. A maeʻa ona e faʻatonutonuina nei gaioiga, o le a e manumalo i le laʻasaga muamua.
  2. Faʻasaoga... O le faiaoga o le a faʻailoa mai mea sese na e faia a o faʻatinoina vaega o le suilapalapa. O le a ia tua i tua pe a e fesuiaʻi i faigata maualuga togafiti. O lona iʻuga, e le afaina le soifua maloloina.
  3. Vitio... Afai e te fiafia i toleniga i le fale, teu i luga o vitio toleniga. Taulaʻi i tomai masani a o e suʻesuʻe i le fale, ma vasega i luga o le initoneti e fesoasoani ia te oe i ai iina.
  4. Vasega i luma o le faʻata... Faʻaaogaina se faʻata o le a faʻateleina ai le faʻatinoga. O le maitauina o gaioiga a o faʻamalositino o le a faʻaleleia atili ai le aʻafiaga. Ma o lea o le a e malamalama ai i ou foliga mai fafo.
  5. Pati o le Hip-hop... Le isi filifiliga e aofia ai le faʻamaʻaʻa ma le lototele. O loʻo matou talanoa e uiga i le asiasi atu i nofoaga faʻapitoa e faʻaputuputu ai suilapalapa. Sauni mamao atu mo tauemuga ma faʻaali foliga le lelei e uiga i amioga le taupulea ma le le mautonu.
  6. Tausisia le faʻamalositino regimen... Ua masani le tino o le tagata i suiga. Afai e te faʻamalositino i se taimi faʻapitoa, o le a sauni le tino mo le taimi o le mauaina o avega.
  7. Faʻataʻitaʻiga umi lua itula... Ua lava le taimi e faʻamafanafana ai ma maua ai tomai. I le taimi lava e tasi, aua le soona mamafa le tino.
  8. Nofoaga ma lavalava... Mo faʻataʻitaʻiga i le fale, oe manaʻomia avanoa avanoa, ofu mafanafana e le taofia ai gaioiga.
  9. Faʻamalositino... Afai e te fuafua e suʻesuʻe gaioiga faigata ma faʻafetauia togafiti faigata o faʻamaʻa, e le afaina le pamuina i luga o ou lima ma faʻapipiʻi le lima. I le faʻagasologa o le aʻoaʻoina o faʻalavelave faigata, ou te fautua atu ia e puipuia oe lava. Tuʻu se mea vaivai i le mea e ono paʻu ai.

A e taunuʻu i lau faʻamoemoe, e faigofie lava ona e tu i le tulaga e masani ona maua ai tagata malolo. I le taimi lena, o se malosiaga malosi o le a taulaʻi i totonu o le tino, faatasi ai ma le fesoasoani e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia gaioiga ma le saoasaoa o le uila i se siva atoatoa e fetaui ma le pao o le musika. Lenei o le poto o hip-hop.

Vitio fesoasoani mo tagata amata

O kalapu faigata ma masani ona i ai ituaiga musika. E le faigofie mo se tagata e siva i ni fati ma ni fati i totonu o sea siʻosiʻomaga. Peitai, e leai se mea e faʻafefe ai suilapalapa, aua o siva gaioiga e laugatasia uma.

Avea ma hip-hop manaʻomia le aʻoaʻoina o gaioiga ma faʻaalu ai le tele o taimi toleniga. Ae a maeʻa ausia le sini, e leai se tasi o le a faitioina oe e te le iloa sisiva, ma e le talafeagai le avatua fautuaga.

Manatua, siva o se faʻaaliga o le agaga. Afai e te maua oe lava i luga o le siva siva, aua le faʻataʻitaʻi e faʻaali ou tomai. Faʻalogo i le pao. O lona iʻuga, o le faʻaosooso o le a fautua mai ai se seti o gaioiga e tutusa ma musika.

Faʻaaoga lou tino atoa a o e siva. O le talotalo lemu o ou lima o le a le tosina mai ai le mafaufau o le isi itupa. Faʻaoga gaioiga o ou lima ma ou vae, faʻafetai e te vaʻaia lelei ai i le malae.

Ae e te leʻi alu i le kalapu, ia lelei ma galo e uiga i le matuia na e faʻaalia i le taimi o toleniga. Naʻo le tulaga lea o siva o le a aumaia ai le fiafia, faʻatagaina oe e malolo ma puʻeina le fati.

E tofu le tagata ma lona lava uiga, ma e le o tagata uma o le a faʻataʻitaʻia le poto o siva. Afai e leai se lagona o le pao, ma palasitika e manaʻomia, meaaoga e le maua ai ni iʻuga. Galulue faʻatasi ma se polofesa.

I ni nai masina o toleniga, na te faia oe o se pro. Mulimuli ane, faʻasoa ou tomai ma poto i uo o le a maofa i suiga, aua oe o le a iloa iloa siva hip-hop faapolofesa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Solomon Islands MusicVideo Clip 2k18 - EastSide Connection - One Shot (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com