Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloga o casters mo lavalava, faʻafefea ona filifili le saʻo

Pin
Send
Share
Send

O ofu moe e seʻe e masani ona fai e teu ai le tele o mea, lavalava ma mea faʻaaoga. Latou te faʻaaogaina i masini eseʻese, ma o le sili ona lauiloa o faʻataʻitaʻi faʻaauupegaina i sliding faitotoʻa. Mo a latou faʻaaoga sili ona lelei ma faʻamafanafanaina, e faʻaaogaina ai faʻapitoa masini faʻasolo. E manaʻomia ni faasee sili ona lelei mo sliding wardrobes, e mafai ona faia i ni mea eseese, ina ia mafai ai ona aoga atoa masini, e manaʻomia le faʻapipiʻi saʻo ma isi vaega.

Lelei ma le lelei

O le a le faigofie o le a tatala ai ma tapuni faitotoʻa faʻamoemoe i le lelei ma le saʻo faʻapipiʻiina o le sliding system, ma o lenei taimi e aʻafia ai foi le tautua olaga o meaafale uma. O faasee faiga e masani ai mo sliding wardrobes, o lea latou sili ona masani ai ona maua i nei mamanu, ao latou mafai ona faʻaauupegaina uma i luga ma pito i lalo rollers.

Afai e te filifilia ni maualuga-lelei rollers fuafuaina mo sliding faitotoʻa ofu, faʻamau saʻo ia latou, fetuʻunaʻi i latou, ona faitotoʻa o le a matala ma tapunia faigofie, filemu, ma o le a tumau mo se taimi umi.

O le autu lelei o le faʻaaogaina o sliding faitotoʻa faʻaseʻe aofia ai:

  • sefe avanoa, talu ai e leai se manaʻoga mo avanoa i luma o le kapeneta, ma o lenei e mafua mai i le mea moni o faitotoʻa agaʻi faʻasolosolo;
  • aulelei foliga vaaia mafai ai oe e faʻapipiʻi meaafale i soʻo se potu, ma i soʻo se mea o le a foliga pupula ma tutasi;
  • afai e faia le faʻasaʻoga saʻo, ona leai lea o se avanoa o le a matala pe tapunia faitotoʻa ia latou lava;
  • leai se taua taumafaiga e manaʻomia e faʻaaoga ai le kapeneta;
  • o le masini lava ia e manatu e faigofie, o le mea lea, faʻapipiʻiina e masani ona faia e le lima, ma afai e tatau ai, oe mafai ona faʻataunuʻuina galuega faʻaleleia oe lava;
  • e tusa lava pe i ai ni ata faataʻitaʻi i totonu o le potu, e le mafua ai ona minoi fua faitotoʻa;
  • ua faʻatagaina le faʻafesoʻotaʻi o sliding system mo sliding wardrobes i otometi mea faigaluega e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu meaafale faʻaaoga le remote control poʻo ni faʻamau i luga o le control panel;
  • e taua tele le filifilia o lenei auala mo fale e nonofo ai tagata o loʻo faʻamalosi e feoaʻi ile nofoa faʻataʻavalevale, talu ai e leai ni faʻalavelave ile latou gaioiga;
  • O tagata gaosi onapo nei e ofaina e teuteuina faitotoʻoto o ofu mo ofu eseese, ma ona o le mea moni o loʻo latou feoaʻi i le vaʻalele lava e tasi, ua mafai ai ona faʻaaoga ni fofo faʻapitoa tulaga ese poʻo se sone se potu.

O le filifiliga o sea auala e manatu e tatau ona o le tele o ona lelei. O mea le faʻamanuiaina e aofia ai le taugata o tau o vaega, faʻapea foi ma le faigata o fetuʻunaʻiga, toe faʻaleleia, o lea afai e leai se poto masani i lenei itu, ona fautuaina lea ia tuʻuina atu le faʻagasologa i tagata polofesa.

Eseese

Vitio o loʻo faʻaalia i ni fomaʻi, e tofu lava latou ma ana mafuaʻaga, tulafono faʻaoga:

  • pito i luga faasee - fuafuaina e faʻatino ai se lagolagoina galuega tauave i le atoa faiga. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻamautinoaina o le faitotoʻa laulaʻau o loʻo faʻamau i luga. Mo lavalava, o se masini ua filifilia, e aofia ai e le gata i le taʻavale lava latou, ae faʻapena foi i paʻu uʻu. O le paʻu ua fuafuaina e faʻaititia ai le pisapisao o loʻo tupu i le taimi e feoaʻi ai faitotoʻa, ma e mautinoa ai foʻi le leai o se tuʻituʻi pe a fai o loʻo tautau ni faitotoʻa poʻo se malosiaga taua e tapuni ai. O le pito i luga rollers mafai ona tautotogo uta. Latou eseese i le tele ma le mamanu, ma le filifiliga faalagolago i luga o le a le ituaiga o tūsaʻo talaaga o loʻo faʻaaogaina i meaafale. Afai e i ai se matala faʻamatalaga, ia o le asymmetric faasee ua faʻapipiʻiina, ma afai o le talaʻaga ua tapunia, ona na o se symmetrical faʻamatalaga e talafeagai;
  • lalo faaseʻe - faia se lagolagoina galuega tauave. O luga ia latou o le autu uta mai le kapeneta faitotoʻa gaioiga. O le masini ua faʻaauupegaina i se faʻapitoa fetaomi-i totonu fanauina, ma afai e maua, o se umi auaunaga olaga o le oloa e mautinoa, faʻapea foi ma se maualuga tulaga mamanu. O se faʻaopopoina vaipuna tautotogo e mautinoa faʻaaogaina, faʻafetai lea e sulu lemu ma sologa lelei. O le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o faasee e tatau ona faʻatautaia ma le faʻaeteete faʻapitoa, talu ai o le faʻasaʻo saʻo o le tulaga o faitotoʻa e faʻatatau i puipui o meaafale e faʻamoemoeina lea. E moni lenei mea pe a fai o le fola i totonu o le potu e tele faʻaletonu.

Ina ia faʻapipiʻi kapeneta faitotoʻa, e mafai ona faʻaaogaina se numera eseʻese o rollers, pe a fai o le mamafa o le tapoleni e le sili atu i le 60 kg, ona mafai lea ona e faʻaaogaina ni taʻavale se lua, ma afai o le mamafa e sili atu nai lo lenei faʻailoga, ona manaʻo lea e faʻaaoga le 4 paga.O ituaiga o faaseʻe faʻaopoopo e eseʻese faʻalagolago i le faʻapipiʻiina metotia, ona o nisi ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina i laupapa alumini e faʻapipiʻi i tafatafa o le faitotoʻa, aʻo isi e na ona faʻapipiʻi totonu o le kapeneta.

Luga

Lalo i lalo

Gaosiga mea

Ina ia faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa, e masani ona faʻaaoga le faaseʻe, ma e mafai ona faia i ni mea eseese:

  • paʻu - mafaufauina o se mea vaivai, ae e faigofie ona faʻamaonia, o lea o le soifuaga o ia taʻavale o le a le umi;
  • palasitika, ma lona malu malu e faʻaaogaina;
  • uamea, lea e mautinoa lava o loʻo ufiufi i faʻamaumauga malulu faʻapitoa;
  • teflon ma lelei tapulaʻa;
  • tharmonid, sui e se tuʻufaʻatasia e malo a o faʻamalosia.

Faʻapipiʻi o loʻo faʻatinoina faʻapitoa faʻamau faʻamau bearings. O bearings e maua ai le puipuiga lelei o elemeni mai le ulufale atu o le palapala, pefu poʻo mea mai fafo.

O le bearings latou lava mafai ona faia i le alumini poʻo le sila. O oloa alumini e manatu e sili ona talafeagai a o loʻo faʻaalia mai i ni faiga faʻatuatuaina ma matagofie. Latou te mautinoa faʻasolosolo ma leai se leo faaseʻe faaseʻe. O latou tau e manatu e fai si maualuga. Afai e filifilia uʻamea uʻamea, ma le faʻaaogaina saʻo o faitotoʻa, e mafai ona umi se taimi o tumau pea le malosi maualuga. A faʻaaogaina, o loʻo tu i totonu totonu o le kapoti faitotoʻa.

Palasitika

Teflon

Uamea

Paʻu

Faʻaputuga filifiliga

E faʻapipiʻi le fola, e tatau ona e filifili i le auala o lo latou faʻamau. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona saʻo ona faʻasaʻo ia taʻitaʻi, ona o latou na e mautinoa ai le faigofie, faigofie ma le maualuga o le matala ma le tapunia o fusi o le fausaga.

O elemene autu o le polokalama o alava, talu ai o le fusi e alu saʻo i o latou tafatafa i se tulaga faalava. O le polokalama faʻaopopo aofia ai elemeni:

  • olo faasee;
  • momono mo le talaʻaga;
  • faʻamaufaʻailoga maualuga;
  • togafiti faʻatuatuaina;
  • isi totoga laiti;
  • isi masini, ma o latou avanoa faʻamoemoeina i luga o le uiga o le filifilia kilipa.

O le faʻapipiʻi e faʻalagolago i le ituaiga sisitema filifilia. Afai o se pito i luga sliding faiga o loʻo faia, ona faitotoʻa lea o faitotoʻa i luga o se faʻatonuga o loʻo i le pito i luga o le avanoa. O taʻavale e faʻasolosolo i luga o lenei taʻiala. O le pito i lalo taiala i sea faiga galue na o se latch faʻasolosolo lea e alu ai le rollers. Afai e faʻatonu ona fai le faʻapipiʻi, ona leai lea o ni gatete tapoleni. O le lelei o sea faiga e maua ai se foliga lalelei o le kapeneta, ma e faigofie foi ona tatala faitotoʻa.

O le faiga pito i lalo e i ai lona tutusa fausaga, ae o le pito i lalo talaʻaga galue o se lagolago. O le pito i luga auala ma uili e na o le manaʻomia e puipuia ai flaps mai le pauu i fafo. Ole faiga tuʻufaʻatasia e aofia ai le faʻapipiʻiina o lagolago i le pito i luga ma lalo. O lenei filifiliga mo le faʻamauina o fusipaʻu e manatu o le sili ona faʻatuatuaina ma maualuga maualuga, ae o le faʻapipiʻiina ma fetuʻunaʻiga o elemene uma o se faigata gaioiga.

O le mea lea, o le faʻamau e mafai ona faia i auala 'eseʻese, lea e filifilia pe a maeʻa suʻesuʻeina mea mo le faia o faitotoʻa, latou tele ma isi faʻataʻitaʻiga. O le filifiliga faʻamoemoeina i le faʻaaogaina ma mea tautupe gafatia. Afai e i ai le kapeneta o lapoʻa tele ma mamafa, lea fautuaina e taulai atu i le faʻapipiʻiina o se tuʻufaʻatasia faiga.

O faasee mo le faitotoʻao ofu o ni mea taua ia pe a fai e faʻaoga e sliding system e tatala ai faitotoʻa. E mafai ona faia mai mea eseese, ma e mafai foi ona faʻaalia i ni fomu eseese. O le saogalemu ma le mafanafana o le faʻaaogaina o meaafale uma faʻamoemoeina i a latou filifiliga agavaʻa ma faʻapipiʻiina. I le taimi lava e tasi, e taua le leai o ni leo mai fafo ma leotele i le taimi o le faʻagaioiga o le fausaga. Afai e te malamalama lelei i lona faʻavae, faʻapipiʻiina ma tulafono faʻatonutonu mafai ona faia tutoʻatasi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: video imevuja wakinyonyana Denda gigy money na lavalava (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com