Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona tusi tusi mo se galuega

Pin
Send
Share
Send

I le sailiga o se galuega tumau ma maualuga totogi, e taua le tusi o se agavaa toe amata. O galuega e masani ona umi se taimi ma e mafai ona faʻatuai. O se agavaʻa faʻaauau tusitusiga o le a fesoasoani ia oe faʻapuʻupuʻu lau sailiga galuega ma maua ai se tulaga talafeagai.

Aisea e te manaʻomia ai se toe amata lelei

O lenei pepa faʻatagaina le kamupanī e faʻavavevave iloilo le poto faʻapitoa ma uiga faʻapitoa o le tagata talosaga. Faavae i luga o le pepa, o le muamua ma mautu manatu e uiga i le sui tauva mo le avanoa ua fausiaina.

O le toe amata o le a avea ma se faʻaliga mo le kamupanī o se sili ona agavaa, poto masani faʻapitoa. O le faʻatalanoaga faʻagasologa o le a sili atu ona faʻafaigofieina pe a fai o le kamupanī muamua faʻamasani ma se agavaʻa ma anoa faʻaaliga. E tatau foi ona manatuaina o matagaluega o tagata faigaluega a tagata tetele faʻalogo totoa i fesili, ma o filifiliga sili ona talafeagai e filifilia e le filifiliga faʻaeteete.

E leai ni tulaga masani taliaina mo le toe amataina o tusitusiga, ae ina ia manuia e i ai ni tulafono lautele taliaina e mulimuli ai. O le mea sili ona taua o le saʻo, atoʻatoa ma le manino o le faʻamatalaga saunia. O le aulelei o lau toefaʻamoemoe o le a faʻamoemoe i le manino ma le manino e te tuʻuina atu ai le faʻamatalaga.

Matou te faia se saʻo toe amataina mo galuega

Oe mafai ona faʻatumu le saʻo resume faʻaaoga le template, ae leai ni aoga aoga, faʻatumu e mafai ai ona e apalai mo se totogi-tele totogi. Faʻamoemoeina i le mafuaʻaga, e eseese filifiliga filifiliga.

E tusa ai ma le tulaga o le tusiaina o se resume, ua vaevaeina i:

  • Lautele
  • Faagaioia.
  • Faasologa o taimi.
  • Faʻaaoga taimi.
  • Manulauti
  • Aʻoaʻoga.

O le tele o taimi, e faʻaaoga ai se fomomoli aoao mo le tuʻufaʻatasia, ma e faʻavaeina faʻamatalaga i foliga o poloka. Lenei filifiliga e fautuaina mo na tagata o loʻo taua le poto masani i galuega.

Mo i latou e le i mafai ona faʻaputuputu se lava aofaʻi o poto masani pe i ai se taua malologa ia latou gaioiga gaioiga, e sili atu le tuʻuina o faʻamatalaga i se gaioiga toe amata. E fautuaina le faʻaaogaina o sea pepa pe a faʻamatalaina se poto masani i galuega poʻo se tele o galuega, pe a le manaʻomia le faʻatulagaina atoa o le gaioiga o le faʻaputuputuina o poto masani ile faʻasologa masani. I lenei tulaga, o le faʻamamafaina i luga o aʻoga, poto faʻapitoa ma isi tomai. O lenei fomu e taliaina i mataupu sa i ai le umi malologa i le galuega pe sa i ai le manaʻoga e suia galuega.

Afai o le autu aoga o le poto masani, e talafeagai le tuʻuina atu o faʻamatalaga i le faʻasologa o taimi, lisiina uma o nofoaga o galuega, ma le igoa atoa o pisinisi, ma tofiga o loʻo taofia. O se faʻasologa masani e talafeagai mo i latou na galulue i le tutusa matata mo se taimi umi ma moomoo e faʻaauau pea ona galulue ai.

O le faʻagasologa o taimi e faʻaauau ai ona masani ona faʻaaoga e faʻamalamalamaina ai mea uma na ausia, ae i le taimi lava e tasi e faʻasaoina ai le faʻavaitaimi faʻasologa o le tuʻuina atu o faʻamatalaga.

O se taulaiga toe teuteuina ua saunia pe a manaʻomia e taulaʻi atu i se tulaga faʻapitoa e manaʻo le tagata e maua, faʻailoa mai ai ni tomai ma agavaʻa faʻapitoa.

O le aʻoga amata ua fuafuaina e saili mo avanoa i le faiaoga matata. I se lautele lautele, e aofia ai faʻamatalaga e uiga i avanoa saienitisi galuega, lolomiga, faʻasaienisi ausia, faʻailoga i le matata o le poto.

O le a le mea e tatau ona i ai le fausaga

O le fausaga mafai ona fesuiaʻi, ae tatau ona tatau aofia ai mea nei:

  • Faʻamatalaga a le tagata lava ia.
  • Faʻamatalaga auiliili.
  • Aʻoaʻoga.
  • Aafiaga
  • Uiga tau oe lava ia.
  • Manulauti.

Oe mafai ona aofia i totonu o vaega soʻo se isi faʻamatalaga o le a aoga i le sailiga.

Aitema faʻamalosia

O mea faʻamalosia e aofia ai:

  • Faʻamatalaga a le tagata lava ia.
  • Faʻamatalaga auiliili.
  • Aʻoaʻoga.
  • Aafiaga

Faʻamatalaga a le tagata lava ia ma faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga e aofia ai ma latou e faʻailoaina oe lava, e aofia ai: igoa, faaiu, tuatusi, numera telefoni, imeli tuatusi.

O le parakalafa ile aʻoaʻoga o loʻo faʻailoa mai ai mea uma na maua e le tagata i lona olaga atoa, mai aʻoga ile aʻoga i se galuega. Suesuega tatau ona faʻailoa i laʻasaga ma le amataga ma le aso faʻaiʻu.

Afai na faʻapitoa le aʻoga, e tatau ona e faʻailoa le itu o aʻoga. Afai na e faʻauʻu mai le aʻoga ma mamalu, e sili atu le faʻailogaina foi o lenei.

Ona tatau lea ona e tusi atoa le igoa o le iunivesite, aʻoga faʻapitoa na maua ai le aʻoaʻoga. Afai na e aʻoga i le iunivesite, tusi le matagaluega ma specialty, lea tipiloma na mauaina. Ia mautinoa ia maitauina o le pepa faʻamaumauga o loʻo iai ma mamalu, pe afai o le tulaga lea.

MANATUA! E tatau ona faʻailoa mai le i ai o faʻaopopo aʻoga, vasega na aveina. A iai faʻasalalauga faʻasaienisi, e faʻaalia foʻi, e faʻailoa mai ai le autu ma faʻamatalaga na lolomiina ai galuega.

Ina ua maeʻa faʻauuga mai le iunivesite, tamaiti aʻoga, o se tulafono, leai ni galuega poto masani, ma o le sili lea faʻalavelave i galuega, talu ai o faʻalapotopotoga uma e mananao e faʻafaigaluega tagata faʻapitoa ma le itiiti ifo i le itiiti ifo poto masani. O le mea lea, afai e i ai le itiiti ifo ma le le taua galuega poto masani na e mafaia ona maua i le faʻagasologa o toleniga, e sili atu ona faʻalauiloa atu.

E pei o le palakalafa aʻoaʻoga, e tatau ona faʻatumuina le vaitaimi o galuega, le tulaga umia, o tiute e tatau ona faʻataunuʻuina, faʻatinoina taunuʻuga. Tamaiti aʻoga tatau ona nofouta o soʻo se internship latou faia i se aʻoaʻoga aoga mafai foi ona avea o se gaioiga gaioiga.

Ma, o a faʻamatalaga e faʻailoa mai pe a faʻamatalaina le poto masani:

  • Le aso o le amataga ma le faʻaiuga o galuega i le atinaʻe.
  • Igoa atoa o le atinaʻe, nofoaga.
  • O tofiga uma na e umiaina.
  • Vaʻaiga o tiute e tatau ona faʻatinoina.

Taua! O se tagata e umi sona faʻamaumauga e manaʻomia le makaina na o galuega mulimuli e lima, mo se vaitaimi e le sili atu i le sefulu tausaga, ae o le tamaititi aoga e sili atu e faʻailoa uma avanoa avanoa, e oʻo atu i le pasia o faʻapitoa vasega, faʻailoa alamanuia ausia.

Aitema faʻaopoopo

O aitema faʻaopopo e aofia ai:

  • Uiga tau oe lava ia.
  • O le mafuaʻaga o galuega.

Latou te faia se tulaga lua i le filifiliga o se sui tauva, ae e masani foi ona taua. Latou te faʻatagaina oe e aʻoaʻoina uiga faʻapitoa o se tagata.

Le mea e aofia ai i ou lava uiga lelei

O le vaega e tatau ona faʻailoa mai na itu o uiga e faʻailogaina ai le sui tauva mo le avanoa avanoa i le itu lelei. E mafai ona:

  • Tomai faʻapitoa i polokalame faʻatulagaina, le agavaʻa e faʻatuina ma faʻapipiʻi ai polokalame i luga o lau komepiuta a le tagata lava ia ma isi tomai aoga.
  • Le iai o se laisene ave taʻavale.
  • Malamalama i gagana mai fafo, faigofie i ai.

Faʻafefea ona faʻatumu uiga faʻapitoa

I le faʻamatalaina o uiga auiliili i luga o lau toe pepa, oe faʻailoa i le kamupanī le lautele o ou avanoa. E taua tele le tusi i le tele e mafai ai le mea e fesoʻotaʻi saʻo ma le galuega e te manaʻo e maua, ma isi mea uma pe a fai e manaʻomia le faʻateleina o avanoa.

Faʻataʻitaʻiga o le toe maeʻa

Faʻamatalaga a le tagata lava ia

O SE ATA

Igoa ole igoaSaratov
IgoaLarissa
igoa lona luaNikolaevna
Aso fanau14.02.1990
Tulaga o le aigaNofofua
Nofoaga o nofo aiLusia, Moscow, st. Oboronnaya 12, apt. 52

Fesootaiga

Telefoni+7 495 123 45 67
Imeli[email protected]

Avanoa

Faʻafaigaluegaina Inisinia, Tagata Suʻesuʻe; financier; faʻapitoa faʻatauga, isi.

Aʻoaʻoga


  • 1997-2007 Aoga faʻapitoa tulaga lua, ma le faʻaituʻau tino ma faamatematika.

  • 2007-2012 Iunivesite o le Setete Tekonolosi, faiaoga o masini. Ina ua maeʻa le faʻauʻuga, sa ia mauaina le tusi pasi a se faʻapitoa i aʻoaʻoga maualuga i le faʻapitoa "Tekonolosi o masini inisinia".

  • 2010-2013 State Technical University, Faculty of Economics ma Tupe. Faʻailogaina agavaʻa - Bachelor of Finance and Credit.

  • 2013 Ina ua maeʻa faʻauuga, mauaina se tikeri tikeri ma faʻailoga maualuga i aʻoaʻoga maualuga i le faʻapitoa "Design Engineer".

poto masani i galuega


  • 2012-2013 tagata faʻalauiloa - faʻasalalauga o oloa mo le faʻamoemoe o latou faʻalauiloa ile maketi;

  • 2013 Matagaluega o Leipa ma agafesootai Puipuiga o le Faitau aofai - "archivist" (pepa pulega)

  • Suʻetusi suʻetusi 2014 "Tausitusi-Suʻetusi" - suʻetusi-suʻetusi (suʻega suʻetusi o le tamaoaiga ma mea tautupe gaioiga a pisinisi) 6 masina o le poto masani i lenei faʻalapotopotoga;

  • 2014 - 2017 Metallurgical Plant o se faʻapitoa i le faʻatauina atu o mea faigaluega o le 1st vaega: galue malosi ma le tagata faʻatau faʻavae, saili mo fou sapalai, feutanaiga, faʻagasologa talosaga mo le faʻatauina o masini, malilie i pisinisi faʻatau, umiaina tauofoga, tausia faʻamaumauga. Aafiaga galue i lenei fausaga 4 tausaga 6 masina.

  • Talu mai le 2017, ua ou faʻamalositino i loʻu taimi avanoa.

Uiga tau oe lava ia


  • Uiga faʻapitoa: mafaufau auiliili, mataalia, tausi taimi, onosaʻi, filiga, aʻoaʻo agavaʻa, agavaʻa e galue taʻitoʻatasi ma i se au.

  • Ou te tautala: Windows, MS Office, MS Excel, Initaneti, Compass-3d V10 - tagata faʻaaoga poto masani, Vertical Technology, faʻagasolo tusitusiga.

  • Ausia: tusitala o le fa matata faasaienisi tala.

  • Gagana i fafo: Siamani, Igilisi (amataga tulaga).

  • Laisene ave taʻavale: B

sini

Galuega

Vitio fesoasoani

Faʻafefea ona tusi se toe tusi i le Igilisi

O le autu gagana mo le tusiaina o se resume o Lusia, ae i ai mataupu pe a fai o le filifiliga o galuega o loʻo mafaufauina e le gata i le tele o le Russian Federation. E iai le manaʻoga e tusi se fesili i le Igilisi.

Manatu Taua

O le Igilisi Igilisi o le fesili fesili e masani ona aʻafia i le tutusa mamanu ma sitaili manaʻoga pei o le Lusia gagana gagana.

Toe faʻataʻitaʻi i le Igilisi:

Fautuaina o vitio

Fautuaga Aoga

Ina ia aloese mai le toilalo, e le fautuaina e faʻamaʻoti mea nei:

  • Faʻamatalaga e le moni.
  • Faʻamatalaga e faʻailoa mai ai le fesuisuiaʻi o galuega i taimi uma.
  • O le tusitusiga e le tatau ona soʻona soʻoga, e lelei pe a le tusiina le tele o mea e le manaʻomia ma le talafeagai.

Afai e te mafai ona tusia se saʻo resume, o le a avea ma fesoasoani faʻatuatuaina i lau sailiga mo se maualuga-totogi, talafeagai galuega. I se faʻaopopoga i sea pepa, e manaʻomia le atiaʻe o tomai tau fesoʻotaʻiga ina ia mafai ai ona faʻataʻitaʻia oe lava i le taimi o galuega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SISDAC Worldwide. Organic or Artificial? Part 6 - 13 th September 2020 - Pastor Willie Papu (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com