Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona suʻi pupuni i ou lava lima i le fale

Pin
Send
Share
Send

I le tusitusiga o le a ou taʻuina atu ai ia te oe pe faʻafefea ona suʻi pupuni i ou lava lima. Ou te faamoemoe o loʻu poto masani i le suʻiina o ie pupuni, lea na ou faaputuputuina mo le tele o tausaga, o le a aoga. O le mitiafu gaosilima o le a faigofie ona avea ma ou mitamita. Agai i luma

E faigata ona vaai faalemafaufau i se fale e leai ni pupuni o tautau mai ona faamalama. Latou te faʻaopopoina le mafanafana ma le mafanafana, ma o totonu o le potu ua maeʻa foliga.

O faleoloa e ofaina se lautele lautele o pupuni e eseʻese i le tele, lanu ma le ituaiga, o le mea autu o le filifili lea o le saʻo. E le o lona uiga e le mafai ona e suʻiina latou oe lava. A latou suʻiina i se fale gaosi mea, o le a aoga i le fale.

Laasaga ma lea laasaga fuafuaga

Suʻisuʻi manaʻomia mea faigaluega ma mea faigaluega. O le lisi o mea e aofia ai:

  • ie teuteu,
  • suʻi filo,
  • pine,
  • polesi fao manino,
  • seleulu,
  • penitala,
  • pule

Tuiina:

  1. Ou te filifili i le tele o le pupuni. Ou fuaina le mamao mai le eaves i le foloa.
  2. O le lautele lautele o le pupuni mea e 1.5 mita. Ua lava lea mo le suʻiina o ie e lua.
  3. Ou te tipiina ma le faʻaeteete mea na makaina. Ou te gaugau pito, faʻamau le gaugau i pine ma fai se masini suʻi.
  4. E masani ona ou teuteuina i maa mafiafia. Ou te aveina se fasi ie ma faʻagasolo pito. Ou te laa i tua pe a ma le 1.5 cm mai le pito i fafo o le elemene ma faaaoga se penitala ma se vase e maka le laina gaugau. Ou te tusia laina tutusa i itu o le vaega.
  5. Ou te fuaina le mamao o le ie vaega i le va o le itu gaugau. Ou te vaevaeina le numera numera i ni vaega. O la latou numera e tatau ona tutusa. O le lautele o nifo faʻalagolago tonu i le lautele o le vaega.
  6. I le faʻaaogaina o se penitala faigofie ou te makaina ai tuaoi o vaega.
  7. Ou te tusia se laina faʻaopoopo i luga o le ie vaega faʻatasi ma le laina o le pito i fafo. O le mamao i le va o laina e tutusa ma le maualuga o nifo. I le faʻaaogaina o se pene ma se penitala, ou te maka ai nifo.
  8. Ou te faʻaogaina le faʻamalama i le pupuni, tuʻu faʻatasi ma faʻamau i pine. Faʻatasi ma seleulu, 'ou' otiʻoti oʻu nifo, faʻasolosolo i se laina e pei o se zigzag.
  9. Ou te suʻiina le pito o le meaʻai. Ou te faʻapipiʻiina itu o uʻamea, auli uʻamea. Ina ia le fuga a filo, ou te faʻamamaina le tipi curly i varnish leai se lanu ma faʻamago.
  10. Ou te auli uʻamea mai luma. Ou te toe tuu i luga o le pupuni, tuʻu faʻatasia ma faapipii. Ou te suʻiina pito i le pito. Ua sauni pupuni.

Vitio fesoasoani

I le tepa muamua atu, e foliga mai e matua faigata lava. Talitonu mai ia te aʻu, sa masani foʻi ona ou mafaufau faapena. Taumafai e suʻi ie oe lava ma o le a e vaʻaia ai e faigofie ona faia. Moni, e le mafai e se tasi ona faia e aunoa ma le onosaʻi ma mafaufauga.

Suʻi pupuni mo le potu tele

O pupuni e foliga manaia mai totonu o le potu ma faʻatino galuega taua, mo se faʻataʻitaʻiga, puipuia le potu mai ave o le la.

A filifilia se filifiliga, faʻalogo i le tele, lanu, ituaiga o ie ma le sitaili o totonu o le potu. Faleoloa ofoina atu se sili ona lelei filifilia o paolo, ie ma ituaiga i ie.

O le suʻi pupuni i ou lava lima e faigofie pe a fai e iai sau masini suʻisuʻi ma faʻamaoniga saʻo.

Mea:

  • masini suisui,
  • ie ma filo,
  • seleulu,
  • nila ma pine,
  • fili,
  • Vai poʻo le fuataga fua.

Tuiina:

  1. Ou te fuaina le maualuga o le ie pupuni. Ina ua maeʻa fuataga, sa ou tipiina tutusa le ie. I lenei tulaga, ou te taumafai e aua le faʻanatinati, aua e oʻo lava i sina mea sese lava, o le a taʻitaʻi atu ai i ni pupuni piʻo pe puʻupuʻu.
  2. Ou te faia gaugau i autafa o mea ma faʻamau i pine. Ou te taumafai e fuafua le ituaiga pupuni pito. O le tele o taimi ou te faʻaaogaina lautele lipine lipine.
  3. Fetuunaiga o le suʻisuʻi masini. O gaioiga i le taimi o le suʻiina o pupuni i luga o le typewriter e maua ai le malamalamaaga i le suʻisuʻi masini ma foliga faʻatekonolosi o mea.
  4. Ou te filifilia se filo e talafeagai i le mafiafia. Ou te taumafai e fetuʻunaʻi lelei le filo filo ma fetuʻunaʻi le vae masini fetaomi. Ou te vaʻai faapitoa i le setiina o le laina pitch.
  5. O le tele o taimi, ou te faʻaopoopoina le ata i lambrequins. Ou te faʻaaogaina fasi ie poʻo ie pupuni. O nei elemeni o le a faia le oloa foliga maeʻa, natia le faʻapipii faʻapipiʻi ma cornice.

Afai o le taimi muamua e te le mauaina se galuega taua, aua le faʻavaivai. Faʻateleina lau tulaga agavaʻa ma taumafaiga taʻitasi uma.

Matou te suʻi pupuni mo le potumoe

Soʻo se faletua e mafai ona faia pupuni mo le potumoe, e naʻo le setiina o mea faigaluega ma sina tamai mafaufauga. Ma ina ua mavae ni nai itula, o le potumoe ua liua i se mafanafana ma mafanafana nofoaga.

O le mea taua o le filifili lea o mea, tuʻu ese ni nai itula ma galue. Mulimuli i faʻatonuga e fai ai se galuega taulima lalaga moni.

Mea:

  • le ie,
  • masini suisui,
  • uʻamea,
  • seleulu,
  • pine,
  • senitimita,
  • fasi laau.

Tuiina:

  1. I le faʻaaogaina ai o le senetimita, ou te fuaina ai le umi mai kilipa i le foloa ma tusi i lalo le iuga taua i luga o se fasi pepa. O le faamaumauga o le a avea ma faavae mo le fuafuaina o le umi o mea.
  2. Mo pupuni, ou te muamua faʻatauina pupuni mea i le faleoloa ma le lautele o 1.5 mita. Ou te aveina le ie ma le laina. Ina ia faia lenei, faʻaopopo e tusa ma le 0.5 mita i fua. Ou te le fautuaina le faʻatauina o mea aoga i le iʻuga.
  3. Sa ou tipiina le ie. Ou te fuaina le umi i le senimita. Sosoo ai, faaaoga se saʻo laau, tusi se laina tipi. Ou te tuuina faʻailoga i luga o le ie ma le fasimoli poʻo le penisina. Sa ou tipiina ma le faaeteete mea i luga o le laina.
  4. Faʻagasologa o pito. Ou te kiina le uʻamea ma faʻamafanafana. Ou te tuʻuina i lalo le pito i luga o le tapoleni i le tasi mita ma uʻamea lelei. Ou te uʻamea le pito i lalo i le auala lava e tasi.
  5. Ua suʻi taimi. Ou te faia gaugau i autafa ma faʻamau i pine. Ona ou suʻi uma lea o itu i luga o le laau lomitusi.
  6. E tumau pea le tautau pupuni fou fai-oe-oe lava i luga o le sana.

Saʻo pommel

Suʻi pupuni mo le umukuka

Afai e te fia iloa pe faʻafefea ona suʻi pupuni mo le umukuka, ona e manaʻo lea e aumai se vaega o lau oe vaʻaiga matagofie ma se fasi vaega taʻitoʻatasi i totonu o le potu. Afai e te tuʻufaʻatasia pupuni faia-lima ma tulle fufuluina, o faʻamalama o le a foliga matagofie.

Manatua, afai e i ai se laulau latalata i le faʻamalama ma mea faigaluega a le fale, o se ulo poʻo se ogaumu faʻavevela, ona faʻapuupuuina ia o pupuni.

Mea:

  • le ie,
  • nila
  • seleulu,
  • filo,
  • masini suisui,
  • pule

Tuiina:

  1. Muamua lava, ou te fuaina le faʻamalama. O lona iʻuga, ua amata ona iloa le tele o mea e manaʻomia.
  2. I le tele o tulaga, o le mea e le tutusa, o lea ou te tuʻuina ai luga o le laulau ma, faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga, teu ma le faʻaeteete.
  3. Mai i se tulimanu tutusa, Ou fuaina le umi manaomia ma tuu se faailoga. Mo le faʻagaioiga o le pito, ou te gaugau faʻalua i le isi itu.
  4. Ia mautinoa e loloʻu le pito i lalo. Ou te faʻalauteleina teisi le lafu. Ou teuteu foʻi itu o autafa. I lenei tulaga, o le ie o le a le sau i fafo.
  5. O le mea e maua ai mea faigaluega e auli ma le faʻaeteete ma suʻi. Ou te faia le lautele pito i lalo o le tapoleni sina lautele lautele. I lenei tulaga, o pupuni o le a tautau saʻo.
  6. Afai e manifinifi mea, ou te suʻiina ni palasitika poʻo se fasi ie tele atu i le pito pito i lalo. A maeʻa ona ou suʻi faataamilo i le mea e iloa ai le siʻosiʻomaga. Ou te faʻagaioia le pito i luga i le auala lava e tasi.
  7. E totoe lava e suʻi le fili. Ou te faʻapipiʻiina i le ie pupuni mai le itu itu ma faʻamau i pine. Ou te faʻasaʻoina le fili, ma tipi ese le mea sili i seleulu.
  8. Ou te tago i pito o leʻo, faʻamau ma nonoa faʻalelei. Ou te nanaina nonoa nonoa mai totonu. Ou te faia le mea lava lea e tasi i le itu faʻatafa. Ua sauni le pupuni.
  9. Ou te suʻiina le fili i le ie puipui ma faʻamau faʻamau faʻamau i matau. Ua uma ona sauni le pupuni.

Faʻafefea ona fai pupuni

Faʻaopopo mea faʻaaoga poʻo teuteuga pe a manaʻomia e fausia ai se vaega tulaga ese e aumaia le lalelei ma le mafanafana i le umukuka.

Matou te suʻi pupuni i luga o mata mata

Pupuni i eyelets i ai le tele lelei - faʻamau ma le faʻaeteete, le faʻaseʻe filemu e oʻo lava i gaugau, ma mama uʻamea avea o se ituaiga o teuteuga ma faia pupuni sili atu matagofie.

O le suʻi pupuni i luga o mata mata e matua faigata lava, ma e tele se taimi e alu ai. Peitai, o le iuga o le a totogi.

Mea:

  • le ie,
  • pine ma filo,
  • lipine mata,
  • eyelets,
  • seleulu,
  • uʻamea,
  • masini suisui.

Ina ia maua gaugau matagofie, ou te faʻatau pupuni lautele. O le mea lelei, o le lautele o pupuni a le fafine ua oti lana tane e sili atu i le lautele o le faʻamalama. O le umi e tatau ona i luga maualuga o le eaves.

O loʻo ou faʻaaogaina se aofaʻi tutusa o mama. I lenei tulaga, o le pito gaugau e liliu agai i le puipui. Manatua ou te suia le loloto o gaugau i le faʻateleina poʻo le faʻaititia o le mamao i le va o eyelets.

Tuiina:

  1. Muamua lava, ou te saunia ia pulupulu. Ou te aveina se ie ie 30 cm le lautele ma maka le ogatotonu.
  2. Ou te faapipii se mea faʻapipiʻi mata i le laina makaina ma kelu i se uʻamea vevela.
  3. I le itu o loʻo i ai le mea faʻapipiʻi, ou te auli ai le alauni faʻamau. Ou te auli le alauni lona lua, o loʻo i le itu pito i luma.
  4. Tuiina pito o le pulou.
  5. Ou te afe i fafo itu o le pulou ma tuu le pupuni i totonu. Ou te mautinoa o le pito faʻapipiʻi o loʻo tumau i fafo. O loʻo ou faataatiaina se laina.
  6. Ae ou te leʻi faʻapipiʻi mata i luga o le ie pupuni, ou te faia faʻailoga o penisina mo mama. O le mamao i le va o mata mata e tusa ma le 8 cm.
  7. Sa ou tipiina ni pu i ni nai mita lapopoa mai le laina makaina.
  8. Ou te tuʻuina i totonu o mata mata ma tapuni le pito i luga seʻia oomi.
  9. O le iʻuga, ou te maua pupuni mananaia. Ou te faatautauina i luga o se lapisi kolisi.

Pupuni mo le foai atu

O nisi tagata e faʻaalu aso malolo o le Tausaga Fou i le sami, o isi e o i se malaga i fafo, ae o isi e fiafia i se malaga i le atunuʻu. Afai o oe o se fiafia o le atunuʻu aso malolo, ia mautinoa o totonu o le atunuʻu fale e mafanafana ma mafanafana.

E le o lona uiga e tatau ona e faia toe faʻaleleia ma faia le potu i masini ma meaafale. Ina ia mafanafana le dacha, uai atu i mea laiti, e aofia ai pupuni.

Mea:

  • le ie,
  • roulette,
  • seleulu,
  • masini suisui,
  • nila ma pine.

Tuiina:

  1. Ou te faʻaogaina le ie i le faʻamalama e suʻe ai le umi talafeagai mo pupuni. I le iuga taua ou te faʻaopopoina e uiga i le 20 senitimita, lea o le a manaʻomia mo faʻamau ma faʻamau.
  2. Ou te fua le lautele o le faʻamalama. Sa ou tipiina le ie ina ia faaluaina le lautele nai lo le faamalama matala.
  3. Ou te tipiina mea i luga o le foloa poʻo le laulau. Ou te gaugau le mafuaʻaga mea faigaluega i le afa i le lautele ma faʻaeteete tipiina i ni vaega se lua. O le iʻuga e lua pupuni o le atunuʻu.
  4. Ou te le faʻaseʻeina le ie. I itu e tolu, seʻi vagana ai le pito i luga, Ou te faia laʻititi gaugau ma faʻamau i latou i pine. Masini suʻi o le a faia iinei iinei mulimuli ane.
  5. Ou te tuua ni mea mataga i le pito i luga. Ou te makaina le vaega lea i luga o mea faigaluega i pine. E manaʻomia le nanaina o le fili poʻo le sana.
  6. Ou te suʻiina uma le outline luga o se typewriter. O lona iʻuga, o faʻamaumauga e faia i autafa o le ie, ma o mea e maua ai se gaosiga ma foliga matagofie.
  7. Alu i tua i le maua fua mea i le pito i luga. Gagau le ie i le afa e fai ai se faʻalua faʻaputuga o mea. E oʻo lava i le suʻiina, ou te faʻamauina mea i pine, ma naʻo le taimi lena ou te faʻaaogaina ai le masini.
  8. E tumau pea e fai fusiua. O pupuni e mafai ona toso i totonu ma fafo pe nonoa ma lipine. I le mataupu mulimuli, o le aafiaga e sili atu ona manaia.
  9. Mo fusiua ou te faʻaaogaina le mea ou te suʻi ai pupuni. E mafai ona e faʻaaogaina le ie ma le eseʻesega o foliga ma lanu.

Ua sauni pupuni o le atunuʻu. E tumau pea tautau i luga o le cornice ma fiafia i lo latou matagofie.

I le fale, e le faigata ona suʻi pupuni mo se potumoe, umukuka po o le hall. Fai-oe-oe pupuni e tele lelei, latou faʻamafanafanaina totonu o le potu sili atu nai lo fale gaosimea.

Manuia tele ma toe feiloaʻi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How Great Thou Art (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com