Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o mea fesuiaʻi meaafale ma filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

O meaafale meaafale o loʻo i totonu o le vaega o fesuiaʻiga o loʻo manaʻomia ma lauiloa i le lautele o tagata faʻatau. O faleoloa e ofaina meaafale mo aso uma - laulau ma nofoa mo fale, taumafanafana fale, mo faʻaputuga pisinisi - ofisa sofa, laulau, teu ofu; faʻapea foʻi ma filifiliga mo avanoa avanoa - seti o laulau, nofoa. O se vaega o ituaiga eseese o meaafale suia o le uluaʻi fausiaina ma le fofoina o tali, ae o le sili ona taua uiga o lona puʻupuʻu tele. O le mea fesuiaʻi meaafale e fofola i le tasi gaioiga faʻafetai i faigofie auala.

Lelei ma le lelei

O meaafale puʻupuʻu e tuʻufaʻatasia ai vaega taua e lua: o le faʻaaoga ma le faigofie o le faʻaaogaina. O le mea lea, o vaega taʻitasi o lenei vaega o meaafale latou i ai i le tasi tikeri poʻo le isi. O laulau gaugau ma nofoa ua fuafuaina e sefe ai avanoa e le gata i nofoaga, ae faʻapea foi i nofoaga tatala - o lenei e mafai ona avea o se tafaoga nofoaga, eria latalata i le cafe, faleʻaiga. A faʻatauina laulau ma nofoa suia mo fale i le fale poʻo le taumafanafana, e tatau ona e iloa le mea e te vaʻai ai.

O meaafale fesuiaʻi e tele ona lelei e le faʻafitia:

  • Ergonomic mamanu
  • O le lautele o ituaiga o mamanu - o le i ai o suiga metotia faʻatagaina oe e faia sili atu fesuiaʻi meaafale;
  • Tele gaioiga - i ni nai sekone, oe mafai ona suia atoa e le gata i foliga vaaia o le mea faitino, ae faʻapea foi le mafuaʻaga o le gaugauina meaafale i totonu o le potu;
  • Faigofie o le faʻaaogaina;
  • Faigofie ma faʻatino - o meaafale e sefe ai avanoa e talafeagai mo le le tumau le faʻaaogaina, pe a le manaʻomia, e mafai ona aveʻese seʻia oʻo i le isi taimi;
  • Faatuatuaina o auala, e mautinoa ai le anagata.

Le faʻamanuiaga masani o:

  • Le avanoa ole vave faia o gaugau auala;
  • Faʻateleina fragility o le fausaga - e le fautuaina e sili atu i le fuafuaina avega.

Soʻo se malepe o le masini e tau atu i le manaʻoga mo lipea, lea e lavea ai le paketi. Oe mafai ona aloese mai taimi le lelei i le taimi o faʻagaioiga pe a fai e te filifilia le oloa saʻo ma siaki le faʻagaioiga o le masini i totonu o le faleoloa. Taumafai e tatala ma gaugau le fasi meaafale i le tele o taimi, o le masini e le tatau ona "jam".

Eseese

O le maketi meaafale ofaina ofoofogia suiga meaafale e fetaui lelei i totonu o soʻo se potu. E leʻo ni mea faigofie nei mo le faʻaaogaina i aso uma, ae o mea e tele mea e fai o loʻo faʻapipiʻi i le vasega pepe, potu malolo, hall, potu moe, ma le umukuka. O a latou gaioiga ua taua o le 2-in-1 poʻo le 3-in-1. O nisi faʻataʻitaʻiga o pusa e aofia ai le tele o aitema suia.

O le maketi o loʻo tumu i ofo mai fale ma fafo gaosi, ae o Italia o loʻo tumau pea le faʻavae o le lavelave. O le autu faʻaaliga o aso nei suia meaafale o se le-tulaga faʻatatau i tisaini ma fofo fofo. Ina ia malamalama i le mamanu o le transformer mo upholstered meaafale, ata o le gaugauina auala e tuuina atu.

Multifunctional meaafale fesuiaʻi e gaosia i le tele o lomiga:

  • Mataupu;
  • Faigofie;
  • Filemu

Faʻafefea ona faʻaaoga meaafale uiga o soʻo se ituaiga, oe mafai ona aʻoaʻo mai le vitio, o loʻo faʻaalia ai galuega o ituaiga oloa taʻitasi. Tele ata i luga o le Initaneti o le a fesoasoani ia te oe filifilia se faʻataʻitaʻiga mo se potu faapitoa.

Filemu

Faigofie

Faʻapaʻu

Ma le isi, gaugau meaafale o:

  • Nofofua;
  • Maea.

I le mafuaʻaga, meaafale oloa mafai ona vaevaeina i ituaiga nei:

  • Aiga;
  • Mo nofoaga faitele.

Mo le fale ma le lautele faʻamoemoega, meafale e vaevaeina i vaega nei:

  • Fuafuaina mo nofonofo ma pepelo;
  • Mo galuega ma taumafataga;
  • Isi aitema

O le sili ona taatele ia latou o oloa o loʻo faʻamatalaina i lalo. Latou te talisapaia ona o le mea moni e mafai ona latou faia le tele gaioiga: latou sefe avanoa, fausia faigofie.

Mo mea tau fale

Mo nofoaga faitele

I le vasega pepe

Faʻapitoa mafaufau e tatau ona totogia i meaafale uiga mo talavou i le taimi o atinaʻe ma gaosiga. O aitema autu o loʻo faʻaauupegaina le potu o:

  • Moega;
  • Tusitusi poʻo le kesi komepiuta;
  • Kapoti.

Mo le potu a le autalavou, o oloa e gaosia faʻapitoa ma le tele o le mafanafana mo malologa, suʻesuʻega ma le moe. O meaafale e tele mea e fai o mea e teu ai moega e faʻasolosolo ma faʻasolosolo suiga, faʻapea foʻi ma le 2-tier models e ofi faʻalelei i tamaʻi potu.

O se potu o tamaiti e masani ona laʻititi le lapoʻa, o lea la, o se puipui faʻaonapo nei mo se talavou e talafeagai mo ia, ma e puʻupuʻu le tele ma, pe a manaʻomia, o se moega ma se avanoa malolo lautele e faigofie ona fausia mai le laulau. Meaafale mafai ona tu faʻasaga i le puipui poʻo tafatafa o le faʻamalama, lea e ulufale saoloto ai moli auala. E i ai le tele o ituaiga o uiga, o lea mo tagata faʻatau taʻitasi o loʻo i ai se filifiliga sili ona lelei e faʻamalieina uma manaʻoga, lea o le a foliga fealofani i totonu o le potu.

Mo avanoa avanoa

E teuteuina potu vateatea, e mafai ona e faʻaogaina meaafale suia. Tuʻu eseʻese mea (sofa, nofoa faʻaletino, sliding laulau, puipui, kapoti, faʻamau) e faʻaaoga mo avanoa avanoa, peʻa o se potu e tasi e faʻatinoina ai ni galuega i le taimi e tasi.

  • Potu malolo - umukuka;
  • Potu malolo - potumoe;
  • Nofoaga faʻafiafiaga - ofisa.

Taʻitoʻatasi uiga o loʻo tu i le tuaoi o lua pe sili atu sone. O le sili ona aoga o se seti o loʻo aofia ai mea aoga e lua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulimanu sofa ma le minibar, transformer kofe laulau. I le fuafua tatau e faʻatulaga ai mea faitino i totonu o le potu, e mafai ona e faʻaaogaina ni ata vaʻaia i foliga o se ata i luga o le Initaneti.

Mo foai atu

Transformer togalaau meaafale e manaʻomia tele. Nei o aitema aoga fuafuaina e faʻatele ai fafo faʻamafanafanaga. Ula meaafale mo fale mafanafana taumafanafana e faia i laupapa, uʻamea, palasitika.

O se tasi o sili ona taatele mamanu o se laupapa nofoa, lea liliu ma le faʻamalosi i se laulau manaia ma nofoa i itu uma. O ia meaafale o le a avea ma se "oa" moni mo soʻo se tagata nofo taumafanafana.

I le tele o fale mafanafana taumafanafana, oe mafai ona maua palasitika seti o gaugau laulau ma nofoa. Meafale mea mo fale mafanafana taumafanafana, tatala ma gaugau, pei o se Lego fausiaina, mauaina foliga manaʻomia ma lapoʻa. Faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei o mea totino togalaʻau mo fale taumafanafana e faʻapitoa lava atinaeina. O mea faigofie e mafai ona teuteuina se nofoaga malologa ma fausia ai se mafanafana ma le mafanafana siosiomaga.

Mo umukuka

O meaafale poto e tuʻu i tamaʻi umukuka e le gata ina sefe ai avanoa, ae le faʻaogaina foʻi se teritori aoga. O aitema e le manaʻomia mo le faʻaaogaina tumau (faʻaopoopoga - fata, drawers, luga o le fale, laulau) e tosoina i fafo na o mo se taimi faʻapitoa, ona toe foʻi ai lea i le latou tulaga muamua. E aofia ai ma oloa pei o:

  • Seti masani: potu teu ofu, laulau pito i luga ma fata, tautau fata;
  • Nofoa gaugau - e maua i umukuka uma.

Faʻataʻitaʻiga o seti umukuka ma gaugau ma sliding elemeni ua fuafuaina sefe tuu i se tamaʻi eria, faʻafaigofie le kuka.

Ituaiga o suiga suiga

Gaugauina meaafale o se vaega taua o lo tatou olaga i aso uma, aua e talafeagai ma aoga e faʻaaoga. O le sili ona lauiloa mea e gaugau meaafale o se sofa. O ituaiga eseese e faʻatagaina ai matou ona fai atu e toeititi lava o ituaiga gaugau suiga mo meaafale e faʻapipiʻiina o loʻo maua i lenei mea, e iloa ai le ituaiga ma foliga o le sofa:

  • "Tusi" o le sili ona taatele faʻataʻitaʻiga - e le gata o se lautele avanoa moe, lea na faia i ni gaioiga se lua, ae faʻapea foi le i ai o se avanoa avanoa mo moega;
  • "Eurobook" ma le nofoa faʻasolosolo, i le mea e tuʻu i ai le gaugau tua. Lenei sofa faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻapipiʻi latalata i le puipui, o lea e te le manaʻomia e minoi ai pe a suia fusia meaafale;
  • O le lisi-i fafo faiga o se faʻatuatuaina auala ma e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma;
  • Dolphin o loʻo faʻaaogaina i sofas tulimanu. O le le faʻamanuiaina o lenei mamanu aofia ai le le lava o se avanoa potu mo ie lino, le nofoaga o lea e ave e se retractable vaega;
  • "Accordion" poʻo le "Accordion" - o le auala e iloga i le faigofie o le tatalaina ma le i ai o se avanoa lautele;
  • O le "French clamshell" e pei o le faiga o le clamshell masani.

Ona o le mea moni e tele metotia mo le suia o meaafale, oe mafai ona filifilia le sili ona lelei filifiliga filifiliga. Faʻafefea ona aoga masini taʻitasi, oe mafai ona vaʻai faʻamasani ia te oe lava i le ata, o loʻo faʻaalia ai le laʻasaga i lea laasaga faʻagasologa o le tatalaina. Faʻatasi ma le ato, se faʻatonuga e avatua ia e i ai ni polokalame mo le faʻaalia o le mea.

Dolphin

Tusi

Eurobook

Aveesea

Haremoni

Farani moega gaugau

O le a le ituaiga o meaafale suia e sili atu ona filifilia

E le mafai e meaafale taugofie ona faʻamaonia le faʻatuatuaina ma le tumau. A filifilia, oe tatau ona uai atu i maualuga-lelei faʻataʻitaʻiga ma se laʻititi seti o gaioiga ma i se taugofie tau. O meaafale feaveaʻi e faigofie ona suia ma faʻafesuiaʻi, o le mea lea, pe a filifilia se mea tele, e tatau ona e vaʻavaʻai i le aofai o vaega e mafai ona aveʻeseina, lo latou tele ma le feaveaʻi. Faatasi ai ma se faʻatonuga taʻitasi mo meaafale fesuiaʻi, o se poloketi ua atiaʻe, o ata e tusia i luga, i luga o le faavae o lea o le aitia manatu o loo tino mai.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Teine O Papauta (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com