Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aso malolo o le matafaga i Hanioti i Halkidiki - o le a le mea e tatau ona e iloa?

Pin
Send
Share
Send

O le taulaga laʻititi o Hanioti, Halkidiki o se sili ona aulelei nuʻu ma tulaga lelei mo faʻafiafiaga. Soʻo se tasi e mafai ona maua se taimi lelei iinei: o se paketi faimalaga, o se-o-faia-holidayman, tagata fiafia i se fuaina, toʻafilemu malologa, aiga ma fanau, ma fiafia tagata auai.

Hanioti faʻaali

Hanioti i Eleni o se puʻupuʻu ae faigata tele ma olaola nofoaga. O le nuu o loʻo tu i luga o le "tamatamailima" muamua o le peninsula Chalkidiki - Kassandra. O le laumua faʻaitumalo o le 60-minute tiʻetiʻe mai iinei. I le taumalulu, e leai ni turisi i le taulaga, o lona uiga o le olaga o tagata tagatanuʻu o Eleni e alualu i luma i le masani fua fua. Ae i le taumafanafana, ma le amataga o le matafaga vaitau, o le nuʻu moni suia ma liua i se tasi o sili ona lauiloa nofoaga faʻapitoa i le atoa peninsula.

O Kassandra e taʻua o le nofoaga sili ona taʻutaʻua i Halkidiki, ae o le olaola i le po e le taofia ai aiga ma fanau mai le fiafia io latou aso malolo.

E iloa uma e tagata i totonu o Eleni o le tele o nofoaga o loʻo iai le afe tausaga o talaʻaga, ma o Hanioti, e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga, o se taulaga talavou lava. Na faatoa fausia i le 1935. O le mafuaʻaga o le lulu lauiloa, lea na faʻaumatia ai le nuʻu, o loʻo tu i luga o se maupuepue. Na filifili tagata na o ifo i le sami ma amata le fausiaina o Hanioti. Fai mai le au suʻesuʻe, o aso anamua sa iai le taulaga e igoa ia Ega i luga o le tulaga o le taulaga, ma e ono vave ona tele ni faaaliga o le talafaasolopito.

Matafaga teuteu lelei

O le matafaga i Hanioti, Halkidiki, i ni nai kilomita le umi, e toetoe lava o soo se mea e ufitia i tamaʻi maa. Mo le vai manino tioata ma sone o le apitaogalu, e masani ona ia mauaina le Lanumoana Fuʻa. O le lautele o le matafaga e fai si puʻupuʻu, ae o le tumutumu o turisi e le taitai matua tele - e lava le avanoa mo tagata uma. O loʻo i ai se paka matagofie tele ma le seneturi-paina paina lata ane. I luga foi o le talafatai e mafai ona e savali i totonu o togafaʻi ma faʻamalieina le vaʻai atu i le penisula o Sithonia ma le Mauga o Athos.

E masani lava, o loʻo i ai sun loungers ma faʻamalu i luga o le matafaga o Hanioti, ae e mafai foi ona e nofo na o oe i ni "vao" nofoaga mo aau. E tele tagata e vaʻai faʻapitoa lava mo ia tulimanu e leʻi tago iai mo le filemu ma le malologa i se nofoaga tuʻufua. I le auala, o le tele o faletalimalo faletalimalo e i ai a latou lava matafaga, ae latou te le o puipuia, ae na o le saunia ma se faʻailoga faʻailoga. I luga o se tasi o nei matafaga, oe mafai ona faigofie ona faia se nofoaga mo soʻo se "savali" turisi.

O ituaiga uma o gaioiga vai o loʻo avanoa mo malo i le talafatai o Hanioti i Halkidiki. E iai le vai maulu ma malae volipolo. O tagata amata ma poto masani eseese o le a latou talisapaia laufanua vaʻa matagofie, e mafai ona suʻesuʻeina i le scuba diving pe kolosiina e vaʻaia vaalele.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga

I totonu o le nuʻu o Hanioti lava ia, e leai ni vaʻaiga anamua a Eleni e masani ai i nei itu, ae o le faigofie o le nofoaga e mafai ai ona suʻesuʻe talaʻaga o loʻo lata mai. Kallithea, mo se faʻataʻitaʻiga, e tu na o le 3 km mai Hanioti. Lenei e mafai ona e savali i totonu o faʻatafunaga o malumalu o atua Eleni o Dionysus ma Zeus.

O a mea e mafai e tagata talavou ona fai?

O aso malolo i Hanioti, ma ona oa e tele, o le a faatosina i tagata talavou, aiga tagata, ma kamupani fiafia. E i ai le tele numera o pa, faleʻaiga ma soʻo se meaʻai e filifili mai ai, faleoloa ma le tele o oloa a le atunuʻu ma mea faʻamanatu. O kalapu faʻaonapo nei e faʻafiafia tagata asiasi ma faʻaaliga matagofie. I le tele o faleʻoloa, turisi o le a fafagaina i taimi uma ma mea lelei na saunia e tagata poto faapitoa Eleni, ma faʻaopoopoina uaina i le lotoifale uaina.

Taimi paganoa

Mo tagata tafafao toʻaga, e iai lava faʻafiafiaga saʻo. E i ai malae taʻalo ua matua saunia lelei: pasiketipolo, volipolo, soka. E i ai vasega tapolo.

A uma ona aau i le sami mafanafana ma tioata, e matua manaia lava le savali i le taulaga. O auala uma, ala savali ma paka ua i ai faʻailoga ma faʻailoga, o lea e faigata ai ona leiloa.

Faʻafiafiaga

I le faaiuga o Me, o le nuu o Hanioti, Halkidiki, e faia faafiafiaga musika masani. O le tele o taimi, o lenei aso malolo e amata ia Me 21, peitaʻi o aso e ono suia ona o suiga o le tau. Afai o le a e alu i se faʻafiafiaga faʻapena, ona fautuaina e saili uma faʻamatalaga muamua. I le faaiuga o le taumafanafana, o le tausaga faʻaletausaga folklore tausamiga faia iinei. Artistic kulupu mai Eleni ma isi Metitirani atunuʻu o mai e faʻafiafia. O le fiafia ua ova, o lea e tatau ai ona e asia le tausamiga a itiiti mai tasi.

Faʻatau

E taʻutaʻua le itu i matu o Eleni i ana faatauga ofoofogia. E faitau afe faleoloa e omai ii, aua ole tele o oloa ile faleoloa e le totogia lafoga. Tau mo le tele o oloa e matua maualalo ifo nai lo Rusia, Amerika poʻo Europa. E tele tagata tafafao maimoa mai e ofoina asiasiga i Eleni i Halkidiki, lea e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia ma le manuia aso malolo o le matafaga ma faʻatauga. O se tasi o nei ofa o le lauiloa fulufulu malaga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau i Hanioti

Chanioti i Halkidiki ei ai le tau Metitirani. E toetoe lava a leai se timu i le vaitau o le taumafanafana - i le averesi, na o le 2 aso timuga e maitauina i le 3 masina. O ao e mafai ona vaaia i nisi taimi i le lagi.

O le sili ona vevela masina o Iulai ma Aukuso. I lenei taimi, o le vevela i le ao tausia i le lata i +30 ° C, i le afiafi o le thermometer pa'ū na o 4-5 ° C. O le sami vai mafanafana e oʻo atu i le + 26 ... + 27 ° C - faʻamafanafana e oʻo lava i tamaʻi tafaoga.

Oe mafai ona aau i Hanioti mai le afa lona lua o Me e oʻo i le ogatotonu o Oketopa. O le vevela o le vai i le masina mulimuli o le tautotogo ua oʻo atu i + 20 ° C. O le taimi sili ona lelei mo femalagaaiga o Setema - o le vevela vevela ua maeʻa maeʻa, ma o le sami e tumau pea le mafanafana.

O tau malulu i le nuʻu o Hanioti (Halkidiki) e agamalu, o le ea e teuina i totonu ole +9 .. + 13 ° C.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Vaega 9 - Fausia Ae Le Uiga Manumalo (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com