Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona faʻaleleia atili ai le faʻalogo - folk remedies, gymnastics, faʻamalositino

Pin
Send
Share
Send

E faigata ona le malie o le faʻalogo o se uiga taua moni. I le taimi e tasi, e le faʻalogo tagata ia te ia. O i latou na feagai ma le faʻafitauli ua malamalama i le taua o le iloa faʻafefea ona faʻaleleia atili le faʻalogo i le fale.

Ole toʻatele o tagata e feagai ma faʻafitauli tau faʻalogo. E maitauina o nei faʻafitauli e aliaʻe e le gata i tagata matutua, ae faʻapea foi i tagata talavou e oʻo lava i tamaiti. I nisi tulaga, aso nei vailaʻau sau i le tagata laveaʻi laveaʻi, ma o nisi taimi e sili ona agavaa fomaʻi faʻavaivai i luma o na faʻafitauli.

Faʻafefea ona faʻaleleia atili lau faʻalogo i le fale

E tele mafuaʻaga mo faʻafitauli tau faʻalogo, faʻapea foʻi ma le soʻona mamafa. Ona o le taugata tele o vailaʻau faʻaleaganuʻu, e fiafia ai tagata i auala e faʻaleleia atili ai la latou faʻalogo i le fale. Lenei mafai ona faia pe a fai e te malamalama pe aisea ua paʻu ai le lagona malamalama o le lalolagi.

Mafuaʻaga autu:

  1. faaaoga sese o fualaau faasaina;
  2. nofo umi i potu pisapisao;
  3. faʻafitauli;
  4. tiga le ulu;
  5. suiga e faatatau ile tausaga;
  6. faamai fananau mai

E mafai lava ona faʻaleleia le faʻalogo e aunoa ma le aʻafia o fomaʻi faʻapitoa, e aunoa ma le tuʻua o lou fale.

Ae e te leʻi faʻaaogaina ni fofo a tagata, ia mautinoa ia faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi!

Propolis

O le sili ona lauiloa metotia aofia ai le faʻaaogaina o le propolis.

  1. Tufa le limasefulu kalama o le propolis i totonu o le grater ma sasaʻa 100 ml o le 'ava malosi.
  2. Tuʻu le paluga faʻaiʻu i se nofoaga pogisa malulu ma tuʻu mo le 14 aso. Lulu i nisi taimi.
  3. A maeʻa le aso faʻamuta, faʻamama le paluga ma faʻaopopo i ai le 4 taimi sili atu suauʻu fualaʻau.

Ua sauni le vailaʻau. E totoe lava e fufui se polo cotton i le tincture ma tuʻu lemu i totonu o le taliga taliga mo le iva itula. Ona sui lea o le togafiti. O le ala o togafitiga o le afa masina.

Suauʻu Camphor

O le auala lona lua e aofia ai le faʻaaogaina o le tolu mataua o camphor suauʻu ma le tasi pulupulu o kalaka.

  1. Oloina se pulupulu o le kalaka se ia mushy ma tuʻufaʻatasia ma le suauʻu.
  2. Tuʻu le faʻaputuga tele i kasa ma faʻaofi i totonu o le taliga.
  3. Tuʻu le taga kaliki i le taliga seʻia aliaʻe sina lagona mu.

Toe fai le faiga i aso uma a o le i moe le moe se ia maua le lagona ua sili atu.

Susu ma aniani

  1. E tatau ona fai pata mai le susu o le fale. Faʻaaoga sina tamai masini, fufui le suauʻu i taliga. O le ala o togafitiga e 30 aso.
  2. Grate se auala oniani, ma oomi le sua mai le palapala valavala.
  3. Tanu le sua onion i taliga ile taeao ma le afiafi mo le masina e tasi. A maeʻa ona taofi mo ni nai masina, toe fai le kosi.

Vitio fesoasoani

E le mafai ona ou mautinoa o le lisi o metotia o le faʻaleleia atili o le faʻalogo e fesoasoani, talu ai e tofu tagata ma faʻafitauli.

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻalogo i le matua

Tatou talanoa e uiga i le leiloa faʻalogo. I le tele o tulaga, o le faʻafitauli e tupu i tagata matutua. Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻalogo i le matua? Soʻo se tagata matua lava e fesili le fesili. Mafaufau i tu ma aga masani, gymnastics, diet ma mea lilo o vailaʻau Saina.

Togafitiga Propolis

O se metotia mo le faʻaleleia atili o le faʻalogo ma propolis faʻaavanoaina mo le sauniuniga o se faʻapitoa emuliona ma vailaʻau meatotino. Ina ia faia lenei mea, faʻavaivaia se 40-tikeri propolis tincture ma faʻaopopo sina laʻau olive i ai. Lulu le paluga aʻo leʻi faʻaaogaina.

Talosaga:

  1. Fai ni polo poʻo ni faʻamago mai se tamaʻi fua.
  2. Faʻamama polo i le tincture ma oomi le sili atu suavai i tweezers.
  3. Faʻaofi i totonu taliga o le tagata maʻi mo le 36 itula. O tamaʻi Tampon e tuʻuina i totonu o taliga ma le faʻaeteete ina ia le afaina le eardrum.

O taualumaga e tatau ona faia i aso lua uma. O le umi atoa o le vasega e le sili atu i le 12 aso. I lenei taimi, o le a faʻaleleia atili le faʻalogo. I se faʻaopopoga, o lenei metotia faʻaleleia atili ai gaioiga, lagona ma e oʻo foʻi i mea e manatua.

O le togafitiga o le Propolis o le a faʻaalia ai se mea sili ona lelei pe a fai e te faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi agavaʻa aʻo leʻi faia le taualumaga. O le togafitia o oe lava mo le le lava o le faʻalogo e ono afaina ai lou soifua maloloina.

Faʻamalositino faʻapitoa o le a faʻaleleia atili ai le aʻafiaga o togafitiga faʻasolitulafono.

Gymnastics

  1. Ala i luga i le taeao, tuu ou lima i ou taliga ma olo malosi. O gaioiga faʻataamilo e fautuaina ina ia faia i le uati.
  2. Toso ou alofilima i lou ulu ma vave toso i tua. Toe fai le faʻamalositino mo le 20 taimi.
  3. Faʻaofi lou tamailima i totonu o le taliga ma tapuni le taliga tafe. Ona toso faʻamalosi lea i tua. Toe fai le gaioiga faʻasefulu.

Vitio mai ia Dr. Popov

O le faʻamalositino e gatete ai le faʻalogo, e faʻamalosia ai le tafe o le toto. Naʻo aso taʻitasi e faʻaleleia ai lau faʻalogo. Afai e te manaʻo moni e foʻia se faʻafitauli, faʻamolemole ia onosaʻi.

Meaʻai

  1. Tuʻu ese meaʻai o loʻo i ai le masima. O loʻo matou talanoa e uiga i meaai tuu apa, sinapi, mayonnaise, sauerkraut, soy sau, piko ma piko.
  2. Faʻaaoga le sili atu i le lua kalama o le masima i le aso. Nai lo o sosi, faʻaaoga mea manogi ma sua o le tipolo e faʻalauteleina ai le tofo o soʻo se meaai.
  3. Ia 'ai tele meaʻai e aofia ai gaʻo manu. Talia le kola, koko, sukalati ma le kofe.
  4. Ma musu foi e inu 'ava malosi e pei o le cognac, vodka, liqueur.
  5. Tuʻuina i le tino le vitamini B6. E maua i meaʻai okeni, fualaʻau mamago, 'aʻano maniti, mea e gaosi mai susu, tipolo ma moli.

Vailaau Saina

O vailaʻau Saina e tele lona silafia ile faʻalelei atili ole faʻalogo. O le auala sili ona aoga e foʻia ai le faʻafitauli o le faʻaosofia o manatu o le acupuncture.

  1. Tapuni ou taliga i ou alofilima ma popo tua o lou ulu i ou tamailima.
  2. Toso ou alofilima i ou taliga ma faʻamatuʻu malie.
  3. O le vaega mulimuli o togafitiga o le fofō. Faʻaofi ou tamaʻilima i ou taliga ma faʻasolosolo gaioiga i itu uma e lua.

O le faʻamalositino e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻalogo ma puipuia ai faʻafitauli i taliga.

Faʻafefea ona faʻaleleia atili le faʻalogo a lau tama

Faʻalogologo leiloa o se faʻafitauli e popole ai le tele o tagata, ma tamaiti, paga lea, e leai se tuusaunoa. Ma afai e fai lava sina faigofie i tamaiti aʻoga, e eseese mea ma pepe fou.

A taumafai e fesoasoani i fanau, e faʻamalosia matua e saili faʻamatalaga i auala e faʻaleleia atili ai le faʻalogo a le la tama. Ma e saʻo lea, aua naʻo gaioiga tatau e faʻateleina ai avanoa o se toe faʻaleleia atoatoa.

Faʻafefea ona siaki pe faʻalogo se tamaititi? A ulu se tasi i totonu o le potu, amata loa ona coo le tamaititi, ma faʻatinoina ni leo eseese. Ina ia siaki pe o lelei le pepe i le faʻalogo, naʻo le tu i ona tua peʻa pisi o ia i se mea ma patipati ou lima leotele. Afai e lelei mea uma, o le a mautinoa lava ona faʻateʻia o ia i le faʻafuaseʻi o le leo.

Afai e leʻi tali le tamaititi i gaioiga, e foliga mai o le faʻaletonu o le faʻalogo. E le mafai ona alu le taimi i soo se tulaga. Mafaufau pe o le a le mafuaʻaga o le soliga.

  1. Matuitui, aafia i siama, vave o le tino, fiva faiʻai, faafitauli o tagata faigaluega ma faaletonu fanau mai.
  2. I nisi tulaga, o faʻafitauli e le tumau. E mafua mai i le mumu o le taliga ogatotonu poʻo le faʻaputuga o gaʻo.
  3. O le taliga i totonu e mafai ona faʻaleagaina e manuʻa, se siama, poʻo se tumo.

Afai ua faʻamaonia le leiloa faʻalogo, o le a le mea e fai?

  1. Muamua lava, faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi. O le a ia suʻesuʻeina le tama.
  2. Afai e tatau ai, faʻafesoʻotaʻi le otolaryngologist. O le a ia faia se suʻesuʻega loloto ma faia faaiuga mulimuli.
  3. O le vave iloa e taua tele. Afai o le faʻalogo leiloa ua tuua le togafitia, o le a maua e le tamaititi faʻafitauli i le gagana atinaʻe ma le aʻoaʻoina.
  4. E masani lava, faʻaleleia le leo malamalama e sau i lalo i le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa fesoasoani.

Suʻega ole faʻafofoga

Ae le i faia se gaioiga, ia mautinoa o loʻo i ai le tamaititi i se faʻafitauli. I tulaga o tamaiti, e taua tele le sulu i le fesoasoani a fomai, talu ai o se mea sese e le taliaina iinei.

Faʻafefea ona faʻaleleia atili le faʻalogo ma tagata fofo

E eseese lava mafuaʻaga o le faʻafitauli o le faʻalogo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o taliga taliga e fesoasoani i le faʻatupuina o le uili peʻa peʻa galu leo ​​e le mafai ona pasi faʻalavelave. Ole mafuaʻaga masani lea ole faaletonu ole faʻalogo. Ina ia aveʻesea, oe o le a manaʻomia le fesoasoani a se fomaʻi, talu ai o le aveʻeseina o le sulfur plug i le fale o nisi taimi e pei lava o faʻafitauli e pei o le mauaina o le mamafa.

Toetoe lava o tagata uma faʻalogo leaga i le matua. E pei ona faʻaalia i fuainumera, tagata uma lona lua i luga o le 60 o feagai ma se faʻafitauli faapena. Le mea e fai - tausaga. Folk remedies o le a fesoasoani e foʻia le faʻafitauli.

  1. Anise fatu fesoasoani faʻalelei faʻalogo. Tipi fatu anise i le efuefu. Liligi se sipuni o anise paula i totonu o le 0.5 lita fagu ma faʻaopopo 120 ml o le rosehip suauʻu. Toaga le fualaau i le pusaaisa mo le tolu vaiaso, lulu i aso uma e lua. A maeʻa le taimi, faʻaaoga le sui sooupu, totoina ni mataua se lua i taliga taʻitasi ae e te leʻi moe.
  2. O ni faʻafitauli i taliga e mafai ona faʻaleleia i le 'aʻai o le kuata o le tipolo ma le paʻu i aso uma. Inu se sipuni o le suauʻu olive ma le tipolo.
  3. Meli ma le aloe o ni sili fofo lelei tagata. Lolo lau aloe ma, faʻafefiloi ma le meli, 'ai 2 fasi ile aso.
  4. Folk remedies faia mai propolis fesoasoani faʻamalolo eseese maʻi, ma faʻalogo leiloa e leai se tuusaunoa. Ina ia saunia le tincture, olo le 50 kalama o le propolis ma sasaʻa 120 milliliters o vodka. I totonu o se nofoaga mafanafana, tui le vailaʻau mo le lua vaiaso. A maeʻa lena, faʻamama le tincture ma palu ma le sunflower oil i le fua faatatau o le 1 i le 4. Faʻaoga ma cotton cotton, faʻasusu le tincture ma tuʻu i totonu o taliga.
  5. Liligi le tasi vaega vai ma lua vaega vineka vine i totonu o se tamai ulo. Faafefiloi mea uma ma vevela. O le fofo o le a fesoasoani aveʻesea o ulu ma tinnitus.
  6. Liligi le afa lita o le vai i totonu o se tamai ulo, faʻaopopo le 60 kalama araisa ma tuʻua le po. I le taeao, sui le vai ma faʻapuna, aveʻese le ata ma faʻaopopo tolu fualaʻau kalapu. Inu le supa e aunoa ma se masima i se tulaga vevela.
  7. Tipi ni nai lala o le viburnum ma palu faatasi ma le meli. Afifi le paluga faʻatupu i le fua ma tuʻu i taliga i le po. E faʻaleleia lau faʻalogo ile 15 aso.

Lenei ua e iloa auala e faʻaleleia atili ai faʻalogo ma tagata fofo.

Ae e te leʻi amataina gaioiga gaioiga, ia mautinoa ia faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Faʻafefea ona faʻaleleia atili lou taliga mo musika

Fai mai nisi tagata e leai ni o latou taliga mo musika. E leai se mea faapena. O le mea moni e le o se natura masani, o lea e mafai ai ona faʻaleleia i soʻo se tausaga.

Taliga mo musika - le agavaʻa e vaʻaia ma toe gaosia fatuga musika. Afai e sese le pese a se tagata pe le mafai foʻi ona poto i le taina o mea fai musika, e le o lona uiga e leai se taliga mo musika. Faatasi ai ma sina galuega, oe mafai foi ona avea ma se DJ.

E tofu tagata uma ma taliga mo musika. Ma o ia, pei o se isi lava agavaʻa, e atiaʻe ma aʻoaʻoina.

O le galuega o le faʻalogo e faʻaititia i le taulotoina o faʻatinoina musika, pe a maeʻa ona faʻaeeina ia i latou se semantic avega. I nisi upu, o le i ai o le faʻalogo o le aoga faʻaoga o le malamalama faʻaaoga manatua.

Tele taimi, o le leai o se taliga mo musika faʻailoa mai ai o se tagata e leai sona poto i le matata o musika musika. E mafai ona e aʻoaʻo pese i le fale i soʻo se tausaga.

O le faʻaleleia auala e paʻu i lalo i le faʻaleleia atili o le tele o ituaiga o faʻalogo. O le a liliu atu e faʻaleleia atili musika malamalamaaga, faʻalogo i le faʻatulagaina o fati ma pepese matagofie, atiaʻe se totonu, malie ma faʻalogologo taliga.

  1. Faʻalogoina lagona - o se lagona o le tempo ma le pao o se fatuga. Atinaʻe e faʻafaigofieina i le faitauina o solo i musika, siva ma pesepesega i masani faigofie fati.
  2. O le faʻalogo leo e faʻaalia ai le malamalama ma malamalamaaga ile faʻatulagaina ole fati. I nisi upu, a tatau i se tagata ona mafai ona faʻavasega ma ia nofouta i gaioiga musika.
  3. Totonu faʻalogo o le mafai ona vaai faalemafaufau fati i le mafaufau ma toe gaosia e faʻaaoga ai manatua.

O vasega a Solfeggio e fesoasoani e faʻatupuina se lagona i totonu ma faʻalogologo lelei. I le taimi e tasi, e le mafai e se tasi ona faia e aunoa ma le fesoasoani a se faiaoga musika. E saunia e Solfeggio le usuina o pese, fua, paʻaga, malologa, fati ma saofaga i le taulotoina o leo o fati, fuafuaina vavaega ma tusitusiga tusitusi.

O lea ua e iloa faʻaleleia le taliga mo musika. A faʻapea e te le gafatia vasega ma se faiaʻoga faʻapitoa, o upega tafailagi faʻapitoa ma polokalama komipiuta o le a fesoasoani e faʻaleleia atili ai lau vaai musika. O le a le mafai ona ausia se iʻuga i ni nai aso, o lea faʻamolemole onosaʻi ma tumau.

I luga o lena tusi, ua maeʻa ona avea aʻu. I le iuga, o le a ou faʻaopopo atu afai e i ai ni ou faʻafitauli i le faʻalogo, leai se mea e faʻatuai ai le faʻaiuga. O le tuai i togafitiga e mafai ona taitai atu ai i le atoatoa leiloa taliga. O lona iʻuga, e le mafai ona e fesoʻotaʻi atoatoa ma tagata, e iai foʻi le lagona tuʻulafoaʻi mai fafo atu o le lalolagi. E sili atu le faigata i tagata e logonoa ona saili se galuega lelei.

Tusa lava pe i ai ni ou faʻafitauli, aua le faʻavaivai. Talosia ia manuia tele lou soifua maloloina. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: This 3-Year-Old Gymnast Is Flipping Awesome (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com