Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se viliina sikulini sikulima, aʻafiaga, ma se perforator

Pin
Send
Share
Send

O le mea faigaluega autu a le aufaifaatoʻaga i taimi uma o le suo. Faʻatasi ai ma mea faigaluega a le aiga, o le tumutumu o le taʻitaʻiga e ana le puʻupuʻu. Tatou talanoa e uiga i le auala sili e filifili ai se vili mo le fale.

I le faʻaaogaina o se vili, e mafai ona e viliina pu, fai paluga, faʻapipiʻi nati. O lenei mea faigaluega e taua mo le lipeaina. I taimi ua tuanaʻi, o toleniga lima na faʻaaogaina lautele. Ona i ai lea o masini masini mai le mains poʻo le pati. E faigofie le galue ma se mea faigaluega, e puʻe, mama ma feaveaʻi. O le saoasaoa ma le lelei e maualuga atu nai lo le taimi e faʻaaogaina ai le tusi lesona filifiliga.

Motugaafa puupuu

O loʻo tumu le maketi ile suʻega. A e ulufale i se faleoloa faʻapitoa, taufetuli ou mata i luga o fata o loʻo i ai le tele o ituaiga o mea faigaluega mai totonu o le atunuʻu ma fafo gaosi.

Filifili luga o gaioiga mo le vaifofo o loʻo e faʻatau ai le mea faigaluega. O se taugofie faʻataʻitaʻiga e lava e tautau ai se ata faʻavaʻa poʻo se faʻataʻieina i luga o le puipui.

  1. Faatonutonu saosaoa... Manaʻomia E le o uma aiga faʻataʻitaʻiga ei ai se elemene. Faʻataʻitaʻiga o gaosiga i fafo atu o loʻo iai se tulafono faʻatulafono
  2. Faʻamau i luga o faʻatele... Afai e le o iai, efuefu o le a ulufale i le fale, lea o le a matua afaina ai le faʻagaioiga o le afi, o le bearings ono malepe. O le seevae o se mautinoa o le tumau.
  3. Punch gaioigama... O le hama drill faia pu e oʻo lava i le sili atu le lelei pa sima.
  4. Malosiaga faʻamalulu tino... Puipuia mea faigaluega mai le soona vevela, faʻaumiumi le tautua ola.
  5. Galuega faʻaopoopo... Faatonutonu saosaoa, fuli, keyless chuck, puncher.
  6. Ergonomics, mamanu, mamafa... O le uʻu e tatau ona ofi faʻalelei i le lima, ma o ki faʻatonutonu e tatau ona maua i se tulaga faigofie e mafai ai.
  7. Nozzles... Ua tuʻuina i latou i totonu o le katuni ma faʻataʻitaʻi eseese galuega. O le "mea palu" e faʻagaeʻe le vali pe paʻu, "siʻi" faʻamalosi faovilivili ma faovilivili.

I le mulimuli ai i faʻatonuga, oe o le a faʻatau se lelei ma le faʻatuatuaina mea faigaluega ma eseese pepa faʻapipiʻi, o le a avea ma au fesoasoani. Tamaʻitaʻi pele, afai e leai ni au toleniga a ou tamaloloa, tuʻuina atu mo le Tausaga Fou.

I mea o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona filifili se vili mo lou fale, o a ituaiga o meafaigaluega viliina o loʻo i ai, ma o fea e aoga ai le faʻatauina.

Vasega masani

O le masani vasega viliina meafaigaluega vasega alu i lalo i le tala faʻasolopito. O le oloa ua taʻua o le drill-screwdriver - na te viliina pu ma faʻamau faʻamau.

  1. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se malosi faʻatonutonu o loʻo faʻaogaina e faʻagaoioia ai le ratchet.
  2. O filifiliga maualuluga e mafai ona suia ai le saoasaoa o le taaviliga, fuafua i le tosoina o le malosiaga. O le tau i le tele o mataupu e le sili atu i le $ 65.
  3. E feteʻenaʻi ma vaega ua lisiina atu, ou te le fautuaina le faʻatauina. O le faia o se pu i se sima pa ma se mea faigaluega e matua tele faʻafitauli.

Viliina Hammer

O le hammer drill o loʻo iai se chuck e mafai ona ofi ai ni vili. O le ata e aofia ai le faʻasologa e faʻaoso ai le vili.

  1. Faiga ki O le muamua auala e masani, o le lona lua o le teʻi.
  2. E amata le tau ile $ 90.
  3. O se aʻafiaga aʻoaʻoga o le uiga faʻaauro i le va o le faovilivili ma le samala vili. A faʻapea e te feagai ma le sima sili ona lelei, faʻatau se maʻaʻiliʻili papa.

Faʻamau

O le hama drill o se lapoʻa, malosi ma sili atu viliina.

  1. I se faʻaopopoga i lona mamafa lelei, o le hammer drill e tele lona tau. O le faʻatau e $ 120 le tau. O faʻataʻitaʻiga lelei e amata ile $ 200.
  2. O se tomai faapitoa hammer drill o le a suia ai foi le jackhammer. Talitonu ia te aʻu, o le a e talisapaia pe a tatau ona e faʻaaogaina uaea pe aveese ufiufi pa tuai.
  3. I le faʻataʻitaʻiga o le faʻafitauli, o le eccentric e nafa ma le agai i luma o le pulufana. O le hammer drill ei ai le eletise compressor.

A filifilia, aua le taʻitaʻia e le tau, ae o galuega e tatau ona fofo. Oe le tatau ona sefe i le faʻatauina o se mea faigaluega, a leai o le a mulimuli ane e tatau ona sili atu totogi mo toe lipea.

Filifilia o se ave taʻavale

Drill screwdriver o se mea faigaluega masani lea e lautele faʻaaogaina i le fausiaina ma le olaga i aso uma.

Ae e te leʻi faʻatau, faʻamatala galuega na e te faʻamoemoe e faʻaaogaina ai. O faʻavae ma filifiliga filifilia faʻamoemoeina i galuega.

  1. Malosiaga maa... O le parakalafa e fuafuaina le malosiʻaga. O le maualuga o le voltage, o le tele o le tele o le maa. O se masini 12-volt e talafeagai mo feau i le fale. A leai, ave le 36 volt faʻataʻitaʻiga.
  2. Faasolosolo taimi... O le faʻagaioiga auala e faʻamoemoe i le parameter. Faʻatupu lemu faʻaputuga pu tele, maualuga saosaoa auala e talafeagai mo tamai pu.
  3. Torque... O le parakalafa fuafua le teteʻe ia faʻatoʻilaloina.
  4. Pulufana... O se katuni e tasi lona lima e talafeagai mo le fale. Mo sili atu laʻau faʻapitoa talosaga, ave se oloa ma lua faʻalua.
  5. Faʻasaʻoina lima... Fa' seti le torque, puipuia le fesoasoani mai le vave faʻaletonu.

Vitio fesoasoani

Maa toe faʻaleleia

  1. Li-ion... Taugata Malosiaga tele, malamalama mama, leai se totogi manatua, maualalo lava lafoaʻi.
  2. Nickel uamea hydride... Faʻalelei siʻosiʻomaga. Lafoaia vave.
  3. Nickel-cadmium.O le taugofie. Latou te galulue masani i tau maualalo. Faʻateʻaina o se tele galu e le leaga.
  4. Charger... O se charger tuai e faʻatupeina le maa i le 4 itula. Filifiliga filifiliga mafai ona faia i le itula.

Filifilia o aʻoaʻoga lelei o aʻafiaga

O le autu faʻaaliga o le samala drill o le faʻavae o le faʻagaioiga. I se faʻaopopoga i feʻaveaʻiga, o le masini e faʻatino ai aʻafiaga faʻaliliuga. E eli e le masini ni pu i mea faigata.

Mana ituaiga

Faagaioia e mains poʻo maa.

  1. O le viliina eletise e mama ma malosi.
  2. O le viliina samala e leai se uaea faʻatagaina oe e galue i nofoaga faigata ona oʻo i ai. Aveesea atoa le gridlock.

E te iloa loa le mafuaʻaga o lau paoa, taulaʻi i le malosiaga. O le sili atu le malosi o le viliina, o le maualuga o le tau. A e faʻamoemoe e faʻaaoga mo mea fai a le fale, faʻatau le 800 watt faʻataʻitaʻi.

  1. Roteri saosaoa pulea O le fetuʻunaʻiga e faia e ala i le oomiina o le faʻaoso i le eseesega o le malosi. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le ki.
  2. Ua maeʻa aʻoaʻoina aʻoaʻoga aoga i se masini e suʻe ai le saoasaoa o le saoasaoa. O le saoasaoa faʻamoemoe i luga o le viliina lapoa ma le ituaiga o mea.
  3. Faʻafoʻi Faʻafetai i lenei masini, e mafai ona faʻavili le drill i itu uma e lua. O le tua o le a fesoasoani aveʻese le drill pe a mau i le puipui.

Aua le faʻataua ni aʻoaʻoga sili ona taugata. E oʻo lava i mea e sili ona faʻatuatuaina e malepe i taimi.

Fautuaina o vitio

Faʻafefea ona filifili se viliina ma le hammer drill

O le hammer drill o se lapisi viliina faʻatulagaina ma le percussion auala e faʻatupuina ai se aʻafiaga i luga o le electro-pneumatic poʻo electromagnetic mataupu faʻavae. O le mea faigaluega o loʻo taulaʻi atu i galuega faʻaleagaina ma mea faigata - maa, piliki ma sima.

O gaioiga e pei o se eletise eletise. Tele o tagata faʻatau e sese ona mafaufau e leai se eseesega i le va oi latou.

  1. Malosiaga. O le maualuga, o le mafiafia o le puipui e mafai ona tuia. O le taimi faʻagaioiga o le tuʻi e aunoa ma le faʻalavelave e faʻamoemoe ile malosiaga.
  2. Faʻagaioiga o le faʻagaioiga. Nofofua faiga, lua auala, tolu auala.
  3. Faʻagaioiga e tasi-auala. Taulaʻi i viliina pu i mea vaivai. I lenei faiga, o le hammer drill galue pei o se masani drill.
  4. Faʻalua auala galue - hameli viliina.
  5. Tolu-faiga faʻagaioiga. Faʻaavanoaina ma viliina ma aʻafiaga nutimomoia. O le hammer drill galue i luga o le faʻavae o le jackhammer.
  6. Saosaoa feauauaʻii. O le parameter fuafua le numera o gaioiga faia e le viliina. O se saoasaoa maualuga e talafeagai mo le viliina o se tamai pu, o se laʻititi mo se tele tele.
  7. Aafiaga malosi. O le faʻailoga e faʻalagolago lava i le malosi o le perforator. Afai o le a e faʻaaogaina le mea faifaaili i le fale, 3 joule ua lava lea.
  8. O le mamafa. O le faʻailoga fuafuaina le taimi o le galuega ma le mea faigaluega. Misasa faʻalagolago lava i le paoa.

Afai e le mafai ona e faia se filifiliga, ou te fautua atu e faʻatau se perforator feololo le tele. O le a fesoasoani i le fofoina o ni galuega eseese, mai le viliina i le faʻatafunaga.

O le lisi o faʻavae autu filifilia o loʻo faʻaalia i le tele o taimi e faʻaaoga ai ma le aofaʻi o galuega. Mo se fale faigaluega, o se mea faigaluega masani e atoatoa. E le manaʻomia se toleniga faʻapolofesa i le fale.

Afai o loʻo e galue i le fausiaina, faʻatau naʻo se mea faigaluega faʻapolofesa. E umi se taimi, e seasea malepe ma fesoasoani e faʻatino galuega tele.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet V Neck Tank. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com