Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O laʻei teuteuga sili ona faigofie mo fafine, tamaiti ma talavou

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le fesoasoani o laulu, fafine faia le ata muamua ma fou. Taʻitasi fashionista mafai ona filifilia se lauluulu e fetaui ma ona uiga. O le mea taua o le iloa sili sili ona teuteuina laulu ma pe faʻafefea ona filifili le saʻo ulu mo se fafine, tamaloa, tamaititi ma talavou

O le a ou vaʻai atu i lauulu laʻei o teuga fafine ma talavou ma teuga o latou laulu, e mafai ona e filifilia se mea e fetaui ma oe

  • Lauulu pupuu. Lautele, talafeagai mo fafine o soʻo se tausaga. Fulufulu sulu lelei lauulu, lauulu pupuu laulu ma manoa ma aufana, ituaiga eseese o Bob ma Kare o loʻo fai ma masani.
  • Feololo feololo ma uumi. O se lauluulu tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi fafine mo le feololo o lauulu ma bangs o loʻo i ai i taimi masani. Faʻaputuga fulufulu lauulu Laʻasaga ma Kare ma se shaggy aafiaga. I le tumutumuga o le lauiloa, o le itu faʻamavae faʻatasi ai ma le lauulu faʻasolosolo i tua.
  • Siʻusiʻu maualalo. O lenei lauluulu, e mafai e fafine uma ona faia tutoʻatasi, o i le faiga. Faʻamau ma le maualalo ofi, teuteuina i fasi pepa poʻo laces, e manatu talafeagai. O lenei laulu e le talafeagai lelei mo le taumalulu, talu ai e le lelei le ofuina o se pulou.
  • Utupoto. Le maualalo ile talafeagai ile siʻusiʻu. O lenei lauulu foliga foliga matagofie ma lavelave.
  • Pigtails. Maea le lima silisili. O le ata o se teineitiiti o lona ulu ua teuteuina i faʻaʻuluga o le aʻoga e foliga mama ma aulelei.

O le a ou ufiufi uma vasega o laulu ma lauluulu auiliiliiliili. Aua le tuua le 'upega tafaʻilagi ma faitau pea le tala. Le tele o faʻamatalaga malie e faʻatalia i luma.

O a laʻei laʻei i faiga mo fafine

Tino tamaloloa fafine o se meaola e saili e suia i latou lava. E le saʻo lea. O se fafine e tumau i le alofa. I tulaga o foliga vaaia, o taimi uma suiga e talia ma le fiafia iinei, ma o nisi taimi e mataʻutia ai.

O se lelei lauluulu suia ai se fafine ma faʻatagaina o ia e avea ma teuteu. Ua lava e fai ai se sitaili fou, tipi bangs i se tulimanu pe faʻasaʻo lou lauulu. Creative bangs ofaina avanoa sili i tuutuuga o le suia o foliga vaaia, aemaise pe a oʻo mai i se puʻupuʻu lauulu e faʻaigoaina o Pixie.

Pixie haircut e manatu o se lavea. E ui lava i le laʻititi o laulu o le uumi, o le umi o le bang e maua ai tele avanoa. E mafai ona tousled, susu, selu i tua pe tafatafa.

Ou te tuʻuina atu ia te outou maitau atu laʻei teuga o laei fafine.

  1. Pulou Faʻaavanoa faifai pea. E i ai le masani asymmetric.
  2. Kare. Masani O le laulu e fesoasoani e fausiaina le ata o se fafine faʻaipoipo poʻo se teineitiiti vamp. A faʻapea e umi naua bangs, ma ua masaesae pito i ona pito, o le fafine foliga foliga avea manaia.
  3. Itulau Na latou o mai i aso la ua leva. E manatu lautele. O ituaiga foliga e fai lona lua. Lenei lauluulu o le a fetaui ma soʻo se tagata teuteu foliga.
  4. Kaseti umi. Talu ai, o lenei lauulu na na faʻaaogaina i le feololo umi lauulu. I le 2015, na ia ulufale i le "mamao mamao".

O le laulu e tatau ona fetaui lelei mo oe. E naʻo le pau lea o le auala e fausia ai se ata matagofie, faʻalelei ma sologa lelei.

Lauulu mananaia o aliʻi

O sitaili a tamaloloa e faʻateʻaina le conservatism i lavalava, seevae, mea faʻaaoga ma teuga o lauulu. I le taimi muamua, sa lauiloa le lauulu ulu o le ami. E ui lava i le saua, e leʻi taofia lona fesoʻotaʻiga. Lenei vaelua mods vavaeina o latou lauulu i lenei auala. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e le mafai ona nana le le atoatoa o foliga ovalasi poʻo le fausaga o le ulu.

Na filifili le penisina e faʻamalie aliʻi ma laulu ma lauulu laʻititi filifiliga.

  • O tamaloa gaioi e pei o pupuʻu ulu e faigofie ona tausi. I le maualuga o lauulu laulu laʻitiiti Hedgehog, lea o le lauulu umi e le sili atu i le 1 centimita. O se lauluulu e fesoasoani e pupuni ai le le laugatasia o le ulupoʻo ma faʻasaʻo foliga o foliga.
  • Lenei vaitau, lauluulu laulu, na fiafia i ai i le 40 o le XX senituri, ua toe foi i faiga: fusuaga ma fusuaga. Soʻo se lauulu lauulu faʻaopopo faʻaopopo le lototele i le ata.
  • Mo tagata faigaluega ofisa fausiaina se matata, ou te fautuaina le mataituina o le lauulu laulu i le Preppy sitaili. I vaega o le ulu ma vaega i luma ole ulu, o manoa faʻaloloa, ona selu i tua. E tua pupuu le tua o le ulu ma malumalu.
  • O le lauulu lauulu a Kanata ua toe foi i ona foliga. O bangs uumi e manatu o ia o se mea taua. O le bangs o le faʻavae o le ata. Ou te fautuaina oe e selu i le tasi itu pe faataatia lemu.
  • O le lauluulu feololo-umi o se filifiliga mo se tagata lautele lautele, talu ai ona vaʻaia vaʻaia foliga, foliga faʻaaloalo ma matagofie. O le faʻaigoaina o foliga o se mea e teuteuina, faʻatasi ai ma le aʻafiaga o le "lauulu palapala". Faʻamataʻu le ata.
  • Mo tamaloloa foafoa, alu-tauʻau ulu alu. Ina ia faia se lauulu, otioti se bob ma le seevae i tua i tua. Styling ma le aʻafiaga o "disheveled lauulu" e manatu autu.
  • Ua fautuaina e le au Stylist ia tama talavou e fai o latou uluulu ma malumalu ua tafi. Latou foliga ese, fuafua i le umi o lauulu i luma ma tua o le ulu. O lauulu puʻupuʻu e faʻaalia ai le foliga taʻaloga, aʻo le umi o lauulu e faia ai se foliga fiafia.

Lenei, faafouina ou foliga, oe mafai ona faigofie ma faigofie filifili se chic laulu poʻo se lauluulu.

O a laʻei laʻei i faiga i tamaiti

Ua oʻo mai le vaitau fou, o lona uiga o loʻo mafaufau matua i le auala e tipi ai a latou fanau. O le lisi o laulu mananaia ua toe faʻatumuina i filifiliga fou.

E eseese lauulu o tamaiti ma tagata matutua aua e maaleale lauulu o tamaiti. O aso uma foliga faigata e aofia ai le faʻaaogaina o uʻamea, lauulu masini faamago, lauulu ma oloa faʻapitoa e le taliaina. E ofo atu e le Stylist ni laulu mananaia o tamaiti, e mafai ona teu e aunoa ma le tele o le taimi.

E leʻo tamaiti uma e naunau e asiasi i se tagata laulu, o matua o latou e amataina. Tina ma tama filifilia foi se lauluulu. O le nofoa o le tagata laulu faʻatasi ma le uso o le tama a le isi tagata ma seleulu i ona lima ua mafua ai le fefe i tamaiti. Latou te le fiafia i ai pe a paʻi ese tagata ese io latou lauulu. Ae o le lalelei e manaʻomia ai le ositaulaga. O le mea taua o le fausiaina o se teuga foliga masani.

Lauulu lauulu ulu mo tama

  1. Pulou E talafeagai mo tama e le mananaʻo e o i le teu ulu. Vaʻaia sili i lauulu o soʻo se uumi, aemaise lava pe a fai e curly pe frizzy.
  2. Lalo o le fritz. O le Fritz-style haircut o le a talisapaia e tama laiti e fiafia i le umi o lauulu. Lenei lauluulu o se fesuiaʻiga o le tamaloa bob. Ina ia faia, o le lauulu e tuua umi i le pito i luga, ma faapuupuuina i tua o le ulu ma malumalu.
  3. Malaetaalo O se vaifofo sili ona faʻaonapo nei. Talu ai o le laulu e aofia ai manoa umi o lauulu i le eria o le pale, e fautuaina e ofuina mo tama ma oval foliga. Chubby fashionistas o le a le ofi.
  4. Faʻatulagaina ma le itu vaeluaina. Faʻatupu lelei le tamaititi ma le faʻasao.
  5. Peretania. Tapunia le laupapa laupapa. Faʻaavanoa se puʻupuʻu lauulu, tuʻufaʻatasia ma se faʻa umi faʻaputuga faia e se apefai.
  6. Masani Ua fautuaina e le au atamamai le aua le amanaʻiaina o beaver, apefai, lua sikuea poʻo se fulufulu ulu. O filifiliga uma e valoʻia e taʻutaʻua i tama.

Laulu mananaia mo teine

Sei o tatou talanoa e uiga i laʻei o laulu mo talavou taʻaalo foliga. O loʻo talavou pea le matua o tausaga, peitaʻi i le manaʻoga o pepe e leai se mea e faʻatauvaʻa ai i fafine matutua. O le a laʻu tala e fai atu, o le natura lea o le fafine, e ui lava i le laʻititi.

  • Lotoa... Le lauulu sili ona lelei mo se tamaʻi foliga. E le faʻaavanoaina mo faʻapitoa teuteuga, ma le lauulu e taoto faʻatasi ma usitaʻi.
  • Cascade. Fetaui lelei mo feololo lauulu.
  • Apefai. Fausia se matagofie matagofie ma e talafeagai mo teine ​​ma manifinifi ma manifinifi lauulu.
  • Manoa saʻo. I le maualuga o laei, aulelei aitia e le aofia ai tele taumafaiga mo lauulu teuteuina. O lenei lauulu e lelei uma ma faigofie.
  • Feanu Le tali sili ona lelei e aoina matagofie ai lou lauulu. Le manumalo-manumalo mo le laʻititi mulimuli faiga.

Faʻalelei foliga talavou

Teine laulu e manaʻomia le lava-taimi talafeagai ma mafanafana, pe o lauulu o le a avea ma faʻalavelave i le taimi o faʻafiafiaga poʻo galuega. O le laulu e tatau ona fetaui ma le matua, manaʻoga ma manaʻoga o le talavou. Mafaufau i le lauulu lauulu ma le fausaga pe a filifilia se lauulu. Naʻo lenei lava auala e faʻamamafaina ai e le lauluulu foliga o foliga ma nana ai mea sese.

Teine laulu mo tama

O le a le fautuaga mo alii? O a lauulu e ave i ai le fiafia? Lauulu lauulu faʻalogo faʻapitoa i aliʻi talavou laulu.

  1. Hedgehog. O se masani tauleʻaleʻa lauluulu. E le manaʻomia ni taumafaiga tetele mo le faʻataʻitaʻiga ma isi tausiga.
  2. Iroquois. O le lautele lautele o lauulu i le ogatotonu o le ulu ma puʻupuʻu faʻamago malumalu e le talafeagai mo talavou uma. O le laulu e maua ai e le aunoa le faiga ma le tausiga faʻapitoa.
  3. Pi. Lautele, talafeagai mo alii talavou uma tusa lava pe o le a le ituaiga foliga.
  4. Kare. O se mea e fiafia iai tama e sefulufa tausaga le matua. E fautuaina e fai lauulu lauulu, mafiafia ma saʻo. Mafai ona faia i se cascade ma faʻatasi lamolemole. I le tulaga o le faigofie ona alu, e leai ni tauva.

O taimi na puʻupuʻu lauulu talavou i le maualuga o faiga ua maeʻa. Lauulu ma lauulu uumi e talafeagai i aso nei. Latou te foliga aulelei, manaia, fausiaina se sauā ma faigata foliga.

Teine fulufulu lauulu mo teine

Teine i o latou talavou e sili atu faigata i luga o latou laulu nai lo tama. Latou te mananaʻo e faʻamamafaina lo latou mamalu ma tu ese mai le motu o tagata.

  • Lauiloa o "vanilla" hairstyle, lea e fausia i luga o le faʻavae o Cascade poʻo Bob haircuts. O lenei lauulu lauulu tele-tulaga faia foliga foliga manaia ma le lauulu voluminous.
  • O le ulu ulu o Bob o loʻo i le pito i luga o le lauiloa. O se talavou fashionista mafai ona mauaina se mea i totonu o avanoa avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga: o se Bob-bob laulu oti e talafeagai mo le feololo umi lauulu.
  • O le bob o loʻo i ai i taimi masani, aemaise pe a fai o le lauluulu e pei o Cleopatra - o pito o le lauulu e tutusa, ma o le bangs e saʻo.
  • O teineiti talavou o loʻo fai ma sui le aganuʻu Emo ua fautuaina ina ia uaʻi atu i lauulu Punk ma Thresh. O loʻo faʻaalia i latou i le masalosalo ma le mea faʻapipiʻi.
  • Le Pixie haircut tuʻufaʻatasia puʻupuʻu pulu ma 5cm lauulu. Soʻo se tagata e anaina foliga foliga lelei o le a faʻamamafaina le tagata fouvale.
  • O teine ​​e fiafia i le "mamafa musika" ua fautuaina e ofuina laʻei laulu. Ina ia fausiaina, na o le tousle lauulu uumi.

O se laulu matagofie laulelei faʻatasi ma laʻei mananaia ma ofu mananaia e faʻamalieina ai foliga, faʻamamafaina le mamalu, faʻaalia ai totonu totonu. Teine e tilotilo pea i le faʻata mo faʻaletonu o latou foliga mai, o le tele lava e popole latou lauulu. O le mea lea, o le laulu e tatau ona aoga ma aua le faʻavaivaia i le aso atoa.

Manuia le toe faʻafouina o ou foliga, laulu matagofie, ma ou foliga aulelei. Seia leisi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Faamanuia e Liae Fanau a Lamana ma Lemuelu. 2 Nifae 4:5-9 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com