Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese, lelei ma le le lelei o gaugau pepe moega

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona e faʻateleina le avanoa i totonu o se tamaʻi fale mautotogi ma le fesoasoani o meafale filifilia saʻo. Tamaiti potu faapitoa manaʻomia avanoa. E tatau ona aofia ai naʻo meaafale talafeagai, masini ma leai se isi mea. O se mea e masani ai e momoe ai se vaega tele, ae afai e suia e se moega pepe gaugau, ona i ai lea o le a avanoa mo meataʻalo, aʻoga, ma fafo taʻaloga mo le tamaititi. O se aoga, faʻaonapo nei oloa mo tamaiti laiti e tele ona lelei.

O le a

O le moega gaugau o se moega atoa-moe, pe a potopoto, o i se tulaga tu saʻo. O meaafale e faʻalagolago i taimi uma, ma o le mea lea e faʻaaoga ai e le au gaosi mea sili ona lelei ma faʻatuatuaina mo lona gaosiga. O le faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o se faʻavae e faia i le maualuga-malosi palasitika laupepa faʻamalosia faʻatumu. O puipui itu e faia i laupapa maualuga tulaga lelei. O le maʻaʻa ma le malosi o fesoʻotaʻiga e faʻamautinoaina e faʻamau faʻamau e faia i le sila.

O le moega e faʻatuina luga faʻaaogaina faʻapitoa auala. E tolu ituaiga o faʻamau faʻaogaina faʻaoga:

  1. Luga kesi poʻo se faʻateia Umi-umi, filemu gaioiga, sologa lelei, leai se popole suia le tulaga o le moega. O le gaioiga e tupu ona o le kesi oomi i luga o le piston ma seti i le gaioiga. O le tau o le lifi e maualuga atu nai lo le tutusa tautotogo, ae o le fata ola, faigofie o le faʻaaogaina faʻamaonia le tau. I ona po nei meaafale, push-button control ua faʻapipiʻiina e faʻasolo le fausaga i totonu o le pusa ma tua.
  2. Faʻamau O le fesuiaʻiga ua fuafuaina mo le fafagaina o moega i le tusi lesona. O se faʻatuatuaina, ae faigata i le tino, e le mafai e tagata uma ona faia. E leai ni mea e faʻateʻia ai ma puna, e faʻapea ona faʻamutaina i latches. Ona o le matuia o le suiga i le tulaga, o le moega, i le avea ai o se tulafono, tumau ai i se disassembled faalava tulaga mo se taimi umi.
  3. Tautotogo poloka. Faʻapipiʻiina ia mea faigaluega manaʻomia fuafua le mamafa ma le tele o le moega. E manaʻomia se fetuunaiga o le vevesi o le tautotogo. O le tau e le maualuga, o le tautua ola e umi, i lalo o faʻatekinolosi tulaga.

O se moega laupapa e faʻapipiʻi i le faʻavae o le fausaga. O se siosiomaga faauo, faʻatuatuaina, ae taugata mea. E mafai ona faia mai laupapa laminated chipboard. O le atigipusa e fai ma sui o le mea na aveʻese ai le moega siʻi luga. O le fausaga e maumautututu faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i le foloa ma puipui, saogalemu o le faʻaaogaina i le lautele e faʻamoemoe i lona mautu.

Nylon fusipaʻu e faʻaaogaina e faʻamau ai i luga le faʻataʻoto ma le ie moe. O loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae o le fausaga, faʻatulagaina i uʻamea faʻamama, ma saogalemu le teuina o mea moe. A oʻo le moega i se tulaga faʻataʻamilomilo, o fusipau e tatalaina ma e le mafua ai le faʻalavelave. Ina ia faʻaleleia le mea fua leai se meaafale pe a malolo, lagolago vae e faʻaaogaina, ia i se tulaga faʻatulagaina lafi i totonu o se pusa, niche poʻo le kapeneta.

A o aoina taʻitasi elemeni o se gaugauina tamaiti moega, o le a mulimuli ane ituaiga o faʻamau o le a faʻaaogaina:

  • mātau ma togafiti - ipu uʻamea e faʻasaʻo ai le nofoa;
  • tulimanu - faʻamau le faʻavaʻa vaega i le tulimanu o 90 tikeri;
  • fusi masani - fesoʻotaʻi fasi meaafale;
  • faovilivili - faʻaaoga e faʻapipiʻi ai se fusi, au poʻo se mea teuteu oloa;
  • faovilivili, faovilivili e faʻapipiʻiina e le tagata ia lava - o loʻo togafitia i se vailaʻau e puipuia ai le pala ma faʻamauina vaega o meaafale;
  • fao - faʻaaoga mo mea e teu ai ie, faʻamau le puipui i tua o le kapeneta e faia i le fiberboard.

O le soifuaga tautua o le oloa faʻalagolago faʻatatau i mea o gaosiga ma vaega o masini. E tusa ai ma manaʻoga o GOSTs, o le tusi saisai e 18 masina mai le aso o le faʻatau. O le ola tautua e fuafua ile 5-10 tausaga.

O le tau e setiina e le gaosi meaafale faʻamoemoeina i le tau o le raw mea. O le maketi ofoina uma paketi faʻataʻitaʻiga ma taugata. O le tau e faʻateleina i le faʻaaogaina o laʻau masani ma auala e siʻi umi ai.

I le faʻaaogaina o gaugau moega, e mafai ona e tutoʻatasi fausia se mea e moe ai ma se gaugau auala, pe a e faʻaaogaina mea faʻatuatuaina e mafai ona tatalia avega faifai pea. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le fuafuaina le nofoaga o le fausaga: tūsaʻo pe faʻataʻoto. A maeʻa lena, e tatau ona e faʻatumuina ata galue o gaugau moega i ou lava lima pe suʻe ni filifiliga saunia i luga o le Initaneti, fai se lisi o mea.

Moega gaugau eo mai ma faamalu (masani ai faʻataʻitaʻiga ma slats) ma aunoa ma latou. I le tulaga mulimuli, oe tatau ona filifilia se siosiomaga faʻalelei oloa ma le mafiafia o le sili atu nai lo 25 cm, sili atu le maualuga o le tamaititi. O ituaiga nei o loʻo faʻaalia i luga o le maketi:

  • tautotogo;
  • Orthopedic;
  • leai se tautotogo.

E eseese ituaiga ma mea e faʻatumu:

  • ma le popo popo - lagolago tulaga;
  • ma natural latex - anti-allergenic, taugata tele;
  • ma le polyurethane foam - o se faʻatusatusaga o paketi o le latex.

O mea e faʻaaoga i le gaosia o le moega e le tatau ona afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi.

Luga kasa

Faʻamau

Tautotogo poloka

Lamela

Ua utaina le tautotogo

PPU

Ma le popo

Faamalu leai se tautotogo

Latex

Lelei ma le lelei

Ina ia filifili pe faʻatau pe okaina se moega gaugau mo tamaiti, oe manaʻomia le malamalama i ona lelei ma le lelei. Meafale o lenei ituaiga e sili lelei:

  • faʻasaʻolotoina avanoa faaopoopo i le potu o tamaiti;
  • le mafai e faʻamama atoatoa le fale;
  • multifunctionality (moega i le itu i tua e masani ona faʻaauupegaina ma fata mo le teuina o mea);
  • lautele lautele o tau;
  • leai se manaʻomia e aveʻese ie moega ona o le i ai o fusipaʻu faʻamau;
  • tisaini po nei O le moega o se vaega o meaafale na fausia i totonu ma, faʻafetai i le sitaili filifilia saʻo, mafai ona avea o se pupula pupula poʻo se le vaʻaia le faʻaauau o lavalava;
  • le faʻaaogaina o mea siosiomaga faʻauo mo mea gaosi;
  • avanoa o oe lava filifilia o se faamalu.

O le lelei o le faʻaaogaina o se moega gaugau o le faʻalauteleina o avanoa, faigofie o le faʻamamaina, ma aʻoaʻoina se talavou e oka.

O mea le lelei aofia ai:

  1. Tau maualuga - o tekonolosi fou ma atinaʻe e le taugofie.
  2. Faʻafitauli ma le filifilia o meaafale - o le moega e tatau ona ofi totonu i totonu o le potu.
  3. Faʻatauaina - taugofie vaega mafai ona taofi le faʻataunuʻuina o latou gaioiga, lea o le a mafua ai ona faʻaalia e oe lava ia le fausaga. O le le lava o auala e manaʻomia ai le toe sui ma isi tau.
  4. Laʻititi faʻatau o le avega ma le malosi.

Faʻapipiʻi e faʻatinoina e na o polofesa ma naʻo pe a iai ni sima poʻo puipui piliki pe a maeʻa sauniuniga muamua. I isi tulaga, e le fautuaina le faʻagaioiga. E le gata i lea, o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga e le mafai ona toe faʻaleleia. Afai e te manaʻo e faia uma galuega oe lava, luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina i taimi uma faʻamatalaga pe faʻafefea ona fai se moega gaugau ma tautau ia oe lava.

Eseese

E i ai le tele o gaugau pepe moe e filifili mai ai. Tali fofo, mea masani, faʻaonapo nei tisaini mafai ona faʻamalieina soʻo se manatu. O ituaiga autu o:

  1. Moega gaugau o tamaiti. Tuʻu ile puipui ma gaugau ile itu umi. O le ata ua fuafuaina mo le tasi nofoa. Mo sea moega, o le maualuga o le faʻalo e le taua. E tele avanoa i le pito i luga o le kapeneta (pusa mo le fausiaina) mo fata ma meataʻalo, tusi ma tamaʻi aitema.
  2. O le faʻatutu nofoa o tamaiti moe o se faʻataʻitaʻiga masani. Faʻapipiʻi e mafai i potu maualuga, fausiaina potu puipui poʻo ni pule lelei. O le lautele o le moega o 45 cm, o lea pe a potopoto o se tamaoaiga filifiliga i tulaga o avanoa. O le siʻitia tūsaʻo fausaga mafai ona i ai o configurations eseese: nofofua, tasi-ma-le-afa ma faʻalua.
  3. Transformer O se oloa e liua i ituaiga eseese o meaafale. O le sili ona taatele o le faalava module ma se laulau. O le potu malolo gaugau i le ana o le kapeneta, ae tuʻu i luga o le laulau ma fata. I le afiafi, o fesuiaʻiga mo tamaiti e mafai ona faigofie ona feliuaʻi, fausiaina o se nofoaga lelei e momoe ai. Filifiliga 3 i le 1, pe a manaʻomia e le ana, e mafai ona i ai ma se moega, sofa ma lavalava.
  4. Faʻamoe moega mo tamaiti e toʻalua. E i ai se faʻataʻoto faʻatulaga faʻatulagaina o nofoa. O lenei mamanu aveina atoa le faʻaleleia pa mai le fola i le faʻalo, ma le avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina mo se ie lino.
  5. Moega-laulau. Meafale Multifunctional e sili atu ona talafeagai mo tamaiti aʻoga. O le mea e momoe ai ua liua i se tusitusiga poʻo se komepiuta laulau. O le mamanu e saogalemu e faaaoga. Faʻamoemoe i le ituaiga, o le laulau pito i luga faʻasolosolo i fafo, tulaʻi pe nofo luga o le moega.

O le tele o ituaiga sitaili ma faʻamoemoe o le a ofi faʻatulagaina le gaugau moega i totonu o le potu.

Faalava

Vertical

Faʻapega

Ma le laulau

Ma se pusa pusa

Mamanu lauiloa

O le faʻailoga, o le faʻafoliga o le masini faʻamatalaina e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le mamanu o le potu, e fetaui ma le mamanu o loʻo avanoa i totonu o le potu. Meaafale mo se potu o tamaiti ma se moega gaugau mafai ona vave ma faigofie nana i le ao. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga:

  • niche i le puipui;
  • ofu teu ofu (i lenei tulaga, o se moega gaugau a tamaiti mo le lua ave uma lona avanoa);
  • o se pulelaa luga o le foloa, lea e nana le nofoaga moe ma muamua fofoina le mataupu o le tulaga zoning o le potu;
  • pusa toso.

O le loloto o le pule mo le teuina o moega e tusa ma le 45 cm, ae o le lapoʻa e faʻalagolago i mea faʻataʻoto o nofoaga moe, e fetaui ma le matua o le tamaititi. Nuances o filifiliga:

  1. Mo pepe e oʻo atu i le 3 tausaga le matutua, o faʻataʻitaʻiga e filifilia ma le tele 119 x 64 cm.
  2. E oʻo atu i le 5 tausaga - 141 x 71 cm, 160 x 70 cm.
  3. Tamaiti aʻoga 7-13 tausaga le matutua - 70 x 180 cm poʻo le 91 x 201 cm.
  4. Talavou - 180 x 90 cm, 190 x 90 cm.

O le maualuga o le kapeneta mo se tulimanu gaugau moega o le a tutusa ma lona umi, faalava - i lona lautele, ma le isi itu. O le tele o le puluma e tatau ona fai si lapoʻa nai lo le nofoaga. A faʻatauina se oloa i totonu o se faleʻoloa, oe tatau ona filifilia ia mafaufau i le teuteuga ua i ai i totonu o le potu.

Fai-oe-oe gaugau moega e le faigofie. Sili atu e valaaulia se matai. Afai o le mamanu ua faia e okaina, o le a atamamai o le a ofoina atu lelei filifiliga filifiliga.

Criterias o filifiliga

A faʻatauina se gaugau oloa i se faleʻoloa, oe manaʻomia le uai atu i lona siosiomaga saogalemu, faʻatuatuaina ma teuteuina. O le tamaititi o le a avea tuusaʻo tagata faʻaoga lenei mea, ma lona soifua maloloina o le sili faʻamuamua pe a filifilia. O tuʻutuʻuga e faʻalogo i ai o loʻo faʻaalia i le laulau.

FaailoiloManaʻoga, fautuaga
Mea e faʻaaoga, suiga auala, faʻamauTatau ona faia i le sila
O le auala e nafa ma le suia o le tulaga o le moegaFaʻalelei, e aunoa ma le maitauina jerks ma taua taumafaiga. Mafai ona faʻaaogaina e le pepe
Faiga loka pe a gaugauTatau ona i ai se faʻamaoniga o le oloa e le tatalaina faʻavaea pe a gaugau.
Faʻatautau fusi mo le uuina o faʻamalu ma ie moegaE manaʻomia le lava faʻaʻaʻa ma uumi
Fausiaina meaFautuaina laupapa mautu
Laupapa laupapaMautinoa o mea masani e faʻafetauiina le tumamā ma le siʻosiʻomaga taliaina
Faamaeʻaina teuteuinaLe faʻaleagaina, e leai ni maosiosia, chips poʻo taʻetaʻe luga

A e peti i luga o se tasi gaosi oloa, oe tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa le iloiloga e uiga i ai. O le lagona mai fafo e le masani ona fetaui ma tekonolosi ma siʻosiʻomaga manaʻoga. Ia mautinoa e siaki mo se tusi faʻamaonia uiga lelei.

O meaafale a tamaiti ma se moega gaugau ua fuafuaina e faʻataunuʻuina ai le gaioiga o le faʻateleina o le avanoa o le potu. Faʻapea foi, pe a faʻaaogaina, o mataupu o le mafanafana malologa, toaga faʻaalu taimi e le tamaititi e lelei foia. Fuafua fofo faʻatagaina oe e fealofani faʻaopoopoina totonu o le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: OUTE PIPII MAU PEA IA OE by: Tamate Brothers - Dr. Rome Production new song 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com