Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e nofo ai mo turisi i Barcelona - o se aotelega o nofoaga

Pin
Send
Share
Send

Barcelona o le laumua o Catalonia ma o le sili ona asiasi i le taulaga i Sepania, o loʻo tu i luga o le matafaga o le Metitirani Sami. E aofia ai itumalo e 10 ma le aofaʻi o tagata e ova atu ma le 1.6 miliona tagata. O vaega uma o Barcelona e faʻapitoa. O nisi e taʻutaʻua i latou o latou fale faʻasolopito ma o auala savali a tagata savali, ae o isi o le a e maua ai fale talimalo talavou ma matafaga, i le lona tolu o le a e feiloaʻi ai ma tagata o loʻo galue i galuega.

O le taulaga e taʻutaʻua i turisi ona o ona eseʻesega o fausaga, tele o fale mataaga ma le latalata o le sami. Sili atu i le 18 miliona tagata asiasi mai fafo e omai iinei i tausaga uma e vaʻai ma o latou mata fale taʻutaʻua na fuafuaina e Antoni Gaudí, e savali i le tele o le Ciutadella Park ma vaʻai i le Sagrada Familia malumalu o loʻo fausiaina. I totonu o la matou tusitusiga o le a e mauaina ai se lisi o itumalo o Barcelona e sili ona lelei mo turisi.

Ae mo mea e nonofo ai, o le tau mo le potu i le faletalimalo e 3 * e mafai ona fesuiaʻi mai le $ 40 i le $ 500, faʻamoemoe i le vaega ma le latalata i mea matagofie. A 5 * faletalimalo o le a tau 130-560 tala i le aso.

Kuata Gothic

O le Gothic Quarter o le sili ona matagofie o le taulaga o Barcelona, ​​lea na faʻasaoina ai fale muamua o le 14-15 seneturi. Laiti vaapiapi o auala, malumalu i le faiga a le Gothic ma le tele o fale tuai - e faʻatatau lava ile kuata Gothic.

Tele turisi fautuaina e nofo iinei - ofoofogia siosiomaga ma sili lelei nofoaga. E taua foi le matauina o atinae tetele o femalagaiga, o numera o fugalaʻau felanulanuaʻi ma faletalimalo mafanafana fale.

O mea leaga e faʻapea: e leai ni metro nofoaga i le Old Town (oe manaʻomia le savali 15 minute i le latalata ane), tau maualuga, leai ni faleoloa masani latalata ane, motu o tagata tafafao maimoa.

Manatu autu:

  1. Falesa.
  2. Kuata faa-Iutaia.
  3. Aai o le Aai o Barcelona.
  4. Ekalesia a Santa Maria del pi.
Saili se faletalimalo i le eria

Tiʻetiʻe solofanua

O le Raval o se tasi o itumalo autu o Barcelona, ​​tumu i mataaga ma e itiiti ifo ma le 10 minute 'savali mai le sami.

Sa masani ona avea ma se matua le tagolima eria, lauiloa o se nofoaga mo teine ​​o le faigofie amio mama ma fualaau faasaina. I le aluga o taimi, ua suia mea uma, ae o le tele o le atunuʻu e le o fautuaina le o atu iinei i le po - o lenei ua toʻatele tagata malaga mai Aferika ma Asia o loʻo nonofo iinei.

Ae mo le pito i tua o le eria, o loʻo i ai tau maualalo lava, o le tele numera o faleoloa lona lua ma faleʻoloa tuai, lea e le mafai ona mauaina sili atu i isi itu o Barcelona. E i ai ni nai faletalimalo, ae o se aofaʻi o le lotoifale tagata nofo totogi latou fale mautotogi i turisi. E 5-10 minute le umi e savali ai i le nofoaga lata ane o le metro.

Mea sili ona manaia:

  1. Faletusi o Contemporary Art.
  2. Maota o Guell.
  3. Maketi o San Antoni.
Filifili mea e nonofo ai i Raval

Sant Pere

O Sant Pere o se vaega o auala vaiti vaapiapi, e siʻomia e pa maualuluga i le ogatotonu o le pa. E tuaoi i luga o nofoaga sili ona lauiloa turisi o le taulaga - Barcelonaoneta, Eixample ma le Gothic Quarter. O le auala savali savali autu o Via Laietana, e fesoʻotaʻi Sant Pere ma le uafu.

E masani ona tele turisi i lenei itu o Barcelona, ​​aua o fale taua o talafaasolopito na faʻasaoina iinei ma e tele cafe, faleʻaiga, faleoloa ma faletalimalo. Tau e maualuga atu averesi. Ua fautuaina le au malaga femalagaaʻi e vaʻai i maketi i totonu o le atunuʻu - e le mafaamatalaina le siosiomaga o loʻo pule iinei.

Ae mo mea le lelei, e tele naua turisi, o le leai o ni felauaiga masani (ona o fale tuai) ma le tele o pickpockets.

Manatu taua:

  1. Le maketi tuai o Bourne.
  2. Maota o le seneturi lona 18 i le faiga Gothic o Lonja de Mati
  3. Nofoaga Farani.
  4. Lotu Gothic o le XIV seneturi Santa Maria del Mati
  5. Maketi Fou Santa Caterina.

Barcelonaonetta

Barcelonaonetta o se tasi o turisi eria o Barcelona, ​​lea e tele taimi e sili atu turisi nai lo tagata o le nuʻu. O le mafuaʻaga e faigofie - o le sami e lata ane ma o le tele o faʻasolopito fale e i totonu o savali mamao.

E tele numera o faleaiga ma faleʻaiga e fautuaina ai e turisi le faʻataʻitaʻia o ni iʻa fou. E leai foi ni faʻafitauli i le olaga i le po - e faʻatele o pa ma fale kalapu e sosolo i le talafatai.

Ae mo mea le lelei, e masani ona pisapisao ma tumutumu iinei, e fai lava si taugata ma e faigata ona tusi se potu faletalimalo pe a fai e le atoa le lua vaiaso o totoe ae leʻi amataina le faigamalaga. E le gata i lea, o le itumalo o Barcelonaonetta e faigata tele ona maua faleoloa ma fale mataaga.

Mataʻaga lauiloa:

  1. Koneteina
  2. Falemataaga o Talafaʻasolopito o Catalonia.
Filifili mea e nonofo ai i le eria o Barcelonaonetta

Faʻataʻitaʻiga

O le Eixample o se tasi foʻi o itu o Barcelona e sili ai le nofo. O se tasi lea o nofoaga sili ona mafanafana i tulaga o fuafuaga ma atinaʻe tetele. O le ogatotonu lea o Barcelona, ​​ae e le pisa e pei o luga o le matafaga ma e mafai ona e mauaina i taimi uma se faletalimalo manaia. Tau e maualuga atu averesi.

O le mea e malie ai, o le eria e vaevaeina tuʻutuʻuga i Old Eixample, New Eixample, Sant Antoni ma Fort Pius (tele Saina nonofo iinei). O le Rambla ma le Boulevard Gràcia, o auala autu mo turisi o le taulaga, na lauiloa ai lenei itu.

Tele turisi fai mai e sili atu le nofo iinei, talu ai o vaʻaiga uma i totonu o le savali savali, ma le lotoifale tusiata (tele fale o le 19 ma le 20 seneturi) e sili ona fiafia i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo lenei itu o le aʻai e mafai ona e vaʻai ai i fale na fausia e Antoni Gaudi.

Afai o lau sini o le suʻesuʻeina o nofoaga sili ona matagofie ma manaia o Barcelona, ​​ona sili atu lea ona lelei le nofo i se fale mautotogi pe totogi se faletalimalo i lenei itu o le taulaga.

O nofoaga sili ona manaia:

  1. Fale ma vao tuitui.
  2. Maota o Catalan Musika.
  3. Casa Batlló.
  4. Fale o Mila
  5. Maota o Amalie.
  6. Maota o Kalepo.


Sants-Montjuic

Sants-Montjuïc o le pito sili ona tele o le taulaga, o loʻo tu i le itu i saute (o le nofoaga tonu o lenei eria o Barcelona e mafai ona vaʻaia luga o le faʻafanua). E aofia ai foʻi le taulaga, nofoaga o Sants ma le tele o nuʻu o loʻo avea ma vaega o le taulaga. E le tele ni fale mataaga ma paka i lenei itu o Barcelona, ​​o lea e le mananaʻo tagata uma e nonofo iinei.

O le lelei aofia ai tau maualalo, latalata matafaga, matagofie vaaiga sami ma tele lanumeamata eria. O se mea taua o le mea moni e faigofie mo turisi na omai i Barcelona e oʻo mai i lenei itu - e latalata i le malae vaʻalele, ma o nofoaafi nofoaafi Sants o loʻo tu iinei foi.

Pau lava le lapataiga e tatau ona iloa e turisi o le sili atu le aua le asiasi i nisi auala i le po, aua e mafai ona le saogalemu (e masani lava, e faatatau i le itu i saute ma sisifo o le taulaga).

Nofoaga manaia:

  1. TV Tower Montjuic.
  2. Paka o le Olimipeka.
Vaʻai i nofoaga e nonofo ai i nofoaga

Les Courts

O le Les Corts o se nofoaga maualuga o Barcelona, ​​o loʻo tu ai faleoloa o kamupani taʻutaʻua ma fale o tagata mauoa o loʻo nonofo ai. Faletalimalo filifili lauiloa ma tele numera o faleaiga mafai foi ona maua iinei. O tau e maualuga.

E sefe iinei, ae i le taimi lava e tasi lava lava fiu. Pau lava le nofoaga ono malolo ai o le Elefhant kalapu kalapu, lea e potopoto ai le au maumea mau i afiafi.

E tutusa lava ma faʻailoga. E aoga le vaʻai na o le malae o FC Barcelona - e sili le faia o lenei i le taimi o se tasi o taʻaloga.

Masalo o le itu lea e sili ona fiu ma taugata mo tagata femalagaaʻi, e le o tagata uma e mananaʻo e nonofo ai.

Pedralbes

Pedralbes o le sili ona taugata eria o Barcelona, ​​lea e mafai ai ona feiloaʻi lauiloa faipule ma fetu muamua-fua. Tagata tafafao maimoa e le tatau ona taofi iinei, aua o lenei vaega o le Catalan laumua ua maeʻa fausiaina luga ma taugata fale ma e leai ni mea manaia iinei. Faʻafiafiaga tatau ona aofia ai na o le sili ona taugata kalapu tenisi i Sepania ma se lauiloa kalapu polo, ae o tau e talafeagai.

O le mea moni, o lenei o se sili ona taugata moe nofoaga, lea e mamao ese mai savaliga sopoʻaga ma matagofie aganuu faʻalapotopotoga. E taua foʻi le iloa o fesoʻotaʻiga o felauaiga e le lelei atinaʻe ii - e feoaʻi tagata i taʻavale.

Sarrià-Sant Gervasi

Sarrià Sant Gervasi o le sili ona matagofie eria o Barcelona. Lenei e mafai ona e mauaina ni faʻatauga o sili sili ona manaia ituaiga, faʻapea foʻi ma taʻavale taugata ma feiloaʻi ma tagata sili ona mauoa. E le mafai ona nofo taugofie i lenei itu o Barcelona - e toʻaitiiti lava faletalimalo, ma o latou uma e 4 pe 5 *. Ae e mafai ona 'ai lau' ai - o le mea e laki ai, o loʻo iai le tele o faleʻaiga ma faleʻaiga.

I le faʻaopopo itu, e matua filemu lava ii. Ole vaega lea ole Barcelona e saogalemu pe a mafaia ma e leai ni pisapisao pisapisao. E mafai ona tatou faʻapea o se "nofoaga o le fale" lea e matua mafanafana ai ona iai. Ae leai ni nofoaga faʻasolopito iinei, o lea e seasea omai turisi iinei.

Siaki tau i lenei itu o Barcelona
Gracia

Gracia o Barcelona sili ona foafoaina itumalo. Tele tusiata, musika ma solo e mafai ona maua iinei. Tamaiti aʻoga ma tagata lotoifale fiafia e faʻaalu taimi iinei. E ui lava i le latalata mai o le taulaga taulaga (o se auiliiliga faʻafanua o itumalo o Barcelona i Lusia i lalo), e matua toʻatele turisi.

Afai tatou te talanoa e uiga i mea lelei, lona uiga e taua le matauina o le saogalemu, o se tele numera o aganuu faʻalapotopotoga ma faleʻaiga, le leai o le motu o tagata o turisi. I se faʻaopopoga, fale tau e maualalo ma tele mafai gafatia e nonofo ai iinei.

O le autu ma naʻo drawback o le aofaʻi aupito maualalo o mataaga.

Horta-Guinardot

O Horta Guinardo e le o se nofoaga e sili ona taʻutaʻua i Barcelona, ​​aua e mamao mai i nofoaga lauiloa, ma o le fausaga o le lotoifale e matua uiga ese. O le lelei o lenei afa o le Catalan laumua o le i ai o tolu paka i le taimi e tasi (sili ona tele o Collserola), le toesea o le motu o tagata o turisi ma le fuaina olaga o le lotoifale tagata.

E manaia le toʻatele o le faitau aofaʻi o Horta-Guinardo ua matutua, o le mea lea e laʻititi lava faʻafiafiaga (faʻapitoa i le po). E te le mauaina se numera tele o faleʻaiga ma faleʻaiga ii. Ae o se tasi na o nofoaga e mafai ona e nofo taugofie ai i Barcelona.

O nofoaga sili ona manaia:

  1. Orth's Labyrinth.
  2. Bunker El Carmel.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

San Martí

Afai e te leʻo iloaina poʻo fea le itu o Barcelona e sili ona lelei e nofo ai, vaʻai ia Sant Martí. Tasi lenei o nofoaga sili ona lauiloa e fiafia tagata tafafao e nonofo ai. E faigofie le mafuaʻaga - e tele matafaga lata ane, ma, i le taimi e tasi, tosina atu e mafai ona oʻo i ai vae.

Lenei vaega o Barcelona aofia ai le sili ona tele numera o faletalimalo, o lona tau e matua fesuisuiaʻi. Afai e te vaʻaia muamua fale, oe mafai ona sefe tele.

O leisi faʻaopopoga o le tele o faleʻaiga, faleʻaiga, faʻamau ma kalapu e tatala seʻia oʻo i le leva o le po. E sefe le laufanua, o lea e te le fefe ai e savali i le faʻamalama i le afiafi.

O mea le lelei aofia ai le motu o tagata o turisi (aemaise lava le tele o tagata Lusia failauga) ma sili ona taugata faleʻaiga ma faleoloa i le vaitau mai ia Me ia Setema.

Nofoaga manaia:

  1. Nuu Olimipeka.
  2. Kasino.
Siaki tau i lenei itu o Barcelona
Poblenou

Nofoaga aoga nofo ai i Barcelona aofia ai Poblenou, o se tasi o na itumalo Europa na maua ai se fou lisi o olaga i le amataga o le 21st seneturi. I le taimi ua tuanaʻi, sa o se kuata faʻatau masani, lea sa ulaula ai falegaosimea i le ao ma le po, sa galulue ai falegaosimea ma le selau ma selau o tagata Sipaniolo masani na galulue. Ina ua maeʻa le tapunia o le tele o pisinisi, e leʻi manaʻomia le eria mo sina taimi, ae i le amataga o le 2000, na atiaʻe ai se poloketi, faʻafetai lea na avea ai Poblenou ma se tasi o vaega sili ona fatufatuaʻi ma fatufatuaʻi o le laumua o Catalan.

Tele o le itumalo o le faitau aofai o tagata pueata, atavali, faatonu, tusitala ma isi fatufatu uiga. O le tele o Catalans miti o le nonofo iinei. Mo turisi, o lenei nofoaga e ono manatu ua lelei. Muamua, o fale mautotogi i lenei eria e telē tele. Lona lua, e le mamao e o i le sami. Lona tolu, e le tele naua tagata iinei. O le a faʻamolemole tau.

Afai e te le o iloa le mea e te nofo ai i lenei eria o Barcelona, ​​filifili se avanoa lautele - o le taugofie ma sili ona ea apitaga.

Ae mo nofoaga mananaia, e leai ni fale faʻasolopito iinei, ae i tausaga ua tuanaʻi, ua tatalaina le tele o faleʻaiga ma faleʻaiga, o loʻo iai faleoloa tuai ma faleoloa tuai.

Aoga e asiasi:

  1. Fanuatanu o Poblenou. O lenei o se fanuatanu iloga i Barcelona, ​​lea na faia ai le falelauasiga muamua i le faaiuga o le 18th seneturi. E fiafia tagata tafafao maimoa i lenei nofoaga mo le selau ma selau o faʻatagata e le masani ai ma 'ato gofie.
  2. Parque del Poblenou o se paka faʻapipiʻi e mafai ona e vaʻaia ai le tele o mea e le masani ai.
  3. O le Agbar Tower poʻo le "Cucumber" o se tasi o fale sili ona feteʻenaʻi i le laumua o Catalan, ae ui i lea e tosina mai ai le tele o turisi.
Diagonal-Mar

O Diagonal Mar o se pitonuu sili ona fou i Barcelona na aliali mai i le itu i matu o le laumua o Catalan ina ua maeʻa le 2004 Cultural Forum. I le taimi na i ai falegaosimea ma falegaosimea, ma o lenei o se tasi o sili ona saoasaoa nofoaga o le Catalan laumua, lea mauoa Catalans nonofo ai.

O mea lelei o lenei itu mo turisi e faʻapea: latalata i le sami ma matafaga, atinaʻe lelei atinae tetele, Diagonal Mar Park ma se laititi numera o turisi.

O faʻaletonu e aofia ai le le atoa o nofoaga faʻasolopito ma nai numera o faletalimalo. Ae e tele cafe ma faleoloa o ituaiga lauiloa.

Matou te faʻamoemoe ua e mauaina le tali i le fesili o fea le itu o Barcelona e sili atu mo se turisi e nofo.


Galuega Faatino

I se aotelega, ou te fia faʻamalamalamaina ituaiga e 4 o itumalo i Barcelona:

  1. Autalavou, e mafai ona e maua ai le fiafia seʻia oʻo i le taeao. Nei o Barcelonaonetta, Sant Martí, Sant Pere ma le Gothic Quarter.
  2. Potu o aiga, e mafanafana ma le pisapisao. E aofia ai Horta-Guinardot, Sants-Montjuic, Eixample.
  3. Elite. Diagonal Mar, Sarrià Sant Gervasi, Pedralbes, Les Corts. E leai ni mea faʻafiafiaina ma tele faʻafiafiaga, ae o pitonuʻu nei e sili ona saogalemu i Barcelona.
  4. Nofoaga e nonofo ai tagata fatufatuaʻi. Poblenou, Gracia ma Raval mafai ona tuʻuina i lenei vaega. O le latou faʻaaliga taua e leʻo ni fale faʻasolopito ma fale mataaga, ae le masani ai nofoaga mo faʻafiafiaga.

Itumalo o Barcelona, ​​pei o 'aʻai, e matua' eseʻese le tasi mai le tasi i le latou talaʻaga, aganuʻu ma agaifanua, ae taʻitasi latou e manaia i lana ia lava ala.

O fea le nofoaga sili e nofo ai mo turisi i Barcelona:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Joshua feat. Damon- Fetu o le lagi (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com