Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O faleʻaiga sili ona lelei i Amsterdam: mai meaʻai gourmet i le herring

Pin
Send
Share
Send

O oe o se meaʻai moni meaʻai pe naʻo le fiafia e faʻataʻitaʻi ni meaʻai fou i isi taulaga? Saili faleaiga sili ona lelei i Amsterdam. I le maeʻa ai ona suʻesuʻeina o le numera tele o faʻavae o vasega eseʻese, ua matou faia se filifiliga o sili ona aoga. Fiafia i mea manogi suamalie o meaai moni a Dutch - o loʻo feinu, steak ma sanuisi, salati ma mea suamalie. I le makaina o nei manatu i luga o lau kuka faʻafanua, oe o le a le faʻanoanoa asiasi atu ia latou.

Faleʻaiga gourmet

Tele malaga i Europa na o le talitonuina o le lelei nofoaga, le atoatoa auaunaga, sophisticated totonu ma gastronomic malosiʻaga o nei faleaiga.

De silveren spiegel

O le faleaiga o le Silver Mirror, o loʻo aofia i le Michelin Guide i le 2018, o loʻo tu i totonu o le fale na fausia i le tausaga 1614. O le teuteuga i fafo ma totonu o le fale na faʻasaoina ina ia mafai ona e mauaina atoatoa le siosiomaga o le Dutch Golden Age ma faʻatupuina ma le manatu o lenei nofoaga manatuaina Rembrandt ma Vermeer.

O foliga taua o De Silveren Spiegel o le lalelei, talimalo, aiga siosiomaga, 'ai i le sitaili o seneturi o tu ma aga ma e tusa ai ma le taimi nei vaitau. O le a ofoina atu ia te oe se tamaoaiga filifilia o uaina ma meaai mai le talavou chef Jim van der Hoff. Povi ma iʻa, mussels ma scallops, cheeses, herbs and tender desserts e saunia iinei ma le agaga, ma o ipu taʻitasi e faia i se auala e te manaʻo ai e puʻeina ai o se faʻamanatuga.

O le pati mo le lua ma le tele o suiga o meaʻai i le Silver Mirror o le a tau ai le € 300-400.

  • O le faleʻaiga i Kattengat 4-6, 1012 SZ e matala i aso uma mai le 18.00 i le 22.00 (seʻi vagana le Aso Sa).
  • E toatele tagata o loʻo mananaʻo e asiasi iai, o lea ia siaki le ofisa aloaia De Silveren Spiegel 'upega tafaʻilagi ma teu se laulau.

La Rive

I le sailiga o le faleaiga sili ona lelei i le ogatotonu o Amsterdam, oe le mafai ona le amanaʻia le nofoaga, lea e asia mai lea taimi i lea taimi e tagata o le aiga tupu. La Rive, faʻailogaina fetu e fa Michelin, o se tasi o faʻailoga iloga o le laumua o Netherlands. O loʻo tu i totonu ole lotoa o le Intercontinental Amstel, o le maa mai le tele o nofoaga iloga a le taulaga (ma le Holani Holani), o loʻo mitamita ai totonu o Victorian interiors ma vaʻaiga matagofie ile Amstel River.

La Rive o se uiga faʻafiafia mo tagata fiafia i Europa ma le Metitirani. Ave se nofoa i le hall, luga o le foloa tatala pe i se laulau mo ono ono latalata i le umukuka matala. Mai ii, oe mafai ona matamata Chef Edwin Kuts ma lana 'au galulue ma oloa mai filifilia sapalai. Taumafai Waterlant povi tenderloin, Barbary pato i caramel ma mea manogi, sami bream i sosi, turbot ma pateta poʻo tamai meli i luga o bulgur ma fualaʻau, fufulu i lalo ma lelei uaina. Ma mo meaai suamalie - meaʻai manogi poʻo aisa kulimi.

  • Ole averesi o pili ile La Rive e amata ile 80 ile 300 euro.
  • 'Aiga aoauli poʻo le taumafataga i le polofesa Tulpplein 1, 1018 GX e tatala Aso Lua e oʻo i le Aso Faraile mai le 12.00 i le 14.00 ma mai le 18.30 i le 22.30. Aso Toonaʻi - mai le 18.30 i le 22.30.

Vinkeles

O se faʻataʻitaʻiga masani a se faleʻaiga i Europa, o se faʻataʻitaʻiga o se mafanafana mafanafana o le siosiomaga, lea sa i ai se nofoaga mo pa piliki e lua o le "antique-respiratory", ma mo tamaʻi laulau i lalo o ie malulu papaʻe. Vinkeles o loʻo tu i le ogatotonu o Amsterdam - i le fausiaina o le The Dylan - ma o le nofoaga e 'aʻai ai i se sitaili. E eseʻese le meaʻai, ae e tele lava ona iai meaʻai masani ma le taimi nei a Farani. Chef Dennis Kuipers ofaina lobster ma paʻepaʻe asparagus ma lanumeamata pi, shrimp ma matagofie matagofie, ae o le uluaʻi teuteuina ma le tautua faʻaopoopoina fatufatuga i 'aiga o le afiafi. E le mo le leai se mea na faʻamanuiaina ai Vinkeles i le fetu a Michelin i le 2009.

Tau e maualuga - o le averesi pili mo vasega autu e € 30, meaʻai suamalie mai le € 16. Ae afai e te sau i Amsterdam mo gastronomic lagona, ae le mo taugofie meaai, lona uiga o le faleaiga i luga o Keizersgracht 384 o le mea e te manaʻomia.

E mafai ona e 'ai iinei mai le Aso Lua i le Aso Toʻonaʻi mai le 19:00 i le 22:00.

Faitau foi: O le a le mea e aumai mai Holani o se meaalofa?

Faleʻaiga tau feololo

Galo e tusi se laulau i le De Silveren Spiegel ae e te leʻi sauni e aloese mai le 'ai? E lava nofoaga i Amsterdam e mafai ai ona 'ai meaai suamalie ma taugofie. Nei o faleʻaiga e tolu o le ae alofa i ai.

Zaza's

O se faleʻaiga laʻititi ma 12 laulau na tatalaina i le 2003 i le De Pijp kuata olaola, a aunoa ma lea leai se turisi auala e maeʻa. Ua fausia e le faʻalapotopotoga se siʻosiʻomaga malulu mo i latou e mananaʻo e faʻaalu se taimi i se kamupani mafanafana, taumafaina o meaʻai suamalie ma taugofie. E tausisi lava Zaza i le filosofia "Atoa Atoatoa" ma faʻamalosia oe e te fiafia i le olaga e aunoa ma le matua faʻatauaina.

O le meaʻai a le faleʻaiga ose meaʻai autu o aano o manufasi ma iʻa, meaʻai mama o le sami, sisi o faʻatoʻaga ma meaʻai suamalie faʻapitoa, e aofia ai ma le lemon tart ma fualaʻau fou mo le 8.50 euro. O nei mea uma e mafai ona fufuluina i lalo ma faʻataʻitaʻiga sili ona lelei mai le aoina o Farani, Italia ma Sipaniolo uaina. O le faʻavaomalo lisi suia uma tolu masina, musuia e le Metitirani, ona Asia, ae tumau faigofie, toetoe lava fale. E tofu le tagata asiasi ma le avanoa e lava ai e aunoa ma le faʻaalu tele o tupe (o le averesi siaki e mai le 20 i le 50 €), ma e masani ona faʻafeiloaʻi turisi iinei.

  • Tuatusi a Zaza - Daniel Stalpertstraat 103hs, 1072 XD
  • Tatalaina itula: Aso Gafua i le Aso Lulu - mai le 18:15 i le 22:30, mai le Aso Tofi i le Aso Toʻonaʻi - mai le 18:30 i le 22:30.

PIQNIQ

Le isi faleʻaiga e mafai ai ona e 'ai ai i meaʻai suamalie ma taugofie i Amsterdam, ma i le taimi lava e tasi e malolo ai ma faʻaseʻe i le Initaneti ona o le saolotoga wi-fi network. O se toʻafilemu ma toʻafilemu nofoaga tautua taeao ma aoauli, supo ma salati, meaai suamalie, ti, kofe ma sua. O le pepa asiasi o tamaʻi sanuisi e fiafia uma iai tagata asiasi. E seasea paʻu ii tagata tafafao maimoa mai iinei, ma e fiafia tele tagata tafafao e faaalu se taimi i laulau e fai i laupapa talatala, malolo i le va o feau i aso uma ma oka se pisinisi i le aoauli e le sili atu i le 10 euro.

O le faleʻaiga i Lindengracht 59 hs, 1015 KC e matala i aso uma mai le 09:00 i le 17:30.

Faʻaaliga: O Madame Tussauds o se fonotaga mo tagata lauiloa i Amsterdam.

Gartine

Le mautinoa le mea e 'ai i Amsterdam pe a maeʻa le aso atoa o tafaoga? Taofi i le falemaʻi Farani ma Dutch o loʻo tu i le fogafale muamua o le lona 16 seneturi fale. E ofi atu i le 25 tagata asiasi, ma i le vaitaimi o tau mafanafana e i ai le terrace mo i latou e fia taumamafa i fafo. E sili atu le tusi muamua o se laulau, aua o loʻo sili atu nai lo tagata naunau e faʻataʻitaʻi meaʻai na faia mai i meaola o loʻo totoina i le togalaau a le faleʻaiga e ana. Tamaiti o le a fiafia i ituaiga uma o suamalie ma pastry, ae mo i latou o loʻo sailia se tele o taumafataga, o le aufaigaluega agalelei o le a ofoina atu supo, aano o manu, itu ipu ma salati. O le mea taua o Gartine o Flemish areto, croissants, gingerbread i fale, yoghurt ma kofe, faʻapea foi ma le tele o uaina lisi.

O taumafataga uma e tuʻuina atu i luga o le poselane teuteuina i fugalaʻau fugalaʻau, e ofi faʻalelei i totonu o le "aso anamua" totonu, faia i mafanafana lanu. I sea ituaiga siʻosiʻomaga, tagata asiasi mauaina le manatu latou te le o i le taulaga 'aʻai, ae i se tamaʻi nuʻu.

  • O le faleʻaiga, e tu i Taksteeg 7, 1012 PB, e matala i aso uma mai le 10.00 i le 18.00
  • O le averesi o le tala a Gartine e i le va o le 13 ma le 20 €. Maliega, e le taugata mo Amsterdam.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Nofoaga e mafai ona 'ai ai le suamalie ma taugofie

E talitonu o le laumua o Netherlands, o tau mo faleʻaiga, faleʻaiga ma faleʻaiga e maualuga atu nai lo Paris ma Lonetona. Matou te faʻamaonia o lenei mea o se faʻateleina e ala i le faʻalauiloaina o nisi nofoaga i Amsterdam lea e mafai ai ona 'ai ai taugofie i le 2018.

Rob wigboldus vishandel

Lenei o le nofoaga mo i latou o loʻo suʻesuʻeina se nofoaga i Amsterdam e 'aʻai ai iʻa, figota o le sami ma le fusi i lou gutu ma aneto ma aniani. O le faleʻaiga ma le 30 tausaga le umi, e naʻo le tolu laulau o loʻo taumafai tagata o le atunuʻu ma turisi e ave e le afa - ma e iai mafuaʻaga lelei, talu ai latou te tautuaina ni sanuisi tele iinei ma faʻatupeina le tele o tupe mo latou, e tusa ma le 2-3 Euro. Lua matutua Dutchmen faʻauo ma vave tautua tagata uma ma mafai ona fafaga e tusa lava pe a maeʻa le faleʻaiga tapunia, pe a fai e te fesili lelei.

Rob Wigboldus Vishandel, luga o le Zoutsteeg 6, 1012 LX, e tatala i le Aso Lua e oʻo i le Aso Toʻonaʻi mai le 9:00 i le taeao e oo i le 5:00 i le afiafi.

Hap-Hmm

O le faleʻaiga faʻapitoa i meaʻai Dutch. O le galue talu mai le 1935, na ia mafaia ona manumalo i loto o le toʻatele o tagata faʻatau mai soʻo se itu o le lalolagi, e le gata i le atamai o ana tagata faigaluega, ae o loʻo i ai foʻi ma se lelei sili ona lelei / tau faʻatatau. O se taumafataga manaia saunia ma le tausiga sili ma le alofa tau mai le € 9.50 iinei. Fautuaina e le aunoa le faʻataʻitaʻia o le supo asparagus, ham ma fuamoa ipu, cod fillet ma le sosi, schnitzel, moa moa ma hamburger. O taeao uma lava e pisi ai le aufaigaluega i le Hap-Hmm e faʻatau meaai ma faʻatau ni meaʻai, o lona uiga o mea e fai i le lisi e tutusa ma le vaitau o loʻo iai nei.

  • O le faleʻaiga o loʻo tu i Eerste Helmersstraat 33 | 1054CZ, savali mamao mai Leidseplein.
  • Tatala mai le 17:00 i le 21:15 mai le Aso Gafua i le Aso Faraile.
  • E leai se masalosalo i Hap-Hmm, o lea i nisi taimi e te faʻatali ai mo se laulau maua fua.

Tagata tafafao maitau: Falemataaga e 12 i le laumua o Netherlands e aoga le asia.

Omelegg - Aai Tutotonu

Fesili i tagata nonofo i Amsterdam: o fea e 'ai taugofie ai i lo latou taulaga? Tele o latou o le a tali: Omelegg, aua latou te faia omelet sili ona lelei i le lalolagi. I totonu o le tamaʻi potu o le faleʻaiga o loʻo i ai laulau laupapa i se faiga masani, ma fafo atu o le faʻamalama, o se tulafono, e i ai le laina o tagata e manaʻo e fai le 'aiga o le taeao (e tatau ona e faʻatali 10-20 minute). Lenei o se masani masani i nofoaga e sili ona lelei meaai.

O le lisi a le Omelegg o loʻo ofaina ai fualaʻau fuamoa ma ituaiga uma o aano o manu ma fualaʻau fualaʻau, sisi ma laʻau fualaʻau. E maua e tagata asiasi le avanoa e "aoina ai" a latou meaʻai o le taeao e faʻaaoga ai le tele o mea e fai. O le saoasaoa o sauniuniga ma le tautuaina e mataʻina, ma o tau e le tau - mo le 10-12 € oe mafai ona lava le tele o le limafoai vaega o meaʻai a o inu inu fou kofe. Moni suamalie ma taugofie.

  • O le tuatusi o le faleʻaiga o Nieuwebrugsteeg 24, 1012 AH.
  • Itula faigaluega: i aso o le vaiaso mai le 7:00 i le 16:00, i le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa mai le 8:00 i le 16:00.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Jacketz

O se tamai faleʻaiga pateta e gafatia e tagata uma. O meaʻai iinei e manaia ma vave, suamalie ma le taugofie, faʻamalieina tagata faʻatau ma pateta lapisi lapisi ma isi faʻatumu (aano o moa, moa, fualaʻau), faʻaopoopoga (mai le kulimi oona i le hummus) ma fualaʻau fou, o lea o le nofoaga e talafeagai mo 'aʻai' aʻai ma vegetarians. Latou te ofaina le kofe, ti, sua ma pia e faʻamama i lalo. Faʻatasi, o le tau e 7-12 euro, ma ua avea ai Jacketz e taʻutaʻua tele i tagata Dutch ma tagata asiasi, o lea e aoga ai le tusiina muamua o se laulau.

  • O le tuatusi o le faleaiga o Kinkerstraat 56, 1053 DZ.
  • Mai le Aso Gafua e oʻo i le Aso Tofi ma le Aso Sa, e tatala mai le 12:00 i le 22:00, Aso Faraile ma le Aso Toʻona mai le 12: 00-23: 00.

Filifili se nofoaga e tusa ma mea e te fiafia i ai ma paketi ma alu i se gastronomic malaga. O faleaiga sili ona lelei i Amsterdam o le a fesoasoani ia oe mulimuli ane lagona le agaga o le taulaga ma lagona e pei o se vaega o ia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: My HUSBAND tries DUTCH FOOD for the FIRST TIME (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com