Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Falemataaga Falemataʻaga i Amsterdam: materializing manaʻoga manatu

Pin
Send
Share
Send

O le laumua o Netherlands o se taulaga e le iloa le upu "leai". Tagata tafafao maimoa mai iinei e le gata e tietie uila, faamemelo i le matagofie vaaiga o vaitafe pe fiafia i le manogi o tulip. O se tasi o mafuaʻaga o le asiasiga o le asiasi asiasi sili ona faʻaaliga. Afai o oe foi, o loʻo fia 'aʻai mo malamalamaaga faʻaleaganuʻu, matou te fautuaina le Feusuaʻiga Falemataʻaga i Amsterdam. O se tafaoga mo tagata matutua e tatau ona faʻafiafiaina se tagata i mea malie ma aunoa ma ni mea faigata.

O le a le sili atu i le 500,000 turisi e fia vaʻai i le tausaga?

Afai e te faʻatuatuaina faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le Malumalu o Venus (o le lona lua lea o igoa o le fale mataaga o feusuaʻiga), i tausaga uma a itiiti mai o le afa miliona tagata asiasi asiasi i ai. O lenei lauiloa tutuli o lenei faʻalapotopotoga e mafua mai i lona tulaga e le mamao mai le lauiloa Red Moli Itumalo, le manogi autu o le faʻaaliga ma banal tagata fia iloa.

O le Fale Mataaga o Feusuaiga, aua le fenumiai ma le Erotic Museum i Amsterdam, na tatalaina i le 1985 e se vaega o le au faioloa Dutchmen. Na latou totogiina se tamaʻi avanoa ma faʻailoa mai le tele o "erotic content" faʻaaliga. I na aso, e leai se tasi na mafai ona mafaufauina o se le masani faʻaaliga o le a faia se pisi ma amata ona vave faʻatumuina i fou faʻaaliga. I aso nei, o le fale mataaga nofoia tolu fola o le 17-seneturi maota o loʻo tu luga o le pisi auala i Amsterdam, ma faʻaauau pea ona faʻatosina mai i latou o loʻo mananaʻo ia latou mautinoa o loʻo latou i totonu o le "Europa tutotonu o le faʻaleagaina ma le ola faʻatauvalea."

E faigata ona vaai faalemafaufau i ai, ae i le taimi o le toefaafouina o le fale, o se tamai faatagata apamemea o Hermes ma le maoaʻe tamaloloa ma se fasi fasi poselane tile ma se ata o se tamaloa ma se fausaga na maua i lalo o le faavae. Na mulimuli ane faailoa mai o le faatagata na aumaia mai se malaga i le Metitirani i le selau o tausaga talu ai e se Dutch faioloa - o le sa ona muamua le fale lea o loo iai le fale mataaga fale mataaga o lo o i ai nei. Ma tile ma erotic overtones tasi teuteuina le magalafu i lona potu malolo. O se mea e tupu fua poʻo se faʻailoga - o ai na te iloaina. Ae o le mea moni o le mea moni: manuia faʻatasi ma le Malumalu o Venus mai le taimi o lona faʻavaeina.

O se malaga malie

O potu o le fale mataaga ua faʻapaʻia i se mataupu maoti poʻo taimi i le atinaʻeina o tu ma agaifanua. Ma o vaitaimi uma sa i ai se tagata faʻamalosia - o se tagata siva masani ma courtesan Mata Hari, ata tifaga filemu Rudolph Valentino, o se sili ona fiafia i ai le Farani Farani Louis XV, le Marquis de Pompadour, po o se moni tupua o le 20 seneturi Marilyn Monroe. Ole mea mulimuli o le ae feiloai i le laʻei paʻepaʻe lauiloa, lea e alu aʻe i luga taimi, ma i le taimi o le muamua ata puʻe mo Playboy mekasini. O potu taʻitasi o loʻo faʻaauupegaina i filifiliga o faʻaliga e fesoʻotaʻi saʻo ma le tagata autu poʻo ana tupulaga.

O potu e faʻatumuina i sipela faalilolilo, e lagona ai le malie o musika e lagona ai le ea. Mo nisi fale, ua faia tuʻusaʻoga - mo se faʻataʻitaʻiga, i le mea na "avatua" i le Marquis de Sade, o loʻo iai pea leo o le afi ausa ma le feei o se fafine, e le mafai ona faʻafiafiaina le au asiasi asiasi ua le magagana.

I le umi o le talafaʻasolopito o lona olaga, o le fale mataaga na mafai ona aoina le afe ma afe o galuega o faatufugaga, ituaiga o mea taua (e aofia ai lava anamua), mea tulaga ese, faʻatusa, atavili, atavali ma seasea ata. I le taimi lava e tasi, na te le punou i ponokalafi saʻo - na o sina faʻaataataga, faʻaosooso ma le teʻi. E oʻo lava i mea tau faʻafeusuaiga i foliga o se fafine le lavalava na faʻafuaseʻi ona oso ese mai i fafo o le puipui poʻo se faʻaaliga faʻafefe tagata pasi-e ala i le na o se ataata.

O le mea e sili ona ofo ai o mafaufauga o tagata e mafai ona faʻaopopoina eroticism i mea sili ona taatele: o se keke, se ufiufi, se ipu, se tootoo, se lamepa suauʻu, se nofoa faʻanofonofo. Ma o fea i totonu o se falemataʻaga o feusuaʻiga aunoa ma meataʻalo, lea e mafai ona faigofie ona faitau le talaʻaga o sootaga i le va o itupa (ma e le gata, aua o oe o i Amsterdam).

Feusuaiga e le gata i le USSR

O le falemataʻaga amata lana tala mai Anamua Eleni ma Anamua Roma, o latou tagata na pepese le alofa ma le le fiafia i a latou faʻaaliga uma ma masani ona faʻaalia o latou tuʻinanau i faʻatagata, atavali, ma isi.

Faʻatagaga e suia e faʻatapulaʻaina medieval. Ona avea ai lea o le voluptuousness ma agasala, ma o le mafuaʻaga lea na avea ai faʻatagata faʻatusa o tuinanau faʻaletino i lenei vaitaimi ma foliga o le tiapolo poʻo le tiapolo, ma o faʻaipoipoga a fitafita lotoa e aunoa ma se tuʻusaunoaina o latou "fusipaʻu mama".

I le vaitaimi o chivalry, mea uma sexy toe avea ma teuteuga. Faigofie courtesan alofa faʻamalosia tagata tusiata ma tagata vaneina ata e fausia ni galuega e faʻamanuiaina ai eroticism.

Ma faʻapea foi, o loʻo latou taumafai e faʻamamaina le lautele le ola le mama ma faʻasaina o le taimi muamua Victorian. Ae o le toʻatele o tagata e mananaʻo e talanoa e uiga i feusuaʻiga ma faia a latou lava filifiliga - o loʻo iai taua mo le tutusa o aliʻi, ata mataga ma ata mataga, faʻapea foʻi ma faʻasalalauga mataʻutia ua lauiloa.

O le fale mataaga foaʻi foaʻi se ese faʻaaliga i le autu o feusuaʻiga i anamua Saina ma Iapani. O le itu i Sasaʻe, o loʻo tapuaʻi i faatusa o fatu, e masani lava ona faʻamalosia ituaiga uma o ia, e pei ona molimauina e le tele o faʻaaliga. O le a le mea e finau ai pe a fai o le ulugaliʻi faʻaalia tusi ma le latou aso o le faʻaipoipoga faʻapitoa faʻatonuga mo gaioiga e tatau ona latou faia i le latou faʻaipoipoga po.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Ma luga o le faitotoʻa Venus lava

O ia le tagata muamua o le a e vaʻaia pe a e sopoʻia le faitotoʻa o le Sex Museum i Amsterdam. Ma o se faʻaaliga lenei o le mea o loʻo faʻatali mai ia oe i totonu e le o le faʻaaloalo mo le faitaʻaga, ae o le talafaʻasolopito o lagona faʻaletagata. O le tasi o le a vaʻaia i totonu ia te ia se tatagi masoa, o le isi - le lavalava matagofie. E te fiafia i le faʻaaliga? E te manaʻo e leiloa lou agaga? E mafai ona e alu loa i le Erotic Museum i Amsterdam, o ata mai le faʻaaliga lea e mafai foi ona avea ma galuega lelei.

Savalivali i le va o ata "maaleale" ma mafaufau o oe o se tagatanuu mai le amataga o le seneturi talu ai. Na te leʻi mauaina le Initaneti ma ona avanoa e gata ai, o lea na ia suʻesuʻe ai ma le faʻaeteete ma le fiafia i ata ma fafine leaga na faʻaaogaina le stereoscope. Siaki siaki o taʻalo kata ma pepa faʻapipiʻi faʻaalia ata mai le olaga o sadomasochists. Aua le misia le galuega a le Austrian Habsburg tusiata Peter Fendi, lea e faʻatofuina le sosaiete maualuga i feusuaiga manaʻoga. Faʻalogo i tala malie malie, o se oa tauaofia o ata ma ata puʻeata, ata o tagata fai fale talitane ma tamaʻi ata porcelain, maua se telefoni feusuaʻi, faʻaaoga lau mea puʻe ata i le filemu ma aua le manatu mamafa i se mea.

  • O le Fale Mataaga i Amsterdam e tatala i aso uma mai le 9:30 i le 11:30 pm.
  • Lana saunoaga - Damrak auala, 18. E tolu selau mita mai le Central City Station ma le lima minute savali mai Dam Square.
  • Faitotoa ulufale feusuaiga i Amsterdam ua faʻatagaina i tagata e sili atu ma le 16 tausaga. O le tau o le tiketi e 5 euro.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Haarlem City of Culture by Crafters u0026 Drifters (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com