Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o ofu mo le vasega pepe, pe faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo

Pin
Send
Share
Send

O le potu a tamaiti o le nofoaga e nofo ai pea o le tamaititi, o lea e manaʻomia ai ona e taumafai e faʻaauupegaina i se auala faʻatino ma talafeagai. O lavalava o se tasi o vaega taua o totonu o lona fale. Mo le filifiliga ia aoga ma umi, o ofu teu i le vasega pepe e tatau ona filifilia e mafaufau ai i le tele o manaʻoga, lea o le a talanoaina i lalo.

Eseese

O lavalava i le vasega pepe e tatau ona filifilia pe a maeʻa ona e faʻamasaniina oe lava i faʻataʻitaʻiga uma. E tele fesuiaiga o meaafale a tamaiti. Ina ia faʻamatalaina ituaiga taʻitasi, fausiaina mafai ona tuʻuina vaevaeina i ni vaega.

E ala i tofiga

Tautala e uiga i le aoga o le uiga o meaafale o le a faʻataunuʻuina, kapoti mo le teuina o lavalava, ie lino, tusi, meataʻalo e tatau ona faʻamalamalamaina. E taua le malamalama o le mea autu o le saogalemu. O le mea lea, o le tele o tagata gaosi ua lafoa protruding 'au ma loka le manaʻomia. O le mafuaʻaga autu o meaafale o le tautuaina o le tamaititi. Lenei vaega o totonu o le potu o tamaiti e tatau ona faʻamalosia le pepe e tausi lelei, lea o le a fesoasoani ia te ia e maua ai le mafanafana i le potu.

A filifilia, tele faalagolago i:

  • manaʻoga o matua ma fanau;
  • potu fua;
  • numera o tagata nonofo;
  • itupa o le tamaititi

E le tau manaʻomia e se tama se potu e fai ai ona ofu. O le lua-faitotoʻa ofu o le a lava. I totonu o lavalava, e mafai ona e tuʻuina avanoa mo le teuina o meataʻalo ma taʻaloga mea faigaluega. O lavalava tamaiti e lua-faitotoʻa e talafeagai lelei mo se pepe.

A teuteuina se vasega pepe mo se aʻoaʻoga, ua uma ona fuafuaina e matua se nofoaga mo meaaoga a le aʻoga, o lea e leai se auala e aunoa ma se tamaʻi tusi. Nei mafai ona avea penitala tulaga mo tusi ma meataalo. Tamaiti 'ofu ma fata o loʻo faʻaalia i le tele o numera.

I le nofoaga

O loʻo sailia e matua se faʻavasega lelei o meaafale i le vasega pepe, aua e faʻaalu e le tamaititi le tele o taimi ile potu lea. O se atoa, fealofani totonu e aofia ai le tele o mea, ae o kapoti ei ai se taua nofoaga iinei. E manaʻomia le fai o meaafale a tamaiti ia tutusa latou sitaili.

Afai e te le manaʻo e faʻanumera le potu i meaafale, e mafai ona e sau ma ni filifiliga sili ona manaia:

  • o le tulimanu faʻamatalaga o le a ofi ai mea e manaʻomia e le tamaititi. Lona tulaga ese o lona tulaga i le tulimanu. Vaʻaia, na sefe avanoa, ona ua vaevaeina i lua vaega - i itu uma o le tulimanu;
  • latou faia foi a fausia-i headset. O le uiga eseʻese o meaafale na fausia i totonu e le mafai ona vaaia ona o se maʻa poʻo se isi potu e faʻapipiʻi i le potu a tamaiti. E mafai e se teine ​​ona tu i le potu laʻei pe a fai o le potu a tamaiti e mo tamaiti e toalua i le taimi e tasi. O le tuʻufaʻatasia o meaafale ua amata ona lauiloa, ae maise lava i talavou. O le i ai o sea laei, potu penitala e le manaʻomia, e tele avanoa: o lavalava ma mea uma e faʻaaoga e le tamaititi o loʻo teuina i totonu. E i ai foʻi tulaga le lelei i totonu o potu aoga - e le mafai ona ave i se nofoaga fou;
  • o le manatu faʻaonapo nei o le faʻasaoina o le avanoa ma le fausiaina o se tulaga i totonu o le faʻatulagaina o kapoti i tafatafa o se faitotoʻa poʻo se moega;
  • semi-built-in fausaga - toeititi a le ese mai fausia-i totonu, seʻi vagana ai ua natia ona o le avanoa o le potu. O se atigipusa o loʻo faʻataʻamilomilo i le kapeneta e faʻafetaui ona faʻafanua ma le puipui;
  • hull - o vaega uma o loʻo iai i totonu: le taualuga, itu ma lalo. Ole filifiliga masani lea, ole faigofie ona teuina o mea a tamaiti;
  • faiga masani - o se faʻafitauli a tamaiti e aofia ai: se nofoaga mo le teuina o lavalava, meataʻalo, tusi, kesi, moega, penitala penitala e mafai. O se drawback mafai ona taʻua o lapoʻa tele - o le liʻo o le potu o le a faʻatumuina i meaafale;
  • laina laina - o lenei mamanu ua manatu o se masani. E maofa i ona itu. E i ai le nofoaga i totonu e le gata mo mea, ae faʻapea foi mo ie lino.

E manaʻomia e tamaiti le ofuina o ofu e le gata o ni uiga taua o le faʻaaoga i le fale. A alu le tamaititi i le aoga faataʻitaʻi, e i ai ana ia lava ofu teu ofu i le potu loka. O faiaoga e faʻapipiʻi ata felanulanuaʻi i loka. O loʻo faʻapipiʻi i le potu laʻei se lisi o tamaiti e iai faʻailoga a matua. Potu e fai ai ofu e tatau ona faia i mea e sili ona lelei. O le faʻatumuina o loka e masani lava, e masani ona nofofua ma faʻamau. Ma i le ogatotonu o loʻo i ai se fata mo pulou, matau mo ofu i fafo ma ofu mafai ona aveʻesea, o se fata mo seevae.

Lavalava mo suiga potu e fesoʻotaʻi i 5-6 fasi mo le mautu ma le saogalemu. O potu fesuiaʻi e masani ona faia i se sitaili masani, aua mo faʻalapotopotoga a tamaiti o le mea autu lava o le sologa lelei o le atinaʻe o le tamaititi, o le mea lea latou te faʻaaogaina ai moli malamalama, ae o lanu lanumeamata ma lanumoana lanu e faʻaaogaina e faʻatumu ai le potu ua masaesae.

E le naʻo le pau ia o aʻoga taʻaʻalo ma potu teu ofu ma fata. O se fata ma ni drawers e faʻaaogaina foi e teu ai ulo. O igoa taʻitasi o latou igoa ma faʻaaoga e tusa ma le lisi. E i ai le tele o 'ulo i se kulupu e pei o tamaiti i ai. Kindergarten o loʻo iai ni lisi ma igoa mo le tele o aitema e faʻaaoga e tamaiti. E faʻatatau lenei mea e le gata i ulo, ae faʻapena foʻi ie moega ma solo. O le mea sili ona taua o meaafale e aoga ma faʻaaoga mo tamaiti.

Fausia i totonu

Mo aoga faataʻitaʻi

I tafatafa o le faitotoʻa

Angular

Faʻavae fausia

Faigofie

Mataupu

Faʻailoga foliga

I le mamanu, o le facades o:

  • afifi;
  • taupega;
  • lotogatasi

Swing

Haremoni

Ulugaliʻi

Ae e te leʻi amata feutanaʻi ma i latou, e tatau ona vave tuʻu ese le filifiliga i le tioata ma se faʻata, aemaise pe a fai o le potu na fuafuaina mo se tamaititi poʻo se lua tamaiti. O ofu faʻaseʻe, atonu, e sili ona fetaui lelei ona foliga mo tamaiti, aua o faitotoʻa e le pipiʻi ma o le a le tatalaina matala. O le a latou faia se galuega lelei tele ma le faʻafitauli o le leai o se avanoa, talu ai e te le manaʻomia se avanoa e tatala ai.

Lavalava taupega e masani ona manatu o aso nei. Latou e mafanafana ma aoga. E leai ni faʻafaigata mamanu e tatalaina se taupega taupega. Ae ua maeʻa nei ona avea ma mea o aso ua tuanaʻi, o lea o i latou o loʻo taumafai e tausisi i taimi o le a sili atu fiafia i aitia talu ai nei. E ui lava fetaui lelei mo tamaiti laiti. Afai o le e ana le potu o se teineitiiti, oe mafai ona faia ou lavalava foliga o se fale. O le a tautua ia te ia e le gata o se nofoaga e teu ai mea a le tamaititi, ae faʻapea foi mo taʻaloga a tamaiti. E manaia pe a fai o se fale teu ofu ma se faitotoʻa suia suiga, ina ia mafai ai ona suia faigofie i le lumanaʻi. Ua lava le sui o fale mo se sili atu matuia foliga. Lavalava lua-faitotoʻa ofu lelei mo lenei.

O le faʻaaliga foliga o se tali faʻaonapo nei i faigata ma avanoa i totonu o le potu. O se ofo ofaina ma manaia lea ofa o meaafale faʻaali potu. E manatu e sili talavou nai lo tamaiti filifiliga, ae ui i lea tamaiti fiafia i ai. O le sili ona lauiloa o sliding wardrobes ma faʻata faitotoʻa, ae latou e le foi anagata pe a tatou talanoa e uiga i se potu mo le lua tamaiti.

O le faʻata faʻata o le:

  • ma sandb faavavau;
  • ma faʻamalama tioata;
  • ma faʻata lapoʻa atoa;
  • ma decoupage pepa faʻapipiʻi.

Faʻamamaina

Faʻaata

Tioata pisia

Tusi sandb faavavau

E matua iloga lava tamatamaʻilima luga o le faʻata, ma afai e laʻititi tele le tamaititi, na te tago lava e tago i lima o tamaiti laiti. O le sili ona talafeagai o le a avea ma ofu mo se vasega pepe ma se tauaso faitotoʻa, ae ma se mamanu luga ai. E mafai ona avea ma atavili mataitusi ma auivi. Mo tamaiti, o lenei fofo o le a sili ona lelei. E sili atu le faʻaaogaina o lanumeamata lanu i meaafale mamanu, e i ai se faʻafilemuina aafiaga i le tagata neula tino. Atonu e na o ni tamaʻi taʻiga lanu meamata, ma o leo autu e papaʻe.

O le potu laei e fai i totonu e faʻaaoga e faʻafetaui laupapa poʻo ni faitotoʻa e sefe, fuafua i le avanoa o avanoa. O lavalava na fausia i totonu e faia i se faʻafoliga e toe faia le faʻavae o le faitotoʻa ulufale i le potu, lea o le a avea ai ma se nofoaga lilo e tatala ai lavalava. O le a avea ma se potu e teu ai eseese e teu ai mea uma e te manaʻomia: seevae, ie, lavalava. E ui lava o le seevae potu e le tatau ona i ai iina, aua o le masani faʻataʻitaʻi o le fausia-i totonu o ofu e le maua ai. E masani ona fai i faitotoʻega.

Manaʻoga mo mea o gaosiga

E pei ona taʻua muamua, e i ai ni auivi mo le fausiaina o meaafale mo le potu o se tamaititi. Muamua lava, e manaʻomia le faia o pusatu ma penitala pusa mai maʻa laʻau, ae o lenei o se mea seasea maua pe a oʻo mai i afeafe mo tamaiti. O ia meaafale e mamafa tele ma taugata, o lea e le gafatia e tagata uma ona faia mai i ni laupapa mautu. O aso nei, o ofu faʻafanau a tamaiti e faia i le laupapa laupapa e maualuga le taualoa, e taugata tele, ma e faigofie atu ona toe faʻatulaga. E fai lava si faigata mo tamaiti ona tatalaina faitotoʻa o laʻau-faʻafu ofu puipui faia i laupapa mautu. E ui lava o le taupega taupega mafai pea ona aʻoaʻo e tatala.

Lona lua, e le tatau ona i ai ni manogi faapitoa o vali ma varnish oloa i totonu o le kapeneta. O se mea e manaʻomia muamua mo le faʻatauina o ofu mo tamaiti o se lelei tusi faʻamaonia. I lenei tulaga, e sili atu le mauaina o se ofu e faia i laupapa mautu.

Tamaiti e le faʻatonutonu gaioiga ma masani ona ofuina meaafale ma vali, lima, meaʻai. Mo lenei mafuaʻaga, oe le tatau ona ave se ofu malamalama, o lenei lanu o le a le taimi uma palapala.

Foliga ma lanu

E manaʻomia le ausia o le maualuga ergonomics pe a faʻatauina meaafale a tamaiti; e tatau ona aoga, aoga, saogalemu ma faigofie ona ofi i ai pe a mafai mo tamaiti. E ui lava latou te fiafia i susulu ma lanu, aua le teuteuina mea uma i totonu o le potu ma lanu eseese. O moli lanumeamata lanumeamata e manatu i ai o le filifiliga sili ona lelei, aua e talafeagai mo soʻo se ufiufi. Lanu lanumeamata ei ai sona faʻafilemuina aafiaga o se tagata. E talafeagai foi le lanumeamata peʻa fai o le ofu tuʻufaʻapitoa e faʻaaoga mo se vasega pepe mo ni tamaiti se toʻalua.

O le papaʻe autu e foliga lelei, ae e le aoga. Afai o le vasega pepe mo se tamaititi, o le paepae faʻafoliga o le a vave palapala. E mafai ona e faʻaaogaina ni mea mumu mumu poʻo ni mea e faʻaaoga mo le faʻatusatusaga, ae leai se mea. E seasea lava faʻaaogaina mumu e teuteuina ai ofu mo se tamaititi. O aso nei ua fai ma masani le lolomiina o se ata o se tamaititi poʻo se ata mai se ata puʻe fiafia i luma o lavalava.

E i ai foi se filifiliga pei o le lua-tulaga ofu ofu, o lenei pe a i ai le nofoaga mo le teuina o mea i lalo, ma se moega i ona luga. O lenei elemeni o se vaega o se ato ato taga mo se potu o tamaiti. Ata o sui taʻutaʻua e mafai ona maua gofie i soʻo se faleoloa meaafale.

O le pusatu e tatau ona faʻataʻamilomilo tulimanu, ma e sili atu le faia e aunoa ma latou i le maualuga. O penitala penitala e aoga foi le faʻatau i se saogalemu pe a mafai. E sili le tuʻuina o loka i luga o kapoti mai tamaiti ina ia latou le manunuʻa e mea faitino o loʻo iai i totonu poʻo fata foʻi. O foliga o lavalava e matua eseʻese ma o nisi taimi e faigata ai ona talitonuina o lavalava o loʻo talanoaina i totonu o potu o tamaiti.

E i ai ia ituaiga:

  • laina saʻo - aunoa ma se liliu ma se tulimanu liliu;
  • tafatolu - masani ona faʻaaogaina nai lo fata mo le teuina o tele pusa ma atigipusa;
  • trapezoidal - o se tulafono, o lenei o se auala i fafo atu i se tulaga e leai se avanoa mo le atoa tusi o ofu ona o le faitotoʻa lau;
  • faataamilosaga - o se ituaiga o faʻafoliga ma lapotopoto luma faitotoʻa, mafaufauina elite meaafale. Ae mo tamaiti, e sili atu ona talafeagai nai lo se isi taimi, aua e toetoe lava a leai ni tulimanu;
  • lima puipui - ofi i vaega faʻaopoopo e lua;
  • diagonal - o se penitala tulaga mo se potu o tamaiti i le tasi nofoaga. E tu diagonally, leai ni maʻai tulimanu, o le mea lea e matua taliaina i potu a tamaiti.

O se fasi meaafale mo le teuina o lavalava i le vasega pepe e mafai foi ona fausia-i totonu. Se isi itu, saoloto-tu masani lua-lau. Masalo o se lomiga pei o se fata ma drawers, aemaise lava mo le teuina o meataʻalo. O lavalava faʻalua e le mo aiga e toʻatele tamaiti, e le vateatea. O potu e fai ai ofu e lua faitotoʻa e talafeagai mo le vasega pepe mo tamaiti e toʻalua; e lelei le fai o fale taʻitasi ma nofoaga e teu ai mea. Tamaiti manaʻo ia i ai a latou lava nofoaga tumaoti mo mea lilo, o lea e mafai ai ona loka loka i faitotoʻa uma. O le autu o le lanu lanu e tatau ona mama.

L foliga

Saʻo

Radial

Trapezoidal

Faatumuina

O se mea taua tele i totonu o ofu o tamaiti o le faʻatumuina. O le mea e tatau ona maualuga ma anagata. O le lua-fasi fasi meaafale o se talafeagai filifiliga. O lavalava e tatau ona ofi ai:

  • se paipa mo le teuina o mea i luga o tautau;
  • fata;
  • pusa mo ie lino.

Afai o le kapeneta o le a tu i tafatafa o le faʻamalama, oe manaʻomia le faʻaopopoina o se itu faʻapipiʻi mo fugalaau ulo. Lavalava masani e le aofia ai fata seevae. E taua le mafaufau loloto ma iloilo le faʻatumuina o le kapeneta: o le faʻatonuga i totonu o pusa tuʻu a tamaiti e faʻamoemoe i lona aoga. O le potu laʻei e faʻafetaia ona o ona mataupu. E i ai se nofoaga mo mea uma: mai ie ie i ulo, taʻaloga taʻaloga, meataʻalo.

O le atoa avanoa o le fausia-i headset ua vaevaeina i sone:

  • lavalava;
  • seevae seevae;
  • mo ie moega;
  • ato mo meataʻalo;
  • tele fata e teu ai le fale taʻaloga.

Potu o loʻo ofi iai ofusa e manaʻomia. Afai o le faʻatumuina o filifiliga na tauaaoina mai i le faleoloa e leʻi iu ina talafeagai, e mafai ona faʻataunuuina i le faʻatonuga. O lavalava e iai fata e tatau ona fetuʻunaʻi ile maualuga ole tamaititi, aua e faigata tele ile pepe ona faʻaaoga se ofu e le ofi ai ile tele.

Ina ia faʻamalamalamaina pea le avanoa e teu ai, e i ai moli faʻapitoa e ola pe a matala le faitotoʻa. O fata o loʻo faʻamalamalamaina foʻi ile potu e fai ai ofu. O ata kiliva e manaʻomia i luga o faitotoʻa o laulau laʻau lua. O le a latou fesoasoani e taofi faitotoʻa i le tulaga manaʻomia.

Filifiliga filifiliga

E le faigofie le mauaina o ofu saʻo ma penitala mo le vasega pepe. E tatau ona mafaufau i le tapulaʻa:

  • saogalemu - muamua, e leai ni maʻai tulimanu, ma lona lua, loka ma au e le tatau ona sosolo. E fautuaina le aua le faʻaogaina o faʻata i luga;
  • gaioiga - o le kapoti i le vasega pepe e tatau ona suʻesuʻeina mo se mea e iloga e ala i le faʻatumuina lelei ma ofi i le tele o sone talafeagai;
  • mamanu - e taua le fiafia le tamaititi i le ata. Afai e fiafia le teineititi i fale teu pepe, tuʻu i luma o le kapeneta. E i ai le lapoʻa palette o paolo: lanumeamata, mumu, paʻepaʻe, o le mea autu iinei o le aua le soona soona fai. O le usitaʻia o mea masani, e tatau ona e taulaʻi i le filifilia o se paolo mama e pei o le mea autu. O se faʻaopopo lanu o le a avea ma: lanumeamata, lanumoana pe lanumumu palette o paolo. E sili le teteʻe papaʻe i matua o pepe. Lanumeamata o le lanu e manaʻomia. E mafai ona e alu i se ata ma se taʻavale poʻo se robot i luga o le faitotoʻa.

E tatau ona manatuaina o le tamaititi o le a faʻaaogaina se meaafale, o lea e sili ai le aua le aveina se kapeneta ma se faʻata. O le faitotoʻa 'ofu tatau tatau ona anagata ma faigofie e fufulu. E tutusa lava ma le vaega meafale fau fale.

Peni penitala e tatau ona filifilia faʻavae i luga o faʻatulagaga i luga. E sili atu le faʻatau o mea e fai i totonu mo talavou, aua e le faʻafetaia e le tamaititi le lapopoʻa o ia ofu, ma e sili atu ona faigata le faʻaaogaina o latou ofu i totonu o latou ofu.

O vasega masani e masani ona fai ma masani, peitaʻi o mea fou faʻaonapo nei ua aumaia ai le fiafia i totonu. Ata o faʻaonapo nei tisaini mafai ona maua i lisi. Ma le alualu i luma e leʻi taofia i kapoti ma se faʻata i luga o le faafoliga: e tele naua ma manaia ma fou aitia.

O se itu taua o le nofoaga o meaafale. O le faʻamalama e tatau ona saoloto e oʻo lava i se tamaʻi vaega o le kapeneta. O lea e iai aitia e faʻatu ni kapoti i le va o faʻamalama, ae e le faʻalatalata atu i le faʻamalama.

A tatou talanoa e uiga i fata ma fata, o le tulafono autu e tumau - saogalemu. O le fata faʻamau e tatau ona mamafa-tiute. A i ai le loka le kapeneta, e sili le i ai o se faʻamau ki. A maeʻa ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete le mataupu, oe mafai ona faia se faʻatau lelei o le a faʻafiafiaina ai oe ile lelei ma faʻatinoga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 101 Great Answers to the Toughest Interview Questions (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com