Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faiga faʻaipoipoga 2015

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se teine ​​faʻaipoipo e manaʻo e susulu ma lalelei i le aso o lana faʻaipoipoga. Faʻalelei faʻaipoipoga 2015 ofoina atu le tele o ituaiga o ofu ma soʻo se teine ​​o le a sili ona malamalama i le faʻaipoipoga.

E iloa e le au mamanu manaʻoga ma asiasiga a teine ​​faʻaipoipo o onapo nei. Latou te naunau e agaʻi i luma, fausiaina laei matagofie ofu faʻaipoipo. O le a ou tilotilo atu i aga na faʻaalia i le 2015 teine ​​faʻaipoipo.

A maeʻa ona iloiloina mea, e mafai ona faigofie ona e faia se aulelei, matagofie ma faʻalelei foliga.

  • Retro faiga. Faʻalauiloa foliga foliga faʻaipoipo laʻititi-umi ofu faʻaipoipo. I sea ofu, o le ata o le teine ​​faʻaipoipo e tauagafau, fou, fiafia ma fiafia i le taimi e tasi. Malamalama ie ma openwork mo teuteuga e faʻaaoga mo gaosiga.
  • XX seneturi. O le agaga o faiga i le amataga o le seneturi mulimuli e talafeagai. O laei e tuʻufaʻatasia faigofie faigofie ma maeʻa matagofie. Openwork ma penina e faʻaaoga mo teuteuga. O le faʻaopopoga o le a avea ma se pulou matagofie ma se veli.
  • Tulaga fafine ma feusuaiga. Tatala i tua ma sisi le ua. O lisi lisi, faʻatasi ai ma le openwork manino pito i luga ma lace lace, o le a avea foliga foliga aulelei. O sea ofu o le a fetaui ma soʻo se teine ​​e tusa lava poʻo le a lona ata, talu ai o le faʻamamafaina o le faʻamaeʻaina o lavalava.
  • Basque. Lautele lauulu e suʻi i le faʻamoega o le ofu i le laina sulugatiti. I le 2015, ua manatu o se faʻaopoopoina faʻaonomea ma le lototele i se tipi saʻo poʻo se A-tipi ofu faʻaipoipo. Vaʻaia faʻaititia le sulugatiti, faia le ata le masani ai ma taʻalo. O se tali lelei mo i latou e iai le latou faʻailoga itula.
  • Mealilo ma le mama. Ua fausia e le au fai tifiga le tele o ofu mo le tau malulu ma lima o apaʻau. O tauʻau na ufiufi ma se tumutumu maualuga na faʻamatuʻu mai e aumaia i tua i se taimi na vaʻaia ai le au faʻaipoipo e le mafaamatalaina ma mama. O se faʻasaʻo pe fluffy lalo, o se "mermaid" silhouette, faigofie ofi i totonu o se foliga fiafia.
  • Faamafanafanaga. O se ofu fesuiaʻi o le a faʻatagaina ai le teine ​​faʻaipoipo ia lagona le mafanafana, e i ai lima e mafai ona aveʻese ma ofu e tele-faʻapipiʻi.

Sa matou faʻailoaina le sitaili o laei faʻaipoipo faʻaipoipo. Seʻi tatou vaʻai la i lanu mananaia ma faʻaaoga. Lenei tausaga, filifilia tisaini filifilia pupuni malamalama. Paʻepaʻe masani o loʻo i le pito i luga o faiga.

Retro style outfits e puleaina e paolo o le beige ma le piniki. Faʻatasiga o se paʻepaʻe luga, sologa lelei liliu i se beige lalo, e talia. Lilac, piniki ma amu amu o loʻo fai ma masani.

Faʻaalia faapitoa uaʻi atu i mea faʻaaoga. Stylists ofoina lautele fusipaʻu teuteuina ma maa taua, lace, bugles ma penina. Ofu e teuteuina i aufana ma pupuni. O totini lima mananaia ma se pulou ma le ie e ufiufi ai e faʻaatoaina ai foliga o le faʻaipoipo.

Teuteuga o le faʻaipoipoga

E tele teuteuga o le faʻaipoipoga, ae e eseese uma aitia a tagata. Fai mai nisi, e le gata i le mama i le aso o le faʻaipoipoga, e leai se isi mea e manaʻomia, o isi e fai mai o soʻo se mea laititi e talafeagai mo le teuteuina o se ata faʻaipoipo.

I le aso o le faʻaipoipoga, o le teine ​​faʻaipoipo ua lofituina i lagona: le mautonu, fiafia, popole ma le fiafia. Na ia taumafai e faia le faʻaipoipoga foliga le maalofia. Ma o mea teuteu e fesoasoani tele i le foiaina o le faʻafitauli.

O mea teuteu o se faʻaopopoga i se veli poʻo se ofu, o se tutoʻatasi elemeni. Latou te nanaina kilipa, teuteuina le lauulu, o isi taimi e sui ai le veli.

  1. Fugalaʻau e manatu o le sili ona manuia teuteuina o le teine ​​faaipoipo foliga. Latou te faʻaopopoina lavalava pe ufiufi le ulu.
  2. O le faiga mo tiara ma tiara ua toe foʻi. Matagofie foliga faʻapipiʻi, pale ma faʻalavelave e foliga mai e le mafai ona teʻena. Aua le amanaʻiaina togafiti ma faʻamau.
  3. Fautuaina e tagata mamanu foliga teuteuina teuteuina i siliva ma penina.
  4. O siliva e masani ona faʻaaogaina e teuteu ai le teine ​​faʻaipoipo. Vaʻai faalemafaufau i le matagofie ma matagofie o foliga siliva i luga o se ofu fou.
  5. O taimane e tatau ona uaʻi faapitoa i ai. E le mafai e tagata uma ona faʻatau se mea taugata tele, ae o se mama taimane o le a teuteuina ai le teine ​​faʻaipoipo, feilafi i lona lima.
  6. Safaʻi o lanu eseese. Fautuaina e Stylists le faʻaaogaina o pupuni o le lanumoana. O le mea taua o le teuteuina e tuʻufaʻatasia ma se laei fiafia.
  7. O le aquamarine ma le rhinestone o le ita uma. O teuteuga ma maʻa e aumaia ai le mama aʻiaʻi, faʻaipoipoga ma le taugata i foliga o le teine ​​faʻaipoipo.
  8. E i ai eseese asoa: mama, asoa, asoa, tautaliga, taulima ma pulou. Afio mai uma. O le mea taua o le fealofani.
  9. O nisi e iai measina. O se asoa manaia poʻo se brooch sophisticated o le a teuteuina foliga ma avea ma faʻasilasilaga sili o ofu.

Afai e utiuti lau paketi, aua e te alu i taugata taugata. Faalogo i le fautuaga a le au mamanu, piki se mea tutusa mai le tau maualalo, ma o lenei mea laititi e te le mafai ai ona tatalia i lau aso o le faʻaipoipoga.

Faiga faʻaipoipo mo le atoa

Filifili se ofu faaipoipo e le faigofie. Faʻaipoipo taumafai e foliga le teteʻeina i le latou aso faʻaipoipo. Mo teineiti o loʻo i ai le lapopoʻa o lavalava ma se puimanava e matua mamao ese mai le sili atu, e sili atu ona faigata le filifilia o se ofu. Faleoloa ma faleoloa e masani ona faʻatau atu ofu mo le tagata laititi. I se faʻaopopoga, e taua le faamamafaina o lavalava le mamalu o le ata ma faʻamama mea sese.

Ofu faʻaipoipo gaʻo e ofuina ofu e nana ai le manava ma suilapalapa suilapalapa. O ituaiga laʻei e fesuiaʻi le mafaufau i tauau vaivai ma susu lafulemu. E oʻo lava i se faʻaipoipo faʻaipoipo o le a avea ma sitaili.

  • O se filifiliga lelei mo se teine ​​curvy o se trapeze ofu ma se corset tino. O le pito i luga o le a ofi tatala, asymmetrical poʻo masani.
  • O le A-laina mea e ofi uma tino tino, ae foliga sili ona lelei i penina-foliga teine. Faʻafetai i le tasi-fasi ofuina, o le ofu mafanafana susulu ma sisi i luga faʻasologa, o le ofu nanaina sulugatiti, taulai atu i le puimanava.
  • O oloa i le faiga faʻaEleni e foliga lalelei tele i teine ​​ulavavale, ae maise lava i fafine faʻatauvaʻa o laei ma foliga faʻatafafa. O le sulugatiti maualuga o le a nana ai le atoatoa, ma o le tafe ie o le a faia ai le ata maaleale ma matagofie.
  • Asymmetry i le faiga. O le Empire style ofu e foliga mai e manaia ma manaia. O loʻo faʻamamafaina ai le mamalu o se fulufulu susu. A malulu i fafo, tausi se peleue poʻo se peleue i lalo, aua ua matala tauʻau.
  • O ofu faʻaipoipo e sili ona faʻasesē ma faʻaʻosoʻosaʻo o le a avea ma ofu o le taupou. E iai le talitonuga e naʻo se teine ​​faʻaipoipo paee e mafai ona ofuina se ofu faapena, ae ose mea pepelo lea. O se laulelei laulelei foliga matagofie i totonu o sea ofu. O le mea taua o le flirt skirt amata e le mai le suilapalapa, ae maualuga. Faʻa ofu foliga i lalo o le ofu.
  • Ou te fautuaina fafine maualuluga ma curvaceous foliga e faʻalogo i lavalava ma se ofoofogia nofoaafi. O sea oloa e mamafa tele, ae a fai o le nofoaafi e puʻupuʻu ma mama, e mafanafana laei.

Faʻamalosi malosi faʻamalosia teine ​​curvy mai le filifilia o ofu ma voluminous auiliiliga. O loʻo matou talanoa e uiga i aufana, afu, ie pupuni, flounces ma teuteuga iila. O se ofu faapena o le a faʻamamafaina ai vaega o faʻafitauli, ia ola lauolaola le ata.

Faiga faʻaipoipo mo tamaloloa

E faigata ona taʻu le mafuaʻaga ua ala ai ona sili atu ona uaʻi atu ofu o le teine ​​faʻaipoipo nai lo le ofu o le tama faʻaipoipo. Pe o lenei e taʻuamiotonuina o se moot point, ae o le faʻaipoipo e faʻamalosia e foliga ofoofogia i le faʻaipoipoga.

O le a le mea e ofaina e faʻaipoipo mo aliʻi? Mafaufau i aga o le faiga masani.

  • Fausaga papaʻe. Faʻamalosiau faʻamalosi tino e faʻatau suti papaʻe. O lenei lanu e fausiaina ai se foliga tautupu. O se mautu lanu lanu e talafeagai.
  • Faamatalaga eseese. O suti uliuli ua leiloa a latou fesoʻotaʻiga, ma ua oʻo atu i lavalava ma faʻatusatusaga auiliiliga.
  • Lanumoana matagofie. A e fiafia i lanu uliuli, filifili se ofu faʻaipoipo lanumoana lanumoana. O lenei paolo e lauiloa ma o tama faʻaipoipo ofu o le faʻamaoniga o lenei.
  • Paolo malamalama. O sitaili a tamaloloa e le matamuli mai pupuni malamalama. O se ofu o le efuefu po o beige foliga sili ona lelei. E oʻo lava i fugalaʻau ma le lilac fugalaʻau ua latou faʻaaogaina.
  • Mele sinasina-ofutino. Le taitai le finauina. E le faasaina faʻaiuga taua. O le tama faʻaipoipo e mafai ona ofuina se ofutino ma se mamanu le faʻamalosi.
  • Mea Faʻaaoga I le taimi muamua, na o le pau le mea faʻaaoga a le tamaloa mo le fausiaina o se faʻaipoipo foliga o se fusiua. O aso na ua maeʻa, faʻaonapo nei faiga teuteuina boutonnieres, uati, solosolo ma nonoa pine.
  • Fusiua E ofo atu e le au mamanu foliga ni filifiliga se tolu. O le filifiliga muamua o se nonoa fusi, lea o le a fausia ai se taʻaloga ma le paia foliga. Classics e i le tulaga lua. Filifili se fusiua masani e faʻatusatusa i ofu o ulugaliʻi fou. O le lona tolu o filifiliga o se solosolo. O le a faʻamaeʻaina ai le aulelei foliga o le faʻaipoipo.
  • Seevae O seevae maualuluga sa fai lelei i le tausaga talu ai. Latou te leʻi mafai ona umia o latou tulaga. I le 2015, seevae masani faia i paʻu paʻu o loʻo i le pito i luga o faiga. O le filifiliga pito sili ona lelei o seevae e pogisa nai lo le suti.

Faiga faʻaipoipo mo tamaloloa e leʻi fouvale, ae o nisi taumafaiga i lona itu e faʻalautele le tama foliga ua maitauina. Masalo e tele ni tausaga o le a mavae atu, ma o tamaʻitaʻi foliga o le a sili atu ona sili atu ona agavaʻa pei o fafine.

Faiga faʻaipoipo e iai lanu eseese. O le lanu paʻepaʻe masani o loʻo faifai malie ona faʻasolosolo atu i le nifo o nifo nifo o elefane. Lanu uli, lanu viole poʻo mumu laʻei faʻaipoipo e le manatu faʻateʻia. O le lauiloa o malamalama malamalama malu paolo ua tuputupu ae vave. E aofia ai ma le lilac, lemoni, piniki ma le lanumoana.

E i ai tagata fai tifiga latou te aumaia musumusuga mai lotu ma aga masani pe a faia ni aoina. I le avea ai o se vaega o se tasi o faʻaaliga, na faʻaalia ai se ofu masani a Europa na fetuunai i manaʻoga o tamaʻi lalelei a Mosalemi. O lenei ofu e leai se neckline, ma nai lo le pupuni o loʻo i ai se pulou matagofie.

O faiga faʻaipoipo faʻaipoipo e nonoina mai le faiga tuai. O tagata mamanu e toe mafaufau ma faʻaleleia atili aitia o aso ua tuanaʻi. O tisaini faʻataʻitaʻi e tele lo latou uaʻi atu i ofu faʻaipoipo e faʻaaoga e tupu ma tagata lauiloa. O le faʻaipoipoga tupu o se malosiaga faʻaosofia mo ofu faapena e aliali mai luga o le maketi. O ofu kopi ua faʻatau atu e faʻatau atu i le taimi lava lea, aemaise i Asia. Naʻo le taʻutaʻua o faʻakalama e puʻupuʻu. Naʻo le tasi le tausaga ua alu, ma ua leiloa la latou fesoʻotaʻiga.

O mea faʻaaoga e mafai foi ona suia. I le 2015, e faigata ona maua se pale poʻo se pulou faʻaipoipo. Ae o se ie pupuni poʻo se veli e lauiloa.

Faiga faʻaipoipoga alualu i luma ma suiga. O tausaga uma e maua ai e ia ni foliga fou, ma e faʻataʻamilo e le au tisaini foliga faigata aotelega. Manuia tele i le filifilia o lau ofu faaipoipo. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com