Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faia o ni lavalava fausia-i totonu ma ou lava lima, aoga fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

Afai e i ai sau tamaʻi fale mautotogi, lea e le lava le avanoa avanoa mo le tuʻuina o mea, mea e teu ai lavalava, e tatau ona e faia se ofu i totonu e fai ma ou lava lima, e mafai ona e toe gaosia ni mea lelei poʻo ni avanoa i puipui i Khrushchev, pe faʻaaogaina se afeafe mo se potu teuteu. Lenei o le a sefe avanoa, lea e le lava, ma tupe. O le mea moni, o lenei gaioiga e fai lava si mamafa, ae, a maeʻa sauniuni lelei, oe mafai ona fausia pe toe faia se matua talafeagai fausia-i fausaga.

Tusiaina o se poloketi

A o faia ni lavalava fausia-i totonu o ou lava lima, o le mea muamua e fai o le mafaufau e uiga i le tusiaina o se ata, e fuafua ai le manaʻoga mea. O le fuafuaina e tatau ona tuʻuina atu mo nuances uma ina ia mafai ai ona faʻaaogaina meaafale maeʻa maeʻa lelei. E taua le iloiloina le mea o le kapoti, fata, tautau ma isi elemeni o le a tu mo le faʻaaoga tatau o le kapeneta. O se aoga taua o ofu tuʻufaʻatasia mo tagata e ana Khrushchev o le mafai lea ona fausia "mo latou lava" ina ia mafai ai ona faʻateleina le faʻaaogaina o avanoa avanoa uma ma kapoti, filifili le fua lelei o fata, ma filifili le nofoaga o elemeni uma.

E sili atu pe a fai o ni tootoo laʻau e fausia latalata i le faʻalo, o lenei mea o le a mafai ai ona faʻaaoga le avanoa o le kapeneta mai luga ma le lelei. O se mamao talafeagai i le va o fata mo lavalava e oʻo atu i le 40 cm. Afai i le lumanaʻi e te fuafua e fausia i se TV, nofoaga autu o musika poʻo isi mea faigaluega, oe tatau ona vaeluaina se nofoaga. Afai o loʻo e fausiaina i totonu umukuka meafale, mafaufau muamua se ogaumu. E manaʻomia se nofoaga faʻapitoa.

E taua le faia o ni ata i se mea e te iloa manino ai pe faʻafefea ona foliga mai meaafale na fausia. Afai e leai se poto masani i le tuʻufaʻatasia o ia mea, e mafai ona e mauaina ni poloketi ua maeʻa saunia mo le fuafuaina, gaosiaina o se faʻapipiʻiina o ata ma ata o loʻo i lalo. O loʻo faʻaalia auiliili pe faʻafefea ona fai se ofu tuʻufuga ma ou lima i totonu o le Khrushchev, faʻapea foʻi ma tagata faʻapitoa e malamalama i ofu tuʻufaʻatasia, poʻo tufuga fai fale ua maeʻa faia le faʻatusatusaga ina ua latou fausiaina se umukuka mo se ogaumu fou i le atunuʻu ma latou lava lima pe fai se kapeneta tulimanu ma o latou lava lima ma tuʻuina atu fautuaga aoga. O le ai ai foʻi ma ata o galuega maeʻa toe fausia. E mafai ona e faʻaogaina le fesoasoani ole polokalame ole komipiuta e fausia ai le kapoti i totonu ma faʻamatalaga laʻititi lava ma ata.

Taua foliga mamanu:

  • faʻalagolago pe o puipui ia e oʻo lava, o le faʻalo i le nofoaga o loʻo fuafuaina e fausia ai le kapeneta, o le pito i luma mo nisi galuega ua fuafuaina. E manaʻomia le tuʻu eseʻese uma luga faaletonu ina ia mautu le fausaga ma e le pa'ū;
  • uma mea e faʻaaoga e tatau ona tutusa foliga ma lanu, tu i le tutusa mamao mai le tasi ma le isi;
  • o laupapa uumi e tatau ona 'aloʻalo ese mai ai. E fai lava si faigata ona faʻapipiʻi, i le aluga o taimi e mafai ona goto;
  • sili mataituina tatau ona totogia i le foloa. O lona laualuga e tatau ona mafolafola ma mausali. O le kapeti poʻo le linoleum o le a le mafai ona tatalia le mamafa o meaafale, ma o le laminate o le a alu i galu;
  • pe a faʻapipiʻi uma elemeni, e tatau ona amanaʻia o vaega tetele laupapa o le a faʻalauteleina e le lua milimita ona o le aʻafiaga o le susū, o lea e aoga ai le tuʻua o tamaʻi avanoa i le va o latou.

Afai e te fuafua e faʻaopopo tioata poʻo faʻata i lau kapoti i luga o le fale, e sili atu le faʻaaoga o se puipuiga faʻapitoa. O le a fesoasoani puipuia vaega mai maosiosia i le taimi o faʻaaogaina.

Filifiliga mea

O mea e taua tele e taua tele pe a o tatou fuafuaina e fai se lavalava poʻo se toe teuteuina o mea umukuka mo se ogaumu fou. O le fuafuaina e amanaʻia ia faʻailo e pei o le malosi ma le anagata o le fausia-i le fausaga. O le sili ona lauiloa o laupapa, drywall, laupapa-aofia laupapa. O mea lelei ma mea leaga o mea taʻitasi o loʻo faʻaalia i le laulau.

MeafaitinoLeleile lelei
Laʻau mautu
  • e manaia lona foliga mai, maualuga le malosi;
  • ma le tausiga lelei, o le a tatalia le umi tautua tautua;
  • talafeagai mo soʻo se totonu.
  • e le talafeagai pe a fai e te manaʻo e fausia se kapeneta i se fausaga, aua o le susū i le niche e maualuga tele. Mai lenei mea, o meaafale fausia-i totonu o le a vave ona leiloa foliga;
  • gaosi fafie manaʻomia se mautinoa mea faigaluega ma tomai e galulue ai ma ia mai se fale tufuga.
Fale mago
  • o le sili ona paketi filifiliga;
  • e faigofie ona galulue ma ia;
  • oe mafai ona faigofie ma so o se tomai faapitoa faia curved elemeni, tulimanu fausaga;
  • ofi i totonu o soʻo se totonu.
  • faia-o-oe lava drywall kapeneta e matua maaleale, maualalo malosi;
  • manaʻomia faʻaopoopo lagolago mautu.
O laupapa e iai laupapa
  • le tele o ituaiga o mea, lanu ma ie eseese;
  • taugofie;
  • malosi maualuga;
  • latou te le fefefe i le aafia i le susu, e faigofie latou te galulue.
  • o le a le galue mai ia latou e faia eseese kulimi elemeni.

Ina ia aloese mai le le lelei aʻafiaga o le susu i luga o laʻau masani, oe mafai ona togafitia i le linseed suauʻu poʻo se faʻapitoa emuliona.

A filifilia se mea, e tatau foi ona e mafaufau i le potu e faaaoga ai le kapeneta ma i lalo o a tuutuuga:

  • E le mafai ona faʻapipiʻi le kapeneta drywall i totonu i nofoaga e maualuga ai le susu ma faʻasolosolo ai suiga o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tafatafa o le faleese, i le umukuka, i totonu o le ogaumu, poʻo totonu o le falealuga;
  • MDF ma chipboard laupapa o loʻo avea ma filifiliga lautele. E talafeagai i latou pe a fai e te fuafuaina e faia se pusa tuʻu i totonu o le faletaele ma ou oe lava lima i Khrushchev, lea e le lava ai le avanoa i taimi uma, latou te faia lelei fausia-i umukuka e mafai ona e faʻatutuina ai se ogaumu, lelei foi mo se taumafanafana nofo poʻo le afeafe;
  • laupapa e sili ona faʻaaogaina mo potu malolo poʻo potumoe. E foliga matagofie ma matagofie i soʻo se totonu.

Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se tamaʻi potu i totonu o le Khrushchev, e mafai ona e mafaufau e uiga i le ata o le tulimanu ua fausia-i totonu o potu tuʻu. A faʻatulagaina se falealuga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se taumafanafana fale, o le nofoaga tulimanu o le a sili ona talafeagai.

Fale mago

Laʻau mautu

Laupapa

Sauniuniga o vaega ma mea faigaluega

A maeʻa ona e filifili i le ata, faʻatumu, mea na faʻaaoga, e tatau ona e toe vaʻai i le ata ma mafaufau pe na e amanaʻia uma nuances ae e te leʻi gaosia. E te manaʻomia e faʻaopopo fata poʻo kapoti, o le a lava le avanoa i le pusa tuʻu. Ae e te leʻi alu saʻo i le galuega fauina, e mafai ona e maimoa i le ata e uiga i ofu fai fale na e faia e oe lava, lea ua uma ona faia e isi tufuga fale. Lenei o le a fesoasoani ia te oe fuafua le faʻasologa o le lumanaʻi galuega, le fuafuaina o se faapitoa mea ma mea faigaluega.

E tatau ona saunia ni vaega mo:

  • faitotoʻa;
  • taiala mo uili, pe a fai o le a matala faitotoʻa e pei o se ofu teu ofu;
  • tua ma itu panels, pe afai o le a e faapipiiina latou;
  • taualuga;
  • fata mo lavalava ma seevae;
  • tootoo mo solofanua;
  • faʻamau.

Auiliiliga

Elemene o le potu e mafai ona faʻaaogaina o le pito i tua, itu o itu, fola pe a fai o puipui e fai ma mafolafola. Ole a fesoasoani lea e faʻaititia ai le tau o mea. I lenei itu, o fale fou e sili atu ona talafeagai nai lo le Khrushchevs. Afai e i ai ni faaletonu, faʻaletonu i luga o puipui, e sili atu le faʻaaogaina o se isi fausaga, lea e tatau ona faʻapipiʻi i le puipui. O mea mama ma manifinifi e masani ona filifilia o le pito i tua, talu ai o le itu i tua e le o se feaveaʻiga.

Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se ofu teu ofu, e tatau ona faataatia se fola malo ina ia mafolafola le fausaga ma ia aua neʻi vave masaesae vaega. Afai o le kapeneta e fausia i totonu o se puipui poʻo le nofoaga sa i ai se faʻailoga, e mafai ona e tuua le foloa o le potu, ae tatau ona mafolafola, ufiufi i mea talafeagai.

Ae mo mea faigaluega, e tatau foi ona vaʻaia muamua ina ia le sosolo i luga le faʻagasologa o le tuʻufaʻatasia o le kapeneta. Ina ia galue e te manaʻomia:

  • tulaga, sikuea;
  • penitala, awl, naifi maai;
  • drill ma le talafeagai viliina, faovilivili;
  • hacksaw mo uamea.

O le seti o mea faigaluega o le a eseese faʻamoemoeina i le filifilia mea, fausiaina ma kapeneta faʻatulagaina. O sauniuniga o vaega e tatau ona amata i le fuafuaina ma le tipiina o laupepa i ni vaega. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia togitogia elemene talafeagai ma le laina o le 3-3.5 mm. Afai e le lava lou poto masani i le toe faʻaleleia, i le galue ai ma le tipiina o mea faigaluega ma le fausiaina o kapoti, e mafai ona e okaina lau pepa tipiina i se falefaigaluega faapitoa poʻo le faleoloa. Latou te faia vave, lelei, matua tusa ma lau tele. A maeʻa ona vavaeina uma vaega i ni elemeni, e tatau ona ufiufi pito i le ata tifaga a le PVC.

O le galuega sauniuni mulimuli o le filifiliga o totoga. E aofia ai au mo faitotoʻa, toso-i fafo fata, soliʻeseʻae, matau, Euro fao ma palaka.

Meafaigaluega

O le faʻasologa o mea e faʻamau ai vaega uma

O le DIY potu teuina ofu e faʻatagaina ai oe e faia le tele o avanoa avanoa. Afai e i ai se mafai, potu elemeni e faʻaaogaina e pei o lalo, taualuga, itu, puipui i tua. E seasea mafai ona fausia se ofu i totonu o le puipui e aunoa ma itu uma e lua; e naʻo le naʻo le mea e mafai ai pe a teuteuina meaafale i le umi atoa o le puipui. I soo se tulaga, o lenei avanoa e sefe ai tupe e aoga le faʻaaogaina.

O le atoa faʻagasologa o le faʻaputuina o se fausaga mafai ona vaevaeina i vaega nei:

  • maka faʻailoga o lumanaʻi mo faʻapipiʻi faovilivili. I nisi upu, latou faʻaliliuina le ata i le puipui le mea o loʻo fuafuaina ai meaafale. O lenei o se matua tele tulaga taua e manaʻomia ai le maualuga aʻiaʻi;
  • faʻapipiʻi muamua le pito i lalo, ma ona puipui lea o le kapeneta;
  • a maeʻa ona fausia le faʻavae autu, ua faʻapipiʻi le pito i tua ma faʻamautuina fata i luga, o lenei mea o le a atili ai ona maʻaʻa le fausiaina o le fausaga;
  • faʻapipiʻi se taualuga - tusa lava pe faia se kapeneta mo le faʻalo, e tatau lava ona e tuʻua se avanoa e le itiiti ifo ma le 7 cm, a leai o le a le mafai ona e faʻaleleia le "sikulini euro". Poʻo le a lava le tulaga, e le mafai ona faʻaoga se sikulipi i lea mea, naʻo le faʻamau o faovilivili i ou lima poʻo ni mea faʻapipiʻi, ma faʻamau i se afifi poʻo se "ratchet";
  • faʻapipiʻi fata i autafa e faʻaaoga ai faovilivili Euro poʻo tulimanu, 4 fasi mo fata taʻitasi. Faʻapipiʻi tremple faʻamau, pusa;
  • o faitotoʻa e faʻaputuputu mulimuli. Lenei, o le faʻasologa o gaioiga faʻalagolago i le filifiliga o le ituaiga o faitotoʻa - sliding pe swing.

Nofoaga sauniuniga ma tusiaina atinae

Sauniuniga ma faʻamau o le faʻavaʻa

Faʻamau faʻapipiʻi faavaa o le kapeneta i le lumanaʻi

Tipiina o le mago

Faʻamau faʻamago

Putty

Mea fata

Faʻapipiʻi o fata ma nofoaafi

Faapotopotoga potopoto

Faʻapipiʻi faitotoʻa o se tasi o sili ona taua laʻasaga i le potopoto o se fausia-i le kapeneta, talu ai o faitotoʻa e fai ma sui o le faʻafoliga o le atoa fausaga. A faʻapipiʻi swing faitotoʻa, oe mafai ona feagai ma faigata nei:

  • afai e te le faʻapipiʻiina itu itu, ae na faʻaaoga le puipui o le potu nai lo lena, o le a faigata tele ona tuʻuina elemene mo soʻo se meaafale;
  • atonu e manaʻomia se mea faigaluega faʻaopoopo e vili ai pu tele tauaso; e le o tuʻaiga uma a fale e i ai se auala faapena.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi faitotoʻa faʻaseʻe, o le auala sili ona faigofie o le faʻasaʻo o taiala mo latou i le faʻaaogaina o faʻamoe e tipiina ai le tagata lava ia, ma mimilo faʻamalama i faitotoʻa latou lava. Afai o le foloa ma canvases e fai si mafolafola, o le a leai ni faapipiiina faʻafitauli.

O isi faʻaaliga e ono manaʻomia e fuafua i mea o le faitotoʻa. E mafai ona avea lava faʻapipiʻi, ata tifaga PVC, varnish leai se lanu, ma isi.

O le faʻapipiʻiina o faitotoʻa mo le potu tuʻufaʻatasiga o le a manaʻomia ai le tele o le faʻalogo ma le saʻo. E masani ona faʻapipiʻi lenei tisaini i se laupepa faʻata mo le faʻafaigofieina o le faʻaaogaina. Muamua lava, ua faʻapipiʻi le faitotoʻa i tua, mo lenei mea o le ae manaʻomia faovilivili, faovilivili, faasee, tulimanu, se faʻamaufaʻailoga. Faʻamau le tamoe faʻamatalaga i le pito i luga ma lalo. Faʻapipiʻi le au talaʻaga, tulimanu mai le lalo i itu uma e lua, tamoe rollers. O faʻapipiʻiga mo le faitotoʻa i luma e faʻapipiʻi faʻapipiʻi faapena.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se faʻata, e tatau ona e faʻaogaina se faʻamau i le umi atoa o le talaʻaga; afai e te fuafua e faʻaofi fualaʻau, e le manaʻomia le faʻamau. Ma le mea mulimuli, o faitotoʻa lava latou e faʻapipiʻiina i mataafi o talaʻaga, ma mea o loʻo i totonu o le kapeneta e faʻatumuina i gatete, ato ma isi aoga mea e teu ai elemeni. Faitotoa tatau ona tapunia ma matala sologa lelei, aunoa ma ni jerks, leo le talafeagai ai.

Afai o laʻasaga uma o le gaosiaina o ni lavalava fausia-i totonu e faʻatinoina ma le saʻo ma le saʻo e mafai ai, o lona uiga o le toe faʻaleleia o fale-i totonu o lavalava o le a le umi se taimi e alu ai, ma o le ata lava ia o le a naʻo le faʻafaigofieina ma fesoasoani e faʻatonutonu fale i totonu o le fale. Ina ia malamalama lelei pe faʻafefea ona faia-oe-oe lava lavalava fausia, o le a fesoasoani le vitio. I le maeʻa ai ona suʻesuʻeina o le auala e lelei ai le tuʻufaʻatasia, e te le tau toe faia se mea ma o mea uma o le a faʻatautaia i le taimi muamua.

Faʻapipiʻi faitotoʻa o ulugaliʻi

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taumate Seralina Tutasi - Faafetai Tele Lava Original Official Music Video ft. Tasi da man (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com