Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Patong Beach i Phuket - o se matafaga mo tagata fiafia i pisapisao pati

Pin
Send
Share
Send

O Patong Beach (na faaliliuina o le "togavao") sa fai ma vaega o le vao, e masani ona folau ai turisi. Na faasolosolo lava, o le togavao na tatuu i lalo, ma i lona tulaga le matafaga atinaeina fausia ma faaleleia. O lona iʻuga, o Patong ua avea ma taulaga atoatoa ma turisi laumua, ma avea foi ma matafaga sili ona faʻalauiloa i le motu o Phuket Thai.

I tafatafa o Patong o loʻo iai mea uma e manaʻomia mo le olaga ma mea uma e mafai ona miti i ai turisi - seʻi vagana le filemu ma le nofo toʻatasi. Lata mai lava i tua atu o le oneone oneone o se auala e tasi le auala ma matua mamafa auala. I tua atu o le auala Thaweewong (tagata tafafao maimoa na faʻaigoaina o le Beach Road) ma le tele o fale, e aofia ai le tele o faleʻoloa, faleʻaiga, faleʻaiga, fale fofō.

Manatu autu o Patong matafaga

O Patong Beach e tu i Thailand, i le motu o Phuket, mai lona itu i sautesisifo. E 35 km le mamao mai le malae vaʻalele ma 25 km mai le taulaga o Phuket.

O le Patong Beach o se tasi o taimi umi i Phuket - o lona gataifale e 4 km. O le lautele o le matafaga o le 30 m. Mai le itu i saute o Patong (pe afai e te tu faʻasaga i le sami, ona i le agavale) o loʻo i ai le matafaga Tri Trang, mai le itu i matu - Kalim.

Goto o le la i le sami, galu, goto ma tafe

Pei o le tele o matafaga i Taialani, o le Patong Beach e matua oneone atoa. O le oneone e mama ma sili ona manaia, sili ona maaleale - e manaia le savali i luga o ona seevae.

O le ulufale i totonu o le vai e agamalu, e aunoa ma ni suiga faafuaseʻi i le loloto. O le pito i lalo oneone, o nisi taimi e maua ai atigi atigi ma tamai maa.

O le alu atu ma tafe i luga o lenei talafatai o le Andaman Sea e le o faʻailoaina, o lea o le matafaga e masani ona taʻele. Ioe, a o galu maualalo o le vai e tatau ona e alu teisi atu mai le talafatai ina ia lava le loloto mo le aau, ae o lenei mamao e le faitio.

I le vaitau (mai ia Novema i le ogatotonu o Me) e toeititi lava leai ni galu, na o taimi i le itu i matu o le matafaga. Ma a oʻo mai timuga masani ma suia le itu ole matagi (mai ia Iuni ia Oketopa), e i ai galu toeititi lava.

E tele vaega tetele ua atofaina mo aau - ua puipuia i latou i samasama samasama. O leoleo ola e tiute i Patong Beach i le tausaga atoa.

Aofaʻi o tagata

E oʻo lava i ata faʻasalalau uma o le Patong Beach e faʻaalia ai le tumutumu o tagata asiasi. O tagata tafafao e tele lava o tagata talavou, ae e toʻatele tagata matutua o Europa. O Patong e i ai se auala avanoa ma mafanafana e mafai ai ona e savali ma se uila, ae o aiga e iai fanau e masani ona filifilia isi matafaga i Taialani mo tafaoga.

Mama Atoatoa i Tulaga Ese

Ona o le tumutumu o Patong Beach, e mafai ona mafaufauina e matua mama lava. E ui lava ina foliga mai na eleelea le eria, e leai ni sikaleti poʻo ni punavai poʻo ni fagu i totonu o le vai ma le apitaogalu. E faʻamamaina e le aufaigaluega a le aufaigaluega le vaega i taimi uma, ae latou te le gafatia i taimi uma le tele o galuega i luga o le matafaga o Phuket.

O le tulaga o le mama e ese mai lea vaitau i lea vaitau ma mai lea vaega i lea vaega o Patong Beach:

  • O le ogatotonu, o loʻo tu i le itu auala o Bangla Road, o le pito sili ona tumutumu ma eleʻele a le vaega o le matafaga. O iinei e maua ai faʻafiafiaga mea, o le ham o le felauaiga o vai e lagona i taimi uma.
  • I le itu i matu (amata mai le faʻailoga "Patong beach") e toʻaitiiti tagata tafafao. Lenei, o le vai manino manino e manaia le aau i totonu.
  • I le itu i saute o Patong Beach, e leai se tagata aau. O vaʻa tafafao e tafe i le pito o le matafaga; o se vaitafe ma suavai lafoai e tafe atu i le sami latalata i le auala laupapa.

Taua e manatua: O Thailand e iai le tulafono e faʻasa ona ulaula i matafaga. O le au soli tulafono e feagai ma le sala tupe o le 100,000 baht poo le falepuipui mo le 1 tausaga.

Natura paolo, faamalu, sun loungers

E fai lava si eseʻese, ae o le latalata i le vai, o le faʻaitiitia ai o laʻau, avea ma ufiufi atoa le vaega o Patong - naʻo le laina o laʻau e toʻalua i le va o le auala savali ma le apitaogalu. O latou paolo e matua le lava lava mo tagata tafafao e lalafi mai le susulu o le la.

O le mea lea, i Patong, pei o le tele o matafaga i Taialani, e tatau ona faʻaalu tupe i le lisiina o mea matafaga. O le gataifale e faʻatumuina lava i le sun loungers ma faamalu: 5 sone, taʻitasi o ia vaega e 360 ​​sun loungers ma 180 faamalu. Mo le 100 baht i le aso e mafai ona e aveina se faamalu ma sunbed.

E i ai vaega e mafai ona e taooto ai i luga o lou solo ma fala (latou faʻatau atu mo le maualuga o le 250 baht). Ae i nisi o nofoaga e pito sili ona tumutumu ai tagata i Patong Beach, e le maua ai e tagata tafafao le avanoa e faʻataʻoto ai solo: e puipuia latou mai le taʻoto lemu, paʻi ia latou mea, faʻaosooso i soo se auala e mafai ai ma faʻamalosia e lisi se fale.

Taele, sui potu, faleuila

E leai ni suiga o fale i le Patong Beach.

O faleuila ma taʻele e totogiina: 5-20 ma le 20 baht. E toʻaitiiti lava i latou i le teritori, e pei o i luma o le matafaga.

Gafatia gaioiga i Patong Beach

Pei o le tele o matafaga i Phuket, Patong fiafia tagata tafafao ma le tele o faʻafiafiaga. E ui lava o loʻo i ai tau faʻamau, o le faʻatau taugofie e manaʻomia i taimi uma ma paʻu e faia e le aunoa. O tau o loʻo taʻua i lalo (i le baht):

  • jet ski i le 30 minute - mo le 1 tagata 1500, pe a faʻatasi 2000;
  • parasailing (parachute flight) - mo se tamaititi 1200, mo se tagata matua 1500;
  • faʻi (laupapa) - mo se matua matua 700, mo se tamaititi 600.

Mo le au mateletele i Patong Beach, o laupapa faaseʻe e lisiina. Tau mo le laupapa masani ma le foe laupapa, faʻatulagaina (i baht):

  • 1 itula - 200 ma 300;
  • 2 itula - 300 ma le 500;
  • 3 itula - 450 ma le 700;
  • afa aso - 500 ma 900;
  • 1 aso - 900 ma le 1500;
  • 3 aso - 3200 ma le 3600;
  • 5 aso - 4000 ma le 4500;
  • vaiaso - 4500 ma le 5000.

E i ai se lelei kalapu soʻoga ma galu fafagaina (le tuatusi: 162 / 6-7 Thaweewong Road, Kathu, Phuket 83150, Thailand). E i ai i taimi uma le tele o tagata iina, ae o le toleniga e faʻataunuʻuina e sili ona lelei polofesa faiaʻoga! I luga o le matafaga, pepa masani e tufaina atu mo paʻu. O tau ia e faʻapea (i tupe a le atunuʻu):

  • 1 itula - 1000;
  • 2 itula - 1800;
  • 3 itula - 2200.

Tagata tafafao maimoa tafaoga i Patong e ave i motu o Thailand latalata i Phuket. E avanoa le Wakeboarding mo turisi i atumotu: mo le 2 itula - 950 baht, mo le aso atoa - 1600. O le tiketi mo tamaiti e afa le tau.

Faleʻaiga ma faleʻaiga

I le tele o faleʻaiga taugata, faleʻaiga taugofie ma filifili meaʻai vave pei o Patong, e faigata ona fia 'aʻai. Tele o tagata e fiafia e 'aʻai i le faʻatapulaʻa buffets: ua lava e totogi ai le tulaga masani (tusa ma le 250 baht) ma e mafai ona' ai e pei ona e fiafia i ai.

Faʻatusatusa i isi motu faʻamaumauga i Taialani, o le tau o taumafa i Phuket ua ova le ova ona ua tele le lauiloa o lea nofoaga.

Fale faʻatau ma faleʻoloa

O le nofoaga autu autu ma sili ona tele faʻatau i Patong o Jung Ceylon, o loʻo tu i le fetaulaʻiga ala o Soi Sansabai ma Thanon Ratuthit Songroipi Road. I Jang Ceylon, oe mafai faʻatau lavalava faʻailoga, taʻaloga oloa, oloa mo tamaiti. O le faleoloa e iai le fale tifaga, Strike Bowl, taugofie faleʻaiga ma faleʻaiga taugata. I le ogatotonu tutotonu o Jung Ceylon, lea e faʻapipiʻi ai se lapisi ma galue ai le tele o punavai, o se moli ma se faʻaaliga musika e faia i afiafi.

O le faleoloa fou a Patong, o le Banana Walk, o loʻo tu i le Beach Road. I totonu o lenei faʻafitauli e mafai ona e faʻatauina ai ofu faʻailoga, teuteuga, masini komipiuta. I le Banana Walk, e mafai ona faʻaleleia atili ai ou lagona i le asiasi atu i le spa, pe mafai foʻi ona e faʻalelei atili i le tagata lauluulu poʻo le Momento nofoaga matagofie. E mafai foʻi ona 'aʻai i lenei nofoaga faʻatau - mo lenei mea, o loʻo iai faleʻaiga faʻailoga ma faleʻaʻai. O le ogatotonu ei ai se togalaau 'aʻai pia i totonu ma musika ola i le po.

Pei o se isi mea i Phuket, Patong e tele 7Eleven ma Family Mart faleoloa. Tau fuafuaina mo faʻatau i Patong faleʻoloa (i tupe Thai):

  • fuamoa - 40-44;
  • 2 lita o susu - 70-90;
  • saunia meaʻai (noodles poʻo araisa ma aano o manu) - 30-40;
  • iʻa vela - 121;
  • falai - 29;
  • kuki - 12-15;
  • vai (0.5 l) - 7-9;
  • mago (1 kg) - 199;
  • pepaya (1 kg) - 99.

A e manaʻo e sefe se tupe, e tatau ona e alu faʻatau i le Super Cheap chain hypermarket (o loʻo faʻatau e le faitau aofai o tagata iina). Tau i le Super Cheap e 1.5-2 taimi maualalo ifo nai lo faleoloa. O le latalata i Patong o loʻo tu i le nofoaga pasi fou Phuket taulaga - mo le 30 baht, blue songteos o le a aveina iina.

Faʻailoga

O le auala sili e iloa ai le aganuʻu moni a Thai o le savali faataamilo i le maketi, matamata i le aufaʻatau ma tagata faʻatau i le lotoifale, faʻatau ni meaʻai mo oe ma mea faʻamanatu mo uo.

Pei lava i soʻo se maketi i Taialani, o loʻo iai le tulafono i Patong maketi: pe a faia se faʻatau, ia mautinoa ia faʻatau!

Maketi Banzaan

Banzaan Market o se potu fogafalelua i totonu o le fale o loʻo tu i tafatafa o Jung Ceylon. I le fogafale 1, latou te faʻatau atu fualaʻau, fualaʻau ma figota o le sami. O loʻo iai le malae o meaʻai i luga o le fogafale lona lua, e mafai ona sauniuni ai meaʻai i le sami poʻo isi mea taumafa. O loʻo i ai foʻi ni fale faʻatau e fai ma lavalava, mea faʻamanatu, mea teuteu tino, oloa eseese o le fale.

O le potu i totonu e tatala mai le 7:00 i le taeao e oo i le 5:00 i le afiafi. Mai le 17:00 e oʻo i le 23:00 na faʻatulaga ai e tagata faʻatau mea taumafa ni faleoloa i tafatafa o le fale autu.

I le maketi tapuni, e mafai ona faʻatau meaai i nei tau (sii mai i le baht):

  • paina, popo (1 pc taʻitasi) - 60-70;
  • mago (1 kg) - 40;
  • shrimp (1 kg) - 750-1000;
  • paa (500 g) - 400-750;
  • ulavai - 1000-1800;
  • faisua (1 pc) - 50.

I le maketi o auala i le po, o tau nei (e faʻapea foi i tupe Thai):

  • fualaʻau lamolemole 50-60;
  • sua fou - 20-40;
  • Fafagu pupula (5 pcs) - 40;
  • ula mata (shashlik) - 100;
  • moa kebab - 30;
  • supo tom-yam (vaega) - 120;
  • taavale (1 fasi) - 6-7;
  • sana sana (1 pc) - 25;
  • aisa kulimi - 100.

Malin Plaza

I fafo Prachanukhro Road o se tasi o faʻatau fou a Patong, Malin Plaza. E amata mai le 14:00 i le 23:00.

O loʻo iai lavalava, ato, faʻamanatuga, mea teuteu aulelei - e matua tele lava le tuʻufaʻatasiga, o lea e tele tagata faʻatau. O loʻo iai foʻi fale faʻatau ma meaʻai. Se tele tele filifiliga o iʻa sami e mafai ona kuka vave. O meaai uma e suamalie, o mea uma e masani ona fou.

Talu ai o Malin Plaza e faʻatatau i turisi, o tau iinei e fai si maualuga atu nai lo le Banzaan Market.

Maketi OTOP

Maketi OTOP tu i Rat U Thit 200 Pee Road, e tatala i aso uma mai le 10:00 i le 24:00.

E omai tagata iinei ile tele o mea faʻamanatu, e iai ma meataulima. E i ai foi lavalava, ae naʻo le taugofie oloa a tagata faʻatau mo tafaoga: ofu taele mo le 200-300 baht, ofuvae pupuu ma mitiafu mo le 100, tioata ma pulou mo le 50.

O iinei lava i tau sili ona lelei e mafai ai ona faʻatau aloe gel - o le sili ona aoga fofo mo sunburn.

Ioe, o le OTOP Market o loʻo iai faʻamau ma faleʻaiga e mafai ai ona maua sau taumafataga manaia.

Maketi i Loma

Maketi i Loma o loʻo tu Beach Road, faʻafesagaʻi ma Phuket Park o le igoa tutusa. E tatala i aso uma mai le 12:00 i le 23:00.

O lenei maketi o faleoloa ma ofaina le tele o meaʻai Thai. Tele meaʻai iʻa e mafai ona kuka ii.

Tau e tutusa tutusa ma Malin Plaza.

Faletalimalo

O se lelei tele o Patong Beach i Phuket o se tele filifiliga o mea e nonofo ai, mai taugofie fale talimalo i faletalimalo taugata. E oʻo lava i le vaitau maualuga, e mafai lava ona maua fale mautotogi, ae o filifiliga sili ona lelei, pei o isi nofoaga i Thailand, e tatau ona muai tusi.

A faʻatusatusa i isi nofoaga i Taialani ma Phuket, o tau mo fale i Patong e talafeagai lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu i totonu o se fale talimalo e mafai ona mautotogi mo na o le 400-450 baht i le aso. O se faletalimalo potu ma se nofoaga talafeagai o le a tau sili atu - mai le 2,000 baht i le aso. O le 10-minute tiʻetiʻe mai le matafaga (i le uila afi) oe mafai ona totogi se fale manaia mo 11,000-13,000 baht i le masina.

E leʻo tu le laina male fale talimalo ma faletalimalo ile laina muamua, ae latalata ile matafaga.

Mo se filifiliga o faletalimalo sili ona lelei i Patong, vaʻai ii.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Fofo fofo

E leai se itiiti ifo fofo potu i Patong Beach nai lo faleʻaiga ma faleʻaiga, o lea o le sailia latou o le a le faigata. E masani ona taliaina o le sili masseurs galue i le 4 * ma le 5 * faletalimalo, ae o lenei e le o atoatoa moni: o loʻo i ai polofesa lelei i toetoe lava o salon uma, o le mea autu o le sailia "lou" matai.

E tatau ona maitauina vave o mea uma e ofoina i luga o le matafaga e le ogaoga, ma e le aoga i taimi uma. Ae maise manaʻo e vaʻaia le tuasivi!

E manaʻomia le tau faʻamatala atili e uiga i tau, ma e aoga le faʻamalamalamaina o tu masani a Thai e masani lava ona sili ona taugofie. O le tau masani na ofaina ai e faia o faʻapea (o loʻo faʻailoa mai le tupe a Thailand):

  • i faletalimalo ma faleoloa faʻapitoa spa - 600-800;
  • i faleoloa o loʻo tu latalata ile matafaga - 400-500;
  • i faleoloa o loʻo tu i le laina lona tolu, lona 4 mai le matafaga - 200-250.

Afai e te fiafia i le lelei o le fofo, aemaise pe a fai o loʻo e fuafuaina se toe asiga i le faleoloa, o se aga masani mo fofō togafitiga tuua se pito o 40-50 baht.

E toatele turisi e fautuaina le Emotion Day (tuatusi: Rat U thit 200 Pi Rd., Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand). O le faleoloa e le taugata, ae o mea uma e matua lelei, mama ma mama. O tufuga e lelei ma agalelei. Tau - 200-250 baht mo le 1 itula o massage Thai.

A filifilia se massage potu, oe manaʻomia le mafaufau o loʻo i ai i latou e galulue o se ufiufi mo fafine talitane. E masani lava, i luga lava o le auala, teineiti, laʻei i toniga o le tutusa lanu, matua faʻamalosia tagata tafafao maimoa (masani aliʻi) mo se fofo. Afai e te manaʻomia se masani fofō, e te le tau faʻalatalata atu ia latou.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Po i le po i Patong

I afiafi, o le eria latalata i Patong Beach foliga mai o se mautu faʻatasiga. Ua avea le Bangla Road ma nofoaga autu, e poloka ai auala mai i le 18:00. O le faʻatauaina o nofoaga faʻafiafiaga i le sikuea mita i luga o le ala o Bangla e matuaʻi le fuaina: discos, faʻamau, fale kalapu ma go-go faʻaaliga ma striptease. O musika faʻa logonoa e aliali mai soʻo se nofoaga, o teineiti i le faʻaaliga o lavalava e valaʻaulia ma le mafaufau e omai i faitotoʻa uma, o tagata pisapisao e faʻasalalau faʻasalalauga mo ata faʻaali saʻo i latou lava. Tele o fale i le po e leai se totogi mo le faʻatauina o se vai inu. I luga o le auala o Bangla, e mafai ona e puʻeina se ata ma se tamaʻi tamaʻitaʻi - e fiafia le toʻatele e maua se ata mai le Patong Beach i Phuket o se mea taua tele.

O le Simon Cabaret o loʻo tu i le itu i saute o Patong Beach (8 Sirirach Rd) e lauiloa ma taʻutaʻua i turisi. O le faʻafiafiaga sili ona telē transvestite i Taialani o loʻo faia iina - ose musika manaia ma siva ma pesega i puʻe leo, ma matagofie teuteuga ma faʻapitoa faʻapitoa. O le faʻaaliga e 1-itula e amata i aso uma ile 18:00, 19:30 ma le 21:00. I le ofisa pusa, e 700-800 baht le tau o le pasese, ma o isi ofisa ofisa femalagaaʻi e ofaina e le 50-100 baht.

Galuega Faatino

O Patong Beach o se nofoaga pisi, talavou ma le tele o faʻafiafiaga filifiliga. E fetaui lelei mo e fiafia i faʻafiafiaga ma pisapisao faʻafiafiaga, mo e sailia le faia o feusuaiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: $10 A Day Challenge @ Patong Beach Phuket, Cost Of Living Thailand 2020 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com