Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloina o meaafale faʻapitoa, fofo fou mo totonu o aso nei

Pin
Send
Share
Send

Talu ai nei lava, o meaafale falemaʻi ua amata ona lauiloa. O loʻo faʻatusalia oloa i luga o faʻamaʻa faigata o foliga le masani ai. Parametric models o se fou fou i totonu totonu mamanu. Faʻafetai i mafaufauga o tagata mamanu ma tekonolosi faʻaonapo nei, o meaafale na gaosia e aoga, faʻalelei ma muamua.

Faamoemoega ma foliga vaaia

Parametric meaafale e masani ona faʻaaoga mo faleʻaiga, faleʻaiga ma pa. I se faʻaopopoga, laulau, fata, nofoa e talafeagai mo meaafale a le ofisa. Latou foliga sili atu pei o mea taulima nai lo mea masani meaafale, o le mafuaʻaga ua latou salalau lautele. I se faʻaopopoga, mea i totonu o le a avea ma sili faʻaopoopoina i le ata o soʻo se po nei fale mautotogi poʻo le fale.

Vaega o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa:

  • Fausiaina - o le oloa e pei o se vaʻa faʻafuaseʻi liliu i totonu poʻo se auivi o se manu tele. O le polokalame lagolago e avatua ai le oloa e le gata o se foliga e le masani ai, ae o le maualuga foi o le malosi;
  • Taʻitoʻatasi - o mea e faʻaaoga mo le gaosiaina o mea i totonu e faʻatagaina ai le faʻatinoina o foliga faigata o ituaiga. O le setiina o sisitema e sologa lelei faʻasolosolo i totonu o le tasi ma le isi, fausiaina matagofie uiga ese 3D aafiaga;
  • Le faʻamaoni o le auala e fausia ai ni faʻataʻitaʻiga - o lenei vaega e fesoʻotaʻi ma le nofoaga o le faʻapipiʻiina, o galuega a le lumanaʻi oloa. Faʻamoemoeina i lenei, tagata filifilia filifilia se taʻitasi ituaiga o meaafale;
  • Lamination - o lenei faʻavae e fesoʻotaʻi ma le tekonolosi o le faia o faʻataʻitaʻiga. Mo le fausiaina o mea i totonu, o auiliiliga o loʻo faʻaaogaina e fausia ai se ie faʻapipiʻi, pei o le au o le naifi e teu ai.
  • Malulu, faʻasologa o laina.

Uma mea i totonu o lenei ituaiga e mafanafana ma anagata. Kapeneta, laulau, fata e multifunctional ma aoga. Tele o mea na faia mai mea masani ma e siʻosiʻomaga agalelei.

Mea e faʻaaoga

O le aitia autu i le gaosiaina o oloa gaosi o le fausiaina o se saogalemu totonu mamanu e leai se leaga aafiaga i le soifua maloloina o tagata. O le mafuaaga lena e masani ai ona faia meaafale mai mea masani, e pei o laupapa ma maʻa. I se faʻaopopoga, o le lanu lanu vali faʻamamafaina le naturalness o oloa. O ituaiga o mea masani e eseese, e faʻatagaina ai le faia o le tele o faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia ni faʻaopopoga Ma le isi mea, e fausia ai meaafale faʻapitoa, faʻaaoga:

  • MDF;
  • Plywood;
  • Chipboard;
  • Plexiglass.

Natura mea o le a fausia ai se lagona o le mafanafana, fesoasoani e malolo mai le tumutumu o le taulaga. Lanu lauiloa e aofia ai: papaʻe, efuefu, uliuli, lanu uma o le enaena. O leo faʻaleaganuʻu e faʻafiafiaina e mata e faʻatupuina ai se siʻosiʻomaga filemu i le potu.

Tekinolosi foafoaga

Ina ia mafai ona filifilia meaafale ma tapulaʻa taʻitasi i mataupu taʻitasi, e i ai polokalame komipiuta faʻapitoa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le a le faigata ona atiina ae se manaia foliga ma ou lava lima. O le komipiuta o le a fuafuaina le tele ma foliga o vaega taʻitasi ma tuʻuina atu i le tipiina tekinolosi.

A le o lea, o le ulagia o le lumanaʻi oloa e faia i le plasticine, polymer omea poʻo le palasitika. A maeʻa lena, latou talanoaina mataupu e fesoʻotaʻi ma mea, lanu, ituaiga o mea i totonu. Afai o faʻataʻitaʻiga uma fetaui ma le tagata faʻatau, ua amata ona latou gaosiaina.

Le gaioiga o le fausiaina o meaafale faʻapitoa:

  1. O le laasaga muamua o le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga. E i ai se faʻapitoa polokalama mo lenei;
  2. A maeʻa lena, o vaega taʻitasi e vavae ese mai le laupepa mea. O le gaioiga ua robotized, o elemene ua faia faʻaaogaina maualuga-le atoatoa masini milling;
  3. O vaega uma e fesoʻotaʻi le tasi i le tasi. E i fafo meaafale o laʻititi foliga foliga;
  4. O le vaega mulimuli o le varnishing ma tuʻuina atu i le tagata faʻatau.

Manatu muamua

E tele poloketi mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻi faʻapitoa i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ofisa poʻo se faletalimalo e mafai ona avea ma lelei fonotaga nofoaga mo tagata faʻatau. O le taligalu foliga foliga taliaina o le a faʻatosina mai tagata.

O nofoa, laulau kofe, faʻamoega, nofoa luluina faia i le faiga o le parametric 3D modeling o le a le amanaiaina. O faʻataʻitaʻiga e foliga mai e le masani ai, lelei ma aoga.

Tatala fata o le uluaʻi fomu mo le teuina o tusi, faʻatagata, ma isi teuteuga elemene foliga manaia. O le parametric options e faia foʻi mo togalaau. E mafai ona latou tuʻufaʻatasia le tele o oloa i le taimi e tasi. I luga o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga, tele o tagata e mafai ona faʻamafanafanaina nonofo i lalo.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: المثالية. البحث عن السراب! - السويدان #كننجما (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com