Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mea e avatu i se teine ​​mo le Aso o Valentine

Pin
Send
Share
Send

Fepuari 14 o se lautele aso malolo mo uma tagata fiafia. O le faʻamanatuga na sau mai atunuʻu i Sisifo na faʻafetaia e ulugaliʻi alofa i le tatou atunuʻu. Ae maise lava o lenei aso e mo le tofo o teineiti - alofa ma miti i le natura. O latou ia e fausiaina le sagisagi fiafia i le aso malolo: e mafai ona matua faigata lava ona ausia na maualuga faʻamoemoega. Teine e matua 'eseʻese ma latou te leʻi fauina se meaalofa lautele. O le mea lea, e aoga le mafaufauina, filifili pe o le a le mea e tuʻuina atu i se teine ​​o le a faʻafetai ia te oe ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete.

Mea Faʻafiafia Meaalofa

O le mea muamua e mafaufau i ai pe a filifilia se meaalofa mo Fepuari 14 o le teine ​​e fiafia iai. Manatua ma faʻasolosolo i lou ulu le tele o sologa i nofoaga eseese.

Afai e le alu se teine ​​e aunoa ma se teuteuga masani poʻo se teuteuga o foliga, ma lona Youtube talaʻaga ua tumu i le lesitalaina i lalelei blogger mai le atoa lalolagi, o lona uiga e alofa ma iloa le auala e tausia ai ia lava. O le mea lea, o le a fiafia o ia i le isi mea teuteu fou. Afai e leʻo taʻua mai ni igoa maʻoti o fagu faamaneta i talanoaga, tuʻuina atu se tusi pasi meaalofa mo le faʻatauina o cosmetics.

Afai e faitau e se teineititi tusi ma le naunautai, foaʻi se amataga fuafuaina pele tusitala poʻo se i-tusi ia faʻamasani ma lauiloa lolomiga.

Mo tagata fiafia tele i mea faʻafiafia, tuʻu se vaʻalele i luga o se vaalele lua-nofoa ma se faiaoga, se oso osooso poʻo se tuʻuga kart le mafaagaloina. Ina ia faʻatumuina le faʻafeagai o Lara Croft, tuʻuina atu se tusi pasi i se faleoloa lalelei poʻo le SPA-taualumaga, ma le ulugaliʻi asia i se potu potu i le Valentine Aso o le a faia ia malamalama ma manatuaina. I laʻu tusitusiga o le a e mauaina ai isi lisi o uluaʻi faʻaaliga.

Vitio fesoasoani

Lisi o Galuega

O le matata faʻapitoa o gaioiga o se tasi o sili ona taua i le olaga o se tutoʻatasi ma lava ia lava teine, o le a ia fesoasoani ia te oe filifilia se meaalofa mo Fepuari 14.

Mo tagata faigaluega i le ofisa, faʻapea foi ma i latou e i ai a latou lava ofisa, mo se faʻataʻitaʻiga, fomaʻi ma faiaʻoga, e mafai ona e filifilia se mea manaia o meaafale poʻo se fugalaʻau totonu. Lenei o le a faʻafiafiaina le nofoaga faigaluega ma o le a masani ona faʻamanatu ai ia te oe oe.

Tamaʻitaʻi faigaluega meaʻai e le tatau ona tuʻuina i ai ulo ma apa (e le tatau ona tuʻuina atu i ai - o se faʻamanatu faʻaopoopo o feau i le fale e le fetaui). Ae o le teine ​​o le a talisapaia le seti o manogi meli, seasea mea manogi, taugata ti poʻo lelei kofe.

Ia faʻafetaia le itu fafine o sui o matata ma aʻa "tamatane" - militeri, leoleo. Tuʻuina teuteuga poʻo teuga teuteuga teuga, faʻaeʻeina i se teine, e oʻo lava i toniga, o le a lagona e pei o se purinisese moni.

Manatu Meaalofa e ala i le Matua

Taʻitasi tausaga ei ai a latou lava mea e fiafia i ai. O le a le mea e faʻafiafia ai le teine ​​i le 16 e ono le fiafia ile 30.

  • 14-18 tausaga le matua - o se sili taimi aʻoga mo muamua alofa. Tuʻu mai lau pele i se brooch aulelei, se tusi matagofie mo a oe lava tusi poʻo mea faʻalogo mo lau telefoni. Teine talavou, o se tulafono, ma tagata faʻafiafiaina e pei o talavou ma e le masani ona maua le avanoa e faʻaalu ai tupe. O le mea lea, faʻatapulaʻaina o ia lava i se teu teu fugalaʻau ma se seti o mea suamalie, o le a ia talisapaia lava lou gafatia.
  • 19-25 tausaga le matua - o lenei o se ua maeʻa fausiaina tagata talavou na te iloa le mea na te manaʻo ai. Afai e leai se manaʻoga mo se meaalofa, filifili le lautele filifiliga. Tagata uma miti o le mauaina o ofuvae o se meaalofa mai se pele, ma seevae o se sili faigofie filifiliga, talu ai e sili atu faigofie ona unobtrusively saili le tele o se vae.
  • 26-35 tausaga le matua - o le tausaga pe a teine, o se tulafono, ua maeʻa tele mea i le olaga, ma sili atu e filifili taga ma isi mea faʻaaoga latou lava. Ae latou, pei o seisi lava, talisapaia le avanoa e alu ese ai mai le masani ai. Faʻailoa se faaiuga o le vaiaso i se atunuʻu faletalimalo poʻo le "Beauty Day" i lau faleoloa e te fiafia iai.
  • 36-50 tausaga le matua - Tamaʻitaʻi, mo le tele o vaega, e aoga. E mafai ona e tuʻuina atu ia latou telefoni poto ma au mea manogi e te fiafia iai, mea fou faʻapitoa mo le fale ma ofu - o nei meaalofa e mautinoa e faʻafiafiaina ai le tagata filifilia.
  • 50 ma luga atu... Faʻamanuia ile Fepuari 14 e manaʻomia e le gata mo talavou nymphs, ae faʻapea foi mo tamaʻitaʻi o se sili atu matutua tausaga. Faʻapitoa lenei aso, faʻataua ona ia alofaina. Vaʻai faalemafaufau i le taeao, taeao i le moega, fugalaʻau, taele ma foam, i le auala i fafo o le a e tuuina atu ai se mafanafana terry ofu mafanafana. O le fale tifaga poʻo fale tifaga o se meaalofa taua - o le faʻaaluina o taimi e fesoasoani ai e faʻaolaola ai lau faiā sili ona umi.

Le sili muamua meaalofa ma fatufatu meaalofa

Afai o lau sini o le teʻi, faʻaaoga manatu muamua o le a faʻafiafiaina ai soʻo se teine. Tuʻu mai se poto masani: oka le kilivaina o se atigipusa faʻatumuina i butterflies eseʻese. I le tatalaina, o lau pele o le a mauaina o ia lava i totonu o se tropical tropical mo se minute: lenei meaalofa o le a manatuaina e faavavau.

O se sili filifiliga filifiliga o se ata mai se ata. Tagata uma fiafia e faamemelo ia i latou lava. Avatu ia te ia lenei avanoa: puʻe matagofie i luga o tapoleni.

O se faigamalaga faavavevave, faʻatulagaina na o ia lava, o le a avea foi ma se mea e ofo ai, o le manatuaina o le a tumau e faavavau i lona loto.

Sili lelei filifiliga paketi

O le tamaoaiga o le tamaoaiga e le o malolo i le atunuu, ma Fepuari 14 sau i tausaga uma. E le manaʻomia le i ai o se mataʻina aofaʻi e faʻafiafia ai lau pele: o le uiga o le Aso o Valentine e le i le tele o le atotupe, ae i le alofa o le tasi i le isi.

O se uluaʻi ma paketi meaalofa o le a avea ma siva tumaʻoti pe a maeʻa se 'aiga fiafia faʻaipoipoga: o le tamaʻitaʻi o le a matua fiafia lava, tusa lava pe le o lau malosi malosi lea. O le mea moni lava na e faia se laʻasaga mo ia mo ia e taua.

Oe mafai ona faʻatulagaina se "SPA mo lua" saʻo i totonu o le fale: moligaʻo moligaʻo, ave se vai taele faʻaputuputu ma fugalaʻau rosa, faʻaputu i suauʻu fofō. Lenei faiga faʻamaonia atoatoa malologa ma lagona lelei.

Vitio fesoasoani

Meaalofa a le DIY mo se teine

E talitonuina o meaalofa sili na faia e lima o se tagata alofa. E le tiaʻi ni kata faʻamau - e teuina mo le tele o tausaga. Pau lau mea e fai o le 'otiʻoti o le fatu mai pepa lanu ma teuteuina i lou fiafia.

O le isi filifiliga o le vitio faʻamalo ma faʻasoa ata. Ma afai e te tusia ni solo, o se pese pe faia matagofie faʻaupuga mo se ata, o le teine ​​e mautinoa e fuga.

Fai se ata faʻapipiʻi ma ana ata, faʻatotonugalemuina o le taʻutinoga o le alofa. O lenei meaalofa aulelei o le a mautinoa lava o le a talisapaia. Tuuina atu i se tulaga alofa: moligaʻo ma musika faamemelo. O le ata e fesoasoani tele meaalofa.

Fepuari 14 o se aso taua i kalena uma a teine. Masalo o lenei o se aso malolo mo tamaloloa ma e foliga suamalie, ae aisea e le faʻamalieina ai le pele ma avatu se mataua o taua faʻalogo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Felise MikaelecApraA Fuli Mai Lou TuaDblPlatinumLive Am. Samoa Farewell Lyrics Below. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com