Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le eseʻesega autu i le va o Scandinavian-style moega mai isi filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Brutal foliga ma faʻamafanafanaga faʻaonapo nei, lanu malulu e aumaia le mafanafana i le agaga - o nei mea uma e faatatau i Scandinavian-style moega. O oloa e manumalo i loto o tagata e fiafia i tu ma aga a le itu i matu, aua o le faʻapipiʻiina o se moega i totonu o le potumoe, e mafai ai ona e faimalaga faʻalemafaufau i le Scandinavia uiga ese.

Uiga foliga o le sitaili

O le Nordic style e masani ona faʻalelei i aliʻi nai lo fafine. O ia mamanu totonu e molimauina i lē e ana - o se tausisi i le malosi ma le saʻolotoga. O nisi le migao ma le faigofie e maua i le sitaili - o loʻo i luga o puipui, o se ogaumu tele e pei o se maʻa tele, ma o le urosa paʻu e tu i taimi uma i luga o le foloa. O le ala lea e faʻaataata ai e le tagata masani le faiga a Scandinavian.

O le paleti autu o lenei itu: paʻepaʻe, lanumoana, efuefu ma lanu moana lanumoana. Latou te fesoasoani e faʻalagolago faʻatuatuaina le siʻosiʻomaga o le North, momoli malulu malulu.

O i latou na o atu i le Scandinavian atunuu masalo latou te iloa o loo i ai se faʻapitoa faʻapitoa i le ata o nofoaga. Mo se malamalamaaga atoa o le ata, e fautuaina e mafaufau i vaega autu o le Nordic style:

  1. Lanu - o le faʻavae o le sitaili Scandinavian - paʻepaʻe, auai ma pastel lanu. Nei o beige, efuefu, oneone, malamalama lanumeamata ma malamalama lanumoana. A filifilia se moega, oe tatau ona faʻalogo i nei lanu. A maeʻa le potumoe, o le lanumoana po o le mumu ie mo se mea moe o le a foliga talafeagai;
  2. Meafaitino - naʻo elemeni masani e taliaina i le Nordic style. O laʻau masani e sili ona fetaui mo le potumoe. Masonry, lalagaina, o le i ai o inserts faia i le paʻu, lino, fulufulu, keramika ma maʻa masani o le a talafeagai foi iinei;
  3. Vaega o meaafale - mea e tatau ona faia i se faigofie sitaili, aunoa ma le le manaʻomia elemene teuteuina. O le autu faʻaaliga o meaafale o le aoga ma le faʻatuatuaina. Upholstery faia i masani malamalama ie e faʻatagaina: cotton, ie, chintz;
  4. Faʻamutaina potu moe i le Scandinavian style - o le stucco teuteuina, maʻa masonry poʻo le laupapa masani o laʻau o filifiliga sili ia mo le Nordic style;
  5. Mea e faʻaaoga - e mafai ona taʻoto i luga o le moega ni aluga mafanafana, o ata e mafai ona faʻatautau i luga o puipui ona o moli e lanu-malamalama. O tioata o le a talafeagai foi - latou te vaʻaia faʻalauteleina le potumoe.

Ina ia faʻamamafaina tu ma aga a atunuʻu i matu, e fautuaina le faʻaaogaina o se autu autu: mo se faʻataʻitaʻiga, tautau ata o vaʻa poʻo iʻa, faga ma mauga.

O le a le moega tatau?

E pei ona uma ona taʻua, o le potumoe e tatau ona aoga ma lelei. I le taimi lava e tasi, e taua le mataʻituina o le minimalism ma aua le faʻapipiʻiina le potu ma mea le aoga ma meaafale. Ina ia filifilia le moega saʻo i le faiga o matu, e tatau ona e uaʻi atu i faʻailoga nei:

  1. Faigofie ma mama laina e fausia malu - o le tele o oloa i meaafale faʻaali potu o faia i se masani sitaili, o le mafuaʻaga e faigata ai mo tagata faʻatau ona filifili se Scandinavian style moega. O le autu iloga foliga vaaia o se moega o le a avea ma nisi talatalaina le pulou o le ulu ma faʻavaa. Lenei o laʻau e masani ona masani ona fai o laʻau masani, e masani ona faʻailogaina ai le faʻavae masani. O le ulu ulu o meaafale e faia i nisi taimi ma tulimanu faʻataʻamilomilo, ae o le tele o taimi o loʻo i ai lava se maumaututu geometry;
  2. Vaaiga - o le lautele o le moega e le tatau ona tele tele: o lenei auala o le a ufiufi uma avanoa avanoa i le potumoe. Afai o loʻo e filifilia meaafale i totonu o se potu vaiti, e sili le tuʻuina atu o le fiafia i se moega manaia ae faʻapipiʻi. O le maualuga o se tasi o faʻailoga taua o lenei ituaiga meaafale. O le Nordic lomiga o moega manatu maualuga oloa, o lea la meaafale tatau ona i ai vae mautu;
  3. Faʻavaʻa - o le faʻavae mo le moega e tatau ona tele, mautu. O ia taʻiala e le gata ina mautinoa ai le faʻatuatuaina i le taimi e moe ai, ae faʻapea foi ona faamamafa le ogaoga o le Scandinavian Nordic style. E lelei pe a faʻapipiʻi laulau i autafa o le moega i le ulu o le moega i le ata talafeagai.

E taua foi le toe faʻamalamalamaina o tulaga i tua. Afai e le mafai ona e mauaina se moega ma faʻamalama moli, e tatau ona e taumafai e faʻapipiʻi i luga o le puipui i luga aʻe o le headboard. I lalo o le moega, e mafai ona e tuʻuina se nofoa faʻalelei i autafa o se moega poʻo se ato faʻaofuofu mo tagamea, o fea e mafai ai ona e gaugau lelei mea pe teu isi mea. O le ulu ulu e mafai ona fai ma laupapa pe faʻafoliga i mea malulu ufiufi: i le atoa itu o loʻo iai le faʻapitoa teuteuina elemeni e faʻataʻitaʻi luga o le pouf.

Mea ma metotia faʻagasologa

Natura i mea uma - o le mautauave lenei a Scandinavian-style totonu. O lenei tulafono e faʻaoga foi i meaafale, o lea e naʻo mea masani e faʻaaogaina mo le fausiaina o ona po nei. O le sitaili o le itu i matu e le taliaina palasitika ma isi vailaʻau gaosi: latou o le a faʻaleagaina uma faigata, mafanafana ma lanu.

Uma ituaiga o mea mo moega o le a talanoaina i le laulau i lalo, muamua lava e taua taʻua metotia o latou gaioiga. I le gaosiaina o Scandinavian-style moega, olo e faʻaaoga e ausia ai se lamolemole ma e oʻo foi i luga fausaga o mea mata. O le isi auala taʻutaʻua o le gaosiina o le oloina: o ni mea tipi maualuga e faʻaaoga e mamanuina ai ni ata mananaia i meaafale.

E tatau foi ona tatou faʻamamafaina le vaneina, aua o le Nordic style e masani ona teuteuina i meaafale ma mea vaneina. O le moega faʻavae ma ata vali ata o loʻo tusia i lima o le a taugata, ae o le a maofa i lona matagofie ma le taugata.

MeafaitinoO fea e faʻaaoga ai
Laʻau masaniI le gaosiga o ia moega, e masani ona faʻaaoga e tufuga fale fale laupapa. A e vaʻai totoa, e mafai ona e vaʻai i mama o laʻau. O nisi gaosi oloa latou te faʻaaogaina le metotia o le faʻapipiʻiina o laʻau e felanulanuaʻi o latou lanu e maua ai se latou foliga matagofie.
UameaO uʻamea faʻamaonia lagolago i luga o le moega o se faʻailoga o le mamalu, aua o le sili ona taua tagata momoe i luga o na oloa. Fausia i papaʻe, o moega laupapa ma uʻamea faʻavae o le a teuteuina atoatoa se potu i se Nordic sitaili.
Ie masaniMo upholstery ma mattresses, tufuga faʻaaogaina naʻo le ie masani, vavae ma le paʻu. O mea mulimuli e le masani ai e foliga ofoofogia pei o ni mea e faʻaulu i le ulu o le moega.

I sili atu taugata filifiliga, tioata, keramika ma faʻamaʻaina maʻa tipi mafai ona faʻaaogaina. O loʻo tu i luga ole pito i luma ole faʻataʻavale ma e fetaui lelei ma le aotelega ole potu.

Valivali tali

Talu ai o le tala faasolopito o le Scandinavian style na fausia i luga o faavae o tamaʻi potu, e le tele ni meaafale i totonu o potu. Mo le faʻalauteleina o le va avanoa, naʻo moli malamalama na faʻaaoga - o le uiga lea o le sitaili ua oʻo mai i le taimi nei. Lanu fofo o le moega i le sitaili o le itu i matu o loʻo faʻaalia i moli malamalama ma pastel lanu.

Mo le filifilia o se moega mo lou potumoe, ua fautuaina oe e faʻamasani ia oe lava i le faʻavae tulaga masani tuʻufaʻatasiga o paolo:

  1. Beige ma paʻepaʻe. O ie ie o ie moega e foliga lelei le mafanafana ma toʻafilemu. O lenei mea o loʻo i ai si ona leo beige e foliga matagofie i le tuʻufaʻatasia ma papaʻe moega. Mo le ie ole moega, e tatau ona e faʻaaogaina laʻei masani: mo se faʻataʻitaʻiga, faataoto se ie afu e faia i le malu, mafanafana ma fulufulu fulufulu;
  2. Lanumoana pogisa ma paʻepaʻe. O le ulu ulu e faia i se lanu uliuli, ao lona laualuga e lamolemole ma tutusa. O ie moega e filifilia ile paʻepaʻe: e mafai foi ona suia i se paolo beige poʻo le oneone. O lenei tuʻufaʻatasiga e manatua ai femalagaaʻiga i le sami ma e ave le mafaufau i se tagata i atunuʻu mamao;
  3. Beige, mumu ma efuefu. O se tuʻufaʻatasiga sili ona lelei o lanu eseʻese e tolu e faʻatupuina ai se siʻosiʻomaga o le toʻafilemu ma le mafanafana. O vae laupapa beige e tilotilo faʻalelei mai lalo o le ie efuefu. O aluga i le pito i luga e faia i le cotton, e i ai le lanumea mumu poʻo le burgundy hue;
  4. Totogi ma efuefu. O siaki siaki e faʻaaogaina lautele mo le teuteuina totonu o Scandinavian. Afai o le moega e faia i pupuni o le efuefu, oe tatau ona filifilia se plaid bedspread po o ie moega.

Ina ia mafai ona tautua le moega mo le tele o tausaga, e manaʻomia le tausia faalelei o ia: solo le faʻavaʻa, togafiti i puipuiga vaega, ma vaʻavaʻaia foʻi le tautuaina o gaioiga faʻagaioiga.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FRENCH STYLE VS SCANDINAVIAN STYLE. feat. justine leconte! (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com