Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Alanya matafaga: o se auiliiliga faʻamatalaga o le talafatai o le nofoaga faʻapitoa ma ata

Pin
Send
Share
Send

Alanya o se tasi o sili ona taʻutaʻua nofoaga malolo i Turkey, lea e faʻafetaui ai e le tagata faimalaga se tuʻufaʻatasiga sili atu o laufanua faʻanatura, nofoaga faʻasolopito ma faʻamautuina lelei turisi nofoaga. Tele nofoaga taulaga o le a matauʻa i le lotoifale ituaiga o faletalimalo, faʻafiafiaga ma faleʻaiga. O le turisi o le a talisapaia matafaga o Alanya ma ona siʻosiʻomaga, taʻitasi o ona lava uiga. Nisi o latou ua maua lauiloa ona o le lelei faʻatulagaina ma talafeagai nofoaga, isi o le a manatuaina e tagata tafafao ona o le toʻafilemu atemosifia ma matagofie ata. I lenei tusitusiga, o le a matou taʻuina atu ai ia te oe i auiliiliga e uiga i le 8 sili matafaga matafaga o le nofoaga, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o fautuaga mo le filifilia o faletalimalo i Alanya.

Obama

Faʻatasi ai ma matafaga sili ona lelei i Alanya, e taua le matauina o se nofoaga e taʻua o Obama, o loʻo tu i sasaʻe o le ogatotonu o le taulaga i le itulagi o Tosmur. O le talafatai iinei e faʻalauteleina mo se mamao e sili atu ma le kilomita. E ui i lona latalata i le pisapisao ma le tumutumu o tagata, e fiafia le faga i lona mama ma le teuteuina lelei. Ufiufiina i le oneone auro manaia, o le matafaga e iloga i le ulu atu i totonu o le vai, o aiga ma tamaiti e masani ona malolo iinei. O le teritori ua faʻaauupegaina i mea uma e manaʻomia: o loʻo iai taʻele, sui potu ma fale taele, o i latou e mananaʻo e mautotogi i sun sun mo le 20 TL (3.5 €). I se faʻaopopoga, ua puipuia Obama e leoleo mataala mataala.

E i ai le tele o kalapu, faleʻaiga ma faʻamau i le vaiaai o lenei matafaga Alanya. I luga o le teritori, turisi maua le avanoa e mautotogi ai i le vai scooter mo se totogi faaopoopo. E mafai ona e savali ile matafaga mai le nofoaga tutotonu o Alanya ile 20 minute. Poʻo se taxi o loʻo tautuaina oe, o le malaga e tau ai le 50-60 TL (8-10 €).

Damlatash

I le itu i sasaʻe o le matafaga lauiloa Cleopatra i Alanya, o loʻo iai se tulimanu oneone oneone o Damlatas. O le apitagalu e tu latalata i le ana o le igoa lava e tasi, ma ona vaʻaiga manino e saunia mai e papa maualuluga. Damlatash e iloga i le susulu oneone malamalama, ae o le ulufale i totonu o le vai e tifato, e ui o le pito i lalo lava e lelei mo aau. I luga o le matafaga e mafai ona e maua ai le tele o aiga ma fanau, ae ui i lea, aau i le sami na o lalo o le vaʻavaʻaia maauai a latou matua.

Ole toʻatele o turisi e mananaʻo ia Damlatas mo ana sami sami ma le teritori e mama ma lelei ona teuteuina. E ui o le matafaga e leai se totogi, o loʻo iai uma mea lelei e aofia ai fale taele, taʻele, sui potu ma malae taʻaloga. E leai se manaʻoga e totogi ai le sun loungers. E tele faleʻaiga ma faleʻoloa lata i le talafatai, faʻapea foʻi ma taʻaloga a tamaiti. E mafai ona e alu i le matafaga i luga o le taulaga dolmus, alu ese i le Alanya Belediyesi taofi.

Matafaga matafaga

E ui lava o le Cleopatra Beach e le taumateina e lauiloa i tagata femalagaaʻi i Alanya i Turkey, o nisi turisi e mananaʻo e suʻe tulimanu tuʻutia. E aofia ai ma se tamaʻi fasi talafatai o loʻo lalafi latalata i pa o le 'aʻai' olo. O le matafaga e na o ni nai sefulu sefulu mita le umi. E ufiufiina i tamaʻi maamaʻa lapoʻa, o le pito i lalo e le laugatasi, maʻa, o lea e te le maua ai se malologa lelei iinei ma tamaiti.

O le matafaga latalata i le 'olo i Alanya mafai ona taʻua o le vao: mulimuli ane, o lona teritori e le o faʻaauupegaina i se mea. E leai ni faleʻaiga ma faleʻaiga lata ane. Ae e toalaiti tagata iinei ma le mafaagaloina manatu o le 'olo ma maʻa matagofie o le taulaga tatala mai iinei. O lenei o se nofoaga lelei e ave a faafou vai i le malulu vai ina ua uma savali i totonu o le 'olo anamua. E mafai ona e oʻo atu i le matafaga i le Red Tower.

Keykubat

Tele faletalimalo i Alanya o loʻo tu i le matafaga o Cleopatra, ae e tele faletalimalo i tafatafa o le talafatai o Keykubat. Lenei talafatai, tamoe sili atu nai lo 3 km, o tu i sasaʻe o le taulaga ogatotonu i le Oba itulagi. O le tele o lona teritori e ufiufi i le oneone, i nisi eria o loʻo i ai tamaʻi maamaʻa. Ulufale ulu i le sami ma lalo malu e mafai ai ona fuafuaina se saogalemu aso malolo ma tamaiti iinei. O se matafaga leai se totogi ma talafeagai atinaʻe. E i ai potu, fale taele ma sui potu. Ma mo le 7 TL (1.2 €) e mafai ona e faʻatagaina se potu malolo i le la.

I Alanya i Keykubat, o tagata tafafao maimoa e maua se avanoa sili e faʻataʻitaʻia ai vai taʻaloga e pei o le maulu, snorkeling ma le faaseʻe. O mea faigaluega uma e mautotogi i le matafaga lava ia. O le nofoaga e lelei foi mo lona latalata i faleʻaiga ma faleʻaiga, o se filifili o faʻataʻamilo i le talafatai atoa. E mafai ona e sau ii i le taxi mo le 50-60 TL (8-10 €) poʻo le dolmus.

Portacal

I lona itu pito i sasaʻe, e sologa lelei ai Keykubat i Portakal Beach, lea e tafe ai le Vaitafe o Oba i le Sami Metitirani. Portakal folau mo 1 km, ufiufi i le oneone fefiloi ma iliili. O mea le lelei o le matafaga o lona maʻa pito i lalo ma le le gafata ona ulufale i totonu o le vai. O le a le mafai ona malolo iinei faʻalelei ma tamaiti. O se vaega o le talafatai o loʻo nofoia e faletalimalo sone, ae o loʻo iai foʻi motu lautele, o loʻo faʻaauupegaina ma vao. Afai e te manaʻo e te oʻo atu i le vaega ua faʻaauupegaina ma mea lelei uma, e mafai ona e alu i le matafaga e ala i se tasi o pa, o lea e tele tele i le eria.

O lenei nofoaga i Alanya e asia e le gata e turisi, ae faʻapea foi ma faifaiva, o lea afai e te fiafia i fagotaga, aua neʻi galo e uu se fagota. E mafai ona e fagotaina uma mai uafu ma tuusao mai maʻa. I se faʻaopopoga, o vai i le lotoifale ua avea ma eleele matelaʻeleʻe solo. Aumai iinei mai le ogatotonu o Alanya, alu i se taxi pe puʻe dolmush.

Konakli

A faʻapea ua e fiu i le tumutumu o matafaga o le Cleopatra Beach i Alanya, e mafai ona e alu i le talafatai o le nuʻu o Konakli, e tu i 12 kilomita i sisifo o le taulaga. Lenei, i tua atu o se maʻaʻa maualuluga, o loʻo i ai se matafaga oneone ma se malu toʻafilemu mo aau. Ma e ui lava o le ulufale i totonu o le vai i nisi eria e le o atoa mafolafola, i se tulaga aoao o le nofoaga o le a avea ma sili lelei filifiliga mo aiga ma fanau. O atinaʻe tetele a Konakli o loʻo maua uma ai mea manaʻomia e pei o faletaele, faleuila ma potu malolo, o le tau o le lisi e 20 TL (3.5 €).

O loʻo i ai se faleʻaiga iʻa lata ane, faia se faʻasologa e te mafai ona sefeina atoa oe lava mai le le manaʻomia tupe totogi mo le sun lounger. E i ai le uafu i le talafatai, o lea e mautinoa e fiafia i ai tagata fiafia e maulu. Konakli o se toʻafilemu, leai se tumu o matafaga e faʻatagaina ai oe e malolo mai le vevesi ma le pisi o le nofoaga o Alanya. E mafai ona e alu i le nuʻu e ala i le dolmus, tamoʻe i le itu o Alanya-Konakli i le afa itula.

Mahmutlar

Afai e te fiafia e le gata i matafaga o Alanya, ae faʻapea foi i le talafatai o ona siʻosiʻomaga, faʻalogo i le nuʻu o Mahmutlar, tu 12 kilomita i sasaʻe o le taulaga. O le talafatai iinei e faʻataʻamilomilo mo ni kilomita, ae o loʻo iai se nofoaga faʻapitoa mo tagata lautele ma taʻele, sui potu ma se faleuila. A manaʻomia, e mafai e turisi ona mautotogi faʻamalu ma potu malolo mo le 8 TL (1.5 €). O le ufiufi e aofia ai le oneone, i nisi vaega o tamaʻi maʻamaʻa na maua. E talafeagai le matafaga mo aau ma tamaiti, aua e papaʻu le ulu atu i totonu o le vai. I nisi nofoaga i le pito i lalo o loʻo i ai maa papa, e le faʻalelei ai le aau a aunoa ma ni seevae faʻapitoa.

Muamua lava, o lenei nofoaga ua fuafuaina mo se toʻafilemu, fuaina malologa, o lea e te le maua ai avanoa mo toaaga faʻafiafia ma taʻaloga faʻafiafiaga iinei. E mafai ona e oʻo atu i le nuʻu mai le taulaga i dolmus, ae tuʻu i le itu o Alanya-Mahmutlar i le 30 minute.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Cleopatra

O le Cleopatra Beach i Alanya, o ona ata e te manaʻo ai e amata ona teu au ato, o le matafaga sili ona lauiloa i le nofoaga. O lona talafatai faʻataʻoto mo le 2000 m, e i ai uma tumaoti faletalimalo nofoaga ma lautele nofoaga. O le lauiloa o le eria e mafua ona o lona tulaga (ogatotonu o Alanya) ma vaivai malamalama oneone. O le lelei o le sami ma le loloto o le loloto o le loloto ua avea ai lenei gataifale o se mea e fiafia iai aiga ma tamaiti laiti. I le tele o vaega o le matafaga, o papa e o mai i le pito i lalo, o lea ia filifili lelei lau tulimanu.

Cleopatra o loʻo faʻaauupegaina i faʻamafanafanaga uma e aofia ai le suia o fale ma taʻele. E totogi le faleuila, o le tau e 1 TL (0.2 €) i le asiasiga. Parasols ma sun loungers o loʻo lisi foi mo le 20 TL (3.5 €). E ui i le toatele o tagata asiasi i le matafaga, o loʻo iai nofoaga ii mo tagata tafafao uma. Le tele o faleʻaiga, faleoloa o faʻamanatuga ma faleoloa o loʻo sosolo i le talafatai. O le paka faʻafiafiaga e tu latalata. I se faʻaopopoga, tagata fiafia i gaioiga gaioiga o le a mauaina le tele o avanoa iinei: tiʻetiʻe i galu i luga o se scooter ma faʻi, parasailing ma vai faaseʻe.

I luga o le foloa vaeluaina le talafatai o Cleopatra ma faletalimalo, e mafai ona e lisiina uila i taimi uma ma savali i le sami. Ma i le itu i sisifo o le matafaga o loʻo iai se nofoaga e aau ai mo tagata tafafao maimoa. E i ai le uaea taʻavale i totonu o mamao savali. O le a le faigata ona oʻo i Cleopatra mai soʻo se mea i Alanya. Ina ia faia lenei, faaaoga le taulaga dolmus, lea o le a tuʻu oe i lalo tonu o le talafatai.

Faletalimalo sili ona lelei ile laina muamua

E tele naua faletalimalo i Alanya, o lea e masani ona tele le taimi e suʻe ai se filifiliga taua. Ina ia faʻafaigofie mo oe, i lalo ifo ua matou filifilia faletalimalo sili ona taliaina o vasega eseʻese, na mauaina maualuga togi mai malo.

Riviera Faletalimalo & Spa

Faʻatasi ai ma faletalimalo latalata i le Cleopatra Beach i Alanya, e taua le maitauina o le Riviera Hotel & Spa. O lenei faletalimalo e fa fetu e tu i le 950 mita mai le taulaga ma o loʻo iai ana ia atinaʻe i matafaga. O le faletalimalo e lua vai taele, o se faletaʻalo ma se nofoaga tutotonu spa, ma ona talu ai nei toe faʻaleleia potu o loʻo faʻaauupegaina uma mea manaʻomia ma meaafale mo malologa. Tagata tafafao maimoa oe na iinei matauina le maualuga tulaga o le tautua ma le mama o le faalapotopotoga. O mea taua a Alanya e latalata i le savali (o le taulaga ma le 'olo o loʻo tu ai 1500 m mai le mea faitino).

I le vaitau o le taumafanafana, o le tau o le nofo ai i se faletalimalo i se potu lua o 360 TL (60 €) i le po. O le tau e aofia ai le 'aiga o le taeao ma le' aiga o le afiafi. Oe mafai ona maua nisi auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le faletalimalo iinei.

Oba Star Hotel - Ultra All Inclusive

O lenei 4 * faletalimalo o loʻo tu i le 4 kilomita i sasaʻe o le ogatotonu o Alanya ma ei ai lona lava matafaga oneone, tu na o 100 mita mai le faletalimalo. O loʻo iai se vai taele i fafo, se faleʻaiga tele ma ni pa pia. O potu i le faletalimalo e teuteuina i laupapa meaafale ma e faʻapipiʻiina i le ea malulu, pusaʻaa ma le TV. Ae o le mea e sili ona taua, o tagata tafafao maimoa na faʻafetaia le tumama o le faʻatuina, faʻapea foʻi ma le tau mo tupe.

I vaitaimi o taumafanafana, o lenei faletalimalo e mafai ona tusi mo le 400 TL (67 €) i le po. O le faletalimalo o loʻo faʻagaioia i se tulaga taua uma, o le mea lea o le tau e aofia ai meaʻai ma vai inu. Afai e te manaʻomia nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i le faletalimalo, alu i le itulau lea.

Delfino Buti̇k Otel

O loʻo tu ile laina muamua ole Cleopatra Beach, o Alanya Delfino Buti̇k Otel o se faletalimalo fale mautotogi. O le fale e 1.3 km mai le taulaga tutotonu ma ofaina potu faʻatumuina i se umukuka, ogaumu, ulo, pusaaisa ma mea fai meaʻai. E maua e tagata asiasi se vai taele i fafo ma se Wi-Fi e leai se tau. Ua maua e le faletalimalo le tele o tulaga lelei mo lona tulaga ma le lelei o le tautua.

I le tau mafanafana, totogiina se fale mautotogi i lenei faletalimalo o le a tau 400 TL (67 €) i le aso. E taua le maitauina o potu uma ua fuafuaina mo 4 tagata, o lea e sili ona lelei le nofo ai iinei ma se kulupu o tagata. Meaʻai ma vai inu e le aofia ai. Oe mafai ona faitau atili e uiga i le faletalimalo i le kilikiina o le sooga.

Sunprime C-Lounge - Naʻo Tagata Matutua

O lenei faletalimalo e lima fetu e naʻo tagata matutua e taliaina. E tu 5 km mai le ogatotonu o Alanya ma ei ai lona lava matafaga tumatafaga. O loʻo iai vai taʻele i totonu ma fafo, faleʻaiga, faletaalo, spa ma sauna ile teritori. I totonu o potu, e tuʻuina atu i tagata asiasi mea faigaluega talafeagai uma ma meaafale mo se malologa lelei. O le tele o mea uma, o malo talimalo talisapaia lona mama, faʻamafanafanaina ma Wi-Fi.

I le maualuga o le vaitau turisi, o le tau o le totogiina o se potu lua o 570 TL (95 €) i le aso. O le faletalimalo e faʻatautaia i luga o se tulaga lautele-aofia ai. Afai e te fiafia i lenei filifiliga apitaga, ona vaʻai i le atoa faʻamatalaga e uiga i le faletalimalo luga o lenei itulau.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Galuega Faatino

E selau ma selau afe tagata tafafao maimoa e asiasi i matafaga o Alanya i tausaga uma, ma e leai la se mafuaaga e masalosalo ai i lo latou lauiloa. Soʻo se tagata faimalaga iinei o le a mauaina mo ia lava se fasi vaega o le talafatai, lea e mafai ai ona ia faʻaaluina aso filemu ma aiga poʻo uo. Ae a, e le mafai ona matou iloa poʻo fea le matafaga e fetaui ma lou tofo, ae matou te mautinoa o le a e mautinoa alofa i le lautele o le talafatai o Alanya ma faʻasoa atu ou manatu ia matou.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Alanya - Mahmutlar (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com