Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Algorithm mo le faʻaputuina o se suia laulau ma ou lava lima, fautuaga i matai

Pin
Send
Share
Send

Tele o ona po nei fale e ona le faʻafitauli masani - o le leai o se avanoa avanoa. I se taumafaiga e tuʻu mea uma i se mea e mafai ai, e tatau ona e faʻaalu i ituaiga togafiti uma. O se tasi o auala e faʻasaʻoloto ai avanoa e aunoa ma le fetuʻunaʻi o le mafanafana o le faia lea-o oe-e suia le laulau e faʻaaoga ai le sauniuni o masini siʻi. Multifunctional meaafale, lea i le gaugau tulaga eseʻese i le matua tauagafau, e mafai ona ofi i totonu o le tele o totonu totonu ona o le tele numera o filifiliga filifiliga. E le faigata ona fai se fesuiaʻi laulau i le fale, e naʻo manaʻoga muamua e te manaʻomia ma tipiina lelei vaega o le fausaga.

Ituaiga o fausaga

O laulau fesuiaʻi e maua i fesuiaiga eseese. E i ai oloa mo galuega, 'ai, faitau. O nei vaega uma e i ai ona uiga tulaga ese ma agavaʻa. I le mafuaʻaga, ua vaeluaina ia faʻatusa i ituaiga nei:

  1. Lisi teuina Eseesega i se ata e le masani ai, aofia ai ni toso se lua pe tolu ma se laulau pito i luga. Lenei oloa e tatalaina i le mimiloina i le au.
  2. Meaʻai o le aoauli ma le mekasini. O le faʻataʻitaʻiga ua amanaʻia o le sili ona taatele suia laulau. A gaugau, o le oloa e matauina ma e le faʻaaluina tele avanoa. I aso masani e faʻaaogaina o se laulau kofe, ma afai e manaʻomia, e mafai ona faʻalauteleina le fausaga i se laulau 'ai lelei atoatoa. Na o ni nai gaioiga, ma le 5-7 tagata e mafai ona faʻaaoga lelei i tua atu o ia.
  3. Tusitala-tagata faigaluega. Lenei o se fesuiaʻi laulau tutusa ma le muamua faʻataʻitaʻiga, mo le gaosia o lea e eseʻese ituaiga o laulau e faʻaaogaina. E leai se mea e manaʻomia e faʻatumu atoa pe suia lona foliga. O lenei mamanu e faʻaaogaina e suia ai le laulau i se kesi ma le mafai ona fetuʻunaʻi le maualuga. O loʻo iai foʻi atigipusa faʻaopoopo faʻaopopo. I se faʻaopopoga, o le laulau kofe pito i luga e mafai ona toe suia e ala i le suia o le faʻasologa o faʻamau.
  4. Lisi pikiniki O le oloa manaʻomia le i ai o lua nofoa, i le sliding ma fofola oe mafai ona maua se atoa-maeʻa lelei meaafale meaafale. Lenei faʻataʻitaʻiga e le aofia ai faʻapitoa lavelave masini, o le mea moni, e tasi le faʻapipiʻi ma le swivel masini ma le faʻamau-loka.

E i ai se turntable ma se manaia gaugauina faiga. O ata faʻataʻitaʻi e manatu o loʻo iai isi faʻaopoopoga faʻapipiʻiina i luga o le tasi. O loʻo faʻaaogaina ii ni faʻatonuga uʻamea faʻapitoa. Ile taimi ole faʻalauiloaina, e minoi le vaega pito i luga, ma faʻaali mai ai isi elemene. Mulimuli ane, o vaega uma e tuʻufaʻatasia i totonu o le tasi laulau.

O se fesuiaʻiga turntable aofia ai le faʻaaogaina o inserts nafa mo le faʻalauteleina o vaega faʻaopoopo o le laulau. Latou te i luga o se kesi ea poʻo luga o se tautotogo. O le muamua faʻaofi faʻaalia lemu le faʻagaioiga, o le faaseʻe e faʻatinoina e masini i totonu, ae o le tautotogo e galue ma sina pisapisao. E le gata i lea, o le kesi siʻi luga ei ai lana lava punaoa, mulimuli ane o le masini faʻavaivaia ma lelea fafo. O le tautotogo ua aloaʻia o se sili atu anagata faʻaofi, ae ui i lea, ma sili atu faʻalavelave, talu ai e mafai ona paʻu ma pa.

Roteri laulau o le sili ona talosagaina faʻataʻitaʻiga. O vaega faʻaopopo o le laulau pito i luga e ono tu i itu. O le mamanu o lenei fasi meaafale manatu o uma o ona elemene mafai mafai ona maua suiga. I le taimi e tasi, o loʻo iai oloa e mafai ona suia le maualuga. I le avea ai o se tulafono, o le tulafono faʻatonutonu gaioiga e saunia mo laulau ma sili atu ona faigata laʻau masini.

O se laulau lapoʻa e manatu o se masani taatele. Faʻafetai i ona foliga, e fesoasoani e "faʻamaluluina" totonu. A maeʻa ona tatalaina, faʻataamilo oloa avea oval, e matua faʻateleina latou lapoʻa. E le gata i lea, e mafai ona ofi atu i le 8-10 tagata. O sea transformer e tele ona lelei: pe a tatalaina, e faʻateleina tele, ofi i le tele o nofo, i totonu o le potu e avea ma totonugalemu, tuʻufaʻatasia elemeni. I le taimi lava e tasi, o se laulau lapoʻa manaʻomia tele taimi sili atu nai lo isi faʻatafaʻilagi fausaga. O le faigofie o le tutoʻatasi gaosiaina o se lapoʻiga faʻamatalaga o le suia o meaafale o se mataupu feteʻenaʻi, talu ai e mafai ona tipi ese se tapunia mo ia na o le fesoasoani mai o masini faʻapitoa.

E le fautuaina e le au mamanu le tuʻuina o meaafale i lanu pogisa i totonu o se tamaʻi potu. Vaʻaia, e atili faʻaititia le potu. E sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i se laulau malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, nifo o nifo elefane.

O laulau faʻafuaseʻi e fesuiaʻi laulau e le laʻititi lauiloa. Lenei faʻataʻitaʻiga ua manatu o le masani lomiga. Faʻatasi ai ma mea lelei o le avanoa ma le faʻapipiʻi. A gaugau, o le oloa e laʻititi, ma a maeʻa le pala na avea ma se 'aiga atoa. E i ai eseesega eseese o sliding models, o le tele i le taimi o suiga e mafai ona suia laʻititi pe fai si taua. E sili ona faigofie le faia o se faatafafa fausaga oe oe lava, e oʻo foi i se novice master e mafai ona faia se laulau.

Tusitala

Lapoʻa

Lonetona-mekasini

Liliu

Lisi pikiniki

Lisi teuina

Ituaiga o suiga suiga

O faʻataʻitaʻiga uma o meaafale na talanoaina e faʻatulagaina mo le suia o auala. E tele ituaiga o ia masini. O i latou uma e i ai a latou lava le lelei ma lelei, taulaʻi i ai e aoga le filifilia o le sili taliaina filifiliga mo oe lava. O auala nei e suia ai auala e iloga:

  1. O se tasi o sili ona faʻaleleia ma faʻaonaponei o le "acrobat". O le ata e manatu o le i ai o se uʻamea faʻavae ma se tautotogo 'au, o le autu laulau e faʻapipiʻi mai luga. O momono o loʻo taofia ai le tosoina mai o le vaega o loʻo tu i autafa o meaafale. Meafale ma le "acrobat" faiga foliga mai o se laititi kofe laulau, e le faigata ona faʻaputuputuina i ou oe lava lima. O le suiga e avea ma masani masani faʻataʻitaʻiga e tupu i ni nai sekone.
  2. O le faʻaseʻe auala o le fesuiaʻi laulau faʻateleina le laulau faʻafetai i vaega natia faʻamau i lalo o le oloa. E lava le tosoina o vaega autu i le itu, pe a leai se avanoa avanoa e aliali mai, i tafatafa o itu o mataafi e faapipiiina ai, o se vaega faʻaopopo e tuu i totonu ia latou. Ua fautuaina e le au atamamai e ave le faamuamua i metotia uamea, talu ai o vaega palasitika e matua faaitiitia ai le ola o le laulau.
  3. O le siʻiina ("tusi") o le muamua suia masini. I le vaitaimi o le USSR, o meaafale na faʻaauupegaina i se faʻavae na toetoe lava o fale uma. O le laulau tusi e fofola e ala i le siʻi aʻe o itu laupapa ma tuʻu le lagolago i lalo o latou. Talu ai, o ia fasi meaafale na faʻaauupegaina i se uʻamea faʻavae, lea na faʻateleina ai le tele ma le mamafa o le fausaga. Lenei o ia oloa e faia i laminated chipboard. Tusa lava poʻo le a le malamalama ma le faʻapipiʻiina o ia laulau, o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e manatu ua le toe aoga.

O le suiga masini e mafai ona faia i ou oe lava lima. Ae talu ai o le a tele se taimi, tupe ma taumafaiga, e sili atu le fetaui lelei le faʻatauina o se fale gaosi faʻataʻitaʻi o le siʻiina auala.

Faiga Acrobat

Faaseʻe auala

Laulau tusi

Faapotopotoga lava ia

Mo le tele o vaega, uma fesuiaʻi laulau manatu i le ono mafai o oe lava-potopoto, o lea afai e te manaʻo, oe mafai ona faia e aunoa ma le tautua a se matai ma sefe tupe. O faʻapotopotoga faʻatonuga aofia ai ma taʻitasi faʻatusa auiliiliina le atoa gaioiga laʻasaga.

I le avea ai o se tulaga masani, soʻo se laulau faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i:

  • vae;
  • siitia auala;
  • fausaga fausaga;
  • fata ma drawers (pe a fai e iai);
  • totoga;
  • faʻatasi atu faʻatonuga ma se ata o le faʻapotopotoga o le laulau fesuiaʻi.

Oe o le a manaʻomia le saunia se seti o mea faigaluega eseese. Muamua e te manaʻomia se sikulipi ma sikulipi. O le pule ma le penitala ma le tulaga o le fale o le a le soona totoʻa. A maeʻa sauni uma mea faigaluega, oe tatau ona suʻesuʻeina faʻatonuga mo le faʻaputuina o le fesuiaʻiga i ou lava lima. Lenei o le a sefe taimi ma aveʻese le ono o mea sese ma faʻaleagaina le fausaga. Oe manaʻomia le faʻaputuputuina se suiga laulau laʻasaga e tusa ai ma le fale gaosi polokalame:

  1. Faamau vae i le faavaa.
  2. Faʻapipiʻi le laulau pito i luga siʻitia masini i le nofoaga e tasi.
  3. Afai e saunia ni fata poʻo ni drawers, faʻaputuputu ia.
  4. Faatu le isi laulau i luga o le masini siisii.
  5. O le faʻatasiga o le laulau ua maeʻa ma le faʻapipiʻiina o le laupapa autu, a maeʻa ona manaʻomia lea ona e toe siakiina le faʻatuatuaina o faʻamau uma, ma faʻamau faʻamau peʻa manaʻomia.

A faʻaputuina se laulau fesuiaʻi i ou lava lima, e tatau ona e matua tausisi i faʻatonuga ma ata. Ole faʻasologa saʻo o gaioiga ole a tuʻuina ai i lē e ana le umi ma le saogalemu o le taimi e faʻagaioia ai le oloa.

Ata o le Fono Aoao

Faʻaputuina le faʻavae i vae

Faʻaleleia o tautotogo

Faapotopotoga potopoto

Faʻaputuga laupapa

Faʻaleleia o le pito i luga mafai ona feaveaʻi vaega

Natia le lipine faʻamau

Oloa sauni

Faʻafefea ona faia oe lava

O faleoloa e ofaina atu ituaiga eseese o meaafale. O le tau o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o nisi taimi e fai si maualuga. Faia o se fesuiaʻi laulau ma ou oe lima o le a fesoasoani sefe tupe.

Mo oe lava-potopoto, oe o le a manaʻomia le saunia mea nei mea faigaluega:

  • drill-faovilivili ma faagutu mo ia;
  • uila eletise;
  • vili mo fafie;
  • olo olo

E faʻatagaina le faʻaogaina o se tisiketi mo se olo e fai ma faʻatusa o le olo, o se filifiliga - e mafai ona e faʻaogaina se mea faʻapipiʻi faʻapitoa mo se vili.

Ae le i faʻaputuputuina le laulau, e taua le sauniuni o mea:

  • tapoleni;
  • laupapa;
  • laulau lua faʻalua luga ma lalo (e sili atu le okaina o se tipi ma le manaʻoga fua pe a faʻatau);
  • siitia auala;
  • faʻamau faʻovilivili.

Ina ia faia se-oe-oe lava suia le laulau, ata o se tasi o sili ona taua laʻasaga. E mafai ona faia i le faʻaaogaina o polokalame komepiuta faʻapitoa: tusi se ata o le laulau, fai se faʻafanua tipi, fuafua le aofaʻi o mea e manaʻomia. E le faigata ona faʻaoga le polokalame, e tasi pe lua aso e sauni ai le poloketi.

I le taimi o le faʻatauina o mea i le faleoloa, e sili atu le okaina o le vaʻaina o vaega e tusa ai ma le manaʻoga fuataga ma aofaiga. O elemene maeʻa naʻo le manaʻomia e faʻalelei i faʻamau e ala i le faʻapipiʻiina o le suiga masini. E le gata i lea, ae e te leʻi faia se laulau fesuiaʻi i ou lava lima, e tatau ona e amata tapunia pu mo le faʻamautuina o vaega. Sili atu le makaina i se penitala ma le pule. Lenei o le a mautinoa ai le sologa lelei faʻapipiʻiina.

O le algorithm mea faʻapenei e faʻapea:

  1. A sauni loa ma pu, ona fetuunai lea o vaega.
  2. Faaputuputu le faʻavaʻa o le oloa, faʻamau faʻamauina ia mea faʻavae.
  3. Faʻamalosi le laulau lagolago ma faʻavaʻa.
  4. Faatu le pito i luga laulau autu.

O le maeʻa oloa o le a le ese mai faleoloa faʻataʻitaʻiga. I le faʻaaogaina o se tutusa algorithm, oe mafai foi ona faia transformer kofe laulau ma ou lava lima. O le le masalosalo faʻaopoopo o se fale-faia mamanu o le o le a faʻamalieina uma manaʻoga taʻitasi, ma lona tau o le a fai lava maualalo. Tusa lava poʻo le a le faʻataʻitaʻiga filifilia, o vaega ia o meaafale e tele mea e fai o le a taua tele mo le faʻaavanoaina o tamaʻi fale.

Lisi mamanu

Iliina vaega

Faaputuputuina le faʻavaʻa

Faapipiʻiina o le masini

Faaputuputu vae

Fesoʻotaʻi vae i le faʻavaʻa

Faaputuputuina le fata

Laulau sauni

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Iokapetas Faalifu Fai and Palusami (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com