Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Taʻaloga taʻalo i luga ole laiga (e ala ile Initaneti) - faʻatonuga ile faʻafefea ona tuʻu saʻo le peti i tagata fai tusi ma maua ai tupe ia latou + o taʻaloga sili ona lelei taʻaloga

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au faitau pele o le RichPro.ru pisinisi mekasini! O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i taʻaloga taʻaloga: auala e mafai ai ona maua ai ni tupe i luga ia latou ma o fea e sili ai le tuʻuina o lau peti i luga o le initaneti (e ala i le Initaneti). Ina ia taʻalo ma manumalo i le ofisa o tagata fai tusi, oe manaʻomia le iloa faʻafefea ona tuʻu saʻo peti, poʻo le a le taʻaloga taʻaloga petipeti, ma le ofisa fai tusi e sili na te filifilia.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

E tofu tagata uma ma le le itiiti ifo i nisi fiafia i taʻaloga. I le taimi e tasi, tele tagata fiafia matamata taʻaloga, faʻasolosolo i le ulu o ono ono taunuʻuga o mea na tutupu. O le mea moni, o nei mea uma e mafai ona maua. Mea moni, e tatau ona e faia le mea e te alofa i ai - matamata i faʻasalalauga masani o faʻasalalauga ma iloilo avanoa fili e malo ai.

E masani lava i taʻaloga ma fusuʻaga uma, e mautinoa a le tagata manumalo, pe mafai foʻi ona tatou faʻapea o se tasi o tauva e manumalo ma se avanoa tele.

O le faia o se petipeti ma tagata fai tusi i luga o manino mea e fiafia i ai (i taimi uma se faʻaaliga sili atu maualalo paleni), oe mafai ona manumalo i se aofaʻi lelei e aunoa ma le tuʻua o lou fale pe a fai e te faʻaaogaina le tautua o le 'upega tafaʻilagi tautua. Ma o nei mea uma e mafai faʻafetai i le matamata i au sili ona e fiafia i ai ma tauvaga!

I lenei tusitusiga, o le a matou taʻuina atu ai ia te oe pe faʻafefea ona maua tupe i taʻaloga taʻaloga, ma faʻalogo foʻi i mea nei:

  • Faʻafefea ona aoga le au fai-tusi ma faʻasologa, ma le eseesega o le tasi i le tasi;
  • Mea e tatau ona e faia mo le muamua peti i taʻaloga - o a fautuaga e te manaʻomia e faʻalogo ai;
  • O a ituaiga taʻaloga taʻaloga i le ofisa o le fai tusi e mafai ona faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma metotia ma taʻaloga e mafai ona atiaʻe i luga o latou tulaga;
  • Faʻafefea ona filifili se tagata fai tusi i luga ole laiga ma faʻamaoniga uma a le malo ma maualuga avanoa e maua ai le maualuga polofiti mo se taʻaloga taʻaloga;
  • Faʻafefea ona mafai ona e peti i taʻaloga i luga ole laiga mai lau telefoni ma maua ai tupe.

Faatasi ai ma isi mea, o le sili ona lauiloa fesili e tulaʻi mai uma le au amata ma le au taaalo o le a iloiloina. O le a tuʻuina atu iai tali manino ma faʻamatalaga talafeagai uma.


E tusa o le taʻaloga taʻaloga ma pe faʻafefea ona maua tupe ia latou, o a ituaiga ma taʻiala o taʻaloga taʻaloga, o fea (o ai tagata fai tusi) e sili atu le tuʻuina o taʻaloga taʻaloga ala i le Initaneti (lugalaina) - faitau i lenei lomiga


1. Taʻaloga taʻalo - o le a ma pe faʻafefea ona galue 📃

Tuinanau e manatu o se vaega taua o le tagata natura, ma o le manaʻo e finau o lona fafo faʻaalia. O lea la, o ituaiga eseese o peti na faia talu mai anamua taimi.

Sa matou mauaʻa mo a matou tagata taʻaʻalo sili ona fiafia i ai Taaloga Olimipeka i le vaitau o anamua, ma fetauiga a le tagata lauiloa na mafua ai se vevesi tele i Roma anamua... E aliali mai, ona aliali mai ai o faʻataʻitaʻiga o le au fai tusi i le taimi nei, e ui lava ina aloaʻia, o le fale o le tagata fai tusi Peretania Tele.

Aso nei Taʻaloga ma tagata fai tusi mafai ona mafaufauina o se faʻapitoa ituaiga o faʻatupeina feutanaiga, e matua tutusa lava ma teuga tupe faʻaaoga faʻaaoga i luga o fefaʻatauaiga. Na matou tusia e uiga i le taʻaloga i luga o le faʻatau oloa i se isi tusitusiga - matou te fautuaina oe e faitau i ai. Ma o le fai pisinisi sili ona lelei e tusa ai ma le tele o faioloa o le "ForexClub".

📌 O le tikeri o le tulaga lamatia i mataupu uma e lua e tutusa... E le o se mea tupu fua, e tusa ai ma le au taʻutaʻua atamamai, o le aofaʻi faaletausaga o le faioloa tusi maketi fuafuaina i le selau piliona o tala.

E faigofie lava ona avea ma sui o lenei pisinisi. I luga o se talosaga i luga o le Initaneti, o le afi suʻesuʻe o le a tuʻuina atu ni luasefulu itulau fai tusi. Peti i luga ole laina sili ona talafeagai, ma o le taualumaga lava ia e sili ona faigofie.

I se faʻaopopoga, taʻutaʻua tagata faʻatau tusi ma le mautu igoa taʻuleleia download feaveaʻi polokalama, faʻaaogaina e mafai ona e auai i le taʻaloga mai toetoe o soʻo se mea, i ai o se masini i lou lima (telefoni, laupapa, ma isi).

O taʻaloga faʻapitoa e masani ona valaʻauina handicappers... Ina ia mafai ona avea ma tasi, e le lava le naʻo se sili atu poto masani o se ili ma maua se malamalama lelei i taʻaloga. Afai e faigofie mea uma, o le tele lauiloa taʻalo lakapi, tagata taʻalo lakapi, isi tagata afeleti ma faiaʻoga ono maua se tele tamaoaiga tele talu ai.

Ina ia faia se saʻo valoʻaga mo taʻaloga, o le mafuaʻaga lea mo le manumalo manumalo, oe manaʻomia le i ai o le malamalama i le matematika, i ai le aitia o le talitonuga o le ono ma fuainumera numera, ma iloa ia auiliiliga o tagata tusi.

E toatele tagata e manatu o le ofisa fai tusi ma le saluina o fale e tasi ma tutusa. Ae e leʻo saʻo atoatoa lenei mea: i le mea muamua, o loʻo tatou talanoa e uiga i se faʻalapotopotoga e talia ai peti i taʻaloga, ae o le lona lua, e uiga i se tasi o ituaiga o peti.

2. O le a le ofisa fai tusi ma le totalizator - faʻauiga + faʻagaioiga faʻavae 📋

E le o se lilo o tagata soifua ua leva ona aveʻesea e le le mautonu e fesoʻotaʻi ma petipetiga ma petipetiga. Ua iai i Roma anamua ni uiga uiga ese afu maligi, lea na maua ai le avanoa mo tagata e le gata e faʻasoa ai o latou manatu i mea o le a tutupu i le malae taʻaloga, ae faʻapena foi ona maua tupe i le tala saʻo.

I aso nei, o le lauiloa o ia faʻavae e le gata pa'ū, ae i soʻo se mea o loʻo tupu... O lenei mea na sili ona maitauina ma le tulaʻi mai o Initaneti tekonolosi, lea e mafai ai ona tuʻu se peti, e aunoa ma le tuua o le fale... Ona o lea, o se tulaga taua tele i le pisinisi petipeti i le atoa lalolagi o loʻo nofoia e tele tagata fai tusipei o 1xstavka, bwin ma isi.

O le a le faʻavae o galuega a totes, pe faʻafefea ona eseʻese mai tagata fai tusi, pe o le toʻatele o tagata e tusia saʻo i le va o latou, o le a e mauaina atili.

2.1. O le a le fai tusi ma o le a le mea na te faia

Bets O se faʻalapotopotoga e faia se ituaiga o peti ma ana tagata asiasi. Oe mafai ona finau e uiga i soʻo se mea na tupu, ae o le tele o taimi taʻaloga: lakapi soka, taʻaloga fusuʻaga ma isi

I le faʻafaigofieina, o le aano o ia fegalegaleaiga i le va o le fai tusi ma le tagata o tausia e faapea: o se tagata filifili e peti i se tasi po o se isi taunuʻuga o se taʻaloga tauvaga. A faʻapea e saʻo o ia, ona totogi lea o ia i le tele o lana teuga tupe, faʻatasi ai ma le polofiti na malilie iai muamua. A le mateia le iʻuga, ua leiloa la le tupe.

Le talaʻaga o le faia tusi

Falani Pierre Ohler ua manatu o le "tama o le faia o tusi", aua o ia o le muamua tagata na sau ma le manatu o le lisiina o se ituaiga o ofisa i le hippodrome ma valaʻaulia tagata i lona nofoaga e tuu ai peti i le lumanaʻi tuuga. Na tupu i le seneturi lona 19.

E le gata i lea, o se manatu tutusa na malaga atu i Egelani, lea na tatalaina ai foi tagata fai tusi, ma e oʻo mai i le aso o le sili lea ona faʻatuatuaina i le lalolagi. O na faʻalapotopotoga na oʻo atu lava i Lusia 1991 tausaga. O latou foliga vaaia e fesoʻotaʻi ma le tulaʻi mai ma le alualu i luma vave o le capitalism.

2.2. Faʻafefea ona galue le fai-tusi - faʻafefea ona galue

O le faʻavae taua e faʻatautaia ai e na faʻalapotopotoga a latou gaioiga e faigofie lava: e talitonu le tagata i nisi o taunuʻuga o se mea na tupu ma filifili ai e faia se peti, pe a maeʻa ona ia totogiina le tupe ma maua ai se lisiti. Afai e malo, e liliu ane i le fai tusi ma ave ana manumalo.

O se manatu manaia o le mea moni o ia ofisa aua le faʻaaluina a latou tupeaua e naʻo le puleaina o tupe a le au leiloa.

O le lauiloa o ia faʻalapotopotoga i lo tatou nei taimi o loʻo tupuola, o le mea moni, aua ua amata ona sili atu ona faigofie ona ofi i ai lugalaina auala... I lenei tulaga, e fuafua le manumalo coefficient, lea o le a taʻaʻalo ai le peti a le tagata taʻaʻalo, o le avanoa o le manumalo o se tasi po o se isi paga i se taʻaloga tauvaga e suʻesuʻeina.

Ina ia fuafua le aofaʻi o polofiti fuafuaina, naʻo lou manaʻomia o le faʻateleina o le amataga inivesi e le multiplier fuafuaina. Afai, faʻapea, o le tutusa na tutusa ma le lona 2, ma o le peti e $ 50, ona i ai lea i le faaiuga o le a maua e le tagata taalo i le tulaga o le manuia 100 tala

Ole a le mea e fai ai e le fai tusi - faʻauiga upu + faʻataʻitaʻiga

I lalo o lenei faaupuga pepelo lava polofiti faʻalapotopotoga... O le mea o le mea le aoga mo tagata fai tusi ona na o le auai i peti, o lea latou muai teuina ai tupe i le fuafua faigata o latou pasene mautinoa, lea e toetoe lava a le vaʻaia e le tagata taʻalo.

O se faʻataʻitaʻiga o le a faʻamalamalamaina mea uma:Faapea e lua au tutusa feiloai i luga o le malae, o lona uiga o le avanoa o le manumalo mo se tasi o latou o 50% Ua taʻu mai ai o le fua faatatau fuafuaina o 2.

O le fai tusi, e manaʻo foʻi e maua se polofiti, faʻatulagaina se laina e tutusa ma le 0.1 o le manumalo. O lona uiga o le a manumalo le tagata taalo manumalo, ma le peti muamua o le $ 100, ae le o le 200, ae 190.

2.3. O le a le tote - faʻamatalaga + fatu o le galuega

Faʻamatalaga o se faʻapitoa faʻalapotopotoga e taliaina faʻailoga masani i tuʻuga solofanua.

O le ute o a latou galuega o loʻo taoto i le mea moni e faapea o le manumalo e tufatufaina e le faʻamoemoeina i luga o muamua faʻatulagaina coefficients, ae e tutusa tufatufaina o le aoina faletupe ma e faiaina.

I se faʻaopopoga, o le taʻaloga lava ia ma se masini faʻapitoa e faʻaalia ai le tulaga o solofanua i le tuʻuga i tuuga e mafai ona taua o sweepstakes.

E tatau ona maitauina o faʻavae o lenei ituaiga e pei nofofuama faʻalua pe faʻapena foi tolu... O lona uiga o le peti mafai ona tuʻu i luga o le solofanua e foliga mai e sau muamua, lona lua pe oʻo foʻi i le lona tolu.

Ina ua maeʻa le taʻaloga, sa faʻatulaga loa e le faʻatulagaina o le sweepstakes: o le vaega o le aofai o le aofaʻi e alu i le hippodrome, o se vaega e aveʻese mai o le margin, ae o le isi e vaevaeina i le va o latou na faia le saʻo peti. O le telē o lona tele, o le tele atu o le manumalo aofaʻi.

2.4. E faʻapefea ona 'eseʻese le tote ma le ofisa o le fai tusi - o eseesega autu

O le mea moni, a maeʻa ona suʻesuʻeina faʻamatalaga na tuʻuina atu muamua, o eseesega e matua manino lava. Faʻamatalaga masani naʻo le taliaina faʻailoga i tuʻuga solofanua, ae tagata fai tusi mafai ona peti i soʻo se ituaiga taʻaloga. E le gata i lea, o le vaega mulimuli, i le gasologa o a latou gaioiga, faʻaaogaina se fuainumera faʻapitoa ma matua mama numera o meafaigaluega mo le fuafuaina Taaloga coefficients... Ae i le saluina o tulimanu latou te le o i ai iina.

Faʻaaliga! O le tupe mama na maua i le taimi o le galulue faʻatasi ma tagata fai tusi e sili atu mautu, aua o le tagata na te iloa muamua le tele e mafai ona ia mauaina pe a fai e saʻo e uiga i le iʻuga o se taʻaloga taʻaloga. O le tutusa le mafai ona fai mai e uiga i sweepstakes.

O le faʻavae o le saluina o loʻo faʻatinoina le faʻatinoina o le faʻamoemoeina o le aofaʻi o tupe maua pasene i luga o faʻailoga e lua: mai aofaiga peti ma mai lapoʻa faʻapipiʻi faapitoa manumalo... Ma e masani ona mafai ona e feiloaʻi ia latou naʻo taʻaloga taʻavale tiʻetiʻe, e le mafai ona taʻuina e uiga i le au fai tusi.

O ituaiga autu o taʻaloga taʻalo i tagata fai tusi

3. Ituaiga o taʻaloga taʻaloga i le ofisa o fai tusi - 7 sili ona taʻutaʻua petipetupe fai pisinisi 📑

Tele o tagata e leʻi faia se mea faʻapea e manatu o le peti e naʻo le lua pe sili atu ile tolu taunuʻuga: manumalo tasi le itu, maua lona lua poʻo tusi... O le mea moni, o le moomooga o aso nei tagata fai tusi e le iloa ni tuaoi, o lea latou te faʻaauau ai ona faʻafouina petipetiga faiga, mafaufauina o ituaiga fou. O lenei faʻatagaina oe e faʻalauteleina le ola o tagata taʻalo ma faia le gaioiga lava ia sili atu manaia.

I se faʻaopopoga, o le tele o filifiliga o mea e ono tutupu, pe pei ona faʻaigoaina e handicappers - laina lelei, faʻatagaina polofesa e atiaʻe sili laʻasaga faigata auala e maua ai le tupe maua mai le taʻaloga i tagata fai tusi sili atu mautu.

Ma, seʻi o tatou vaʻai i le faʻavasegaina autu o peti e mafai ona faʻaaogaina e le au amata ma tagata poto masani taʻalo.

Matamata 1. Taunuuga o se taʻaloga

E pei ona taʻu mai e le igoa, e mate e le au taʻaalo le iʻuga o le tauvaga. Avanoa masani 3 iʻuga: 2 manumalo ma se draw.

Vaʻai 2. Faʻalua avanoa

I lenei tulaga, tagata fai tusi e ofa e tuʻufaʻatasia lua atinae... I le taimi lava e tasi, o na peti e avanoa mo na taʻaloga na tusi... O le mea moni, tagata taaalo e maua le avanoa e valoia ai tasi mai le lua mea na tutupu.

Ma, i lenei vaega o loʻo i ai fua faatatau (o latou igoa o le a tuʻuina atu i puipui):

  • manumalo tasi poʻo le isi 'au (12);
  • maua o le muamua pati poʻo tusi (1X);
  • manumalo tulaga lua au poʻo tusi (X2).

Ioe, o le faigata mo ia peti e masani lava ona maualalo, ae o le avanoa e manumalo ai e tele taimi sili atu.

E le o lilo i le tele o tulaga le lauiloa le lauiloa, ae ui i lea, ia taʻalo saogalemu, e mafai ona e filifilia se lua faʻalua peti ma se ata.

Vaʻai 3. Aofaʻi

O se ituaiga taʻutaʻua sili ona taʻutaʻua ma se fai tusi e avanoa i le lakapi... E aofia ai le fuafuaina pe fia sikoa o le a togiina i se taʻaloga.

E lua ituaiga o lenei peti:

  1. TB (aofaʻi atoa)o lona uiga o le a sili atu ma le 2.5 polo i le sikoa, o lona uiga, mai le 3 ma sili atu;
  2. TM (aofaʻi laititi)manatu o le ai ai 0, 1 pe 2 sini.

Vaʻai 4. Maʻi

O lenei ituaiga peti na fuafuaina e faʻapaleni mea e ono tutupu aʻe o tagata teteʻe i le ofisa o fai tusi.

E masani lava o le le atoatoa e mafai ona mo le tasi 'au +1,5, ma mo tagata tauva -1,5.

O se faʻataʻitaʻiga o le a faʻamalamalamaina mea uma:

Tatou taʻutino atu, luga o le fanua o loʻo i ai le lauiloa Bavaria ma Southampton... E le faigata ona valoia o le tutusa mo le au muamua o le a sili maualalo ona o lona manino lelei.

Afai o Bayern o F (-1.5), lona uiga la o lona 'au afeleti e tatau ona faʻatoʻilaloina a latou fili i le sili atu i le 1.5 sini. O le coefficient i lenei tulaga o le a tusa ma le 1.7 (e le o lapoʻa uma).

Mo Southampton, F (+1.5) o lona uiga e le tatau ona avea tagata i fafo ma se eseʻesega sili atu ma le 1.5 sini.

Vaʻai 5. Taʻaloga-taimi

I lenei tulaga, ua tuʻuina i le tagata taalo le avanoa e filifili ai le faʻaiuga o le taʻaloga lava ia, ma o le a le afa o le a filifilia. E fai lava si tetele o avanoa iinei.

o lesi foi mea, atonu e iai le tau e faʻamautinoa ai na manumalo uma le 'au i le' afa muamua ma le taʻaloga atoa. O le vavaloina o lenei mea e sili atu ona faigata nai lo na o le iʻuga o le taʻaloga, o le mea lea e faʻatosina mai ai e tagata fai tusi le faʻalogo a tagata i ia peti i le tau o le vaʻai. malo tele.

Vaʻai 6. Faʻo saʻo togi

I lenei tulaga, o le tagata taʻaʻalo o le a tatau ona vavalo faʻapitoa le iʻuga o se taʻaloga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se taʻaloga soka, ona tatau lea ona e fuafuaina le aofaʻi fuafuaina o sini mai itu uma e lua.

O le faigata mo ia ituaiga peti amata mai le 3 ma mafai ona matua tele.

Vaʻai 7. Aofaʻi Asia

I lenei tulaga, o loʻo matou talanoa e uiga i fua faatatau ma se non-integer faʻailoga. o lesi foi mea, 2.25, 3.25, poʻo le 2.75.

Mo le malamalama, mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le TB 2.75:

I lenei tulaga, oe tatau ona vaeluaina le peti i ni vaega se lua: i luga TB 3 ma TB 2.5... Afai e sili atu ma le 3 sikoa na togiina i le taimi o le taʻaloga, ona avea lea o le tagata taalo ma manumalo, pe a na o le 3, ona toe faʻafoʻi mai ai lea o le afa o le aofaʻi na ia tuʻuina i le TB 2.75.

Galue ma ia tau sili atu ona faigata, AE latou te faʻatagaina, i le mea e tupu o se tagata e mautinoa o se mea na tupu, ia inisiua. Afai o le sikoa e tasi na togi maualalo i le tulaga faʻamatalaina, ona le tagata taalo o le a le leiloa tele tupe.


O lea la, o ituaiga o peti na i ai na iloiloina, o le tele lava e faʻaoga i naʻo le soka. Nisi (mo se faʻataʻitaʻiga, iʻuga, faʻalua avanoa poʻo togi tonu) mafai ona faʻaaogaina mo isi taʻaloga foi.

Ua fautuaina e le au atamamai e auiliili auiliili le mea o le a tupu i le lumanai, ina ia mafai ona muaʻi filifilia muamua se peti e ono tupu le iʻuga.

I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o laʻasaga faigata e mafai ai i ni isi itu e puipui ai (o le avanoa o le a fai si maualalo ifo), faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o se auala e le masani ai o loʻo folafola mai ai ni tulaga lamatia.

Faʻafefea ona maua tupe i taʻaloga taʻaloga - tulaga talafeagai

4. Tupe maua i taʻaloga taʻalo - o le a le tele e mafai ona e maua ai i taʻaloga taʻaloga ma e talafeagai mo se amataga e faʻatele tupe 💰

Tele o tagata e le i feagai lava ma fua faatatau muamua i o latou olaga masalosalo e mafai ona latou faʻaaogaina e maua ai le sili lelei polofiti aunoa ma le tele faigata. Moni, afai e te taumafai e tali le fesili "E talafeagai le maua o tupe ile petipeti o taʻaloga?", ona mafai lea ona e fausiaina le tali lea: «E fai lavaafai e te faʻalatalata i le faʻagasologa ".

Ioe, fai mai tagata popoto o lenei auala o le mauaina o tupe ua lava lamatiaPeitai, o lenei e mafua ona o le mea moni e leai se tasi mafai ona iloaina le moni iʻuga o se faʻapitoa taʻaloga gaioiga.

E ui lava i lenei, e sili atu ona aoga le faʻaaoga o lau tupe mo petipeti nai lo, faʻapea, teuina latou i luga o se teuga tupe faletupe. I le taimi e tasi, aua neʻi galo o loʻo i ai ni tulaga faʻaletonu i mataupu uma e fesoʻotaʻi ma tupe i soʻo se vaega o le olaga. E oʻo lava i le faletupe e le o inisiua e faʻasaga i gaoi, faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo ni faʻafitauli tau tupe i le atunuʻu, e fesoʻotaʻi ma ia, e ui lava i faʻamaoniga uma, e le maua e tagata teu tupe ni tupe.

E faʻavae i luga o faʻavae uma nei fefulisaʻiga e uiga i aʻafiaga e sili ona tele tulafono muamua o taʻaloga taʻaloga: i le taimi o le taʻaloga, e mafai ona e faʻaaogaina na o tupe faʻaputu, o le leiloa, i le tulaga lea, e masani lava o le a le afaina ai le ola ma o le a le afaina ai.

Taua! O le mea moni, e naʻo lou manaʻomia o tupe o loʻo i totonu leai se totogi ulufale Faavae i lenei, e le mafai leai lava mo totogi e nono pe toso mai ai tupe mai le paketi a le aiga. Sa matou talanoa e uiga i le mea e maua ai tupe i le taimi nei i se tasi o mataupu muamua.

E le gata i lea, fai mai tagata popoto faletupe (amataga tupe amata) e le tatau ona lapoʻa tele, ae faʻapea foi ona le laʻititi. E le mafai ona e amata i nai peti laiti pe afai e te fuafua e te taʻalo e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. E sili le maua vave o sea aofaʻiga e faʻatagaina ai oe e faia sili mai le 20 i le 50 tutusa i le aofaʻi o tau.

O le fesili e ono tulai mai nei: Ae e mafai ona maua se polofiti moni i le taʻalo i tagata fai tusi, lea e faʻatagaina ai oe e faʻamavae lau galuega autu? E mafaia 'ona faʻamoemoe i se tupe maua taʻitasi masina lelei, ma naʻo togi e taulaʻi iai? Afai o lea, o le a le mea e tatau ona fai mo lenei?

O le tali i nei fesili e tusa o le mea moni lena handicappers - tagata taaalo faʻapitoa i ofisa fai tusi... O nei tagata tuʻuina a latou galuega masani ma o loʻo auai i le auiliiliina o taimi ua tuanaʻi taʻaloga taʻaloga, faia o tala mo le lumanaʻi tauvaga ma taʻaloga.

O a latou galuega e le faigofie, aua e tatau ona e muamua malamalama pe faʻafefea ona galue le au fai tusi, faʻapea foʻi ma tulafono masani o le matematika mo ia gaioiga.

I se faʻaopopoga, i le amataga laasaga, oe tatau ona mautinoa o uma uma nei tuutuuga ua ausia:

  1. I le iai ai o le le motusia o le ulufale i le Lalolagi Lautele 'Upega tafaʻilagi;
  2. O aso uma e mafai ona faʻasoasoa a itiiti mai 3-4 itula;
  3. Laʻititi laʻititi tupe amata, lea na taua muamua (faletupe);
  4. Faʻataunuʻuina ma se auala matuia (i soʻo se tulaga oe manaʻomia le aʻoaʻo e taofiofi ou lagona ma aua le faʻavaivaiina i tuʻinanauga manaʻoga e le ogatasi ma le faʻaiuga o matematika vavalo);
  5. E tatau ona faʻateleina le fiafia i se tasi o taʻaloga.

O le tele o taimi, e amata e tagata se masani masani ma petipetiga poʻo se mea moni handicapper matata ma le sili ona taʻutaʻua ma manaʻomia taʻaloga taʻaloga i le atoa lalolagi. mai Hockey, pasiketipolo pe o le mea moni lakapi... E ui i lea, e talitonu tagata atamamai o le tele o polofiti e mafai ona maua mai tenisi.

Afai e le manaia tele le tenisi, ona tatau lea ona e amata i le masani a tagata uma lakapio ai i le lalolagi atoa, vagana USAua iloiloina le taʻaloga e sili ona lauiloa ona o lona faigofie, fua ma lava dynamism. Sa matou talanoa auiliili e uiga i peti ma valoʻaga i le lakapi i le tusitusiga talu ai.

Pe a faʻaaogaina metotia galue, o tagata amata uma e mafai ona faʻamoemoe i se tupe maua mautu. Muamua, i lona mama foliga, e mafai ona i ai i se mea oo atu i le 10% i le masina mai le amataga tupe amata.

Mo i latou e fiafia e faia ni tulaga lamatia, e i ai isi auala e ese ai ia latou faʻateleina polofiti... Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona oʻo i le afa o le amataga faletupe. O le mea na maua o loʻo taoto i le mea moni o le tutusa manuia i le sailiga o maualuga tului, oe mafai ona leiloa mea uma.

Peitai, e tatau ona maitauina tupemaua o 10% E le gata matua moni, ae faapena foi sili lamatia... O le tupe mama mulimuli o le a faʻamoemoe lava i le amataga tupe teufaafaigaluega. O le telē o latou, o le tele o mea e mafai ona e mauaina pe a maeʻa le faʻamoemoe taunuʻuga o nisi taʻaloga taʻaloga.

Faʻafefea ona maua tupe i le lakapi peti - 4 tulafono taua mo maualuga tupe maua

E pei ona taʻua i le tele o taimi ua mavae,lakapi sili fetaui mo tagata faʻatau tusi novice. O le mea o lenei faʻapitoa taʻaloga e masani ai tagata uma mai le taimi o laiti, o ana tulafono e sili ona malamalama ma mafai ona maua, ma o le manuia ma le faiaina o sili lauiloa kalapu e faʻalogoina e tagata uma. O le mafuaʻaga lena e mafai ai ona maua se tele tele o faʻamatalaga luga o le Initaneti mo mea o loʻo lumanaʻi, ma faʻapea foi fousoka soka mai polofesa la latou pisinisi.

Le isilelei lakapi o se taʻaloga mo manaʻoga handicappers o le e sili ona mauoa i tulaga o tulafono. Ile taimi lava e tasi, e tele foʻi mea taua e faʻatagaina ai matou ona faʻapea o avanoa o lenei poʻo le kalapu e manumalo ai o loʻo tupuola pe paʻuʻu.

Aua lakapi O se taʻaloga 'au, o le iʻuga o le taʻaloga faʻamoemoeina i tagata taʻitasi taʻitasi ma luga o latou atoa. A faʻapea o le au pele e i ai le fetu le au sikoa na gagau lona vae, lona uiga o le 'au o le a le i ai i le sili ona lelei uiga, ma e mafai ona latou faʻatagaina lava sini, aua o se tasi o sui e tatau ona alu i luga o le malae.

E ui i nei mea uma, aua e te lolo atu i mafaufauga faalemafaufau o mea uma i le lakapi e faigofie tele ona faitau. Leai se togafiti faʻapitoa leai lava o le a le peti i ni 'au i le manumalo, talu ai ona sa ia se ituaiga o miti poʻo le faʻamatalaina taʻu atu ia te ia se mea. I soo se tulaga, soʻo se taʻaloga taʻaloga - aoina o laiti laiti mea na tutupu, ma o lona iʻuga e le faigofie tele ona valoʻia.

O isi mea e mafai foi ona aʻafia ai le iʻuga o le taʻaloga: o le lelei o le vao i luga o le malae, o le tau, o lenei taʻaloga o se taʻaloga ese mo se 'au faapitoa, na i ai ni faʻalumaina talu ai nei e aofia ai ona sui, ma isi.

O le mafuaaga lena tagata faʻapitoa aua le fautua faʻalagolago lava i taleni ma faʻafitauli ua ofoina mai e tagata fai tusi, aemaise pe a tutusa, o lona uiga o faʻatonu o le peti latou te masalosalo i lenei mea poʻo lena taunuʻuga, ae aua le teʻena o latou uma e moni.

Ma, ina ia mafai ona tuʻuina peti i soka soka ma amata mauaina taimi uma, e tatau ona e manatuaina ni nai polofesa fesoasoani:

  1. I lalo o soo se tuutuuga, e faasa ona peti i se 'au e te fiafia i ai. O luga o "kalapu e fiafia i ai" tagata taʻitaʻi tusi maua tele o latou tupe, aua handicappers na o le soona faʻatauaina o le malosi o latou fiafia i ai ma manino faʻatauvaʻa latou fili. O le mea moni, o mea uma na tutupu lata mai ma mea e mafai ona aʻafia ai le iʻuga e faʻamalumaluina e le mea moni o le kalapu e fiafia i ai o loʻo taʻalo.
  2. E le tatau ona e peti uma i liki ma taʻaloga talafeagai uma. Sili e filifili maualalo se seti o 'au ma tauvaga e tatau ona mataʻituina. I lenei tulaga, o le a mafai Mea muamua lava, aua le misia se mea, ma, lona lua, aua le faʻataʻapeʻapeina e uiga i fafo mea tutupu ma, mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu le malamalama i uiga eseʻese o lenei poʻo lena liki, faʻaalia ai ana manino fiafia, tagata mai fafo ma "averesi".
  3. E sili le aua neʻi e faʻafesoʻotaʻi ma afitusi ma taʻifau e mautinoa uma mo itu faʻafeagai, ma mo le siamupini lava ia. Fautuaina e le au atamamai le aloese mai na mea e tutupu e mafai ona aumaia ai se avanoa manino i se tasi o itu pe a tupu lona manumalo. Ma le isi, mo mafuaʻaga lava e tasi aua le faʻalogo i mulimuli afitusi ma misa... O le mea o lena mo na mea tutupu, peti faʻataʻitaʻi fuafuaina uma le avanoa i lalo i le laʻititi faʻamatalaga, pipiʻi i selau selau. O le mafuaʻaga lena, mo manino manino fiafia, tagata fai tusi lava laʻititi faigata, ma e leai se aoga o le peti i fafo pe a fai o le avanoa o lo latou manumalo e laʻititi.
  4. I soo se tulaga ma i soo se iuga, oe tatau lava ona faʻatonutonu ou lagona seʻia oʻo i le lona lua mulimuli. I le taimi lava e tasi, lenei e tatau ona faia uma ae e leʻi filifilia fua, ma a le toe mafai ona faʻatosina se mea. Ae e te leʻi amataina le taʻaloga, e te manaʻomia tatau fua uma faʻamatalaga avanoa ma faia se peti, e tusa ai ma le filifiliga fuafuaga. A maeʻa uma ona faia peti ma na pau le mea o totoe o le faʻatali mo taunuʻuga, faʻaali lagona i fafo atu o nofoaga, aua o le iʻuga o se taʻaloga taʻaloga e mafai ona filifilia i ana lava minute mulimuli.

Faʻatasi ai ma isi mea, polofesa fautuaina tagata amataina aua neʻi galo e faʻalogo i le faigata. Faʻavae i luga o le suʻesuʻega o nei polofiti faʻateleina, e tele metotia aoga ua fausiaina, ma o lenei ua fai mai se mea. Ma le isi, e mautinoa lava nai lo laititi le lava lelei, o lea sili atu ono lenei iʻuga, o lona uiga o uluaʻi paga e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i lenei faʻapitoa gaioiga. Tusa lava pe o le a le aumaia se tele tele polofiti, ae o le tupe maua o le a sili atu ono.

E taua foi le matauinao polofesa faʻalogo maitauina e oʻo lava i le selau o selau o avanoa, ma faʻatusatusa foi i latou ma tagata ese tusi.

O lea la, e i ai le numera o fesoasoani e fesoasoani uma i le amataga e auai i se fou ituaiga o tupe maua, ma se polofesa aua nei leiloa lona ulu mai le faʻamoemoe manuia. O le teuina o se ulu malulu, oe mafai ona faalagolago i luga o se mausali mautu tupe mama, mafaufau i le faʻatinoina o le muamua faʻamatalaina fautuaga ma manaʻoga.

E tusa ai ma tulafono masani le mafai ia faʻataʻapeʻapeina i isi liki eseese ma taʻaloga, ma e manaʻomia foi tausisi pea oe faatasi... Ile taimi lava e tasi, e tatau ona 'aloʻese mai faiga faʻaiʻuga ona o le faigata ona vaʻaia ma faʻamaoniga tuʻufaʻatasiga.

Faʻatasi ai ma isi mea, e le fautuaina e le au atamamai le peti i mea e tutupu e fesoʻotaʻi i lau 'au e sili ona e fiafia iai poʻo le tagata taʻalo e te fiafia iai, ina ia le avea ai le soʻona faʻamaonia le faʻatauaina o se tausuaga leaga.

O se laʻasaga i lea laasaga taiala i le auala e te peti lelei ai i taʻaloga i le au fai tusi

5. Faʻafefea ona tuʻu peti i tagata fai tusi - 4 sitepu faigofie mo tagata amata 📝

Faʻasalalauga o ia faʻalapotopotoga, lea e ofoina atu latou tagata faʻatau e faia se ituaiga o peti i luga o le iʻuga o se faʻapitoa taʻaloga gaioiga, mafai nei ona maua i soo se mea: i luga TV, luga le auala ma toeititi uma 'upega tafaʻilagi i le Initaneti.

E mafua lenei mea ona o le mea moni e moni taʻaloga i tagata fai tusi - e ui lava o se pisinisi lamatia, e matua saogalemu, aua e le o ni kasino ma ni lotoa, lea e matua le talafeagai ai ona valoʻia le mea e peti ai ina ia mafai ai ona manumalo. I se isi tusitusiga, ua uma ona tatou tusia pe faʻafefea ona manumalo i se aofaiga tele o tupe i le lulu, ma saunia foi se lisi o lulu e mafai ona e manumalo ai.

Taʻaloga - o le mea faʻafiafia e manaia ma sili atu ona faigata, ae e sili atu ona faigofie ma sili atu le aoga e faʻaaoga ai fuainumera ma numera numera i totonu.

E ui lava i nei mea uma, o le tele o tagata, e ui lava na latou faʻalogo i se mea e uiga i tagata fai tusi, e le iloa pe faʻafefea ona tuʻu peti. Oe manaʻomia e le gata ia mafai ona faia se petipeti, ae ia e galue foi fuafuaga faʻapitoapuleaina saʻo o le faletupe ma filifilia naʻo taʻaloga taʻaloga e tatau ona uaʻi iai.

Ia faʻafefea la ona tuʻu lau peti taʻaloga? Matou te fautua atu e te faamasani ia te oe lava ia laasaga ma lea laasaga faatonuga E le gata i lea.

Sitepu # 1. Filifilia o se faioloa

I aso nei, o le gaioiga o le filifilia o se tagata fai tusi e faigata foʻi ile mea moni e faʻafetai ile Initaneti, e mafai e tagata uma ona faia se peti uma i le ofisa fai fale tusi ma i fafo atu.

Penefiti Tagata fai tusi Rusia le mautonu: latou te taliaina soʻo se metotia totogi e faʻaaoga ai sisitema o loʻo i ai i le atunuʻu (aofia ai moni pusa tupe pe ofisalea e mafai ona e totogi ai i tinoitupe), ma i le fea tulaga e mafai i tulaga ogaoga e fesoʻotaʻi lava oe ma sui o le faʻalapotopotoga, pe a fai e i ai se taimi feteʻenaʻi

Ofisa i Fafo i le isi itu e masani ona tosina e se numera tele isi fua faatatau (laina faʻapitoa o autu taua ma faʻaopoopo peti ua atiaʻe mo latou), faʻapea foi ma igoa taʻuleleia ma le leai o se malosi majeure... E ui i lea, e le fiafia tele tagata fai tusi mai fafo i tagata asiasi mai atunuʻu o le CIS, o lea i nisi tulaga latou te mumusu foi e lesitala i luga o le upega tafailagi.

Ua fautuaina oe e tagata atamamai e faʻataʻitaʻi lou lima i le taimi e tasi i totonu o faʻalapotopotoga i totonu ma fafo atu ina ia mafai ai ona ufiufi sili atu talafeagai totogi.

Maualuga faigata foi avea taua se vaega taua pe a filifilia se tagata fai tusi.

Le isi, tatou o atu i le laʻa lona lua.

Sitepu # 2. Suesueina o le taʻiala ma le faiga o le taʻaloga mo taʻaloga taʻalo

A maeʻa ona filifilia se tusi-tusi, e taua le alu atu i le suʻesuʻeina o auala ua iai

I tua atu i na mea uma, e tatau ona e tali saʻo i fesili: ma a aofaʻiga e amata ai ma faʻafefea ona faʻateleina le amataga-amata tupe faavae?

Mai lava i le amataga, tagata taaalo faʻapitoa fautuaina tagata amata e aʻoaʻo le uiga o tulafono masani ma faʻaupuga oi ai nei: aofaʻi, le atoatoa, peti tasi, faiga ma isi Afai e te le malamalama i faʻavae, e mafai ona e faia ni mea sese se tele. (O le a matou talanoa e uiga i le autu faʻaupuga ma manatu faʻaopoopo i le vaega "Fesili e masani ona fesiligia" i le faaiuga o le tusitusiga).

I le faamasaniina o oe lava ia i le peculiarities o le galuega o le filifilia bookmaker ofisa, oe tatau ona faalolotoina lou malamalama i le fanua tulafono taʻaloga... I lenei tulaga, e mafai ona e vave tago i le tele o tauvaga.

A maeʻa le suʻesuʻeina o mataupu faʻavae, e tatau ona e alu e mafaufau i mea aoga, o lona uiga fuafuaga.

I nei aso, ua lava le aofai o latou, ae e eseese tele lava i le aofaʻi o amataga tupe faʻafaigaluega. Ole mafuaʻaga lena ole fesili muamua lava e tatau ona tali e le tagata taʻaʻalo e faʻatatau tonu lava ma amataga tupe amata (i le faletupe).

Faʻaaliga! O le mea sili ona taua - ia malamalama e mo le taʻaloga tupe tatau tatau ona vaeluaina, lea e tatau ona i ai i le faʻasalalauina fua. Faatasi ai ma nei mea uma, e le mafai ona faʻaaogaina le faletupe mo isi manaʻoga. Mo naʻo taʻaloga.

Sitepu # 3. Fuafuaina le tele o le peti

A oʻo le faʻatupeina o le faletupe, oe mafai ona faʻaauau i le fuafuaina o le tele o au peti. Sili atu e filifili muamua,, faʻapea, mo tofiga filifilia taʻitasi o le a tuʻuina atu 5% mai tupe uma e avanoa mo le taʻaloga. E talafeagai lea mea, i se tino o lagona, pe a e foliga mai nei o le a manumalo lau au lakapi fiafia i ai, LEAI peti mea uma i le ono aʻafia o le leiloa o le faletupe.

O le lelei mafaufau-tele peti o se auala lelei e aʻoaʻi ai oe lava.

Sitepu # 4. Filifili lau fuafuaga faʻatino ma amata le taʻaloga

A maeʻa nei laʻasaga, e mafai ona e alu i le mea sili ona manaia - faʻamatalaina o se fuafuaga ma ole amataga ole taʻaloga... Ina ia faia lenei mea, matou te fautuaina le faitauina i le talafeagai vaega o lenei tusitusiga e uiga i tekonolosi o loʻo i ai nei e faʻatagaina ai oe e faʻaititia mea lamatia ma sili ona lelei fuafuaina tupe mama.

A maeʻa le filifiliga o taʻiala, ma ua i ai au tupe i le lima mo le muamua peti, oe mafai ona amata taʻalo i le faʻauigaina o le ituaiga taʻaloga.

Aua le alu i le le mailoa. Sili atu le mafaufau i luga o se mea masani ma masani ai.Taʻaloga e pei o hockey, pasiketipolo ma, ioe, soka e lelei tele mo le amataga.

E i ai le tasi itu taua taua le maitauina, e matua moni lava mo tagata amata. Ae e te leʻi amataina le taʻaloga i luga moni tupe, e sili le faʻataʻitaʻi o lou lima i le faʻaaogaina tupe tafailagi.

Nei o faʻapitoa ponesi o loʻo avanoa i le toeititi lava o tagata fai tusi tusi, lea e mafai ai ona taumafai e faia se pea fua faatatau o suʻega, aunoa ma le lamatia tupe moni... I se faʻaopopoga, e mafai ona na o le siakiina o le aoga o le taʻiala, faʻapea foi ma le moni o le faʻatinoina o ona nuances uma i le faʻaaogaina o le tupe teu.

E toʻatele foʻi tagata atamamai latou te fautuaina foʻi lenei auala e siaki ai le faʻatinoga o metotia eseese ma le tusi tusi lava ia, ae faʻapea foi ma a latou lava malosiaga.

atonu latou pea le lava, ina ia mafai ai ona tuʻu tupe moni peti, o se faʻaiuga e te manaʻomia e faʻatali teisi atu, pe a maeʻa ona faitau faʻamatalaga faʻaopopo luga o le Initaneti ma faitau le fautuaga a tagata taʻalo poto masani.


O lea la, e tatau ona toe maitauina tasi ia maua fale o manu totogi i tagata fai tusi, oe le manaʻomia le na o le mauaina o se ituaiga o amataga-o tupe faavae e le mafai ona faʻaaluina i se isi mea, seʻi vagana luga o peti, ae faʻapea foi aua neʻi galo aʻoaʻoina o tulafono o taʻaloga taʻaloga, ma le filifilia o se metotia talafeagai.

Faʻatasi ai ma isi mea, i soʻo se tulaga e tatau ai tausi le filemu, ma pulea ou lagona.

Initaneti / Initaneti taʻaloga taʻalo mai se telefoni feaveaʻi

6. Faʻafefea ona peti i taʻaloga i luga ole laiga mai lau telefoni - faʻatonuga 📱

I le oo mai o tekonolosi faaonapo nei, toeititi lava sekone uma nei ua i ai se telefoni poto ma Initaneti ulufale i lana taga.

E le o se mea e ofo ai le taumafai o tagata taʻalo polofiti e tausisi pea i taʻaloga, ma taumafai foi e aua neʻi misia peti i soʻo se taua taua. I le fetaulaʻiga o nei mea moni e lua, ua tulaʻi mai ai le fesili: faʻafefea ona tuʻu se peti (bet) i taʻaloga, faʻapea, i le soka poʻo le hockey mai lau telefoni feaveaʻi?

O le mea moni, ina ia mafai ona peti tupe i luga o le iʻuga o soʻo se taʻaloga taʻaloga, ua lava le i ai i lau taga se sili atu pe itiiti ifo le lelei telefonipoto poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, se laupapa ma Initaneti ulufale.

I se tasi o tala o le tatou mekasini, e mafai ona e faitau ai e uiga i le mauaina o tupe i luga o le Initaneti mai se telefoni poʻo se laupapa. O le tusitusiga o le a aoga mo i latou oe mananao e aʻoaʻo pe faʻafefea ona maua tupe luga o le Initaneti e aunoa ma le teu tupe faʻafaigaluega ma taufaasese.

Ioe, o le filifiliga muamua lava e vave ona oʻo mai i lou mafaufau o le asiasi lea i le tulaga aloaia, ae ui i lea, e foliga mai e matua foliga mai le manaia... I le taimi lava e tasi, ona o le le tutusa, o le feaveaʻiga lomiga o le browser ono le faʻaalia uma mea i luga o le itulau, o lona uiga o le tagata taalo ono misia se mea.

E sili le galulue faʻatasi ma tagata fai tusi o loʻo faia se faʻapitoa faʻapitoa o le upega tafailagi e faigofie ona faitau mai le lau o se feaveaʻi poʻo se laupapa, pe sili atu foi - saunia talosaga faapitoa.

Ma, tatou taumafai e mafai ai ona mafaufau i le faʻasologa o gaioiga mo le tuʻuina o petipeti faʻaaogaina se telefonipoto luga o le Initaneti:

  1. Oe manaʻomia le fesili i le tagata fai tusi i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia le auala e sili ona lelei e ulufale ai mai se feaveaʻi masini. Masalo e tatau ona e download download, lea ua uma ona faʻatino uma galuega manaʻomia.
  2. E tatau ona e fesoʻotaʻi i le Initaneti ma ulufale i lau teuga tupe, pe fausia se fou. E sili atu le talafeagai e lesitala mai se komepiuta, ae o le talosaga ono foliga mai ua uma ona i ai se faigofie faigofie fesuiaʻiga mo se tamai lau.
  3. Ona mafai lea e le tagata taʻaʻalo ona faʻaliliu tupe i lana teuga tupe faʻaaogaina se tasi o metotia avanoa. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faia se faʻaiuga e toe faʻatumu se teugatupe i totonu e ala i se faletupe, ona mafai lea ona muamua suʻea se telefoni feaveaʻi luga o le faletupe 'upega tafaʻilagi. O le a faʻatagaina ai oe e faʻaliliu tupe saʻo i luga o le smartphone screen.
  4. O le taimi sili ona manaia e sau. Oe manaʻomia le filifilia o se mea e tupu o le fiafia mai le lisi ma vaʻai i le laina avanoa mo ia. A maeʻa ona filifilia se mea e tupu, e mafai ona e tuʻu iai se peti i luga. E taua le maitauina o le faigata o le a tutusa ma na e mafai ona maua i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le fai tusi pe i lona sui sui ofisa (i se faʻapitoa kalapu).

I le tele o taimi i aso nei, e tele kamupani e faʻatosina mai tagata fou ia latou telefoni feaveaʻi e ala i le tuʻuina atu ia latou ponesi faʻapitoa, faʻatoa avanoa i le maeʻa ona lesitalaina ma le polokalama i luga o se feaveaʻi masini.

O le mea lea, ua faʻamalieina se tagata i le mea moni o loʻo ia te ia ni tupe faʻaopopo mo petipetiga, ma o le tagata fai tusi e malamalama o lana tagata faʻatau e le misia se mea e tasi i le taimi nei ma o le a mafai ona masani ona tauva i taʻaloga taʻaloga, tusa lava pe mamao mai le komepiuta.

Iloiloina o le sili taʻaloga taʻaloga filifiliga taʻaalo: soka, tenisi, pasiketipolo, hockey

7. Taʻaloga petipetiga taʻiala - faiga o le taʻaloga i le au fai tusi 📊

E pei ona taʻua muamua, e ono le mautonu se tagata taalo fou pe a ia vaaia le tele o ituaiga peti i le ofisa o le fai tusi, ma filifili ai e sili le peti naʻo le faaiuga o se taʻaloga faapitoa.

O le mea moni, e le lava le na o le iai o se faletupe faʻapitoa e maua ai se mautu tupe maua. Oe tatau foi ona talosaga mo le taʻaloga se taʻiala mautinoa.

I luga o le Initaneti, e mafai e se tagata amata ona maua le anoanoaʻi o metotia eseese e eseese e le gata i fua faatatau o loʻo faʻaaogaina, ae faʻapea foi i le tele o le tupe amata, faʻapea foʻi ma le tupe maua fuafuaina.

Mo i latou o loʻo amata faʻamasani ma le lalolagi o tagata fai tusi, e sili le amata i ni nai faʻataʻitaʻiga sili ona faʻamaonia ma faʻatuatuaina ina ia ono ono nonofo uma ma a latou tupe ma maua ai pea se polofiti.

Leai se tasi o le a finau soʻo se taʻaloga metotia e le faʻamaonia leai ni toilalo. A leai, o tagata fai-tusi uma na tuʻua e aunoa ma se mea ma semanu e tapuni leva. Matou te fautuaina oe e faitau la matou tusitusiga pe faʻafefea ona tosina mai tupe ma laki ma ona suia ai lea o lou olaga mo le sili atu.

Eseese metotia, faʻatasi ai ma se metotia faʻapitoa, mafai moni ona faʻateleina le avanoa o le mauaina o se sili atu pe laʻititi mautu tupe maua i le taimi umi. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le tumau malu ma galue e tusa ai ma se tasi o polokalame faʻalauiloaina i lalo.

7.1. Taʻaloga taʻaloga petipeti taʻiala

I lenei tulaga, matou uiga o tekonolosi e fesoasoani e filifili mea saʻo e tatau ona mataʻituina i ai, faʻapea foʻi ma tau e sili ona lelei.

Tele o tagata le taumafai e faʻavasega a latou taʻaloga faʻataʻitaʻiga ma le mafaufau e uiga i le lumanaʻi o taimi uumi tupe maua.

Ua fautuaina e le au atamamai le liliu o latou mafaufau i auala nei e fesoasoani ai e siitia le faiga taalo a le tagata amata i se tulaga fou.

  • auiliiliga faʻapitoa i luma atu o le taʻaloga (Value Betting);
  • o se peti i mea na tutupu na le amanaʻiaina e tagata fai tusi;
  • taʻaloga i le taimi moni;
  • dogon;
  • e taʻua o tui.

Le sili ona lauiloa tekinolosi taʻaloga - Tupe taua. I le lomiga a Lusia, e foliga mai o "undervalued rates".

I lenei tulaga, o le tagata taʻalo galue faʻapea: o loʻo ia sailia se faʻaiuga o mea na tutupu na faʻatulagaina e le au fai tusi lava tele coefficient, talu ai oe aua le talitonu i lona moni.

Afai e mautinoa e se tagata i se taimi umi, o se peti e mafai ona taʻalo ma maua ai ni polofiti, o lona uiga o le a ia maua lava.

Sei o tatou taumafai e malamalama i le mataupu faʻavae o sea taʻiala faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga:

Faapeao le tagata taʻaʻalo faʻamauina uma matata o le abstract kalapu Real Madrid. Ioe, o le toʻatele e manatu ia te ia o se ono ono manumalo, o lona uiga o le a latou masani ona peti i le manumalo, ae le amanaʻia le laʻititi laʻasaga.

O le tekonolosi o le le amanaʻiaina o gaioiga, i le isi itu, o lona uiga o mea nei: oe manaʻomia le peti i le manumalo o le 'au teteʻe, aua o iina o le a faʻateleina tupe maua o le a matua tele lava pe a tupu se mea e leʻi mafaufauina vaʻavaʻaia o manino manino, e mafai ai ona toe maua uma tupe na leiloa.

O lenei auala, mea moni, na o le umi se taimi e aoga ai, o lea e tatau ai ona e onosaʻi.

Lua isi taʻiala taʻutaʻua valaʻauina "Dogon" ma "tui" valaau tagata atamamai i talitonuga manumalo-malo... I lenei tulaga, lua tulaga taua le mafai ona ausia tulaga e tatau ona maitauina:

  1. E tatau ona i ai i le tagata se faletupe taʻutaʻua;
  2. Bets i le ofisa fai tusi e le tatau ona faʻatapulaʻaina le tele.

E mafua ona o lua nuances e le fautuaina ai e tagata atamamai e amata i nei taʻiala mo i latou o loʻo faia a latou laʻasaga muamua i le faʻamatalaina eria. E ui lava i lea, e mafai e tagata e tele le latou faletupe faʻataʻitaʻi se tasi o nei tekonolosi.

O le ute "Dogona" faigofie lava: e tatau ona faʻateleina le tele pea o le isi peti pe a maeʻa taʻaloga taʻitasi, soʻosoʻo le muamua faiaina i le lumanaʻi ma le isi manumalo.

I le mea lea, e mafai ona e peti i se sili lelei polofiti o mea na tutupu, lea e maualuga ai le coefficient, ma taimi taʻitasi pe a maeʻa, faʻapea, ia faʻaluaina le tupe na faʻatupeina i le peti.

O le a lelei mea uma, ae afai e amata ona e taʻalo ma peti tele i le taimi lava lena, a maeʻa loa le moni o le faʻasologa o faiaina, e ono na ona leai o sau tupe.

O le faʻafitauli lona lua e tusa lava pe maua ni tupe, e ono le faʻatagaina e le fai tusi ona faia se peti tele.

E mafai ona e fealualuaʻi i lenei taimi, tusa lava mo sina taimi puʻupuʻu, e ala i le suʻeina o faʻalapotopotoga e tusa ma tutusa tutusa. I lenei tulaga, e mafai ona vaeluaina se peti tele i le va o le au fai tusi.

Tekonolosi "Forks" talu ai nei faʻaaoga laititi ma laititi, e ui lava na masani ona lauiloa, pe a fai o le eseesega i ofisa eseese e eseʻese mai le tasi. Ona mafai e tagata taaalo poto masani ona gafatia e maua ai tupe luga o le eseʻesega.

Talu ai nei, ona o le tutusa tutusa tupemaua (o le tele o tagata fai tusi e galulue faʻatasi ma faʻamaumauga taua lava ia o loʻo punouai i le tala faʻatatau) ma le faʻamamafaina o tulafono mo petipetiga, "arbers" e mafai ona maua laititi ma laititi laititi.

7.2. Taʻaloga faʻafetaui tautupe fuafuaga

Tekinolosi o lenei ituaiga fautua i tagata taaalo se tasi poʻo se isi polokalame o le faʻaaogaina o le amataga-o tupe faavae ina ia maua ai le maualuga mafai polofiti ma maualalo lamatiaga. O le mea moni, o le mafaufau o se tagata e le faʻamautuina i luga o se taʻaloga taʻaloga ma ona ono ono taunuʻuga, ae i luga fuainumera ma tupe.

Faʻailoa e le au atamamai tekonolosi taʻalo nei i totonu o taʻutaʻua:

  • mafolafola (o le sili ona lauiloa ma faigofie taʻaloga taʻaloga);
  • Martingale fuafuaga (o le mea moni, e tutusa ma le metotia dogonPeitai, fautuaina, aua le amanaʻiaina le ono vaʻaia o se faʻapitoa iʻuga o le mea na tupu, ae filifilia le filifiliga sili ona lelei faʻalagolago i le ofo avanoa);
  • Suʻega a Keli (fuafua le aofaʻi o tupe e peti ma le tagata fai tusi, faʻavae i luga o le amataga tupe faʻavae ma nisi suiga faʻailoga);
  • polofiti tumau (i luma o faʻatasiga taʻitasi, e fuafua le tele e te manaʻomia e faʻaalu ai ia maua ai le tupe maua faamoemoeina).

O nei metotia uma e faia, ae ui i lea, pei ona uma ona faʻailoa muamua atu, o lea mafolafola fautua i tagata amata uma. O lona autu faʻavae o faatulagaina fua faatatau.

Oe le manaʻomia le amanaia ma fuafua se mea. Tele taimi e faatatau i ai 5% o le faletupe, peitaʻi, o le au taaalo sili atu le poto masani latou lava e fesuiaʻi lenei faʻailoga.

Faʻaaliga! Mafolafola sili fetaui mo taimi umi vaʻaia, e ui i lea, manaʻomia se tapulaʻa maualuga mai se tagata, aua o le tele o taimi a maeʻa se faʻaletonu e te manaʻo e vave maua mai ma tuʻu sili atu nai lo le aofaʻiga malilie muamua.

O le mea lea, o loʻo i ai tekonolosi ma eseʻese metotia faʻatagaina le tagata taʻaʻalo e faʻamaonia uma i luga o le iʻuga o se faʻapitoa taʻaloga, ma mafaufau e uiga i aofaʻi tuʻufaʻatasia mo taʻitasi mea na tutupu ma le faigata faʻatulagaina e le au tusi.

E sili mo se tagata amata le filifilia o se faʻamau tumau mo ia lava, ma faʻataʻitaʻi foi i mataupu taʻitasi e suʻesuʻeina le faʻamoemoe taunuʻuga o mea na tutupu i le saʻo e mafai ai.

Faʻafefea ona taʻalo lelei i le fai tusi e malo ai - fesoasoani ma togafiti mai le poto masani tagata taʻalo (handicappers)

8. Faʻafefea ona taʻalo i le ofisa o fai tusi - 4 fesoasoani aoga mo le taʻaloga mo tagata amata 💎

E pei ona taʻua muamua, o le galue ma peti i le iʻuga o taʻaloga o se pisinisi e mafai ona maua ai ni polofiti lelei, ae, i le taimi e tasi, e fesoʻotaʻi ma lamatiaga mautinoa.

"Tipiina o le jackpot", tuʻu naʻo lagona, o le a le galue ii. E foliga mai e leiloa mea uma nai lo le mauaina o se tupe maua mautu ma se le lelei mafaufau faʻatatau.

O le mafuaʻaga lena ua fai mai ai le au atamamai e manaʻomia le utagia o nisi o fautuaga ina ia faaititia ai tulaga lamatia ma faateleina ai polofiti folafolaina.

Motugaafa 1. Faailoga le aofaʻi e te le mafaufau e leiloa

A o taʻalo i tagata fai tusi, e tatau i se tagata ona i ai se aofaʻi e mafai ai e se tasi ona faʻatino ni ana taʻiala ma, e le gata i lea, e le o se mea taua le leiloa i le mea e tupu mai i le force majeure. I lenei tulaga, oe manaʻomia le taofia oe lava i lima ma aua le faʻaiʻuina peti i luga uma tupe maua.

A faʻapea e le iʻu manuia le peti, e tatau la ona e faʻapea e te le manaʻo i ai, ae gauaʻi atu i ni lagona osooso, vave ona toe manumalo mai i ni mea faigata na tutupu, poʻo ni iʻuga e ono tutupu mai.

Ina ia faia lenei mea, ua lava le na o le tuʻuina o se peti i se vaega o le faletupe (muamua na fai mai e uiga 5%), tuua le tele o tupe mo gaioiga i le lumanaʻi.

Motugaafa 2. Faitau muamua faʻamatalaga e uiga i le 'au teteʻe

E le mafai ona e tuʻuina ni peti i luga o na taʻaloga, o lona iuga e faigata ona valoia e oe lava. E sili le toe iloiloina o tauvaga muamua (afitusi) ma paga taʻitasi ina ia maua se aitia ia latou.

E taua foʻi le taulaʻi i mea tulaga lua: o le tau ile aso ole mea na tupu (aemaise le taua mo le lakapi), le lelei ole malae taalo, le lagona o le au tetee, ma manuʻa ono maua ai.

Taua! E le tatau ona tuʻuina ni peti e aunoa ma le suʻesuʻeina muamua o faʻamatalaga eseese.

O le auala pito faigofie e mafaufau ai i lenei tulafono o le lakapi. Ae le i filifilia se petipetiga, e matua manaʻomia le sailia poʻo ai na manuʻa i 'au, pe o le a le taua o nei tagata taʻaʻalo, o ai o loʻo i luga o le nofoa, o a avanoa o le a tatalaina mo le kalapu pe a manumalo.

Afai o lenei taʻaloga le toe foʻia se mea mo tagata taʻalo (latou e manino taitai pe tagata i fafo), ona mafai lea ona latou taʻalo 'afa-loto. Lenei nuance galue ma vice versa: pe a fai o le tauvaga e mautinoa, ma sa i ai se faʻasologa o manumalo i luma atu, o lona uiga o le faʻamoemoeina lelei o tagata afeleti latou lava o le a faʻaopoopoina i latou avanoa o le manumalo.

Motugaafa 3. E tatau ona e mataitu i taimi uma mea faigata

O loʻo iai ma le latou fesoasoani e faʻatonutonu uma e tagata fai tusi a latou polofiti ma tupe maua a tagata taʻalo. Latou te faʻamoemoe, tusa lava pe o le a le uigaese, i le lalolagi moni e le gata i le mautinoa avanoa o le tauva, ae faʻapea foi i le tele o isi mafuaʻaga.

o lesi foi mea, o coefficients e mafai ai ona faʻatele le peti a le tama taʻalo pe a tupu lona manumalo, e ono suia i mataupu ua maeʻa tele tele tagata na bet i se tasi o le ono ono taunuʻuga o mea na tutupuma le taimi foi e fai ai tusi tutulu tulaga i tua atu faʻamatalaga.

O se maai suiga i multipers mafai ona faʻaalia ia lava i luma o le taʻaloga taʻaloga lava ia.

Motugaafa 4. E le mafai ona e taumafai e faʻatupe atili mai le amataga e maua ai le maualuga gafatia ono

O se le mafaufauina o se auala i le peti e mafai foi ona taitai atu ai i le faiaʻina Aofai faletupe. Tagata faʻatau masani (mai le Igilisi peti - fua faatatau) aua le fautuaina taʻalo ma tupe maua uma.

Mea muamua lava, e tatau ona mautinoa tupe faaleoleo, mai i le lumanaʻi o le a mafai ai ona faʻaaoga tupe faʻaopopo mo petipetiga. Lona lua, tele metotia aofia ai laʻasaga faigata taʻaloga. Latou manatu faʻaaogaina se numera tele eseʻese tau... O lona uiga o le tele o le tupe e vaeluaina i ni vaega, o le sili atu lou mautinoa o le a e lagona.

Peitai, e tatau ona maitauina tau mautu - mataʻutia lamatiaga i le sailia o vave tamaoaiga.

Ae sao foʻi mafai ona i totonu po malo o se aofaʻi manaia pe a fai o le iʻuga e lelei faʻafitauli, ae o mea nei e ono faigata e faiaina uma ma faʻamaoni faʻamutaina lana galuega o se amataga handicapper (sili atu) i le tulaga o se faʻavevesi auala, ae ui i lea i luga.


O le mea lea, o nei tulafono uma e mafai ona faʻalauteleina laʻititi, faʻavaeina le faʻavae autu i lenei auala: oe le tatau ona lolo atu i le lolofi mai o lagona pe a taalo i tagata fai tusi.

Manaʻomia tulaga tasi vaʻai tupe e te le mafaufau leiloa, ae ona vaevaeina i latou i se tele numera o laiti tutusa vaega. I lenei tulaga, ae e te leʻi filifilia le tagata e ono manumalo, e taua tele lou faʻamasani ia oe lava i le fomaʻi o tuʻuga.

Afai o lenei, faʻapea, o se lakapi taʻaloga, ona tatau lea ona e iloa uma foliga o le taʻaloga o 'au taʻitasi, faʻapea foi ma o latou agaga ma le i ai o manua taua tagata taaalo i le tuʻufaʻatasiga.

O se fesoasoani mo se tagata faʻatau faʻatau fou i le ofisa fai tusi suiga o coefficients i le tasi itu poʻo le isi saʻo i luma o se taʻaloga.

Mea muamua lava, faʻalapotopotoga e aofia ai i ia peti faʻasaʻoina le tupemaua faʻateleina ona o le mea moni o le tele o latou tagata faʻatau filifilia se tasi po o se isi taunuʻuga o mea na tutupu. Lona lua, Tagata fai tusi i taimi uma latou te iloa tala uma muamua, o lona uiga o nisi taua faʻamatalaga e leʻo iloa e tagata lautele ono mafai ona faʻasalalau atu ia latou.

Lisi o sili ona lelei ma sili ona faʻatuatuaina tagata fai tusi ma se igoa lelei i Lusia

9. Le aufaʻatau tusi sili ona lelei i Lusia ma le taʻuleleia - o se aotelega o le TOP-5 sili ona faʻatuatuaina ma faʻatulagaina tagata fai tusi na faʻatagaina i Lusia (laiseneina e le Federal Tax Service o le Russian Federation)

O le sili faʻamaonia o le faʻatuatuaina mo se tagata fai tusi o le mauaina o faʻapitoa setete laisene, lea e faʻasalalau e le lafoga tautua (FTS RF). O lenei faʻalapotopotoga e faʻatonutonu gaioiga a sui uma o le faʻamatalaga alamanuia, o lona uiga e mafai faamaoniga mo faʻalapotopotoga laiseneina taʻitasi e feagai ma le iʻuga o taʻaloga taʻalo ma tagata faʻatau.

Ma, o fea le nofoaga sili ona lelei e te peti ai i taʻaloga? Mafaufau i le sili ona taua ma lauiloa tagata fai tusi i luga o le upega tafaʻilagi ua faʻatagaina i Lusia, o loʻo iai latou faʻamaoniga o lo latou faʻatuatuaina mai le Federal Tax Service lava ia.

Faʻatau Tusi # 1. "1x Peti"

1xBet - o le ofisa fai tusi, na aliali mai i tua i le 2007. Na amataina e le kamupani ana gaioiga i luga o le upega tafailagi i lalo o le laisene o le Federal Tax Service o le Rusia Feterale na o Iulai 2016, o lea e mafai ai pea ona mafaufauina talavou i lenei eria.

Tagata tosina e tosina i lenei luga o le initaneti fai tusi i le mea moni e faapea ma lana fesoasoani oe mafai ona tuu peti e le gata i moni taʻaloga, ae faapena foi luga tafailagiu o ona ituaiga, ma e oʻo lava i tauvaga i taʻaloga komipiuta.

Faʻatasi ai ma isi mea, "1xBet" faʻasalalau mea autu na tutupu e ofa ai e faia se petipeti, ma faʻapea foi o le maualuga peti lapoʻa e matua le faʻatapulaʻaina.

O le tautua lagolago e aoga ii pei o totonu lugalainama totonu auala telefoni.

E mafai ona e faʻauluina tupe i se teuga tupe e faʻaaogaina ai le tele o faiga ma ato faʻaeletoroni. I le taimi lava e tasi, o le lesitalaina ma le MCCIS e manaʻomia, ma o le mea moni o se ituaiga o faʻamaoniga o le faʻatuatuaina o le atoa tautua.

Fale fai tusi # 2. "Leon"

O le kamupani ua i ai se laisene aloaia e faʻamaopoopo ma taʻalo taʻaloga i luga o le teritori o le Malo o Rusia, ma o lea SRO "Asosi a Tagata Faʻatau Tusi"... O le mea lea, o le gaioiga a le fai tusi e matua faʻatulafonoina, o aiaiga e manino, o totogi e mautinoa.

Oe mafai amata amata taʻalo ma tuu peti i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a BC "Leon".

Ofisa fai Tusi №3. "Liki o peti"

O lenei faiga na maua lana laisene i le 2009, ae naʻo le 2016 na amata feutanaʻi ai peti i luga ole laiga... I le taimi lava e tasi, na te tosina mai tagata faʻatau fou ma ponesi i le aofaʻi o 500 rubles, aua e mafai ona ia gafatia o se faioloa aloaʻia a le Premier Liki i le lakapi.

I se faʻaopopoga, o lenei kamupani o loʻo i ai le taua taua taua:

  • sili atu ma le afe taʻaloga taʻaloga o loʻo avanoa i aso uma;
  • lava ia faʻasalalauga i luga o le upega tafailagi o mea sili ona faʻatalitali i ai i le lalolagi o taʻaloga;
  • faʻaleleia faʻafuainumera fuainumera mai le lauiloa faʻailoa Betradar.

Ina ia amata le taʻaloga, e tatau ona e faʻaopoopoina se teuga tupe i le TSUPIS, faʻapea foʻi ma le faʻamaonia o lou faʻailoga i se kalapu paʻaga moni peti. O nei faiga uma o loʻo faʻatonutonu mai e le faʻatuatuaina ma le ogaoga o lenei tusi i luga ole laiga.

I se faʻaopopoga, e masani ona maitauina e le au faʻatau le lagolago maualuga i luga ole upega tafailagi mai le pulega ma mea sili ona lelei.

Fale fai Tusi # 4. 888.ru

O lenei faʻalapotopotoga o se poloketi e umiaina e le setete o loʻo faʻatautaia le lotoa. "Stoloto"... Faʻafetai i lenei, o le numera o nofoaga moni e mafai ona asia e le tagata taalo e ofoofogia, aua e sili atu 50 000... E 2 gagana o loʻo avanoa ile polokalama (e le gata i le Lusia foi Igilisi), Peitai, leai ni valaaulia ponesi e avatua i lenei taimi.

E faigofie lava le faiga o le lesitalaina: e tatau ona e fausia se teuga tupe i luga o le upega tafailagi, faʻapea foi ma le TSUPIS, a maeʻa ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi le pulega o le auaunaga e ala i le Skype ma pasi se ituaiga faʻailoga i le ata vitio.

A i ai ni au fesili, e mafai ona e apalai mo se fesoasoani a le o le upega tafailagi poʻo le valaʻau.

Tagata fai Tusi # 5. Vinline

Lenei faʻalapotopotoga ua taliaina taʻaloga taʻaloga talu mai le 2009, peitaʻi, na aliali mai luga o le Initaneti o se 'eseʻese alagalue ma se laisene na o Iuni 2016. I le taimi lava e tasi, i le mea moni, naʻo taʻaloga masani i tagata uma o avanoa mo faia initaneti peti. (ii leai taʻaloga komepiuta, tauvaga tafaoga ma suigi).

E ui lava i lea, o loʻo avanoa se faʻasalalauga vitio o mea manaia uma, faʻapea foi ma avanoa taʻaloga e sili ona lelei, e ui lava e naʻo peti e sili ona taʻutaʻua ile laina e aunoa ma le tele.


I le mea lea, ina ia mafai ona faʻatuatuaina au tupe i se tagata faʻamaoni i luga o le upega tafailagi ma ia aloese mai faʻalavelave e ono tulaʻi mai, e te manaʻomia faamautinoa i totonu, e galue o ia mo aloaʻia faavae ma e i ai laisene mai le Federal Tax Service.

I le iloiloina o se lisi laʻititi o kalapu taʻalo laisene laisene maualuga, e mafai ona tatou faia se faʻaiʻuga o tagata taʻitasi (e le gata i le amataina ma le faʻapolofesa) o le a mauaina se ofisa ma sili ona faigata ma se faiga talafeagai mo le teuina ma le toʻesea o tupe e aunoa ma ni faʻafitauli.

Filifilia o se tagata fai tusi: fuafua poʻo ai le fai tusi e sili atu

10. O ai le tagata tusi tusi e filifilia - 6 taiala mo le faia o le filifiliga saʻo 🔔

Ina ia maua se tupe mama mautu i taʻaloga taʻaloga, e tatau ona e filifili lelei tagata fai tusi, o lona uiga, o se tasi o le a le faʻaseseina, ma o le a totogiina sili atu nai lo isi.

Ina ia mafai ona filifilia se ofisa taʻaloga e aunoa ma ni faʻafitauli, e tatau ona e faʻaaogaina aiaiga o le a talanoaina i lalo. O lo latou fesoasoani e mafai ai ona e iloa taimi uma auaunaga faamaoni mai tagata taufaʻaleaga pe naʻo ni faʻalapotopotoga le mautonu.

Aofaʻi o le a iloiloina 6 mea tauafaatosinaina o le filifiliga o le fai tusi ma fesoasoani i tagata amata ia malamalama poʻo ai fai tusi e sili ona lelei e amata a latou le atoatoa le galuega.

Tulaga # 1. Faatuatuaina

Lenei manatu faʻapitoa faʻauigaina o le faʻapolofesa auala o tagata fai tusi i latou tagata faʻatau.

Ia avea faʻatuatuaina, e tatau i le ofisa ona totogi pea tupe i soʻo se aofaʻi, ma e le tatau foʻi ona faia gaioiga le mautinoa (faʻapea, poloka le teugatupe a se tagata taʻalo ma le tele aofaʻi luga o le teuga tupe, aunoa ma le faʻamatalaina ia te ia mafuaʻaga mo ia gaioiga).

Tulaga # 2. Faʻamanuiaga

O le taua o le taʻaloga faʻatele e fuafua ai poʻo le a le polofiti pe a fai o le pasi ua faʻamanuiaina ma le manuia. O le aofaʻi o tupe faʻafaigaluega i le taʻaloga o le a faʻateleina e le coefficient.

A e petipeti ma soʻo se faletupe, e sili atu le faʻafiafiaina pe a maua le tele o tupe maua avanoa. o lesi foi mea, ma lua multiplier, o lona lua o lona sefulu o togi maualuga, oe manaʻomia le filifilia pe a fai o mea uma na tutupu faʻatasi, ma o faʻavasega e tusa tutusa.

Tulaga # 3. Laina talafeagai

Ina ia faʻatinoina se faʻapitoa fuafuaga pe na o le maua sili mai le taʻaloga, oe manaʻomia le lava o numera o peti.

Ae e te leʻi amataina le galulue faʻatasi ma se tasi e faia tusi, e te manaʻomia tatau suʻesuʻe i le laina na ofaina atu ia te ia, o le faʻailoga o lona lautele, faʻapea foʻi ma le loloto o le atavali.

E tatau ona maitauina afai e te manaʻo e filifili le sili ona lelei gaioiga, oe tatau ona i ai le lava ituaiga o peti. O lenei tulaga e sili ona talafeagai mo taʻaloga taʻaloga ma taʻaloga taʻaloga, faʻapea foi peʻa taʻalo i ituaiga tauvaga e le taʻutaʻua.

O laina sili ona lelei e lauiloa mo tagata fai fale tusi, e pei ona latou iloa uma fiafia i ai a tatou taʻaloga, faʻapea foi ma uiga eseese o taʻaloga liki a Rusia.

Faʻamatalaga Nu. 4. Avanoa tapulaʻa avanoa

Tele o tagata taaalo poto masani e le maumau taimi i mea faatauvaa, aemaise pe a fai latou te peti i se fuafuaga dogon pe Martingale... Mo latou, o le avanoa e faia ai se peti tele e aunoa ma ni faʻafitauli e matua talafeagai lava.

I le isi itu, sa seti uma tamaʻi tusi laiti ma lapopoʻa tapulaʻa mautinoa, lea e matua faʻatapulaʻa aiā a tagata taʻalo lapoʻa e mulimulitaʻia i se tasi fuafuaga. Ole mea lea e sili ai le filifili muamua ile fua faatatau fuafuaina o fua ma filifili se ofisa ma le sili atu tapulaʻa.

Tulaga # 5. Features o tupe teu / tosoina o au lava ma manumalo tupe

E tatau ona maitauina na o lapoʻa faiga a le atunuʻu faʻatagaina le tagata taalo e faʻaaoga e tagata uma lauiloa faiga totogi.

E taua tele le fesili lea, I tua atu i na mea uma, e faigata tele ona faʻaputuputu tupe i luga o tupe teu i totonu, aemaise lava talu ai o nisi ofisa ono i ai tapulaʻa i le aofaʻi teuina e tagata faʻatau. O le mafuaʻaga lena e te manaʻomia ai ona fesili muamua e uiga i le avanoa e faʻaogaina ai lenei poʻo lena auala o le faʻaulufaleina o tupe i se teuga tupe i totonu ma aveʻese mai ia.

Faʻamatalaga # 6. Faiga o ponesi ma faʻalauiloaina

O se mea taua i le faʻatosina mai o tagata i le fanua o tagata fai tusi mauaina o ituaiga uma o taui mo tagata taʻaʻalo fou ma tagata poto masani.

E masani ponesi faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu ina ua maeʻa le faʻatumuina muamua o le teuga tupe taʻaloga, peitaʻi, e i ai nisi faʻalauiloaina e ono aʻafia ai tagata masani tagata faʻatau e manaʻomia foi ona faia i nisi auala.


I lea, ua iloiloina 6 aiaiga, faʻafetai e mafai ai ona e filifilia faigofie le ofisa fai tusi sili uma mo le amataga ma mo le faʻatulagaina masani poʻo totogi pe a fai o iai se fuafuaga talafeagai.

O le mea moni, taʻitasi taʻaloga lava ia filifilia le sili atu taua mea mo ia lava ina ia mafai ai ona maua se talafeagai 'upega mo ia lava ma amata lana galuega, faʻatamalaina laʻititi manatu e ese mo tagata uma.

Polokalama faʻapitoa ma faʻalauiloa tusi fai polokalame e faʻatagaina ai se tagata amata e faia le latou peti muamua i taʻaloga e aunoa ma le faʻaaluina o a latou tupe mo tupe moni

11. Ponesi o tagata fai tusi o se avanoa lelei tele lea e amata ai ona peti i taʻaloga e aunoa ma le faʻatupeina i tupe moni 💡

Ina ia faʻatosina mai tagata fou, o kamupani taʻaloga taʻalo eseese e atiaʻe ituaiga uma o faʻalauiloa ma ofo ofo mo a latou tagata asiasi. Tele o latou i ai i le accrual tupe ponesi i luga tupe teu tupe pe faʻataga oe e faʻataʻitaʻi lou lima tofotofoga faiga, faʻafetaia mea fiafia uma o le polokalama.

O le tele o taimi, o tagata amata e faʻamalosia latou faʻatoa faʻamauina i luga o le upega tafaʻilagi tusi, peitaʻi, e i ai le tele o faʻalauiloa ofo mo masani tagata asiasi oe na faia ni gaioiga. (faʻapea, e leʻi misia se taʻaloga se tasi a le latou 'au e fiafia iai).

Ina ia faamasani i polokalama ponesi a le tele o tagata fai tusi, ua lava lava le sailia o se tasi o faʻamatalaga nofoaga o loʻo taofia ai faʻavasegaina ma faʻaputuputuina faʻamatalaga mai le faʻatulagaina o peti. Faʻafetai i ia punaʻoa, oe mafai i taimi uma ona tumau i tala fou ma ituaiga uma o faʻalauiloaina ma aua le misia le avanoa e maua ai tupe mo maua fua e taʻalo ai i luga o se tasi o 'upega tafaʻilagi.

Ituaiga o faioloa fai ponesi

Ma, e tele ituaiga o ponesi, lea o le a tatou iloiloina nei:

  1. Afio mai meaalofa. Latou masani aofia ai i le tuuina atu o se aofaiga faapitoa i se teuga tupe teu mo se fou tagata faʻaoga ua faʻatoa lesitala. I le taimi e tasi, ponesi i lenei tulaga mafai ona tuʻuina uma mo le muamua toe faʻaleleia ma mo le gaioiga o le fausiaina o se teuga tupe. I le tulaga lona lua, e mafai ona e amata faia peti e aunoa ma le teu tupe teu. Peitai, e tatau ona maitauina "Afio mai le aofaʻi" faalagolago i taimi uma i le tele o itu: mai le tupe o tupe teu, mai le auala filifilia o le teuina o tupe, le aofaʻi o le muamua toe faʻatumuina, etc.
  2. Ponesi masani mo tagata taʻalo masani. Tele tagata fai tusi e faʻamalosia latou tagata faʻatau ma le poto masani e ala i le faʻatupeina o se aofaʻiga i le autu pe faʻapitoa faʻapitoa tupe teu, lea e le mafai ona toʻesea i tua, ae mafai ona faʻaaluina i peti. I lenei tulaga, o faʻatosina meaalofa e mafai a le o taimi faʻatulagaina e o gatasi ma nisi o gaioiga, pe o se taui mo nisi gaioiga a le bettor (taʻalo).
  3. Ponesi lē-tinoitupe. I lenei tulaga, o le ofisa o le fai tusi e faʻamanatuina le teuga tupe a se tagata faʻailoga manatu... A maua se aofaʻi faʻaputuina, o le tagata taʻaʻalo o le a mafai ona faʻaaogaina ia mafai ai faʻapea, fesuiaiga mo tupe, peti poʻo ni faʻailoga taua.

Faʻafefea ona maua ponesi i tagata fai tusi?

O gaioiga e manaʻomia e faia i tupe faʻasili tupe i le teuina i totonu sa faʻamatalaina muamua, pe a mafaufau i le faʻavasegaina o ono ono faʻalauiloa gaioiga. Ua vave ona lāgā le fesili: ae faʻafefea ona faʻaaoga le tupe foaʻi? E mafai ona aveʻese latou?

Tele taimi, ma aemaise lava mo lesitala ponesi, oe le mafai naʻo le faʻaaogaina o le aofaʻi ua molia mo le faia o se teuga tupe. O le tele o taimi, o le tulaga o le fai tusi, o le faʻaaogaina o tupe foaʻi pei o gaoioiga petio lana coefficient e le laʻititi 1,5, o lona uiga, o lenei o le a le o le sili ono ono taunuʻuga, o lona uiga o le ofisa lava ia o le a le leiloa tele, aua o le avanoa o le tagata taʻalo manumalo e laʻititi.

O nisi tagata fai tusi e tufatufaina ponesi i tagata masani faʻatau, ma faʻailoa mai e tatau ona latou faia faʻatele Faʻaoga tupe o lau filifiliga, e oʻo lava i le faʻatinoina o ni peti e te manaʻo ai, ae e te leʻi teʻaina le tupe.

I le mea lea, e amata ai lau handicapper career ma oso i le lalolagi o taʻaloga taʻaloga, oe le manaʻomia le tele o tupe i ou lima. I le tele o tulaga, ua lava e maua ai le tagata tusi tusi ma le sili ona tele faʻafeiloaʻiga ponesi. O le telē o le aofaʻi o le meaalofa, o le sili atu foi lea o le sili atu faʻatuatuaina ma lauiloa lenei ofisa, talu ai e mafai ona gafatia ia metotia o le faatosina mai tagata fou.

O le mea moni, o ponesi mauaʻi e masani lava ona faʻaaluina naʻo luga o peti, o lona uiga, e le mafai ona toʻesea mai le system, ae o lenei e oʻo lava i se mea e sili atu, aua e i ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai nisi auala e aunoa ma ni faʻatupeina ogaoga. moni tupe

12. Fesili e masani ona fesiligia e uiga i taʻaloga peti sports

Tagata e leʻi feagai ma taʻaloga taʻaloga mautinoa e tele a latou fesili ile mataupu lea. Le isi, o le a matou taumafai e tali le sili ona taatele o latou.

Fesili 1. O le a le faaletonu i petipeti taʻaloga?

Handicap petipetiga ua avea o se tasi o sili ona lauiloa ituaiga o taʻaloga taʻaloga faʻamutaina ma tagata fai tusi. Faʻafefea i latou?

Tagata faʻatauina tusi faʻaaogaina lenei mea faigaluega pe a fai o le lelei o se tasi o fonotaga 'au poʻo tagata afeleti i taʻaloga taʻitoʻatasi e le masalomia.E masani ai, e le tele ni tagata e mananaʻo e peti faʻasaga i le e fiafia i ai i lenei tulaga.

Ia faʻateleina le fiafia o tagata taʻaʻalo i ia gaioiga, ma ua faʻaaogaina le atoatoape i seisi auala - manuia tafailagilea e mauaina e le tagata vaivai vaivai ae le i amataina le tauvaga, faʻailoa i totonu sekone, sini, taʻaloga poʻo manatu, faʻamoemoe i le taʻaloga. O le mea lea, o le 'au a le itu teteʻe e faʻapea lava ona tutusa.

Faʻaaliga: O le mea e malie ai, o le le atoatoa e faʻaogaina e le gata i le au fai tusi. I taimi o Soviet, i le tafa o ata o le 'au taʻaloga, na, i lalo o le igoa le atoatoa, na faʻaaogaina i tauvaga moni mo le ipu a le atunuʻu i le hockey ma le soka.

Ma e oʻo lava i 'au amate e mafai ona auai i nei taʻamilosaga, ma o le faʻatoʻaga sa "tauaso" mai lava muamua laʻasaga. O isi taimi, talu ai o le le atoatoa, au laiti lauiloa na feʻaʻei aʻe maualuga i luga o le grid.

Faʻafefea ona taalo se peti faʻafitauli?

Muamua lava, e tatau ona e iloa e lua ituaiga o le atoatoa: faaopoopo ma toʻese... Mo le manino, e sili le ave faʻataʻitaʻiga mai lakapi, i tulafono ia e toeititi malamalama ai tagata uma.

Ia feiloai i 'au CSKA ma Arsenal, Tagata fai tusi e ofo e peti ma se le atoatoa U1tutusa ma -1,5 mo le 'au muamua ma U2tutusa ma +1,5 mo le 'au lona lua.

O lona uiga o le a manumalo le peti lima faʻamalositino pe afai e leiloa le sili atu ma le lua sikoa a Arsenal. E tusa ai la, ina ia mafai ona manumalo i le fesuiaʻi le peti i le F1, e tatau ona manumalo le CSKA, ina ua uma ona togiina isi lua sikoa nai lo le fili.

Faʻafefea ona ou vave iloiloina se petipetiga peti?

O le fuafuaina o lenei ituaiga o peti e le faapitoa faigata. O le mea taua o le manatuaina o lena leaga o le le atoatoa e ave i le e te fiafia iai, ma lelei tagata i fafo ma aua le faʻaletonu lenei mea i le faʻatumuina o le BC coupon. O lea la, mo le taʻamilosaga Farani Liki Falani i le va o Monaco ma Lille, na ofo ai le au fai tusi e latou te peti ma se le atoatoa -3 i Monaco, ma +3 ia Lille.

Taʻaloga faʻaiʻu i le iʻuga 4:2... Handicappers na tuu le peti U1, leiloa, aua o mea faigata e tatau ona toʻesea mai sini sikoa. Ma, 4: 2 avea 1:2.

Tagata taʻaʻalo e peti i luga U2i se isi itu, na latou manumalo. Leiloa Lille faiaʻina ma togi 2:4, ona o le faʻaopoopoga o le le atoatoa, o se virtual manumalo 5:4... E tatau ona maitauina afai Monaco manumalo i le togi 5:2 a leai, faʻatasi ai ma se eseʻesega eseʻesega o sini e tolu, o le iʻuga tafaoga mulimuli o le leai se tagata... I tulaga faʻapena, ua toe faʻafoʻi le peti i le tagata taalo.

Vaega o petipetiga ma se le atoatoa i le tenisi

I tenisi, le pei o le lakapi, sikoa e le aumaia le manumalo, ae seti manumalo... Latou, i le isi itu, aofia ai taʻaloga, po o faʻaputuga e tautua ai tagata teteʻe. I le tele o tauvaga, e faia le taʻaloga seʻia maua e se tasi o tagata afeleti ni seti se lua.

E mafai ona e peti i se handicap iinei e malo uma ai i seti ma taʻaloga. I le tulaga lona lua, o togi taʻaloga mo le taʻaloga atoa ua aoteleina.

Talu ai nei lava Svetlana Kuznetsova manumalo i le tauvaga Yaroslav Shvedov ma togi 6:4 6:3... O le aofaʻi mo taʻaloga o le a 12:7... I le faʻaopopoina poʻo le toʻesea o le taua o le handicap, e faigofie lava ona faʻamautinoa pe na filifilia le peti filifilia pe leai.

E ese le manaia o le peti ma se faʻaletonu i le numera o taʻaloga na manumalo. A uma mea uma, tusa lava pe faiaina le tagata taalo e te peti ai i se le atoatoa le lelei, e mafai ona e malo.

O lesi foi mea, o le peti e tuʻu i luga o le mea sili ona fiafia i ai ma le F1 handicap o -2.5, ae e maualalo o ia i le fili i tolu seti 6: 0 6: 7 4: 6. O le a taʻalo pea o ia, faʻafetai i le eseʻesega tele i le lona tolu muamua o le taʻaloga. E sili ona manaia le faia o lenei ituaiga o peti i taʻaloga o le fa o taʻamilosaga Grand Slam, lea e te manaʻomia ai le aveina tolu seti mai se fili e manumalo ai.

O le a le uiga pe a fai o le maʻie o le 0

I laina a le fai tusi, e mafai ona e mauaina petipetiga i se le atoatoa, o lona tau e o... Lenei o se ituaiga o inisiua peti. Afai o se masani peti faia i luga o le manumalo o le 'au, lea mulimuli ane faiaʻina pe faʻaiʻuina le taʻaloga i se draw, tupe a le handicapper alu i le au fai tusi. I lenei tulaga, i le tulaga o se toso, o le aofaʻi ua tuʻuina i luga o le leai se faʻafitauli ua toe faʻafoʻi mai i le tagata taalo.

Mea e mafai ona e peti ai i se maʻi

E ofo tagata fai tusi i le tuʻuina o le handicap peti e le gata i togi o afitusi, afa, vaitaimi, vaetolu ma taʻaloga, ae faʻapea foi luga o le tele o isi faʻailoga fuainumera.

Nei na o le sili ona lauiloa ituaiga o ia peti:

  • Ole numera o samasama ma mumu pepa ile lakapi, leaga ile pasiketipolo, faʻasalaga ile hockey;
  • Aofai o pasi ma tulimanu;
  • Pasene o le puck face-off ma le mauaina o le polo na malo i le taʻaloga;
  • Ole aofai o sikoa ile sikoa, sikoa ile sikoa ole hockey male ato pasiketipolo.

O le fuafuaina o le lisi ma isi fua faatatau o lenei ituaiga e faia i le faʻaopopo faigofie poʻo le toʻesea o le numera numera o le handicap taʻu mai i le laina.

Ituaiga o le atoatoa

E faʻaogaina e le au fai tusi le lua ituaiga o handicaps, e eseese i le auala latou te fuafuaina ai manumalo. E aoga le mafaufau loloto ia latou taʻitasi i nisi auiliiliga.

Asia le atoatoa. O lenei ituaiga petipetiga peti e faʻaaogaina e le tele o tagata fai tusi ma foliga pei: -2.5; -1; +1.5; +2. Ina ia fuafuaina, o le handicap aoga ua faʻaopopoina i le iʻuga mulimuli o le taʻaloga, pe, i se isi itu, ua toʻesea. O se bet pei o le a galue, uma pe afai o le au filifilia filifilia, ma i le tulaga o se draw.

o lesi foi mea, mo le le atoatoa i totonu -2, le kalapu e fiafia iai, lea e fai ai le peti, ua lava lea e manumalo ai 4:2 pe ma se eseʻesega sili atu ona manaia. E tusa ai, o le 3: 2 togi o le a liliu i se tafaʻilagi 1: 2 iʻuga ma aumaia ai se faiaʻina.

E le atoatoa le malosi i Europa. O lenei ituaiga petipetiga peti e maua ai le eseʻese metotia fuafuaina. O lona eseʻesega eseʻesega mai le Asia faʻataʻitaʻi o leai se ata.

O lona uiga, ina ia mafai ona peti ma se le atoatoa -2 taʻaʻalo, o le 'au lea e faia ai e tatau ona manumalo ma se eseʻesega sili atu 2 polo... A o le togi o le 4: 2, o se ata valea tusia ua tusia, ma o le peti tupe alu i le au fai tusi. O le mea moni, o le -2 peti i le maʻi lima a Europa e faʻatusatusa i le -2.5 peti i le Asian handicap.

E leai ni isi eseʻesega i le va o nei ituaiga o le atoatoa. Faʻaauau pea ona e mataala pe a faʻatumu ni aufaʻatau tusi, ma ia suʻesuʻe ma le totoʻa tulafono a le tagata fai tusi na te peti. Ma o le a lelei mea uma.

Fesili 2. O le a le taʻaloga taʻaloga ola?

Ola Peti (oe mafai foi maua le igoa o le au fai tusi I-Taʻalo peti) - o le itu lea ole taʻaloga ile fai tusi, e faʻatagaina oe e fai peti i le taimi o le taʻaloga.

O le avanoa i lenei tulaga eseese e fuafua i le tulaga i luga o le malae taʻaloga (malae taʻalo).

Tupe maua luga ola peti mafai ona le faʻatapulaʻaina, ae o iinei e tatau ona e matua malamalama i le taʻaloga ma maua tele petipetiga poto masani ae leʻi amataina le taʻaloga.

Fesili 3. O le a le auala saʻo e tuʻu ai petipolo (taʻalo) i luga o afega?

O le tulafono muamua lava a le tagata taalo novice o le faʻaputuputu ulo tatau ona avanoa i soʻo se taimi. I le taimi e tasi, o le tupe o loʻo i totonu e le tatau ona nonoina pe toʻesea mai le paketi a le aiga, ina neʻi leiloa (ma e tupu foi lenei mea ile toesea poto masani) E leʻi tau suʻea ni isi auala e mafai ona totogi ai aitalafu ile ulufale i isi mea fou.

Ina ua uma ona fuafuaina le tele faletupe (amataga tupe amata) manaomia ona alu i fuafuaina le tele o le peti. E sili le aua le faʻaogaina e puʻeina togafiti pe faʻasolosolo petipetiga (pei o Martingale tekinolosi).

Sili fautuaina mo amata - o le filifiliga o se laʻititi tele o peti ina ia i le tulaga o le le mafai e mafai ona le leiloa mea uma, ae ia faʻaauau pea ona gaioi e tusa ai ma le fuafuaina fuafuaga.

O le tele o taimi, e fautuaina e le au atamamai ni auala se lua e fuafua ai le aofaʻi sili ona lelei e tuʻuina atu mo le mea e tasi

  1. pasene pasene o amataga tupe amata (faʻapea, afai o le faletupe muamua e 10 afe rubles, ona mafai lea ona e taofi i le 5%, o lona uiga, i le 500 rubles);
  2. se pasene tumau o le avanoa tupe taʻalo (i le aluga o taimi, pe a oʻo mai muamua tupe maua, o le fua faatatau o le a otometi lava ona faʻateleina, talu ai o le matua aoga o le tutusa 5% o le a tupu).

Faʻatasi ai ma isi mea, aua neʻi galo auiliili suʻesuʻega o taʻaloga taʻitasi, ma toe faia taimi uma o tulafono o se taʻaloga, faʻapea foʻi ma le teuina o faʻamaumauga a oe lava tupe.

E ui lava i mea uma, e manaʻomia le tausisi i le fuafuaga faʻataʻatia, tusa lava pe ua tupu se faʻaletonu ma e te manaʻo e toe faʻafoʻi e ala i le tuʻuina o se tau e maualuga atu nai lo le mea na malilie muamua iai.

Fesili 4. Faʻafefea ona filifili se taʻiala mo taʻaloga taʻaloga ma faʻalaʻitiiti?

O se tagata amata na faʻatoa amata i luga o le ala matuitui o se le atoatoa, muamua lava, e manaʻomia le filifiliga poʻo le a le mea e manaʻo e ausia. Afai o le gaioiga e tele taimi tasi manumalo ma le tosoina o le faletupe, ona aoga lea o le faʻaaogaina o se tasi o lauiloa lauiloa auala na faʻatautaia.

A oʻo mai i se taʻaloga faʻatulagaina i le mauaina o se tupe maua tumau, o se sili atu ona ogaoga auala e manaʻomia. E tatau ona e faʻataʻitaʻia metotia faʻapitoa ma atiaʻe se taʻiala taʻitasi, mulimuli ai o le a mafai ona e ausia le sini faʻamoemoeina. Ina ia faia lenei, oe tatau ona faia le muamua 4 sitepu

Sitepu 1. Fuafua le aofaʻi o tupe faavae

O le faletupe mo se taʻaloga matuia ma faʻatulagaina tatau ona lava tele. Manumalo sui ma toʻilalo, o lea o le a ia faia ai se vaega faʻapitoa o le saogalemu. I se faʻaopopoga, o le aofaʻi o tupe mama e faʻamoemoe i le aofaʻi o le peti. O le telē, o le tele foi lena o le manumalo o le ai ai.

Faʻataʻitaʻi faʻapitoa e faʻaaoga faigata ROI ia iloa ai le aoga o le taʻaloga. Ua siʻitia i luga le faʻatusatusa i le faʻateleina o tupe faavae.

Tagata taaalo poto masani fautuaina amata i le aofaʻi 100 afe lapisi. Ae, ioe, o laʻasaga muamua e mafai ona faia i le laititi o tupe.

Sitepu 2. Filifilia o se malaetaʻalo mo le faʻatuatuaina

Handicappers e mulimulitaʻi i le faʻatulafonoina o filifiliga, o se tulafono, taʻalo i le tele o tagata fai tusi i le taimi e tasi, aloaʻia i Lusia ma fafo. Mo amata, lua pe tolu tagata fai tusi e lava mo le faʻatauaina e oe lava. E tatau ona filifilia i latou e faʻavae i luga o le laina o le laina, le taua o avanoa ma le tele o le tapulaʻa faʻatapulaʻaina.

E mafai ona e mauaina le fia sefulu o tagata fai tusi i luga ole laiga e ofoina taʻaloga taʻaloga. I le faʻavae, e mafai ona e taʻalo i nisi o ia mea, peitaʻi, e i ai ni nuances.

Nofoaga o tagata le laiseneina tagata fai tusi i le Malo o Rusia e masani ona tapunia Roskomnadzor... Faʻatasi ai ma isi mea, o le i ai o le tagata fai pisinisi tusi laisene sili faʻafaigofieina le faʻafitauli o finauga mataupu e uiga i le totogiina o manumalo. Ma i le tulaga muamua, e sili atu le filifilia ofisa faʻatuatuaina e galulue faʻatulafono i luga o faʻavae faʻavae.

Sitepu 3. Filifilia o se malaetaʻalo i lona matagofie

O le sili ona lalelei o le faʻatuatuaina tusitusi tatau ona mafaufauina i latou e ofoina atu le tele avanoa. I le tepa muamua lava, o le eseʻesega o le sefulu ma le selau o le lalolagi e leʻo se lalolagi atoa. Peitaʻi, i se aofaʻiga taua o le peti, o le a latou aumaia faʻamanuiaga aoga. A o faia se peti, taumafai e filifili le sili ona faigata.

O afea e sili ai ona alofagia ai le aufaʻatasi?

E taua tele le malamalama i lenei nuance ina ia o manumalo e tele pe a mafai. Mea e fiafia i ai e tatau ona tuʻu i le vave e mafai ai. Ole paluga i tagata mai fafo, i leisi itu, e sili ona lelei e fai ile taimi mulimuli.

I le avea ai o se tulafono, tagata fai tusi e faʻamaeʻaina fetuunaiga i laina ni nai itula ao le i amataina le mea na tupu. O le mea lea, o le coefficient o le vaiaso talu ai o nisi taimi e matua eseʻese mai le mea e mafai ona vaʻaia vave ae le i oʻo i le tauvaga.

Sitepu 4. A filifilia le faioloa ma ua fuafuaina le tele o le ulo, e mafai ona e amataina le taʻaloga

I le vaega muamua, e sili atu le tuʻuina o peti pe a maeʻa se tasi o taʻaloga lauiloa taʻaloga faʻamatalaina luga. O le handicapper e tatau ona tumau malu ma onosaia ono mafai, manatuaina o le tasi taua manumalo o le a totogiina le tele toilalo i le taimi e tasi. O le faʻatinoina o soʻo se taʻiala e maua ai se mautu iʻuga i se vaitaimi umi lava.

Fesili 5. O le fea tagata fai tusi e sili ona lelei i Lusia?

Ioe, mo taʻaloga taʻitasi o loʻo i ai le seti o taua faʻatulagaina, e tusa ai ma lea o le a ia filifilia se 'upega tafaʻilagi mo ia lava, lea e mafai ai ona ia faia ni peti e fiafia iai. O se tasi e fiafia i le mafai ona tosoina tupe i wall eletise, ao isi o loʻo popole i le lelei o le laina.

I le tulaga o agregate faʻailoga, tagata atamamai ma poto masani taaalo fai mai o le faʻalapotopotoga "1xbet" o se moni maketi taitai. O le kamupani o loʻo iai foʻi seisi laiseneina e le Federal Tax Service a le Russian Federation - o le upega tafailagi aloaia a le kamupani.

Na aliali mai le fai tusi i le 2007. Talu mai lena taimi, na mafai ona faʻamautuina ia lava o se faʻatuatuaina kamupani, faʻaavanoaina uma ana tagata asiasi ma le avanoa e vaʻai ai le iʻuga o se faʻapitoa taʻaloga ma tuʻuina i ai se peti. O le tagata faʻatau faavaeina o lenei fai tusi i le tele o tausaga o lona i ai ua leva ona pasi le faʻailoga i le miliona tamaloa.

O le sili aoga o le "1xbet" o le i ai o se lelei mafaufauina-ma eseese laina ma tauvaga faigata. Ona o lenei, oe mafai ona taʻalo e le gata mo le malie, ae faʻapea foi mo le manuia o se moni masani lava polofiti, i le faʻamasaniina o oe lava i tulafono ma fautuaga a tagata atamamai, faʻapea foʻi ma le taimi nei metotia mo le ausiaina o se tulaga maualuga i le peti.

Faʻatasi ai ma isi mea, o le tino e lua uma polokalama feaveaʻima 'upega tafaʻilagi na fetuunai mo tamaʻi vailiili... Faʻafetai i lenei, e mafai e le tagata taʻaʻalo ona tuʻu peti i mea o le a tutupu e aunoa ma le leiloaina o le ulufale i le autu aoga, e oʻo lava i le lau o lana feaveaʻi masini.

I luga o ia mea, e mafai ona e faʻaaogaina lau teuga tupe i le TSUPIS, faʻapea foi ma le totogiina o lafoga i luga o manumalo e aunoa ma ni faʻafitauli le talafeagai ina ia mafai ai ona aloese mai fesili le talafeagai mai le talafeagai faʻatonutonuina fausaga.

Mauaina tupe luga o peti faʻatagaina oe e lafoai masani galuega ma faia le mea e te fiafia i ai: matamata i au fiafia i taʻaloga taʻaloga ma vaʻai i lo latou iʻuga.

O le faʻamaoniaina o le i ai o se moni avanoa e maua ai masani tupe maua e ala i le taʻalo i tagata fai tusi, o le mea moni o le i ai o le manuia handicappers - tagata mo latou ua leva ona avea ma se mea fiafia i ai, ae o se moni pisinisi ma se olaga atoa mataupu.

E taua le maitauina o se taʻiala e ono faʻaititia ai tulaga lamatia uma i 0 ma e faʻatagaina oe ona e mauʻoa i le po e leai. I le ala, ua uma ona tatou tusi e faʻatatau i le auala e mauoa ai ma mauoa mai amataga i se tasi o a tatou lomiga.

O tekinolosi uma o loʻo faʻapea mai le manaʻomia e auʻiliʻili e le gata i taʻaloga o latou gaioiga ma latou tagata auai, ae faʻapea foʻi ma amioga a le fai tusi ae leʻi oʻo mai le lumanaʻi (o se suiga tele i avanoa, o se suʻesuʻega o le ono maua se faʻapitoa iʻuga, etc.

O le mafuaaga lena ua lava e malilie ai ma le faʻamatalaga lenei: maua sefulu ma selau o afe o rubles i peti ua lava moni lava, ae mo lenei mea e te manaʻomia le i ai o se mautinoa amataga-amata tupe, le agavaʻa e taofia ou lagona i ou lima ma le agavaʻa faʻatulagaina faʻamatalaga maua mai faʻamatalaga eseese.

I le faaiuga, matou fautua atu e maimoa i le vitio "Faʻafefea ona peti i taʻaloga ma maua ai tupe":

Pau na o mea mo tatou!

Le au faitau pele o le Manatu mo le mekasini Olaga, matou te matua faʻafetai lava ia te oe pe a fai e te tufaina atu ou manatu, poto masani ma au tala i le mataupu o le lolomiina i manatu o loʻo i lalo. Matou te moomoo ia manuia outou uma ma manuia taʻaloga taʻalo!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: hokuto no ken PIANO MEDLEY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com