Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ski resort Ischgl: o le faʻamatalaga auiliili ma tau

Pin
Send
Share
Send

Ischgl o se nofoaga faʻaseʻe i luga o le tuaoi o Ausetalia ma Suiselani, i le malo tele o Tyrol. O le eria o lenei tamaʻi taulaga e 103 km2, ma o lona faitau aofai e le sili atu ma le 1600 tagata. O aso nei o se tasi o le sili ona lauiloa eria taʻaloga i Europa, lea, faʻatasi ai ma taʻaloga masani tagata taʻutaʻua, e asia e le lalolagi-lauiloa lauiloa.

Nofoaga

Ischgl o loʻo tu i le itu sisifo o Tyrol - ile vanu o Paznaun, e iloga mai ile lelei ole kiona. O le maualuga o le laueleele i luga atu o le sami o le 1377 m. O le maualuga i le eria faasee e eseese i le va o 1400-2872 m, o lea la, o le latou paʻu o le 1472 m. Ischgl, faatasi ai ma le taulaga Suiselani o Samnaun, fausiaina le alpine malae o Silvretta, lea faia le nofoaga o le lona tolu sili ski eria i Tyrol i Ausetalia.

Ala savali

Afai e te vaʻai i le faʻatulagaina o auala i Ischgl i Ausetalia, e mafai ona e faitauina 85 malifa o eseʻesega faigata. O lo latou umi atoa o 239 km, ma o le eria nofoia e latou o 515 hectares.

  • Mo amata, o loʻo i ai ni lanumoana 20, o le umi atoa e oʻo atu i le 38 km.
  • Mo nisi au afeleti sauniuni, 40 malifa mumu ma le umi atoa o le 127 km e matala.
  • Ia, i le faʻamatuʻuina o tagata faaseʻe tomai faʻapitoa, e 25 lanu uliuli, e tusa ma le 45 km.
  • O le umi o le ala umi iinei o 11 km.

Siʻi i luga

O se faʻalauteleina o le piste faʻafanua i Ischgl e tautuaina e 45 siʻi, lea e mafai ona sili atu nai lo le 94,000 tagata i taimi uma. Faatasi ai ma i latou:

  • 2 gondolas
  • 3 malie
  • 16 toso siʻi i luga
  • 21 chairlift
  • 1 faʻalua faʻalua (muamua i le lalolagi)
  • 1 lua-pod
  • 1 aiga faʻapitoa mo 6 tagata

Siʻi pasi

O tau mo pasese faaseʻe i Ischgl e faʻamoemoe i le tausaga o le tagata afeleti ma le aofaʻi o aso na faʻatau ai le pasi. E tolu vaega o tausaga: tagata matutua (mai le 17 i le 60 tausaga), tamaiti (e oʻo atu i le 17 tausaga), tagata matutua (mai le 60 tausaga). Mo tamaiti i lalo ole 8 tausaga le matutua faʻatasi ma o latou matua, e leai se totogi.

O le tau o le faaseʻe i le itu o Silvretta

Aofaʻi o aso / ItuaigaMatuaToeainaTamaititi
1 4 mai le 14:00€ 27.50€ 27.50€ 17.00
1 2 mai le 11:30€ 45.50€ 45.50€ 25.00
1 aso€ 54.50€ 54.50€ 31.50
6 aso€ 256.50€ 256.50€ 169

'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.ischgl.com. Lenei e mafai ona e mauaina auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le nofoaga, e aofia ai se auiliiliga ata o le pistes i Ischgl.

Atinae Eseese

I le nofoaga o Ischgl i Ausetalia, e le gata ona e alu i le faaseʻe ma le faaseʻe aisa, ae ia e fiafia foʻi e savali faataamilo i ona mata, fiafia i tofo o ipu a le atunuu i faleʻaiga i totonu, ma faʻafiafia i fale kalapu i le afiafi.

Faleʻaiga

O le nofoaga e ofaina ai le tele o filifiliga o faʻapotopotoga o loʻo avea ma vaega o faletalimalo pe tumaʻoti. Faʻatasi ai ma i latou e mafai ona e mauaina uma gourmet faleaiga ma faigofie pizza. O le tele o faleʻaiga ofoina atu se lisi ma Europa ipu: Austrian, Siamani ma Italia. E i ai ni nai nofoaga ma faava o malo taumafa. Mo i latou e fiafia tele i mea inu inu ma feinu malosi, e tele faʻavaʻa ma fale pia. Fale faʻatulagaina a Ischgl i numera:

  • 15 pizza
  • 39 faleʻaiga
  • 42 faleʻaiga
  • 15 faleʻaiga mauga
  • 18 po ma ao taofi

Po i le Ischgl

O lenei nofoaga o loʻo iai se faʻaseʻe sili ona lelei i luga o atumauga. I luga o lona teritori, e 26 nofoaga faʻafiafiaga i le po, o loʻo iai uma faʻamau ma kalapu. Pati i le tele o latou amata i le 22: 00-23: 00. O le tele o pati e faia i le Austrian poʻo Siamani style, lea latou te aofia ai musika a le atunuʻu poʻo rock mai le 70s-80s. Trofana Show Arena, o loʻo tu i le potu i lalo o le faletalimalo e lima fetu o Trofana Royal, o se tasi o fale tele. Lenei, i le faʻaopopoina o le DJ ma siva a afa teine ​​le lavalava i luga o le tulaga, oe mafai ona masani ona maua musika ola ma auai i le malie tauvaga.

Isi faʻafiafiaga

Eseese gaioiga na faia ile Ischgl i Austria ile tausaga atoa. Muamua lava, o konaseti ma taʻutaʻua musika e masani ona faia iinei. Lona lua, o loʻo faʻatulaga ni tauvaga eseese: mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tausaga o le a faia ai se tauvaga faʻatagata aisa i Ischgl. Ma, ioe, maketi Kerisimasi tatalaina iinei ia Tesema, lea e mafai ai foi ona faʻaaluina le taimi ma le fiafia. Ma afai e te sau i le nofoaga malolo i le faʻaiuga o le vaitau, ona e maua lea o le avanoa e auai ai i le Spring Snow Festival.

Aua le tuʻuʻeseina mea matagofie mai le lisi o faʻafiafiaga. Ia mautinoa e asiasi:

  • Ekalesia a St. Nicholas o le 15th seneturi, fausia i le faiga Baroque
  • Punavai o Nikolausbrunnen, fausia i le 1986
  • O se fale mataaga faaseʻe e faʻamatalaina le tala ia Ischgl e ala i ana faʻaaliga

O fea e nofo ai

O le filifiliga o mea e nofo ai i le Ischgl ski resort i Austria e lautele lautele. Ae peitaʻi, a filifilia se nofoaga e nofo ai i le lumanaʻi, muamua lava, e tatau ona e uaʻi atu i le mamao o le faletalimalo i luga o le faaseʻe. O le tele o filifiliga o loʻo faʻaalia mai o faʻavaeina o vaega o le 3 * ma le 4 *, e tele foʻi faletalimalo vaʻaia. I totonu foi o nofoaga ma nofoaga lata ane o loʻo i ai le sefulu ma le lima faletalimalo faletalimalo, ma o Trofana Royal e sili ona taʻutaʻua. O totonu o lenei faʻalapotopotoga e masani ona nonofo ai tagata musika lauiloa e pei o Sting ma Madonna.

E maitauina talu ai ona o le magafagafa lelei o Ischgl, o le tele o ana faletalimalo e i totonu o le mamao savali o le faaseʻe. Ae i ai foi filifiliga e lua maila mai le ogatotonu. E tele fale mautotogi i le va o faletalimalo o Ischgl i Austria, ae o la latou filifiliga i totonu o auala autu e le lelei tele. O le tau masani mo mea e nonofo ai i se potu faʻalua o le 150 €. E i ai foi paketi ofo mo 50 €, ae o loʻo tu i le 20 kilomita mai le nofoaga malolo, o lea tatou te le o mafaufauina i latou.

Tau mo apitaga i se 3 * faletalimalo i le lua potu i le aso e 150-180 €. O nisi fale mautotogi e aofia ai le malu taeao, o isi taimi o taumafataga o le afiafi Tele o latou tu i le mamao o le 1 km pe sili atu mai le ogatotonu. E sili atu filifiliga ma se nofoaga talafeagai o loʻo faʻaalia i le vaega o le 4 *, ae o le totogi o fale mautotogi e maualuga atu foi. Ma, o le resitaraina o se potu mo le lua i le 4 * faletalimalo i le ogatotonu o le faletalimalo o le a tau ai le averesi o le 200-250 € i le aso. O le tau e ono aofia ai le 'aiga o le taeao.

Faʻatasi ai ma faletalimalo e 5 * o loʻo i Ischgl lava ia, ae le o latalata mai, e naʻo le 3 faletalimalo. O le tau o le totogiina o se potu faʻalua ia latou vaʻa mai 480-540 € i le po. I le Trofana Royal taʻutaʻua, o le tau e oʻo i le 825 € i le aso. O faletalimalo uma e lima fetu e aofia ai le leai o se taumafataga i le tau, ma o nisi o latou e faia taumafataga i le afiafi.

I le maeʻa ai ona suʻesuʻe faletalimalo o le Ischgl ski resort i Austria, ua matou faʻamalamalamaina le 3 sili sili ona lelei ofa ma se togi luga 8 i luga o le tusi:

  • Elizabeth Arthotel 5 *. Nofoaga 300 m mai le ogatotonu. O le tau mo le totogiina o se potu faʻalua i le aso e 540 €. Meaai o le taeao ma le taumafataga.
  • Faletalimalo Gramaser 4 *. Nofoaga 600 m mai le ogatotonu. O le tau o le nofo ai i se potu faʻalua i le po e 200 €. O le tau e aofia ai leai se malu taeao.
  • Faletalimalo Garni Angelika 3 *. Nofo na o 50 m mai le ogatotonu o le nofoaga. O le nonofo faʻatasi iinei mo le po e tau ile 150 €. Meaai o le taeao.

E tatau ona maitauina o faletalimalo taʻitasi totogiina se lafoga faʻaopopo o le 5 € i le taimi e siaki ai.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau ma le faasee vaitau

Ischgl i Ausetalia o loʻo i ai le tau faʻalelalolagi ma mafanafana taumafanafana ma malulu taumalulu. O le sili ona vevela masina o Iulai ma Aukuso, pe a tumau le fua i le 17 ° C. I le taumalulu, o le vevela i le nofoaga tafaoga e mafai ona pa'ū i -5 ° C i le ao, ma i -12 ° C i le po. I Ischgl, e toulu le kiona i le faaiuga o le tautoulu, o lea la o le faaseʻe vaitau iinei tatalaina ia Novema ma tumau ia Me 1. Oe mafai ona vaʻaia sili auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le tau i le vaitaimi o faaseʻe i le laulau i lalo.

MasinaOle averesi ole vevela ile aoOle averesi ole vevela ile poAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timugaAso kiona
Novema1.1 ° C-6.4 ° C1124
Tesema-4.2 ° C-11.1 ° C1206
Ianuari-5.0 ° C-12.5 ° C708
Fepuari-4.0 ° C-14.0 ° C406
Mati0.1 ° C-10.4 ° C407
Apelila4.7 ° C-5.6 ° C654
Mae9.5 ° C-0.8 ° C8142
Iuni14.4 ° C3.4 ° C8190
Iuli16.6 ° C4.5 ° C12180
Aukuso16.8 ° C4.4 ° C14150
Setema12.4 ° C1.6 ° C10100
Okitopa7.4 ° C-2.4 ° C1342

Uma tau luga o le itulau e mo le vaitau 2018/2019.

Faʻafefea ona e alu iina

O le malae vaʻalele latalata i Ischgl e 100 km i le taulaga Ausetalia o Innsbruck. O malaga mai Moscow ma Kiev o loʻo faʻataunuʻuina iinei, ae faʻapea o fesiitaiga i Vienna poʻo Frankfurt. O le mea lea, e toatele turisi e mananaʻo e o atu i Ausetalia mai Munich, lea e felelei ai vaʻalele mai Lusia ma Iukureini i le tele o taimi i le aso ae aunoa ma ni fesiitaiga. Ae o le auala mai le laumua o Bavarian e umi atu, aua o lona malae vaʻalele e tu latalata i le 250 km mai Ischgl. Ma filifilia uma tagata le sili taliaina filifiliga mo latou lava, ma ina ia mafai ona malamalama po o fea o sili sili atu, o le a tatou iloiloina auala i le faasee tafaoga mai uma taulaga i sili atu auiliiliga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Auala mai Innsbruck

Ile taimi nei, o le a matou faʻamatala auiliiliina auala e o ai i Ischgl mai Innsbruck e ala i femalagaaʻiga lautele ma taxi. I le taunuʻuga i le taulaga malae vaʻalele, e tatau ona e sailia le pasi pasi, o loʻo tu i tafatafa o le auala i fafo mai le nofoaga faʻapitoa. O le F pasi e alu ese mai iinei i le nofoaga autu o nofoaafi Innsbruck Hauptbahnhof. Ole pasese ole 5.10 €, ma ole faigamalaga e sili atu ile 20 minute.

Ma le isi mea, ua e taunuʻu i le nofoaafi nofoaga, oe manaʻomia le faʻatau o se tiketi ia Ischgl i le pusa ofisa. E tatau ona manatuaina o le nofoaafi e le malaga i le tafaoga lava ia. O le a ia aveina oe i le taulaga o Landeck-Zams, ma mai iina e te manaʻomia le sui i se pasi e alu saʻo i Ischgl. O le tau o sea malaga e 16.80 €. E 2 itula le umi o le malaga. A faʻatau mai tiketi i le pusameli, faʻamatala atu e tatau ona e alu i le nofoaga faʻapitoa. Ma o le aofaʻi e te totogia o le a aofia uma ai femalagaaʻi i nofoaafi ma pasi, lea o le a sili atu ona aoga nai lo le faʻatauina o se isi pasi pasi i luga o le taimi (7.4 €). E taunuʻu le felauaiga i le nofoaga o le Florianparkplatz i Ischgl. Mai iinei oe mafai foi ona faia le toe auala. Mo se faʻamatalaga auiliili o nofoaafi, vaʻai tiketi.oebb.at/en/ticket/timetable

Afai e te le manaʻo e mamafa ia oe i femalagaiga lautele, e mafai ona e okaina se fesiʻigaʻiga mai le malaevaʻalele a Innsbruck i le nofoaga faʻaseʻe. O le tau o sea malaga e se tamaoaiga-vasega taʻavale o le a averesi 184 €. Afai e oʻo atu i le 7 tagata, ona talafeagai ai lea ona totogi mo se fesiitaʻiga e le minivan, o lona tau e amata mai i le 180 €.

Auala mai Munich

Afai e te filifili e te alu i le nofoaga faʻapitoa lava oe mai le laumua o Bavarian, ona tatau lea ona e faitau ma le faʻaeteete faʻamatalaga pe faʻafefea ona e alu i Ischgl mai Munich.

Matou te o mai mai le malae vaʻalele i le nofoaafi nofoaga i Munich. I le taunuʻu ai i le malae vaʻalele, e tatau ona e vaʻai mo le S-Bahn nofoaga mo nofoaafi nofoaafi i le taulaga ogatotonu. O le nofoaga o loʻo tu i le fogafale i lalo o le malae vaʻalele ma e faigofie ona maua mulimuli i le lanumeamata faʻailoga ma le mataitusi S. Ina ia oo atu i le autu nofoaafi nofoaga München Hauptbahnhof, ave le laina S1 mai le nofoaafi nofoaafi nofoaga. O nofoaafi e o ese mai i le taeao po seʻia oʻo i le leva o le afiafi: o le muamua i le 04:31, o le lona lua i le 05:51, ona sosoʻo ai lea ma le 20 minute, o le mulimuli i le 23:51. O faʻatau e faʻatau atu ile ofisa o tiketi ole nofoaga, ae ia manatua e iai ituaiga pasese eseese. Talu ai e na o le tasi le malaga e te manaʻomia i le nofoaga o nofoaafi, e tatau ona e faʻatau se tiketi masani e tasi mo le 11.20 €.

E mafai foi ona e alu i le Hauptbahnhof i le pasi a le kamupani tumaoti Autobus Oberbayern. O le a e mauaina le taofi i le auala i fafo o le malaevaʻalele e latalata i le Terminal 2, ae o lenei felauaiga e pasi foʻi latalata i le Terminal 1. E o ese pasi mai le 15 minute mai le 06:30 e oo i le 22:30 Ole pasese e 11 € tasi le auala. O le taofi mulimuli o le ai ai i le nofoaafi manaʻomia nofoaga. Ole taimi ole malaga e tusa ma le 45 minute.

Matou te oʻo i Landek-Zams i Austria. Alu i Ischgl mai Munich o le a le galue vave. Ina ia amata, i le ofisa tiketi o nofoaafi nofoaga, oe manaʻomia le faʻatau o se tiketi i le Austrian taulaga o Landeck-Zams. O nofoaafi e tuua itula uma i itula uma, o nisi taimi e mafai ona e puʻeina le tele o malaga i le taimi e tasi i le itula e tasi (mo se faʻamatalaga faʻapitoa, tagaʻi i le www.goeuro.de). Lenei malaga e aofia ai le tasi suiga i le masani masani Innsbruck, mai le nofoaafi o le a siitia atu i Landeck-Zams. O le pasese e fai si fesuisuiaʻi ma faʻalagolago i le taimi o le malaga: mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau mo se tiketi vaʻa mai 35-57 €. Faʻaaogaina, o le faigamalaga e mafai ona amata mai le 3 i le 3.5 itula.

Matou te o mai mai Landek-Zams i Ischgl. I le taunuʻu ai i le Landek-Zams nofoaafi nofoaga, e te manaʻomia le sailia o se pasi pasi i le nofoaga faʻatutu nofoaga. E o ese pasi mo le nofoaga faaseʻe i itula uma (vaai tiketi.oebb.at/de/ticket/timetable mo se taimi faʻapitoa). O le tau o le tiketi o le 7.40 €, o le taimi o malaga e 50 minute. I Ischgl oe taunuu i le Florianparkplatz nofoaafi nofoaga, lea e tu latalata i le ogatotonu.

Afai e te manaʻo e aloese mai le auala umi i femalagaiga lautele, ona faʻaaoga lea o le fesiitaiga. O le mamao mai Munich i Ischgl i le taavale i luga o le saoasaoa auala o 228 km. O le tau o le malaga i se faʻatonuga tuʻuina mai i le tamaoaiga vasega vasega amata mai 330 €.

Atonu o auala sili ia ona taliaina uma e o atu ai i Ischgl, o se nofoaga faaseʻe i Austria. Tatou faʻamoemoe a maeʻa suʻesuʻeina lenei faʻamatalaga, e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai filifiliga mo oe.

Vitio: tupuga i le Austrian resort o Ischgl.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The first indoor ski slope in North America is a high-tech trip (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com