Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ituaiga o tulimanu ofu i totonu o le potumoe, fesoasoani mo le faʻatulagaina

Pin
Send
Share
Send

E masani ona avanoa le avanoa ile tulimanu ile potu moe. Ae ui i lea, o tagata atamamai potu mamanu e mautinoa o se avanoa fua e mafai ona faʻaaogaina i le lelei o le tuʻuina o a oe lava meatotino. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e aveʻese ofu tetele, fai le potumoe sili atu fua ma faʻalelei. Ae ina ia mafai ona malamalama pe faʻafefea ona lelei ma aoga le potu e fai ai ofu i le potu moe, e tatau ona e mafaufau muamua poʻo le a le faʻavasega e te manaʻo ai ma faʻafefea ona faʻatumu le avanoa.

Lelei ma le lelei

Faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai o le tulimanu ofu laʻei o loʻo i ai le tele o le le maalofia tulaga lelei, i le faʻamasaniina o oe ia e mautinoa e te manaʻo e faʻatulagaina se tutusa faiga mo le tuʻuina o ofu i totonu o le fale:

  • o le aoga sili o le tulimanu ofu o le mafai e faʻaaoga tatau le avanoa avanoa tulimanu e le o faʻaaogaina mo meaafale;
  • maualuga tulaga o le faʻaogaina o le mafanafana. O le suʻesuʻeina o ofu i le potu e teu ai tulimanu e le tele se taimi, ma afai e fuafuaina lelei le avanoa, o le suiina o ofu iinei o le a sili atu ona faʻalelei;
  • lapoʻa tele - o le tulimanu mamanu e le faʻaaluina tele avanoa, ae e faʻatagaina oe e tuʻu se laʻei tele ofu i luga o lona vaega. O lenei lelei e sili ona taua mo fale mautotogi ma se tamai eria, pe a fai o le faʻapipiʻiina o se lapoa kapeneta e matua faigata ma le manaʻomia mai se matagofie aitia o le vaʻaiga;
  • faʻatagaina oe e pupuni se mataga pa poʻo le faʻalo luga ma se pona. O le tulimanu ma le faʻatulagaina o le puipui ma le faʻalo o le a le toe faʻaalia, ma o le ea ea o le a lafi mai vaʻaiga i tua o faitotoʻa o le potu laʻei;
  • faʻatagaina oe e nana le ofu tuʻufaʻatasi ma le gaogao ono fesoʻotaʻi ma ia mai mata o malo;
  • ona o le i ai o se tapunia potu mo le tuʻuina o lavalava, seevae, mea a se tagata, faʻaeteete faʻaeteete ua saunia.

O le le faʻamanuiaina o le tulimanu-ituaiga laei e aofia ai ia uiga e pei o:

  • utiuti avanoa - masani tulimanu fausaga e le eseese i se lautele eria, o le mea lea, latou te le talafeagai mo le tuʻuina o se nofoa lelei, laulau, kapeneta. Naʻo sina pouf poʻo se nofoa gaugau e mafai ona ofi iai;
  • o se tamaʻi vaega o laʻei o laei - e matuaʻi le lava le avanoa mo le faʻapipiʻiina o se tulaga ma se faʻata atoa i lenei itu, ae e i ai le auala e alu ai i fafo - o se faʻata e tautau i luga o le faitotoʻa poʻo se potu faitotoʻa ma se faʻata faʻaata e filifilia;
  • maualalo leo faʻaʻesega - masani, mo laiti-tele teuina faiga, se moli malamalama faia i mdf po veneer fafie ua filifilia, ma ia ituaiga e le lava leo insulated uiga, e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tapoleni faia i laʻau masani. A manaʻomia e se tagata ona ofu i le taeao po, o le faia o potu e fai ai lavalava o le a tupu ai le pisa, e mafai ai ona tuu le tagata moe i totonu o le potumoe.

Mo le lelei o le saʻo, matou te faʻaopopo atu e tele atu isi itu lelei i tulimanu o fausaga mo le tuʻuina o au meatotino. O le mea lea, e mautinoa le aoga o le faʻalogo a tagata e ana fale mautotogi fale poʻo fale tumaoti fale o loʻo mananaʻo e faʻamamaina le teuina o a latou lava ofu.

Ituaiga

E leai se aoga e talitonuina o le potu teu ofu tulimanu na o le tasi lava fausia lelei. E i ai le tele o ituaiga o ia faiga, ma taʻitasi o latou tatau tatau ona mataala ona o le tele numera o lelei faʻatinoga uiga. Mo lenei mafuaʻaga, o le a matou faʻamatalaina sili ona lauiloa ituaiga o tulimanu ofu i le potumoe.

Trapezoidal

O se teuina mo lavalava, seevae, mea faʻaaoga mafai ona i ai le ituaiga o le trapezoid, pei o le ata oi lalo. E faʻatagaina oe e tuʻuina atu i le potu moe le tele o faʻamatalaga tatau. Mo lona fausiaina, oe manaʻomia le fausiaina o se pa faaopoopo i luga o se tasi o puipui i le tulimanu, ma faʻapipiʻi se puipui ma se faitotoʻa i le potu laʻei i lenei puipui. O le tulimanu o le tuʻinanau o le trapezoid tatau ona faia faʻalaugatasia pe a mafai ina ia mafai ai ona tuʻu fata ma fata i totonu. A o lea ua manino, galuega fausiaina o le a manaʻomia ni faʻaopoopoga mea taua.

O lavalava trapezoidal e talafeagai mo feololo i potu tele potumoe.

O lenei faʻatulagaina e matua vateatea lava, e faʻatagaina ai oe ona tuʻuina ni mea e eseese tele, e sone le avanoa mo aliʻi, fafine ma tamaiti. Ae manaʻomia ni tupe faʻaopoopo e fausia ai pa. I se faʻaopopoga, i totonu o potu vaiti umi, o tagata atamamai e fautuaina le lafoa o sea faʻatulagaina, talu ai atonu e foliga sili atu tele.

L foliga

O le ofu laei e fai i L e pei o totonu o le ata o loʻo i lalo, o loʻo tu i puipui e lua o le potumoe. E tusa ai ma lona faʻatulagaga, e sili atu ona masani ai le toʻatele o tatou tagatanuu, e avanoa ma e faigofie mo le faʻaaogaina. Totonu o sea avanoa, kapeneta ma fata, fata tu faʻataʻavale lua puipui ma faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi ma o latou pito. O ofu e teuina ii luga o pa, fata, matau, e sili ona talafeagai. I se isi faaupuga, e lava le avanoa e ofi eseese seti teuina. Ma o faitotoʻa e masani ona filifilia o se swing swing poʻo se coupe filifiliga. O le filifiliga muamua manaʻomia tele avanoa tatala, ao le lona lua e sili atu puʻupuʻu.

Pau lava le toe faʻafitauli o loʻo i totonu o le L-foliga foliga o le potu laʻei o le leai o se lava avanoa avanoa mo le talafeagai vaega. O le faʻatutuina o se tulaga ii ma se faʻata lapoʻa, latalata e mafai ona e faʻataʻitaʻia ai ofu, e le aoga. Ae o lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia i le filifilia o se faitotoʻa potu ma se faʻata faʻaata feagai ma totonu o le potu laei.

Lima puipui

O le potu laʻei e lima puipui, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, e sili atu lona manaia nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tafatolu, talu ai ona o le fausiaina o isi faʻaopoopoga e lua, o le potumoe e alu i luma laʻititi. O le iʻuga, o le avanoa i totonu o le faleʻoloa lavalava faʻateleina lautele, ma o le potumoe lava ia faia i luga o se sili atu foliga foliga mai. Ae matou te faʻaopopo atu e sili atu le fausiaina i potu vateatea taʻitasi e momoe, talu ai i totonu o se tamaʻi fale mautotogi o le a tele ai le avanoa, tele ai le avanoa, ma faʻamamaina le potumoe lava ia.

Mo se potu laʻei e lima puipui, e filifilia ai se laulau ma se pouf, e faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le potu. Kapeneta, fata, fata, drawers o loʻo faʻamau i luga o puipui e fa, ma se faʻata e tautau i luga o le puipui ma faitotoʻa. I le uma, o loʻo fai ma faʻafitauli le tuʻuina o se fata atoa ma se faʻata lapoʻa i totonu o se tamaʻi potu laʻei. E mafai foi ona e faʻaogaina se faitotoʻa ma se faʻata faʻata, e faʻafaigofie ai le potu talafeagai.

Tafatolu

O se tafatolu foliga pei o le tasi i lalo o se sili auala e fausia ai teuina nofoaga i se tamai taulaga fale. I le tele o tulaga, compact, e le mamafa i totonu o le potumoe, ma e maualuga le mafanafana. Mo lona fausiaina, o le tulimanu o le potumoe, saoloto mai meaafale, ua puipuia i lalo ma se puipui, ma fata, pusa, upega tuʻuina i totonu o le foafoaina avanoa. I tua atu i na mea uma, o faitotoʻa o sea potu e tuʻu faʻasolosolo, lea e le mafai ona nanaina le tele o avanoa potu. Ma afai e te faia latou faʻataina, oe mafai, i se isi itu, ausia se vaʻaiga lautele o le potumoe.

O se potu laʻei faʻafuaseʻi e mafai ona sili atu lona lautele ma lautele peʻa fai o faitotoʻa e faia faʻasoesa le faʻasaʻo, ae faʻasolosolo. O faitotoʻa o le Radial compartment e le minoi faʻasolosolo faʻatonuga, ae faʻasolosolo i faitotoʻa. E pei o faʻaaliga faʻaali, latou e le itiiti ifo talafeagai e faʻaaoga, anagata, aoga, o lea e le tatau ona e musu e faʻapipiʻi latou.

Faatulagaga

Ina ia mafai ona faʻaaoga agavaʻa le avanoa o se avanoa avanoa i totonu o le potumoe, e pei ona faia i le ata o loʻo i lalo, oe manaʻomia le mafaufau totoʻa e uiga i le faʻatulagaina o le lumanaʻi ituaiga-ofu ofu. Faʻasaʻo teuina teuina (fata, drawers, matau, upega, ma isi) o le a faʻatagaina oe e tuʻu mea i le faʻasologa lelei, maua fua avanoa i lavalava atoa, ma aloese mai le faʻanofo vaʻai le avanoa.

E manaʻomia foʻi ona e tuʻuina atu se mea e sui ai lavalava ina ia faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o le potu laʻei. E faʻapipiʻi iai se faʻata i totonu, ae a le lava le avanoa, ona faʻatautau lea o le faʻata i luga o le faitotoʻa o potu e fai ai ofu. O le paʻu faʻamau o le a fesoasoani sefe faʻaopoopo avanoa pe a fai e te faʻatulagaina i se tulimanu, o se pantograph siitia mafai ona lagolagoina le mamafa oʻo atu i le 30 kg.

E le tatau ona faʻafefiloi ofu o tamaʻitaʻi ma tama, e sili atu le tuʻufuaina o le potu e fai ai ofu i potu e lua. Afai o le tele o le vasega pepe e laʻititi, ma o le avanoa o le potu laei i totonu o le potumoe e tele tele i le tele, o le lona tolu eria mafai ona iloga iinei - o tamaiti eria. Peitai, o pa i totonu o tamaiti eria tatau ona o se faʻavasega ituaiga, lea o le a faʻatagaina ai oe e fetuunai le maualuga o la latou faʻapipiʻi a o tuputupu aʻe le tamaititi.

Faatumuina

Ua fautuaina e ni tisaini poto masani le vaevaeina o le potu laʻei i tulimanu i ni sone.

SoneUiga o uiga
O ofu pito i luga ma uumiTatau ona i ai le maualuga o le 150 cm.
Ofu puupuuTatau i ai le maualuga o le 90 cm.
Faʻaputuga meaFautuaina tapulaʻa: maualuga - mai 35 cm, loloto - mai 45 cm, lautele - mai 50 cm.
Toso i fafo ni drawers mo mea laiti, ato tagameaFaʻamau i le tulaga o le 100 cm mai le foloa, ae le sili atu nai lo 120 cm.
Fata mo seevaeTuu i lalo o le pito i fafo potu. O le lautele fautuaina o 80-100 cm.

Ua fautuaina e tagata atamamai le tuu o se matagaluega mo ofu i fafo ma fata mo seevae i le faitotoʻa o le potu e fai ai ofu. E fautuaina le faia o le mea mulimuli masani (faʻataʻamilomilo e aunoa ma le manaʻomia), talu ai o se faʻatulagaina faʻatagaina oe e tuʻu se lapoʻa numera o pea o seevae.

E sili le nanaina o mea manaʻomia manaʻoga i luga o fata, aua e seasea manaʻomia.

O le pouf ma le laulau e tuʻuina naʻo totonu o le potu lautele e fai ai ofu e teu ai tulimanu, aua a le lava le avanoa, o ia meaafale o le a faʻaititia ai le maualuga o le mafanafana o le avanoa. Afai, a maeʻa ona tuʻu uma aitema, o loʻo i ai ni avanoa avanoa, faʻasoa mo le teuina o le laupapa uʻamea ma le uʻamea. Ma i se tasi o puipui, muaʻi faʻatulaga se outlet.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 7 Oketopa, 2018 - Musika u0026 Afioga Tulei Samoan (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com