Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le lelei ma le leaga o nofofua nofofua mai Italia, filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

E faʻaalu e se tagata se vaega taua o lona olaga i se miti, o lona uiga o le filifilia o se moega o se taua mataupu e tatau ona matua faʻaeteete. O le oloa e tatau ona mafanafana, na o le taimi lena e mafai ai ona e malolo atoatoa ina ia i le taeao e mafai ona e sauni e oso i totonu o le asiosio o le olaga. Faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o meaafale, o se tasi moega mai Italia tu mai fafo, lea e faʻamalieina uma manaoga o tagata faʻatau. O oloa na faia i lenei atunuʻu e malosi, anagata ma mautinoa ai latou e ana le moe lelei.

Features ma penefiti o le fausiaina

Italia moega e manaʻomia tele i le lalolagi atoa, e aofia ai Lusia. O mafuaʻaga mo le lauiloa o nei oloa e faapea:

  1. Malosi maualuga o le faʻavaʻa. Masani ai, tagata fai meaafale a Italia faʻaaoga mamago, mama laʻau o mea taua ituaiga mo a latou oloa. O ia faʻavae e le mago, aua le faʻaleagaina.
  2. O le aulelei foliga o sitaili eseese ma foliga fetaui lelei i totonu o le aotelega foliga o soʻo se potumoe. Faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi Italia o le a tumau pea ona talafeagai mo le tele o tausaga.
  3. Le tulaga ese o oloa. Tagata fai tufuga latou te faia le faʻatonuga e tusa ma le tele a le tagata faʻatau, faʻaaogaina o mea muamua, mea faʻaaoga, ma le faʻamaeʻaina.
  4. O le faʻaaogaina o mea faʻaonapo nei, tisaini, ma tekinolosi faʻatagaina oe e fausia ni moega matagofie ma le mafanafana ma se aʻafiaga masani.

Italia moega nofofua o loʻo tu matilatila faʻatasi ma oloa a matai o isi atunuʻu. Latou eseese uma i foliga, mea na faʻaaogaina, maeʻa, ae e i ai foliga masani e mafai ai ona e sailia le atunuʻu na mafua mai ai. O le muamua foliga o le i ai o le uluulu. E mafai ona i ai ni fesuiaiga eseese (faʻatafafā pe faʻafua faataʻitaʻi), tini, ia maualalo pe maualuga. O ni faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i le backrest lona lua mo le faigofie.

O le isi faʻailoga o le lelei o mea o gaosiga. E mafai lava ona e vaʻaia taʻitasi meaafale meafale a le maota, lea a maeʻa ona toe faʻaleleia, e matua maofa lava i lo latou atoatoa. O tufuga o ona po nei latou te tausia tu ma aga a la latou vaʻa, faʻaaoga na o uluaʻi mea e mafai ona taofia ai o latou foliga ma foliga vaaia mo le tele o tausaga.

O se vaega iloga o le mamanu o moega, lea e atagia mai ai elemeni o vaitau eseese. O le sitaili faʻaonapo nei o meaafale a Italia na tuʻufaʻatasia le tamaoaiga o Farani, le faigata o le Gothic, Romanesque sitaili, le faigofie o le Rusia avant-garde na aliaʻe i le amataga o le 20 seneturi.

Tulaga maualuga, taugata faʻatasi ma le aoga - o le moega e le gata o se nofoaga e malolo ai, ae faʻapena foi ona teuina mea. O le faʻavae o le moega moe e mafai ona i ai ni drawers poʻo se pusa lautele mo ie moega, aluga, ie afu, ma isi aitema. O le moega e masani lava ona faʻaauupegaina i se talafeagai talafeagai siisii ​​masini. O le faʻaaogaina o mea sili ona lelei, atoatoa, faʻatuatuaina o le ata e faʻatagaina ai oe e fausia ni oloa talafeagai mo le galue i se taimi umi. Italia moega e le matutua, aua le motusia mo le tele o tausaga.

O le le lelei tele o meaafale mai Italia o lona taugata tele (mai le 30,000 rubles), lea e mafua mai i le lelei o meafaitino, faʻatuatuaina o le fausaga.

Filifiliga o filifiliga

O meaafale na faia i Italia e faʻaalia e se tuʻufaʻatasia o le faʻatuatuaina, agavaʻa ma faʻavae. E faʻatatau lenei i faʻataʻitaʻiga faia i sitaili eseese. Moega i le masani ai tisaini e mautu, lapopoʻa, lapoʻa i le tele, mauoa i mea ma maeʻa matagofie. E mafai ona i ai a latou koluma ma tapuni. O pulou ma vae o moega e masani ona teuteuina i ata vaneina e lima, e maua ai le latou faʻavae. O moega i le ituaiga masani e sili atu ona manatuaina ai foafoaga a matai o le Vaitau Tutotonu. E ui i lea, o le manaʻoga mo latou e sili.

Faʻataʻitaʻiga o ituaiga siʻosiʻomaga e faʻafaigofieina ma faʻaaogaina i le gaosiaina o mea masani a le lalolagi. Latou te fausiaina se lagona o le toʻafilemu, masani masani. O moega faʻaonapo nei e iloga i foliga lamolemole, tulaga maualuga, faʻatinoga ma le aoga.

Italia meaafale, faia i le maualuga-tekonolosi sitaili, e saʻo laina, e tulaga ese, ese i lanu eseʻesega. Sili faia i mama, malulu lanu. O oloa i le sitaili o le minimalism e iloga mai i le ogaoga o galuega ma le gaosiaina. O latou foliga e faigofie - o se sikuea sikuea poʻo se liʻo, o le mea faʻapipiʻi na faia i ie poʻo le paʻu e aunoa ma ni lanu susulu. O elemene teuteuina e faʻaaogaina i se auala faʻatapulaʻa, e aunoa ma le soona fai.

Faʻataʻitaʻiga masani

Aso nei

Faiga faasao

Talofa-tech faiga

Gaosiga mea

O tufuga fai Italia e faʻaaogaina mea eseese e fai ai moega. O le vaega autu o soʻo se moega o se faʻavaʻa poʻo se faʻavae. E mafai ona mausali, i le tulaga o se atigipusa poʻo ni slats.

Tele o moega nofotoʻatasi mai Italia i ai se slatted faʻavae mo se orthopedic aafiaga. Le faamalu i luga o sea faavae manava saoloto, lea e faʻateleina ai lona tautua olaga. I le gaosiga o faʻavaʻa mo le tele o oloa masani, e faʻaaogaina le laʻau masani, e mafuli lava i laupapa mautu.

O ituaiga laʻau sili ona taʻutaʻua o le Birch, oak, beech. O le muamua mea o loʻo i ai sona meatotino tulaga ese - o le mafai ona valivali i soʻo se manaʻoga lanu, lea e tuʻuina atu ai i tufuga le faʻatapulaʻaina saolotoga o mafaufauga. E maualuga le maualuga o le malosi o le Oak, i se faʻaopopoga, o ona tipi e matua matagofie lava. O meaafale e fai ai mea, e le toe aoga ma e alu a le taimi, ua atili ai ona malosi. Beech ei ai le maualuga maualuga, e le suia lona lanu pe a uma ona varnishing. O mea e i ai se matagofie masani mamanu i luga o vaega.

I le faʻaopopoina i laupapa mautu, o mea nei e mafai ona faʻaaogaina i le fausiaina o le faavaa:

  1. Chipboard, laupapa laupapa laupapa. O loʻo faʻaaoga malosi latou ile fausiaina o tala faʻatatau ole tupe. O nei mea o loʻo lelei gaosiina, ae le lelei puipuia mai le susu, ma e le lelei siosiomaga.
  2. Uamea ma ufiufi aneti-palapala.

I le lisi atoa o mea na faʻaaogaina i le gaosiaina o moega, uʻamea ma lona tuʻufaʻatasia ma fafie e sili ona lelei. Fausia pepelo fale ma elemeni taʻitasi, tusilimaina i sitaili eseese, faia le oloa o se tulaga ese o fasi meaafale. O ia faʻataʻitaʻiga o le a teuteuina le potumoe ma avea ma totonugalemu o totonu. Uamea moega i ai le lelei mulimuli mai isi mea:

  1. Eseese o siepi. O oloa e gaosia e lima e maua ai meaafale se uiga tulaga ese ma atagia mai ai le faigata o le faiga o le potu atoa.
  2. Maualuga faʻatuatuaina ma anagata o le faʻaaogaina. Faʻapitoa taua mo tamaiti ata na pasi mai i lea auga tupulaga i lea auga tupulaga.
  3. Siosiomaga faauo o uamea ma ufiufi.
  4. Tetee pala, saogalemu afi, tetee i suiga o le vevela.
  5. Faigofie o le tausiga.

O le eseʻesega tele i le va o moega uʻamea o le i ai o elemene teuteuina lima e liua i latou o se ata tusi oloa.

O le pito sili ona lauiloa o le moega Italia o le uluulu. Faʻamoemoeina i le faiga o meaafale na faia ai, e mafai ona matua eseʻese: ma ie ie ie, ie lacquered ma teuteuina i le auro lau, vaneina, ufiufi pe faʻalamina i le paʻu. Mo upholstery, taugata, sili ona lelei mea e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, jacquard, paʻu, eco-leather, veloveta.

O oloa tuʻusaʻo a nisi gaosi oloa e faʻatumuina e inlays o semi-taua, maa taua ma uʻamea (malachite, auro poʻo le siliva).

Faia i vaivai-faasao-paʻu paʻu

Laʻau masani

Fausia

Veloveta

Fua

O le umi masani o le tasi moega o 1.9-2.0 m, lautele - 0.8-1.0 m O lenei fua faʻatatau e sili ona lelei mo se tagata o le averesi maualuga ma fausia. I se faʻaopopoga, o se moega ma lenei tele lapoʻa fetaui lelei i totonu o se tamai potu. I nisi faʻapitoa mataupu, o le oloa ono i ai se faʻateleina umi o le nofoaga gaʻoa, oʻo atu i le 220 cm.

I le maualuga, o moega e vaevaeina i ni vaega se tolu, faʻaalia i le laulau.

EseeseMaualuga, m
Maualalo0,2 – 0,3
Averesi0,35 – 0,6
Maualuga0,65 – 0,9

O le maualuga o le moega faʻamoemoe i le physiological faʻamatalaga o le tagata, le ata o le atoa potumoe. Ma mo le Arapi poʻo ituaiga ituaiga, o oloa ma le maualalo faʻavae ma se faamalu o se uiga. Tulaga masani mamanu o lona uiga meafale umi.

A filifilia le maualuga o meaafale, manatua o le faʻamoe faʻaopoopo e uiga i le 10 cm i le mafiafia o le moega. O le mamafa o le tasi moega e mai 60 i le 120 kg, faʻamoemoe i le mamanu, faavae mea, ituaiga o headboard, teuteu faʻauma.

Maualuga

Maualuga averesi

Tu maualuga

Fausaga laupapa mautu

Fausaga Lamela

Elemeni faʻaopoopo

Toeititi lava o faʻataʻitaʻiga uma e iai le ulu ulu poʻo se tamaʻi taofi e taofi ai le aluga mai le seʻe. O le tua e mafai ona i ai ni maualuga maualuluga, ia mausali pe aofia ai ni vaega (e aofia ai koluma). E mafai ona faigata pe ufiufi i ie, paʻu, e aunoa ma le teuteuina poʻo le vaneina o ata, inlay, faʻatafafā, lapotopoto ma isi foliga. O laupapa mo faʻamau e masani ona avea ma vaega o le moega, ae mafai foi ona faʻapipiʻi i le puipui i luga aʻe pe tuʻu eseʻese (faʻapipiʻi).

Tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le teuina o mea e momoe ai. Nei mafai ona avea drawers e see ese mai le faavae. Nofofua Italia moega ma le siʻiina masini e sili atu le mafanafana ma aoga, aua o loʻo faʻaauupegaina i latou i se lautele avanoa mo le teuina o mea e momoe ai.

O le pito i luga e masani lava o se faamalu orthopedic. O le faʻavae siʻitia masini o kesi-siitia, e faigofie ona faʻagaioia ma e le manaʻomia tele taumafaiga. O nei moega e mafai ona tuʻuina i tamaʻi avanoa ma potu e maualalo taualuga, e pei o faʻalo.

Faʻaopoopoga faʻamafanafanaga, laʻitiiti, faʻatulagaina i luga ole moega, faʻapea foʻi ma le potu atoa o loʻo tu ai, e tuʻuina mai e faʻataʻitaʻi. O pou vaneina, pupuni e faia i ie taugata e faʻamamafaina ai le taugata o le fale atoa.

Faatasi ai ma le siitia masini

Faʻatasi ma drawers ma fata

Ufiulu ulu

Tagata gaosi lauiloa

Italia meafale e sili ona lauiloa i Lusia. O le maketi o loʻo tuʻuina atu i ai oloa mai le tele o aʻoaʻoga ma pisinisi. Faatasi ai ma i latou, o le sili lauiloa igoa o Alfabed, Socci, Carpanese Home, Mascheroni, Besana.

O le Alfabed Creative studio o loʻo tu i Turin. I le taimi muamua, o le fale aʻoga na atiaʻe moe moe, gaosia lavalava teuteuina faʻaaoga. O le atelier faʻasaoina ma le faʻaeteete tu ma aga a Italia matai, tuʻufaʻatasia ia latou ma aga masani a le lalolagi. O le sili ona fou faʻaputuina o moega ma ottomans o atisi mea faʻailogaina e le sitaili ma tulaga ese mamanu.

O se kamupani lauiloa na gaosia meaafale taugata mo le sili atu ma le afa seneturi o Socci. E iloga ile tausiga faʻapitoa ile filifiliga o mea, tuʻufaʻatasia o tisaini, ma le atoatoa o tekonolosi. O le au faigaluega tagata faigaluega o loʻo faʻaleleia pea mea fai meaafale, tuʻuina atu ia i latou le matagofie ma le tulaga ese. O le maualuga maualuga lelei ua tuʻufaʻatasia ma seneturi-tuai tu ma aga, poto masani ma aso nei vaʻaiga i le atinaʻeina o le meaafale vaʻaia.

O le Verona-based Carpanese Home e galue i se faiga masani faʻaonapo nei, tuʻufaʻatasia aso nei tisaini ma tala faʻasolopito. E faʻaaogaina e le kamupani le faatuatuaga anamua, lea e tulaga ese ai ona faʻataʻitaʻiga. E alu lelei mea fai fale aʻoga ma soʻo se mea i totonu. Faʻatasi ai ma mea e galue ai le kamupani o linden, beech, cherry, paʻu ma vai-faʻavae vali o loʻo faʻaaogaina malosi foi. O le teuteuga e faia i le 'apamemea ma le sila, uʻamea ma Murano tioata o loʻo faʻaaogaina o totoga.

O le Mascheroni brand mai Lombardy e lauiloa mo ana oloa mo le fale ma le ofisa. Mo le gaosiga o meaafale, latou te faʻaaogaina fafie faigata - beech ma walnut, faʻapea foʻi ma paʻu, uʻamea, maʻa masani, tioata. O le maeʻaina o elemeni e faia e le lima, mo lenei latou te faʻaaogaina le vaneina, teuteuina ma le varnishing. O oloa gaosi a le fale gaosi e atoatoa faʻatasi ma sitaili eseese. O le autu ituaiga o le ituaiga o se faʻaonapo nei faʻamatalaina o le masani.

Meaafale o le Besana ituaiga tuʻufaʻatasia sophistication ma matagofie aulelei, faʻafaigofieina ma le anagata. O se tasi o taʻitaʻi i le gaosiga Italia o loʻo maua ai le lautele lautele o oloa maualuga ma sili atu le aoga. O meaafale a le kamupani e tuʻufaʻatasia le taugata ma le faʻaaoga lelei o oloa. Faʻamaeʻaina maeʻa faʻaaogaina tioata ma lacquer tuʻuina atu i le meaafale se taimane-tipi aafiaga.

Le faʻatulagaina o le sili ona taua ma vavalalata nofoaga o le fale mautotogi, potumoe, manaʻomia se faʻaeteete auala. O le filifiliga o moega Italia o le a fausia ai se siʻosiʻomaga tulaga ese o le mafanafana, mafanafana ma le soifua manuia i totonu o le potu. O le lautele lautele o faʻataʻitaʻiga o sitaili eseese ma gaosi oloa faʻatagaina oe e ofi i latou i soʻo se totonu, faʻatasi ma faʻalauteleina ai.

Alfabed

Angelo Cappellini

Carpanese-Fale

Matini e Pellegatta

Arredo masani

Lenei po faʻataʻitaʻiga saunia e Bonaldo

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Oversized Cardigan with Pockets. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com