Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o sofas Chester, o latou foliga vaaia, mea lelei

Pin
Send
Share
Send

Faʻatasi ai ma ituaiga eseese o sofa, o le Chester faʻataʻitaʻi na lauiloa mo le afa seneturi. E faʻatinoina ile eseʻese faʻamatalaina, ae e iai faʻapitoa uiga o le oloa e eseʻese mai isi ituaiga o meaafale ufiufi. Pe o le masani ai paʻu po o aso nei ie ie, o le sofa Chester mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga totonu. O meaafale, e mai le Igilisi, e faʻaalia e se tulaga maualuga i taimi uma, e mafai ona liua faigofie e avea ma se moe lelei.

Foliga foliga

Chester sofas o multifunctional meaafale e sili ona talisapaia i ona po nei totonu. O oloa e masani ona faia ma le maualalo tua, lea e sologa lelei ona alu i totonu o lima, e foliga mai e mai le amataga, faʻalelei ma matagofie. Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaauupegaina i se suiga suiga mo le faʻatulagaina o se potu. O le mamanu ei ai ona iloga foliga taua:

  1. O le maualuga tutusa tulaga o le backrest ma armrests, uma elemene maua a tutusa teuteuina.
  2. O vaega laupapa e faia mai ituaiga laupapa maualuga.
  3. Lauulu solofanua galue o se tumu.
  4. Taavale poʻo taimane capitonne screed. O faʻamau teuteu e faʻaaogaina e faʻalelei ai le mea e faʻatumu.
  5. O vae laupapa maualuga e faia i laupapa taugata taugata.
  6. Pito i luga piʻo. O le pito i tua ma lima e faia i foliga o tusi taai.
  7. Upholstery faia i le paʻu moni poʻo le tulaga maualuga leatherette.
  8. O le uiga o le sulu i tua.

O meaafale vaivai o aso nei e faʻatumuina e nofoa soʻosoʻo lelei.

Lelei ma le lelei

O le sofa malamalama ma matagofie o Chesterfield e tele ona aoga:

  • e aulelei, aulelei ona foliga;
  • foliga matagofie mai soʻo se tulimanu;
  • fetaui lelei ma soʻo se ituaiga totonu;
  • e i ai lona tulaga maualuga galuega;
  • e iloga mai i se umi o le olaga tautua.

O le sofa a le Chester i luga o le sofa e leʻi leiloa lona lauiloa mo le lima sefulu tausaga faʻafetai i mea uma na lisiina lelei. Ae e le gata i mea le mafaafitia lelei, o le faʻataʻitaʻiga e i ai ni mea le lelei. O le oloa e le maua i taimi uma se lelei moe nofoaga, ma lautele armrests e le talafeagai mo tagata faʻaaoga uma. O le tau o le amataga faʻataʻitaʻiga e fai si maualuga, o lea e le o tagata faʻatau uma o le a filifilia le Chester sofa.

O le filifiliga o se oloa e tatau ona faʻalatalata i ai ma le faʻaeteete, maitau lelei uma auiliiliga, talu ai e mafai ona e faʻatauina se maualalo uiga lelei.

Foliga matagofie

Tulaga maualuga

Lotogatasi i totonu

Eseese

O meaafale taugata faʻaonapo nei e sau i le tele o ituaiga. Filifiliga lauiloa mo sofas Chester:

  1. Saʻo leai-gaugau. O ia filifiliga e le faʻapea e suia ina ia mafai ai ona fausia se nofoa. O faʻataʻitaʻiga faʻaaloalo faʻaaloalo e lelei tele mo ofisa.
  2. Gaugau gaugau. O oloa e mafai ona faʻaluaina, faʻatolu, faʻafuafa, oʻo atu i le lautele o le 3 mita. A tatala, e faigofie ona faʻaalu le po ia latou, talu ai o le mea e momoe ai e lautele.
  3. Faʻataʻamilomilo. O ia filifiliga e foliga mai e masani ma e le masani ai. O oloa o le a ofi atoatoa i totonu o se potu tele, maua ai le mafanafana, mautinoa ai le mafanafana nofo. O ia sofas avea ma se siʻoga o totonu, toso uma mai le mafaufau ia latou lava.
  4. Tulimanu O ituaiga faigofie e faʻaalia i le faigofie o le ata. Multifunctional meafale e gaosia i lapoʻa tele ma e talafeagai mo potu vateatea.
  5. Ottoman faʻataʻitaʻiga. O se ituaiga pouf, e maua ai le oloa foliga o se faʻatafaʻi, e mafai ona liua i autafa o le laupapa poʻo se laulau kofe. O se eseʻese elemeni e talafeagai mo zoning le avanoa o se potu.
  6. Faʻataʻitaʻiga "Lux". Latou faia i mea o mea taua faapitoa, i ai se taugata tau, tuuina atu se presentable mautu vaai i ofisa ma ofisa. Aristocratic sofas o loʻo faʻamamafaina e mea e sili ona lelei ma totoga uʻamea.
  7. Filifiliga "Malamalama". O faʻataʻitaʻiga e i ai le maualalo o le solomuli, lea e fesoasoani e faʻatumau ai le tulaga saʻo. Eseese foliga o le uluaʻi taimane grille i luga o le ie ma se tele tele o aluga.

Tuusao leai-gaugau

Faiga gaugauina

Faʻataʻamilomilo

Angular

Faatasi ai ma se ottoman

Faʻataʻitaʻiga taugata

Model "Malamalama"

Mea o gaosiga ma fua

Mo le gaosiga o le sofa Chesterfield, naʻo mea o loʻo filifilia lelei e faʻaaogaina, e faʻaalia e le malosi, anagata, ma le agalelei i le siʻosiʻomaga. E manaia a kamupani taʻitasi ia latou lava seti o mea masani mo le gaosiga o mea taugata meaafale. O le mautu, mafanafana, ma le anagata o le oloa faʻalagolago i le faʻatuatuaina ma le malosi o le tino. Ina ia faia le faʻavaʻa, armrests, vae, taugata maualuga-tulaga fafie faʻaaogaina. Ole sili ona fetaui ile ok mo nei faʻamoemoe - ose mea malosi ma tumau. O le sofa faia i fafie o le a tumau mo se taimi umi, taofia lona amataga foliga.

O le aulelei foliga o le oloa faʻalagolago i le tapega. Eseese mea faʻaonapo nei o loʻo faʻaaogaina mo ia, ae o le tu masani a meaafale o le Chester sofa sofa. E foliga lelei i soʻo se totonu, teuteuina le tele o siʻosiʻomaga. O le lelei o taugata paʻu natura o:

  • maualuga maualuga le malosi;
  • umi le ola tautua;
  • susu tetee;
  • faigofie o le tausiga.

O mea le lelei aofia ai:

  • mumu;
  • maualalo tetee i masini faʻaleagaina;
  • laʻititi ifo o fugalaʻau.

E le faʻaititia lauiloa mo tapuleni siʻosiomaga-paʻu, e masani ona le maualalo i meatotino i mea masani. E i ai le tele o tulaga lelei:

  • tetee i le susu;
  • se lautele filifilia o lanu;
  • agavaivai ma ofu vaivai;
  • mama o le siosiomaga;
  • teteʻe e ofuina;
  • faigofie o le tausiga.

O mea le lelei o:

  • aafia gofie i mea tau masini;
  • pipiʻi i le paʻu o le tagata;
  • mumu gofie.

Ole ie veli o seisi filifiliga pito i luga. O mea e aofia ai vaega eseese: cotton, polyester, viscose. O mea lelei e:

  • permeability lelei ea;
  • teteʻe i le faʻaloaloa;
  • lemu ma luga velvety.

O mea le lelei aofia ai:

  • aveese faigata pisia;
  • fragility, a o le ie ofuina vave fafo;
  • faamamaina agamalu.

Natura solofanua poʻo aso nei mea gaosia o loʻo faʻaaogaina e faʻatumu mo le gaosiga o Chesterfield sofas. O le mea muamua e aumaia mai le mane ma le iʻu o le manu. Horsehair ei ai le tele o lelei le faʻafitia lelei:

  • permeability sili lelei ea;
  • anagata;
  • mitiia lelei le susu;
  • faigata.

Ona o le maaa ma le maʻaʻa o solofanua, o le sofa lava na te uuina le tino o le tagata, ma mulimuli ai foi i le otootoga o le tino.

Mo sili ona taugofie faʻataʻitaʻiga, mea gaosia o loʻo faʻaaogaina, tele lava polyurethane. O sea mea e faʻatumu e tatau ona maualuga lona maualuga. Ona o le oloa o le a le faʻaletonu ma paʻu i lalo le taimi.

Paʻu Moni

Faʻasao paʻu

Velours

O sofas nei o Chester sofas e o mai eseese. Lua ma le tolu-nofoa faʻalauteleina mamanu e lauiloa. O le sofa a le Chesterfield gaugau mai fafo mafai ona i ai ni auala e faʻasolo mai ai e faigofie ona liua e avea o se moega moe. Faʻataʻitaʻiga o sofa e avanoa tele mo potu vateatea, lea e mafai ai ona tuʻu ai i le ogatotonu, e lelei tele mo se potu malolo. E i ai tamaʻi sofa mo potu ma laʻititi fua. Nofofua oloa mafai ona tuʻuina i le umukuka, i le ofisa.

Potu lua

Potu tolu

Mo potu vateatea

Nofofua mo tamai potu

Filifiliga lanu

Masani ai, o sofas na faia i lanu uliuli: uliuli, enaena, lanumeamata, mumu. Faʻavasega aso nei o loʻo avanoa i se lautele lautele o lanu. Oe mafai ona vaʻaia papaʻe, beige, lanumoana, samasama, moli filifiliga ma isi.

Mo tamai potu ma se malamalama i totonu, e sili atu le filifilia o meaafale o le tutusa paolo, lea o le a vaʻaia lautele le potu.

Afai o le potu e vateatea, ona sofa lea i se eseʻesega lanu ma le lautele mamanu o le a faʻamamafaina le tafaoga nofoaga. O le faʻamalieina o sea potu e mafai ona avea ma meaafale o se pupula mumu lanu. E tusa ma le 40 sofa lanu i le aofaʻi, amata mai loloto enaena i le siliva.

Faʻasaga i le talaaga o pupula malamalama, oloa o le pāuli, susulu lanumoana ma lanumeamata lanu foliga matagofie. O se faʻafiafiaga matagofie e maua mai i le faʻaaogaina o meaafale lanu sukalati e ogatusa ma le tele o leo. O le sofa uliuli o le a faʻaopopoina le lilo ma le matagofie i le potu.

O a totonu o le a ofi

O le mamanu o meaafale e matua fesuisuiaʻi e foliga sili uma i se matua faʻafaigofie minimalist ma i totonu o se fou ultra-fashionable potu mamanu. O le sofa Chester i totonu o totonu masani o loʻo faʻaaogaina i lanu masani, ma vaneina vae, apamemea elemeni. O oloa o loʻo i ai a latou lava uiga e fetaui lelei mo sitaili faʻaonapo nei.

  1. Maualuga I lenei sitaili, faʻailoaina e le tuʻufaʻatasia o mea taugata ma le mativa, meafale o le amataga Egelani o le a faʻaopopoina le lalelei ma le mafanafana. I se afeafe maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina se nofoa e lua nofoa ma le ie uliuli poʻo le paʻepaʻe papaʻe. Lanu pupula e talafeagai foi mo le taʻiala mamanu.
  2. Tekonolosi maualuga. Mo se maualuga-tekonolosi sitaili, faʻataʻitaʻiga ma le mausali foliga faʻatusa e talafeagai. O lanu e efuefu, uʻamea, uliuli, paʻepaʻe.
  3. Aso nei O Chester o loʻo agavaʻa faʻatasi ma le tafe faʻasologa ma elemeni o loʻo i totonu o lenei sitaili faʻatonuga. O paolo e agamalu: piniki, ashy, malamalama lanumoana, lanumeamata.
  4. Atunuʻu O oloa o lanu enaena, natura samasama ma pupuni auro o le a ofi i totonu o le faiga masani. O ie ie e sili ona talafeagai - vaivai ma manaia.
  5. Fusion. E tele sitaili eseese ua fefiloi i lenei itu, lea e le mautinoa ai. Afai o le sofa a Chester e i totonu o lenei "mishmash" ma le "asiosio", o lona uiga o le a aoga tele.

Upholstered meaafale mafai ona faʻaaogaina i soʻo se mamanu, o le mea autu o le filifili i lanu, lapoa, foliga.

I totonu o le falealuga

Maualuga-tekonolosi totonu

O totonu e faʻaona po nei

I totonu o se atunuʻu totonu

I totonu o le fusi i totonu

Tagata gaosi lauiloa

Ufolstered meaafale Chesterfield gaosia tele gaosi, uma fafo ma Lusia. Lauiloa gaosi o aulelei, matagofie sofas o:

  1. "Mati 8". O le fesootaiga o faleoloa i luga o le meafale maketi ua faʻatuina ia lava o se taʻimua i meaafale faʻatau. O le fale gaosi i Moscow gaosia sofas Chesterfield - aoga, mafanafana, anagata, anagata. O oloa e gaosia i ituaiga e lua - saʻo ma faʻasolosolo. O sofa mautu ma mea ufiufi i paʻu lanu e fetaui lelei mo ofisa ma ofisa, ma ie lanu e tele lanu - mo fale e nonofo ai.
  2. Faʻalavelave O se kamupani tele mai i Voronezh o loʻo gaosia meafale ufiufi a Chester i ituaiga eseese. Aoga, o oloa gaosi o le a tumau mo se taimi umi, ao taofiina a latou foliga vaaia. Eseese lanu ufiufi lanu ma lapoʻa faʻatagaina ia sofas e faʻaaoga i sitaili eseese.
  3. "HoReKa". Lala o lenei fale gaosi faʻagaioia i Rusia atoa. Aoga aoga, lelei meaafale mai se lauiloa gaosi oloa o le a tumau mo le tele o tausaga, ae tumau pea aulelei. Chester sofas mai "HoReKa" e faia i ituaiga eseese, lapoa ma lanu. O le lautele o ituaiga o oloa e faʻatagaina ai oe e filifili se faʻataʻitaʻiga mo soʻo se faʻalapotopotoga, ofisa poʻo se potu malolo.

Tusa lava pe o le a le ituaiga o fale poʻo le ofisa teuteuina, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o le sofa Chesterfield o le a ofi ofi i totonu o soʻo se totonu. Faʻafetai i le eseʻese o lanu, meafale faʻapipiʻiina o le a avea ma sili faʻaopoopoina i le ata o se potu poʻo se autu elemeni i totonu o se potu o loʻo tuʻuina ai isi aitema. O foliga foliga o le oloa o le a faʻatagaina ai oe e malolo ma malolo lelei, ma afai o le manaʻoga mo se faʻaopopo atoa nofoaga moe e tulaʻi mai, o le Chester sofa mafai ona faigofie ona liua i se lautele moe moega.

Tulimanu mai le fale gaosi "8 Marta"

Tuusao mai le fale gaosi 8 Marta

Ie mai le fale gaosi Angstrem

Paʻu mai le fale gaosi Angstrem

Tolu faʻatolu mai le fale gaosi HoReKa

Faʻalua i ie tuʻufaʻatasia mai le fale gaosi HoReKa

Moega lautele moe

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: #chester #sofa #upholstery Chester field sofa upholstery work by zafar khan (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com